Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίοδο με μεικτά συναισθήματα. Το αρνητικό γεγονός  που ξεκινάει αυτές τις ημέρες και θα συνεχιστεί για μήνες, είναι η επιρροή του δεκανού σας από τους δεσμούς της Σελήνης. Σύντομα ξεκινάει η κακοδαιμονία στα επαγγελματικά σας, η οποία όμως θα σας δείξει την αξία που έχει τελικά η οικογένεια στην ζωή σας, ή, σε γενικό επίπεδο, ότι η καταξίωση, και τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία εάν δεν νιώθεις μέσα σου καλά. Στα θετικά, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας έχουν εγκλωβίσει ή σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Ίσως ένας σύμβουλος να σας δώσει την λύση που αναζητάτε ή να βρεθεί νομική διέξοδος.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να ζήσετε μία έντονη περίοδο, η οποία θα σας αποσυντονίσει πλήρως. Η Αφροδίτη θα τετραγωνίσει τον Ποσειδώνα, οπότε ετοιμαστείτε για ερωτικές ψευδαισθήσεις, τρέλλα και πάθος, διάψευση και απογοήτευση. Ο παραλογισμός θα ξεφύγει πέρα από κάθε όριο, απαιτώντας πράγματα που δεν είναι εφικτά. Μάλιστα, μέσα στον ερωτικό παραλογισμό μπορεί να κλείσουν σπίτια, οπότε καλό θα είναι να συγκρατηθείτε και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε το τί λέτε, διότι μπορεί να κάνετε ζημιά κυρίως στην επαγγελματική σας εικόνα. Μπορείτε να περάσετε αλώβητοι αυτό το διάστημα αρκεί να κάνετε την δουλειά σας σωστά, να μην προκαλείτε εντάσεις, και κυρίως να μην μπλέξετε σε περίεργες καταστάσεις. Μπορείτε να ερωτευθείτε, μπορείτε να διασκεδάσετε, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά δεν θα ανεχθείτε την παρέμβαση των δικών σας που θα σας λένε ότι σπαταλάτε τον χρόνο σας ανούσια. Κυρίως οι παντρεμένοι, προσέξετε τις διαφωνίες που θα προκύψουν με το ταίρι σας καθώς θα σας οδηγήσουν να μην θέλετε να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Επίσης, είναι περίοδος που ευνοεί τις σπατάλες και τις παράλληλες σχέσεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω, τις επιθυμίες, τα όνειρά σας, ακόμη και την ιδεολογία σας. Το τρίγωνο μεταξύ του ανάδρομου Ουρανού και του Νοτίου Δεσμού της Σελήνης, θα σας βοηθήσει να κάνετε την αυτοκριτική σας, να εγκαταλείψετε κάθε τί παρωχημένο, και να δείτε τί είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε. Μπορεί η αλλαγή να σας φοβίζει αλλά, οι αλλαγές που πραγματοποιούνται, θα σας βοηθήσουν να μπείτε ξανά σε ρυθμό, καθώς θα αρχίσετε και πάλι να εργάζεστε σκληρά για την εκπλήρωση όλων εκείνων που ακόμη δεν καταφέρατε να κατακτήσετε.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε άτομα πιο έξυπνα και πιο καπάτσα από εσάς. Ο ήπιος και μειλίχιος τρόπος τους θα πείθει τον κόσμο γύρω σας με αποτέλεσμα όσο και να θέλετε να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας να φαίνεστε οι «κακοί». Πώς άλλωστε να πείσετε τον κόσμο όταν απέναντί σας έχετε άτομα που κάνουν καλά την δουλειά τους, είναι ευχάριστοι, κοινωνικοί, και ξέρουν να πουν τα κατάλληλα λόγια; Οπότε, αφήσετε να περάσουν οι ημέρες αυτές και μην δώσετε σημασία. Προσέξτε όμως εσείς που δέχεστε βία από τον ή την σύντροφό σας, είτε σωματική είτε ψυχολογική. Η άμυνά σας θα είναι ιδιαιτέρως χαμηλή, και θα δεχθείτε τα πάντα, εκτός κι αν αποφασίσετε να βγείτε από το καβούκι σας και να τα διαλύσετε όλα στον διάβα σας. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βγάλετε στον κόσμο μία άνευ προηγουμένου αισιοδοξία! Με ανεβασμένη την διάθεση, και με αρκετή δόση τύχης, θα μπορέσετε να κινηθείτε δυναμικά και δημιουργικά ανάμεσα στον κόσμο. Τους μεν συνεργάτες σας θα τους καθοδηγήσετε εκεί που θέλετε εσείς, τους δε συντρόφους θα τους έχετε να τρώνε από το χέρι σας. Λίγο στον έρωτα θα βγάλετε αντίδραση κι αυτό γιατί το συναίσθημα που θα δείξετε αυτές τις ημέρες δεν θα μπορεί να συμβαδίσει με την αδηφάγα λίμπιντό σας. Αν όμως βρεθεί το κατάλληλο άτομο, τότε πραγματικά ετοιμαστείτε για ημέρες και νύκτες απίστευτου ερωτικού πάθους.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, με την πίεση που δέχεστε το τελευταίο διάστημα είστε έτοιμοι να ξεσπαθώσετε. Ευτυχώς που το Σύμπαν θα φροντίσει να το κάνετε αυτό με σχετικά ήρεμο τρόπο. Παρότι θα νιώθετε ότι θέλετε απλά να ορμήσετε και όποιον πάρει ο χάρος, θα αναγνωρίσετε ότι οι παρορμητικές κινήσεις δεν θα σας βγάλουν κάπου. Οπότε με τον τρόπο σας θα περάσετε αυτό που θέλετε χωρίς να ανάψουν τα αίματα. Ειδικά εσείς που είστε παντρεμένοι, θα πρέπει να είστε δύο φορές προσεκτικοί, διότι το ταίρι σας θέλει διασκέδαση και έρωτα την ώρα που εσείς είστε απίστευτα φορτισμένοι. Αν μετριάσετε την εκδήλωση της πίεσης που θα νιώσετε και δείξετε λίγο την αγάπη σας, να είστε σίγουροι πως όλα θα πάνε, έστω και δύσκολα, καλά!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε από τις σχέσεις σας, και κυρίως να αποφασίσετε να ξεφύγετε επιτέλους από καταπιεστικούς συντρόφους ή από την καταπίεση των γονέων σας. Αρκετά έχετε υποστεί. Είναι καιρός να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακρυά. Επίσης, αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να προσέξετε τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας και τον τρόπο με τον οποίον εργάζεστε μαζί τους. Αν νιώθετε έτοιμοι να καθοδηγήσετε τις εξελίξεις ή να αναλάβετε θέση εξουσίας, να το κάνετε. Στην απλούστερη των περιπτώσεων θα νιώσετε καλά με τους εαυτούς σας και θα δείτε ότι όντως ένα καλύτερο αύριο σας περιμένει. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, σας ανοίγεται ο δρόμος για οικονομική επιτυχία και ασφάλεια. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βγάλετε έντονη ευαισθησία, την οποία συνήθως αποφεύγετε να δείξετε ή απλά την αγνοείτε. Όμως τώρα, σε συνδυασμό με τους εγωιστές που έχουν κατακλύσει την ζωή σας, δεν θα αντέξετε και θα την εκδηλώσετε. Θα νιώσετε ότι πρέπει με κάποιον τρόπο να κρυφτείτε από την κακία του κόσμου και να κάνετε κάτι άλλο, διαφορετικό, έντονο. Επειδή δεν χάνετε την πίστη σας στους ανθρώπους, ασχέτως με το τι σας προκαλούν, θα ασχοληθείτε με τον ανθρώπινο πόνο ή γενικά με την κοινωνία. Από την άλλη όμως, ετοιμαστείτε για πλήρη αποδιοργάνωση, καθώς αν κλειστείτε στους εαυτούς σας, θα πάψετε να αντιστέκεστε σε όσα σας συμβαίνουν, για αυτό και θα γίνετε ακατάστατοι, νωθροί, άτονοι.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαήμερου, ξεκινάει μία περίοδος προσωπικής ανάπτυξης και ευημερίας. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα με τις σχέσεις, την οικογένεια, ή τους γονείς σας. Αρκετά αφήσατε τους άλλους να σας πηγαίνουν εκεί που θέλουν εκείνοι. Σταδιακά, τους επόμενους μήνες, η ισορροπία θα αποκαθίσταται, η τύχη θα σας χαμογελάει, και οι επιθυμίες σας θα γίνονται πραγματικότητα. Η 16η του μηνός είναι η μέρα όπου όλα είναι δυνατά για εσάς!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα. Εάν το προηγούμενο διάστημα χωρίσατε, τώρα είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να κάνετε μία εφ όλης της ύλης συζήτηση. Αν είστε ξεκάθαροι, ήπιοι, και δείξετε ότι πραγματικά τον ή την θέλετε, τότε η επανασύνδεση είναι σίγουρη. Αν δείξετε εμμονή, πιέσετε καταστάσεις, και γενικά δείξετε ότι θέλετε επανασύνδεση μόνο για να μην είστε μόνοι, τότε ετοιμαστείτε να απογοητευτείτε. Επίσης, η περίοδος αυτή ευνοεί να κάνετε τις ατασθαλίες σας με διαφορετικά άτομα ή να κάνετε μία παράνομη σχέση.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία αντιφατική περίοδο μπροστά σας. Ανάλογα με το ωροσκόπιο που έχετε θα εμφανίσετε την μία από τις δύο εκδοχές που θα έχετε τις επόμενες ημέρες. Αν σας βγει αρνητικά, θα νιώσετε ότι τίποτα δεν έχει σημασία, ότι δεν αξίζει να παλεύεις, για ποίον λόγο να πάρεις πρωτοβουλίες κλπ. Τουλάχιστον αυτή η απαισιόδοξη στάση θα σταματήσει στις 19 του μηνός. Αν σας βγει θετικά, μετά από τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών, θα νιώσετε ότι για την αξιοπρέπειά σας θα κάνετε τα πάντα. Δεν θα αφήσετε κανέναν να σας μειώσει, ασχέτως εάν θα έχετε την υπομονή να εξηγήσετε στους άλλους τους λόγους γιατί δεν πρέπει να το κάνουν πλέον. Παράλληλα, θα πετάξετε την μιζέρια από επάνω σας και θα δοκιμάσετε να ανοιχτείτε σε νέες και διαφορετικές εμπειρίες. 


ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, μέχρι τις 19 του μηνός δεν θα έχετε πολλά πράγματα να σας απασχολούν. Από τις 19 του μηνός ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και αμέσως βρίσκει τον ανάδρομο Ουρανό. Θα υπάρξουν σοβαρές εντάσεις, είτε με την οικογένειά σας είτε απλά θα έχετε πολλά νεύρα, και αυτό επειδή επαγγελματικά είστε στάσιμοι ή έχουν συσσωρευτεί προβλήματα με τους γονείς σας ή  απλά δεν έχετε πλέον φιλοδοξίες. Ακριβώς επειδή θα είναι τόσο αρνητικό το κλίμα, εσείς θα αντιδράσετε! Θα θυμηθείτε ότι είστε λιοντάρια, όχι μόνο στο ζώδιο αλλά και στην ψυχή. Οπότε θα ξυπνήσει η δυναμική φύση σας, η οποία θα σας βοηθήσει να περάσετε τους σκοπέλους της περιόδου.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε πολλά κακώς κείμενα, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με αυτά που έχουν πραγματικά σημασία, όπως η εργασία, η οικογένεια, και γενικά η προσωπική σας ασφάλεια. Η ηρεμία της περιόδου θα σας βοηθήσει να βγάλετε τον καλό και γλυκό σας εαυτό, οπότε μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε αρνητική επιρροή που πλανάται πάνω από το κεφάλι σας! Παράλληλα, ο λόγος σας θα είναι ακριβής αλλά όχι προσβλητικός. Αυτός θα είναι ο λόγος που θα είστε αρκετά ελκυστικοί, ακόμη κι αν εσείς δεν νιώθετε έτσι. Οι Άλλοι όμως θα σας αποδείξουν πόσο λάθος κάνετε!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για πολύ δουλειά, καθώς η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο. Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στην ζωή σας, αυτές τις ημέρες, θα αλλάξουν μορφή. Αντί να συνεχίσουν να σας δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο, ετοιμαστείτε να αντιληφθείτε ότι έχουν γίνει κτήμα σας και ότι πλέον είστε έτοιμοι για την επόμενη φάση στην ζωή σας. Για αυτό άλλωστε από τις 18 του μηνός, και με την Αφροδίτη να σας τριγωνίζει μαζί με τον Δία, η χαρά, η δημιουργία, ο έρωτας, επιστρέφουν! Η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε παίρνοντας πρωτοβουλίες και ρισκάροντας περισσότερο από ότι συνήθως. Να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε νικητές!

  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε τις επόμενες ημέρες αρκετή κινητικότητα. Όσοι είστε παντρεμένοι, ναι μεν το ταίρι σας σας παρέχει στήριξη και σιγουριά αλλά, στις αποφάσεις που αφορούν εσάς και το μέλλον σας δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, οπότε εκεί κάπου θα υπάρξουν εντάσεις. Οι υπόλοιποι, το βασικό σας θέμα είναι η αδυναμία να πιάσετε κάποιους στόχους που έχετε θέσει ή δυσκολεύεστε να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη. Αυτές τις ημέρες, θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε το λανθασμένο μοτίβο που ακολουθείτε. Από εκεί και πέρα, οι λύσεις είναι εξωσυμβατικές για εσάς, οπότε θα χρειαστεί να κάνετε ένα άλμα πίστης προκειμένου να βγείτε από το αδιέξοδο.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μία έντονη ερωτική περίοδο, η οποία μπορεί με την ίδια ευκολία που θα σας κάνει να πετάτε ψηλά στα ουράνια, με την ίδια ευκολία να σας ρίξει στα Τάρταρα. Αιτία αυτού του «κακού» θα είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να ζείτε χωρίς πάθος. Έτσι λοιπόν, θα οδηγηθείτε στην αναζήτηση του φλερτ. Εάν το βρείτε, ακόμη και με την πιο απλή μορφή του όπως ένα χαμόγελο από ένα χαριτωμένο άτομο, πραγματικά η καρδιά σας θα αγαλλιάσει. Από την άλλη, αν δημιουργήσετε προσδοκίες, θα είναι πολύ εύκολο να απογοητευθείτε. Επίσης, οι δεσμευμένοι, θα βγάλετε γκρίνια επειδή το ταίρι σας καλώς ή κακώς έχει επαναπαυθεί και δεν σας κάνει να νιώθετε όπως στην αρχή της γνωριμίας σας.


Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή θα είναι πολύ καλή για τα οικονομικά σας εάν αποφασίσετε πως θα δουλέψετε σκληρά και ευσυνείδητα όποια εργασία κι αν κάνετε. Μάλιστα κάποιοι από εσάς θα πείτε το ναι σε μία συμφωνία που είχατε απορρίψει πριν από μέρες, καθώς τώρα θα δείτε πόσο συμφέρουσα ήταν τελικά για εσάς. Είναι επίσης καλή περίοδος να κοιτάξετε λίγο την οικογένειά σας, να την φροντίσετε, και κυρίως να περάσετε χρόνο μαζί τους, έστω κι αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για λίγες ημέρες θα είναι αυξημένες. Στον έρωτα ετοιμαστείτε για ημέρες πάθους! Οι καλοί και μετρημένοι τρόποι σας θα πάνε περίπατο, και την θέση τους θα πάρουν οι έντονα σεξουαλικοί. 


ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα κινηθείτε στον αστερισμό των σχέσεων. Οι ελεύθεροι, θα μπλέξετε με ένα άτομο αρκετά επιβλητικό, μονοδιάστατο, και σε ορισμένες περιπτώσεις παράλλογο. Όμως, στην προκειμένη περίπτωση, αυτή η επαφή θα σας κάνει καλό διότι θα μάθετε τί είναι να είναι κανείς παθιασμένος με την προσωπική του επιτυχία. Ίσως έτσι να καταλάβετε τί πρέπει να κάνετε κι εσείς στην προσωπική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι, θα πρέπει να υποστείτε τον υπέρμετρο παραλογισμό των συντρόφων σας διότι στον πυρήνα του κρύβεται η ανάγκη τους να μην γίνει η σχέση σας συναισθηματικός βάλτος. Μόλις διαπιστώσετε το μοτίβο που κρύβεται πίσω από την συμπεριφορά τους, θα μπορέσετε να τους ελέγξετε χωρίς ιδιαίτερο άγχος.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία καλή περίοδο καθώς η ικανότητά σας να παραμένετε ψύχραιμοι και σταθεροί απέναντι στις προκλήσεις, θα σας δώσει ένα γερό πάτημα κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και δευτερευόντως την εργασία σας. Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα ή αναποδιές στα δύο αυτά θέματα αλλά, με τον τρόπο σας ελέγχετε τις καταστάσεις, σε βαθμό που ακόμη κι αν κάτι δεν πάει καλά, εσείς σύντομα θα το διορθώσετε αλλά και θα κερδίσετε και από επάνω. 


Εσάς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι τις 20 του μηνός ο Άρης θα σας ταλαιπωρεί προκαλώντας σας αντιφατικές καταστάσεις. Από την μία, αν σας πιάσει παραίτηση, τότε θα δείχνετε στον κόσμο ότι δεν σας ενδιαφέρει τίποτα, ότι δεν μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, ότι δεν έχετε φιλοδοξίες στην ζωή σας, και γενικά θα νιώθετε ότι έχει απλωθεί ένα πέπλο μιζέριας πάνω από τις κεφαλές σας. Από την άλλη, οι καταστάσεις που ζείτε θα σας οδηγήσουν στην ανάκτηση της αξιοπρέπειάς σας, θα επιδείξετε γενναιότητα, και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να πείσετε το δύσκαμπτο μυαλό σας ότι είναι καιρός να σκεφθείτε διαφορετικά, πιο θετικά και πιο επιθετικά.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μέχρι τις 19 του μηνός θα έχετε μία σχετική ηρεμία. Από τις 19 του μηνός και μετά, ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σας και προκαλεί σημαντικές εντάσεις καθώς θα βρει σε αντίθεση τον ανάδρομο Ουρανό από τον Ταύρο. Εάν το προηγούμενο διάστημα είχατε απογοητευτεί από συντρόφους, συνεργάτες, γνωστούς, λόγω της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς τους, από εδώ κι εμπρός θα πείτε «τέρμα, έως εδώ». Ο Άρης θα σας δώσει όλη την ενέργεια αλλά και την ενίσχυση του εγωισμού σας, προκειμένου να τους αντιμετωπίσετε όλους. Αν χρειαστεί να κόψετε καλημέρες, να χωρίσετε ή να διαλύσετε συνεργασίες, να το κάνετε. Εσείς θα βγείτε κερδισμένοι.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, εξακολουθείτε να επηρεάζεστε από τον ανάδρομο Ερμή. Όμως η επιρροή του δεν θα είναι τόσο αρνητική όσο την φαντάζεστε. Περισσότερο θα νιώσετε την ενέργειά του ως το κλειδί που θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε καταστάσεις. Τα γεγονότα, οι εξελίξεις, οι άνθρωποι, θα έχουν «κάτι» που θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Μπορεί να σας ανοιχθούν ευκαιρίες, μπορεί να γνωρίσετε τους κατάλληλους ανθρώπους, ή απλά να αναδείξετε τις προσωπικές σας ικανότητες. Όπως και να έχει, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για εσάς, οπότε εκμεταλλευτείτε την!


Σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι ημέρες αυτές θα σηματοδοτήσουν το πώς θα πάει η επόμενη χρονιά. Σε γενικό επίπεδο, η περίοδος ευνοεί να κάνετε σοβαρές αλλαγές στις ζωές σας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να γίνετε και πάλι κυρίαρχοι σε αυτές. Οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε ψηλά, οπότε φροντίστε να ξέρετε τί θέλετε και τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε προκειμένου να κατακτήσετε την κορυφή. Οι ιδέες σας μπορούν τώρα να πάρουν μορφή και να ξεκινήσουν να γίνονται πράξη. Στον έρωτα μόνο θα είστε υπερβολικοί. Εκεί θα έχετε πολλές απαιτήσεις. Στο δε σεξ, θα θελήσετε να έχετε αρχηγικό ρόλο.   


ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα δεχθείτε προκλήσεις μέσα από τον χώρο της εργασίας, τις οποίες θα κληθείτε να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και στωικότητα. Μπορεί να μην σας αρέσει και να θέλετε να ξεσπάσετε αλλά, αν δε πέσετε στην παγίδα του θυμού, θα καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε προκειμένου να τις ξεπεράσετε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προστατέψετε τους εαυτούς σας, απλά θα πρέπει να το κάνετε με ήρεμο τρόπο. Εσείς να κάνετε σωστά την δουλειά σας και αφήστε τις ημέρες αυτές να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ήρεμα.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα βιώσετε την μαγεία του έρωτα. Ξαφνικά, από το πουθενά, θ’ αρχίσετε να αγαπάτε τον κόσμο, οπότε εάν βρεθεί ένα άτομο που να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας θα νιώσετε απίστευτα ευτυχισμένοι. Αν όχι, τότε απλά θα βιώσετε τον ανεκπλήρωτο έρωτα. Γενικά, θα προσεγγίσετε τον έρωτα με μία σχεδόν εφηβική αφέλεια, οπότε είτε σας βγει είτε όχι, θα βιώσετε την μαγεία του να νιώθει κανείς το σκίρτημα του έρωτα. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να προσεγγίσετε πρώην σας ή να δοκιμάσετε να κάνετε κάτι με ένα άτομο από το παρελθόν.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, τις επόμενες ημέρες θα αποτελέσετε την λεγόμενη «διπλή απειλή», που σημαίνει ότι και απίστευτα γοητευτικοί θα είστε αλλά θα προκαλέσετε τον θαυμασμό του κόσμου. Το γεγονός αυτό για λίγες ημέρες θα προκαλέσει την ζήλεια του κόσμου αλλά εσείς δεν θα πρέπει να πέσετε στην παγίδα αυτή. Χρησιμοποιείστε αυτές τις ημέρες για να κοινωνικοποιηθείτε, να μιλήσετε για τα τρέχοντα ζητήματα της κοινωνίας (ασχέτως εάν δεν σας αρέσει η πολιτική), να πείτε τις φιλοσοφικές σας απόψεις. Μπορείτε επίσης να χαρείτε την επιδοκιμασία που θα πάρετε από υποψήφιους ή υποψήφιες συντρόφους, ή να προχωρήσετε στην αποπλάνηση των ατόμων που σας ενδιαφέρουν. Πολύ δύσκολα θα ακούσετε όχι!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, σε γενικό επίπεδο, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε την κακοδαιμονία που χτύπησε τα υπόλοιπα δεκαήμερα του ζωδίου σας και η οποία εμφανίζεται κάθε δεκαεννέα χρόνια! Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης γενικά θα φέρει άτυχες στιγμές καθώς θα εγκλωβιστείτε στα αρνητικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ζωδίου σας, ειδικά εάν είναι η πρώτη φορά που περνάτε αυτήν την περίοδο. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, θα διαπιστώσετε πως το Σύμπαν θέλει από εσάς να εργασθείτε ακόμη πιο σκληρά με τους εαυτούς σας και να μην βλέπετε τις επιτυχίες των άλλων ως μέτρο σύγκρισης. Οι παντρεμένοι θα πρέπει να βοηθήσετε το ταίρι σας να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες και να δείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια στα πόδια του, και να μην είναι συνεχώς αγκιστρωμένο επάνω σας. Μπορεί να σας αρέσει να είστε κυρίαρχοι αλλά όχι παιδαγωγοί.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίοδο μπροστά σας όπου θα είστε ο εξευγενισμένος εαυτός σας. Τις επόμενες ημέρες θα είστε πειστικοί στον κόσμο, εύγλωττοι, λογικοί, σταθεροί, αποφασιστικοί. Οτιδήποτε αναλάβετε θα το φέρετε εις πέρας επειδή θα είστε ιδιαιτέρως σχολαστικοί. Όπου υπάρχει πρόβλημα, θα το διορθώσετε. Όπου σας έχουν ανάγκη, θα τρέξετε. Να ξέρετε πως η τύχη θα σας χαμογελάσει, αλλά όχι στις ερωτικές σας σχέσεις. Εκεί ακόμα υπάρχει αναστάτωση και αποσυντονισμός. Μέχρι να επανέλθει η ισορροπία θα έχετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μόνο για λίγες ημέρες θα έχετε μία κρίση στα επαγγελματικά σας. Θα νιώσετε ότι δεν έχετε φιλοδοξίες, ότι όλα σας πάνε στραβά, ότι δεν μπορείτε να αποδώσετε άλλο, και άλλες τόσες αρνητικές σκέψεις. Ευτυχώς που η κρίση αυτή θα έχει μικρή διάρκεια και θα μπορέσετε πολύ σύντομα να δείξετε ότι ελέγχετε τις καταστάσεις. Μάλιστα αυτή η μικρή κρίση θα σας ανοίξει τα μάτια σε νέες ευκαιρίες ή σε προσωπικές αλλαγές. Οι ευκαιρίες μπορεί να είναι οικονομικές, μπορεί να είναι και η εφαρμογή των ιδεών σας. Εσείς αυτό που θέλετε να αλλάξετε επάνω σας είναι ο τρόπος που αποδίδετε. Τώρα θα κάνετε ό,τι θεωρείτε αναγκαίο ώστε να γίνετε αποδοτικότεροι.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε, γιατί μετά τις 19 του μηνός θα ξεσπάσουν σοβαρές εντάσεις. Στα επαγγελματικά, οι επόμενες ημέρες θα είναι σημαντικές για την προώθησή σας αλλά θα πρέπει να ξεπεράσετε κολλήματα και αγκυλώσεις που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Επίσης, θα ξεχάσετε για λίγο καιρό τι σημαίνει σπίτι και οικογένεια. Όμως αυτές είναι θυσίες που θα σας βοηθήσουν να πάτε μακρυά, αρκεί βεβαίως να τις κάνετε. Για κάποιους από εσάς μπορεί να είναι η απαρχή μίας νέας επαγγελματικής σταδιοδρομίας, μπορεί όμως να είναι και ένας σημαντικός χωρισμός. Το θέμα είναι να καταλάβετε πως ό,τι συμβεί θα συμβεί για το καλό σας, καθώς θα ελευθερωθούν τα χέρια σας κι έτσι θα μπορέσετε εσείς να κατευθύνετε την μοίρα σας.    


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ακριβώς επειδή πλέον έχετε μάθει να χαλαναγωγείτε τους φόβους και τα πάθη σας θα έχετε επιτυχίες, τόσο επαγγελματικές όσο και οικονομικές. Το Σύμπαν θα βοηθήσει τις επόμενες ημέρες να βάλετε την ζωή σας σε τάξη πριν σας επιτρέψει και πάλι να κινηθείτε εμπρός. Δείτε λοιπόν αυτό το διάστημα ως διάλειμμα από οτιδήποτε σας απασχολεί και οργανωθείτε. Για αυτό άλλωστε και τα οικονομικά σας θα είναι καλά, και τα επαγγελματικά επίσης. Αν εργασθείτε με πάθος αυτές τις ημέρες θα δείτε ότι και οικονομικά θα είστε καλύτερα καθώς θα έλθουν επιπλέον χρήματα.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα περίοδο. Ο έρωτας θα πλημμυρίσει την σκέψη σας και αυτό είναι καλό. Το κακό είναι η εκδήλωσή του. Αν αποφασίσετε πως θέλετε να ζήσετε την έξαψη του έρωτα, θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να ανοιχτείτε στον κόσμο. Τα άτομα που θα σας γεμίσουν αυτές τις ημέρες θα είναι από εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο από αυτό που έχετε συνηθίσει, δεν θα σας δίνουν την ασφάλεια που επιζητάτε, θα υπάρχει επιπολαιότητα, μπορεί ακόμη και να είναι χαμηλού πνευματικού επιπέδου. Όμως όλα αυτά θα είναι μία περιπέτεια την οποία αν θέλετε μπορείτε να την ζήσετε στο έπακρο. Μπορεί επίσης να κάνετε παράλληλη σχέση. Από την άλλη, αν έχετε προτάσεις αλλά δεν έχετε την θέληση να κάνετε κάτι με αυτές, τότε απλά η γκρίνια σας θα είναι έντονη έως αποκρουστική. Μπορεί επίσης να θέλετε να κάνετε κάτι αλλά η ανασφάλειά σας να εμποδίζει να συμβεί. 


ΙΧΘΥΕΣ

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου το Σύμπαν πρόκειται να σας βοηθήσει προκειμένου να βγείτε από την αδιέξοδη σκέψη που έχει κατακλύσει το μυαλό σας. Αν μπορέσετε να το κάνετε από μόνοι σας, θα είναι σαν ένα φως ξαφνικά να άναψε μέσα στο κεφάλι σας και να έδιωξε όλες τις σκιές που το καταλάμβαναν. Τώρα είναι που θα αντιληφθείτε τι πρέπει να κάνετε, πώς να αποφύγετε τους σκοπέλους που βρίσκονται στον διάβα σας, και κυρίως, να αναγνωρίσετε τα μοτίβα που σας έφεραν μπροστά στο αδιέξοδο. Αν δεν μπορείτε μόνοι σας, τότε ακούστε τις συμβουλές των ατόμων που σας ξέρουν καλά ή των ειδικών που συμβουλεύεστε. Όπως και να έχει, η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει ταχύτητα, και εννοείται προς το καλύτερο.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα κινηθείτε σε δύο άξονες. Όσοι από εσάς δεν επηρεαστείτε από το ερωτικό κλίμα των ημερών αυτών, θα εστιάσετε στην διόρθωση πολλών κακών κειμένων που σας απασχολούν αυτήν την περίοδο. Θα αρχίσετε να φτιάχνετε το σπίτι σας, θα κοιτάξετε το καλό της οικογενείας σας, θα ασχοληθείτε μόνο με φίλους που έχουν αποδείξει ότι ο χρόνος σας μαζί τους δεν είναι χάσιμο, και εννοείται ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα δείτε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι. Αν όμως σας θολώσει ο έρωτας, τότε για λίγες ημέρες θα μεθύσετε από το κρασί του, οπότε θα είστε πλήρως αποσυντονισμένοι. Αν καταφέρετε και δεν παραδοθείτε 100% τότε μόλις τελειώσει αυτή η περίοδος δεν θα έχετε πολλά πράγματα για τα οποία θα μετανιώνετε την ώρα και την στιγμή που τα κάνατε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι τις 22 του μηνός, θα βγάλετε τόλμη, υπερηφάνεια, δράση και αποφασιστικότητα. Όλα αυτά θα τα κάνετε επειδή θέλετε να βγείτε από την μονοτονία αλλά και να πετάξετε από επάνω σας την ταμπέλα του καλού και γλυκού παιδιού. Η ζωή σας θα γίνει σαφώς πολύ ενδιαφέρουσα αλλά μην περιμένετε να έχετε ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Και αυτό είναι που θα αλλάξει μετά τις 22, όπου θα θελήσετε να αποκτήσετε αυτό που σας λείπει περισσότερο με κάθε μέσο και πληρώνοντας το τίμημα που σας ζητείται. Θα θελήσετε να γλεντήσετε την ζωή σας αλλά στον δρόμο σας θα βρεθούν ξεδιάντροποι άνδρες και γυναίκες, που θα σας οδηγήσουν στην ακολασία. Εσείς που είστε παντρεμένοι, θα νιώσετε ότι ο γάμος είναι για εσάς μία οδυνηρή δέσμευση.     


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan