Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε τις επόμενες ημέρες κάθε είδους διενέξεις που θα προκληθούν από οικονομικά ζητήματα ή συζητήσεις. Η περίοδος αυτή δεν ευνοεί κανένα απολύτως άνοιγμα, οπότε κάθε κίνηση που θα κάνετε ή ρίσκο που θα πάρετε, θα οδηγηθεί στην αποτυχία. Μπορεί επίσης, λόγω της οικονομικής αδυναμίας που σας έχει πλήξει τους τελευταίους μήνες, να σας πιάσει η τρέλλα του να πετάξετε από επάνω σας την μιζέρια και να αρχίσετε να ξοδεύετε χρήματα σαν να μην υπάρχει αύριο. Όταν όμως καταλάβετε τι ζημιά έχετε κάνει θα είναι ήδη αργά.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να αφήσετε πίσω σας την οργάνωση, την σιγουριά, και την ηρεμία, και να ενδώσετε στο ένστικτό σας, το οποίο θέλει από εσάς να ρισκάρετε, να διεκδικήσετε και να κερδίσετε. Η φαντασία και η εξωσυμβατική σκέψη, θα σας οδηγήσουν στο να βρείτε λύσεις ή σκεφθείτε ιδέες, που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα σας περνούσαν από το μυαλό. Για καλό ή για κακό, μία γυναίκα θα παίξει τις επόμενες ημέρες σημαντικό ρόλο στις ζωές σας. Κάποιοι από εσάς θα εκστασιαστείτε σε τέτοιο βαθμό από αυτό που θα ζήσετε και η ερωτική σας διάθεση θα κτυπήσει κόκκινο.  


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα απίστευτα χαρούμενο δεκαήμερο. Με τον Δία και την Αφροδίτη να είναι στον Ένατο Οίκο σας πολλά μπορούν να συμβούν, και μόνο ευχάριστα. Μπορεί να κάνετε μία υπέροχη σχέση με άτομα που έχουν τον δικό σας τρόπο σκέψεως ή φιλοσοφίας. Μπορεί να κάνετε γνωριμία μέσα από το Διαδίκτυο ή με άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς. Μπορείτε απλά να κάνετε σεξ για την χαρά του σεξ. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσα από την προβολή σας ή από μία επιτυχημένη επέκταση. Μπορείτε να κλείσετε ευνοϊκά μία δικαστική διαμάχη. Μπορεί επίσης να βρείτε τα χρήματα για να σπουδάσετε αυτό που θέλετε. Προσοχή, κάντε γρήγορα ό,τι είναι να κάνετε διότι σύντομα θα σας πιάσει η απαισιοδοξία εάν δεν πετύχετε κάτι που θέλετε πολύ. 


ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, χρειάζεται να επιδείξετε ψυχραιμία τώρα που επηρεάζεστε από την αντίθεση Άρη-Ουρανού. Τις επόμενες ημέρες, λόγω της αδυναμίας συνεννοήσεως με τους ανθρώπους γύρω σας, θα έχετε απότομα ξεσπάσματα, σύντομους ενθουσιασμούς, και γενικά θα νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας χωρίς την βοήθεια των Άλλων. Αν και θα προσπαθήσετε να ακολουθήσετε τον δρόμο που έχετε επιλέξει εντούτοις, λόγω της αδυναμίας να ακούσετε το ένστικτό σας αλλά και της έλλειψης ευελιξίας, δεν θα αποφύγετε τις κακοτοπιές, οπότε αναμενόμενο είναι να κάνετε λάθη. Μπορεί επίσης να νιώσετε ότι θέλετε για λίγο καιρό να μείνετε μόνοι σας.


Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, σας περιμένει μία ακραία συναισθηματική περίοδος. Απένταντί σας θα έχετε άτομα που ξέρουν τί θέλουν και πώς να το πετύχουν. Έχουν την όρεξη, την θέληση, το πάθος, προκειμένου να κάνουν την δουλειά τους σωστά και να αναδειχθούν. Έχουν επίσης και την διάθεση να χρησιμοποιήσουν κάθε όπλο που υπάρχει στο οπλοστάσιό τους, οπότε να είστε έτοιμοι να σας κερδίσουν στα σημεία. Αυτός θα είναι και ο λόγος που θα χάσετε την ψυχραιμία σας και θα δείτε τα σχέδια που έχετε κάνει να ανατρέπονται. Πρέπει με κάθε δυνατό τρόπο να παραμείνετε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνετε και να προασπίσετε, όσο μπορείτε, τα συμφέροντά σας.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, για λίγες ημέρες θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδά σας, που θα είναι αρκετά. Στην προκειμένη περίπτωση θα είναι χρήματα που ευχαρίστως θα τα δώσετε αλλά σύντομα θα καταλάβετε ότι ανοιχτήκατε πάρα πολύ. Παράλληλα, η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι στα ύψη αλλά θα προβληματιστείτε με την έκφρασή της. Το πρόβλημά σας, όπως κάθε φορά που σας πιάνει αυτή η τάση, είναι πως θέλετε μόνιμο δεσμό για να την εκφράσετε ή τουλάχιστον ένα οικείο πρόσωπο. Το θέμα είναι όμως ότι η όρεξή σας θα είναι αδηφάγα και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να την συγκρατήσετε. Ειδικά στις 28 του μηνός, όπου το θερμόμετρο θα γίνει κατακόκκινο, κι εσείς ταύροι εν υαλοπωλείο!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μπροστά σας ένα περίεργο δεκαήμερο. Από την μία, σας περιμένει πολύ δουλειά, η οποία θα σας κινητοποιήσει να κάνετε το κάτι παραπάνω. Καλώς ή κακώς έχετε περιχαρακωθεί στα γνώριμα μοτίβα σας επειδή φοβάστε να ρισκάρετε. Τώρα είναι που πρέπει να κάνετε το ένα βήμα εμπρός. Από την άλλη, ενώ η τύχη σας βοηθάει επειδή είστε αποφασισμένοι να κάνετε αυτό που θέλετε, υπάρχουν άτομα που σας βάζουν τρικλοποδιές. Κι ενώ μπορεί να είναι άτομα της εμπιστοσύνης σας, αυτά που σας προτείνουν δεν είναι προς το συμφέρον σας. Καλό είναι να ακούσετε το ένστικτό σας τι λέει και αυτό να κάνετε.


Κι εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σας περιμένει πολύ δουλειά μπροστά, μόνο που εσείς δεν θα φοβηθείτε να ανοιχθείτε ή να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Η φαντασία και οι έξυπνες ιδέες θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις θέσεις σας, να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί και να κάνετε καλύτερη εντύπωση στους ανωτέρους σας. Αυτός ο εξωσυμβατικός τρόπος σκέψης θα σας αναστατώσει για λίγο επειδή δεν τον έχετε συνηθίσει, αλλά μόλις δείτε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, θα ηρεμήσετε. Επίσης, η περίοδος αυτή ευνοεί το να φλερτάρετε στην δουλειά σας.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, τότε σας περιμένει μία πολύ έντονη ερωτική περίοδος! Αν δεν σας πιάσει η πουριτανική σας διάθεση για το «τί θα πει ο κόσμος», τότε θα αφεθείτε και θα χαρείτε τον έρωτα, την διασκέδαση, το σεξ. Προσοχή όμως, οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι για λίγες ημέρες, οπότε θα πρέπει να τις πιάσετε από τα μαλλιά. Αν τις αφήσετε να σας φύγουν, θα μείνετε με το παράπονο γιατί οι άλλοι χαίρονται τις ζωές τους κι εσείς καθόλου. 

  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα περίοδο. Από την μία, όσοι είστε δεσμευμένοι, θα δείτε το ταίρι σας να γκρινιάζει και να παραπονιέται ότι δεν το καταλαβαίνετε και ότι δεν το φροντίζετε. Στην πραγματικότητα ούτε κι εκείνος ή εκείνη ξέρει τι θέλει, εκτός από το ότι πρέπει να περάσει λίγο καιρό μόνος του ή μόνη της. Εσείς αυτήν την περίοδο θα έχετε ανεβασμένη ερωτική διάθεση και είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι όλο και κάτι θα κάνετε για να την καλύψετε. Ακόμη κι αν αποκαλυφθεί η συμμετοχή σας σε παράνομη σχέση, θα μπορέσετε να πείσετε τους άλλους πόσο αθώοι και παρεξηγημένοι είσαστε!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, κυριολεκτικά θα χαθείτε στην μαγεία του έρωτα επειδή δεν αντέχετε άλλο την μιζέρια γύρω σας. Ακόμη κι αν χρειαστεί να ρίξετε μία κλωτσιά και να γκρεμίσετε αυτά που τόσο καιρό οργανώνατε, θα το κάνετε, και μάλιστα με μεγάλη χαρά. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα τα βάλετε με την ίδια σας την οικογένεια ή αν έχετε, με τον ή την σύντροφό σας. Η περίοδος αυτή είναι άκρως δημιουργική και σαφώς δεν πρόκειται να την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, για λίγες ημέρες θα έχετε εύνοια σε θέματα εργασίας, τα οποία θα μεταφραστούν σε έσοδα, σε καλύτερη θέση εργασίας, ή επιτέλους απλά θα χαρείτε αυτό που κάνετε. Σύντομα όμως θα σας πιάσει και πάλι η μανία να αποδείξετε στον κόσμο ότι δεν φοβάστε την αναμέτρηση με όσους θεωρείτε ότι δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Μία μικρή μερίδα από εσάς, θα αφεθείτε στην πλήρη εκδήλωση της σεξουαλικής σας ορμής, αναζητώντας τις πλέον έντονες ερωτικές εμπειρίες.


ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βιώσετε την εκρηκτική αφύπνιση που θα σας προσφέρει ο Ουρανός με τον Άρη. Όσο ο Ουρανός βρίσκεται ανάδρομος στον οίκο των επαγγελματικών και των φιλοδοξιών σας, τόσο θα νιώθετε ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι μία καλή δουλειά, λεφτά, και ηρεμία. Έρχεται όμως ο Άρης, για να σας υπενθυμίσει έναν δρόμο που σαφώς δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, είναι όμως αυτό που επιθυμείτε. Αν νιώσετε ότι είστε έτοιμοι να τον ακολουθήσετε, θα  πρέπει πρώτα να βρείτε όλες εκείνες τις λύσεις που χρειάζεστε προκειμένου να το καταφέρετε.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, κυριολεκτικά, σηκωθείτε από καρέκλες, καναπέδες, ντιβάνια, και δώστε έμφαση στην σκληρή εργασία. Η περίοδος αυτή ευνοεί να βγάλετε τον καλύτερο εργασιακό σας εαυτό, και μέσα από το παραγόμενο έργο, να σας προκύψουν ευκαιρίες που θα σας αναδείξουν. Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να ξεχάσετε για λίγο καιρό την ηρεμία του σπιτιού σας αλλά και το φλερτ. Θα πρέπει να επιδείξετε σοβαρότητα, σταθερότητα, και πείσμα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να λάβετε κάποια χρήματα που σας οφείλονται.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, για λίγες ημέρες η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Μπορείτε να παίξετε τυχερά παίγνια και να κερδίσετε ένα ποσό, μπορείτε να κάνετε εκείνο το οικονομικό άνοιγμα που πάντα θέλατε να κάνετε, να ερωτευθείτε σφοδρά, να κάνετε μία υπέροχη σχέση ή να παντρευτείτε. Όλα είναι πιθανά, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες διότι ξανά αυτού του είδους εύνοια θα την έχετε μετά από δώδεκα χρόνια. Αν χάσετε αυτό το παράθυρο των ευκαιριών που σας δίνονται, σύντομα θα σας πιάσει η αυτο-αμφισβήτηση, για αυτό, μην χάνετε ούτε στιγμή!    


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει αυτό το διάστημα να αφήσετε κατά μέρος τις επιθυμίες σας και να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Όσον αφορά το σπίτι σας, θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσωρινές επισκευές διότι είναι αναγκαίες μεν αλλά δεν υπάρχουν τα χρήματα δε, οπότε και θα χρησιμοποιήσετε το δαιμόνιό σας! Μπορείτε επίσης να βρείτε προσωρινές λύσεις για θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας. Στο θέμα της οικογενείας σας, θα πρέπει να βρείτε λύσεις, έστω και προσωρινές, ειδικά εάν έχετε να αντιμετωπίσετε θέματα υγείας που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε αυτό που πρέπει, έστω κι αν πάτε λίγο πίσω τα δικά σας θέλω.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη αλλά καλή περίοδο. Τις επόμενες ημέρες θα ευνοηθείτε οικονομικά, και μάλιστα μπορεί να πάρετε κάποια χρωστούμενα χρήματα πίσω. Σε αυτό θα βοηθήσει η πειθώ σας, καθώς είτε έμμεσα είτε άμεσα, θα πάρετε αυτό που θέλετε. Επίσης η σιγουριά σας αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό ή για κακό. Μπορείτε να επαναφέρετε στην τάξη συντρόφους ή συνεργάτες και να κάνουν αυτά που τους ζητάτε, ή να περάσετε στο άλλο άκρο, και από τίμιοι και συνετοί στον έρωτα, να κάνετε πολλαπλές ή παράνομες σχέσεις. Το σίγουρο είναι πως για αυτού του είδους τις κινήσεις δεν θα μπορείτε να ισχυριστείτε ότι «έτυχε» καθώς θα είναι συνειδητή σας επιλογή.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, γενικά, θα περάσετε ευχάριστες ημέρες με την οικογένεια ή τους γονείς σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχετε και επισκέψεις από θείους, θείες, ή από συγγενείς που μένουν μακρυά. Σε προσωπικό επίπεδο, οι έρωτες και οι διασκεδάσεις το επόμενο διάστημα θα σας αφήσουν παγερά αδιάφορους. Αυτό που θα θελήσετε όμως είναι να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μπορεί να φτιάξετε το φαγητό που σας αρέσει, να περάσετε χρόνο με τα χόμπυ σας, ακόμη και να κάνετε μία κούρα ομορφιάς. Γενικά, θα αποφύγετε τις πολλές επαφές με τον κόσμο καθώς θα περάσετε και μόνοι σας καλά!    ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσετε κάπως περίεργα τις επόμενες ημέρες. Για αυτό και θα είστε συναισθηματικοί και κάπως μελαγχολικοί. Ο λόγος που νιώθετε έτσι είναι διότι θέλετε να δώσετε την αγάπη σας αλλά οι αναστολές που έχετε, οι δυσκολίες που περνάτε, ακόμη και οι πληγές που έχετε εισπράξει από την επαφή σας με τους ανθρώπους, σας εμποδίζουν να ανοιχτείτε. Μπορεί επίσης να νιώσετε έντονα τον πόνο για κάποιον ανεκπλήρωτο έρωτα. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα θα έλθει από ένα άτομο που κινείται στον φιλικό σας κύκλο. Για αυτό καλό θα ήταν όταν συμβεί να είστε έτοιμοι να το ακούσετε! 


Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι πλανήτες θα σας επηρεάσουν σε δύο επίπεδα, το οικονομικό και το ψυχολογικό. Ψυχολογικά θα νιώσετε άγχος, αλλά ευτυχώς είναι για λίγες μόνο ημέρες. Όμως αυτό το άγχος θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στην ζωή σας και να βγείτε από την μιζέρια. Καλό θα είναι να αρχίσετε γυμναστική, να ξεκινήσετε διατροφή, και γενικά οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλά. Οικονομικά, αυτές οι ημέρες θα είναι καλές διότι αν δεν έχετε εργασία, θα βρείτε, ενώ αν περιμένετε χρήματα από την εργασία σας, θα τα πάρετε. Και στις δύο περιπτώσεις, ένα μεγάλο μέρος του άγχους σας θα απαλειφθεί καθώς τα βάρη θα φεύγουν σιγά σιγά από πάνω σας.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ευχάριστα νέα που θα αφορούν τα οικονομικά ή τα ερωτικά σας. Στα ερωτικά, αν είστε γρήγοροι και αποφασιστικοί, το Σύμπαν θα σας προσφέρει ευκαιρίες να γνωρίσετε έναν υπέροχο άνθρωπο, ο οποίος θα σας οδηγήσει στην ευτυχία. Για αυτό δεν χωρούν δεύτερες σκέψεις ή αναβολές όπως κάνετε κάθε φορά που πρέπει να πάρετε μία απόφαση! Στα οικονομικά σας, θα σας προσφερθεί εργασία ή θα κλείσετε μία επικερδή για εσάς συμφωνία. Κι εδώ θέλει προσοχή, διότι οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν τις επόμενες ημέρες θα είναι οι τελευταίες. Σε αυτήν την θέση θα βρεθείτε μετά από πολλά χρόνια, οπότε ό,τι κάνετε τώρα.  


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βιώσετε την μεγάλη ένταση που προκαλεί ο Άρης με την αντίθεση που έχει με τον ανάδρομο Ουρανό. Σε αυτήν την αντίθεση όμως νικητές θα βγείτε εσείς. Ας δούμε λοιπόν πως θα σας επηρεάσει η όψη αυτή τις επόμενες ημέρες. Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους θα είναι τεταμένες. Πολύ δύσκολα θα ανεχθείτε άτομα που καταστρέφουν στον διάβα τους οτιδήποτε χρήσιμο μόνο και μόνο για την χαρά της καταστροφής. Ούτε επίσης θα αντέξετε να έχετε κολλημένους ανθρώπους στον υλισμό. Εσείς είστε άτομα που ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι αιώνιο, οπότε σαφώς και είστε πιο πνευματικοί αλλά ξέρετε επίσης ότι όταν καταστρέφεις κάτι θα πρέπει να υπάρχει λόγος. Για εσάς η καταστροφή είναι μέρος της φυσικής ανανέωσης, οπότε η παράλογη καταστροφή είναι για εσάς αποκρουστική. Οπότε κι εσείς, θα κάνετε το αυτονόητο, δεν θα λυπηθείτε ούτε θα βοηθήσετε κάποιον που δεν συμβαδίζει με τον τρόπο ζωή σας, και καλά θα κάνετε!


Σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, η Σελήνη για λίγες ημέρες θα βοηθήσει τον Ερμή να έρθει σε επαφή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει πως είστε έτοιμοι να ζήσετε την μαγεία του έρωτα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με πρώην σας, οι οποίοι όμως δεν θα σας θέλουν μόνο για το σεξ. Μπορείτε επίσης να ζήσετε τον έρωτα χωρίς το άγχος των φαντασιώσεων. Μπορεί επίσης να γνωρίσετε καινούρια άτομα. Μπορείτε επίσης να αποπλανήσετε οποιοδήποτε άτομο επιθυμείτε. Αν μάλιστα μπλέξετε σε παράνομη σχέση, θα μπορέσετε πολύ εύκολα να ξεγλιστρήσετε από τις κακοτοπιές. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορείτε να πείτε ότι σε γενικές γραμμές θα έχετε μία ήρεμη περίοδο μπροστά σας. Από εκεί και πέρα θα έχετε κάποια γεγονότα που θα σας επηρεάσουν σε μικρότερο βαθμό. Οικονομικά, αυτές τις ημέρες θα μπορείτε να πείτε ότι θα έχετε χρήματα να ξοδέψετε! Μην φοβηθείτε να ανοίξετε το πορτοφόλι σας και να αγοράσετε πράγματα που επιθυμείτε καιρό. Κάποιες φορές, ακόμη και τα περιττά, μπορούν να σας δώσουν μεγάλη χαρά. Επίσης, δεν είναι κακό να ξοδέψετε χρήματα για το ταίρι σας. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε ότι θέλετε να δοκιμάσετε πράγματα στο σεξ που δεν έχετε κάνει ή δεν τολμούσατε να τα ζητήσετε. Τώρα μπορείτε, και μάλιστα με την βοήθεια ενός προσώπου που έχει μπει πολύ πρόσφατα στις ζωές σας.          


ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αμέσως με τα γενέθλιά σας το Σύμπαν σας φέρνει γρίφους για γερούς λύτες. Από την μία, θα πρέπει επιτέλους να καταλάβετε το μοτίβο που σας κάνει να αντιστέκεστε στις αλλαγές, κυρίως στην απώλεια. Το να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον από μόνο του δεν λέει κάτι. Για αυτό είναι σημαντικό να μπορέσετε να ξέρετε τί είναι αυτό που δεν σας αφήνει να δέχεστε την αλλαγή ως την φυσική πορεία των πραγμάτων. Από την άλλη, θα πρέπει να βρείτε λύσεις στις δυσκολίες που υπάρχουν στην εργασία σας, σε χρόνια προβλήματα υγείας που τώρα επιδεινώθηκαν, ακόμη και τους λόγους για τους οποίους χάνετε ευκαιρίες που θα έδιναν σταθερότητα στις ζωές σας. Ευτυχως για εσάς που όλα αυτά θα τα δείτε ως προκλήσεις που θα σας προσφέρουν ένα είδος περιπέτειας!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα κάνετε έναν επιτυχημένο εσωτερικό μονόλογο, ο οποίος θα γαληνέψει την ταραγμένη σας ψυχή. Μέσα από την αντιμετώπιση όλων εκείνων των φοβιών και των καταστάσεων που σας κρατούν δέσμιους σε έναν μονοδιάστατο τρόπο σκέψεως, θα κάνετε τα απαραίτητα βήματα που θα σας βγάλουν από την φυλακή του ίδιου σας του μυαλού. Επίσης, θα μπορέσετε να καταλάβετε τον πόνο του Άλλου, κάτι που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε διαφορετικές προσωπικότητες από την δική σας, και να έρθετε πιο κοντά. Τις επόμενες ημέρες, η διαίσθησή σας θα σας βγάλει από δύσκολες θέσεις, οπότε καλό θα ήταν να την ακούσετε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, για λίγες ημέρες θα ζήσετε την μαγεία του έρωτα. Πέρα από το εμφανές, δηλαδή ότι θα είστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, και γενικά θα πετάτε, θα υπάρξει και κάτι που δεν θα φανεί στον πολύ κόσμο. Μέσα από τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε αυτές τις ημέρες θα κλείσετε τον κύκλο που άνοιξε ο κυβερνήτης σας Δίας όταν μπήκε στον δεκανό σας. Και με τον τρόπο του, ο Δίας θα σας αφήσει με αίσθηση αισιοδοξίας, ότι όλα έγιναν για κάποιον λόγο, κι ότι από εδώ κι εμπρός η τύχη σας αλλάζει και ότι μπορείτε να ατενίσετε το μέλλον σας με θετική ματιά.         


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα μεικτό σε συναισθήματα διάστημα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τις κακές συνήθειες. Λόγω άγχους είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε και πάλι το τσιγάρο, το ποτό, το φαγητό. Καλό είναι να αντιληφθείτε σύντομα το πόσο κακό κάνετε στον οργανισμό σας και να συμμαζευτείτε. Από την άλλη, ο έρωτας θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Για αυτό, τις επόμενες ημέρες, θα κοιτάξετε να γίνετε πιο αισθησιακοί. Οπότε λογικό κι επόμενο είναι να αρχίσετε να παίρνετε σβάρνα τα μαγαζιά και τα κομμωτήρια, προκειμένου να αναδείξετε την γοητεία σας!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε ένα πολύ καλό δεκαήμερο καθώς η ζωή σας μπαίνει σε τάξη, οπότε θα κάνετε πράγματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να κάνετε. Στα εύκολα αυτού του δεκαημέρου, θα είναι η ανάγκη σας να δείξετε στον κόσμο πόσο κομψοί είστε. Για αυτό κι εσείς, όπως και του πρώτου δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, με μία διαφορά, ότι εσείς θέλετε να δείξετε μέσα από την εμφάνισή σας πόσο ισχυρές προσωπικότητες είστε και όχι να προκαλέσετε ερωτικά. Επίσης, τις επόμενες ημέρες δεν θα αντέξετε κανενός είδους περιορισμό. Όποιος τολμήσει να το κάνει, θα βρεθεί προ εκπλήξεως, διότι όχι απλά θα μιλήσετε αλλά θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία για λίγες ημέρες να σπάσετε κάθε ηθικό φραγμό και να πάψετε να λειτουργείτε με τους κανόνες. Για αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε είδους «απαγορευμένες» απολαύσεις, από κάτι πολύ μικρό όπως λιχουδιές που σας απαγορεύονται λόγω διατροφής μέχρι ερωτικές εμπειρίες. Επίσης, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε κάτι που θέλετε πολύ αλλά δεν μπορούσατε να το αποκτήσετε, λόγω των πεποιθήσεών σας. Αυτό πλέον δεν θα ισχύει, οπότε κάθε μέσο είναι επιτρεπτό. Επιπλέον, μόνο για λίγες ημέρες, θα μπορείτε να κάνετε μία σύντομη παράνομη σχέση!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να ξεκολλήσετε από οτιδήποτε σας έχει καθηλώσει και να διεκδικήσετε δυναμικά αυτό που πιστεύετε ότι σας ανήκει δικαιωματικά. Η περίοδος αυτή ευνοεί να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας σε πείσμα όλων εκείνων που σας λένε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Να ξέρετε όμως ότι σας περιμένει πολύ δουλειά, και ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα είστε πραγματικά μόνοι σας. Όμως αυτό είναι το τίμημα της απόλυτης ελευθερίας, και το οποίο σίγουρα είστε διατεθειμένοι να το πληρώσετε. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μία δουλειά που δεν θα αρέσει στην οικογένειά σας αλλά η οποία θα σας φέρει χρήματα.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα βρεθείτε να κάνετε διπλή ζωή, μία φωτεινή και μία σκοτεινή. Η φωτεινή πλευρά του εαυτού σας θα σας οδηγήσει να κάνετε σωστά την δουλειά σας, να είστε αγαπητοί, να έχετε την εκτίμηση του κόσμου, της εργοδοσίας ή του επαγγελματικού χώρου που δραστηριοποιείστε. Από την άλλη, η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας, θα σας οδηγήσει σε έντονες ερωτικές στιγμές, από εκείνες όμως που δεν θέλετε να βγουν στο φως της ημέρας και να γίνουν γνωστές. Μέσα σε αυτές, μπορεί να ανήκουν και οι παράνομες επαφές που έχετε κατά καιρούς ή η παράνομη σχέση που ξεκινήσατε πολύ πρόσφατα. Για αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς να κρατήσετε αυτές τις δύο ζωές μακρυά τη μία από την άλλη, για αυτό και δεν θα δυσκολευτείτε να πείτε ψέματα.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αναλογικά, θα έχετε ένα ήρεμο διάστημα μπροστά σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με δευτερεύοντα θέματα. Δύο είναι κυρίως αυτά που θα σας απασχολήσουν. Το πρώτο είναι η κοινωνικοποίησή σας. Τις επόμενες ημέρες θα βγείτε με φίλους, θα γνωρίσετε καινούριο κόσμο, θα διασκεδάσετε, θα ξοδέψετε χρήματα, και γενικά θα περάσετε όμορφα. Όποια πρόταση σας γίνει για έξοδο, εσείς θα πείτε ναι. Και η αλήθεια είναι πως χρειάζεται να γίνετε και πάλι κοινωνικοί, καθώς χωρίς ανθρώπους γύρω σας, μαραζώνετε. Το δεύτερο είναι η ασυγκράτητη λίμπιντο. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι τόσο ανεβασμένη που κανένας ηθικός ενδοιασμός δεν θα υπάρξει. Για εσάς όλα θα είναι επιτρεπτά!


ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας όλες τις αδιέξοδες σκέψεις που κάνετε, κυρίως για τα χρήματα και δευτερευόντως για οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς. Ακόμη κι εσείς οι ίδιοι αναγνωρίζετε ότι πρέπει να γίνουν σημαντικές κινήσεις προς τα εμπρός. Πρέπει να εργασθείτε σκληρά, να βρείτε λύσεις, να κοιτάξετε το μέλλον σας, με μία διαφορά, ότι πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα αλλά και να κάνετε ένα άλμα πίστης. Διαφορετικά δεν μπορείτε να κάνετε πολλά. Το ίδιο και στον έρωτα. Τώρα χρειάζεται να κοιτάξετε να φτιάξετε τις ζωές σας και μετά να ερωτευθείτε. Ευτυχώς για εσάς, έχετε εύνοια στον έρωτα και θα την έχετε για καιρό, αλλά αυτήν την στιγμή προηγείται η οργάνωση της ζωής σας σε άλλα μοτίβα, κυρίως επαγγελματικά. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, πραγματικά, το Σύμπαν σας έχει στρώσει τον δρόμο για την επίτευξη όλων εκείνων που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε! Τώρα που έχετε αποφασίσει να ασχοληθείτε με τους εαυτούς σας αντί για τον υπόλοιπο κόσμο, βλέπετε την διαφορά στο πόσο έχει βελτιωθεί η ζωή σας, πόσο χαρούμενοι είστε, και ότι τώρα μπορείτε να βγάλετε τον πλέον δημιουργικό εαυτό σας. Τις επόμενες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε τα θέλω σας στον κόσμο και να γίνουν αυτά αποδεκτά! Με λίγα λόγια, δεν είστε πλέον τα γλυκά και πειθήνια ψαράκια, αλλά προσωπικότητες σοβαρές και έτοιμες για όλες τις προκλήσεις!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε την επιρροή της Λίλιθ, η οποία θα σας στείλει σε μία από τις ομάδες που θα δημιουργήσει. Ανάλογα με το ωροσκόπιό σας, είτε θα νιώσετε δυνατοί, σταθεροί, και έτοιμοι να διεκδικήσετε αυτό που σας αναλογεί από την ζωή, είτε θα είστε από εκείνους τους τύπους που ριψοκινδυνεύουν τα πάντα έτσι γιατί μπορούν, είτε από εκείνους που είναι αδιάφοροι, ματαιόδοξοι, και γενικά απαθείς στο τι συμβαίνει δίπλα σας. Η περίοδος αυτή είναι για σύγκρουση ενάντια σε οτιδήποτε σας καταπιέζει, και πάθος για ζωή, έρωτα, και δημιουργία. Μην αφήνετε λοιπόν τον χρόνο να κλέβει όλα αυτά που πρέπει να έχετε προκειμένου να ζείτε μία πλήρη ζωή!   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan