Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου μόνο ένα πράγμα θα σας απασχολήσει το επόμενο διάστημα, η εργασία. Από τις 4 του μηνός και μετά θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές. Μέχρι τις 4 του μηνός θα εργάζεστε πυρετωδώς και νυχθημέρον. Για εσάς δεν θα υπάρχει κάτι άλλο που να μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή, για αυτό άλλωστε σας περιμένουν επιτυχίες και μόνο επιτυχίες. Από τις 4 και μετά θα πείτε ότι αρκετά δώσατε στα εργασιακά σας, ώρα για να κοινωνικοποιηθείτε ή για να έλθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε και άλλα βήματα εμπρός. Αν είχατε κάποιο εργατικό ατύχημα, τώρα είναι ο καιρός είτε να το κοιτάξετε σε ιατρικό επίπεδο είτε σε νομικό επίπεδο, προκειμένου να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να δώσετε έμφαση στις πραγματικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και στις ουσιαστικές συνεργασίες. Η περίοδος αυτή θέλει από εσάς να δείξετε εμπιστοσύνη σε ένα άλλο άτομο, είτε είναι σύντροφος είτε είναι συνεργάτης. Αυτό θα συμβεί επειδή θα καταλάβετε ότι κάποια πράγματα, όσο κι αν επιθυμείτε το αντίθετο, δεν μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας. Στα επαγγελματικά, μόνο οι κατάλληλοι συνεργάτες μπορούν να σας βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα. Στην προσωπική σας ζωή, θα είναι ευκολότερο να εστιάσετε σε έναν στόχο μόνο εάν έχετε την βοήθεια ενός ή μίας συντρόφου. Αν είστε ελεύθεροι φροντίστε να βρείτε κάτι. Οι δεσμευμένοι κρατήστε γερά το ταίρι σας και προχωρήστε μαζί. Η 29η του μηνός θα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να πλησιάσετε τα άτομα που πιστεύετε ότι αξίζουν να είναι δίπλα σας.      


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας και να προσπαθήσετε είτε να έρθετε σε επαφή με τους ανθρώπους είτε να καταφέρετε να καταλήξετε σε κάποιον συμβιβασμό. Οι προηγούμενες ημέρες ανέδειξαν την αναγκαιότητα να υπάρχει ηρεμία και αρμονία με τον κόσμο. Τώρα θα πρέπει ενεργά να έρθετε σε επαφή με εκείνα τα άτομα που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε μία συμφωνία ή να σας βοηθήσουν να καταφέρετε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς. Για αυτό έχει σημασία να είστε ήρεμοι και να έχετε την διάθεση για πραγματικό διάλογο. Το ίδιο και στις σχέσεις σας. Πρέπει να μάθετε να συμβιβάζεστε για το καλό όλων σας. Μόνο τότε θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που έχει ο καθημερινός αγώνας για επιβίωση.


ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να σταματήσετε να πιστεύετε ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εσάς. Σίγουρα, σας συμβαίνουν πάρα πολλά αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να αποσπάσετε την προσοχή σας από τα καθημερινά σας προβλήματα. Η ζωή προχωρά, το ίδιο και οι υποχρεώσεις. Σε αυτές θα πρέπει να δώσετε έμφαση, διότι διαφορετικά αργότερα θα προσθέσετε και άλλα βάρη, καθώς θα συσσωρεύσετε πάκους λογαριασμών, ή όγκο εργασίας από την μη ενασχόληση με αυτήν. Αν δεν έχετε προλάβει να κάνετε αυτά που πρέπει, τότε στις 5 Οκτωβρίου θα σκάσουν όλα μαζί κι εσείς θα τρέχετε!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ανάλογα με το πως είναι δομημένο το προσωπικό σας ωροσκόπιο θα βγάλετε τα θετικά ή τα αρνητικά της περιόδου. Στα θετικά, το βασικότερο προτέρημά σας θα είναι η φρόνηση. Κανείς, μα κανείς, δεν θα μπορέσει να σας κάνει κακό διότι θα έχετε πάρει όλα τα μέτρα, απομακρύνοντας άμεσα όλους όσους έχουν κάνει σκέψεις να σας βλάψουν. Στα αρνητικά, η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε το τι θέλουν οι άλλοι, θα σας οδηγήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές. Χωρίς φωνές αλλά με τα κατάλληλα λόγια θα περάσετε αυτό που θέλετε εσείς. Σε κάποιες περιπτώσεις θα παραπλανήσετε άτομα τα οποία σας φλερτάρουν ή που φλερτάρετε εσείς. Ειδικά, εάν είναι μόνο για σεξ, τότε άνετα μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε πωλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η 1η Οκτωβρίου θα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να κάνετε πράξη τα παραπάνω.  


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε δύο διαφορετικές επιρροές το επόμενο διάστημα. Οι τυχεροί, θα νιώσετε ότι είναι καιρός να χαλαρώσετε από την σφιχτή οργάνωση που έχετε κάνει. Αφού όλα είναι τακτοποιημένα, ή τουλάχιστον τα περισσότερα, γιατι δεν χαλαρώνετε λίγο; Αν έχετε παιδιά, ασχοληθείτε μαζί τους έστω κι αν σας χαλάσουν λίγο το πρόγραμμα που έχετε. Αν είστε ελεύθεροι, είναι καιρός να δοκιμάσετε την τύχη σας στο πεδίο του έρωτα χωρίς προσδοκίες. Με λίγα λόγια, αφήστε την θεά Τύχη να επέμβει από μόνη της και αυτή θα σας βοηθήσει. Πηγαίνετε λίγο με το ρεύμα, και μην ανησυχείτε, δεν θα χάσετε. Στις 2 Οκτωβρίου βγείτε στον κόσμο και ελάτε σε επαφή με τους ανθρώπους.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αν και γενικά σας κυνηγά η κακοδαιμονία, εντούτοις φαίνεται πως  η καλή σας διάθεση θα είναι εκείνη που θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Μάλιστα θα έχετε την τύχη να πέσετε πάνω σε χαρούμενα άτομα που θα σας βοηθήσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να ξεπεράσετε την κακοτυχία σας. Αν έχετε θέματα με χρέη, κινηθείτε άμεσα και βρείτε τους κατάλληλους συμβούλους. Στο επίπεδο των σχέσεων, ένας ή μία πρώην θα βρεθεί στο δρόμο σας, είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι. Ευτυχώς, για όλους, που θα πείτε ότι δεν θέλετε να μπλέξετε μαζί του ή μαζί της, διότι διαφορετικά θα πέσετε και πάλι στον φαύλο κύκλο της απαισιοδοξίας. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως την 5η Οκτωβρίου, είτε είναι για τα χρέη σας, είτε για πρώην.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη περίοδο μπροστά σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε πρόβλημα επειδή το φλερτ σας με τρίτα άτομα θα γίνει άκομψα και για αυτό θα προκαλέσετε την μήνη του ή της συντρόφου σας. Μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια στην αδυναμία που έχετε στο φλερτ αλλά μέχρι ενός ορίου. Για αυτό, μαζευτείτε. Οι ελεύθεροι, είναι καιρός να περάσετε από τα μηνύματα και τις θεωρίες στην πράξη. Η περίοδος αυτή ευνοεί το να βγείτε με το καινούριο σας αίσθημα και να κάνετε το πρώτο ουσιαστικό βήμα! Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να δείτε τις δυσκολίες που έχετε στα επαγγελματικά σας ως ευκαιρία να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα, είτε με μία νέα συνεργασία είτε με την βοήθεια του ή της συντρόφου σας. Η 29η Σεπτεμβρίου είναι η ιδανική ημέρα για εσάς για να πλησιάσετε τους ανθρώπους.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, από την Παρασκευή και μετά, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τους εαυτούς σας. Αρκετά σας έχουν προβληματίσει οι μη ηθελημένες αλλαγές και τα χρέη. Αυτές θα συνεχίσουν να υπάρχουν, οπότε το μόνο που μένει για εσάς είναι να τις προσπεράσετε, αν όχι με το χαμόγελο και χαρούμενες δραστηριότητες, τουλάχιστον με τον έρωτα. Αυτό θα ισχύει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, οπότε φροντίστε να μην πάει καμία ημέρα χαμένη και μέσα στην μουρτζουφλιά. Από εκεί και πέρα, θα υπάρξει και ηρεμία και αρμονία. Η 30η Σεπτεμβρίου θα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσάς. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να δώσετε έμφαση σε δύο τομείς, στα οικονομικά σας και σε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής, ότι αυτήν την περίοδο οι επιθυμίες και οι στόχοι σας όχι μόνο δεν πραγματοποιούνται αλλά είναι και προβληματικά. Σε οικονομικό επίπεδο, είτε θέματα με την Εφορία, είτε με καθυστερήσεις στην σύνταξη ή τον μισθό σας, τα πράγματα φαίνονται ζοφερά. Για αυτό τον λόγο μαζεύατε χρήματα τόσο καιρό, για αυτές τις δύσκολες ημέρες. Αν δεν έχετε αποθεματικό, φροντίστε να ζητήσετε χρήματα από την οικογένειά σας ή κάντε οικονομία μένοντας στο σπίτι. Σε προσωπικό επίπεδο, το γεγονός ότι δεν συμβαίνουν αυτά που περιμένετε μπορεί να σας πτοήσει ελαφρά, για αυτό φροντίστε να ασχοληθείτε με ό,τι σας κάνει να νιώθετε καλά. Επίσης, για να νιώσετε πιο όμορφα, εστιάστε στο αίσθημα της σιγουριάς που σας παρέχουν κυρίως η οικογένειά σας και οι γονείς σας.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορέσετε επιτέλους να λύσετε τα θέματα που αφορούν τα ερωτικά σας ή θέματα με τα παιδιά σας. Με τα παιδιά σας, αν είναι μικρά θα μπορέσετε να τα βάλετε σε σχολικό πρόγραμμα. Αν είναι μεγάλα, μπορεί να μην σπουδάσουν αυτό που θέλουν ή να μη κάνουν αυτό που επιθυμούν, αλλά σίγουρα λύσεις για κάτι διαφορετικό υπάρχουν, οπότε όλα θα είναι υπό έλεγχο. Στον έρωτα, μπορεί να σας προβληματίζουν οι ερωτικοί σας σύντροφοι με την συμπεριφορά τους αλλά εσείς θα πάρετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προκειμένου να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες. Αν πάνε με τα νερά σας, έχει καλώς, ειδάλλως καλύτερα μόνοι και μόνες σας.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να ασχοληθείτε με εκείνα τα πράγματα που σας κάνουν και ηρεμείτε. Μπορείτε κάλλιστα να χαλαρώσετε στο σπίτι, μπορεί επίσης να χαλαρώσετε πηγαίνοντας στο γυμναστήριο. Γενικά, πρέπει να αποφύγετε το άγχος. Αν το μυαλό σας είναι ήρεμο θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με όλα τα θέματα της καθημερινότητας, είτε αυτή είναι η εργασία είτε είναι οι υποχρεώσεις σας, και να τα φέρετε εις πέρας. Από την 1η Οκτωβρίου θα αρχίσετε να ξεφεύγετε από σχέσεις ή καταστάσεις που σας κρατούσαν δέσμιους και θα αρχίσετε να χαίρεστε τις επαφές με τους ανθρώπους γύρω σας. Η 30η Σεπτεμβρίου θα είναι καλή ημέρα για να οργανωθείτε καλύτερα. Η 4η Οκτωβρίου θα είναι μία ιδιαιτέρως αγχωτική ημέρα.


ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, καλώς ή κακώς έχετε αρκετά θέματα με τα επαγγελματικά σας, με άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας, ακόμη και με κάποιον από τους γονείς σας, κυρίως τον πατέρα σας. Εσείς όμως δεν είστε άτομα που αντέχετε να βρίσκεστε σε κατάσταση παραταμένου άγχους. Για αυτό και εσείς θα κάνετε το αυτονόητο, θα αποστασιοποιηθείτε από αυτά που σας συμβαίνουν. Αυτός είναι ο λόγος που θα ηρεμήσει το μυαλό σας. Μόνο τότε θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με όλα όσα σας συμβαίνουν, αλλά και αυτό όχι παραπάνω από όσο πιστεύετε ότι αξίζει. Η 5η Οκτωβρίου θα είναι μία δύσκολη ημέρα για την ψυχολογία σας. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα καταλάβετε ότι με την ευθεία οδό δεν μπορείτε να καταφέρετε να πετύχετε αυτό που θέλετε. Οι λύσεις στα προβλήματά σας θα έλθουν μόνο αν αποφασίσετε ότι πρέπει να χειραγωγήσετε τους ανθρώπους που εμπλέκονται στις υποθέσεις σας. Με την κατάλληλη πίεση και τόνο φωνής θα πετύχετε πολλά περισσότερα από το να απαιτήσετε αυτό που θέλετε, ακόμη και αν πραγματικά τα πράγματα είναι όπως τα λέτε εσείς. Απλά, αυτές τις ημέρες δεν γίνεται διαφορετικά. Την 1η Οκτωβρίου θα καταλάβετε πόσο σημαντικό τελικά ήταν να κινηθείτε δια της πλαγίας οδού.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οργάνωση των επαγγελματικών σας. Είτε διότι υπάρχουν καθυστερήσεις είτε διότι ξεκινήσατε κάτι καινούριο, θα πρέπει να κάνετε και πάλι όλες εκείνες τις ενέργειες που κάνατε τον προηγούμενο μήνα. Γενικά, θα νιώθετε ότι όλα όσα κάνατε πήγαν στον βρόντο αλλά αυτό δεν είναι αληθές. Απλά, αυτό το διάστημα θα πρέπει να γίνετε ακόμη καλύτεροι επειδή οι προκλήσεις θα είναι μεγαλύτερες. Μέσα από αυτήν την «επανεκπαίδευση» θα βγείτε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας. Στις 4 Οκτωβρίου, ο πανικός ή η υπερένταση που νιώθετε από την αναπάντεχη αλλαγή της τύχης σας, θα καταλαγιάσει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μέχρι τις 3 Οκτωβρίου και όμορφα θα νιώθετε, και με ήρεμη διάθεση θα είστε, και με διάθεση για έρωτα, και γενικά θα νιώσετε πολύ σίγουροι για τους εαυτούς σας. Φαίνεται πως τώρα που ο Σεπτέμβριος φεύγει θέλει να σας χαρίσει τις στιγμές γαλήνης και ηρεμίας που σας στέρησε με το παραπάνω στις αρχές του μηνός. Το γεγονός αυτό θα το εκμεταλλευτείτε για να ανοιχτείτε στον κόσμο και να εισπράξετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Από τις 3 Οκτωβρίου και μετά ξεκινάει μία περίοδος εντάσεων, κυρίως λόγω ασυνεννοησίας. Στις 5 του μηνός μπορείτε να διεκδικήσετε για εσάς το κάτι παραπάνω στον έρωτα.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ ήρεμη και χαλαρή περίοδο επειδή θα αποφασίσετε πως ήλθε ο καιρός να φροντίσετε τους εαυτούς σας, κυρίως με ξεκούραση και ανάπαυλα. Καθίστε στο σπίτι και απολαύστε τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες, καλέστε φίλους να έλθουν στο σπίτι σας και περάστε χρόνο μαζί, ή αφήστε για λίγο το πολυάσχολο πρόγραμμά σας και καθίστε με την οικογένειά σας να τους δείτε λιγάκι.Τις δυσκολίες θα τις έχετε εσείς οι παντρεμένοι. Εσείς λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών σας δεν θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο για χαλάρωση, για αυτό ετοιμαστείτε για πολύ γκρίνια από το μέρος των δικών σας ανθρώπων. Προσέξτε ιδιαιτέρως την 27η Σεπτεμβρίου και την 3η Οκτωβρίου. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μία γερή εκκαθάριση από οτιδήποτε παλαιό, και την εμφάνιση νέων ευκαιριών ή καταστάσεων. Η περίοδος αυτή ευνοεί να κλείσετε οριστικά κύκλους που πλέον δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι άλλο, κυρίως σε θέματα που σας προκαλούσαν ευχαρίστηση αλλά όχι πια. Όσο θα περνούν οι ημέρες θα αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάτε άλλο ανθρώπους ή καταστάσεις μόνο και μόνο επειδή κάποια στιγμή όντως σας έκαναν να χαρείτε. Τώρα πρέπει να συμφιλιωθείτε με την ιδέα του τέλους και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές σας. Άλλωστε η επανεκκίνηση θα σας κάνει καλό διότι θα κάνετε αυτό που θέλετε όπως το θέλετε. Και μην ανησυχείτε, οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές! Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι απλά να τις αρπάξετε. Η 28η Σεπτεμβρίου θα είναι η ιδανική ημέρα για να κάνετε το καινούριο σας ξεκίνημα. 


ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα αποφασίσετε τώρα που έχετε τα γενέθλιά σας ότι δεν θέλετε να αφήσετε άλλο τα χρέη να επηρεάζουν τον τρόπο που θέλετε να ζείτε την ζωή σας, ούτε επίσης να αφήνετε τους άλλους να σας πληγώνουν. Όσον αφορά τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, είναι καιρός να τους δώσετε να καταλάβουν ότι κι εσείς έχετε προσωπικότητα ασχέτως αν νομίζουν ότι μονίμως είστε πειθήνιοι. Το ότι θέλετε να είστε συνεργάσιμοι δεν σημαίνει ότι είστε σκλάβοι των άλλων. Αυτό είναι που πρέπει να τους δώσετε να καταλάβουν. Όσον αφορά τα χρέη, καλώς ή κακώς αυτά έχουν απορρυθμίσει την καθημερινότητά σας. Για αυτό, πάρτε πρωτοβουλίες και κλείστε τις υποθέσεις σας ή απλά αγνοήστε τα. Το σημαντικό για σας είναι να ηρεμήσετε και να δείτε όλη αυτήν την ιστορία ως κάτι συνηθισμένο και καθημερινό. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία καταπληκτική περίοδο εάν αποφασίσετε ότι δεν θα αφήσετε τις φαντασιώσεις ή τις φοβίες σας να σας κατακλύσουν με άγχος. Γενικά, το διάστημα αυτό, θα πρέπει να αφήσετε τις θετικές σκέψεις να πλημμυρίσουν το μυαλό σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει αφάνταστα τo να έλθετε σε επαφή με χαρούμενους και αισιόδοξους ανθρώπους. Μπορεί κάλλιστα να σας βοηθήσουν τα αδέλφια ή οι στενοί σας συγγενείς. Γενικά, καλό είναι να αφήσετε μακρυά οτιδήποτε σας αγχώνει, κυρίως το θέμα της δουλειάς ή της υγείας. Μόνο όταν ισορροπήσετε εσείς θα ισορροπήσουν και αυτοί οι τομείς της ζωής σας. Η 29η Σεπτεμβρίου θα είναι η ημέρα που είτε θα πείτε «μακρυά από εμένα το άγχος» είτε το άγχος θα σας καταπιεί. Εσείς θα επιλέξετε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι τις 3 Οκτωβρίου η σκέψη σας θα είναι αρκετά ήρεμη, κάτι που θα βοηθήσει τα εσωτερικά σας άγχη. Από τις 3 του μηνός και μετά, θα δώσετε έμφαση στα οικονομικά σας. Μέχρι τότε, και αφού έχετε ηρεμήσει αρκετά, θα δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες. Είναι καιρός να κοιτάξετε την εικόνα που προβάλλετε στον κόσμο. Αρκετά την έχετε παραμελήσει είτε λόγω φόρτου εργασίας, είτε λόγω κακής διάθεσης. Μην ξεχνάτε πως είστε Ζυγοί, πράγμα που σημαίνει ότι μία καλή και όμορφη εμφάνιση δείχνει ότι έχετε ισορροπήσει και εσωτερικά. Αν τα καταφέρετε να το κάνετε, θα δείτε τα μάτια του κόσμου να στρέφονται επάνω σας! Η 4η Οκτωβρίου θα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσάς, κυρίως επικοινωνιακά. 

  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να πείτε τόσο στους εαυτούς σας όσο και στον κόσμο γύρω σας ότι δεν αντέχετε άλλο την τρέλλα και τις εγωιστικές συμπεριφορές. Σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να απομονωθείτε λίγο, διότι θα βρεθείτε στα όρια της ανοχής σας και σαφώς δεν θέλετε να ξεσπάσετε. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, επαγγελματικά, θα χρειαστεί να βρείτε καινούριους συνεργάτες ή να βρείτε εργασία μέσω γνωστού. Ό,τι κάνετε θα πρέπει να γίνει κρυφά διότι από υποσχέσεις έχετε χορτάσει κι εσείς θέλετε άμεσα λύσεις στα θέματά σας.  Από τις 3 Οκτωβρίου και μετά θα αρχίσετε ενεργά συζητήσεις με τα άτομα που προκαλούν αναστάτωση στις ζωές σας ή θα ξεκινήσετε κάποιου είδους διαπραγματεύσεις.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ έντονη περίοδο μπροστά σας. Από την μία, θα βρείτε λύσεις σε αρκετά από τα θέματα που σας απασχολούν, με μόνη εξαίρεση την συνεννόηση με τους συναδέλφους σας στην εργασία, η οποία θα είναι προβληματική. Από την άλλη, μπορείτε άνετα να μπείτε στον πειρασμό και να χειραγωγήσετε καταστάσεις και ανθρώπους προς όφελός σας. Το ότι μπορείτε να το κάνετε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλό. Επίσης, είναι περίοδος ακραίας ερωτικής έντασης, η οποία μπορεί να καλυφθεί με πολλά παιχνίδια, κυρίως όμως με το παιχνίδι της αποπλάνησης, το οποίο το παίζετε στα δάχτυλα. Η 1η Οκτωβρίου θα είναι η ημέρα που θα μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να οργανώσετε τόσο την σκέψη σας όσο και τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, ήλθε η στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσετε το παρελθόν και όλες τις αποφάσεις που σας έφεραν εδώ που είστε. Μπορεί να μην σας αρέσει αλλά αυτή η διαδικασία είναι μονόδρομος. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την ζωή σας με αναπτερωμένο το ηθικό! Στο διαπροσωπικό επίπεδο, κάποια πράγματα όπως τα θέλατε δεν μπορούν να γίνουν, για αυτό θα πρέπει να ασχοληθείτε ξανά μαζί τους. Μην νομίζετε ότι είναι κάτι τραγικό, απλά θα πρέπει να οργανώσετε λίγο εκείνους τους ανθρώπους που ναι μεν κατάλαβαν τι τους ζητάτε αλλά δυσκολεύονται να τα εφαρμόσουν. Η 2α Οκτωβρίου θα είναι η ημέρα που πρέπει να κάνετε τις κινήσεις σας.      


ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε μία περίοδο χωρίς πολλά πολλά, κι έτσι να μπορέσετε να ασχοληθείτε με δευτερεύουσες ασχολίες. Στον έρωτα, θα πρέπει να καθίσετε και να δείτε για ποίον λόγο έλκετε ένα συγκεκριμένο τύπο ανθρώπων. Στην εργασία, μετά τις 3 Οκτωβρίου, θα πρέπει να βρείτε τρόπο να συνεννοηθείτε με τους συναδέλφους σας. Επίσης είναι καιρός να ξεχωρίσετε την φιλία από τον συναδελφισμό. Αυτά τα πράγματα δεν είναι συμβατά μεταξύ του επειδή η εργασία έχει άλλες απαιτήσεις, και σαφώς όλες οι ώρες δεν είναι χαλαρές. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ακόμα και αν αυτό δεν αρέσει στον κόσμο γύρω σας, πρέπει να φροντίσετε τους εαυτούς σας και τις ανάγκες σας. Καλώς ή κακώς δεν είστε από τους ανθρώπους που θα ζοριστούν ιδιαιτέρως, οπότε, τώρα που θα υπάρξει πίεση από συζύγους, συντρόφους, οικογένεια, σπίτι, εσείς παραμείνετε ψύχραιμοι και μην δώσετε σημασία στο τι συμβαίνει γύρω σας. Πέρα από το γεγονός ότι θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, θα δώσετε και λύσεις εκεί που οι άλλοι θα έχουν πανικοβληθεί. Για τους ελεύθερους η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή καθώς η γοητεία σας είναι ιδιαιτέρως έντονη, για αυτό και θα μπορέσετε να αποκτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας ανάμεσα από πολλές επιλογές. Η 29η Σεπτεμβρίου θα είναι μία πολύ καλή ημέρα για τα ερωτικά σας. Η 3η Οκτωβρίου θα είναι προσωπικά για εσάς μία πολύ καλή ημέρα.


Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου είναι περίοδος εργασίας, οργανώσεως των προτεραιοτήτων σας και τακτοποιήσεως των οικονομικών σας. Η επαγγελματική σας δραστηριότητα βρίσκεται στο μέγιστο δυνατό σημείο της, για αυτό και για εσάς δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από την δουλειά σας, τουλάχιστον μέχρι τις 4 Οκτωβρίου διότι μετά χαλαρώνετε. Μέχρι τότε έχετε αρκετό κόπο, ο οποίος όμως δεν θα πάει χαμένος διότι οικονομικά θα πατήσετε καλύτερα στα πόδια σας ή θα κλείσετε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις σας. Επίσης, θα έχετε βάλει την ζωή σας σε τέτοιο πρόγραμμα που μετά τις 4 Οκτωβρίου θα σας δώσει χρόνο να ασχοληθείτε με τις δικές σας προσωπικές δραστηριότητες.    


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να ασχοληθείτε με ό,τι σας πληγώνει, να τα βγάλετε στην επιφάνεια, να παραδεχθείτε ότι υπάρχουν, και να τα λύσετε. Καλώς ή κακώς όλοι έχουμε τα θέματά μας, αλλά εσείς με τόσα που περάσατε διδαχθήκατε την ανάγκη για εξωστρέφεια, διότι διαφορετικά είδατε πόσο άσχημα περάσατε όσο τα κρατούσατε μέσα σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε θέματα με τους γονείς σας, είτε λόγω τσακωμών μεταξύ τους είτε ενός προβλήματος υγείας που μπορεί να προκύψει. Προσέξτε ιδιαιτέρως την 5η Οκτωβρίου. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μπροστά μία περίοδο όπου θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Σε γενικό επίπεδο, είναι καιρός να αποκαταστήσετε την ισορροπία στις σχέσεις σας. Αρκετά φοβηθήκατε μία αντιπαράθεση η οποία έπρεπε να γίνει. Μέσα από αυτό το ξέσπασμα θα βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις και τα κοινά χαρακτηριστικά που σας ενώνουν, και μαζί θα ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο. Οι ελεύθεροι, θα μπορέσετε επιτέλους να αποκτήσετε σοβαρή ερωτική ζωή και οι δεσμευμένοι, επιτέλους θα χαλαρώσετε. Λίγο πιο δύσκολες θα είναι οι επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, διότι χρειάζεται περισσότερος διάλογος και υποχωρήσεις. Για αυτόν τον λόγο προσέξτε ιδιαιτέρως την 30η Σεπτεμβρίου. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα διαπιστώσετε πως το ίδιο το Σύμπαν θέλει από εσάς να ξεφύγετε λίγο από την εσωστρέφεια που σας έχει πιάσει, και θα σας βοηθήσει να το πράξετε αυτό μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε μπορείτε να βάλετε την προσωπική και ερωτική σας ζωή σε τάξη και να χαλαρώσετε βγαίνοντας έξω με φίλους ή γνωρίζοντας καινούριο κόσμο. Αν δεν τα καταφέρετε, θα νιώσετε ότι έχετε ακόμη να διορθώσετε πολλά κακώς κείμενα για αυτό δεν θα κάνετε εξωστρεφείς κινήσεις. Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, εάν πάρετε τον χρόνο σας και κάνετε την αυτοκριτική σας, τότε θα πετάξετε πολλά βαρίδια από επάνω σας. Η 30η Σεπτεμβρίου θα είναι η ημέρα που θα αποφασίσετε ποιον δρόμο θα ακολουθήσετε.  


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα διαπιστώσετε τις επόμενες ημέρες το τίμημα που έχει η συμπεριφορά σας απέναντι στον κόσμο. Παρ’ ότι αυτές τις ημέρες υπάρχει διάθεση από τον υπόλοιπο κόσμο να σας πλησιάσει, εσείς δεν θέλετε κανέναν δίπλα σας. Για αυτόν τον λόγο το επόμενο διάστημα θα μείνετε μόνοι σας καθώς οι άλλοι θα σας αφήσουν στην ησυχία σας. Στην πιο ακραία εκδοχή των ημερών αυτών, έρχεται ένας χωρισμός ή ένα διαζύγιο. Θα πρέπει να προσέξετε την 28η του μηνός, καθώς η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί μία νέα πορεία στις σχέσεις σας.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη περίοδο μπροστά σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε. Εσείς έχετε όλη την καλή διάθεση να δώσετε τα χρήματά σας αλλά οι ημέρες αυτές ευνοούν τους επιτήδειους που θέλουν να σας εξαπατήσουν. Για αυτό, προσέξτε τις δοσοληψίες σας, ειδικά τις διαδικτυακές ή με αγορές στο εξωτερικό. Όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, μπορεί να έχετε έναν ιδιαιτέρως ερωτικό διάστημα εμπρός σας αρκεί να μην σας πιάσει το «σύνδρομο του μάρτυρα», ότι πρέπει σώνει και ντε να θυσιαστείτε για το άλλο άτομο προκειμένου να είστε μαζί. Αν πάλι νιώθετε εγκλωβισμένοι σε αυτό που έχετε, κοιτάξτε τις προτάσεις που σας έρχονται από μακρυά και κυρίως μέσω διαδικτύου.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα διαπιστώσετε πως όσο κι αν προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη την οικογένειά σας, το σπίτι σας, ακόμη και τον ψυχισμό σας, τόσο θα απογοητεύεστε επειδή τίποτα δεν πηγαίνει όπως θα θέλατε εσείς. Ευτυχώς που από τις 27 του μηνός και μέχρι τις 3 Οκτωβρίου θα καταλάβετε τι κάνετε λάθος, τί πρέπει να διορθωθεί, και το βασικό όλων, ότι πρέπει να ηρεμήσετε. Από την 1η Οκτωβρίου ξεκινά μία περίοδος πολλών εντάσεων που μπορεί να καταλήξουν είτε σε χωρισμό, είστε σε διάλυση γάμου, είτε σε οικονομικές απώλειες, είτε ακόμη σε απώλεια της θέσεως εργασίας, κυρίως λόγω μυστικών που θα βγουν στην επιφάνεια. Ο μόνος τρόπος για να περάσετε αλώβητοι αυτό το διάστημα είναι να ακούτε τις συμβουλές ήρεμων ανθρώπων ή ειδικών συμβούλων.ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, γενικά θα έχετε ένα ήρεμο διάστημα μπροστά σας. Στα καλά νέα της περιόδου. Επειδή θα είστε ήρεμοι θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν, κυρίως με τον ή την σύντροφό σας ή τα παιδιά σας. Μπορεί να είστε περισσότερο εσωστρεφείς τις επόμενες ημέρες αλλά αυτό καλό θα σας κάνει διότι θα αποφύγετε πλήρως τις εντάσεις, κι έτσι θα είστε όλοι αγαπημένοι. Στα δύσκολα νέα της περιόδου, θα είναι η πλήρης αδυναμία συνεννοήσεως με τους ανθρώπους στον χώρο της εργασίας σας, κάτι που θα σας οδηγήσει στο να κάνετε αφ’ ενός την δουλειά σας μόνοι σας αφ’ετέρου να υπάρχει κακό κλίμα με τους συναδέλφους σας. Προσέξτε στις 29 Σεπτεμβρίου ιδιαιτέρως την συμπεριφορά σας.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε πως ήλθε ο καιρός να πετάξετε από επάνω σας τον μανδύα του μάρτυρα και να κοιτάξετε μόνο τις δικές σας ανάγκες και τίποτα άλλο. Αυτός θα είναι ο λόγος που οι δεσμευμένοι θα έχετε σφοδρές αντιπαραθέσεις με τους ή τις συντρόφους σας, ή μπορεί κάλλιστα να οδηγηθείτε σε χωρισμούς. Οι ελεύθεροι, θα επιδοθείτε σε ένα ανελέητο κυνήγι σεξουαλικών απολαύσεων, και μάλιστα θα χρησιμοποιήσετε με μεγάλη άνεση την αποπλάνηση. Τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί εάν μπει στο στόχαστρό σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι έτσι όπως θα έχετε αφηνιάσει να μην χάσετε ευκαιρίες να αποκτήσετε εισόδημα μόνο και μόνο επειδή δεν θέλετε να έχετε ρουτίνα. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις προσωπικές σας υποθέσεις ή τις υποθέσεις που αφορούν το σπίτι σας, είτε με την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου, είτε με την βοήθεια του ή της συντρόφου σας, είτε με την βοήθεια ενός συμβούλου. Ο λόγος που χρειάζεστε εξωτεριική βοήθεια είναι επειδή αυτό το διάστημα έχετε κουραστεί και δεν σκέπτεστε καθαρά. Για καλή σας τύχη το διάστημα μεταξύ 1ης και 3ης Οκτωβρίου θα έχετε ηρεμήσει αρκετά και θα σας είναι πιο εύκολο είτε να πάρετε αποφάσεις είτε να συμφωνήσετε στις προτάσεις που θα σας κάνουν αυτοί που τρέχουν για εσάς.          


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan