Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μία ξαφνική αλλαγή στα οικονομικά σας, η οποία θα είναι θετική ακόμη κι αν εκτοξευτούν τα έξοδά σας στον Θεό. Δύο πράγματα πρόκειται να συμβούν. Το ένα είναι να έχετε αύξηση στον μισθό σας ή ένα μπόνους από την εργασία σας. Τα χρήματα αυτά θα τα χρησιμοποιήσετε για να περάσετε καλά με την οικογένειά σας ή για να αγοράσετε πράγματα για την οικία σας. Το δεύτερο είναι να ξοδέψετε χρήματα, διότι με αυτά που βλέπετε και ακούτε η ψυχολογία σας έχει επηρεαστεί. Αντί λοιπόν να κάθεστε και να τρέμετε από τον φόβο, θα το ρίξετε έξω, και καλά θα κάνετε!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα βιώσετε για άλλη μία φορά το κλασσικό πρόβλημα που έχουμε όλοι ως ενήλικες, το θέμα της εργασίας που προκαλεί εντάσεις στις σχέσεις μας. Αυτές τις ημέρες οι εργασιακοί σας ρυθμοί θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένοι, το οποίο σημαίνει θα επιστρέφετε στο σπίτι εξαντλημένοι. Αν είστε ελεύθεροι, αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με το να βρείτε κάτι καινούριο, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε να ακούσετε την γκρίνια του ή της συντρόφου, ότι δεν περνάτε μαζί ποιοτικό χρόνο και άλλα τέτοια. Επίσης, εσείς οι ίδιοι θα δώσετε έμφαση τόσο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία όσο και στην πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σας, με αποτέλεσμα να έχετε με τις σχέσεις σας την ίδια κατάληξη.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου τώρα είναι που θα δώσετε τα πάντα στην επαγγελματική σας καταξίωση. Ο Δίας θα επηρεάσει τον δεκανό σας μαζί με τον Πλούτωνα και τώρα είναι που όλο σας το είναι θα στραφεί στην επίτευξη των φιλοδοξιών σας. Για εσάς τίποτα άλλο δεν θα έχει σημασία για αυτό χρειάζεται προσοχή στο πόσο θα παθιαστείτε, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσετε τα πάντα εάν δεν διατηρήσετε το μέτρο. Από εκεί και πέρα, η σκληρή εργασία θα ανταμειφθεί. 


ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία απίστευτα έντονη ερωτική περίοδο, όπου τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ξανά! Φαίνεται πως το Σύμπαν σας βοηθά να βγείτε από το μονολιθικό μοτίβο που ακολουθείτε, τόσο στην επιλογή συντρόφων όσο και στον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζετε τον έρωτα. Τις επόμενες ημέρες τίποτα δεν θα απαγορεύεται για εσάς, και εκφράσεις του τύπου «εγώ ποτέ δεν θα το έκανα αυτό αν δεν...» θα γίνουν σχεδόν καθημερινές!


Σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου θα πέσει ο κλήρος προκειμένου να φροντίσετε την οικογένειά σας, να οργανώσετε την εργασία σας, να παρέχετε υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες του Κοινού. Μπορεί αυτές τις ημέρες να τρέχετε και να μην φτάνετε αλλά στο τέλος της ημέρας θα νιώθετε αφάνταστη ικανοποίηση. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την συμπαράσταση του ή της συντρόφου σας, οπότε θα μπορείτε να κάνετε απρόσκοπτα το έργο σας. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει γνωριμία μέσα από την εργασία, ή, αν έχετε αποφασίσει ότι αυτό θέλετε, την επανασύνδεση με πρώην ερωτικό ή ερωτική σύντροφο.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ολοκληρώνετε μία περίοδο που κράτησε πολλούς μήνες και η οποία αφορούσε την οργάνωση τόσο του εαυτού σας όσο και της οικογενείας σας. Καλώς ή κακώς έπρεπε να δώσετε έμφαση σε αυτήν την οργάνωση προκειμένου ανασυνταγμένοι να συνεχίσετε απρόσκοπτα τις επόμενες φάσεις της ζωής σας. Μπορεί να σας πήρε καιρό, αλλά έτσι κι αλλιώς τίποτα με εσάς δεν γίνεται γρήγορα εάν θέλετε να γίνει σωστά η δουλειά σας. Επίσης είναι πολύ καλή περίοδος να τελειώσετε οποιεσδήποτε επισκευές ή βελτιώσεις στην οικία σας. 


ΔΙΔΥΜΟΙ 

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου το επόμενο διάστημα θα έχει μεικτό πρόσημο. Μέχρι τις δεκαέξι του μηνός η ζωή σας θα κυλάει ήρεμα. Μετά τις 16 ο κυβερνήτης Ερμής επιστρέφει ξανά στους Ιχθύες, οπότε τα επαγγελματικά και το πως βλέπετε την ζωή σας θα έλθουν ξανά στο προσκήνιο. Με μία διαφορά, ότι τώρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Ετοιμαστείτε για έναν δεύτερο γύρο ξεκαθαρίσματος αλλά με ηπιότερο τρόπο και με πιο μεστή σκέψη. Για αυτό άλλωστε δεν θα έχετε κάτι να φοβηθείτε, οπότε θα κάνετε και αυτό που πρέπει χωρίς ιδιαίτερο άγχος. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε την αβεβαιότητα που σας έπιασε την προηγούμενη περίοδο σταδιακά να σας αφήνει. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός ότι αναγνωρίζετε ότι πρέπει να συμμαζέψετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και ότι η λογική θα πρέπει να πρεσβεύει κάθε σας κίνηση και απόφαση. Να ξέρετε πως θα σας κάνει καλό η εργασιοθεραπεία. Κάπως δύσκολη θα είναι η επικοινωνία με τον ή την σύντροφό σας. Μπορεί να σας κρατά μούτρα αυτήν την περίοδο αλλά μην ανησυχείτε  θα του ή της περάσει. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα επιδείξετε σοβαρότητα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αντιλαμβάνεστε τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, και κυρίως καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα μακροοικονομικά δεν είναι τόσο καλά. Οπότε θα φροντίσετε να κάνετε αυτό που είναι αναγκαίο και να έχετε εργασία αλλά και χρήματα για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται. Επίσης, καλό είναι να κάνετε ξεκαθάρισμα με τα άτομα που θεωρείτε οικογένειά σας. Κάποιοι από εσάς θα έχετε νομικά θέματα που αφορούν την οικία σας. Σε ένα μεγάλο ποσοστό θα δικαιωθείτε αλλά όχι τόσο όσο να είστε πλήρως ικανοποιημένοι. 

    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία απίστευτα ερωτική εβδομάδα! Τις επόμενες ημέρες ευνοούνται κάθε είδους τρέλλες και οι γνωριμίες με άτομα που είναι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα σας. Εννοείται ότι λίμπιντό σας θα είναι κατακόκκινη και ότι πρέπει να την ακούσετε. Επίσης, ευνοούνται οι επανασυνδέσεις! Αν πάλι σας δεν σας ενδιαφέρει ο έρωτας, οι επόμενες ημέρες θα είναι οι ιδανικές για να κάνετε γνωριμίες με άτομα που έχουν να σας προσφέρουν πολλά, κυρίως να σας βοηθήσουν να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, για οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί υπάρχει το κατάλληλο άτομο που θα σας δώσει τις λύσεις ή θα σας προμηθεύσει με τα κατάλληλα εργαλεία. Για αυτό καλό θα ήταν να είστε ανοικτοί στις προτάσεις διότι θα είναι προς το συμφέρον σας. Μάλιστα από τις 15 του μηνός και μετά θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε συνεργασίες με αξιόλογα άτομα ή, αν είστε από εκείνους τους τυχερούς ή τις τυχερές, να κάνετε μία καινούρια σχέση!  


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για την περίοδο που όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς σταδιακά φεύγει ο Κρόνος από απέναντί σας και την θέση του παίρνει ο Δίας. Μπορεί να μην είναι και ο καλύτερος Δίας αλλά μαζί με τον Πλούτωνα έχουν να σας προσφέρουν πάρα πολλά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αναζητήσετε να αναλάβετε ηγετικές θέσεις ή τουλάχιστον να πάρετε μία θέση ευθύνης. Στο γενικό επίπεδο, μπορεί να βρεθεί εκείνο το άτομο που θα σας βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Το σίγουρο είναι πως το επόμενο διάστημα θα είναι όλα ή τίποτα.


ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ίσως έχετε ανατροπές στα επαγγελματικά σας που μπορεί να σας κάνουν να αγχωθείτε. Μπορεί να φαίνεται δυσοίωνη αυτή η προοπτική αλλά δεν είναι. Στην πραγματικότητα το άγχος θα κρατήσει μόνο δύο ημέρες και αυτό επειδή είστε σταθερό ζώδιο και δεν σας αρέσουν οι αλλαγές. Όμως, αυτό που θα συμβεί είναι η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για να ξεκολλήσετε από τον επαγγελματικό βούρκο που έχετε βρεθεί. Ακολουθήσετε με σύνεση το ρεύμα εκεί που σας πάει και δεν θα χάσετε!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα είστε απίστευτα τυχεροί διότι απέναντί σας θα έχετε άτομα που θέλουν να σας φροντίσουν, όποια παραξενιά κι αν έχετε. Η αγάπη τους αλλά και ο σεβασμός που έχουν στο πρόσωπό σας, θα τους κάνει να παραβλέπουν τα ελαττώματά σας και θα σας βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου όλες σας οι ανάγκες να είναι καλυμμένες. Οι τυχεροί θα είστε είστε σε σχέση, καθώς το ταίρι σας θα κάνει τα πάντα να σας βγάλει από την αμφιβολία που σας έχει πιάσει ή, να σας φροντίσει εάν αρρωστήσατε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πρέπει να κάνετε τα πάντα προκειμένου να βάλετε την ζωή σας σε τάξη. Μπορεί οι προτεραιότητές σας αυτό το διάστημα να είναι τα οικονομικά και το πως θα έχετε τακτοποιημένες τις ανάγκες της οικογενείας σας, αλλά, έχοντας εστιάσει σε αυτά δεν ακούτε τις συμβουλές των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για εσάς. Καλό θα ήταν, έστω κι αν δεν σας είναι εύκολο, να τους ακούσετε. Επίσης, ετοιμαστείτε για εργασιακά ανοίγματα που θα σας φέρουν στην κορυφή. 

  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μέχρι τις 16 του μηνός θα έχετε την απόλυτη ηρεμία. Μετά τις 16 του μηνός ο Ερμής επιστρέφει στους Ιχθύες, οπότε ξεκινά η περίοδος της επούλωσης των πληγών από τις παρεξηγήσεις, την κακή επικοινωνία, τους τσακωμούς, την ασυνεννοησία με τους Άλλους. Επίσης, είναι πολύ καλή περίοδος για να κοινωνικοποιηθείτε, να προχωρήσετε σε συμφωνίες, ακόμη και να ξεκινήσετε την δική σας εταιρεία!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή καθώς τις επόμενες ημέρες θα έχετε να κάνετε με άτομα που θα είναι ασταθή στην ψυχολογία τους. Θα τους δείτε την μία στιγμή να είναι υπερβολικά χαρούμενα και έτοιμα σε κάθε πρόκληση και μετά από λίγο να πέφτουν σε μαύρη κατάθλιψη. Ο ρόλος σας σε αυτήν την κατάσταση είναι να κρατήσετε το μέτρο και να προσπαθήσετε με την λογική και την παραίνεση να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Δύσκολο έργο θα έχετε εσείς οι δεσμευμένοι καθώς αυτό το διάστημα δεν αντέχετε άλλο παραξενιές και για αυτό θα αντιδράσετε. Το καλό είναι πως δεν θέλετε να χωρίσετε αλλά ότι θα κρατήσετε μούτρα αυτό είναι σίγουρο.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα σχεδόν ήρεμο και γαλήνιο δεκαήμερο, το οποίο σημαίνει ότι θα έχετε τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθείτε με δευτερεύοντες ασχολίες και υποχρεώσεις. Τις επόμενες ημέρες θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποια ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή να ασχοληθείτε με την καθαριότητα της οικίας σας. Και ευτυχώς αυτού του είδους τις δουλειές δεν θα τις κάνετε μόνοι ή μόνες σας. Σταδιακά και προς το τέλος του δεκαημέρου θα αρχίσετε να νιώθετε την ένταση του Δία που θα επηρεάσει τα ερωτικά σας.


ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ανάλογα το ωροσκόπιό σας θα αντιμετωπίσετε τα γεγονότα που εξελίσσονται με διαφορετικό τρόπο. Αν το ωροσκόπιό σας είναι εσωστρεφές, η επαφή με τους ανθρώπους θα σας πληγώνει. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να αντιληφθείτε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό και να το σταματήσετε. Αν το ωροσκόπιό σας είναι εξωστρεφές, τότε το επόμενο διάστημα ο έρωτας και οι περίεργες σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους! Τίποτα δεν θα είναι απαγορευμένο για εσάς, για αυτό άλλωστε θα απολαύσετε πλήθος νέων εμπειριών!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε να πείτε αρκετά με όλους ανασφαλείς που σας έχουν καθίσει στον τράχηλο και περιμένουν από εσάς να τους λύσετε τα προβλήματά τους, να τους φροντίζετε, να τους ενισχύετε την ψυχολογία τους, λες κι εσείς δεν έχετε ανάγκες. Για αυτό τις επόμενες ημέρες θα επιδείξετε ψυχρότητα σε όλους και όλες που σας προκαλούν με την στάση τους, ακόμη κι αν είναι ο ή η σύντροφός σας. Άλλωστε έχετε αρκετά θέματα να λύσετε και με αυτά θα ασχοληθείτε, όχι με το προσωπικό δράμα του καθενός.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, σταδιακά και μέρα με την ημέρα θα νιώθετε ότι οι περιορισμοί που έχετε φεύγουν από επάνω σας, ενώ παράλληλα, έστω και ισχνά, μία νότα αισιοδοξίας θα αρχίσει να σας καταλαμβάνει. Όσο θα περνούν οι ημέρες θα νιώθετε ότι ήρθε ο καιρός να γίνετε οι κυρίαρχοι της ζωής σας, της οικογενείας σας, του δεσμού σας, του χώρου εργασία σας. Παράλληλα, η ζωή σας θα μπαίνει σε τάξη κυρίως επειδή θα ισορροπήσετε τα έσοδα με τα έξοδα.  


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα πολύ έντονο δεκαήμερο καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε είτε έναν χωρισμό, είτε αλλοπρόσαλλες σχέσεις, είτε ασταθείς συνεργασίες. Αν αντιμετωπίσετε χωρισμό, αυτός θα οφείλεται στον ή στην σύντροφό σας. Εσείς όμως θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις προκειμένου να μην φτάσετε στο απροχώρητο. Αν αντιμετωπίσετε αλλοπρόσαλλες σχέσεις, ακόμη κι αν σας προκαλούν τρομακτικό ενδιαφέρον, θα πρέπει να κάνετε πολλά βήματα πίσω, εάν βεβαίως θέλετε να είστε ψυχολογικά καλά. Αν έχετε ασταθείς συνεργασίες, μπορεί να σας αγχώσουν για μία με δύο μέρες αλλά μετά τα πράγματα θα ισορροπήσουν. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, για λίγες ημέρες θα κάνετε άτακτη ζωή διότι θέλετε κι εσείς να ζήσετε λίγο έξω από τα συνηθισμένα. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους νιώθετε ότι αυτό που κάνετε δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είστε για αυτό και θα το ρίξετε έξω. Αν είστε αδέσμευτοι ή πρόσφατα χωρισμένοι, σύντομα θα έχετε την επίσκεψη ενός ατόμου από το παρελθόν. Οι δεσμευμένοι, θα δείτε το ταίρι σας να σας ακολουθεί στην τρέλλα σας και μαζί θα ζήσετε απίστευτα έντονες στιγμές.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι τις 16 του μηνός θα ασχοληθείτε με τα του οίκου και της οικογενείας σας. Και καλό θα είναι να το κάνετε διότι κάποιες απερίσκεπτες ενέργειές σας προκάλεσαν χάος. Αυτό το χάος θα κληθείτε να βάλετε σε τάξη. Μετά τις 16 του μηνός θα αρχίσουν όλα να μπαίνουν σε σειρά. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστείτε εξειδικευμένη βοήθεια. Σε αυτήν την περίπτωση μην διστάσετε ούτε στιγμή και προχωρήστε στην απόκτηση της. 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα σχετικά ήρεμο διάστημα, τουλάχιστον μέχρι τις 16 του μηνός. Στις 12 και 13 του μηνός τα νεύρα σας θα τεντωθούν με το γαϊδουρινό πείσμα ορισμένων, ειδικά μέσα στον χώρο της εργασίας σας, αλλά δεν θα τα αφήσετε να εκδηλωθούν. Από τις 13 μέχρι τις 16 θα βρείτε τις απαραίτητες λύσεις που αφορούν τα οικονομικά σας θέματα. Από τις 16 του μηνός και μετά θα νιώσετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξετε. Αυτό θα γίνει στις 18 του μηνός, όπου ξαφνικά γεγονότα θα σας δείξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε ένα πολύ έντονο δεκαήμερο, και αυτό εξαιτίας της κυκλοθυμίας που θα σας πιάσει. Από την μία ξαφνικά θα νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και μετά από λίγο θα νιώθετε ότι τίποτα δεν έχει σημασία από όσα κάνετε. Εδώ είναι που πρέπει να αναζητήσετε την εσωτερική σας δύναμη και αυτοπεποίθηση. Αν τα καταφέρετε, σύντομα θα περάσετε από αδράνεια στην δράση. Αν όχι, απλά δεν θα ακούτε κανέναν, ακόμη κι αν θέλουν το καλό σας. Για λίγες ημέρες, εσείς οι δεσμευμένοι θα δοκιμάσετε τις αντοχές των συντρόφων σας.  


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέρα με την ημέρα βγαίνετε από το μαύρο σύννεφο της απαισιοδοξίας που σας είχε πιάσει τις προηγούμενες ημέρες και σταδιακά θα νιώθετε και πάλι οι εαυτοί σας. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός ότι και εργασιακά θα είστε καλά. Οι περισσότεροι επί τέλους σταθεροποιήστε κάπου, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να δείξετε τις αρετές σας. Επίσης, τις επόμενες ημέρες μπορεί να περάσετε πολλές ώρες στην οργάνωση του χώρου της εργασίας σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μία πολύ ερωτική περίοδο καθώς ακόμη και τα πιο αρνητικά γεγονότα, όπως ένας χωρισμός, θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για κάτι πολύ όμορφο και δυνατό! Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν πολλές ανατροπές αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά σας. Θα δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες που θα σας οδηγήσουν να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας, και ίσως να μπείτε σε μία πολύ θεότρελλη σχέση. Μην φοβηθείτε το ρεύμα που θα σας σαρώσει. Καλώς ή κακώς χρειάζεται και το χάος, ειδικά στον έρωτα!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα διώξετε κάθε αμφιβολία και άγχος που είχατε το προηγούμενο διάστημα. Ο Άρης θα φροντίσει να νιώσετε ακμαίοι, δυνατοί, κι έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση. Το μυαλό σας θα εργάζεται στο 110% και για αυτό θα βρίσκετε άμεσα λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα. Έτσι η αμφιβολία θα μετατραπεί σε γόνιμη φαντασία, η οποία θα σας βοηθήσει και εσάς προσωπικά καθώς θα μπορείτε να οραματίζεστε λύσεις που οι άλλοι δεν τις βλέπουν, αλλά και τους άλλους ακριβώς για τον ίδιο λόγο.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα δύσκολο δεκαήμερο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να αναπτυχθείτε, ότι είστε ανίκανοι να προοδεύσετε, ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας όπως θα επιθυμούσατε. Μπορεί επίσης να νιώθετε ότι θυσιάζεστε άσκοπα για τους άλλους. Για αυτό θα χρειαστεί να καθίσετε κάπου ήσυχα και να διώξετε από το μυαλό σας αυτές τις σκέψεις. Θα σας βοηθήσει πάρα πολύ η ενασχόλησή σας με πράγματα που σας αρέσουν, με ευχάριστες δραστηριότητες, με την οικογένεια και τα παιδιά σας, ακόμη και με τον έρωτα. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσάς τους πρώτου δεκαημέρου, θα σας απασχολήσουν δύο θέματα. Το πρώτο είναι οικονομικό, και το οποίο αφορά την ακίνητη περιουσία σας ή την οικονομική κατάσταση της οικογενείας σας. Υπάρχουν κάποια σοβαρά κολλήματα αλλά ευτυχώς δημιουργούνται εκείνες οι προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις. Και βέβαια θα βοηθήσει το γεγονός ότι εργασιακά θα είστε καλά ή ότι θα βρείτε δουλειά. Το δεύτερο είναι οι ερωτικές σας σχέσεις. Ένας χωρισμός θα σας απασχολήσει, ο οποίος όμως θα σας βγάλει από το αδιέξοδο που βρίσκεστε. Αν δεν είναι χωρισμός, τότε απλά σας απασχολούν συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα, τα οποία και αυτά μετα τις 15 σταματούν. Οι ελεύθεροι θα βρείτε ένα άτομο όπως το θέλετε, περίεργο όπως εσείς!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα βγάλετε τον φλογερό σας εαυτό στην επιφάνεια και αυτό επειδή το έχετε μεγάλη ανάγκη. Μαζί θα εμφανιστούν θυελλώδεις πόθοι, αχαλίνωτη φαντασία, και μία διάθεση να φύγετε από μία εργασία που δεν σας κάνει ή που σας περιορίζει. Παραλληλα, θα κάνετε άτακτη ζωή! Αν είστε ελεύθεροι, τότε ετοιμαστείτε με κάθε νέα επαφή κυριολεκτικά να τους ή τις ρουφάτε. Αν είστε δεσμευμένοι, το ταίρι σας θα χαρεί απίστευτα που θα γίνετε και πάλι γνήσιοι Υδροχόοι!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι τις 16 του μηνός, όπου και ο Ερμής εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιό σας, θα έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε σοβαρά τα λάθη που κάνατε το προηγούμενο διάστημα και να τα διορθώσετε. Καλώς ή κακώς φερθήκατε επιπόλαια, απερίσκεπτα, χωρίς μέτρο, εφορμώντας ως άλλοι ιππότες ενάντια σε εκείνους που θεωρείτε ότι δεν αντιλαμβάνονται την Αλήθεια, προσπαθώντας να τους δείξετε το δίκαιο των λόγων σας. Πρακτικά, θα δείτε τι ήταν αυτή η Αλήθεια και τις επιπτώσεις της που έχει σε σε εσάς μετά τις 16 του μηνός, όταν ο Ερμής θα επιστρέψει στους Ιχθύες. Τουλάχιστον τώρα θα έχετε την κρίση να αξιολογήσετε αυτά που είπατε και κάνατε. 


ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μέχρι τις 16 του μηνός θα έχετε στο μυαλό σας πώς να καλύψετε κάποια έκτακτα έξοδα, ή, μία γνωριμία που εξελίσσεται σε έναν απίστευτο έρωτα. Όσον αφορά τα έξοδα, θα αγχωθείτε αρκετά μέχρι τις 14 του μηνός. Μετά θα βρείτε τα πατήματά σας. Όσον αφορά την γνωριμία που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα, σύντομα περνάει από την φάση της γνωριμίας στην φάση του έρωτα, με την προϋπόθεση ότι θα αντέξετε το διάστημα μέχρι τις 14, κι αυτό επειδή τα συναισθήματα θα είναι πολύ έντονα. Μετά τις 16 το μυαλό σας θα γεμίσει με χαρούμενες σκέψεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το διάστημα που σας επηρέασε ο Ερμής όταν αναδρόμισε. Παράλληλα, θα εκφράζετε με άνεση ό,τι σας έρχεται στο μυαλό!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε ένα μεικτό σε συναισθήματα δεκαήμερο. Θετικό θα χαρακτηριστεί το γεγονός ότι σταδιακά φεύγει η αμφιβολία και το άγχος και ότι την θέση τους καταλαμβάνει η θετική σκέψη και η πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που σας απασχολούν. Για αυτό άλλωστε το επόμενο διάστημα θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε. Από την άλλη, θα υπάρξουν θέματα για εσάς που είστε δεσμευμένοι. Η όλη σας στάση το προηγούμενο διάστημα έφθασε στα όρια της υπομονής το ταίρι σας για αυτό θα είστε τυχεροί και τυχερές εάν απλά σας κρατήσει μούτρα και δεν σηκωθεί να φύγει.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα περάσετε τα γενέθλιά σας αναζητώντας τον σωστό δρόμο μέσα από τις δυσκολίες που έχουν προκύψει. Όσοι από εσάς αποφασίσετε ότι θα πιάσετε την ζωή από τα κέρατα, τότε θα δείτε την αμφιβολία που στοίχειωσε τις επιθυμίες σας να αντικαθίσταται από αισιοδοξία και την βεβαιότητα ότι τα σχέδια που έχετε κάνει μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αν είστε από εκείνους ή εκείνες που πάνε με το ρεύμα, χωρίς να δίνετε σημασία , τότε το ίδιο το Σύμπαν θα σας βάλει στον σωστό δρόμο καθώς θα σας αναγκάσει να συμμορφωθείτε και να σοβαρευτείτε.   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan