Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μέχρι τις 5 Αυγούστου θα έχετε ένα διάστημα γεμάτο με δραστηριότητες και έρωτα. Αυτές οι πέντε ημέρες θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε και να δείτε την ζωή πιο θετικά. Από τις 5 Αυγούστου και μέχρι τις 12 Αυγούστου θα ασχοληθείτε με το πού θα πάτε διακοπές. Οι παντρεμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απλά θα κάνετε ό,τι σας αρέσει. Και οι δύο κατηγορίες πάντως θα ανατρέψετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, αλλά μάλλον αυτό είναι κάτι που δεν θα σας νοιάξει ιδιαιτέρως. Από τις 12 μέχρι τις 18 Αυγούστου, θα αρχίσετε να κάνετε ταξείδια, να γνωρίζετε καινούριο κόσμο, και βέβαια να φλερτάρετε ασυστόλως. Είναι επίσης καλή εποχή να ξεκινήσετε μία εμπορική δραστηριότητα που «κόλλησε» μέσα στον Ιούλιο ή να ξεκόψετε μία και καλή από πρώην. Από τις 18 του μηνός και μετά ξεκινά μία δύσκολη περίοδος για εσάς. Οι περισσότεροι θα χρειαστεί να επιστρέψετε στην εργασία σας άμεσα, κάτι το οποίο δεν θα σας αρέσει καθόλου. Στις 22 Αυγούστου θα νιώσετε ότι οι σχέσεις που έχετε δεν σας εκφράζουν καθόλου, για αυτό από τις 24 του μηνός και μετά θα ξεκινήσει για εσάς μία περίοδος όπου θα είστε ακραίοι ως προς τις επιλογές σας. Η πιο απλή εκδοχή της περιόδου αυτής θα είναι η εξαντλητική δίαιτα. Στην πιο σύνθετη εκδοχή, είτε θα επιλέξετε ανθρώπους που θα είναι σπίτι-δουλειά-δουλειά-σπίτι κι έτσι θα νιώθετε μία σιγουριά ή θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από αυτού του είδους τους ανθρώπους. Το σίγουρο είναι πως εργασιακά θα είστε καλά. Στις 29 του μηνός και μέχρι το τέλος του Αυγούστου, κάτι καινούριο εργασιακά ξεκινά για εσάς αλλά θα πρέπει να δείξετε σύνεση με τις επιλογές σας.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα αποφασίσετε πως περισσότερο αξίζει η ανθρώπινη επαφή παρά τα επαγγελματικά. Άλλωστε στα επαγγελματικά βλέπετε καιρό τώρα ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, οπότε οι προτεραιότητές σας αλλάζουν. Οι παντρεμένοι θα δώσετε έμφαση στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα αρχίσετε να νιώθετε ότι η ζωή είναι για εσάς μετά τις 3 Αυγούστου. Από τις 5 ως τις 13 Αυγούστου θα ζήσετε αυτό που ονομάζεται «καλοκαιρινός έρωτας». Μέχρι τις 19 του μηνός τα πράγματα θα είναι αρκετά ήρεμα για εσάς. Από τις 19 και μέχρι τις 24 Αυγούστου θα έχετε εύνοια σε ταξείδια, γνωριμίες, αλλά και στην επιλογή σπουδών. Κάποιοι από εσάς θα εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να εκφράσετε στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας τα όνειρά σας. Μέχρι τις 29 Αυγούστου θα πρέπει να προσέχετε ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε, και βέβαια να προσέχετε να μην πέσετε θέματα απάτης. Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα πρέπει να κάνετε απολογισμό στο τί έχετε ξοδέψει μέχρι εκείνη την στιγμή και να αρχίσετε και πάλι να βάζετε σε τάξη τις καθημερινές σας ανάγκες. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα αρχίσετε να νιώθετε ότι κάτι αλλάζει μετά τις 3 Αυγούστου. Οι δεσμευμένοι θα έλθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, και επειδή η επικοινωνία σας θα είναι πολύ καλή, θα λύσετε αρκετά θέματα που σας απασχολούν. Στις 4 Αυγούστου ξεκινά μία περίοδος όπου θα θελήσετε να παρατήσετε μία εργασία που κάνετε η οποία όχι μόνο δεν σας καλύπτει, αλλά και σας καταπιέζει. Από τις 13 Αυγούστου και μέχρι τις 18 του μηνός θα νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, αρκεί οι άλλοι να σας ακούν και να μην σας βάζουν εμπόδια. Από τις 18 και μετά, παρ’ ότι θα συνεχίσετε να νιώθετε καλά με τους εαυτούς σας, θα αρχίσετε να δίνετε έμφαση στα οικονομικά σας, τα οποία θα αρχίζουν να ζορίζουν από τις 22 Αυγούστου και μετά. Από τις 24 του μηνός και μετά θα δώσετε πλήρη έμφαση στην αναζήτηση εσόδων, ίσως με την επιστροφή στην προηγούμενη εργασία σας, ή με αρκετές υπερωρίες. Στις τρεις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου κάτι καινούριο ξεκινάει για εσάς σε οικονομικά θέματα, αλλά, θα χρειαστεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ξεκινάτε τον Αύγουστο με αρκετές εντάσεις. Ο Ουρανός στον δεκανό σας δεν λέει να σας αφήσει ήσυχους και προσπαθεί να ανατρέψει ό,τι έχετε φτιάξει τόσο καιρό για εσάς. Η περίοδος αυτή θέλει ξεπετάγματα αλλά εσείς δεν είστε άτομα που κινείστε γρήγορα. Για αυτόν τον λόγο νιώθετε βάρος και άγχος από αυτά που σας συμβαίνουν. Όμως, μέχρι τις 5 Αυγούστου θα πρέπει να βασιστείτε στις εσωτερικές σας δυνάμεις προκειμένου να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν. Αν δεν μπορέσετε, θα βγάλετε γκρίνια, και θα τσακωθείτε με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, και κυρίως με τα μέλη της οικογενείας σας. Από τις 12 ως τις 18 Αυγούστου, θα προσπαθήσετε να καταλαγιάσετε κάπως την εσωτερική σας πίεση, για αυτό δεν θα ήταν κακό να ανοίξετε διάλογο με τα άτομα με τα οποία ήλθατε σε προστριβή. Από τις 20 και ως το τέλος του μηνός, ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο ξεκινά για εσάς, αλλά με πολλές δυσκολίες. Στην φάση που βρίσκεστε θα πρέπει να επιλέξετε να είστε με άτομα που μπορούν να κατανοήσουν την θέση σας και να σας βοηθήσουν, όχι να ασκούν κριτική και να σας γκρινιάζουν.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ως τις 5 Αυγούστου θα πρέπει να κοιτάξετε την φροντίδα του σπιτιού σας και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να φύγετε για διακοπές. Αν είστε ελεύθεροι, αυτήν την περίοδο θα νιώσετε έλξη για ένα άτομο από το παρελθόν ή για ένα άτομο που είναι οικογενειακός σας φίλος. Αυτός θα είναι ο λόγος που αντί να νιώθετε πλήρως καλά με το συναίσθημα που θα σας προξενήσει, θα νιώθετε αγχωμένοι, κι αυτό διότι δεν σας αρέσουν τα μπλεξίματα, ειδικά εάν κάτι δεν πάει καλά στο μέλλον. Οι δεσμευμένοι μέχρι τις 13 Αυγούστου, θα θελήσετε είτε να καθίσετε στο σπίτι σας και να απολαύσετε τον χρόνο που έχετε ελεύθερο με το ταίρι σας, ή θα θελήσετε να πάτε στο χωριό σας, διότι εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα τις διακοπές σας. Από τις 19 Αυγούστου και μέχρι τις 24 Αυγούστου, θα αρχίσετε κάποια παραπάνω έξοδα, αλλά είναι μέρος της διασκέδασής σας οπότε δεν θα σας νοιάξει καθόλου πόσα θα χαλάσετε. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα έχετε θετικά νέα που αφορούν την αξία της ακίνητης περιουσίας σας, ή, θα καταφέρετε να πουλήσετε μέρος αυτής. Στις 30 του μηνός κάτι νέο ερωτικό μπαίνει στις ζωές σας αλλά αυτό είναι κάτι που θα σας απασχολήσει κυρίως τον Σεπτέμβριο.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα αρχίσετε να έχετε κινητικότητα από τις 2 Αυγούστου και μετά. Η περίοδος ευνοεί κυρίως τους συντρόφους σας, ή τις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, παρά εσάς. Αυτό θα συμβεί επειδή είστε εγκλωβισμένοι στον δικό σας κόσμο. Έτσι, εκείνοι κι εκείνες θα πάρουν πρωτοβουλίες προκειμένου να αρχίσει να υπάρχει κίνηση και ζωντάνια στις ζωές σας. Από τις 5 Αυγούστου όμως θα θελήσετε να αναλάβετε τα ηνία, διότι ας μην κρυβόμαστε, δεν σας αρέσει να ελέγχουν άλλοι την ζωή σας. Για αυτόν το λόγο θα ξεκινήσουν κάποιες ήσσονος σημασίας προστριβές, που περισσότερο θα έχουν την μορφή γκρίνιας και ξεροκεφαλιάς παρά κάτι σημαντικό. Από τις 13 Αυγούστου και μετά το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να φιλοξενήσετε συγγενείς στο σπίτι σας ή να πάτε εσείς να μείνετε σε σπίτια συγγενών. Η περίοδος αυτή ευνοεί την ηρεμία καθώς πολλά πράγματα λόγω της περιόδου δεν μπορούν να γίνουν. Μέχρι τις 16 του μηνός είναι πολύ πιθανόν να σας πιάσει μία μανία και να θελήσετε να επικοινωνήσετε με πρώην. Από τις 24 του μηνός και μέχρι τις 29 Αυγούστου θα έχετε κάποιες λεκτικές εντάσεις επειδή ως γνήσιοι Ταύροι θα θελήσετε να γυρίσετε στο σπίτι και την καθημερινότητά σας. Από τις 30 και μετά η επιθυμία σας αυτή θα γίνει πράξη. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το δεξί μπαίνει ο Αύγουστος για εσάς τους Δίδυμους του πρώτου δεκαημέρου, καθώς ο έρωτας αλλά και η διάθεση για ταξείδια θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από το φόβο των ανατροπών που έχει κυριεύσει το μυαλό σας. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πλέον έχετε ανθρώπους δίπλα σας που θέλουν να σας φροντίζουν, τότε μόνο χαρούμενες στιγμές σας περιμένουν. Αυτή η ένταση συναισθημάτων και χαράς θα κρατήσει μέχρι τις 5 Αυγούστου. Μέχρι τις 12 Αυγούστου θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας αλλά και το πόσο καλά νιώθετε με τους εαυτούς σας. Από τις 12 ως τις 19 Αυγούστου, θα θελήσετε να ξεφύγετε από όσα σας απασχολούν φεύγοντας για διακοπές, κατά προτίμηση μόνοι σας. Μην ανησυχείτε για παρέα, όπου κι αν πάτε θα βρείτε! Από τις 19 Αυγούστου και μετά θα αρχίσουν να συσσωρεύονται κάποια σύννεφα στην οικογενειακή σας ευτυχία ή θα υπάρχουν κάποια θέματα με το σπίτι σας. Μία ελάχιστη μερίδα από εσάς θα θελήσει να κάνει σχέση με ένα ήρεμο (έως ανιαρό) άτομο. Στις 30 Αυγούστου θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος υποχωρήσεων έναντι κάποιων ατόμων. 


Και για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ο Αύγουστος μπαίνει με το δεξί. Μέχρι τις 13 Αυγούστου το μόνο που θα σας νοιάζει είναι πώς θα διασκεδάσετε, πού θα πάτε διακοπές, με ποιόν ή ποιά θα πάτε μαζί, ποιά μέρη θέλετε να δείτε κ.ο.κ. Οι ημέρες αυτές θα είναι γεμάτες περιπέτεια, νέες γνωριμίες, ακόμη και ενδυνάμωση των ήδη υπαρχουσών σχέσεών σας. Εννοείται πως μυαλό για δουλειά δεν θα έχετε καθόλου. Από τις 19 μέχρι τις 24 μπορείτε να φλερτάρετε ασύστολα αλλά χωρίς διάθεση για αχαλίνωτο σεξ. Περισσότερο θα σας νοιάξει το παιγνίδι και η επαφή παρά η ολοκλήρωση με κάποιο άλλο άτομο. Στις 30 του μηνός κάτι από το παρελθόν πρόκειται να σας απασχολήσει, ή κάποιο θέμα θα προκύψει με την οικογένειά σας. Τα γεγονότα όμως θα εκδηλωθούν κυρίως μέσα στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.  


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ξεκινάτε ήρεμα τον Αύγουστο αλλά σταδιακά θα αρχίσει να δυναμώνει. Από τις 2 του μηνός θα έχετε την ευκαιρία να έλθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ειδικά οι δεσμευμένοι, θα δείτε το ταίρι σας να παίρνει πρωτοβουλίες κι έτσι να σπάει κάπως η πλήξη που είχε επέλθει λόγω των οικονομικών σας προβλήμάτων ή από το γεγονός ότι δεν λαμβάνατε την σιγουριά που επιθυμούσατε από εκείνον ή εκείνη. Για αυτό και τα προβλήματά σας θα λυθούν και ο έρωτας θα ζεστάνει ξανά τις καρδιές σας. Οι ελεύθεροι απλά θα επιλέξετε να μην καθίσετε άλλο σπίτι και να ψάξετε με ποιά άτομα μπορείτε να φύγετε και να πάτε κάπου διακοπές. Από τις 13 του μηνός, θα έχετε απανωτές προτάσεις για να φύγετε, οι οποίες όμως θα κολλάνε την τελευταία στιγμή λόγω οικονομικής αδυναμίας των άλλων. Αν όμως καταφέρετε να αποδράσετε, τότε όχι μόνο σας περιμένει η διασκέδαση αλλά και θα ζήσετε έναν σύντομο καλοκαιρινό έρωτα. Από τις 22 Αυγούστου και μετά τα πράγματα θα αρχίσουν να χαλαρώνουν κάπως, καθώς σταδιακά θα αρχίσετε να σκέφτεστε τις υποχρεώσεις που σας περιμένουν πίσω στην κανονική σας ζωή. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε έναν πολύ ήρεμο Αύγουστο, κάτι που έχετε ανάγκη και το αξίζετε μετά από όσα έχετε περάσει. Μέχρι τις 5 Αυγούστου θα έχετε κάποια εύνοια στα οικονομικά σας οπότε και θα νιώσετε καλά. Στις 7 Αυγούστου θα έχετε ένα μικρό ερωτικό καυγαδάκι. Στις 12 Αυγούστου θα έχετε νέα που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Είναι πολύ πιθανό η Εφορία να σας θυμηθεί εκείνες τις ημέρες. Στις 18 Αυγούστου το μυαλό σας θα αρχίζει να εργάζεται στο 110%,  καθώς θα χρειαστεί να βρείτε λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν. Ίσως χρειαστεί να κάνετε και αρκετές μετακινήσεις. Στις 22 του μηνός, μπορεί να χρειαστεί να υπογράψετε έγγραφα που αφορούν είτε μία συνεργασία είτε την πρόσληψή σας σε εργασία. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πάθετε ξαφνικό έρωτα για ένα άτομο που κινείται μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Στις 24 του μηνός αυτό το αίσθημα θα γίνει ανάγκη να προχωρήσετε σε σχέση με εκείνο το άτομο. Στις 26 του μηνός αυτό θα γίνει εφικτό καθώς θα βρείτε τις λύσεις στα θέματα που τυχόν εμποδίζουν το να είστε μαζί. Οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα είναι αρκετά έντονες καθώς κάτι καινούργιο ξεκινάει για εσάς και το οποίο θα σας αγχώσει υπερβολικά. Αυτό το κάτι θα το δείτε να παίρνει μορφή μέσα στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα εξακολουθήσετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, είτε είναι συνάδελφοι, είτε συνεργάτες, είτε σύντροφοι, είτε άτομα που είναι δεδηλωμένα αντίπαλοί σας. Για αυτό, μέχρι τις 13 Αυγούστου θα πρέπει να τους ξεγράψετε και να ασχοληθείτε με τους εαυτούς σας. Με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους μπορείτε να νιώσετε καλά και σίγουροι για τους εαυτούς σας, οπότε καλό θα ήταν να τους ακολουθήσετε. Αν χρειαστεί να χωρίσετε ή να διαλύσετε συνεργασίες, να το κάνετε. Από τις 14 ως τις 19 του μηνός θα κληθείτε να οργανώσετε καλύτερα την ζωή σας και να σταματήσετε να κάνετε ανεκπλήρωτα όνειρα. Ενδεχομένως να κάνετε και μία δουλειά που δεν είναι η ιδανική για εσάς. Από τις 19 μέχρι τις 24 θα έχετε νέα που θα σας οδηγήσουν να πάρετε αποφάσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τον φαύλο κύκλο του παρελθόντος. Μέχρι το τέλος του Αυγούστου, το γενέθλιο ένστικτό σας θα κτυπήσει κόκκινο αλλά θα επιλέξετε είτε να μείνετε στο επίπεδο του φλερτ είτε θα επιλέξετε άτομο που μένει μακρυά. Αν όμως ενδώσετε, ετοιμαστείτε για καυτές αυγουστιάτικες νύκτες!


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να μην διανύετε τις καλύτερες ημέρες της ζωής σας αλλά αυτός ο Αύγουστος με μερικές εξαιρέσεις θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε. Μέχρι τις 12 του μηνός θα έχει ολοκληρωθεί η περίοδος εκείνη των διαξιφισμών, των εντάσεων και των αποκαλύψεων. Από εκεί και μετά μπορείτε να πείτε ότι ξεκινά η περίοδος των διακοπών για εσάς. Μέχρι τις 24 Αυγούστου, οι δεσμευμένοι θα νιώσετε απίστευτη σιγουριά για το ταίρι σας και ότι μαζί του ή μαζί της μπορείτε να κάνετε μεγάλα πράγματα. Δεν αποκλείεται να λάβετε ή να κάνετε δώρα. Οι ελεύθεροι θα περάσετε κάτι πολύ έντονο αλλά σύντομο. Όμως θα είναι αρκετό για να αναπτερώσει το ηθικό σας! Από τις 24 ως τις 26 του Αυγούστου θα υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις με τρίτα άτομα αλλά εσείς θα πρέπει να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας. Μέχρι το τέλος του μηνός θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις σχέσεις σας αλλά και το τί θέλετε να κάνετε μαζί τους.    


ΛΕΩΝ

Εσείς οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, γενικά, όλον τον Αύγουστο θα έχετε τον Ουρανό να σας ταλαιπωρεί στα επαγγελματικά σας αλλά και γενικά στο πού θέλετε να βλέπετε την ζωή σας να πηγαίνει. Μέχρι τις 5 Αυγούστου τα πράγματα θα είναι καλά, καθώς η γοητεία σας, το φλερτ, και γενικά η καλή σας διάθεση, θα σας βοηθήσουν να ξεχάσετε όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Από τις 5 μέχρι τις 12 του μηνός, αν έχετε παιδιά θα ασχοληθείτε με την ανατροφή τους ή θα φροντίσετε τις ανάγκες τους. Μία μικρή μερίδα από εσάς θα βρεί κάποιον ερωτικό σύντροφο που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε παλιές κακές εμπειρίες. Από τις 12 ως τις 19 Αυγούστου, θα αποφασίσετε ότι πρέπει να τα πείτε ένα χεράκι σε όσους σας καταπιέζουν. Όσο κι αν προσπαθούν να σας ρίξουν εσείς θα στέκεστε γερά στα πόδια σας! Από τις 19 Αυγούστου και μετά θα ρίξετε όλο το βάρος στα οικονομικά σας. Αν είστε παντρεμένοι, θα μπορέσετε να κάνετε από κοινού με τον ή την σύζυγό σας τις επόμενες κινήσεις σας. Γενικά όμως, θα πρέπει να προσέξετε τις συμφωνίες που θα κάνετε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να λάβετε χρήματα από άτομα που σας χρωστούσαν ή να έλθετε σε συνεννόηση με άτομα που τους οφείλετε. Μέχρι του τέλος του μηνός, αν και με αρκετό άγχος, θα κάνετε αυτό που πρέπει με τα οικονομικά σας και θα μπείτε σε έναν ρυθμό που σας βολεύει. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είστε αποφασισμένοι τον μήνα τον γενεθλίων σας να μην τον αφήσετε να πάει χαμένος αναλογιζόμενοι το τι δεν πάει καλά στις ζωές σας. Η περίοδος αυτή θέλει γλέντι, αισιοδοξία και καλή διάθεση. Οι δεσμευμένοι θα βρείτε όλα αυτά που ψάχνετε στο ταίρι σας, ενώ οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε άτομα από το παρελθόν, όχι τόσο για σεξ όσο διότι τους έχετε περισσότερο εμπιστοσύνη επειδή σας γνωρίζουν καλύτερα. Από τις 5  ως τις 13 Αυγούστου το μόνο που θα σας νοιάζει είναι ο έρωτας, η διασκέδαση και η καλοπέραση, ασχέτως εάν υπάρχουν κάποιες φωνές που θα προσπαθήσουν να σας χαλάσουν την διάθεση. Από τις 13 του μηνός και μέχρι τις 19 Αυγούστου θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε κάθε είδους φοβίες που έχετε, κυρίως οικονομικές. Αυτό θα γίνει εφικτό μέχρι τις 24 του μηνός. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας μπορείτε όμως και να το κάνετε με τις γνωριμίες που θα έχετε αυτό το διάστημα. Μέχρι το τέλος του μηνός θα έχετε ένα ήρεμο διάστημα. Στις 30 Αυγούστου όμως ξεκινά μία περίοδος όπου τα οικονομικά σας θα έχουν τον πρώτο λόγο. Εκείνες τις ημέρες θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε μία τάξη σε αυτά, ειδικά εάν δεν έχετε τόσα έσοδα όσο θα θέλατε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βρεθείτε σε μία περίεργη θέση καθώς το επόμενο διάστημα θα κληθείτε να βρείτε από την μία λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας που σας ταλαιπωρούν και από την άλλη να πάρετε δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον σας, κυρίως για οικονομικά ζητήματα και δευτερευόντως για αυτά που σας κάνουν να νιώθετε καλά με τους εαυτούς σας. Από τις 2 Αυγούστου και μετά, σε αυτόν τον αγώνα που έχετε δεν θα είστε μόνοι και μόνες σας. Είτε μέσω μίας νέας γνωριμίας είτε επειδή το ταίρι σας σας λατρεύει, θα νιώσετε ότι μπορείτε με την βοήθειάς τους να τα καταφέρετε. Από τις 13 Αυγούστου και μετά η διάθεσή σας θα έχει ανέβει πολύ περισσότερο, και παράλληλα, η γοητεία σας θα είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη, οπότε μέχρι τις 22 Αυγούστου μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε κάτι που θέλετε πολύ, ή απλά να χαρείτε τον έρωτα με εκείνα τα άτομα που θα έχουν παραδοθεί πλήρως σε εσάς. Από τις 24 του μηνός και μέχρι τις 29 Αυγούστου, θα έχετε την πειθώ και τα επιχειρήματα που χρειάζεστε προκειμένου να περάσει το δικό σας. Οι τελευταίες ημέρες του μηνός θα είναι απολύτως ήσυχες.   


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μία ήρεμη περίοδο, τουλάχιστον μέχρι τις 18 Αυγούστου. Επειδή αυτό το διάστημα δεν θα έχετε κάτι να κάνετε, και ίσως να μην μπορείτε να έχετε τις διακοπές που επιθυμείτε, θα σας απασχολήσει κυρίως η φροντίδα της οικογενείας σας. Κάποιοι από εσάς μάλιστα θα βρείτε τον απαραίτητο χρόνο για να ανανεώσετε ή να ανακαινίσετε την οικία σας. Από τις 18 όμως και μετά ξεκινά μία περίοδος όπου θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Πρώτα απ’ όλα θα νιώσετε ότι αρκετά μείνατε εγκλωβισμένοι και ότι τώρα είναι η περίοδος να κάνετε κάτι με τις ζωές σας. Είτε επειδή θα υπάρξουν κάποια όχι ευχάριστα νέα, είτε επειδή τα όνειρά σας δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, είτε γιατί απλά έχετε βαρεθεί, θα αρχίσετε να δραστηριοποιείστε. Στις 22 του μηνός, οι παντρεμένοι θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας ή να κλείσετε κάποιες συμφωνίες. Κάποιοι τυχεροί από εσάς θα κάνετε μία καινούρια σχέση από το πουθενά. Στις 24 του μηνός θα εμφανιστούν θέματα που είτε τα κρατούσατε κρυφά είτε σας αγχώνουν. Οι τυχεροί θα είστε εσείς που έχετε δεσμό ή που είστε παντρεμένοι, καθώς οι σύντροφοί σας θα σας συμπαρασταθούν. Στις 29 και 30 του μηνός θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που θα ανοίξουν έναν νέο κύκλο στις ζωές σας.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα ζήσετε μία περίοδο όπου το μόνο που θα σας νοιάζει είναι πώς να λύσετε τον γόρδιο δεσμό των φαντασιώσεων που έχετε με τις σχέσεις σας, είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Στις 2 και στις 3 Αυγούστου, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από ανθρώπους και καταστάσεις που είτε είναι καταπιεστικές είτε που γνωρίζετε πολύ καλά ότι σας εκμεταλλεύονται. Γενικά όμως, η περίοδος αυτή ευνοεί την τακτοποίηση των όσων συμβαίνουν στις ζωές σας, να βάλετε προτεραιότητες, και γενικά να είστε λιγότερο θύματα. Στις 7 Αυγούστου θα δοκιμαστεί η υπομονή σας από το θράσος ορισμένων ατόμων αλλά ευτυχώς δεν θα την χάσετε. Από τις 13 Αυγούστου και μετά η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει μέρα με την ημέρα, οπότε μπορείτε να συγκρουστείτε με τα άτομα που σας ενοχλούν. Στις 17 Αυγούστου ξεκινά μία περίοδος όπου θα γνωρίζετε άτομα που θα σας ελκύουν σεξουαλικά και θα έχουν το σύνδρομο του «μάρτυρα». Αυτό το σύνδρομο είναι παγίδα για εσάς καθώς θέλετε να προσφέρετε, αλλά αυτού του είδους οι άνθρωποι είναι μαύρες τρύπες για εσάς. Από τις 26 του Αυγούστου και μετά θα σας είναι πολύ δύσκολο να βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα που σας προκαλούν τρίτα άτομα. Τις τρεις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα αρχίσουν να σας απασχολούν οικονομικά θέματα.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αν εξαιρέσουμε την όχι τόσο τυχερή ερωτική ζωή, θα έχετε έναν πολύ ήσυχο από άποψη γεγονότων Αύγουστο. Μέχρι τις 5 Αυγούστου θα σας απασχολήσουν θέματα που καλό είναι να μείνουν κρυφά ή που σας αγχώνουν υπερβολικά. Μπορεί να είναι ένας χωρισμός ή μία κρυφή σχέση, μπορεί επίσης να είναι και ένα οικονομικό θέμα που βρίσκεται σε νομική εκκρεμότητα. Όμως, κι ευτυχώς για εσάς, όλα θα μπουν σε τάξη οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι. Στις 13 του μηνός θα αποφασίσετε εάν θέλετε να εμπλακείτε με ένα άτομο από το παρελθόν ή αν θα παραμείνετε στην σχέση που έχετε. Οι ελεύθεροι θα μπλέξετε με ένα άτομο που δεν μπορεί να είναι 100% μαζί σας. Από τις 22 του μηνός και μετά θα νιώσετε ότι είναι καιρός να αποφασίσετε τί θα κάνετε με την ζωή σας και ότι είναι καιρός να την ορίσετε εσείς κι όχι οι άλλοι. Από τις 24 μέχρι τις 29 Αυγούστου θα πρέπει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, αλλά οι οποίες θα είναι προς το συμφέρον σας. Οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα είναι ήσυχες, οπότε απολαύστε τις!       


ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μέχρι τις 5 Αυγούστου, αν είστε ελεύθεροι αυτό το διάστημα, είτε οι φίλοι σας είτε μία καινούρια γνωριμία θα σας κάνουν να νιώσετε ότι είναι καιρός να αφήσετε πίσω τις κακές μνήμες που έχετε από ανθρώπους που σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε καλά με το ταίρι σας κι έτσι να κλείσει ένας κύκλος κακοδαιμονίας στην μεταξύ σας σχέση. Μέχρι τις 22 του μηνός θα αποφασίσετε ότι δεν θα έχετε χρόνο για οτιδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Αρκετά έχετε κάνει για τον υπόλοιπο κόσμο. Τώρα είναι ο καιρός για πραγματικές διακοπές, με διασκέδαση, χαρά, καινούργιες γνωριμίες και φλερτ. Στις 22 του μηνός ξεκινάει μία περίοδος αρκετά προβληματική. Από την μία θα χρειαστεί να υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες που δεν θέλετε και από την άλλη φαίνεται πως θα εμπλακείτε σε μία παράλληλη ερωτική σχέση. Από τις 26 του μηνός θα μπορείτε έστω και δύσκολα να βρείτε λύσεις στα οικονομικά σας θέματα. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μάλλον θα περάσετε έναν πληκτικό Αύγουστο. Λόγω των υποχρεώσεων που έχετε οι περισσότεροι, ή θα καθίσετε στο σπίτι σας ή θα φύγετε ολιγοήμερες διακοπές. Έτσι, θα έχετε τον άχαρο ρόλο να τακτοποιήσετε το σπίτι σας και να οργανώσετε τα έξοδά  σας. Στις 5 Αυγούστου θα σας ζητηθεί να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε ή να πάτε με φίλους διακοπές, αλλά εσείς δεν θα μπορέσετε να τους ακολουθήσετε. Από τις 13 Αυγούστου και μετά θα νιώσετε ότι θέλετε την ησυχία σας και ότι δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για διασκεδάσεις την ώρα που έχετε άλλες πιο επείγουσες ανάγκες. Στις 30 Αυγούστου θα θελήσετε κάπου να ξεσπάσετε, και αυτό θα είναι με μία παράνομη σχέση.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, σε πείσμα των δυσκολιών που έχετε στις ζωές σας, θα κάνετε διακοπές και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας, τουλάχιστον μέχρι τις 22 Αυγούστου. Όλο αυτό το διάστημα θα προσπαθήσετε να είστε έξω με τους φίλους σας και να περνάτε καλά, ασχέτως εάν τα οικονομικά σας θα φθίνουν λόγω των αυξημένων εξόδων σας. Από τις 22 και μέχρι τις 26 Αυγούστου, έστω και δύσκολα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Στις 26 του μηνός ξεκινάει μία περίοδος για εσάς που είτε θα σας φέρει κάτι εντελώς καινούριο κι έτσι θα σπάσετε τον φαύλο κύκλο των κακών καταστάσεων που έχετε, είτε θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε σεξουαλικά με ένα άτομο που το θέλατε καιρό αλλά δεν μπορούσε να είναι μαζί σας, και το οποίο και τώρα αν και είναι πιθανότατα δεσμευμένο, τουλάχιστον θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μέχρι τις 7 του μηνός θα έχετε ένα ζόρικο διάστημα διότι είτε θα υπάρξουν σοβαρά θέματα με την εργασία σας, τα οποία μπορεί και να οδηγήσουν στην απώλεια της θέσης σας, είτε θα βιώσετε την εμπειρία ενός διαζυγίου. Μέχρι τις 13 του μηνός θα νιώσετε ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο επάνω στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, κάτι το οποίο μπορεί να σας κάνει αρκετά επιθετικούς. Μέχρι τις 18 Αυγούστου θα εκδηλώνετε ανοικτά τα νεύρα σας. Ευτυχώς που από τις 18 του μηνός και μετά θα αρχίσετε να ισορροπείτε. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσετε ότι είναι καιρός να κάνετε κάτι με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Οι δεσμευμένοι, θα αρχίσετε να βγαίνετε ως ζευγάρι με τους φίλους σας και να περνάτε καλά. Οι ελεύθεροι, θα αρχίσετε να γνωρίζετε καινούριο κόσμο. Οι επαγγελματίες, θα αρχίσετε να κοιτάτε για νέους συνεργάτες ή θα προσπαθήσετε να διορθώσετε τις συνεργασίες που διαλύθηκαν και να τις κάνετε και πάλι λειτουργικές. Από τις 22 του μηνός και μετά, οι συνεργασίες αρχίζουν να παίρνουν μορφή, το ίδιο και οι προσωπικές σας σχέσεις. Στις 24 του μηνός θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε όλες τις σχέσεις σας, ακόμη κι αν χρειαστεί να γκρινιάξετε. Στις 29 και 30 του μηνός κάτι καινούριο ξεκινά για εσάς, το οποίο αν το διαχειριστείτε σωστά θα είναι σαν μία ευχή σας να πραγματοποιείται.   


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου είστε σε μία πολύ παραγωγική περίοδο στις ζωές σας και δεν έχετε ανάγκη κανέναν και καμμία να σας λέει τι πρέπει να κάνετε. Αν θέλετε διακοπές, θα πάτε. Αν θέλετε να εργασθείτε, θα εργασθείτε. Αν θέλετε να κάνετε ένα καινούριο επαγγελματικό άνοιγμα, θα το κάνετε. Η περίοδος αυτή θέλει θάρρος και ένταση, για αυτό και δεν θα θέλετε να ακούτε φωνές που να σας λένε «μη» και «δεν πρέπει». Βέβαια κι εσείς καλό θα είναι να μην το παρακάνετε διότι θα φθάσετε στο άλλο άκρο, της αλαζονείας. Μέχρι τις 13 θα μπορέσετε να πάτε διακοπές εκεί που θέλετε εσείς ή να κάνετε μία καινούρια συνεργασία. Στις 17 Αυγούστου μπορεί να έχετε νέα από έναν ή μία πρώην τα οποία θα σας προξενήσουν άγχος διότι εσείς έχετε προχωρήσει ενώ εκείνος ή εκείνη όχι. Από τις 19 του μηνός η θετική σκέψη, σε συνδυασμό με την αύξηση των εσόδων σας, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά με γοργά και σίγουρα βήματα. Στις 29 η ψυχολογία σας θα είναι στα ύψη.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι τις 13 Αυγούστου θα δώσετε όλη σας την ενέργεια στο να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, να βρείτε ένα ταίρι εάν είστε ελεύθεροι, ενώ αρκετοί από εσάς θα σκεφθείτε ότι είναι καιρός να παντρευτείτε! Από τις 13 ως τις 16 Αυγούστου θα πρέπει επιτέλους να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή που σας λέει ότι είναι καιρός να κάνετε βήματα εμπρός και να μην φοβηθείτε να ρισκάρετε. Μπορεί να μην έχετε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας τώρα αλλά αν κάνετε το άνοιγμα που απαιτεί το Σύμπαν από εσάς, θα την βρείτε ξανά! Παράλληλα, θα πρέπει να ακούτε και τις συμβουλές των ανθρώπων που σας αγαπούν ή που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις σας, προκειμένου να υπάρχει τάξη και οργάνωση, ειδάλλως θα περάσετε στην άλλη όχθη, όπου θα υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Από τις 24 μέχρι τις 29 του μηνός θα έχετε ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά σας. Μέχρι το τέλος του μηνός θα τακτοποιήσετε και θα οργανώσετε κάθε σχέση ή συνεργασία που έχετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου μέχρι τις 5 Αυγούστου, αν έχετε καταφέρει να πάτε διακοπές θα περάσετε υπέροχα, ειδάλλως απλά πάρτε χρόνο και κάντε κάτι καλό στον εαυτό σας, ακόμη και να καθίσετε στον καναπέ κάτω από το κλιματιστικό ξεκουράζοντας το κορμί και το μυαλό σας από όλα όσα έχετε στις ζωές σας. Προσέξτε μόνο να μην τσακωθείτε μόνο και μόνο επειδή θα πλήττετε. Η 9η Αυγούστου θα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, και ναι, μπορείτε να φάτε και να πιείτε όσο θέλετε! Από τις 13 μέχρι τις 19 Αυγούστου θα έχετε ανθρώπους δίπλα σας που θα μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες σας, κι αν περνάει από το χέρι τους να σας τις ικανοποιήσουν. Από τις 20 ως το τέλος του Αυγούστου θα αρχίσει η ζωή σας να παίρνει πολύ γρήγορο αλλά και πολύ πρακτικό ρυθμό. Οι ανάγκες της εργασίας, οι δικές σας προσωπικές σας ανάγκες, το επαγγελματικό σας μέλλον, ακόμη κι ένας γάμος, θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο, ειδικά στις 30 Αυγούστου. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε έναν πολύ έντονο Αύγουστο. Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει είναι οι ίδιοι σας οι εαυτοί. Μέχρι τις 13 Αυγούστου θα είστε μέσα στην εσωστρέφεια. Από τις 13 και μετά αλλάζετε διάθεση και πλέον θα είστε οι εαυτοί σας, έστω κι αν σας πάρει λίγο χρόνο. Από τις 5 Αυγούστου και μετά κάτι έντονα ερωτικό θα αρχίσει να σας βάζει στον σωστό δρόμο, είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι. Οι δεσμευμένοι αν πάτε διακοπές θα αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας, ενώ οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε εκείνο το άτομο που θα σας κάνει το κλικ. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτή η αίσθηση ή εκείνο το άτομο θα σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά τα πατήματά σας. Από τις 13 του μηνός και μετά θα πρέπει να ξεπεράσετε τις φοβίες σας και να αρχίσετε να τα βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά. Αρκετά μείνατε κολλημένοι. Από τις 19 μέχρι τις 25 Αυγούστου η θετική σκέψη σε συνδυασμό με χαρούμενους ανθρώπους ή ευχάριστα νέα, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κυρίως την στασιμότητα στα οικονομικά σας και δευτερευόντως την έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητές σας. Οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα σας βρουν να μην θέλετε να πάτε με το ρεύμα, και αυτό είναι κακό διότι ο κόσμος έχει προσδοκίες από εσάς. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αναλογικά με τα άλλα δεκαήμερα του ζωδίου σας, θα έχετε έναν καταπληκτικό Αύγουστο! Ειδικά οι δεσμευμένοι, θα μπορέσετε να λύσετε τα θέματα που έχετε με το ταίρι σας. Όπως και να έχει, η διάθεσή σας θα είναι σαφώς ανεβασμένη. Σε αυτό θα βοηθήσουν οι κοινές σας διακοπές σε μέρος που αρέσει και στους δύο. Οι ελεύθεροι θα βρείτε άτομα που είναι αρκετά έξυπνα, κάτι που θα σας ενθουσιάσει διότι θέλετε να ξεφύγετε από το μοτίβο των γρήγορων και ανεγκέφαλων καταστάσεων. Από τις 13 Αυγούστου και μετά όλα θα είναι όπως τα ονειρεύεστε, καθώς η θετική ενέργεια των άλλων θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όποιες δυσκολίες έχετε. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να προσέχετε και να μην ανοιχθείτε σε παράλογα έξοδα μόνο και μόνο επειδή μπορείτε. Μέχρι τις 29 του μηνός θα έχετε την εύνοια του Σύμπαντος στην επικοινωνία σας αλλά και σε τυχόν έγγραφα που έχετε να υπογράψετε με τρίτους. Οι δύο τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα κυλήσουν πολύ ήρεμα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αναλογικά σε σχέση με τα άλλα δεκαήμερα του ζωδίου σας, θα έχετε έναν πολύ καλό μήνα. Πολλές από τις αλλαγές που πραγματοποιούνται, κυρίως στον ερωτικό σας τομέα, γίνονται μόνο και μόνο για να μπορέσετε επιτέλους να ζήσετε τις ζωές σας χωρίς φόβο για το αύριο. Η περίοδος αυτή ευνοεί να κάνετε σχέσεις ουσίας, να βγάλετε χρήματα, να ζήσετε τον έρωτα, να κάνετε επιτυχημένες συνεργασίες, αρκεί να είστε έτοιμοι από την μία να αφεθείτε σπάζοντας τα κλασσικά σας μοτίβα και από την άλλη να θέσετε σαφή όρια μέχρι που μπορούν οι άλλοι να σας θεωρούν δεδομένους. Μέχρι τις 12 Αυγούστου μπορεί να σας πιάσει τρέλλα και να θελήσετε να δοκιμάσετε οτιδήποτε δεν ανήκει στην σφαίρα του επιτρεπτού. Ευτυχώς που τον Δεκαπένταγουστο σταδιακά θα αρχίσετε να μαζεύστε διότι από τις 18 Αυγούστου ξεκινάει το τρέξιμο για εσάς, και θα πρέπει να οργανωθείτε θέτοντας προτεραιότητες. Αυτή η τάξη θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις ολοένα και αυξανόμενες προκλήσεις, οι οποίες αν τις διαχειριστείτε σωστά θα γίνουν ευκαιρίες, ειδικά στις 29 με 30 του μηνός.


Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ο Αύγουστος θα είναι ένας ιδιαίτερα προβληματικός μήνας, καθώς ούτε εσείς μπορείτε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας ούτε θέλετε να αλλάξετε. Τουλάχιστον όμως μέχρι τις 10 Αυγούστου θα έχετε όλη την καλή διάθεση να τακτοποιήσετε τα του οίκου σας, τα παιδιά σας (εάν έχετε), τις εκκρεμείς ερωτικές σας ιστορίες, αλλά και γενικά να βάλετε σε τάξη τις ζωές σας. Η 12η Αυγούστου θα είναι μία πολύ έντονη ημέρα διότι ενώ θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα, εσείς θα επιλέξετε να παραμείνετε εκεί που είστε. Από τις 17 Αυγούστου θα νιώσετε ότι κάτι αλλάζει στον ορίζοντα και ότι πρέπει να κινηθείτε άμεσα μόλις σας δοθεί η ευκαιρία. Αυτό θα γίνει στις 30 Αυγούστου, οπότε να είστε έτοιμοι για έναν πολύ θερμό Σεπτέμβριο. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μεχρι τις 9 Αυγούστου, θα λύσετε με καλό ή άσχημο τρόπο, θέματα που προέκυψαν ξανά ανάμεσα σε εσάς και τους συντρόφους σας, ή τους συνεργάτες σας, ή με άτομα που είχατε διαφορές. Αν και δεν θα σας αρέσει να κάνετε πίσω σε αυτά που θα δείτε, εν τούτοις πρέπει. Από τις 12 μέχρι τις 26 του μηνός θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να μη σας αρέσουν αλλά είναι αναγκαίες. Αν είστε από τους τυχερούς ή τις τυχερές που γνωρίσατε άτομα που με τον τρόπο τους μπορούν να σας ηρεμήσουν, να σας οργανώσουν, και πάνω απ’ όλα να σας προσφέρουν το αίσθημα ασφαλείας που ζητάτε, τότε εσείς θα μπορέσετε να περάσετε αλώβητοι αυτό το διάστημα. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου είστε ένα ηφαίστειο που βράζει, για αυτό και δεν μπορείτε εδώ και καιρό να συνεννοηθείτε με τον κόσμο γύρω σας. Το ίδιο σκηνικό θα συνεχιστεί και μέσα στον Αύγουστο, ευτυχώς όμως με μικρότερη ένταση. Μέχρι τις 7 Αυγούστου, εάν σας αντέξουν οι άνθρωποι που έχετε δίπλα σας, έχει καλώς, ειδάλλως θα σας πουν «άντε γεια» και θα σας αφήσουν μόνους σας να βράζετε στο ζουμί σας. Μέχρι τις 12 Αυγούστου, πραγματικά, θα είστε μόνοι σας, κάτι που μπορεί και να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε, μπορεί όμως και να σας εκνευρίσει αφάνταστα επειδή δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε. Ευτυχώς, έστω και με δυσκολία, θα μπορέσετε να ζητήσετε συγγνώμη για την συμπεριφορά σας κι έτσι με κάποιον τρόπο να επαναφέρετε τα πράγματα εκεί που ήταν. Από τις 18 του Αυγούστου και μέχρι το τέλος του μηνός θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα σε έσοδα-έξοδα αλλά και σε θέματα εκτίμησης από τρίτα άτομα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να τερματίσετε σχέσεις και συνεργασίες που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, παντελώς άγνωστο για τα δεδομένα σας.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ξεκινάτε τον Αύγουστο με το δεξί καθώς μία νέα περίοδος στις σχέσεις σας ανατέλλει, είτε αφορούν προσωπικές είτε αφορούν επαγγελματικές. Όμως για να αποδώσουν θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τις συσσωρευμένες αρνητικές εμπειρίες που έχετε, και κυρίως τις αναστολές σας. Μέχρι τις 13 Αυγούστου θα έχετε σημαντική εύνοια ώστε να κάνετε επιτυχημένα ανοίγματα σε τρίτους ή προς το ταίρι σας. Και πάλι, μόνο ο κακός σας εαυτός μπορεί να γίνει τροχοπέδη σε όσα ευνοϊκά σας φέρνει το Σύμπαν. Από τις 18 μέχρι τις 24 του μηνός θα έχετε λιγότερη προσωπική επαφή με τα τρίτα άτομα και περισσότερη επικοινωνιακή, η οποία θα μπορέσει να σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο κατανοητοί καθώς επικοινωνιακά είστε άσσοι. Μέχρι το τέλος του μηνός θα πρέπει να ξεκολλήσετε και να μην αντιστέκεστε στις αλλαγές που γίνονται στις ζωές σας μέρα με την ημέρα, και οι οποίες χρειάζονται ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητά σας αλλά και η ποιότητα ζωής σας. 


Εσάς του τρίτου δεκαημέρου σας περιμένει ένας εκρηκτικός μήνας, κυρίως στις σχέσεις σας. Ανάλογα με το πώς θα φερθείτε μπορεί να τις οδηγήσετε σε μία περίοδο ευημερίας ή να τις οδηγήσετε στην άβυσσο. Μέχρι τις 8 Αυγούστου θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θα πάτε με το ρεύμα ή θα πατήσετε πόδι στις σχέσεις σας. Οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν δεν θα είναι ευχάριστες διότι η αντίδραση που θα δείξετε αφορά κυρίως την προστασία του εαυτού σας από την χειραγώγηση τρίτων ατόμων. Οι παντρεμένοι θα είστε οι άτυχοι των ημερών αυτών διότι είτε θα αποφασίσετε να χωρίσετε είτε να σκύψετε το κεφάλι. Και πάλι οι επιλογές που θα έχετε θα είναι αρκετά επώδυνες. Τουλάχιστον, εάν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, τότε οι σχέσεις θα γίνουν φαινομενικά καλύτερες, καθώς θα παίζετε αρκετά χειριστικά παιγνίδια. Παράλληλα, από τις 13 ως τις 26 Αυγούστου θα μπορείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις αλλά που θα σας λύσουν τα χέρια, είτε αφορούν τα επαγγελματικά, είτε τις φιλοδοξίες, είτε ακόμη και τον γάμο σας. Μέχρι το τέλος του μηνός, έστω και δύσκολα, θα βάλετε τάξη στις ζωές σας.   


ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου ξεκινάτε τον Αύγουστο με το δεξί καθώς φεύγει η Λίλιθ από τον δεκανό σας και θα σταματήσετε επιτέλους να έχετε το σύνδρομο του μάρτυρα, είτε στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους είτε στις ερωτικές σας σχέσεις. Μέχρι τις 5 Αυγούστου θα κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και που θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι χαρούμενοι. Μπορεί να πάτε διακοπές, μπορεί να ξεκινήσετε δίαιτα, μπορεί να φλερτάρετε, μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για την εμφάνισή σας, οτιδήποτε σας κάνει να νιώσετε καλά να το κάνετε. Στις 7 του μηνός θα ξεσπάσει ένας μικρής διάρκειας καυγάς αλλά θα είναι ικανός να σας αποσυντονίσει μέχρι τις 11 του μηνός και να θελήσετε να μείνετε μόνοι. Ευτυχώς που από τις 13 του μηνός θα νιώσετε ότι πρέπει να ηρεμήσετε και  να δείτε τί θα κάνετε. Μέχρι τις 18 Αυγούστου θα έχετε κάποια νέα από την εργασία σας τα οποία θα σας προξενήσουν ένα μικρό άγχος. Από εκεί και πέρα, αρχίζει μία περίοδος έντονων διεργασιών στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στις 22 του μηνός θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε είτε μία σταθερή σχέση είτε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες. Στις 24 του μηνός θα απαιτήσετε είτε καλύτερη αμοιβή είτε θα ζητήσετε από τους συντρόφους σας να σας παρέχουν περισσότερη φροντίδα. Θα μπορούσε να γίνει η επιθυμία σας πραγματικότητα εάν δεν το κάνατε τόσο επιτακτικά. Ευτυχώς που θα επικρατήσει η λογική στις 29 του μηνός, ενώ στις 30 Αυγούστου μία ερωτική σχέση, ειδικά με πρώην, θα γίνει κατακόκκινη από τον πόθο.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε δύο διαφορετικά διαστήματα μέσα στον Αύγουστο, ένα μέχρι τις 10 Αυγούστου κι ένα από τις 13 ως τα τέλη του μηνός. Στο πρώτο διάστημα, με το γεγονός ότι επαγγελματικά είστε στάσιμοι ή με αρκετά προβλήματα και ότι νιώθετε εξαιρετικά ανασφαλείς, μπορείτε να πείτε ότι δεν θα είναι και οι καλύτερες ημέρες για εσάς. Για εξισορρόπηση το Σύμπαν θα σας φέρει άτομα που με την θετική τους ενέργεια θα μπορέσουν να σας κρατήσουν όσο μπορούν μακρυά από τις ζοφερές σκέψεις που κάνετε. Αυτός θα είναι ο λόγος που στο δεύτερο διάστημα του Αυγούστου θα νιώσετε κάπως καλύτερα. Αφορμή θα σταθεί η αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να μην την νιώσετε άμεσα, αλλά οι θετικές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν. Προσέξτε το διάστημα 15 και 18 Αυγούστου διότι ένας μοιραίος έρωτας μπορεί να έλθει και να σας κάνει να χάσετε κάθε αίσθηση με την πραγματικοτητα. Μέχρι τις 30 Αυγούστου θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Από τις 30 και μετά, μία νέα ερωτική ιστορία έρχεται να σας ταράξει, αλλά την δυναμική της θα την νιώσετε τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, σε γενικές γραμμές θα έχετε έναν ήρεμο Αύγουστο. Μέχρι τις 12 Αυγούστου θα έχετε ξεκαθαρίσει, ερωτικές σχέσεις που χρόνιζαν, την σχολή ή το μεταπτυχιακό που θέλετε να κάνετε, τα παιδιά αν θα πάνε διακοπές ή αν θα πάτε εσείς διακοπές. Οι δεσμευμένοι, και κυρίως οι παντρεμένοι, θα μπορέσετε να οργανώσετε μαζί με το ταίρι σας τόσο την καθημερινότητά σας όσο και τα έξοδα που έχετε. Το διάστημα μεταξύ 18 και 22 του μηνός θα είναι ιδιαίτερα γεμάτο και χαρούμενο για εσάς. Από τις 24 μέχρι τις 28 θα ασχοληθείτε με το πώς θα οργανώσετε καλύτερα την εργασία σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό το διάστημα να βρείτε εργασία. Οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου θα κυλήσουν ήσυχα. Για αυτό και θα βρείτε τον χρόνο για χαλαρώσετε από οτιδήποτε σας πιέζει. Μπορείτε, αν σας κάνει να νιώθετε καλά, να ασχοληθείτε με τον καθαρισμό και την τακτοποίηση του σπιτιού σας.        


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan