Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ! Με τον αστρολόγο Άγγελο Πέτσιο

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, το διάστημα αυτό θα ανεβάσετε στροφές, που σημαίνει ότι το σπίτι δεν θα μπορέσει να σας κρατήσει, καθώς θα θέλετε να κάνετε δραστηριότητες ή απλά να διασκεδάσετε. Δυστυχώς οι άνθρωποι που έχετε δίπλα σας δεν μπορούν να κατανοήσουν τα θέλω σας, οπότε και θα υπάρχουν συγκρούσεις. Πρακτικά όμως, εσείς θα κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, και ας λένε οι άλλοι ό,τι θέλουν. Προς το τέλος του μηνός θα νιώσετε την λίμπιντό σας να κτυπάει κόκκινο και θα θελήσετε να σπάσετε τα δεσμά που σας κρατούν σε σχέσεις που είναι χλιαρές. Παράλληλα, η στασιμότητα στην εργασία θα σας οδηγήσει στην αδιαφορία τέλεσης του καθήκοντός σας. Όμως, είναι καλή εποχή εάν θελήσετε να κάνετε κάτι δικό σας ή να αναλάβετε πρωτοβουλίες προκειμένου η εργασία που κάνετε να κινηθεί σε άλλα μονοπάτια, διαφορετικά, και εννοείται πιο δημιουργικά. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να αντιπαλέψετε με τις «σκοτεινές» ερωτικές σας επιθυμίες και με το γεγονός ότι έχετε ανάγκη να εκφράσετε και την συναισθηματική σας πλευρά. Αυτό κι αν είναι δύσκολο για εσάς αλλά θα το προσπαθήσετε, ειδικά εάν τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας δείξουν την αγάπη τους. Από τις 10 Ιουλίου και μετά ό άνεμος του έρωτα θα σας κτυπήσει δυνατά! Μέχρι το τέλος του μηνός οι σχέσεις σας θα είναι αρμονικές και σε αυτό θα φροντίσει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αρκετές γνωριμίες έστω κι αν δεν επιλέξετε κάτι σταθερό. Σημασία για εσάς θα έχει το παιχνίδι. Οι δεσμευμένοι, έστω κι αν ο Άρης θα σας βγάζει τον έντονο Κριό που είστε, η Αφροδίτη θα φροντίζει να είστε αρκετά επικοινωνιακοί με το ταίρι σας, οπότε ακόμη και οι πιο εγωιστικές σας συμπεριφορές θα βγουν με τέτοιο τρόπο που το ταίρι σας θα τις αναγνωρίσει ως το πραγματικό ενδιαφέρον που έχετε για εκείνον ή εκείνη.  


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να αδράξετε την επαγγελματική σας καταξίωση και να την διευρύνετε.Το επόμενο διάστημα όπου υπάρχει πρόβλημα θα δημιουργείται και μία ευκαιρία για εσάς καθώς θα μπορέσετε άνετα να βρείτε λύσεις σε αυτά, κάτι το οποίο θα σας κάνει περιζήτητους! Το γεγονός ότι επιστρέφει ο Κρόνος ξανά για να επηρεάσει τα επαγγελματικά σας δεν σημαίνει απαραιτήτως κάτι κακό, απλά τα πράγματα θα κινούνται με αργούς ρυθμούς. Αυτό όμως θα σας κάνει καλό διότι θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε για να οργανωθείτε καλύτερα, και ίσως να αναζητήσετε την τύχη σας κάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάνετε τώρα, ή, να τολμήσετε να κάνετε το δικό σας ανεξάρτητο επαγγελματικό βήμα.


ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούλιος θα είναι ένας υπέροχος μήνας για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, η επιστροφή σε μία προηγούμενη εργασία ή το γεγονός ότι έχετε κρατήσει την θέση σας ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες, θα σας γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Κυρίως όμως θα κρατήσει ζωντανό τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Οι παντρεμένοι θα πρέπει να συζητήσετε τον ή την σύζυγο για το πώς θα οργανώσετε τα οικονομικά σας, τα οποία μέχρι τις 11 του μηνός θα είναι αγκάθι στην σχέση σας. Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι θα έχετε λιγότερη εργασιακή πίεση, θα σας δώσει τον απαραίτητο χρόνο να είστε μαζί με το ταίρι σας ή να κάνετε καινούριες σχέσεις μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Μπορεί επίσης να σας τύχει προξενιό.


Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου δύο θέματα θα σας απασχολήσουν. Το πρώτο αφορά την οικογένεια, και κυρίως συζητήσεις που θα γίνουν για την χρήση της ακίνητης περιουσίας σας. Η περίοδος αυτή είναι καλή για να τακτοποιήσετε το σπίτι σας, να το ανακαινίσετε, και αν χρειαστεί, να κάνετε όλες εκείνες τις νομικές διεργασίες προκειμένου να ξεκαθαρίσετε το τοπίο της περιουσίας σας. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερο σπίτι και να μετακομίσετε. Το δεύτερο αφορά τις καταπιεσμένες επιθυμίες σας. Όσο θα περνούν οι ημέρες θα δυσανασχετείτε επειδή θα νιώθετε ότι τα πάντα σας πνίγουν. Η λύση θα προέλθει μόνο εάν ενδώσετε σε αυτά που θέλετε αλλά φοβάστε να αποκτήσετε. Το κακό είναι ότι από την φύση σας δύσκολα κάνετε κινήσεις αυτού του τύπου. Μετά τις 15 του μηνός μπορεί να βρείτε το θάρρος και να κάνετε αυτό που θέλετε. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε για άλλη μία φορά τον Κρόνο να σας αποστερεί τα όνειρα και την διάθεση να επεκταθείτε. Ο πλανήτης θα έλθει να σας δείξει με τον τρόπο του ότι αυτά που έχετε κάνει μέχρι στιγμής δεν είναι ικανά για να συνεχίσετε, για αυτό όσο κι αν δεν σας αρέσει, θα πρέπει να αλλάξετε πορεία. Είτε με την βοήθεια ατόμων είτε επειδή αντιλαμβάνεστε την ανάγκη να κινηθείτε σε άλλους δρόμους, θα κάνετε κάποιες κινήσεις που όμως μέχρι τις 11 του μηνός θα είναι αδύνατο να ολοκληρωθούν. Από τις 12 του μηνός και μετά οι ίδιες οι καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να πάρετε εκείνες τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται προκειμένου να νιώσετε και πάλι καλά με τους εαυτούς σας, να αποκτήσετε ξανά την οικονομική σας σταθερότητα, και γενικά να νιώσετε ασφαλείς. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αν είστε ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία σοβαρή σχέση, και καθώς εκείνη δε θα σας πνίγει θα την δείτε σοβαρά από την αρχή. Δεν αποκλείεται να κάνετε μία ύστατη προσπάθεια για επανασύνδεση με το άτομο που χωρίσατε πρόσφατα. Αν είστε δεσμευμένοι, θα διαπιστώσετε ότι αυτά που σας ενώνουν με το ταίρι σας είναι περισσότερα από εκείνα που σας χωρίζουν, όποτε ένα μεγάλο βάρος θα φύγει από τους ώμους σας. Κάποιοι από εσάς επιτέλους θα σταθεροποιηθείτε οικονομικά, κάτι που σαφώς θα είναι λόγος να χαμογελάσετε! Κάποιοι άλλοι, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους γύρω σας επειδή οι απόψεις τους δεν συμφωνούν με τις δικές σας, και μάλιστα θα σας κοσμήσουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα του συρμού, προσπαθώντας έτσι να σας πληγώσουν και να σας μειώσουν. Μην τους αφήσετε να το κάνουν αυτό σε εσάς. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα δώσετε έμφαση στην φροντίδα των δικών σας ανθρώπων. Κάθε έξοδο που θα κάνετε για εκείνους θα αξίζει, διότι η χαρά που θα δώσετε και θα λάβετε, θα είναι ανεκτίμητη. Βεβαίως θα κάνει καλό και στην δική σας ψυχολογία καθώς θα διαπιστώσετε στην πράξη πως όσα χρήματα ξοδέψετε θα αναπληρωθούν με κάποιον τρόπο. Από τις 13 Ιουλίου θα νιώσετε την Αφροδίτη να σας επηρεάζει θετικά. Οι ελεύθεροι θα δώσετε έμφαση στην διασκέδαση, στο φλερτ, και γενικά στα ερωτικά παιχνίδια. Οπότε οι επιτυχίες σας θα είναι αρκετές αλλά δεν σημαίνει ότι θα θελήσετε αυτήν την περίοδο κάτι σταθερό. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε υπέροχα με το ταίρι σας, σε βαθμό που θα σταματήσετε για λίγο καιρό να δίνετε έμφαση στην εργασία, οπότε και θα δώσετε όλον τον χρόνο σας στον ή στην σύντροφό σας.  


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε την μερίδα του λέοντος από οτιδήποτε λαχταράτε επειδή το Σύμπαν αποφάσισε ότι θα σας χαρίσει απλόχερα την θετική του ενέργεια. Φροντίστε λοιπόν να την αξιοποιήσετε, μακρυά όμως από ιδιοτελείς και ανήθικες επιθυμίες. Το γεγονός ότι ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Όγδοο Ηλιακό σας Οίκο θα σας προκαλέσει ένα θέμα με έξοδα ή με χρέη αλλά εσείς δεν πρέπει να πτοηθείτε. Επίσης, είναι αρκετά πιθανό να αντιμετωπίσετε ανασφαλή άτομα που θα σας προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε αποκαλύψεις για συνεργασίες ή σχέσεις του παρελθόντος και οι οποίες θα σας στεναχωρήσουν. Όμως το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν οπότε μην δώσετε μεγαλύτερη σημασία από όσο πρέπει. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, οριστικοποιείτε έναν χωρισμό ή μία διακοπή συνεργασίας. Μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο για εσάς αλλά είναι κάτι που έπρεπε να συμβεί, απλά το καθυστερούσατε. Όσα θα μάθετε τις επόμενες ημέρες θα σας στεναχωρήσουν αλλά και θα χαλυβδώσουν την απόφασή σας να τερματίσετε μία κατάσταση όπου εσείς παίζατε τον ρόλο του κομπάρσου. Στα ευχάριστα της περιόδου είναι πως τα προβλήματα που είχατε με χρέη θα σταματήσουν το αργότερο μέχρι τις 5 του μηνός. Αυτό είναι ιδιαιτέρως καλό νέο για όσους έχουν επιχείρηση και θέλουν να την τρέξουν μετά από τόσα σκαμπανευάσματα λόγω του κορωναϊού. Και βέβαια ο Άρης θα σας βοηθήσει να κάνετε άλματα. Ιδιαίτερα καλή περίοδος θα είναι για τους δεσμευμένους καθώς οι δυσκολίες που θα προκύψουν ή έχουν ήδη προκύψει, θα σας φέρουν πιο κοντά τον έναν στον άλλον. 


Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, φαίνεται πως ήρθε ο καιρός τόσο η ζωή σας να μπει σε μία τάξη όσο και να ξεκινήσετε από την αρχή. Οι επιθυμίες σας αυτήν την φορά μπορεί να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να αποφασίσετε ότι πλέον δεν σας νοιάζει τίποτα και ότι είστε έτοιμοι για τις νέες προκλήσεις. Το γεγονός ότι θα επηρεαστείτε και από την σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουλίου, κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Μην φοβηθείτε τις αλλαγές που έρχονται ακόμη κι αν είναι δύσκολες. Καλώς ή κακώς πρέπει να μάθετε να στέκεστε στα πόδια σας. Μία κρυφή σχέση θα έλθει να σας ταράξει την ζωή, ειδικά από τις 15 του μηνός και μετά. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα αρχίσετε να ψάχνετε λύσεις στα θέματα που έχουν προκύψει, κυρίως με τρίτα άτομα, με συνεργάτες ή με τους ή τις συντρόφους σας. Στην φάση που είναι οι Άλλοι φαίνεται πως πάνε να χάσουν τα πάντα ασχέτως εάν πιστεύουν ότι ελέγχουν τις καταστάσεις, κάτι που σαφώς είναι μόνο στο μυαλό τους. Οπότε, στο χέρι σας είναι αν θα τους σώσετε ή όχι. Να ξέρετε πως αν μπείτε σε αυτήν την διαδικασία θα ανακόψετε την δική σας εξέλιξη. 


ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να κάνετε παράλληλες σχέσεις, στις οποίες θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Στην ερώτηση που θα σας κάνουν «μα καλά, πώς είναι δυνατόν να είσαι με τόσους ή τόσες;», η απάντηση θα είναι αφοπλιστικά απλή, «διότι η αγάπη δεν είναι αποκλειστική». Εννοείται ότι με αυτήν την λογική οι δεσμευμένοι θα δείτε το ταίρι σας να φεύγει από κοντά σας, αλλά ούτε που θα σας νοιάξει ιδιαίτερα. Το σημαντικό θέμα που θα σας απασχολήσει ως αρνητική εξέλιξη είναι πως τα προβλήματα στην εργασία θα σας κάνουν να χάσετε την ελπίδα για το αύριο. Ευτυχώς που αυτό το μαύρο διάστημα δεν θα κρατήσει για πολύ. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, δεν θα έχετε και τον πιο συγκλονιστικό μήνα, διότι και θα βαριέστε να κάνετε ακόμη και τα πιο απλά πράγματα, και δεν θα έχετε όρεξη να εργασθείτε, και γενικά θα θελήσετε να κάνετε πράγματα που απλά θα σας κάνουν να χαλαρώσετε από την πίεση της καθημερινότητας. Αυτή θα είναι και η σημαντικότερη απαίτηση της σεληνιακής έκλειψης, διότι το άγχος της καθημερινότητας αρχίζει να έχει το τίμημά του, κυρίως στην υγεία σας, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξετε. Ο ύπνος θα σας κάνει πολύ καλό, όπως επίσης και το να ακολουθήσετε μία ήσυχη ζωή με την οικογένειά σας. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε την λίμπιντό σας να κτυπάει κόκκινο αλλά ακριβώς επειδή δεν θα θέλετε συγκινήσεις, θα την καταπιέσετε. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε ότι πρέπει να απελευθερωθείτε από ο,τιδήποτε σας καταπιέζει! Δεν θα σας νοιάξει εάν χάσετε θέση εργασίας, σχέση, χρήματα, αρκεί να νιώσετε ελεύθεροι και να κάνετε αυτό που ζητάει η ψυχή σας. Είναι γεγονός πως όταν σας λείπουν αυτά σας βγαίνει η διάθεση για πάλη και διεκδίκηση, και τότε νιώθετε πραγματικά ελεύθεροι και δημιουργικοί. Όμως, καθώς η προοπτική της ελλείψεως εργασίας, ασφάλειας, και χρημάτων δεν είναι και η καλύτερη, προσέξτε αυτή σας την τάση. Επίσης, οι περισσότεροι από εσάς θα νιώσετε αγάπη για τα παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι θα περάσετε χρόνο μαζί τους ή θα αποφασίσετε ότι θέλετε να αποκτήσετε!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούλιος θα είναι για εσάς του πρώτου δεκαημέρου ένας πολύ καλός μήνας διότι θα σας δοθεί ο απαραίτητος χρόνος να αποφασίσετε τί θέλετε να κάνετε με τις ζωές σας και τί είδους όνειρα μπορείτε να κάνετε πράξη. Είναι επίσης καλός μήνας για να κάνετε συμφωνίες με Δημόσιες Υπηρεσίες, και κυρίως την Εφορία. Είναι όμως κάκιστος για τους παντρεμένους. Οι ανασφάλειες του ή της συντρόφου σας θα σας φέρουν στο αμήν. Μπορεί να μην χωρίσετε αλλά σίγουρα θα πικραθείτε από την συμπεριφορά τους. Και το κακό θα είναι πως εσείς έχετε πολύ καλή διάθεση και θέλετε να τους δώσετε την αγάπη σας αλλά και η υπομονή έχει όρια.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε το δύσκολο έργο να οργανώσετε το σπίτι σας ή την οικογένεια την ώρα που θα έρχονται κακά νέα ή θα ζείτε άσχημες καταστάσεις. Η πίεση θα είναι αφόρητη για αυτό μην περιμένετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Δεν θα είναι ντροπή να ζητήσετε βοήθεια, είτε είναι στην δουλειά, είτε από τον ή την σύντροφό σας, ακόμη και να ζητήσετε δανεικά, ειδικά εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα υγείας, είτε αυτό είναι δικό σας είτε είναι μέλος της οικογενείας σας. Το καλό είναι πως τις βοήθειες που θέλετε θα τις έχετε! Κάποιοι από εσάς θα ολοκληρώσετε με τον καλύτερο τρόπο τις συζητήσεις με το άτομο που ενδιαφέρεστε, οπότε είτε θα είστε μαζί είτε θα πάρετε ο καθένας τον δρόμο του.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα των Άλλων. Ενώ εσείς αυτήν την περίοδο ετοιμάζεστε για κοσμοϊστορικές αλλαγές, τόσο στην ζωή σας όσο και κυρίως επαγγελματικά, οι Άλλοι είναι αυτοί που θα σας βάλουν εμπόδια και θα ανακόψουν για αρκετό καιρό την πορεία που έχετε ξεκινήσει. Με την ανασφάλειά τους, με τα οικονομικά τους εμπόδια, με την γκρίνια τους, με την ατυχία τους, θα γαντζωθούν επάνω σας κι εσείς αναγκαστικά θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα προβλήματά τους. Στα τέλη όμως του μηνός ξεκινάτε την προσωπική σας επανάσταση και όποιος αντέξει. 


ΖΥΓΟΣ

Τον μήνα αυτό εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να ξεχάστε κάθε έγνοια, άγχος, προβληματισμό. Το Σύμπαν σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε τόσο για να μάθετε κάτι καινούριο, να κάνετε μία επέκταση που τόσο επιθυμείτε, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε κόσμο, να αποφασίσετε ότι θέλετε να παντρευτείτε. Για αυτό άλλωστε η καρδιά σας θα κτυπά δυνατά για ζωή, πάθος, δημιουργία! Αφεθείτε λοιπόν και χαρείτε την διαδρομή! Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις τις οποίες μπορείτε να αποφύγετε εάν δεν εμπλέξετε το συναίσθημά σας. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου,αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας διότι ναι μεν θα σας δοθούν ευκαιρίες αλλά θα έλθουν με ένα τίμημα δε. Η περίοδος αυτή έχει πολύ δουλειά για εσάς και αρκετή αναγνώριση, αλλά, σχέσεις και οικογένεια θα πρέπει να μπουν σε δεύτερη μοίρα. Ο χρόνος σας θα είναι αρκετά περιορισμένος οπότε πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να τον μοιράσετε ισορροπημένα. Όμως, επειδή αυτήν την περίοδο θέλετε να έχετε οικονομική ασφάλεια θα δώσετε έμφαση στην δουλειά σας. Επί πλέον, θα δεχθείτε αρκετές προτάσεις για γρήγορο και ανέμελο σεξ, ασχέτως εάν σε εσάς υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτή η προοπτική είναι απορριπτέα. Όμως τώρα μπορεί και να το συζητήσετε, εάν φυσικά επιθυμείτε μία απλά μία εκτόνωση. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, με την επιστροφή του Κρόνου στον Τέταρτο Ηλιακό Οίκο, αρχίζουν και πάλι, έστω και με ηπιότερο τρόπο, τα προβλήματα με την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, και κυρίως, θα επιστρέψει αυτή η αίσθηση περιορισμού που βιώσατε το διάστημα του Φεβρουαρίου-Μαρτίου. Όμως επειδή πλέον έχετε την εμπειρία πως να διαχειριστείτε τις καταστάσεις, περί τα τέλη του μηνός θα προσπαθήσετε να κάνετε την υπέρβασή σας, και είτε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν είτε θα πάψετε να ασχολείστε με αυτά, οπότε θα βρείτε και την υγεία σας από το άγχος που σας παράγουν. Παράλληλα, θα αρχίσετε να βγαίνετε από την εσωστρέφειά σας. Στο τέλος του Ιουλίου θα ξυπνήσει η έντονη ερωτική σας φύση, η οποία θα γίνει κατακόκκινη τον Αύγουστο!  


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, επί τέλους χαλαρώνετε! Ο Ουρανός θα σταματήσει να επηρεάζει τον δεκανό σας και θα χαλαρώσετε από τις τόσες αλλαγές που σας προξένησε ειδικά στο θέμα των σχέσεων, οι οποίες μπορεί να ήταν μικρές μπορεί να ήταν για τα δικά σας δεδομένα και κοσμοϊστορικές. Σε συνδυασμό με τον Άρη που ενεργοποιεί τον Έκτο Ηλιακό σας Οίκο, η διάθεσή σας θα γίνει καλύτερη, η υγεία σας θα είναι ακμαιότατη, και το κυριότερο, θα έχετε όρεξη για εργασία αλλά και διάθεση να κάνετε καλύτερη την καθημερινότητά σας. Η περίοδος αυτή ευνοεί να αρχίσετε δίαιτα, γυμναστική και αρκετή κίνηση. Με λίγη καλή θέληση θα είστε έτοιμοι για την παραλία τον Αύγουστο!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ξεκινάτε των κύκλο των ανατροπών που φέρνει μαζί του ο Ουρανός από τον Ταύρο. Οι σχέσεις θα επηρεαστούν, αλλά αυτόν τον μήνα θα δώσετε έμφαση όχι στο καινούριο αλλά στο παλαιό. Εάν είστε ελεύθεροι, το μυαλό σας θα τριγυρίζει σε έναν ή μία πρώην και το πιθανότερο είναι να δεχθείτε μήνυμα από εκείνον ή εκείνη, ή να κάνετε επί τέλους εσείς την κίνηση. Η ιστορία μπορεί να προχωρήσει μόνο εάν και τα δύο μέρη αποκαλύψετε τα συναισθήματα που τρέφετε ειδάλλως θα μείνετε μόνο με την ανάμνηση. Οι δεσμευμένοι, θα νιώσετε το βάρος που έχει η ρουτίνα, οπότε το μυαλό σας θα αρχίσει να αναμοχλεύει το άτομο με το οποίο ήσασταν τελευταία φορά ερωτευμένοι, χωρίς όμως να κάνετε κάτι παραπάνω. Το πιθανότερο είναι να αρχίσετε να ζητάτε περισσότερη ερωτική κίνηση από τον ή την σύντροφό σας.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, επί τέλους θα ξεσπάσετε, ειδικά τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου και τις τελευταίες. Ο Ανάδρομος Ποσειδώνας θα σας βοηθήσει να βγάλετε όλα τα άγχη και τις στεναχώριες σας ειδικά που τις επόμενες ημέρες θα αρχίσετε να ζείτε τις καταστάσεις και τα γεγονότα του Φεβρουαρίου- Μαρτίου. Τώρα είναι που θα καταλάβετε πως δεν αξίζει να τα κρατάτε όλα μέσα σας, οπότε κι εσείς θα αναζητήσετε τον έρωτα, την χαρά, την διασκέδαση, την δημιουργία, και καλά θα κάνετε. Αρκετά ήσασταν δέσμιοι του φόβου και της αγωνίας. Το καλοκαίρι είναι εδώ, για αυτό κι εσείς προετοιμαστείτε ψυχολογικά για τις θερινές σας διακοπές, όπου εκεί θα πάψετε κυριολεκτικά να ασχολείστε με το ο,τιδήποτε!   


ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς τους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, ο Ιούλιος θα είναι άκρως δημιουργικός και ερωτικός. Ο Άρης επιστρέφει στον Πέμπτο Ηλιακό σας οίκο και θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια, την οποία εσείς θα την διοχετεύσετε σε ο,τιδήποτε σας αρέσει, ακόμη και στα τυχερά παίγνια. Σημασία όμως θα έχει ότι πλέον θα νιώθετε άτρωτοι και ότι μπορείτε να πάρετε την ζωή σας χέρια σας και να την χαρείτε στο έπακρο. Αν θέλετε παιδί και δεν μπορείτε να αποκτήσετε, ο Άρης με τον Χείρωνα θα σας βοηθήσει να το αποκτήσετε. Αν θελήσετε να ερωτευθείτε, είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε ελεύθεροι θα έχετε μηνύματα από άτομα που θα θέλουν να συνευρεθούν μαζί σας. Το θέμα είναι εσείς τι θέλετε, ειδικά εσείς οι παντρεμένοι, καθώς όταν φλερτάρετε το κάνετε χωρίς κανένα ίχνος διακριτικότητας. Για αυτό άλλωστε θα έχετε θέματα με τον ή την σύντροφό σας.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα ζήσετε μία άκρως παράλογη κατάσταση, η οποία μπορεί να έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή, μπορεί όμως και να κάνει και με τα παιδιά σας. Η Λίλιθ θα προξενήσει μία ακραία διάθεση ανεξαρτησίας στα παιδιά σας η οποία μπορεί να τους κάνει κακό, ή να θέλουν να φύγουν να σπουδάσουν εκτός του τόπου σας κι εσείς να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα. Όλα αυτά θα δημιουργήσουν αρκετές εντάσεις κι εσείς θα πρέπει να δείξετε την στοργική σας πλευρά και όχι την ακραία πύρινη που σας χαρακτηρίζει όταν σας προκαλούν. Στην ερωτική σας ζωή τα πράγματα θα είναι πιο βατά Το πρόβλημα είναι ότι εκτός από ακραίο σεξ θέλετε και συναίσθημα, και αυτά τα δύο συνήθως δεν πάνε μαζί. Μπορεί επίσης να χωρίσετε τον ή την σύντροφό σας εάν δεν σας ικανοποιεί στο κρεββάτι.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, λόγω των αυξημένων οικονομικών σας υποχρεώσεων αλλά και της ανασφάλειας που νιώθετε, θα αρχίσετε σταδιακά να αποκόπτεστε από παρέες ατόμων ή ομάδες με τις οποίες είχατε αρκετές δραστηριότητες. Το επόμενο διάστημα θα σας αναγκάσει να κάνετε ότι κάνετε βασιζόμενοι στον εαυτό σας ή να κάνετε ατομικές ασχολίες. Επίσης, λόγω των καταστάσεων, θα παγώσετε μία δικαστική σας υπόθεση ή θα τερματίσετε μία συνεργασία. Τουλάχιστον από τις 20 περίπου του μηνός, θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε ασύστολα και να ξεσπάσετε με αυτόν τον τρόπο.    


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε να κάνετε με ειδήσεις που αφορούν, πρώην ερωτικούς ή ερωτικές συντρόφους, συνεργάτες, εργασία, και νομικές υποθέσεις. Οι ειδήσεις θα αφορούν κυρίως προβλήματα, για τα οποία υπεύθυνος θα είναι ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος θα προκαλεί ασυνεννοησία και πολύ γκρίνια. Ευτυχώς που από τις 13 του μηνός και μετά τα πράγματα θα επιστρέψουν στην φυσιολογική τους κατάσταση. Όμως μέχρι τότε, μπορεί να μάθετε ειδήσεις που θα σας στεναχωρήσουν ή να έχετε αποκαλύψεις οι οποίες θα σας πληγώσουν. Μετά τις 13 του μηνός θα σας επηρεάσει το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη. Αν αποφύγετε την γκρίνια απλά θα σας βγει ως κούραση από την επαφή με τους Άλλους. Αν όμως σας πιάσει η ξεροκεφαλιά σας, ετοιμαστείτε να κάνετε αρκετά λάθη.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να αρχίσετε να εμπιστεύεστε τον κόσμο και να χαλαρώνετε μαζί τους. Αρκετά πιεστήκατε. Το Σύμπαν το επόμενο διάστημα θα σας βοηθήσει να κάνετε το δικό σας διάλειμμα, σπάζοντας τις αλυσσίδες με τις υποχρεώσεις και οδηγώντας σας να χαρείτε την ζωή στο μεγαλείο της. Από τις 13 του μηνός θα υπάρξει εκείνο το άτομο που θα σας προσφέρει την φροντίδα του. Κι εσείς με την σειρά σας θα μπορέσετε να χαλαρώσετε τόσο που θα μιλήσετε για τα συναισθήματά σας ή θα κάνετε κινήσεις προκειμένου να κάνετε μία σοβαρή σχέση. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, τότε θα κάνετε δώρα στο ταίρι σας ή θα μαλακώσετε τόσο ώστε να λέτε γλυκές κουβέντες, ή θα αποφασίσετε να πάτε ένα μικρό ταξείδι αναψυχής.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να ζήσετε ξανά τις καταστάσεις και τα γεγονότα του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου. Εκείνες τις ημέρες ζήσατε τι σημαίνει πραγματικό περιορισμός. Τώρα θα ζήσετε τις συνέπειες των ημερών εκείνων. Το κακό με το ζώδιό σας είναι πως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις εάν έχετε πιστέψει ότι είστε «άχρηστοι, ανίκανοι, ανάξιοι». Σε αυτήν την περίπτωση το Σύμπαν δεν θα σας χαριστεί και θα σας πιέσει και πάλι αφόρητα. Όμως, επειδή τώρα έχετε την εμπειρία, καλό θα είναι να αποδείξετε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε όλα όσα συμβούν και ότι μπορείτε να μετατρέψετε την κρίση που θα προκύψει ξανά σε ευκαιρία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για έναν πολύ καλό μήνα καθώς οι απαγορεύσεις τελειώνουν και την θέση τους παίρνουν η καλή διάθεση, η διάθεση για ζωή, κίνηση, δημιουργία. Επειδή το επόμενο διάστημα μπορεί να είστε κάπως απερίσκεπτοι, γύρω στις 15 του μηνός θα πρέπει να προσέξετε να μην κτυπήσετε. Μέχρι τις 12 του μηνός η ερωτική σας διάθεση θα είναι στο κόκκινο και οι ερωτικές επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Να ξέρετε πως ευνοούνται περισσότερο οι χαλαρές σχέσεις, ακόμη και οι διπλές σχέσεις, οπότε μην περιμένετε να κάνετε κάτι σταθερό τώρα. Μετά τις 13 του μηνός, απλά προσέξτε λίγο τα νεύρα σας διότι μπορεί να επηρεαστείτε ψυχολογικά και να μην θέλετε να φάτε.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ακριβώς επειδή έχετε βαρεθεί την καθημερινότητα, την ρουτίνα, ακόμη και την ίδια σας την δουλειά, θα θελήσετε να ερωτευθείτε, ή τουλάχιστον να παίξετε ερωτικά παιχνίδια προκειμένου να ανέβετε ψυχολογικά. Αυτό θα γίνει πραγματικότητα από τις 12 Ιουλίου και μετά, όπου το ερωτικό θερμόμετρο θα κτυπήσει κόκκινο. Ακριβώς επειδή έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια θα ενδώσετε σε κάθε πρόταση που θα σας γίνει, ενώ δεν θα αφήσετε άνθρωπο που να μην τον πειράξετε με έξυπνα ερωτικά πειράγματα. Κάποια αυτά θα γίνουν σύντομες ερωτικές ιστορίες. 


Και για εσάς του τρίτου δεκαημέρου ο Ιούλιος θα είναι ένας ερωτικός μόνο με μία διαφορά, ότι εσάς θα έχει καρμικές προεκτάσεις. Ένας μεγάλος έρωτας έρχεται στην ζωή σας αλλά θα έχει και όλο εκείνο το βάρος που υπάρχει όταν δύο ψυχές αναζητούν πέρα από τον χωροχρόνο να ανταμώσουν ξανά. Ενώ θα φανεί πολύ εύκολο στην αρχή, στην συνέχεια θα πρέπει να δείξετε συνέπεια την ώρα που από την μία θα πνίγεστε και από την άλλη δεν θα θέλετε με τίποτα να χάσετε αυτό που θα νιώσετε. Σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να κάνετε την υπέρβαση και να θυσιάσετε τα πάντα, ειδάλλως ο φόβος θα σας κάνει να σταματήσετε ότι ξεκινήσετε στις αρχές Αυγούστου.


ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από μέλη της οικογένειας σας, από ερωτικούς συντρόφους, αλλά και γενικά νέα που θα προέλθουν από την ολοκλήρωση καταστάσεων ή από θέματα που καθυστέρησαν να ολοκληρωθούν, και τα οποία θα σας γεμίσουν χαρά. Αυτό όμως θα γίνει μετά τις 13 του μηνός. Το αποτέλεσμα θα είναι η διάθεσή σας να είναι πολύ καλή και να θελήσετε να δώσετε την αγάπη και την θαλπωρή στους ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδά σας, τα οποία λόγω του Άρη θα αυξηθούν μεν αλλά θα είναι για να νιώσετε κι εσείς αλλά και οι αγαπημένοι σας καλά. Το πρόβλημα θα το έχετε εσείς που είστε παντρεμένοι, καθώς το ταίρι σας δεν θα συμμεριστεί την ανοικτοχεριά σας και για αυτό θα έχετε αρκετές εντάσεις.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα είστε αυτό που έχουμε όλοι εικόνα για τους Ιχθύες, δηλαδή εκείνοι οι καλοσυνάτοι άνθρωποι που δίνουν τα πάντα στον συνάνθρωπο, αγαπούν τον άνδρα ή την γυναίκα τους, που δίνουν τα πάντα στα παιδιά τους, που φροντίζουν όλους εκείνους που τους ζητάνε την βοήθειά σας, και όλα αυτά χωρίς να ζητάτε ανταλλάγματα. Όμως επειδή οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο με δύο όψεις, κάποιοι από εσάς θα βγάλετε την αρνητική πλευρά. Έτσι, για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας θα καταπιέσετε τα άτομα που αγαπάτε, θα ανακατευτείτε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν, και το κυριότερο, θα χαρείτε να πληγώνετε ανθρώπους που θεωρείτε ότι τους αξίζει.      


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα μπείτε με το αριστερό στον Ιούλιο διότι η επανάληψη της πολυαστρίας στον Αιγόκερω θα επαναλάβει καταστάσεις και γεγονότα του Φεβρουαρίου-Μαρτίου. Κυρίως όμως θα ανακόψει προσωρινά τα σχέδια που είχατε ξεκινήσει, είτε προσωπικά είτε κυρίως με θέματα που αφορούν την οικογένειά σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Προσωρινά λοιπόν θα πρέπει να στρέψετε το βλέμμα στις ειδήσεις, στα έγγραφα, στις επαφές που θα προκύψουν από το παρελθόν. Ευτυχώς που στο τέλος του μηνός η Αφροδίτη θα έλθει να σας χαλαρώσει αρκετά, να σας βοηθήσει με χρήματα, κυρίως όμως με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan