Το καλοκαίρι φθάνει, καθώς αυτήν την εβδομάδα έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο! Ας δούμε πώς θα είναι αυτές οι ημέρες για όλα τα ζώδια! Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ!

Μία μέτρια εβδομάδα περιμένει εσάς τους Κριούς. Ολοένα και περισσότερο θα έρχεστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας, οπότε μην απορήσετε εάν οι άνθρωποι που σας γνωρίζουν δεν θα πιστεύουν αυτό που θα βλέπουν μπροστά τους.

 

Η περίοδος αυτή έχει ανοίξει μία πολύ μεγάλη πόρτα στον εσωτερικό σας κόσμο και στην πηγή των συναισθημάτων σας. Αποτέλεσμα, το τελευταίο διάστημα να βγάζετε μία συναισθηματική φύση η οποία είναι κάπως αφύσικη (τουλάχιστον για όσους και όσες σας γνωρίζουν). Από την μία μπορεί να δείχνετε ευαισθησία, ρομαντισμό, αγάπη, φροντίδα και από την άλλη να παραπονιέστε συνέχεια ότι δεν σας αγαπούν! Οπότε εύλογη θα είναι η απορία των ανθρώπων που σας γνωρίζουν, τί πάθατε κι είστε έτσι. Επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν, να είστε προετοιμασμένοι και προετοιμασμένες για μία περίοδο παρεξηγήσεων.

 

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, εσείς αυτήν την περίοδο νιώθετε υπέροχα. Νιώθετε την ψυχή σας γεμάτη από χαρά, την οποία θέλετε να την μεταδώσετε. Η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον σας, καθώς έχετε έμπνευση, την οποία δεν μπορείτε να εξηγήσετε αλλά ενδόμυχα αναγνωρίζετε ότι θα σας οδηγήσει σε καινούργιους δρόμους. Παράλληλα, αν χρειαστεί, θα έχετε βοήθεια από την οικογένειά σας ή από τους γονείς σας. Επίσης, είναι πολύ καλή περίοδος να κάνετε κάτι καλλιτεχνικό.

 

Στον έρωτα τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά, όχι γιατί δεν έχετε επιτυχίες, τουναντίον, απλά δείχνοντας ευάλωτοι και ευάλωτες, ρομαντικοί και ρομαντικές, σε μία περίοδο που ευνοεί το γλέντι, “απωθείτε” τους ενδιαφερόμενους εραστές και τις ενδιαφερόμενες ερωμένες. Για αυτό και θα είναι πιο εύκολο αυτήν την περίοδο να πληγωθείτε συναισθηματικά.     

 

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ταύρους. Από την μία προβλήματα θα υπάρξουν στον χώρο της εργασίας σας, και από την άλλη πρόκειται να βιώσετε έντονα πάθη, κυρίως με την μορφή πρώην ερωτικών συντρόφων.

 

Το καλοκαίρι φαίνεται σιγά σιγά σας πιάνει, και θέλετε να ζήσετε μεγάλους έρωτες και μεγάλα πάθη! Ευτυχώς για εσάς το Σύμπαν ευνοεί αυτού του είδους τις καταστάσεις. Επειδή αυτήν την περίοδο δεν έχετε μεγάλη όρεξη για κάτι καινούριο, θα δείτε ότι τις επόμενες ημέρες θα σας θυμηθούν πρώην ερωτικοί κι ερωτικές σύντροφοι. Μαζί τους φέρνουν όλο το πάθος που χρειάζεστε, και μάλιστα πολύ περισσότερο από ό,τι φαντάζεστε. Οπότε, προετοιμαστείτε για καυτές νύχτες!

 

Ούτε εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες θα εξαιρεθείτε από την ένταση των ημερών αυτών. Αν δεν είναι πρώην που θα έλθουν με τον δικό τους τρόπο να σας ανανεώσουν, θα βιώσετε την αναθέρμανση του έρωτά σας με το ταίρι σας! Μάλιστα, το ταίρι σας θα είναι εκείνο που θα σας προσφέρει ό, τι επιθυμείτε, από ρομαντικές στιγμές μέχρι καυτές νύχτες σεξουαλικού πάθους!

 

Από την άλλη όμως, οι δυσκολίες στην εργασία σας θα ενταθούν, καθώς από εσάς θα ζητηθεί να κάνετε ολοένα και περισσότερα πράγματα και χωρίς δικαιολογίες. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα κάνατε αυτό που σας ζητούν, αλλά τώρα θα αισθανθείτε ότι οι απαιτήσεις αυτές δεν έχουν λογική παρά μόνο για να σας “τιμωρήσουν”. Λίγη υπομονή και θα περάσει και αυτό, διότι εάν θυμώσετε κανείς δεν θα μπορεί να σας συγκρατήσει.

 

 

Μία περίεργη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Δίδυμους, με πολλές αντιθέσεις, αλλά και αποφάσεις που θα οριστικοποιήσουν το μέλλον σας.

 

Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και προσεκτικές, διότι το βασικό σας γνώρισμα, η λογική, δεν θα λειτουργεί. Οι πρόσφατες αντιθέσεις που είχατε με άτομα που είτε σας όφειλαν χρήματα, είτε με συνεργάτες οι οποίοι απεδείχθησαν κατώτεροι των περιστάσεων, ακόμη και με συντρόφους οι οποίοι το μόνο τελικά που ήθελαν ήταν απλά να τους ή τις παρέχετε ασφάλεια και τίποτα άλλο, σας οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να σταματήσετε να ασχολείστε με όλους αυτούς εκεί έξω. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαιτήσετε τα χρήματά σας με κάθε δυνατό τρόπο. Το κακό είναι πως, επειδή ακριβώς δεν θα λειτουργεί η λογική, θα περάσετε στο άλλο άκρο και θα βλέπετε μόνο την δική σας αλήθεια. Στην πραγματικότητα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τί λάθος γίνεται και να το διορθώσετε. Αν’ αυτού όμως θα επιλέξετε τους διαξιφισμούς. Αν δεν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τον θυμό σας, τότε προσπαθήσετε να ακούσετε τις συμβουλές εκείνων που σας εκτιμούν και θέλουν το καλό σας.

 

Οικονομικά από εδώ κι εμπρός θα είστε καλύτερα. καθώς είτε εσείς θα έχετε περισσότερα έσοδα από την εργασία σας, είτε θα λάβετε κάποια χρήματα τα οποία σας οφείλονταν, είτε το ταίρι σας θα είναι εκείνο το οποίο θα προσθέσει αρκετά χρήματα στον κοινό σας προϋπολογισμό!

 

Στον έρωτα θα πρέπει να αποφασίστε τελικά τί θέλετε. Θέλετε σχέση ή θέλετε περιπετειούλες; Και τα δύο μαζί δεν γίνονται.

 

 

Εσάς τους Καρκίνους σας περιμένει μία άκρως συναρπαστική εβδομάδα! Το Σύμπαν σας χαρίζει μία μοναδική περίοδο όπου επιτέλους θα μπορέσετε να δείξετε στον κόσμο την αξία σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

 

Οι ημέρες αυτές θα είναι άκρως υπέροχες για εσάς, διότι ήλθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου να αναδειχθείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Στο επαγγελματικό επίπεδο, μπορείτε να εφαρμόσετε όλη την εμπειρία που συσσωρεύσατε, είτε σε πρακτικό επίπεδο είτε μέσω σπουδών. Η κατάλληλη θέση σας περιμένει για να δείξετε στον κόσμο ότι τελικά έχετε και ηγετικές ικανότητες, όχι μόνο διεκπεραιωτικές. Το ίδιο ισχύει και στην κοινωνική σας ζωή. Όσο και να φαίνεται παράξενο για ένα τόσο εσωστρεφές ζώδιο όπως εσείς, το επόμενο διάστημα θα έχετε ακμαία κοινωνική ζωή. Θα μπορέσετε να δείξετε στον κόσμο πόσο τελικά έκαναν λάθος για εσάς, καθώς και μπορείτε να αναλάβετε δράσεις αλλά και έχετε την εμπειρία να το πράξετε. Εμπρός λοιπόν να καταπλήξετε τα πλήθη. Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στους γονείς σας ότι είστε πολύ καλύτεροι και καλύτερες από ό,τι νόμιζαν. Με τον τρόπο σας θα τους κάνετε υπερήφανους και κατ’ επέκταση θα νιώσετε κι εσείς πολύ όμορφα!

 

Ερωτικά θα πετάξετε στα ουράνια καθώς οι ημέρες πάθους που θα ζήσετε θα σας κάνουν να νιώσετε όπως όταν ερωτευθήκατε την πρώτη φορά!

 

Εσείς που είστε γεννημένοι και γεννημένες στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ετοιμαστείτε να ξεπεράσετε τις εργασιακές δυσκολίες που θα προκύψουν, αναδεικνύοντας τις ικανότητές σας και όχι με το να μπλέξετε σε ανούσιες διαμάχες.

 

 

Εσείς οι Λέοντες. πραγματικά, θα έχετε μία καταπληκτική εβδομάδα! Οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε ώστε να κάνετε πράξη κάποιους στόχους που έχετε θέσει. Μόλις αυτοί ολοκληρωθούν σας περιμένει αρκετή ξεκούραση.

 

Η ικανότητά σας να καθοδηγείτε τις εξελίξεις, θα σας βοηθήσει στο να ορίσετε εσείς τις τύχες σας και όχι οι άλλοι. Δείξτε αποφασιστικότητα και κάντε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, και θα δείτε ότι θα αρχίσει να αποδίδει, απλά όχι άμεσα, καθώς οι στόχοι που έχετε θέσει λειτουργούν μακροπρόθεσμα. Οι μεταρρυθμίσεις στις ζωές σας, θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από πάγιες θέσεις και θα σας οδηγήσουν στην κορυφή! Το μόνο που πρέπει να θυσιάσετε είναι τον ελεύθερο χρόνο σας ή δραστηριότητες που σας κάνουν να χαίρεστε. Το Σύμπαν, για τώρα, απαιτεί από εσάς την πλήρη ενεργοποίησή σας. Αργότερα θα έχετε όσο χρόνο χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε. Τυχεροί θα είναι όσοι εργάζονται για εσάς, καθώς θα λάβουν την αναγνώριση που τους αξίζει, ίσως και ένα δώρο. Σημασία έχει ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους επειδή αναγνωρίζουν την αξία σας.

 

Ο ερωτικός σας τομέας θα χωλαίνει κάπως, και αυτό διότι από την μία θέλετε την σταθερότητα, και από την άλλη θέλετε τον απόλυτο έρωτα. Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, οπότε θα γκρινιάξετε λίγο. Αν όμως διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, σύντομα θα βιώσετε το απόλυτο πάθος!  

 

 

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα, η οποία θα χαρακτηριστεί από το γεγονός ότι δεν θα ακούτε όχι. Επίσης, θα ανακαλύψετε κάποια μυστικά, τα οποία θα κληθείτε να διαχειριστείτε.

 

Μέσα τις επόμενες ημέρες, θα βρεθείτε σε ένα κομβικό σημείο στις ζωές σας. Αν και υπό φυσιολογικές συνθήκες η τετράγωνη λογική σας θα σας βοηθούσε άνετα να ξεπεράσετε τα γεγονότα που θα συμβούν, εν τούτοις αυτή δεν λειτουργεί, επειδή αυτά που θα μάθετε θα σας προκαλέσουν θυμό. Ένα μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια, το οποίο επηρεάζει σφόδρα τις ζωές σας και στο οποίο μετέχουν αρκετοί άνθρωποι. Αυτός θα είναι και ο λόγος του θυμού σας, διότι θεωρείτε τους εαυτούς σας λάτρεις τις λεπτομέρειας και θα αυτοκατηγορηθείτε επειδή δεν το είδατε να συμβαίνει. Αυτόν τον θυμό, μαζί με τον παραλογισμό που ακολουθεί, θα τον εκδηλώσετε και θα επιτεθείτε σε όλον τον κόσμο, είτε φταίει είτε όχι. Καλό θα ήταν να δείτε τί πραγματικά έχει συμβεί, και μετά να κατηγορήσετε αυτούς που φταίνε.

 

Επαγγελματικά αυτό το διάστημα θα βρεθείτε στο απόγειό σας! Αυτό είναι πολύ καλό για εσάς, μόνο που είναι πολύ εύκολο να πείσετε τους εαυτούς σας ότι είστε οι καλύτεροι και οι καλύτερες, και να μην αναγνωρίσετε τον ρόλο που παίζουν και οι άνθρωποι που σας βοηθούν για να είστε εσείς επιτυχημένοι κι επιτυχημένες. Το κακό για τους άλλους, είναι πως αυτήν την περίοδο δεν μπορούν να σας πουν όχι, κάτι το οποίο ενισχύει την αλαζονεία σας.

 

Ερωτικά, ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές πάθους καθώς ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει δυναμικά. Για εσάς που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες, αυτά είναι καλά νέα. Το πρόβλημα θα το έχετε εσείς οι δεσμευμένοι και δεσμευμένες, που θα μπείτε στον πειρασμό να διαλύσετε την σχέση σας.

 

 

Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα, αλλά από εσάς εξαρτάται εάν θα έχει καλό τέλος ή κακό.

 

Η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για τα οικονομικά σας. Τα χρήματα που λαμβάνετε είναι αρκετά καλά, κι έτσι μπορείτε να ζείτε άνετα. Επειδή όμως τα πράγματα δεν θα είναι πάντα έτσι, καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να συσσωρεύσετε χρήματα αντί να τα σκορπάτε. Τώρα είναι η ευκαιρία να ξεπληρώσετε ό,τι χρέη έχετε, και με “καθαρό μητρώο” να συνεχίσετε να κάνετε την ζωή σας.

 

Αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να αποφύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους. Η απαισιοδοξία ορισμένων είναι τόσο διάχυτη, που θα επηρεάσει κι εσάς, θέλετε δεν θέλετε. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να μην τους αφήσετε. Εσείς είστε πολύ καλά για να τους αφήσετε να σας ρίξουν. Μπορείτε όμως εσείς, να τους δώσετε τον τόνο αισιοδοξίας που χρειάζονται. Αν συνεχίσουν να είναι αρνητικοί, απλά αλλάξτε δρόμο.

 

Από εκεί και πέρα, σας περιμένουν ευχάριστα νέα όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά καυτές και το πάθος θα ξεχειλίσει, είτε με έναν ή μία πρώην σύντροφο ή με τον ή την νυν σύντροφο που έχουν ξαφνικά φουντώσει και πάλι για εσάς. Προσέξτε μόνο διότι υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απόγονος, οπότε αν δεν είναι προγραμματισμένος, πάρτε τα μέτρα σας.

 

 

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς. Είναι πολύ καλά τα νέα στα ερωτικά σας, όχι τόσο ευχάριστα στα οικονομικά και στην υγεία σας.

 

Το τελευταίο διάστημα νιώθετε την λίμπιντό σας να απογειώνεται και με τα χίλια ζόρια να προσπαθείτε να την ελέγξετε. Όχι πια! Οι επόμενες ημέρες θα μπορέσουν να απελευθερώσουν στον μέγιστο βαθμό αυτό που καταπιέζετε τόσο καιρό, καθώς θα βρείτε διέξοδο είτε μέσω του ή της συντρόφου σας, είτε από μία νέα γνωριμία, η οποία σας υπόσχεται φιλήδονες στιγμές! Αφήστε κατά μέρος τις παραξενιές σας, ή τις όποιες ηθικές αναστολές έχετε, και κάντε αυτό που νιώθετε!

 

Στα οικονομικά, τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά, αλλά σίγουρα έχουν αρχίσει και βελτιώνονται. Δυστυχώς όμως αυτήν την εβδομάδα θα δεινοπαθήσετε, επειδή έχετε αυξημένες ανάγκες για χρήματα, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε, κυρίως, σε οικογενειακό. Ενώ η λίμπιντό σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη, αν δεν έχετε χρήματα, αυτομάτως θα νιώσετε αδύναμοι κι αδύναμες. Θα νιώσετε ότι γίνεστε έρμαια των διαθέσεων των άλλων, και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από ένα υπερήφανο ζώδιο όπως εσείς. Σε οικογενειακό επίπεδο, όσο και να θέλετε να βοηθήσετε τα παιδιά σας, ή, τον ή την σύντροφό σας, τα οικονομικά σας είναι τόσο στενά, που θα αδυνατείτε να κάνετε κάτι ουσιαστικό. Όμως, αντί να νιώσετε ανάξιοι κι ανάξιες, βοηθήστε όπως μπορείτε και με ό,τι έχετε.

 

Ακριβώς επειδή τα οικονομικά σας δεν θα είναι καλά, το άγχος σας θα αυξηθεί σε δυσανάλογο επίπεδο από εκείνο που μπορείτε να διαχειριστείτε. Αποτέλεσμα, είναι πολύ πιθανόν να αρχίσετε τις καταχρήσεις σε ποτό, τσιγάρο και φαρμακευτικές ουσίες. Κάποιοι και κάποιες μάλιστα, από το άγχος σας θα αρρωστήσετε, και ίσως χρειαστεί να νοσηλευθείτε.  

 

 

Μία δύσκολη αλλά σημαντική εβδομάδα περιμένει εσάς τους Τοξότες. Από την μία, κάποια επιτυχία σας περιμένει αλλά μετά από μεγάλη προσπάθεια, και από την άλλη, θα υπάρξουν ερωτικές δυσκολίες.

 

Πολύ σύντομα θα έχετε μία επιτυχία, η οποία κυρίως εστιάζεται στον οικονομικό τομέα. Πλέον έχετε βάλει, και καλώς κάνετε, στόχο να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας επειδή αντιλαμβάνεστε ότι έρχονται δύσκολες ημέρες. Πλέον κι εσείς έχετε αντιληφθεί ότι το να το παίζετε κακομοίρηδες δεν σας έχει βγει σε καλό. Το γεγονός αυτό και ότι θα έχετε δίπλα σας την οικογένειά σας, θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα και να αναλάβετε όλες τις ευθύνες που απορρέουν ως μέλη μίας οικογένειας. Μπορεί επίσης να μην είναι δική σας επιτυχία αλλά κάποιου από τα παιδιά σας, η οποία όμως θα σας κάνει κι εσάς υπερήφανους και υπερήφανες.

 

Στον έρωτα θα υπάρξουν δυσκολίες, όχι επειδή δεν θα έχετε επιτυχίες. Τουναντίον, αυτήν την περίοδο θα έχετε πάρα πολλές, μόνο που εσάς σας έχει πιάσει ο ρομαντισμός σας και θέλετε αγάπη, στοργή και φροντίδα. Οι επιλογές των συντρόφων σας θα πρέπει να βασίζονται πολύ περισσότερο στην σταθερότητα παρά στον έρωτα, κι αυτό διότι είστε άστατοι ως χαρακτήρες. Χρειάζεστε λοιπόν ένα άτομο το οποίο θα σταθεί δίπλα σας βράχος, και να σας συμμαζεύει όταν εσείς ξεφεύγετε από τα όρια. Αν όμως επιλέξετε απλά να ζήσετε το ρομαντικό παραμύθι του έρωτα, τότε θα το ζήσετε αλλά μην απορήσετε εάν δεν έχει καλό τέλος. Άλλωστε οι μεγάλοι έρωτες ποτέ δεν έχουν.

 

 

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει για εσάς τους Αιγόκερους πολύ δυναμικά, και μάλιστα κατά κάποιον τρόπο θα σας ανοίξει τα μάτια σε αλήθειες που δεν θέλατε να δείτε.

 

Οι εντάσεις που ζείτε ήδη σε θέματα εργασίας, οικονομικών, επικοινωνίας, σας οδηγούν να αντιληφθείτε ότι αυτό που ζείτε δεν είναι η πραγματικότητα. Η αλήθεια βρίσκεται πέρα από τα απλά καθημερινά προβλήματα κι εσείς ως άνθρωποι που είστε φτιαγμένοι για να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πράξη, θα πρέπει να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο της μικρής, πεζής ζωής σας. Δεν είναι τα υλικά αγαθά αυτά που θα σας κάνουν ευτυχισμένους κι ευτυχισμένες, αλλά η κατάκτηση των ονείρων σας. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι είστε “ηγέτες” και ότι μόνο όταν κάνετε αυτό για το οποίο είστε πλασμένοι και πλασμένες, μπορείτε να νιώσετε ολοκληρωμένοι άνθρωποι. Σταματήστε λοιπόν τις δικαιολογίες και διεκδικήστε το δικαίωμα στην επιτυχία!

 

Στον έρωτα, σας περιμένουν καυτές νύχτες καθώς νιώθετε την λίμπιντό σας έτοιμη να εκραγεί! “Δυστυχώς” για εσάς, το πάθος που τόσο θέλετε να ζήσετε, θα έλθει με την μορφή ενός ή μίας πρώην. Στην περίπτωση που είστε ελεύθεροι κι ελεύθερες δεν είναι τόσο πρόβλημα. Το πρόβλημα θα το έχετε εσείς που είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες. Αυτήν την περίοδο, το ταίρι σας έχει ανάγκη από έρωτα, αγάπη και στοργή, ενώ εσείς θέλετε να βιώσετε άγριο σεξ. Για αυτό είναι πολύ πιθανόν να μπείτε στον πειρασμό να βρεθείτε με τον ή την πρώην ώστε να ζήσετε τις ηδονές του κορμιού.

 

Αν πάλι αυτό που θέλετε είναι ένα παιδί, αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά να είστε έτοιμοι κι έτοιμες η επαγγελματική σταδιοδρομία σας να πατήσει απότομα φρένο.

 

 

Μία πολύ δυνατή εβδομάδα περιμένει εσάς τους Υδροχόους, τόσο σε γεγονότα όσο και σε αλήθειες που πρέπει να αντιληφθείτε.

 

Πρώτα από όλα, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στα εργασιακά σας τα οποία θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε ιδέες ή να πάρετε πρωτοβουλίες ώστε να διορθώσετε οριστικά λάθη που κάνετε επαναλαμβανόμενα. Στα εργασιακά, είναι καιρός να κάνετε νέα ανοίγματα, νέες συνεργασίες, ακόμη και να βρείτε καινούρια εργασία. Πρέπει να σταματήσετε να φέρεστε ως “επαναστάτες χωρίς αιτία” και να διεκδικήσετε με θάρρος την ελπίδα στις ζωές σας! Κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί όταν έχετε σχέδιο, διάθεση για αγώνα, και όταν έχετε όραμα. Επίσης, δεν θα ήταν κακό να ζητήσετε την βοήθεια ατόμων που ξέρουν πώς να σας καθοδηγήσουν. Εμπρός λοιπόν, μην αργείτε, οι αλλαγές στις ζωές σας είναι να συμβούν τώρα!

 

Ποία είναι η αλήθεια που πρέπει να αντιληφθείτε; Η μία και μοναδική, αυτή που χαρακτηρίζει το ζώδιό σας, να γίνετε πρωτοπόροι και πρωτοπόρες, όχι για χάρη μίας μικροαστικής ζωής αλλά για το καλό όλων των ανθρώπων. Όσο και μικρό να είναι το λιθαράκι που μπορείτε να θέσετε, αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει κάτι σπουδαίο. Εκεί κρίνεται αν μπορείτε πραγματικά να είστε ευτυχισμένοι κι ευτυχισμένες στις ζωές σας!

 

Ο έρωτας αυτήν την περίοδο θα σας οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές, και το πιθανότερο σε μία σχέση ζωής. Απλά, θα πρέπει να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να ρίξετε αρκετά τους τόνους σας.

 

  

Μία περίεργη εβδομάδα περιμένει εσάς τους Ιχθύες καθώς όλα γύρω σας θα είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων σουρεαλιστικά. Η ζωή σας, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε ερωτικό, θα γίνει κυριολεκτικά ένας σουρεαλιστικός πίνακας, από τον οποίον ο κάθε ένας και η κάθε μία από εσάς θα δίνετε την δική σας ερμηνεία.

 

Στο οικονομικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε χρήματα αλλά θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε οικονομία ή, αν δεν μπορείτε, να αρχίσετε να αποπληρώνετε μέρος των χρεών σας. Δυστυχώς, το γεγονός ότι θα έχετε χρήματα θα σας οδηγήσει στην εσφαλμένη αντίληψη ότι θα έχετε για πάντα, ότι λύσατε το πρόβλημά σας, ή σε μία λανθασμένη αίσθηση ασφαλείας. Κι εδώ είναι που πρέπει να κτυπήσει το καμπανάκι της πραγματικότητας, διότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεστε. Για αυτό, φροντίστε να εκμεταλλευθείτε αυτό το διάστημα για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα καλά αυτής της περιόδου και στο μέλλον.

 

Στον έρωτα τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα αλλά σίγουρα είναι ενδιαφέροντα. Ο έρωτας αυτήν την περίοδο γεμίζει τις καρδιές σας καθώς είναι μαγευτικός, ρομαντικός, σαγηνευτικός, είτε είναι υπαρκτός είτε όχι. Εσείς πάντως τον βιώνετε στον μέγιστο βαθμό. Αν όμως τύχετε σε έναν ρομαντικό εραστή ή μία ρομαντική ερωμένη τότε η καρδιά σας θα φτερουγίσει από την δύναμη των συναισθημάτων! Το κακό είναι (όπως πάντα) ότι ο έρωτας θολώνει την λογική, για αυτό και οι μεγάλοι έρωτες δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ή δεν τελειώνουν καλά. Αυτό όμως δεν πρόκειται να σας αποθαρρύνει καθόλου!


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan