Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για το μεγαλύτερο μέρος των ζωδίων. Ας δούμε πως θα είναι αυτές οι ημέρες με τις εβδομαδιαίες αστροπροβλέψεις μας. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς, όχι τόσο σε γεγονότα, καθώς αυτά ήδη εξελίσσονται, όσο στο ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε σοβαρά το παρελθόν σας.


Ένα από τα χαρακτηριστικά σας γνωρίσματα είναι η ευθύτητα με την οποία μιλάτε. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που είτε σας αγαπούν είτε σας μισούν. Το σίγουρο είναι πάντως ότι η συνείδησή σας είναι πάντα καθαρή, επειδή ό,τι έχετε να το πείτε θα το πείτε. Μέχρι εδώ καλά. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το χαρακτηριστικό σας είναι που θα σας βάλει σε μπελάδες την επόμενη εβδομάδα, καθώς αυτήν την περίοδο δεν ορίζετε το τι λέτε. Το αποτέλεσμα ήδη το βλέπετε στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, οι οποίες περνούν κρίση επειδή είστε απλά ωμοί και ωμές, και το μόνο που καταφέρνετε με την συμπεριφορά σας είναι να πληγώνετε τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα σας. Για αυτό και οι υπόλοιποι θα αρχίσουν να παίρνουν μέτρα εναντίον σας. Σύντομα οι φίλοι και ο ευρύτερος κοινωνικός σας κύκλος θα αρχίσουν να σας απομονώνουν, αφού δεν θα μπορεί κανένας να αντέξει να τον υποτιμάτε, να του ασκείτε κριτική, και πάνω από όλα να πιστεύετε ότι έχετε το δίκιο με το μέρος σας.


Για αυτό άλλωστε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το παρελθόν σας. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι όλα όσα περάσατε δεν σας δίνουν το δικαίωμα να φέρεστε ως αγροίκοι. Σκεφθείτε πολύ καλά το τι πάτε να κάνετε, και αλλάξτε πορεία σύντομα, διότι αν επιλέξετε τον δρόμο της σύγκρουσης, τότε θα χάσετε από την ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους πορευθήκατε μαζί επί χρόνια. Άλλωστε σε ό,τι έχετε περάσει, μαζί με εκείνους τα περάσατε, όχι μόνοι και μόνες σας. Όταν διαπιστώσετε την ζημιά που έχετε κάνει, θα είναι αργά και ο πόνος σας θα είναι μεγάλος.    


Ερωτικά αυτό το διάστημα θα φλερτάρετε με ένα άτομο από το παρελθόν σας. Φροντίστε όμως να είστε σίγουροι και σίγουρες πριν κάνετε το επόμενο βήμα μαζί του ή μαζί της. Προσοχή εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες, καθώς το φλερτ με το άτομο από το παρελθόν μπορεί να διαλύσει την σχέση που έχετε τώρα.Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ταύρους, κυρίως στην διαχείριση των ερωτικών σας προβλημάτων, παρά σαν γεγονότα, καθώς τα περισσότερα από αυτά εξελίσσονται ήδη, ή τελειώνουν.


Το θέμα που σας απασχολεί εδώ και καιρό, είναι το μέλλον των ερωτικών σας σχέσεων. Καλώς ή κακώς, αυτό το σύντομο διάστημα τα έχετε βιώσει όλα, από την ένταση των συναισθημάτων και του σεξ, μέχρι την πλήρη απογοήτευση από τον ερωτικό ή την ερωτική σας σύντροφο. Αυτές τις ημέρες θα προσπαθήσετε με κάθε δυνατό τρόπο να επιβάλετε την άποψή σας στο άλλο άτομο, προκειμένου να κατασταλάξετε στο τί έχετε τελικά μεταξύ σας. Πρακτικά, και οι δύο πλευρές κάνετε το ίδιο λάθος, το οποίο είναι η άσκηση πίεσης. Εσείς πιέζετε για να δείτε τί είδους σχέση έχετε, και το ταίρι σας νιώθει ότι πνίγεται από την πίεση που του ή της ασκείτε.


Όλο αυτό το σκηνικό θα σας φέρει αντιμέτωπους κι αντιμέτωπες με μία πραγματικότητα που παραγνωρίζετε, ότι όλα όσα βιώνετε είναι λόγω της σεξουαλικότητάς σας. Εκείνη είναι που σας έχει φορτίσει τόσο που δεν ξέρετε πως να την διαχειριστείτε. Έτσι, αυτό που βιώνετε είναι μία έκρηξη συναισθηματισμού, την οποία για να την εκφράσετε, θα επιλέξετε τον δρόμο των εντάσεων με το ταίρι σας, μεγιστοποιώντας και δραματοποιώντας τις καταστάσεις, προκειμένου να έχετε κάποιου είδους αντίδραση. Τελικά, αυτό που θα διαπιστώσετε, είναι ότι χρησιμοποιείτε το σεξ ως μέσω προστασίας του εαυτού σας. Για αυτό καλό θα ήταν να βρείτε κάποιον άλλον τρόπο να εκφράσετε αυτό που νιώθετε διότι δεν φταίει κανένας για την εσωτερική σας ένταση. Μία από τις παρενέργειες τις περιόδου αυτής, είναι η ξαφνική έλλειψη ενδιαφέροντος για το σεξ ή προβλημάτων στην σεξουαλική σας ζωή εξαιτίας του άγχους σας.Και για εσάς τους Δίδυμους, η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά δύσκολη, όσον αφορά πάντα τις ερωτικές σας σχέσεις.


Κι εσείς οι Δίδυμοι, έχετε τώρα δύο εβδομάδες περίπου, που το μόνο που σας νοιάζει είναι ο έρωτας. Το πρόβλημα είναι ότι νιώθετε αφόρητη πίεση από την ανάγκη των άλλων να τους δώσετε την εκτίμηση, ασφάλεια, αγάπη που επιθυμούν, ή από το γεγονός ότι θέλετε το σεξ, αλλά δεν είστε διατεθειμένοι και διατεθειμένες να κάνετε σχέση ή να κάνετε όλα αυτά που απορρέουν από μία σχέση. Το αποτέλεσμα είναι να υπεκφεύγετε όταν σας πιέζουν, ή να αντεπιτείθεστε όταν σας ζορίζουν πάρα πολύ. Με αυτόν τον τρόπο όμως, δεν λύνετε τα προβλήματά σας, παρά μόνο τα διαιωνίζετε. Το κακό είναι, πως αυτήν την περίοδο δεν θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτά, οπότε δικαίως θα σας συμβαίνουν όλα αυτά που θα βιώσετε.


Το διάστημα αυτό, επίσης, για κάποιον λόγο θα αναβάλετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ενώ πρέπει να κάνετε χαρτιά, να πάτε στην σχολή σας, να κυνηγήσετε ένα πτυχίο ή μεταπτυχιακό, να κάνετε κάποια σύντομα ταξείδια ή μετακινήσεις για χάρη της εργασίας σας, εσείς θα κωλυσιεργείτε, κάτι το οποίο σύντομα θα προκαλέσει προβλήματα με τους ανθρώπους που περιμένουν από εσάς να δείξετε ότι κάτι κάνετε!  


Προσέξτε επίσης αυτήν την εβδομάδα τυχόν συζητήσεις με αδέλφια, εξαδέλφια ή και γείτονες, για οικονομικές διαφορές. Αυτές δεν πρόκειται να έχουν καλό τέλος, οπότε καλό θα ήταν να τις αναβάλετε για την επόμενη.Εσείς οι Καρκίνοι, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα λόγω αβεβαιότητας. Τα πάντα στο μυαλό σας θα παράγουν διλήμματα από τα οποία δεν θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε.


Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι πού και πώς θα βρείτε το θάρρος να κάνετε τα επόμενα βήματα μπροστά. Ενώ πρέπει να δείξετε θάρρος, πίστη, ετοιμότητα, κίνηση, εσείς θα φοβηθείτε να κάνετε το άλμα προς τα εμπρός, φοβούμενοι και φοβούμενες ότι κάτι τέτοιο θα σας οδηγήσει στα να κάψετε τις γέφυρες με την πολυπόθητη ασφάλεια. Το θέμα είναι, πως κανείς δεν κέρδισε στην ζωή χωρίς κάποια στιγμή να χρειαστεί να ρισκάρει. Ακόμη και οι αποτυχίες, ανοίγουν νέους δρόμους, αλλά εσείς ως ιδιοσυγκρασίες, φοβάστε το άγνωστο, και για αυτό θα αρχίσετε την κωλυσιεργία. Βέβαια, έτσι, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να διαιωνίσετε το πρόβλημα αντί να το λύσετε.


Ένας λόγος ακόμη, για τον οποίον οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας να κάνετε, αλλά δεν θα προχωρήσετε στην υλοποίησή του, είναι ο φόβος της απώλειας χρημάτων. Καλώς ή κακώς, είστε άνθρωποι που με τα χρήματά σας έχετε ένα ιδιαίτερο δέσιμο και πολύ δύσκολα τα αποχωρίζεστε, πόσο δε μάλλον, να πάρετε αποφάσεις οι οποίες είναι ρίσκο, και εν δυνάμει ελλοχεύουν την απώλεια αυτών. Για αυτό κι εσείς, θα το συζητήσετε επί μακρόν, μόνο και μόνο για να καθυστερήσετε να πάρετε κάποια απόφαση. Ευτυχώς για εσάς, που σύντομα θα βρεθεί εκείνο το άτομο που θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.


Ερωτικά αυτό το διάστημα θα είστε ή του ύψους ή του βάθους. Το σίγουρο είναι, πως κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψετε να ταλαιπωρείτε το ταίρι σας με την συχνά μεταβαλλόμενη διάθεσή σας.  Μία περίεργη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Λέοντες. Για πρώτη φορά την χαρά και τις λύσεις στα προβλήματά σας, θα τα βρείτε κοιτάζοντας… πίσω.


Το τελευταίο διάστημα αισθάνεστε ότι το παρόν δεν σας γεμίζει πλέον, επειδή κάτι του λείπει. Και όταν κάτι λείπει από το παρόν, πώς μπορείτε να κοιτάξετε το μέλλον; Για αυτό κι εσείς αυτό το διάστημα θα επιλέξετε να σπάσετε την κακοδαιμονία σας, κοιτάζοντας στο παρελθόν σας. Τις επόμενες ημέρες θα φροντίσετε να έλθετε σε επαφή με άτομα και ομάδες που έπαιξαν κάποιον ρόλο στις ζωές σας. Πρώην φίλοι, πρώην σύντροφοι, ξεχασμένες ομάδες, επιστρέφουν στο προσκήνιο, και σας δίνουν την ευκαιρία να αρχίσετε και πάλι να κινείστε προς τα εμπρός, από το σημείο που καταλάβατε ότι κάτι χάσατε.


Μέχρι εδώ καλά. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν χαθεί το μέτρο. Αυτό σημαίνει πως όταν γυρίζεις το ρολόι πίσω, το σώμα, οι εμπειρίες, και τα θέλω δεν γυρίζουν και αυτά. Αν εμμείνετε στο να παλιμπαιδίζετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να καταστρέψετε τόσο την εικόνα σας (ένας τριαντάρης που κάνει σαν δεκαπεντάχρονο δεν είναι και το καλύτερο θέαμα), όσο και όσα κτίσατε για να φθάσετε εδώ που φθάσατε. Φροντίστε λοιπόν, να κάνετε όλα εκείνα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά τον δρόμο σας, και όχι να χαθείτε.


Ερωτικά η περίοδος αυτή δεν είναι και η καλύτερη για εσάς. Αυτό που σίγουρα έχετε να κάνετε, είναι να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας, τί είδους ανθρώπους θέλετε για ταίρι σας, και, πάνω από όλα, να ξεκαθαρίσετε την θέση σας με άτομα με τα οποία τελικά δεν θέλετε άλλο να είστε μαζί. Σύντομα οι προτεραιότητές σας θα αλλάξουν, οπότε καλό θα ήταν να ήταν να ξεκινήσετε με λευκό μητρώο.Περίεργη θα είναι και για εσάς τους Παρθένους η εβδομάδα που ξεκινάει. Κάποια γεγονότα που θα υπάρξουν, θα σας γυρίσουν στο παρελθόν, το οποίο είναι και καλό και κακό, ανάλογα με τα μαθήματα που μπορεί κανείς να πάρει, και τί είδους συμπεράσματα μπορεί να βγάλει. Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι πρωτίστως το πόσο ασφαλείς αισθάνεστε, και δευτερευόντως τα οικονομικά σας.


Πολλές λάθος αποφάσεις, κινήσεις, αλλά και εξελίξεις καταστάσεων, οφείλονται στο γεγονός ότι δεν κοιτάτε πέρα από τον ορίζοντα. Κάθε τι που κάνετε, έχει αρχή και τέλος μόνο στο ό,τι βλέπετε και αισθάνεστε, για αυτό άλλωστε εξορθολογίζετε τα πάντα. Στην προκειμένη περίπτωση, τα προβλήματά σας προέρχονται από όλα εκείνα που έχετε καταπιέσει μέσα σας. Άρα, η λύση θα προέλθει μόλις αποφασίσετε να ανοίξετε τα μάτια σας, σε εκείνο το μέρος που φοβάστε όσο τίποτα στον κόσμο, τον εσωτερικό σας εαυτό. Για να ανακαλύψετε την λύση, θα πρέπει να την αναζητήσετε σε όλα τα λάθη που έχετε κάνει στην ζωή σας, και ιδιαίτερα με τους ανθρώπους που τελικά διώξατε με την συμπεριφορά σας. Μπορεί το ρολόι να μην γυρίζει πλέον πίσω, ούτε και μπορείτε να ζητήσετε έμπρακτα συγγνώμη, αλλά σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε τους λόγους που τελικά σας οδήγησαν στις αποφάσεις του τότε. Το σίγουρο είναι πως θα στεναχωρηθείτε με όλα όσα ανακαλύψετε, αλλά αυτός είναι και ο δρόμος προς το ξεκαθάρισμα του ντουλαπιού με τους σκελετούς, που τόσο καιρό κουβαλάτε μαζί σας.


Το επόμενο θέμα που πρέπει να προσέξετε, είναι τα οικονομικά σας. Δυστυχώς, θα πρέπει να στερήσετε πράγματα από τους εαυτούς σας, ή από τα παιδιά σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις άμεσες υποχρεώσεις σας. Αυτή η θυσία θα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά αργότερα θα ευχαριστείτε το σύμπαν επειδή καταφέρατε να βγείτε από τις δυσκολίες, πριν εκείνες ξεκινήσουν.Μία πολύ έντονη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ζυγούς, καθώς θα πρέπει να πάρετε κάποιες δύσκολες προσωπικές αποφάσεις.


Το κυριότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε μέσα στις επόμενες ημέρες, είναι η σεξουαλική σας ζωή. Την περίοδο αυτή, το ταίρι σας δυσκολεύεται να σας ευχαριστήσει με τον τρόπο που θέλετε εσείς, για αυτό άλλωστε είστε μέσα στην γκρίνια και στο παράπονο. Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για εσάς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, καθώς αδυνατείτε να βρείτε κάτι που θα σας ικανοποιήσει. Τί συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Η αλήθεια είναι πως είστε εγκλωβισμένοι κι εγκλωβισμένες σε έναν φαύλο κύκλο, που δύσκολα μπορεί να σπάσει. Ο κύκλος αυτός έχει να κάνει τόσο με τις ερωτικές επιτυχίες, όσο και τις αποτυχίες του παρελθόντος σας. Με κάποιον τρόπο, επειδή δεν αισθάνεστε ικανοποίηση, το μυαλό σας είτε αναζητά την τελευταία καλή εμπειρία που είχατε, ή απλά κατηγορείτε την τύχη σας επειδή μαζεύετε δίπλα σας ανάξιους εραστές ή ανάξιες ερωμένες. Για αυτό κι εσείς, το επόμενο διάστημα, θα προκαλέσετε εντάσεις με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν μόνο και μόνο για να πάρετε κάποιου είδους αντίδραση από εκείνους κι εκείνες, η οποία μπορεί να σπάσει τον φαύλο κύκλο της κακής ερωτικής σας ζωής. Πρακτικά, αυτό που θα καταφέρετε, είναι να κάνετε ακόμη πιο τεταμένο το κλίμα στις σχέσεις ή στις γνωριμίες σας, με αποτέλεσμα ακόμη και να τις διαλύσετε.   


Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, οι ημέρες αυτές θα έχουν κάτι «καρμικό». Αυτό που θα βιώσετε, είναι σαν κάτι μέσα σας να έχει ωριμάσει, και το οποίο θέλει να βγει στην επιφάνεια. Με την βοήθεια ατόμων που έχουν τον ρόλο τους κι αυτοί να παίξουν, τον οποίον εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε, θα μπορέσετε να βγάλετε αυτό το κάτι που έχετε μέσα σας, και όχι απλά να το κάνετε πράξη, αλλά να πείτε ότι επιτέλους βρήκατε αυτό που πάντα ψάχνατε στις ζωές σας.

 


Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς. Σιγά σιγά το μυαλό σας ξεκαθαρίζει, και σκοπός σας πλέον είναι να βάλετε τα πράγματα ξανά στην θέση τους. Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα, όπου τα πάντα ήταν μεγεθυμένα στο μυαλό σας, το άγχος σας έκδηλο, η συμπεριφορά σας απότομη, ήλθε ο καιρός όπου αργά αλλά σταθερά, τα πράγματα αρχίζουν και χαλαρώνουν.


Το καλό είναι, πως οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους, επανέρχονται σε φυσιολογικά επίπεδα καθώς μετριάζονται και σταδιακά εξαφανίζονται οι εντάσεις μεταξύ σας. Μπορεί να μην είστε άνθρωποι που ζητάτε εύκολα συγγνώμη, επιβάλλεται όμως, να πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους και όσες άντεξαν όλο το διάστημα που εσείς δεν ελέγχατε την σκέψη και την γλώσσα σας. Αυτοί οι άνθρωποι, απέδειξαν με το παραπάνω ότι μπορείτε πλέον να τους ανοιχθείτε, και να τους εμπιστευθείτε πραγματικά.


Το κακό είναι πως αυτήν την εβδομάδα, θα είναι αδύνατο να διορθώσετε την ζημιά που κάνατε στην δημόσια εικόνα και στα επαγγελματικά σας. Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να εργασθείτε πολύ περισσότερο για να τα διορθώσετε, καθώς η επικοινωνία με τους προϊσταμένους, εργοδοσία, και συνεργάτες, κατέρρευσε, και η οποία για τώρα είναι αδύνατο να αποκατασταθεί. Το ίδιο θα συμβεί και στην δημόσια εικόνα σας. Δυστυχώς για εσάς, δεν θα μπορέσετε από την μία ημέρα στην άλλη να διορθώσετε τα λάθη που κάνατε, κι έτσι να αποκατασταθεί η φήμη σας. Για να φθάσετε στο ίδιο επίπεδο εκτίμησης που χαίρατε, θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να εργασθείτε σκληρά έως ότου να φθάσετε ξανά στο ίδιο επίπεδο. Ευτυχώς για εσάς, που έχετε την δύναμη για να πετύχετε την ανατροπή, απλά δεν θα συμβεί τώρα.Για εσάς τους Τοξότες, αυτή η εβδομάδα κλείνει την αυλαία σε μία περίοδο όπου πραγματοποιήθηκαν οι φόβοι και οι ελπίδες σας, γνωρίσατε και χάσατε φίλους, πιάσατε αλλά και απωλέσατε στόχους, κερδίσατε μισθό ή χάσατε την θέση σας στην εργασία, γίνατε μέλος σε ομάδες ή φύγατε από κάποιες, μία περίοδος αρκετά έντονη, η οποία όμως δεν κλείνει και με τον καλύτερο τρόπο.


Αυτό που νιώθετε ως πρόβλημα, είναι η αλλαγή που πραγματοποιείται στις ζωές σας, καθώς ένα παιδί, ένα νέο σχέδιο, νέες σπουδές, ακόμη κι ένας νέος μεγάλος έρωτας, αλλάζουν τα δεδομένα που είχατε σίγουρα. Οι φίλοι του χθες, δεν μπορούν να συμβαδίζουν με το σήμερα όταν π.χ. έχετε ένα παιδί. Πώς μπορείτε πλέον να έχετε κοινά με ανθρώπους που κοιτούν να διασκεδάσουν, όταν εσείς πρέπει πλέον από τις 10 το βράδυ να πέφτετε για ύπνο;  Οι έρωτες, πλέον δεν ασκούν επάνω σας την μαγεία που είχαν κάποτε, διότι αναζητήσατε και ίσως βρήκατε, αυτό το μόνιμο που θέλατε. Ακόμη και να μην το βρήκατε στο 100%, πλέον στην ανεμελιά δεν γυρίζετε ξανά, καθώς σας αρέσει να είστε με ένα άτομο. Κερδίσατε ένα νέο μισθό, αλλά ίσως σε βάρος της προηγούμενης εργασίας σας, επιλέγοντας κάτι λιγότερο σε αμοιβή αλλά με περισσότερη δημιουργία. Το κυριότερο είναι πως φύγατε από ομάδες που δεν είχαν κάτι άλλο να σας προσφέρουν, επιλέγοντας να κάνετε πράγματα μόνοι ή μόνες σας, ή ακόμη και να δημιουργήσετε τις δικές σας ομάδες. Κυρίως όμως, ήταν μία περίοδος που σας δίδαξε ότι με την ίδια ευκολία που μπορείτε να έχετε αυτά που θέλετε, μπορείτε και να τα χάσετε όταν δεν μπορείτε να ισορροπήσετε στα δεδομένα της εποχής. Σύντομα λοιπόν, ξεκινάει μία περίοδος για εσάς, εσωστρέφειας, από την οποία μέσα από την τέφρα των όσων θεωρούσατε ως μόνιμες καταστάσεις, θα αναγεννηθεί το νέο σας εγώ. Μέχρι τότε όμως, απλά θα νιώθετε την ένταση και την απογοήτευση όλων αυτών που προαναφέρθησαν.
Για εσάς τους Αιγόκερους η εβδομάδα αυτή θα είναι καλή με εξαίρεση τις ερωτικές σχέσεις που διατηρείτε εξ αποστάσεως. Επίσης, αυτές τις ημέρες ξεκινάει μία περίοδος όπου θα είστε πολύ καλά με την οικογένειά σας, θα μπορέσετε να βγάλετε στην επιφάνεια ικανότητες, τις οποίες κρατούσατε κρυφές επειδή σας καταπίεζαν, και θα κλείσετε συμφωνίες οικονομικής φύσεως που θα εξασφαλίσουν το μέλλον σας.


Με την οικογένειά σας, οι σχέσεις θα βελτιωθούν και επιτέλους θα τους ανοικτείτε! Μαζί θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάθε είδους δυσκολία που σας έχει τύχει. Η προσαρμογή όλων των ενδιαφερόμενων μερών στην νέα κατάσταση, σε αυτήν που κι εσείς νιώθετε χαρούμενοι και ελεύθεροι, θα ξαφνιάσει ευχάριστα τόσο εσάς όσο και τους δικούς σας ανθρώπους, οι οποίοι καλώς ή κακώς σας έχουν συνηθίσει αλλιώς.


Σε προσωπικό επίπεδο, η θέληση και η αποφασιστικότητα που θα επιδείξετε το επόμενο διάστημα, θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια ικανότητες που ξέρατε ότι υπήρχαν, αλλά η οικογένειά σας, κυρίως οι γονείς, δεν σας άφηναν να τις εκφράσετε. Τώρα όχι μόνο θα μπορέσετε να τις εκδηλώσετε, αλλά και θα γίνουν αποδεκτές από την οικογένειά σας, κάτι το οποίο θα σας πλημμυρίσει χαρά!


Εσείς που έχετε αυτό το διάστημα οικονομικές δοσοληψίες με τρίτους, θα μπορέσετε με την άσκηση πίεσης που μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε, να τους πείσετε ότι η συμφωνία που τους προτείνετε είναι για όλους συμφέρουσα. Μπορεί στην αρχή να μην προχωρήσει, αλλά σύντομα θα γίνει αποδεκτή.     


Τα προβλήματα θα προέλθουν από τις ερωτικές σχέσεις που έχετε εξ αποστάσεως. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι όλα εκείνα που σας υπόσχονταν οι εραστές ή οι ερωμένες σας, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, οπότε κι εσείς θα ενοχληθείτε αφάνταστα.Σε γενικές γραμμές εσείς οι Υδροχόοι, θα έχετε μία καλή εβδομάδα, με μόνη εξαίρεση τις σχέσεις με τους συγγενείς σας, οι οποίες για λίγο καιρό ακόμη θα δοκιμάζονται.


Η εβδομάδα αυτή, ξεκινάει με εσάς να νιώθετε ότι είστε έτοιμοι κι έτοιμες να υπερπηδήσετε κάθε εμπόδιο που σας φέρνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, κυρίως οι συγγενείς σας. Αν και αυτό το διάστημα δεν είστε τόσο επιθετικοί κι επιθετικές όπως συνήθως, εντούτοις θα προστατεύσετε τον εαυτό και τα συμφέροντά σας εάν αυτά απειληθούν με κάποιον τρόπο. Ευτυχώς που είστε σε φάση που μπορείτε να προσαρμόζεστε στις καταστάσεις που ζείτε, κι έτσι θα αποφύγετε τις ανούσιες εντάσεις.


Οι δυσκολίες που ζείτε, θα βγάλουν στην επιφάνεια κρυμμένες δυνατότητες, ικανότητες, ιδιαιτερότητες, που πάντα ξέρατε ότι υπήρχαν, αλλά τις καταπιέζατε. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον από πολύ μικρή ηλικία επαναστατούσατε, αλλά, επί της ουσίας, ποτέ δεν τις χρησιμοποιήσατε. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία όχι μόνο να τις βγάλετε στην επιφάνεια και να τις χρησιμοποιήσετε, αλλά και να γίνουν ευρέως αποδεκτές στο μέχρι πρόσφατα αρνητικό ακροατήριο. Αν οι αντιδράσεις προέλθουν από το συγγενικό σας περιβάλλον, θα μπορέσετε να τους βάλετε στην θέση τους ακόμη κι αν χρειαστεί να φθάσετε στα άκρα.


Ερωτικά αυτό το διάστημα δεν θα είναι και το καλύτερό σας, όχι γιατί θα συμβεί κάτι, αλλά διότι δεν μπορείτε να αποφασίσετε τελικά με τί είδους ανθρώπους θέλετε να συνάψετε ερωτικές σχέσεις.


Αν αυτό το διάστημα υπάρχει προγραμματισμένο χειρουργείο, αυτό θα πάει πολύ καλά!     Μετά από πολύ καιρό, εσείς οι Ιχθύες, θα έχετε μία εβδομάδα σχετικά ήσυχη, που θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε και με άλλα πράγματα εκτός από τις άμεσες προσωπικές σας ανάγκες.


Το οικονομικό θα είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει εσάς και τους ή τις συντρόφους σας, ή τους συνεργάτες σας. Αν ξεπεράσετε τις υστερίες και τον φόβο για το τί θα συμβεί στο μέλλον, τότε υπάρχει μία πιθανότητα να μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να βγάλετε άκρη στο τι πρέπει να κάνετε. Αν αφήσετε τα πράγματα στο έλεος του Θεού, τότε θα δείτε σύντομα να προκαλούνται εντάσεις λόγω του εκτροχιασμού των οικονομικών σας.


Όσοι κι όσες έχετε δεσμό, θα πρέπει να μην προκαλείτε εντάσεις, χρησιμοποιώντας κυρίως την σεξουαλική σας ζωή ως αφορμή για να ζητήσετε από το ταίρι σας να σας δώσει την ασφάλεια και την αγάπη που τόσο επιθυμείτε. Για καλή σας τύχη, το ταίρι σας έχει μαγκωθεί με όλα όσα του ή της κάνατε το προηγούμενο διάστημα, κι έτσι μπορεί να διαχειριστεί τις συναισθηματικές σας εξάρσεις.


Ερωτικά αυτό το διάστημα δεν θα είναι και το καλύτερο δυνατόν, διότι μέσα σας επικρατεί το χάος το ίδιο, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι θέλετε τελικά από το ταίρι σας ή από οποιαδήποτε γνωριμία κι αν κάνετε αυτές τις ημέρες. Ευτυχώς για εσάς και για τον υπόλοιπο κόσμο, αυτή η χαοτική κατάσταση θα κρατήσει για λίγο.


Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει σημαντική πρόοδος και άνοδος! Μάλιστα το επόμενο διάστημα φαίνεται να ολοκληρώνεται μία συμφωνία, ή, θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρο που είχατε για να το κάνετε επάγγελμα!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan