Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε θετικές και αρνητικές επιρροές. Στα θετικά θα είναι η καλή σας απόδοση στα επαγγελματικά. Όσο σας αφήνουν σχετικά ελεύθερους να κάνετε αυτό που πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο, τότε θα αποδίδετε το 110% των δυνατοτήτων σας, το οποίο σημαίνει αναγνώριση και ίσως βελτίωση της θέσης σας. Αν όμως σας περιορίσουν πέρα από αυτό που θεωρείτε φυσιολογικό ή σας μειώσουν, τότε δεν θα διστάσετε να τα βροντήξετε και να φύγετε. Όσον αφορά τις σχέσεις σας, αν βγάλετε καπρίτσια αυτήν την περίοδο, να είστε σίγουροι ότι θα πέσετε σε αδιέξοδο. Αν βγάλετε και ιδιοτροπίες, ακόμη και οι φίλοι σας θα σας εγκαταλείψουν. Οι δεσμευμένοι προσέξτε, το ταίρι σας είναι διατεθειμένο να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα αρνητικά χαρακτηριστικά σας γνωρίσματα, τα οποία έχουν προέλθει από τα παιδικά σας τραύματα.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορείτε να πείτε ότι είστε καλά ψυχολογικά, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Πρώτον, θα μπορέσετε να έλθετε πιο κοντά στην οικογένειά σας και να τους δείξετε πόσο τους αγαπάτε. Δεύτερον, το μυαλό σας θα είναι καθαρό, για αυτό θα μπορέσετε να λύσετε θέματα που αφορούν χρέη και την ακίνητη περιουσία σας. Τρίτον, κανείς δεν θα μπορέσει να σας κοροϊδέψει. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι που θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, θα βρεθούν προ εκπλήξεως. Και τέταρτον, η σταθεροποίηση στην εργασία θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε κάτι που δεν μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα, την δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία καταπληκτική περίοδο μπροστά σας! Αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι και η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή αλλά και από το γεγονός ότι είστε έτοιμοι να κάνετε τα όνειρά σας πράξη. Η περίοδος ευνοεί να κάνετε σπουδές υψηλού επιπέδου, το οποίο σημαίνει μεταπτυχιακά. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε σειρά μαθημάτων για Μάστερς. Επαγγελματικά, μπορείτε να ανοιχθείτε στον κλάδο των μεταφορών, του επισιτισμού, ή εξωστρεφές εμπόριο. Αν έχετε δικαστικά θέματα, αυτά θα κλείσουν υπέρ σας. Αν θέλετε να απολαύσετε την σεξουαλική πλευρά του εαυτού σας, απλά πείτε ακριβώς τι είναι αυτό που θέλετε και τα κατάλληλα άτομα θα σπεύσουν άμεσα. Όλα είναι δυνατά να συμβούν, αρκεί να μην τα παρατήσετε μέση, όπως κάνετε συνήθως όταν ξεκινάτε κάτι.


ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, προσέξτε πάρα πολύ το επόμενο διάστημα, καθώς είναι περίοδος χωρισμών και οικονομικών απωλειών. Μπορεί να σας φανεί παράξενο, αλλά για ό,τι συμβεί, υπεύθυνοι θα είστε εσείς. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ανάδρομος Ουρανός που βρίσκεται επάνω από τα κεφάλια σας σας έχει εγκλωβίσει στον μικρόκοσμό σας. Το αποτέλεσμα είναι, τώρα που οι άλλοι θέλουν έρωτα, σχέσεις, διασκέδαση, εσείς θα θελήσετε να μείνετε μακρυά από αυτά. Οπότε λογικό κι επόμενο είναι να χάσετε άπειρες ευκαιρίες, αλλά και να οδηγηθείτε στον χωρισμό εάν το ταίρι σας αποφασίσει ότι δεν θέλει άλλο να μείνει εγκλωβισμένο μαζί σας. Οι οικονομικές απώλειες θα έλθουν μεν αλλά δεν θα είναι τόσο ισχυρές δε. Απλά, τα έξοδά σας θα είναι μεγαλύτερα από τα έσοδα, για αυτό και θα αναγκαστείτε είτε να δανειστείτε (με αδυναμία άμεσης αποπληρωμής), είτε να βγείτε για λίγο καιρός εκτός προϋπολογισμού (το οποίο για εσάς σημαίνει άγχος).


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε ένα απίστευτα θετικό και δημιουργικό δεκαήμερο. Επαγγελματικά θα είστε ανεβασμένοι, κι αυτό επειδή είστε σε θέση να σπρώξετε καταστάσεις, κινητοποιώντας και καθοδηγώντας τους κατάλληλους ανθρώπους. Η τύχη είναι με το μέρος σας και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε! Κάποιοι από εσάς έχετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αν θέλετε να τις προχωρήσετε θα πρέπει να τις έχετε ολοκληρώσει πριν τις 11 του μηνός, διότι μετά επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής και θα είναι πολύ δύσκολο να τις μετουσιώσετε σε πράξη. Από τις 11 του μηνός και μετά, θα έχετε επισκέψεις από φίλους που είχατε καιρό να δείτε ή θα σας έλθει πρόσκληση από μία ομάδα στην οποία μετέχετε, και στην οποία θα σας ζητήσουν να αναλάβετε κάποια πρωτοβουλία ή να αναλάβετε μία υπεύθυνη θέση.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι τις 11 του μηνός θα έχετε σοβαρό θέμα συνεννοήσεως με τον κόσμο γύρω σας. Ο ανάδρομος Ερμής δεν θα σας επιτρέψει να βγάλετε άκρη, οπότε είναι αναμενόμενο να αρχίσετε να θυμώνετε. Καλού κακού, αναβάλετε οποιαδήποτε συμφωνία έχετε να κάνετε ή να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας. Ο κίνδυνος να πάει κάτι στραβά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιος, οπότε αντισταθείτε στον πειρασμό να πιέσετε τις καταστάσεις. Μετά τις 11 του μηνός θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας, κυρίως όμως να βγείτε και να διασκεδάσετε μαζί τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μέχρι τις 10 του μηνός θα ασχοληθείτε με σχέσεις, συνεργασίες, και νέες γνωριμίες. Για λίγες ημέρες θα έχετε αρκετή κινητικότητα αλλά για να έχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να αφήσετε χώρο στο καινούριο. Ειδικά στις προσωπικές σας σχέσεις. Αν δεν χαλαρώσετε, το ταίρι σας θα σας πει αντίο, και θα έχει και δίκιο. Μετά τις 10 του μηνός, θα έχετε βοήθειες από τρίτους στα προβλήματά σας, οπότε καλό θα είναι να ακούσετε τις συμβουλές τους. Επίσης, εσείς οι παντρεμένοι, θα έχετε θέμα με το ταίρι σας, το οποίο θα σας λέει γκρινιάζοντας, ότι δεν πρέπει να ακούτε τις συμβουλές που σας δίνουν. Στην προκειμένη περίπτωση, το ταίρι σας έχει άδικο.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μέχρι τις 8 του μηνός προσέξτε να μην αρρωστήσετε. Αν αρρωστήσετε, ναι μεν θα σας περάσει, αλλά θα σας αφήσει κατάλοιπα, οπότε θα είναι πολύ εύκολο να αρρωστήσετε ξανά. Από τις 8 μέχρι τις 10 Νοεμβρίου θα έχετε ένα ήσυχο διάστημα. Τα «δύσκολα» ξεκινούν από τις 10 και μετά, όπου ο έρωτας θα σας κτυπήσει κατακούτελα. Όμως, να έχετε στα υπ’ όψιν, ότι η περίοδος αυτή ευνοεί τους ενθουσιασμούς και όχι το κάτι παραπάνω. Αυτό δεν πάει να πει ότι απαγορεύεται να ζήσετε το σκίρτημα του έρωτα. Τουναντίον. Χαρείτε το, όσο διαρκέσει!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να επιλέξετε τελικά τι θέλετε να είστε, θύμα ή θύτης; Οι επόμενες ημέρες ευνοούν να είστε και τα δύο, οπότε ποίος ρόλος είναι αυτός που σας ελκύει περισσότερο; Γενικά, μπορείτε να πάρετε πολύ αγάπη και στοργή από τα άλλα άτομα, αλλά το θέμα είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να συμβεί αυτό. Ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι η ανάγκη σας να ζήσετε το δράμα που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι λοιπόν, οι ανθρώπινες σχέσεις θα γίνουν η ένα θεατρικό έργο, στο οποίο πρωταγωνιστές θα είστε εσείς. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, σε γενικές γραμμμές, θα έχετε ένα πολύ ήρεμο δεκαήμερο μπροστά σας. Μέχρι τις 7 του μηνός, είναι πολύ πιθανό να διακόψετε την συμμετοχή σας σε μία ομάδα, να λογομαχήσετε με κάποιον συνάδελφό σας πάνω στην δουλειά, να χαλάσετε μία φιλία. Όλα όμως θα έχουν σταματήσει μέχρι τις 10 του μηνός, οπότε και θα κάνετε κινήσεις να τα ξαναβρείτε. Από τις 9 του μηνός, υποδέχεστε τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, ο οποίος θα σας βοηθήσει, πρώτον, να ανοιχθείτε στον κόσμο, δεύτερον, να προβάλετε τις ικανότητές σας, και τρίτον, θα νιώσετε ότι από εδώ κι εμπρός μόνο τα καλύτερα υπάρχουν για εσάς!


Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, θα σας απασχολήσουν κυρίως τα οικονομικά σας. Τις επόμενες ημέρες θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, όσον αφορά τουλάχιστον τα οικονομικά. Φαίνεται πως κάποιες κινήσεις που κάνατε στέφονται με επιτυχία. Αν έχετε οφειλές από τρίτους, ετοιμαστείτε να λάβετε μέρος των χρημάτων σας, καθώς οι δανειολήπτες έχουν ξεφύγει από την δύσκολη θέση που είχαν βρεθεί, οπότε να περιμένετε χρήματα από εκείνους. Είναι πολύ καλή περίοδος επίσης να βοηθήσετε οικονομικά τα παιδιά σας. Σε δεύτερο πλάνο, ο έρωτας μπορεί πλέον να είναι ευχάριστος, καθώς και περισσότερο σίγουροι θα νιώθετε αλλά και επί τέλους θα βρείτε τα κατάλληλα για εσάς άτομα. 


Εσάς του τρίτου δεκαημέρου, σας περιμένει ένα πολύ δύσκολο διάστημα μπροστά σας. Οι εντάσεις θα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα να νιώθετε μονίμως θυμωμένοι. Κάποιοι από εσάς θα εκδηλώσετε θυμό επειδή δεν λαμβάνετε την αναγνώριση που θέλετε. Κάποιοι από εσάς θα θυμώσετε επειδή τα άτομα που έχετε δίπλα σας, δεν σας δίνουν την σιγουριά που θέλετε. Είναι πολύ πιθανόν, οι γονείς σας να τσακωθούν με το ταίρι σας. Επίσης, να ξεσπάσει καυγάς μέσα στην οικογένεια για περιουσιακά ζητήματα, και στο τέλος να καταλήξετε στα δικαστήρια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πολύ θυμό για εκείνα τα άτομα που χρησιμοποιούν την εξουσία που έχουν επάνω σας για να σας καταπιέζουν.     


ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσετε αρκετά καλά ψυχολογικά, για αυτό άλλωστε θα βγάλετε στην επιφάνεια τον πλέον γοητευτικό σας εαυτό. Ο Ποσειδώνας αυτές τις ημέρες θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα πιο όμορφα, πιο χαρούμενα, πιο αισιόδοξα. Και με την Αφροδίτη αυτές τις ημέρες να σας βοηθά να εξωτερικεύσετε την προσωπικότητά σας, θα νιώσετε ότι είστε και πάλι οι κυνηγοί του έρωτα! Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές για να ερωτροπήσετε, να διασκεδάσετε, ακόμη και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν, κυρίως με τα χόμπυ σας. Από τις 9 του μηνός και μετά θα μπορείτε να λύνετε προβλήματα που αφορούν τα δικά σας ερωτικά ή των άλλων, ή μπορείτε να κάνετε σεμινάρια πάνω στα χόμπυ σας ώστε να γίνετε ακόμη καλύτεροι.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα ρίξετε όλο το βάρος σας στην δουλειά, κι αυτό επειδή θέλετε να φθάσετε ψηλά. Είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε έναν δρόμο δύσκολο και τρομακτικό, αλλά ξέρετε πως στο τέλος σας περιμένει η επιτυχία. Ίσως διότι θέλετε να κάνετε κάτι δικό σας είτε γιατί θα κάνετε κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν. Το θέμα είναι πως επειδή έχετε πάρει την απόφαση θα εργασθείτε σκληρά, ακούραστα, επίμονα. Να ξέρετε πως αυτές τις ημέρες θα σας είναι εύκολο να δίνετε διαταγές στα άτομα που θεωρείτε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν, οπότε φροντίστε να τους αποζημιώνετε όταν τους πιέζετε αφόρητα. Από τις 10 του μηνός η Αφροδίτη θα σας κάνει να νιώσετε ότι θέλετε να ερωτευθείτε σφοδρά, αλλά το πιθανότερο είναι να πλησιάσετε πρώην σας παρά να δοκιμάσετε κάτι καινούριο.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αν και θα υπάρξει σοβαρό θέμα συνεννοήσεως με τα άτομα του περίγυρού σας, κυρίως όμως με το ταίρι σας, εν τούτοις αργά ή γρήγορα θα βγάλετε άκρη. Το θέμα σας είναι πως και οι δύο πλευρές θέλετε το ίδιο πράγμα, αλλά θα δυσκολευτείτε να βρείτε την χρυσή τομή. Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή τα πράγματα θα είναι ακόμη δυσκολότερα. Ευτυχώς όμως που δεν θα υπάρχουν εντάσεις που να οδηγήσουν σε καυγάδες. Θα έχετε όμως να αντιμετωπίσετε μία διαρκώς αυξανόμενη πίεση. Στις 11 του μηνός θα πάρετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να περάσει το δικό σας, κάτι που θα συμβεί διότι δεν θα αντιμετωπίσετε την αντίσταση που φοβάστε ότι θα έχετε.        


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, επί τέλους, μετά από καιρό θα ηρεμήσετε τόσο ώστε να μπορέσετε να κάνετε πέντε πράγματα για τον εαυτό σας. Αν νιώθετε καλά με την οικογένειά σας, περάστε χρόνο μαζί τους ή καλέστε κόσμο στο σπίτι για να διασκεδάσετε όλοι μαζί ή να βάλετε μαζί ένα χεράκι να ανακαινίσετε την οικία σας. Αν εσείς νιώθετε καλά, τότε είστε έτοιμοι να ανοιχθείτε στον κόσμο και επί τέλους να χαρείτε! Μην αφήνετε άλλο τα συσσωρευμένα σύννεφα να σας στερούν την ευτυχία. Τώρα είναι ευκαιρία να αλλάξετε προσέγγιση και να δείτε τα πράγματα θετικά. Επίσης, είναι καιρός να προσεγγίσετε ένα άτομο που είχατε κάτι στο παρελθόν αλλά το είχατε πληγώσει. Μπορείτε να ζητήσετε συγγνώμη ή να του δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για πολύ όμορφες ημέρες ανάμεσα σε κόσμο και ανθρώπους που είχατε καιρό να δείτε. Αυτές τις ημέρες το Σύμπαν θα σας χαλαρώσει αρκετά, βοηθώντας σας με αυτόν τον τρόπο να νιώσετε πιο άνετα και να πλησιάσετε τους ανθρώπους γύρω σας, ακόμη και τον ίδιο τον σύντροφό σας, με τον οποίον το τελευταίο διάστημα δεν τα πάτε και τόσο καλά. Επί πλέον, η περίοδος αυτή βοηθά να μοιραστείτε όνειρα, ανησυχίες, ακόμη και αγωνίες, πάντα όμως υπό το πρίσμα ότι κάτι καλό θα βγει από αυτό, και όχι όπως συνήθως που νιώθετε υπερβολικό άγχος όταν μιλάτε για αυτά τα θέματα. Επίσης, είναι καιρός να επικοινωνήσετε με άτομα με τα οποία για πολλούς και διαφορετικούς λόγους χαθήκατε. Θα διαπιστώσετε ότι η επαφή μαζί τους θα σας κάνει καλό.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα περίοδο μπροστά σας. Στα θετικά, η φροντίδα της οικογένειάς σας σας γεμίζει με χαρά, όπως επίσης και η στοργή που λαμβάνεται από εκείνην. Αυτός είναι ο λόγος που θα νιώσετε ψυχολογικά καλά και θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερα και αποδοτικότερα την δουλειά σας, θα είστε περισσότερο φιλικοί με τον κόσμο, και γενικά θα έχετε έναν αέρα ότι όλα είναι εντάξει. Από την άλλη, οι προβληματικοί σύντροφοι, και δη οι προβληματικοί σύζυγοι, θα είναι ένα αγκάθι στα πλευρά σας. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε να πέφτετε στην παγίδα των υποσχέσεων για αλλαγή. Πρακτικά, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει οπότε σταματήστε να ασχολείστε με αυτό το ζήτημα.


ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία καταπληκτική περίοδο μπροστά σας! Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε άτομα που έχουν όλη την καλή διάθεση να κάνουν σοβαρή σχέση μαζί σας, κάτι που είναι το όνειρό σας! Οπότε, χαλαρώστε από την πίεση της καθημερινότητας, φτιάξτε ελαφρά καλύτερα την εικόνα, νιώστε γοητευτικοί, και ο κόσμος θα είναι η σκηνή που θα λάμψετε! Οι δεσμευμένοι, μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, θα μπορέσετε να ισορροπήσετε την σχέση με το ταίρι σας, και θα θυμηθείτε όλα εκείνα που σας ενώνουν αντί για εκείνα που σας χωρίζουν. Από τις 9 του μηνός και μετά, θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε προκειμένου η σχέση σας να βγει από το τέλμα που σας πληγώνει.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, επί τέλους, η κακοδαιμονία που σας κρατούσε δέσμιους σε καταστάσεις, ανθρώπους και νοοτροπίες του παρελθόντος, τελείωσε. Σίγουρα, δεν θα πετάξετε ξαφνικά από την χαρά σας, αλλά το σίγουρο είναι πως η τύχη σας αλλάζει. Έχετε πάρει τόσα μαθήματα που πλέον ξέρετε πως να διαχειριστείτε το πεπρωμένο σας, οπότε απλά ακολουθήστε το ρεύμα εκεί που σας πάει, κρατώντας πάντα τις ισορροπίες. Σταδιακά θα βρείτε τα πατήματά σας. Προσέξτε το διάστημα μετά τις 11 του μηνός, καθώς μπορεί να ερωτευθείτε ένα άτομο μέσα από την δουλειά σας, το οποίο όμως δεν είναι διαθέσιμο για να κάνει σχέση μαζί σας. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα περίοδο. Στα θετικά των ημερών είναι πως όποιες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσετε, να ξέρετε πως τα αδέλφια σας και οι στενοί σας συγγενείς θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να τις ξεπεράσετε. Για αυτό, μην φοβηθείτε να μιλήσετε μπροστά τους ανοικτά για όσα σας απασχολούν και σας προβληματίζουν. Ειδικά για τα αρνητικά που σας συμβαίνουν. Σε κάποια θέματα κυριολεκτικά είστε πολύ κακοί, ειδικά στην διαχείριση καθημερινών καταστάσεων ή πρακτικών ζητημάτων. Αν σας πιάσουν τα καπρίτσια σας θα τα κάνετε ακόμη χειρότερα, ειδικα εάν τα θέματα που σας απασχολούν αυτήν την περίοδο αφορούν την εργασία σας. Κι εδώ, καταλυτικό ρόλο θα παίξουν οι συγγενείς σας, οι οποίοι θα σας δώσουν καλές συμβουλές. Για αυτό καλό θα ήταν να τους ακούσετε!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αν εξαιρέσουμε τις πρώτες ημέρες της περιόδου αυτής, γενικά θα μπορείτε να πείτε ότι δεν έχετε κάτι ιδιαίτερο που να σας απασχολεί. Από εκεί και πέρα, μέχρι τις 10 του μηνός, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ειδικά στα οικονομικά. Γενικά, αυτές τις ημέρες θα περάσουν χρήματα από τα χέρια σας, αλλά εάν δεν προσέξετε, με την ίδια ευκολία που θα σας έλθουν θα σας φύγουν, οπότε φροντίστε να μην είστε ιδιαίτερα γαλαντόμοι. Μετά τις 10 του μηνός, τα οικονομικά σας θα θυμίζουν καλορυθμισμένο ρολόι, και οποιοδήποτε θέμα κι αν προκύψει, θα έχετε τους πόρους για να το αντιμετωπίσετε.  


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να είστε κλειστοί τις επόμενες ημέρες, αλλά αυτό θα έχει να κάνει με το γεγονός ότι σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας. Προσοχή όμως, οι εξελίξεις είναι θετικές, αλλά δεν θα μιλάτε στον κόσμο επειδή είτε θα είστε απορροφημένοι πλήρως από τα επαγγελματικά είτε ετοιμάζετε κάτι καινούριο και το οποίο δεν θέλετε να ανακοινώσετε. Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και με διάθεση για σκληρή δουλειά, η επιτυχία διαγράφεται εξασφαλισμένη. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε απίστευτα συναισθήματα για έναν ή μία πρώην, ή για ένα άτομο από το παρελθόν. Κι όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, θα τα κρύψετε πολύ καλά έως ότου βεβαιωθείτε ότι θα ανταποκριθεί σε εκείνα.          


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι τις 11 Νοεμβρίου θα έχετε να αντιπαλέψετε τον ανάδρομο Ερμή. Επειδή η σκέψη δεν θα είναι κανονική, επειδή θα υπάρχουν προβλήματα με έγγραφα, με αυτοκίνητα ή μέσα μεταφοράς, με χρέη, με παιδιά σε νεαρή ηλικία, με κακή συνεννόηση, τα νεύρα σας θα κτυπήσουν κόκκινο. Εδώ είναι που πρέπει να μιλήσετε με κάποιον τρόπο, έστω και σε μορφή γκρίνιας, διότι αν σας συμβαίνουν σημεία και τέρατα κι εσείς παραμένετε σιωπηλοί, τότε ουαί κι αλίμονο σε όποιον ξυπνήσει το θηρίο. Μέχρι τις 9 του μηνός θα πρέπει να λύσετε κάποια θέματα που θα προκύψουν, αλλά είπαμε, όλα θα πρέπει να γίνουν με ψυχραιμία. Από τις 11 του μηνός και μετά, ηρεμείτε. Στις 13 του μηνός, θα νιώσετε ότι πρέπει να βγάλετε την λαγνεία που κρύβετε μέσα σας. Οπότε το επόμενο διάστημα θα θελήσετε να αποπλανήσετε σεξουαλικά τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μέχρι τις 10 του μηνός η Αφροδίτη θα σας βάλει σε ερωτική διάθεση αλλά και σε διάθεση για διασκέδαση. Το βασικό σας κίνητρο θα είναι το σπάσιμο της ρουτίνας που σας έχει εγκλωβίσει σε έναν φαύλο κύκλο ατέρμονης μονοτονίας. Για αυτό κι εσείς θα ξεδώσετε! Αν είστε μόνοι, θα βγείτε έξω στον κόσμο και θα ερωτοτροπήσετε ασύστολα. Μπορεί να μην γίνει κάτι σημαντικό αλλά σίγουρα η αυτοπεποίθησή σας θα φθάσει στα ύψη. Κάποιοι από εσάς, με μεγάλη ανακούφιση, θα χωρίσετε. Οι δεσμευμένοι θα βγείτε έξω να διασκεδάσετε, με ή χωρίς το ταίρι σας. Μετά τις 10 του μηνός θα επανέλθει η λογική.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μέχρι τις δέκα του μηνός θα σας πιάσουν οι φιλοσοφικές σας ανησυχίες. Θα θελήσετε λοιπόν να έλθετε σε επαφή με άτομα που συμμερίζονται τις ίδιες ανησυχίες με εσάς έστω κι αν έχουν αντίθετες απόψεις. Σημασία θα έχει απλά να ασχοληθείτε και με άλλα πράγματα που δεν άπτονται της καθημερινότητας. Μετά τις 10 όμως που θα μπει η Αφροδίτη στον δεκανό σας, τα πάντα θα αρχίσουν να κινούνται σε ερωτικούς ρυθμούς, καθώς το τετράγωνο του πλανήτη με τον Ποσειδώνα θα σας φορέσει ροζ γυαλιά, με αποτέλεσμα να σας ανεβάσει πολύ ψηλά την ερωτική σας διάθεση και να σας την ρίξει απότομα όταν τελειώσει η ενέργεια της όψης.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία δύσκολη περίοδο μπροστά σας, όχι τόσο σε γεγονότα όσο σε προσωπικό επίπεδο. Γενικά, αυτό που θέλετε εσείς και που έχετε ξεκινήσει εδώ και καιρό τώρα, είναι η κάλυψη των προσωπικών σας αναγκών. Μέχρι εδώ καλά. Το να βρείτε χρόνο να κάνετε κάτι καλό για εσάς όπως να ξεκουραστείτε, να φάτε ένα καλό φαγητό, να πάτε να διασκεδάσετε με φίλους, δεν είναι μεμπτό. Το «κακό» είναι πως το επόμενο διάστημα θα νιώθετε τόσο την λίμπιντό σας να ανεβαίνει όσο και την υπομονή σας σε διάφορα θέματα να φθίνει. Το αποτέλεσμα είναι να ξυπνήσει ο πλέον εγωιστικός σας εαυτός, οπότε δεν θα διστάσετε να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να καλύψει την αδηφάγα όρεξή σας. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, τότε θα αρχίσετε να το παίζετε μάρτυρες, και να πουλάτε εκδούλευση στους άλλους.  


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να δείτε σοβαρά των θέμα των σχέσεών σας. Τις επόμενες ημέρες θα βγουν στην επιφάνεια συμπεριφορές που υποδηλώνουν ότι κάτι μέσα σας είναι αρκετά πληγωμένο. Ίσως η σχέση των γονέων σας να ήταν προβληματική. Ίσως να έχετε συσσωρεύσει πολλές αρνητικές εμπειρίες. Ίσως ακόμη να μην μπορείτε να βρείτε αυτό που θεωρείτε το τέλειο ταίρι. Ό,τι κι αν είναι αυτό που κρύβεται μέσα σας θα βγει στην επιφάνεια. Το θέμα είναι να το αναγνωρίσετε ως έχει και να μην το θεωρήσετε ως γκρίνια ή παράπονο, διότι τότε θα χάσετε το νόημα αλλά και την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. 


Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, σταδιακά η ομαλότητα στις ζωές σας αποκαθίσταται. Όσοι είχατε δοκιμάσει να κάνετε ανοίγματα, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό, δοκιμάσετε την πικρή αίσθηση της αποτυχίας. Όμως τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Σταδιακά θα μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε την απαισιοδοξία σας και να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά. Για αυτό και η τύχη σας θα αλλάζει μέρα με την ημέρα. Προσέξτε όμως, το γεγονός ότι αλλάζει η τύχη σας και ότι σας βοηθάει στα προσωπικά ανοίγματα, δεν θα πρέπει να σταθεί αφορμή να ασχοληθείτε με την λάγνα πλευρά του εαυτού σας. Σε αυτήν την περίπτωση, απλά, θα ξεκινήσετε από την αρχή τον φαύλο κύκλο των αρνητικών γεγονότων.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή το επόμενο διάστημα, διότι με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα πάνω από το κεφάλι σας, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Στην εργασία σας, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να εργασθείτε υπερωριακά και μάλιστα χωρίς την απαραίτητη αποζημίωση. Μόνο εάν σκέφτεστε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σας ανοίξει αργότερο δρόμους για κάτι καλύτερο θα μπορέσετε να το δεχθείτε, ειδάλλως ποίος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Σε γενικό επίπεδο, θα δεχθείτε την επίθεση του κόσμου για τις παραδοσιακές σας αξίες. Η πολιτική ορθότητα που σας επιβάλλεται με το ζόρι, θα σας κάνει έξαλλους και ίσως να κάνετε σκληρές τοποθετήσεις για το που πρέπει να πάνε όλοι αυτοί που λένε τα δικά τους. Εσείς που ασχολείστε με τον αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο, προσέξτε να μην τραυματιστείτε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιον από τους γονείς σας που θα χρειαστεί χειρουργείο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, γενικά θα έχετε μία ήρεμη περίοδο μπροστά σας. Αυτό θα σας δώσει τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και με τις σχέσεις σας. Ως προς τις σχέσεις σας, η περίοδος αυτή ευνοεί να βρείτε το ιδανικό ταίρι, ένα άτομο που να συνδυάζει την ελευθερία με την πραγματική έννοια της σχέσης, που είναι η συντροφικότητα. Είναι δηλαδή αυτό που επιζητάτε, έναν ή μία σύντροφο που να μην δίνει και να μην σας δίνει λογαριασμό για οτιδήποτε κάνει αλλά παράλληλα να είστε μαζί όταν νιώθετε την ανάγκη για κάτι τέτοιο. Στο προσωπικό επίπεδο, θα μπορέσετε να αλλάξετε κακές συνήθειες (ποτό, τσιγάρο, λιπαρό φαγητό) και θα κοιτάξετε να βάλετε την ζωή σας σε ένα πρόγραμμα που θα σας χαρίσει υγεία και ευεξία.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, με την βοήθεια ενός ατόμου που κατέχει θέση εξουσίας, με έναν συνεργάτη που γνωρίζει καλά την δουλειά, με έναν ή μία σύντροφο που ξέρει τι θέλει, θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε τις χάρες και τις ικανότητές σας. Η βοήθεια που θα πάρετε θα είναι τέτοια όπου θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να νιώσετε ξανά σίγουροι για την αξία σας. Από εκεί και πέρα όλα θα έλθουν από μόνα τους διότι ουσιαστικά αυτό χρειαζόσασταν, ένα άτομο να σας σπρώξει προς την σωστή κατεύθυνση. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η βοήθεια θα συνδυαστεί και με έντονο σεξουαλικό πάθος. Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως σχέση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά πως άλλο πράγμα το σεξ κι άλλο πράγμα η αγάπη. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα περίεργο διάστημα μπροστά σας. Ό,τι σας συμβεί τις επόμενες ημέρες, θα έχει τις ρίζες του στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας. Η θετική εκδοχή των γεγονότων που μπορεί να συμβούν δείχνουν πως χάρη στην εξυπνάδα σας θα βγείτε από έναν φαύλο κύκλο καταστάσεων, για τον οποίο όμως φταίτε εσείς που δημιουργήθηκε. Ασυναίσθητα μόνοι σας έχετε γίνει οι πρόξενοι των δεινών σας, αλλά τώρα τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν αρκεί να συνειδητοποιήσετε τα λαθη σας. Στην αρνητική εκδοχή, έχετε κάνει τόσα λάθη που έχετε εγκλωβιστεί σε αυτά. Τι κι αν πιστεύατε ότι οι επιλογές σας ήταν οι καλύτερες, το γεγονός ότι αυτές ήταν βασισμένες πάνω σε ιδεοληψίες δείχνουν πόσο εσφαλμένα σκεπτόσασταν και τώρα διαπιστώνετε έστω και αργά ότι η πραγματικότητα είναι σκληρή. Οπότε μοιραία θα υποστείτε τις συνέπειες.


ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε πολύ το τί λέτε και πώς το λέτε. Το γεγονός ότι εδώ και καιρό δεν μπορείτε να σκεφθείτε για κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό σας ή πέρα από τον δικό σας ορίζοντα, θα γίνει εντόνως προβληματικό τις επόμενες ημέρες, σε βαθμό που να σας στοιχίσει επαγγελματικά ή στις προσωπικές σας σχέσεις. Ευτυχώς που από τις 10 του μηνός και μετά, θα σας καταλάβουν τι κάνετε, οπότε οι άνθρωποι γύρω σας θα σας προσεγγίσουν με άλλο τρόπο. Αν θέλετε, για το καλό σας, καλό θα ήταν να ακούσετε τις λύσεις που σας προτείνουν και μετά αρνηθείτε, και όχι έχοντας αρνητική στάση από την αρχή. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μετά τις 10 του μηνός ξεκινάει μία περίοδος ιδιαιτέρως ερωτική αλλά και επώδυνη ταυτόχρονα, όπως δηλαδή είναι πραγματικά ο έρωτας. Το μόνο που θα σας βοηθήσει να μην κολλήσετε υπερβολικά σε ό,τι σας συμβεί θα είναι, πρώτον η μικρή διάρκεια της ερωτικής έξαψης και δεύτερον, το γεγονός ότι είστε αρκετά επιφυλακτικοί με τα μεγάλα και παχιά λόγια. Επίσης, καλό θα είναι να μην δώσετε έμφαση σε «επαγγελματικές ευκαιρίες» που θα υπάρξουν από το πουθενά. Μπορεί να ενθουσιαστείτε για λίγο αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε πως μόνο ευκαιρίες δεν ήταν. 


Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου τα πράγματα είναι «απλά». Το Σύμπαν ζητάει από εσάς εάν θέλετε να είστε θύματα ή θύτες. Από την μία μπορείτε να γίνετε απίστευτα δυναμικοί και να πετύχετε αυτό που θέλετε εις μάτην εκείνων που θα ήθελαν να μείνετε για πάντα στάσιμοι. Όμως, η επανάσταση αυτή θα σας οδηγήσει να μείνετε για λίγο καιρό μόνοι σας, αλλά αυτό είναι το τίμημα του να γίνετε κάτι καλύτερο από αυτό που είστε ήδη. Κάποιοι από εσάς θα βγάλετε στην επιφάνεια τον πλέον λάγνο εαυτό σας. Η γοητεία σας θα είναι τέτοια που θα μπορέσετε να κατακτήσετε όποιο άτομο επιθυμείτε. Μάλιστα, επειδή θα λατρέψετε αυτήν την εξουσία που θα αποκτήσετε, δεν θα διστάσετε ακόμη και να μπείτε σφήνα ανάμεσα σε ζευγάρια και να τα οδηγήσετε στον χωρισμό. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan