Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να πείτε στον κόσμο αυτά που σας έχουν πληγώσει και να μην τα έχετε άλλο βάρος. Θα διαπιστώσετε ότι μετά από αυτήν την αποκάλυψη οι σχέσεις σας θα γίνουν πολύ καλύτερες καθώς θα έχετε ηρεμήσει από αυτό που σας πιέζει περισσότερο, το να αποδείξετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, όσο κι αν έχετε βρει ζόρια στην ζωή σας. Επιτέλους θα μπορέσετε να αποδεχθείτε και τις απόψεις των άλλων, το οποίο είναι ένα απαραίτητο βήμα προς το Εμείς αντί για το Εγώ. Η καλύτερη ημέρα για να κάνετε το άνοιγμά σας στον κόσμο, είναι η 12η Οκτωβρίου.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σε πείσμα των ημερών αυτών, δεν θα υποπέσετε στον πειρασμό να βγάλετε την σκληρότητά σας στον κόσμο. Τουναντίον, θα αποδείξετε ότι ελέγχετε πλήρως το θυμικό σας και για αυτό θα μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Πραγματικά μπορείτε να είστε ανταγωνιστικοί χωρίς να είστε επιθετικοί. Βέβαια, μπορεί να είστε λίγο απόμακροι αλλά αυτό δεν θα σας κάνει κακούς. Η 8η Οκτωβρίου θα είναι η ιδανική ημέρα να διεκδικήσετε με χάρη οτιδήποτε επιθυμείτε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι τις 9 του μηνός θα σας απασχολούν οι σχέσεις, οι οποίες από ό,τι φαίνεται θα είναι αρμονικές, κάτι που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε. Από τις 9 και μέχρι τις 14 θα έχετε ένα ήρεμο διάστημα, το οποίο θα σας αφήσει χρόνο για να  βγείτε έξω με τους φίλους σας, να χαλαρώσετε, ακόμη και να ασχοληθείτε με την Τέχνη, αρκεί βεβαίως να έχετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις εκδηλώσεως καλλιτεχνικών αρετών στο ωροσκόπιό σας. Από τις 14 και μετά, ξεκινάει μία περίοδος όπου ο έρωτας θα είναι το κύριο μέλημά σας. Για να τον ζήσετε όμως, θα πρέπει να αναζητήσετε το κατάλληλο άτομο, και αυτό προϋποθέτει από εσάς να είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε σοβαρά. ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη περίοδο μπροστά σας. Από την μία θα νιώσετε ότι είναι καιρός να εκδηλώσετε νεωτεριστικές απόψεις. Αρκετά με τις συμβατικότητες, ασφάλεια, αγάπη, σχέση, σπίτι, και όλα καλά. Είναι καιρός να αναζητήσετε καινούργια μονοπάτια, που θα σας οδηγήσουν σε νέες εμπειρίες. Το καλό είναι πως στον δρόμο σας θα βρεθούν τα άτομα που θα σας βοηθήσουν, προετοιμαστείτε όμως να ακούσετε πράγματα που δεν θα σας αρέσουν. Να έχετε στο νου σας όμως πως αυτή είναι η επιτομή της αναζήτησης του διαφορετικού. Από την άλλη θα έχετε πρόβλημα στην εκδήλωση του ερωτισμού σας. Επειδή ακριβώς δεν είστε πλέον οι εαυτοί σας θα γίνετε πιο ανοικτοί και πιο επιθετικοί, σε βαθμό που μπορεί άνετα να γίνετε προσβλητικοί. Η 15η Οκτωβρίου θα είναι η ημέρα που όλα θα είναι, για καλό ή για κακό, στο κόκκινο.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να επηρεαστείτε από άτομα που έχουν τις λύσεις για τα περισσότερα θέματα που σας απασχολούν. Μπορεί να μην δείτε κάτι χειροπιαστό, καθώς η επιρροή συμβαίνει σε άλλο επίπεδο από αυτό που αντιλαμβάνεστε. Όμως το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που επιθυμείτε, λύσεις σε θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις σας, τις σπουδές σας, τις σχέσεις σας με τους στενούς συγγενείς, με τους φίλους σας, με συμφωνίες που αφορούν το Δημόσιο κ.ο.κ. Μπορεί κάλλιστα όλα αυτά να συμβούν δια της πλαγίας οδού αλλά αυτό εσείς ούτε που θα το αντιληφθείτε. Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι αυτό που σας λένε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε αρκετά περίεργα. Εδώ και καιρό προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και φιλοδοξίες. Πραγματικά, κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να γίνουν πραγματικότητα. Όμως, κατά βάθος γνωρίζετε ότι κυνηγάτε την Ουτοπία. Η περίοδος αυτή φροντίζει με τον τρόπο της να σας υπενθυμίζει ότι δεν είναι καιρός για ξεπετάγματα αλλά για σύνεση και πρακτικά πράγματα. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσετε και θα έχετε μία καλή και ήρεμη ζωή.ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, θα έχετε το δύσκολο έργο  να αντιμετωπίσετε εντελώς χαοτικές καταστάσεις ή ανθρώπους, που θα σας φέρουν στα όρια της παραφροσύνης από τα νεύρα σας. Επειδή αυτή η κατάσταση είναι μόνο για λίγες ημέρες, θα πρέπει να αποφύγετε να σας γίνει εμμονή ότι μπορείτε να συνεννοηθείτε πάνω στην βάση της λογικής. Πρακτικά αυτό είναι αδύνατο, οπότε αυτές της ημέρες ο κανόνας που θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση είναι «η σιωπή είναι χρυσός». Από την άλλη για να σπάσετε την ρουτίνα σας θα φλερτάρετε με ήπιο τρόπο. Παραδόξως οι επιτυχίες σας αυτό το διάστημα θα είναι αυξημένες! Μετά τις 12 του μηνός, θα αρχίσετε να βρίσκετε λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας που σας απασχολούν.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί από την μία να νιώθετε ότι θέλετε με κάποιον τρόπο να ερωτευθείτε και να ζήσετε πάλι την ένταση, από την άλλη όμως τα νεύρα σας τα έχουν παίξει, ειδικά με άτομα μέσα από τον χώρο της εργασίας ή από άτομα που κατέχουν θέσεις κύρους και που σας προκαλούν προβλήματα. Με αυτά τα άτομα θα πρέπει να με κάποιον τρόπο να έρθετε κοντά και με τον τρόπο σας να τα πείσετε ότι δεν είστε εχθροί τους αλλά φίλοι και σύμμαχοι. Μόνο τότε θα τους δείτε να σας βοηθούν. Ο έρωτας από την άλλη θα είναι το τρωτό σημείο σας, όχι γιατί θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τουναντίον, σε αυτόν τον τομέα θα έχετε πολλές επιλογές αλλά θα δυσκολευτείτε να κάνετε την τελική επιλογή.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, γενικά, θα έχετε μία ήρεμη περίοδο, ειδικά μετά τις 12 του μηνός. Μέχρι τότε θα νιώθετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξετε αλλά δεν ξέρετε τί. Στην πραγματικότητα είναι πολλά αυτά που μπορείτε να αλλάξετε αλλά χρειάζεται θάρρος και τόλμη για να γίνουν, κι εσείς αυτήν την περίοδο δεν έχετε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Οπότε θα καθίσετε ήσυχα στα αυγά σας. Μπορεί να υπάρξει ένα μικρό πρόβλημα στην εκδήλωση της σεξουαλικότητάς σας αλλά δεν θα πείτε όχι σε παράνομα επικοινωνιακά παιγνίδια. Η 11η του μηνός είναι καλή ημέρα για να παίξετε ερωτικά παιγνίδια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό θέμα με κάποιον από τους γονείς σας. Μπορεί να είναι κάποια ασθένεια, μπορεί να είναι ένα χειρουργείο. Μην φοβηθείτε ότι είναι κάτι με μεγάλη διάρκεια. Απλά θα είναι οξεία η κατάσταση. Από εκεί και πέρα και η ψυχολογία σας θα είναι πεσμένη επειδή κάποια από τα όνειρά σας, τους στόχους, τις ελπίδες, και τις φιλοδοξίες σας, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Από την αρχή γνωρίζατε ότι κυνηγούσατε ανεμόμυλους αλλά τώρα είναι που θα το συνειδητοποιήσετε. Θα σας πάρει λίγο καιρό για να ηρεμήσετε από την απογοήτευση αλλά μόλις βρείτε τα νέα σας πατήματα θα ξεχάσετε την μαυρίλα των ημερών αυτών.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, η τύχη πραγματικά είναι με το μέρος σας. Τί είναι αυτό που επιθυμείτε; Λεφτά, έρωτα, οικογένεια, παιδιά, σπουδές; Όλα μπορούν να γίνουν διότι σας αξίζει να σπάσετε την κακοδαιμονία που σας έχει κτυπήσει χρόνια ολόκληρα τώρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να δεχθείτε τα δώρα του Σύμπαντος χωρίς γκρίνια και παράπονα. Την καλή σας τύχη να την χρησιμοποιήσετε, όμως όχι μόνο για εσάς αλλά και για την προστασία των αγαπημένων σας.


Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, είναι καιρός να σταματήσετε με τις δικαιολογίες όσον αφορά τις επιλογές σας σε συντρόφους και συνεργάτες. Καλώς ή κακώς ένα κύκλος έκλεισε. Μόνο εσείς τον διαιωνίζετε και κανείς άλλος. Καλό είναι να ξεκολλήσετε από οτιδήποτε σας κρατάει πίσω διότι έρχονται δύσκολες ημέρες μπροστά σας. Αν το θέμα σας είναι ερωτικό, τα πράγματα αν και σκληρά είναι απλά. Ή αλλάζετε ή το Σύμπαν θα σας αφήσει μόνους προκειμένου να κάνετε την αυτοκριτική σας. Αν το θέμα σας είναι οι συνεργάτες ή οι συνεργασίες σας, να ξέρετε πως δίπλα σας έχετε ανθρώπους που θα σας στηρίξουν, ειδικά το ταίρι σας. Οπότε, όση στεναχώρια και να έχετε, θα μπορέσετε να την μοιραστείτε, κι έτσι θα σταθείτε στα πόδια σας πιο γρήγορα από όσο πιστεύατε. Η 6η του μηνός θα είναι η ημέρα που θα ξεσπάσει κρίση στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας. Στις 11 του μηνός έρχονται οι βοήθειες που περιμένατε! 


ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μία δύσκολη περίοδο, καθώς τα νεύρα σας θα είναι σε τεντωμένο σκοινί. Τα επαγγελματικά σας αυτήν την περίοδο είναι ο τομέας που σας χαρίζει απίστευτο άγχος και πονοκεφάλους. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν την αξία σας ή οι συνθήκες που επικρατούν στα επαγγελματικά σας δεν συμβαδίζουν με τις ιδέες σας. Εσείς θέλετε δυναμικά ανοίγματα, για αυτό κι έχετε έξυπνες ιδέες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν σας ακούν, εξ ου και τα νεύρα. Με ελαφρά παραλλαγμένο το σκηνικό, το ίδιο συμβαίνει και με την οικογένειά σας. Δεν φτάνει που έχετε κολλήσει επαγγελματικά, θα έχετε και την οικογένειά σας να σας πιέζει, κυρίως για χρήματα.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, πραγματικά, θα έχετε μία καλή περίοδο μπροστά σας. Αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι για τα περισσότερα θέματα που σας απασχολούν θα βρείτε λύσεις, κι αν όχι μόνοι σας, τουλάχιστον με την βοήθεια της οικογενείας σας. Αυτός είναι ο λόγος που επιτέλους θα ξεφύγετε από το άγχος και την μιζέρια. Παράλληλα θα μπορέσετε να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας. Θέλοντας να ξεφύγετε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας θα νιώσετε ότι πρέπει να κάνετε πράξη τις φαντασιώσεις σας. Κι ευτυχώς για εσάς, θα βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας τις πραγματοποιήσει. Στις 15 του μηνός προσέξτε τα ξεσπάσματα του θυμού σας.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, φαίνεται πως όλοι έχουν βαλθεί να σας κόψουν τα φτερά. Ενώ έχετε κάνει τα σχέδιά σας για το μέλλον, κυρίως το επαγγελματικό, μέρα με την ημέρα κάτι συμβαίνει και όλα πάνε πίσω. Νιώθετε ότι οι άλλοι σας ζητούν να πάψετε να κυνηγάτε τις φιλοδοξίες σας όταν προσπαθούν να σας πείσουν ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σταματήσετε τα ουτοπικά όνειρα και σας υπενθυμίζουν την πραγματικότητα. Ειδικά οι παντρεμένοι, θα νιώσετε αυτό το διάστημα ότι ο συζυγικός βίος σας εμποδίζει να χαρείτε τα απλά πράγματα στις ζωές σας. Μόνο μία μικρή μερίδα από εσάς θα αποστασιοποιηθεί από όσα συμβαίνουν γύρω σας, και με ευγενικό και συνάμα σκληρό τρόπο, θα συνεχίσετε αυτό που κάνετε. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ήρεμη περίοδος περιμένει εσάς του πρώτου δεκαημέρου, οπότε θα ασχοληθείτε με δευτερεύουσες ασχολίες. Γενικά, η διάθεσή σας θα είναι τέτοια που θα θελήσετε να ανακαλύψετε πλάγιες μεθόδους προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις ή αρνητικούς ανθρώπους που σας προκαλούν άγχος. Μπορεί επίσης να μπείτε στον πειρασμό να ανακαλύψετε τους λόγους για τους οποίους υπάρχουν καταστάσεις και άνθρωποι που σας βάζουν τρικλοποδιές. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είστε έτοιμοι ότι μπορεί να νιώσετε ανασφάλεια, ειδικά εάν δεν έχετε λύσει θέματα με τον εαυτό σας. Αν πάντως είστε έτοιμοι, τότε ετοιμαστείτε να γνωρίσετε πτυχές του εαυτού σας πολύ δυναμικές, τις οποίες αγνοούσατε ή τις είχατε καταπιέσει.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα κάνετε τα πάντα για να είστε σε μία σχέση, σε βαθμό που μπορεί να επιστρέψετε σε πρώην συντρόφους ή να αγνοήσετε κάποια χτυπητά σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά στον δεσμό σας. Θα χρειαστεί με κάποιον τρόπο να βρείτε τα πατήματά σας διότι δεν είναι φυσιολογικό να αγνοείτε την πραγματικότητα. Κάποιοι από εσάς, θα βαρεθείτε τόσο πολύ την υποκρισία και την έλλειψη δυναμικών συντρόφων, που θα τα τινάξετε όλα στον αέρα και θα είστε χαρούμενο γι αυτό. Αν μάλιστα κάποιος προσπαθήσει να σας μεταπείσει ή να σας νουθετήσει, θα ανοίξετε το στόμα σας και θα τον στολίσετε με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Η 13η Οκτωβρίου θα είναι μία κόκκινη ημέρα για εσάς για αυτό προσέξτε ιδιαίτερα τι λέτε και πως αντιδράτε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι τις 10 του μηνός θα έχετε ένα ήρεμο διάστημα. Από τις 10 και μετά ξεκινούν εντάσεις αλλά κυρίως επειδή κάτι θέλει να φύγει από τον έλεγχό σας, και αυτό το τρέμετε. Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθετε ότι είναι καιρός να κάνετε σχέση ή να ασχοληθείτε με την σχέση που έχετε ήδη. Αν είστε ελεύθεροι θα πρέπει να κάνετε κινήσεις και να πάρετε πρωτοβουλίες. Το να περιμένετε να έλθει κάποιο άτομο ουρανοκατέβατο δεν θα βοηθήσει πολύ τις επιθυμίες σας. Πρέπει να βγείτε από το καβούκι σας και να διεκδικήσετε δυναμικά το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όσοι από εσάς έχετε σχέση, θα διαπιστώσετε ότι όσο έλεγχο και να ασκείτε, το ταίρι σας είναι έτοιμο να ξεφύγει. Μπορεί να σας αγνοήσει και να κάνει τα δικά του, μπορεί όμως αν του δώσετε το χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται, να σας εκπλήξει με το πόσο μπορεί να ζωντανέψει την σχέση σας και το πόσο ευτυχισμένους μπορεί να σας κάνει. 


ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέχετε πολύ το επόμενο διάστημα πώς οδηγείτε, πώς χρησιμοποιείτε τα εργαλεία σας, και γενικά πώς μιλάτε στον κόσμο, διότι η παραμικρή απροσεξία μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα, δυστύχημα, καυγά. Οι επόμενες ημέρες θέλουν ψυχραιμία, σύνεση, και υπομονή μπροστά στο άγχος, τον πανικό και τις προκλήσεις. Κάτι που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαιτέρως από εσάς που είστε δεσμευμένοι είναι ότι το ταίρι σας αυτήν την περίοδο μπορεί να σας πληγώσει με χαρακτηριστική άνεση αν το προκαλέσετε. Οπότε, καλό θα είναι να αποφύγετε την πρόκληση καυγάδων για να διαπιστώσετε αν σας αγαπάει ή όχι.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να ξεφύγετε από το παρελθόν που τόσο σας έχει καταπιέσει, αλλά και από την οικογένειά σας. Ως προς την οικογένειά σας, επιτέλους, και αυτοί με την σειρά τους αντιλαμβάνονται ότι δεν αντέχετε άλλο να σας περιορίζουν και θα προσπαθήσουν να το ελαττώσουν. Όμως, μην περιμένετε ότι θα συμβεί από την μία μέρα στην άλλη, αλλά τουλάχιστον σταδιακά κάτι θα γίνεται. Από την άλλη, τι να πρωτοπούμε για το παρελθόν. Το μόνο που αλλάζει είναι πως πλέον αντιλαμβάνεστε ότι το να εμμένετε σε πρακτικές που δεν σας εξυπηρετούν άλλο, είναι χάσιμο χρόνου. Οπότε από εδώ κι εμπρός θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα που σας ενοχλούν.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, Μέχρι τις 9 του μηνός θα έχετε ένα πολύ όμορφο, γαλήνιο κι ερωτικό διάστημα. Από τις 9 του μηνός και μετά θα δώσετε έμφαση στα οικονομικά σας. Θα χρειαστεί να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν αλλά δυστυχώς αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει τώρα ώστε να κλείσετε αντίστοιχες συμφωνίες. Το μόνο καλό που έχουν οι επόμενες ημέρες είναι πως θα βρείτε την διέξοδο που ψάχνατε προκειμένου να εκφράσετε τον ερωτισμό σας. Από τις 14 του μηνός και μετά, ένας νέος κύκλος ξεκινάει για εσάς, ο οποίος αφορά τον τρόπο που θα πετύχετε τους στόχους που έχετε στο μυαλό σας.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ το επόμενο διάστημα διότι ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι. Προσέξτε πολύ πώς οδηγείτε και πώς μιλάτε στον κόσμο, διότι το κακό δεν αργεί να γίνει. Για αυτό, στην καθημερινότητά σας να είστε σε εγρήγορση και να αποφεύγετε τις απότομες κινήσεις ή τις λεκτικές αντιπαραθέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, φαίνεται ότι δεν έχετε αντιληφθεί ότι ο κόσμος γύρω σας αλλάζει. Για αυτό, όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας ή που θέλετε να κάνετε πράξη, θα αποτύχουν. Εδώ είναι η πρόκληση των επόμενων ημερών. Θα μπορέσετε άραγε να δεχθείτε την αλλαγή και να προσαρμοστείτε σε αυτήν ή θα κολλήσετε εμμονικά πάνω σε αυτό που έχετε στο μυαλό σας; Προσέξτε ιδιαιτέρως την 15η Οκτωβρίου, κυρίως με τις επαφές που έχετε με τον κόσμο.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε ένα καταπληκτικό διάστημα μπροστά σας. Η γοητεία σας θα είναι τέτοια που θα μπορέσετε να ζητήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Ο τρόπος σκέψεώς σας σε συνδυασμό με το ότι μπορείτε να ανακαλύπτετε αυτό που οι αλλοί κρύβουν, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε επιτυχημένα σε άγνωστα, ακόμη κι εχθρικά, νερά. Για αυτό και θα είστε τόσο αγαπητοί από τον κόσμο. Ειδικά από τις 11 του μηνός και μετά, θα μπορέσετε να περάσετε από τον ας τον πούμε παθητικό ρόλο που έχετε τώρα, στον πλήρως ενεργητικό, οπότε μόνο επιτυχίες σας περιμένουν. Επίσης, σας περιμένουν πολλές επιτυχίες στο άλλο φύλο, καθώς με λίγες κουβέντες θα προκαλείτε ρίγη επιθυμίας!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα ήρεμο, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις διάστημα, το οποίο είναι καλό διότι θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Γενικά, θα σας απασχολούν διάφορα θέματα οπότε ας δούμε κάποιες ημερομηνίες που θα σας είναι χρήσιμες. Στις 6 του μηνός θα νιώσετε αφόρητη πίεση. Αν είστε δεσμευμένοι, τουλάχιστον θα έχετε την συμπαράσταση του ή της συντρόφου σας. Στις 10 και στις 11 του μηνός θα νιώσετε ότι χρειάζεστε σεξ, οπότε θα κάνετε τα πάντα για να εκτονωθείτε. Στις 12, προσέξετε λίγο την υγεία σας. Στις 15, προσέξτε με τις επαφές που θα έχετε με τους ανθρώπους. Μπορεί να γίνουν άκρως εκρηκτικές. ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μία περίοδο χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Στην εργασία σας, αυτές τις ημέρες θα θελήσετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη αντί να κάνετε κάτι καινούριο, ίσως επειδή φοβάστε μην χάσετε την θέση σας ή απλά επειδή δεν θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε. Εκ των πραγμάτων όμως θα σας ζητηθεί να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, κι αυτό θα σας ενοχλήσει. Στον έρωτα, θα νιώσετε κάπως πληγωμένοι επειδή εσείς βλέπετε το καλό στο άλλο άτομο ενώ οι Άλλοι σας θεωρούν υπερβολικούς, για αυτό και θα σας φερθούν με κάπως ψυχρό τρόπο, κάτι που είναι δυσνόητο για την πύρινη φύση σας.   


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ανάλογα με το αν είστε ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, θα δείξει αν οι επόμενες ημέρες θα είναι καλές ή όχι. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε απέναντί σας τον ή την σύντροφό σας. Αυτό θα γίνει επειδή το ταίρι σας σας πιέζει να γίνετε κάτι που δεν είστε ή ξεσπά πάνω σας επειδή έχει θέματα με την εργασία. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να κοιτάξετε τους εαυτούς σας και να αφήσετε την καταιγίδα να περάσει από μόνη της. Οι ελεύθεροι, είναι καιρός να αφήσετε κατά μέρος τις γκρίνιες και να γίνετε στυγνοί κυνηγοί. Ντυθείτε όμορφα, φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας, συγκρατήστε για λίγο τον αχαλίνωτο αυθορμητισμό σας, και οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να αφήσετε πίσω σας τις κακές αναμνήσεις και οτιδήποτε σας πικραίνει. Αντ’ αυτού, πρέπει να σκληρύνετε λίγο, να βάλετε την λογική στο τραπέζι, και να απομακρύνετε από κοντά σας οτιδήποτε σας ρουφά την ευτυχία. Για να νιώσετε καλύτερα, βγείτε έξω με τους φίλους σας και διασκεδάσετε. Μην κυνηγήσετε τον έρωτα, δεν θα έλθει. Αυτό όμως δεν σας απαγορεύει από το να ερωτοτροπήσετε. Στις 12 του μηνός θα αποφασίσετε ότι ήλθε ο καιρός να κόψετε μαχαίρι οτιδήποτε σας πληγώνει.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ήλθε ο καιρός να «ενηλικιωθείτε». Μπορεί αυτό να ακούγεται ξένο, ειδικά όταν είσαι ήδη ενήλικας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η πραγματική ηλικία συμβαδίζει με την ψυχολογική. Έτσι, θα πρέπει επιτέλους να κλείσετε τον κύκλο εκείνων των εμπειριών που κληρονομήσατε από την οικογένειά σας, να αποστασιοποιηθείτε από αυτές, και να κοιτάξετε να έχετε το Εγώ σας υγιές από κάθε αρνητικό σύμπλεγμα. Θα είναι εύκολο; Όχι, διότι δεν ειστε άτομα που αλλάζουν εύκολα. Αλλά άπαξ και το καταφέρετε θα διαπιστώσετε πόσο γρήγορα θα γίνετε οι ενήλικες που πάντα ονειρευόσασταν ότι θέλατε να γίνετε. Στις 9 του μηνός, ο κύκλος των εμπειριών της παιδικής σας ηλικίας θα πρέπει να κλείσει οριστικά.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα περάσετε μία φάση όπου κλείνετε για πάντα το παρελθόν σας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό στην προσωπική σας ανάπτυξη. Αρκετά αφήσατε την κακοδαιμονία να σας επηρεάζει και να βγάζει στην επιφάνεια τα αρνητικά σας χαρακτηριστικά. Αρκετά αφήσατε παρελθοντικές καταστάσεις και ανθρώπους να σας κρατούν δέσμιους. Αρκετά κυνηγήσατε το παρελθόν προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της ζωής σας. Τώρα είναι η εποχή που θα ρίξετε μαύρη πέτρα πίσω σας, και θα οπλιστείτε με θάρρος και πάθος προκειμένου να αναδείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και όχι αυτήν την καρικατούρα που παίζατε για να δείχνετε στον κόσμο πόσο επιτυχημένοι είστε. Τώρα θα είστε πραγματικά επιτυχημένοι, τώρα σας περιμένει η πραγματική ευτυχία. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα δεκαήμερο μπροστά σας πολύ δυνατό σε συναισθήματα. Τώρα που η περίοδος της χαλάρωσης τελείωσε για εσάς θα πρέπει να δείξετε ότι μπορείτε να αγαπήσετε το ίδιο δυνατά όσο και να μισήσετε. Το μίσος σας θα στραφεί ενάντια σε όλα εκείνα τα άτομα που κατέχουν κάποια θέση εξουσίας και τα οποία, σύμφωνα με τα δικά σας πάντα δεδομένα, είναι ανάξια, αλλά κατέχουν αυτό που εσείς ποθείτε. Από την άλλη, θα δώσετε όλη σας την παθιασμένη αγάπη στο ταίρι σας, διότι τώρα θα καταλάβετε πόσο σας έχει σταθεί όσο εσείς ήσασταν χαμένοι στον δικό σας κόσμο.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ενώ βλέπετε ότι η ζωή σας αλλάζει, σχεδόν εμμονικά μπορεί να πει κανείς, αρνείστε να ακολουθήσετε τον άνεμο της αλλαγής, αποδεχόμενοι ως αλήθεια οτιδήποτε θεωρείτε εσείς ως πραγματικότητα. Για αυτό θα έλθουν οι ίδιες οι καταστάσεις ή οι κατάλληλοι άνθρωποι για να σας υπενθυμίσουν ότι πρέπει να βγείτε από τον λήθαργο στον οποίον έχετε περιπέσει. Δυστυχώς για όλους, δεν θέλετε να δείτε αυτό που σας δείχνουν, οπότε το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις, που μπορούν άνετα να ξεφύγουν από τον έλεγχο και να γίνουν δυναμικές αντιπαραθέσεις. Προσέξτε πολύ την 15η Οκτωβρίου, διότι όλα θα είναι στο κόκκινο.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή περίοδο μπροστά σας διότι θα βρείτε λύσεις τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και γενικά στο τί θέλετε από την ζωή σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα διεκδικήσετε πλήρως αυτά που πιστεύετε ότι σας αναλογούν. Το γεγονός ότι θα το κάνετε με έναν σχεδόν λάγνο τρόπο, θα είναι αρκετό για να τραβήξει πολλά μάτια επάνω σας. Επίσης, θα είναι πολύ δύσκολο να σας αρνηθούν το οτιδήποτε. Στο επαγγελματικό πεδίο, επιτέλους θα ανακαλύψετε τους λόγους για τους οποίους κάνατε πίσω όταν σας πίεζαν να αποδείξετε το πόσο καλοί είστε. Για αυτό άλλωστε θα έχετε επιτυχίες. Περιττό να αναφέρουμε ότι η λίμπιντό σας θα είναι στο κόκκινο και ότι θα έχετε κάθε δυνατή ευκαιρία να την εκδηλώσετε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα κληθείτε να κλείσετε οριστικά κι αμετάκλητα έναν κύκλο καταπίεσης που έχει ξεκινήσει καιρό τώρα. Όπως διαπιστώσατε τα σχέδια που κάνατε προκειμένου να τον κλείσετε  μάλλον δεν εφαρμόστηκαν, για αυτό θα πρέπει να ασχοληθείτε ξανά με τα ζητήματα που θεωρούσατε ότι είχαν τελειώσει. Θα πρέπει να κάνετε ό,τι είναι να κάνετε με ψυχραιμία. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να επιφέρει οικονομικές απώλειες ή έναν χωρισμό, ακόμη και ένα διαζύγιο, το οποίο μπορεί να μην σας αρέσει αλλά δεν θα διστάσετε να το ζητήσετε εάν χρειαστεί. Μέχρι τις 9 του μηνός θα έχετε πάρει τις αποφάσεις σας για αυτά τα ζητήματα. Στις 11 του μηνός θα βρείτε τις λύσεις για τα προβλήματά σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ήρεμες ημέρες μπροστά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε ότι ήλθε ο καιρός να κλείσετε τις πληγές σας και να νιώσετε πιο σίγουροι από ποτέ! Επίσης, θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψεως διότι θα δημιουργήσετε προβλήματα στην επικοινωνία σας με τον κόσμο. Αν βρεθούν άτομα που ξέρουν πώς να σας χειριστούν, να είστε σίγουροι πως θα το κάνουν, διότι διαφορετικά δεν μπορείτε να έλθετε σε κάποιου είδους συμφωνία με τον κόσμο γύρω σας. Βέβαια, μπορούν επίσης να σας εκμεταλλευτούν και να μην το πάρετε καν είδηση. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πέσετε με τα μούτρα στο να φτιάξετε τις ζωές σας ή ένα καλύτερο αύριο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, εκτός από τα επαγγελματικά. Γενικά, είναι περίοδος για να ζήσετε τον έρωτα, να κάνετε παιδί, να σπουδάσετε, να ακολουθήσετε τις καλλιτεχνικές σας τάσεις, και γενικά, να χαρείτε! Στα επαγγελματικά δεν θα έχετε τόσο πρόβλημα, εκτός από το γεγονός ότι οι απαιτήσεις της εργασίας είναι τέτοιες που δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε όσα αναφέραμε. Παρ’ όλα αυτά, αν ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά, θα έχετε επιτυχία, και το κυριότερο, θα μπορέσετε να έχετε όλα τα εφόδια προκειμένου να έχετε μία άνετη ζωή, τόσο εσείς όσο και οι δικοί σας άνθρωποι.


Και εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε αυτό το διάστημα ηρεμία, τουλάχιστον μέχρι τις 13 του μηνός. Από εκεί και πέρα, ο Δίας από τον Τοξότη θα αρχίσει να σας επηρεάζει άμεσα. Μέχρι τις 13 του μηνός θα νιώσετε ότι πλέον οι δοκιμασίες σας τελείωσαν. Στην πραγματικότητα δεν έχουν τελειώσει, απλά πλέον έχετε σφυρηλατηθεί τόσο καλά που οτιδήποτε κι αν σας συμβεί, θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε με χαρακτηριστική άνεση. Οι δεσμευμένοι θα καταλάβετε το πόσο σας στήριξε το ταίρι σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, για αυτό κι εσείς θα το πλημμυρίσετε με την αγάπη σας. Μετά τις 13, τα επαγγελματικά σας θα έχουν άνοδο ή αυξημένο όγκο. Αν και θα πάνε όλα καλά το πρόβλημα θα είστε εσείς, διότι θα πρέπει να αποφασίσετε πού θα δώσετε έμφαση, στην ανάγκη να είστε καλά ή στην επαγγελματική σταδιοδρομία; Και τα δύο δεν μπορείτε να τα κάνετε. Αν το προσπαθήσετε θα χάσετε όσα με κόπο κτίσατε.      


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan