Λόγω διακοπών οι εβδομαδιαίες μας προβλέψεις γίνονται δεκαπενθήμερες! Μπορείτε να παρακαλουθήσετε το βίντεο εδώ. Καλό καλοκαίρι!Ένα δύσκολο δεκαπενθήμερο περιμένει εσάς τους Κριούς, καθώς, ενώ είστε στην πλέον δημιουργική φάση της ζωής σας, θα υπάρξουν πολλά προβλήματα που θα σας κρατήσουν πίσω. Αυτού του είδους τα προβλήματα είναι συσσωρευμένες καταστάσεις που πρέπει να τις αντιμετωπίσετε. Δύο είναι οι κυριότερες πηγές των προβλημάτων σας, τα επαγγελματικά και η υγεία σας.


Στα επαγγελματικά, θα ξεσπάσει κρίση είτε με τους εργοδότες είτε με τους συνεργάτες σας. Αφορμές θα δοθούν πολλές ώστε να ξεσπάσει ένας τρικούβερτος καυγάς, την ώρα που εσείς νιώθετε και είστε πολύ καλά. Η αιτία όμως θα είναι οι εισπράξεις ή οι φόροι. Και στις δύο περιπτώσεις, το αποτέλεσμα είναι ένα, έλλειψη χρημάτων. Αυτήν την έλλειψη χρημάτων θα κληθείτε εσείς να την «πληρώσετε» είτε με φωνές, είτε με καθυστέρηση πληρωμών, είτε με την αναβολή της καταβολής του μισθού σας. Στην πραγματικότητα, καμία από τις δύο πλευρές δεν φταίει, καθώς εξωγενείς είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την έλλειψη χρημάτων. Για αυτό, αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, θα δείτε σύντομα ότι θα βρεθεί λύση. Αν την χάσετε, τότε κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξετε.


Το επόμενο, και σημαντικότερο πρόβλημα, είναι η υγεία σας. Ενώ εσείς νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, η υγεία σας θα παρουσιάσει επιδείνωση λόγω χρόνιων προβλημάτων που παρουσιάζετε. Η έξαρση αυτών των προβλημάτων, θα είναι ικανή να σας στείλει ή σε νοσοκομείο ή στο να αρχίσετε ατέρμονες επισκέψεις σε γιατρούς χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν κάτι καινούριο. Για αυτό φροντίστε να διασκεδάσετε τώρα όσο μπορείτε, διότι μόλις ξεκινήσουν τα προβλήματα, αναμενόμενο είναι να πέσει η ψυχολογία σας.   


Ερωτικά αυτό το διάστημα ευνοούνται οι σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικία από εσάς. Η ζωτικότητά σας σε συνδυασμό με την εμπειρία τους, θα δώσει ένα απίστευτο ερωτικό μείγμα!Οι επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά καλές για εσάς τους Ταύρους, αρκεί να μην υποπέσετε στο λάθος και νομίσετε ότι ο «ουρανός θα πέσει στα κεφάλια σας».


Το επόμενο διάστημα ανάλογα με το πως θα το διαχειριστείτε, θα σας δώσει ανάλογα γεγονότα. Αν διατηρήσετε την λογική σας σκέψη και στραφείτε σε πιο πρακτικές ασχολίες, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, ακόμη κι αν ο υπόλοιπος κόσμος φαίνεται ότι καταστρέφεται. Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει, είναι ότι ο κόσμος όντως γύρω σας παραλογίζεται στον μέγιστο βαθμό, αλλά από πότε εσείς επηρεαζόσασταν τόσο από το ό,τι συνέβαινε; Απλά, αυτό το διάστημα θα είναι πιο εύκολο να πέσετε στην παγίδα, και να συντονιστείτε με τον πανικό του συνόλου. Αντ’ αυτού, επιλέξτε να απέχετε από τα τεκτενόμενα, ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας αρέσουν, και αφήστε έξω από την πόρτα σας να γίνεται χαλασμός Κυρίου.


Αν όμως αφήσετε αυτόν τον πανικό να σας επηρεάσει, τότε θα πείσετε τους εαυτούς σας ότι καταστρέφεστε, ότι χάνεστε, ότι δεν υπάρχει πλέον ελπίδα καμιά, και τότε είναι που θα σταματήσετε να χαίρεστε. Το αποτέλεσμα θα είναι να μην κάνετε ακόμη και τις πιο μικρές δραστηριότητες, επειδή θα πιστέψετε πως όλα είναι μάταια, ότι δεν έχετε την δύναμη να κάνετε κάτι, και με τον πανικό να ξεχάσετε να κάνετε πράγματα που ήδη ξέρετε. Για αυτό προσπαθήστε να χαλαρώσετε.


Εκεί που όμως θα ξεφύγετε πλήρως, είναι στον ερωτικό τομέα. Η διάθεσή σας για σεξ θα καταντήσει βουλιμική. Το μόνο που θα σας νοιάζει είναι το σεξ, και το πως θα ικανοποιηθείτε, σε βαθμό όπου σταδιακά θα σταματήσετε να ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο, και η σκέψη σας θα πλημμυρίζει μόνιμα με σκηνές σεξουαλικού ενδιαφέροντος. Για αυτό κιόλας το επόμενο διάστημα δεν θα σας ενδιαφέρει η ουσία των σχέσεων, αλλά το σεξουαλικό παιγνίδι. Για αυτό φροντίστε να μην ερωτευθείτε, διότι σεξ και έρωτας είναι δύο έννοιες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.   Εσείς οι Δίδυμοι, προετοιμαστείτε να δώσετε όλη την ενέργειά σας στην οικογένειά σας, στους γονείς σας ή στις ανάγκες της οικίας σας. Επιπλέον, προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα αλλά και ψέμματα μέσα στον χώρο της εργασίας σας, τα οποία μπορούν να κλονίσουν την πίστη σας στους ανθρώπους.


Το επόμενο διάστημα, τα επαγγελματικά σας θέματα θα περάσουν πολύ μεγάλη ένταση, διότι οι άνθρωποι που τα διαχειρίζονται, είτε δεν ξέρουν τί τους γίνεται είτε επιλέγουν λάθος δράσεις, κάτι το οποίο οδηγεί μαθηματικά σε αποτυχία. Ενώ εσείς βλέπετε το στραβό, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα επειδή οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι βαδίζουν σωστά, για αυτό άλλωστε έχουν κλειστά τα αυτιά τους σε ό,τι τους πείτε. Για αυτό κι εσείς, πριν απογοητευθείτε πλήρως, και πριν αναλωθείτε σε έναν αγώνα χαμένο, φροντίστε να κάνετε το καθήκον σας, και προστατεύστε την οικογένειά σας. Μην μπείτε στην διαδικασία να λύσετε εσείς τα προβλήματα των άλλων, δεν θα τα καταφέρετε. Ευτυχώς που γύρω στις 15 Αυγούστου θα καταλάβετε ότι πρέπει να σταματήσετε να ανησυχείτε τόσο, και θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας να χαλαρώσετε. Τότε είναι που θα βγείτε με φίλους, θα περάσετε όμορφα, και θα ξεχάσετε το τί σας συμβαίνει στην καθημερινότητά σας. Μάλιστα, αν μιλήσετε με τους φίλους σας και τους πείτε τα τεκτενόμενα, εκείνοι θα φροντίσουν να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές.


Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα είναι αρκετά καλά, μόνο που θα πρέπει να ηρεμήσετε. Δίνετε τόσο μεγάλη έμφαση στην ανάλυση αυτού που νιώθετε, σε βαθμό που θα ξεχάσετε να ζήσετε τις υπέροχες ημέρες που σας περιμένουν. Ευτυχώς που τον Δεκαπενταύγουστο, ακριβώς επειδή όλα σταματάνε, εσείς επιτέλους θα μπορέσετε να χαλαρώσετε.Για εσάς τους Καρκίνους, το επόμενο διάστημα θα έχει μεικτά συναισθήματα. Από την μία θα έχετε σφοδρές μάχες με άτομα που θέλουν το καλό σας, και από την άλλη εργασιακά θα πάτε πολύ καλά.


Εργασιακά, σύντομα θα σας δοθούν ευκαιρίες στις οποίες θα αποδείξετε ότι μπορείτε να μεγαλουργήσετε εφαρμόζοντας πρωτότυπες ιδέες. Όσο κι αν φανεί παράξενο, από εσάς αυτό το διάστημα θα ζητηθεί να παράξετε κάτι καινούριο. Αυτό από μόνο του είναι πρόκληση, καθώς εστιάζετε κυρίως στην πεπατημένη και σε πράγματα που είναι ήδη δοκιμασμένα. Ε, λοιπόν κάντε την ρήξη, και εφαρμόστε όλα εκείνα που τόσο καιρό θέλατε αλλά φοβόσασταν!


Όμως, αυτή η περίοδος κρύβει προβλήματα, με άτομα που πραγματικά θέλουν το καλό σας αλλά ο τρόπος τους είναι εκείνος που είτε σας ενοχλεί είτε σας προσβάλει. Όπως και να έχει, εσείς δεν πρόκειται να κάνετε αυτό που σας λένε έστω κι αν είναι το σωστό. Θα προτιμήσετε την στείρα αντίδραση αντί να μπείτε στην διαδικασία να κάνετε αυτό που σας λένε. Το πιθανότερο είναι να σας ενοχλήσει η αλαζονική στάση των άλλων, παρά κάτι άλλο.  


Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα είναι αρκετά περίεργο για εσάς. Η περίοδος αυτή, ευνοεί την επιστροφή ατόμων από το παρελθόν, κάτι που το περιμένετε πως και πως. Το κακό είναι, πως απλά βαριέστε να ζήσετε τον πραγματικό έρωτα, και βολεύεστε με το ξαναζεσταμένο φαγητό. Αν όμως αφεθείτε, μπορείτε να ζήσετε πραγματικά πολύ έντονες στιγμές. Η δε λίμπιντό σας, θα εκτοξευθεί στα ύψη και πολύ δύσκολα θα πείτε τέλος, ειδικά όταν βρείτε τον τέλειο εραστή ή την τέλεια ερωμένη.  Εσείς οι Λέοντες, θα έχετε ένα περίεργο δεκαπενθήμερο, αλλά κάτι πρόκειται να συμβεί που θα αλλάξει προς το καλύτερο τις ζωές σας!


Πρώτα από όλα, οι προσωπικές σας φοβίες, η παθολογική ανάγκη για εκτίμηση από τους άλλους, ακόμη και προβλήματα με έξοδα, εφορίες κλπ, τελειώνουν! Από τα μέσα τις εβδομάδος και μετά, το κεφάλι σας θα ηρεμήσει από αυτές τις ανησυχίες. Τα νεύρα που είχατε εδώ και καιρό, και αυτά σας αφήνουν, οπότε το σκηνικό στήνεται για να περάσετε όμορφα τις διακοπές σας ή, αν δεν πάτε διακοπές, να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν.


Το μόνο «δυσάρεστο» γεγονός, θα είναι πως είτε ο όγκος της εργασίας σας θα σας περιμένει ό,τι κι αν κάνετε, είτε θα εργάζεστε μέχρι να κλείσετε την επιχείρησή σας, να κλείσει το γραφείο, ή με οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα ασχολείστε. Ίσως ακόμη, η εργασία με την οποία ασχολείστε, πλέον να μην σας δίνει άλλη χαρά και περιμένετε πώς και πως να φύγετε για να ηρεμήσετε λίγο από την πίεση. Οι περισσότεροι και περισσότερες, απλά θα νιώσετε ότι δεν έχετε άλλο να δώσετε εργασιακά, και όσο κι αν σας πιέζουν, εσείς δεν θα μπορέσετε να αποδώσετε. Με λίγα λόγια οι «μπαταρίες» σας τελείωσαν. Για αυτό, μην χάσετε ευκαιρία, ειδικά τον Δεκαπενταύγουστο να ξεχυθείτε στις παραλίες, στα βουνά και στα λαγκάδια. Χρειάζεστε οπωσδήποτε την ξεκούραση!


Όμως, κάτι καλό σας περιμένει, και θα το δείτε άμεσα εσείς οι γεννημένοι και γεννημένες στο τρίτο δεκαήμερο. Επιτέλους, η αξία σας αναγνωρίζεται και οι ευχές που είχατε κάνει, θα πραγματοποιηθούν!


Στον ερωτικό τομέα, ένα άτομο από το παρελθόν έρχεται να σας κάνει να νιώσετε χαρά, σιγουριά και ασφάλεια!Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε ένα αρκετά δύσκολο δεκαπενθήμερο. Ευτυχώς που τον Δεκαπενταύγουστο θα κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από ό,τι σας απασχολεί.


Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε, αφορούν, τί άλλο, τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Η τρέλλα που αντιμετωπίζετε σε καθημερινή βάση από τα άτομα που έρχεστε σε επαφή, απλά δεν περιγράφεται. Μέχρι πρότινος δεν μπαίνατε στην διαδικασία να ασχοληθείτε, διότι η χαοτική συμπεριφορά είναι το άλφα και το ωμέγα στο να σας παράγει πονοκέφαλο ή να σας κάνει να κλείνεστε στους εαυτούς σας, επειδή δεν την αντέχετε. Όμως εδώ και ημέρες νιώθετε τις δυνάμεις σας αρκετά ανεβασμένες, και έχετε την διάθεση να παλέψετε για αυτό που είστε, για αυτά που πιστεύετε, ακόμη και για να επιβάλετε την τάξη. Όμως, πρώτον, επιλέξατε λάθος εποχή να το κάνετε αυτό, και, δεύτερον, θα είναι αδύνατο να καταφέρετε το οτιδήποτε, διότι ο κόσμος κινείται στραβά και δεν θέλει να αλλάξει πορεία.


Ευτυχώς που από τον Δεκαπενταύγουστο και μετά, θα κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα και θα σταματήστε να ασχολείστε με οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο εκτός από τον εαυτό σας. Όσο και να θέλετε να συνεχίσετε την διαμάχη, να ξέρετε πως αυτή, αργά ή γρήγορα θα επανέλθει στο προσκήνιο, αλλά γιατί βιάζεστε τόσο; Ξεκουραστείτε τώρα που μπορείτε, και γεμίστε τις μπαταρίες σας με διασκεδάσεις ή με έρωτα. Χαλαρώστε, και σύντομα θα δείτε την ελπίδα για κάτι καλύτερο να επιστρέφει!


Ερωτικά, αυτό το διάστημα δεν είναι και το καλύτερο για εσάς. Τα πολλά προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί, σας κάνουν να νιώθετε εξαντλημένοι κι εξαντλημένες, ειδικά στην περίπτωση που είστε εγκλωβισμένοι ή εγκλωβισμένες σε παράλληλες σχέσεις.Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε ένα δεκαπενθήμερο όπου πραγματικά θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο της ζωής σας, είτε είναι το προσωπικό είτε είναι το επαγγελματικό.


Το επόμενο διάστημα, θα είναι αρκετά ρευστό για εσάς. Τα λάθη που θα κάνετε θα είναι αρκετά, επειδή έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Ως πότε η εργασιακή ανασφάλεια θα σας ταλαιπωρεί; Ως πότε η καθημερινή σας ζωή θα είναι μέσα στο χάος εξαιτίας ανισόρροπων ανθρώπων; Όλα αυτά σας έχουν κάνει να νιώθετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξετε. Θεωρητικά μπορείτε, αλλά για να προχωρήσετε στις αλλαγές, θα πρέπει να ξεφύγετε από την αδράνεια στην οποία έχετε περιπέσει. Αν θέλετε λοιπόν να αλλάξει κάτι, πάρτε πρωτοβουλίες, κινηθείτε, δείξτε ότι μπορείτε να κάνετε ανατροπές. Η ρευστή κατάσταση που θα βιώσετε, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι τίποτα δεν είναι γραμμένο στην πέτρα. Η ζωή χρειάζεται θάρρος και θράσος!


Στα επαγγελματικά σας, καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις στο πόδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε την Δευτέρα Παρουσία για να κάνετε κάτι για εσάς. Μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, αλλά θα πρέπει να ξεφύγετε από την μικροαστική αντίληψη ότι τα πάντα πρέπει να γίνονται ώστε να παίρνετε απολαύσεις. Οι απολαύσεις είναι παροδικές, και αυτό θα πρέπει να το εμπεδώσετε. Προσπαθήστε, ειδικά στα επαγγελματικά, να κάνετε κινήσεις που να σας αποδώσουν χρήματα. Μάλιστα, καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να κάνετε οικονομία και να δημιουργήσετε καινούριο κεφάλαιο στην επιχείρησή σας ή απλά να κάνετε αποταμίευση ώστε να έχετε χρήματα τις δύσκολες ημέρες.


Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα ζήσετε πολλούς ευχάριστους αλλά εφήμερους έρωτες. Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι η ερωτική περιπέτεια που ζείτε τώρα, θα γίνει μόνιμη σχέση.Εσείς οι Σκορπιοί, θα έχετε ένα πολύ δύσκολο δεκαπενθήμερο κυρίως εξαιτίας των δικών σας επιλογών. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι καλό το πείσμα σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά εδώ πρέπει να κάνετε κινήσεις ώστε να αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο.


Το πρόβλημά σας εδώ και καιρό, είναι πως αρνείστε να δείτε την ζωή ως ένα μισογεμάτο ποτήρι. Προτιμάτε να το βλέπετε μισοάδειο, να μιζεριάζετε και και είστε μονίμως θυμωμένοι και θυμωμένες με όσους κι όσες επιμένουν να περνάνε καλά στις ζωές τους. Αντί λοιπόν να κάθεστε και να χαλάτε την ψυχολογία σας (ακόμη και την ίδια σας την υγεία), αρχίστε να βλέπετε την ζωή πιο θετικά! Αφήστε λίγο φως να μπει και να φωτίσει τις ζωές σας. Η Έκλειψη θα σας βοηθήσει να κλείσετε κύκλους που πρέπει να κλείσουν, και να ανοίξετε καινούργιους, οι οποίοι θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία! Σύντομα θα έχετε τα πρώτα δείγματα αυτής της αλλαγής, αλλά στο χέρι σας είναι να την αφήσετε να πραγματοποιηθεί!


Το ίδιο ισχύει και στον έρωτα. Όσο εσείς θα βλέπετε τα πράγματα μονολιθικά, την ώρα που γύρω σας είναι ρευστά, τόσο θα εκνευρίζεστε επειδή χάνονται ευκαιρίες. Στην πραγματικότητα, εμμένετε σε ιδέες οι οποίες είναι παρωχημένες, και οι οποίες τελικά σας αφήνουν μόνους και μόνες. Κάντε μία μικρή αλλαγή, σταματήστε να δίνετε έμφαση στο παραμικρό, βάλτε λίγο χάος στις ζωές σας, και τότε θα διαπιστώσετε πως τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα με αυτό τον τρόπο! Προσέξτε ιδιαιτέρως το επόμενο διάστημα, διότι θα κάνουν την επανεμφάνισή τους πρώην εραστές και ερωμένες. Είτε θέλετε να μείνουν στις ζωές σας είτε όχι, εσείς θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο μαζί τους. Η αβεβαιότητα περισσότερα προβλήματα θα σας δημιουργήσει, παρά θα αντλήσετε ευχαρίστηση χρησιμοποιώντας την ως παιγνίδι!


 

Πολύ καλές ημέρες περιμένουν εσάς τους Τοξότες, καθώς οι διακοπές είναι εδώ, κι εσείς τις περιμένατε πώς και πώς, ώστε να ξεφύγετε από την πεζή καθημερινότητα!


Το επόμενο διάστημα θα έχετε πολύ καλή οικογενειακή ζωή, η οποία θα είναι ευτυχισμένη και ήσυχη, ακόμη και αν είναι γεμάτη από τις φωνές των φίλων σας, διότι συν τοις άλλοις, είστε και φιλόξενοι και φιλόξενες! Ο ανοικτός και ήπιος χαρακτήρας σας, θα κερδίσει τις καρδιές τόσο των φίλων σας, όσο και των ξένων! Μάλιστα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συναντήσετε άτομα που είχατε πολύ καιρό να δείτε και να περάσετε καλά μαζί τους. Αν το ωροσκόπιο σας το επιτρέπει, θα είστε ευτυχισμένοι ή ευτυχισμένες και με χρήματα στις τσέπες σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να πάτε όπου θέλετε διακοπές, ή να αρχίσετε να ξοδεύετε χρήματα τόσο για τις προσωπικές ανάγκες, όσο και για να διασκεδάσετε. Όλα δείχνουν ότι τα χειρότερα τελείωσαν, και πλέον μπαίνετε στον ίσιο δρόμο, οπότε μπορείτε επιτέλους να χαλαρώσετε!


Για κάποιους και κάποιες από εσάς, αυτή η περίοδος δεν είναι για χαλάρωση, αλλά για πολύ δουλειά. Μπορεί να ακουστεί κουραστικό, αλλά δεν είναι. Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι πως ανοίγουν νέοι κύκλοι ευκαιριών, και οι οποίοι θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μπορεί επίσης να έλθετε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν ώστε να πετύχετε και να διαπρέψετε.


Ερωτικά, αυτό το διάστημα δεν είναι τόσο καλό όσο θα θέλατε. Αυτό που συμβαίνει όμως, είναι ένα γερό ξεκαθάρισμα από άτομα, που τελικά περισσότερα προβλήματα σας δημιουργούν, παρά σας προσφέρουν χαρά.Καλές και ανέμελες ημέρες περιμένουν εσάς τους Αιγόκερους. Φαίνεται πως το Σύμπαν αποφάσισε να σας δώσει ένα μεγάλο διάλειμμα, κι εσείς είστε έτοιμοι κι έτοιμες να το πάρετε!


Αν και υπό φυσιολογικές συνθήκες, νιώθετε έντονα την ανάγκη της αποδοχής από τον κόσμο (η οποίο μπορεί να φθάσει σε παθολογικά επίπεδα, και την οποία θα ενισχύει η Σεληνιακή έκλειψη) εντούτοις, βρίσκεστε σε μία φάση της ζωής σας, που δεν θέλετε άλλο να παλεύετε για αυτό. Το μόνο που θέλετε είναι να χαλαρώσετε, να μείνετε μακρυά από ανταγωνισμούς και διαμάχες, να απολαύσετε το καλοκαίρι και τις θερινές διακοπές, και να ζήσετε ήρεμα!


Για αυτό τον σκοπό, φροντίζει το Σύμπαν για εσάς, με εξαίρεση εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Για εσάς του δευτέρου, οι προσωπικές δοκιμασίες είναι τέτοιες, που ενώ θα θέλατε πολύ να ηρεμήσετε κι εσείς, ψάχνετε αφορμές (και τις οποίες θα βρείτε) για να τσακωθείτε και να ξεσπάσετε. Όλοι οι υπόλοιποι, πραγματικά, και με την βοήθεια ατόμων που ξέρουν να γλεντούν τις ζωές τους, θα μπορέσετε να ζήσετε ένα πολύ καλό καλοκαίρι. Καλό θα είναι να το κάνετε, διότι από το τέλος του Αυγούστου και μετά, μπαίνετε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς!


Ερωτικά, αυτό το διάστημα όλα είναι ρευστά! Όμως, μπορεί να φαίνεται ότι ζείτε μία χαοτική κατάσταση, στην πραγματικότητα όμως θα την λατρέψετε, διότι θα την δείτε ως ένα παιγνίδι που μπορεί να σας βγάλει από την βαρετή καθημερινότητα. Βέβαια ως γνήσιο ζώδιο της Γης, θα παρουσιάσετε το οξύμωρο σχήμα, από την μία να ζείτε ένα μαγευτικό παραμύθι και συγχρόνως να αναρωτιέστε για το που πάει, κι αν θα γίνει κάτι μόνιμο. Ευτυχώς που σύντομα, το μυαλό σας θα αποφασίσει ότι πρέπει και αυτό με την σειρά του να χαλαρώσει!Εσάς τους Υδροχόους, φαίνεται πως το καλοκαίρι σας βάρεσε για τα καλά στο κεφάλι, και αποφασίσατε ότι πρέπει να το ρίξετε έξω! Η αλήθεια είναι πως το χρειάζεστε, διότι το τελευταίο διάστημα παλεύετε σαν τα λιοντάρια, για να πετύχετε τα προσωπικά σας θέλω.


Ας μην γελιόμαστε, είτε είστε πλούσιοι είτε είστε πτωχοί, είτε είστε άνδρες είτε είστε γυναίκες, το τελευταίο διάστημα παλεύετε πολύ σκληρά ενάντια σε θεούς και δαίμονες ώστε να κάνετε πράξη αυτά που τόσο πολύ επιθυμείτε, κυρίως στα εργασιακά. Για αυτόν τον σκοπό, το Σύμπαν εργάζεται μεθοδικά, και ήδη σας έχει δείξει τα δείγματά του. Όμως, λείπει ακόμη ένα συστατικό το οποίο θα έλθει λίγο αργότερα, κι αυτό είναι ένα άτομο που μπορεί να σας καθοδηγήσει. Αυτό το άτομο, μπορεί να είναι συνεργάτης μπορεί να είναι και σύντροφος. Σημασία έχει να ακούσετε τι έχει να σας πει, διότι εκείνο ξέρει καλύτερα από εσάς τί χρειάζεστε και πως να το αποκτήσετε.


Πριν όμως φθάσουμε σε εκείνη την περίοδο, μεσολαβεί ο Δεκαπενταύγουστος. Για εσάς τα πάντα κλείνουν, και ασχολείστε με το πώς και πού θα πάτε διακοπές, πώς θα ξεκουραστείτε, πώς και με ποίους θα διασκεδάσετε. Εδώ θέλει λίγη προσοχή, διότι οι καταστάσεις είναι ρευστές και θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας εάν δεν θέλετε να μείνετε μόνοι και μόνες στο σπίτι, αγκαλιά με το κλιματιστικό. Μην δώσετε μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες των διακοπών, αλλά ούτε και να τα αφήσετε όλα στην τύχη τους. Κάντε το πρόγραμμά σας βάσει των οικονομικών σας δυνατοτήτων και των επιθυμιών σας. Όλα τα άλλα, θα έλθουν από μόνα τους.


Το ίδιο ισχύει και στον έρωτα. Το καλοκαίρι θέλει έρωτα, χαρά, διασκέδαση. Αυτό σημαίνει πως κάθε γνωριμία αυτήν την περίοδο, έχει αρχή και τέλος, οπότε μην σκοτίζετε το μυαλό σας με άχρηστες σκέψεις.Εσείς οι Ιχθύες  θα έχετε ένα δεκαπενθήμερο με αρκετές διακυμάνσεις στην ψυχολογία σας. Από την μία θα έχετε προβλήματα με την εργασία, την υγεία και τις σχέσεις με τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε καθημερινή επαφή, αλλά από την άλλη σας περιμένουν μαγευτικές ερωτικές στιγμές.


Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να προσέξετε θέματα που αφορούν την εργασία σας. Προσφάτως είχατε μία κρούση από ανωτέρους σας ή από άτομα που έχουν κάποια θέση εξουσίας και τα οποία σας είπαν το αυτονόητο, ότι δεν έχετε κάνει σωστά την δουλειά που έπρεπε να κάνετε. Το γεγονός αυτό από μόνο του, είναι ικανό να σας πανικοβάλει αλλά είναι και μία καλή ευκαιρία να αναρωτηθείτε τί έχετε ξεχάσει ή για ποίον λόγο είστε πλημμελείς στα καθήκοντά σας. Μπορεί τώρα να ζήσετε μία ελαφρά πίεση, αλλά σύντομα θα βρεθείτε σε ένα κυκεώνα εξελίξεων, όπου αν δεν έχετε κάνει αυτό που πρέπει να κάνετε, ίσως βρεθείτε ενώπιον δυσάρεστων εξελίξεων, ειδικά το διάστημα 9 με 15 Αυγούστου.


Στο θέμα της υγείας σας, η χαοτική ζωή που ζείτε αυτό το διάστημα, είναι υπεύθυνη για την κακή ποιότητα της διατροφής σας, της πνευματικής και της σωματικής σας υγείας. Στο θέμα τις διατροφής, καλό είναι να αποφύγετε τα καυτερά εδέσματα και τις πικάντικες σάλτσες, διότι θα σας πειράξουν. Για την ψυχολογία σας, ένα είναι το φάρμακο, οι διακοπές!


Αν το επόμενο διάστημα έλθετε σε σύγκρουση με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή καθημερινά, θα φταίει το γεγονός ότι εσείς από το μέρος σας είστε σε κατάσταση πανικού, κι εκείνοι είναι σε κατάσταση που θέλουν να βοηθήσουν και εσάς, αλλά και τον εαυτό τους. Επειδή εσείς δεν πρόκειται να αλλάξετε σύντομα, θα κάνουν εκείνοι πίσω.


Στον έρωτα τα πράγματα είναι ρευστά, επειδή εσείς ως γνήσιοι Ιχθύες, δεν ξέρετε τι θέλετε και οι σύντροφοί σας θέλουν από εσάς να κάνετε αυτό που σας λένε. Ευτυχώς ή δυστυχώς, εκείνοι κι εκείνες θα κάνουν πίσω, οπότε θα συνεχίσετε να βιώνετε για καλό ή για κακό, το ροζ παραμύθι που έχετε στο μυαλό σας.Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan