Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ξεκινάτε το επόμενο διάστημα με αρκετές εντάσεις, οι οποίες όμως θα σας κάνουν καλό διότι αρκετά μείνατε στάσιμοι ή φοβισμένοι, κυρίως λόγω των οικονομικών σας και δευτερευόντως σε ψυχολογικό επίπεδο. Καλώς ή κακώς μία ανασφάλεια την έχετε αλλά, όταν σας πιάνει τότε ψάχνετε κάποια δημιουργική διέξοδο, η οποία συνήθως είναι στον έρωτα. Ακριβώς επειδή τα πράγματα είναι ζόρικα θα αντιδράσετε με το να γίνετε και πάλι ερωτικοί κυνηγοί. Αν πάλι δεν σας ενδιαφέρει ο έρωτας, θα αρχίσετε να κάνετε όλα εκείνα που σας αρέσουν, ασχέτως αν σας κοστίσουν σε χρήματα. Η καλύτερη ημέρα για εσάς θα είναι η 13η του μηνός, ενώ, η 15η και η 18η είναι ημέρες που πρέπει να προσεχθούν.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, συνεχίζετε να έχετε ως πρώτιστο μέλημα να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ευτυχώς που το επόμενο διάστημα θα έχετε την καλή διάθεση και την όρεξη προκειμένου ό,τι είναι αυτό που σας προβληματίζει σε σχέση με τους Άλλους, να λυθεί. Οι δεσμευμένοι κυρίως θα πρέπει να ξεπεράσετε τις μικροδιαφορές με το ταίρι σας και να αντιληφθείτε ότι αυτά που σας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν. Για αυτό και το ταίρι σας από τις 12 του μηνός θα αρχίσει να χαίρεται. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για μία περίοδο έρωτα, σεξ και διασκέδασης, η οποία ξεκινά από τις 18 του μηνός. Η 14η Ιουλίου θα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσάς, ειδικά για όσους προσπαθήσετε να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος ή να μπλέξετε με πρώην.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, συνεχίζετε να έχετε ήρεμες ημέρες μπροστά σας. Πέρα από τα κλασσικά θέματα με τα επαγγελματικά, αυτό που θα σας απασχολήσει είναι να βρείτε λύσεις στα ερωτικά σας, τα οποία εδώ και καιρό έχουν κολλήσει και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Είναι γεγονός όμως ότι νιώθετε ανεβασμένη την ερωτική σας διάθεση και θα θελήσετε με κάποιον τρόπο να την εκφράσετε. Επειδή δεν υπάρχει κάτι καινούριο που να σας συγκινεί, θα κάνετε κρούσεις σε πρώην ερωτικούς συντρόφους. Κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε ότι τίποτα δεν αξίζει πάνω από την οικογένειά σας, οπότε θα ξεχάσετε και κάθε είδους ερωτική σκέψη, εκτός κι αν απευθύνεται προς τον ή την σύντροφο σας. Θετικές ημέρες για εσάς θα είναι η 14η και η 19η του μηνός, ενώ άκρως αρνητική θα είναι η 16η.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, θα πρέπει να προσέξετε το επόμενο διάστημα διότι τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα, και μπορεί να εκδηλωθούν στην οικογένεια σας, ή τα θέματα της οικογένειας να σας κάνουν να εκνευριστείτε. Το μόνο καλό είναι πως εσείς θα κάνετε τα πάντα για να τα συγκρατήσετε. Αν όμως χάσετε την ψυχραιμία σας τότε όχι μόνο θα γίνετε έξαλλοι αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις θα κάνετε τα ακριβώς αντίθετα από έναν φυσιολογικό Ταύρο, δηλαδή, θα κάνετε παράνομη σχέση, δεν θα θέλετε να γυρνάτε στο σπίτι σας, θα αρχίσετε να κάνετε κατανάλωση σε αλκοόλ και σε άλλες ουσίες (π.χ. τσιγάρο). Η 12η Ιουλίου είναι η ημέρα που όλα θα είναι στο κόκκινο. Επίσης, εκείνες τις ημέρες είναι πιθανόν ένα μέλος της οικογενείας σας να χρειαστεί να κάνει ένα χειρουργείο.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να καθίσετε και να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις της οικίας σας, της οικογενείας σας, ακόμη και του ή της συντρόφου σας. Αν είστε ελεύθεροι θα σας απασχολήσουν τα παραπάνω θέματα, εκτός βεβαίως από το συντροφικό. Αν και θα έχετε αντιδράσεις για το πώς πρέπει να κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας (επειδή ο καθένας έχει άποψη), εντούτοις θα περάσετε το δικό σας. Βέβαια, τότε είναι που θα σκεφτείτε σοβαρά ότι θα θέλατε να είχατε το στήριγμα ενός ή μίας συντρόφου. Οι δεσμευμένοι θα έχετε εντάσεις με το ταίρι σας διότι εκείνος ή εκείνη έχει την δική του άποψη και θέλει να την επιβάλλει. Τυχόν ακριβές αγορές από το μέρος τους, θα σας κάνουν έξαλλους. Η 18η Ιουλίου θα είναι μία ιδιαίτερα κόκκινη ημέρα για τους δεσμευμένους, και θετική αν οι ελεύθεροι αποφασίσετε ότι χρειάζεστε να βρείτε κάποιον ή κάποια.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αναλογικά θα έχετε ένα ήρεμο διάστημα. Το κύριο μέλημά σας θα είναι πως θα κλείσετε κάποιες υποθέσεις που χρονίζουν. Μπορεί να είναι κάποια νομικά θέματα που εκκρεμούν, κυρίως θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία ή κάποιο μέλος της οικογενείας σας. Μπορεί επίσης να είναι κάποιες σπουδές που δεν ολοκληρώσατε. Μπορεί επίσης να είναι μία μικρή επανάσταση που έχει σαν σκοπό να κάνετε κάτι που θέλατε πολύ αλλά δεν σας άφηναν να το κάνετε. Η 16η Ιουλίου θα είναι μεν μία δύσκολη ημέρα αλλά θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε ξεκινήσει.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αν και μπορεί να έχετε κάποιες εντάσεις δεν θα είναι τόσο τραγικές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι από την φύση σας αρνείστε να εμπλακείτε σε αδιέξοδες συζητήσεις ή καταστάσεις. Προτιμάτε να φύγετε και να δοκιμάσετε κάποια άλλη στιγμή ή να βρείτε μία εναλλακτική λύση από το να επιμένετε. Αυτό θα συμβεί και τις επόμενες ημέρες. Στις 13 του μηνός θα κάνετε μία κίνηση προκειμένου να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες με τον κόσμο. Στις 19 και 20 του μηνός θα αλλάξετε προτεραιότητες και θα ασχοληθείτε και πάλι με τα οικονομικά σας θέματα.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδο αλλά και μία περίοδο όπου θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε συμφωνίες. Οι συμφωνίες που έχετε να κάνετε αφορούν κυρίως αγορές αντικειμένων που επιθυμούσατε καιρό τώρα, κυρίως ενός αυτοκινήτου ή μηχανής. Μπορεί επίσης να είναι μία εμπορική συμφωνία ή μία συμφωνία για έναρξη επιχειρήσεως. Και στον έρωτα θα έχετε επιτυχίες καθώς θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη με όλους κι όλες που σας πλησιάζουν ή πλησιάζετε και που δεν ξέρουν τι θέλουν. Μπορεί βεβαίως να είναι παιγνίδι για εσάς αλλά επειδή είστε κουρασμένοι από την τρέλλα που κυκλοφορεί εκεί έξω, θα αποφασίσετε ότι χρειάζεστε κάτι φυσιολογικό και το οποίο να σας παρέχει ένα ήρεμο και λογικό περιβάλλον επικοινωνίας. Μία καλή ημέρα για εσάς θα είναι η 18η του μηνός.

Κι εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε γενικά μία ήρεμη περίοδο ή τουλάχιστον θα προσπαθήσετε να είναι. Βαθιά μέσα σας έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, και θέλετε να γίνει κάτι ώστε αυτό το σκηνικό να αλλάξει. Ναι μεν οι ευκαιρίες θα σας δοθούν, αλλά δύσκολα θα ξεκολλήσετε από τις συνήθειές σας δε. Έτσι μία νευρική κατάσταση θα υπάρχει, αλλά δύσκολο να εκδηλωθεί σε κάτι περισσότερο από έναν χαμηλής έντασης εκνευρισμό. Η περίοδος αυτή όμως ευνοεί τις παράνομες σεξουαλικές σχέσεις, κυρίως εκείνες που έχουν σύντομη διάρκεια. Η 18η Ιουλίου είναι μία μέρα που πρέπει να προσεχθεί ιδιαιτέρως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου για λίγες ημέρες θα νιώσετε ότι θέλετε να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα, και αν βεβαίως σταθείτε τυχεροί (δηλαδή το επιτρέπει το ωροσκόπιό σας) θα τον ζήσετε. Όμως, με το που θα τελειώσει αυτή η πλανητική επενέργεια θα νιώσετε μία «πείνα» να ζήσετε ελεύθεροι, μακρυά από κάθε περιορισμό, πρέπει και υποχρεώσεις. Μία δυσφορία θα την νιώσετε στις 13 Ιουλίου επειδή οι περισσότεροι από εσάς θα νιώσετε αυτό το «άδειασμα». Στις 15 Ιουλίου θα πεισμώσετε, ενώ στις 20 Ιουλίου θα παραδοθείτε στην «πείνα».

Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, σας περιμένουν οι έντονες ερωτικές ημέρες όπως έζησαν οι του πρώτου δεκαημέρου το προηγούμενο διάστημα αλλά με μία διαφορά, ότι αν είστε δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσετε την σχετικά αρνητική διάθεση των συντρόφων σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα πέσετε επάνω σε άτομα που ναι μεν θα θέλουν να ζήσουν κάτι μαζί σας, αλλά όχι αυτό το έντονο που επιθυμείτε εσείς. Όμως, δεν πρόκειται να πτοηθείτε και με κάποιον τρόπο, νόμιμο ή παράνομο, εσείς θα το ζήσετε. Η πιο «θερμή» ημέρα για εσάς θα είναι η 16η Ιουλίου. Εκείνη την ημέρα θα πάρετε τις αποφάσεις σας εάν θελήσετε να κινηθείτε μαζί με κάποιο άλλο άτομο ή μόνοι σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι κάποια παραπάνω έξοδα σε ψώνια για το σπίτι τα οποία πρέπει να γίνουν ή σε προϊόντα καθημερινής ομορφιάς.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μία δύσκολη περίοδο, αλλά, αν την δείτε διαφορετικά θα διαπιστώσετε ότι κάτι θετικό θα βγει μέσα από τις δυσκολίες. Γενικά, αυτές τις ημέρες θα προσπαθήσετε να είστε καλοί κι ευγενικοί με τον κόσμο αλλά έως ένα όριο. Επειδή θα προκληθείτε από άτομα που κοιτούν το συμφέρον τους και μόνο αυτό, θα αντιδράσετε, και μάλιστα άσχημα. Εδώ βρίσκεται το κομβικό σημείο των ημερών αυτών. Αν καταφέρετε να συγκρατήσετε τον θυμό σας, θα μπορέσετε να προσπεράσετε τα εμπόδια που σας βάζουν και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Αν, όχι, προσέξτε το πρόσωπό σας από τραυματισμούς. Τουλάχιστον οι δεσμευμένοι θα δείτε αυτές τις εντάσεις να αναζωογονούν την σχέση σας. Η Τετάρτη 17 Ιουλίου είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και πρέπει  να προσέξετε τον θυμό σας. Στις 19 του μηνός θα έχετε νέα ή έγγραφα που αφορούν την εργασία σας. 

ΛΕΩΝ 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, κανείς δεν μπορεί να σας πει ότι έχετε εύκολο έργο μπροστά σας αλλά ότι το σίγουρο είναι πως θα αποδείξετε στον κόσμο τί σημαίνει Λέων. Από την μία, οι επαγγελματικές προκλήσεις είναι τέτοιες που δεν σας αφήνουν ανεπηρέαστους. Από την άλλη τα θέματα με την οικογένειά σας, σας πληγώνουν. Ευτυχώς που τις επόμενες ημέρες ο ανάδρομος Ερμής δεν πρόκειται να σας αφήσει να εκνευριστείτε τόσο που να χάσετε το δίκιο σας. Ούτε όμως θα ενδώσετε στις μαύρες σκέψεις. Το πείσμα σας θα είναι εκείνο που θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση που θα βρεθείτε. Η ψυχική σας δύναμη θα είναι τέτοια που τίποτα και κανείς δεν πρόκειται να σας πτοήσει, ακόμη κι αν χρειαστεί να τα βάλετε με όλον τον κόσμο. Το ευχάριστο είναι πως από τις 12 Ιουλίου και μετά, οι δεσμευμένοι σταματάτε να τσακώνεστε με το ταίρι σας. Για αυτό και η 13η του μηνός θα είναι μία υπέροχη ημέρα για εσάς, ενώ η 18η του μηνός θα είναι μία ημέρα ζόρικη.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ξεκινάτε το δεκαήμερο πιεσμένοι από τις συνθήκες της ζωής, οι οποίες με κάποιον τρόπο πρέπει να μπουν σε τάξη. Αν και δύσκολα, θα τα καταφέρετε, για αυτό και σύντομα θα αλλάξετε προτεραιότητες. Στην «μάχη» μπαίνουν και οι σύντροφοί σας, ή αν δεν έχετε, οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε. Από τις 12 του μηνός και μετά, είτε το ταίρι σας είτε ένα καινούριο πρόσωπο, θα αναλάβει να σας βγάλει από τις δυσκολίες σας. Με την θετική του στάση κυριολεκτικά θα σας τραβήξει εμπρός, κι εσείς με περισσή χαρά θα τον ή την ακολουθήσετε. Η 13η Ιουλίου θα είναι μία ιδιαιτέρως χαρούμενη και ερωτική ημέρα για εσάς. Στις 18 του μηνός θα σας πιάσει η διάθεση του «εγώ τα κάνω καλύτερα μόνος μου και δεν έχω κανέναν ανάγκη». Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό αλλά μπορεί να κάνει ζημιά στις σχέσεις σας εάν δεν προσέξετε. 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, γενικά θα έχετε ένα ήρεμο διάστημα. Το μόνο που σας απασχολεί είναι το θέμα της εργασίας και η γενική ατυχία στο συγκεκριμένο ζήτημα αλλά, επειδή αυτό το θέμα είναι κάτι που χρονίζει, δεν θα του δώσετε περισσότερη σημασία από ό,τι πρέπει. Η γενική επιρροή που θα νιώθετε είναι πως κάτι βγαίνει στην επιφάνεια της προσωπικότητάς σας και σας οδηγεί σε μία μη ηθελημένη αλλά αναγκαία μεταμόρφωση. H 12η Ιουλίου είναι μία καλή ημέρα να κάνετε την αυτοκριτική σας. Η 14η Ιουλίου θα είναι μία ημέρα που θα μπορέσετε να χαλαρώσετε λίγο από την πίεση. Η 17η και η 19η του μηνός θα σας κάνουν να νιώσετε πως σε αυτό που πρέπει να κάνετε είστε μόνοι και μόνες σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, όπως βεβαίως και όλο το ζώδιό σας, θα έχετε ήρεμες ημέρες μπροστά σας. Το βασικό σας μέλημα θα είναι πώς να ξεφύγετε από το άγχος σας. Το τελευταίο διάστημα σας απασχολεί ιδιαιτέρως το θέμα της φροντίδας των αγαπημένων σας προσώπων. Για εκείνους θέλετε να κάνετε τα πάντα, αλλά αυτήν την περίοδο νιώθετε ότι τα χέρια σας είναι δεμένα. Για αυτό πρέπει να ηρεμήσετε. Από τις 19 του μηνός κι έπειτα θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, για αυτό θα νιώσετε την ελπίδα να γυρνά ξανά. 

Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, το κύριο μέλημα σας θα είναι πως να ξεφύγετε από ερωτικούς συντρόφους του παρελθόντος ή πως να ξεφύγετε από την κακοδαιμονία που έχει κτυπήσει τα ερωτικά σας. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο διότι φοβάστε πάρα πολύ είτε να μείνετε μόνοι σας, είτε επειδή δεν μπορείτε να διώξετε από κοντά σας εκείνα τα άτομα που σας κρατούν πίσω, είτε ακόμη κι εσείς οι ίδιοι που δεν θέλετε με κανέναν τρόπο να αλλάξετε. Η μόνη λύση είναι να δείτε τα πράγματα είτε από μία διαφορετική γωνία, είτε να αφήσετε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν να σας εξηγήσουν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα φαντάζεστε. Η 16η Ιουλίου θα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας για αυτά τα ζητήματα.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα αλλά όχι άσχημη. Κι εσείς καλείστε να λύσετε τα ερωτικά σας προβλήματα αλλά με μία διαφορά, ότι αν θέλετε να νιώσετε πραγματικά καλά θα πρέπει να κόψετε δια παντός δεσμούς με το παρελθόν σας. Για εσάς είναι καιρός να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε καινούριους φίλους ή να βγείτε με τους φίλους που έχετε ήδη, ακόμη και να ερωτευθείτε, αλλά μόνο με καινούριες ερωτικές γνωριμίες. Η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι ως άνθρωποι είστε της ρουτίνας, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει. Για εσάς η πιο κόκκινη ημέρα του δεκαημέρου είναι η 17η Ιουλίου.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, γενικά θα έχετε μία ήρεμη περίοδο. Καθώς δεν υπάρχει κάτι που να σας επηρεάζει άμεσα, θα δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά σας. Η ανάγκη, αλλά και το άγχος σας, για οικονομική ασφάλεια, θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη επαγγελματική δραστηριότητα. Η επαφή με τον κόσμο θα σας κάνει καλό, ακόμη και οι υπερωρίες. Από την άλλη, θα σας οδηγήσει σε απουσία πολλών ωρών από το σπίτι και για αυτό θα ακούσετε γκρίνια. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις, μπορεί η αυξημένη επαγγελματική σας δραστηριότητα να οδηγήσει μία φθαρμένη σχέση σε διάλυση. Η 16η Ιουλίου είναι η καταλυτική ημέρα για τις σχέσεις σας ή απλά θα νιώσετε πολύ έντονα το «τράβηγμα» που κάνουν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και οι υποχρεώσεις έναντι του σπιτιού σας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα βρεθείτε ενώπιον των αποτελεσμάτων των επιλογών που κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Μπορεί ακόμη να φαίνεται πως έχετε πάρει τις λάθος αποφάσεις αλλά ναι, ήταν οι σωστές. Στην αρχή του δεκαήμερου θα σας πιάσει ένας πανικός αλλά υπομονή. Από τις 13 Ιουλίου θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα που θέλετε, ενώ την θετική τους κατάληξη θα την δείτε στις 18 Ιουλίου. Ειδικά στις 14 Ιουλίου θα σας εγκαταλείψει κάθε είδους ψευδαίσθηση ή φόβος.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεδώσετε. Το γεγονός ότι είτε δεν χαίρεστε είτε ότι υπάρχουν άτομα που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τον έρωτα, θα σας οδηγήσει να πάρετε τους φίλους σας και να βγείτε έξω. Αρκετά έχετε υπομείνει. Ο κόσμος σας περιμένει και είναι κρίμα κι άδικο να κάθεστε εγκλωβισμένοι στους τέσσερεις τοίχους, είτε είναι της οικίας σας είτε είναι του μυαλού σας. Χρειάζεται να κάνετε την μεταμόρφωσή σας και να δείτε την ζωή θετικότερα. Στις 16 και 17 του μηνός θα δοκιμαστεί η υπομονή σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, σταδιακά θα αρχίσετε να εφαρμόζετε τις αλλαγές στην επιλογή των ανθρώπων που θέλετε να έχετε δίπλα σας, είτε αυτοί είναι σύντροφοι είτε είναι συνεργάτες. Το επόμενο στάδιο είναι να κοιτάξετε να στρώσετε την ζωή σας, κυρίως επαγγελματικά. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να σταματήσετε να σκέπτεστε με γνώμονα τον έρωτα και το αν θα είστε με κάποιο άτομο μαζί. Η ζωή σας αρχίζει να ανεβάζει στροφές και τα επαγγελματικά σας θα απορροφούν ολοένα και περισσότερο χρόνο. Ακριβώς επειδή οι προτεραιότητές σας αλλάζουν, θα έχετε κάποιες εντάσεις με τους ανθρώπους δίπλα σας. Από εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να αφήσετε τους άλλους να κάνουν κουμάντο στις φιλοδοξίες σας. 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίοδο όπου τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα με μία όμως διαφορά, ότι για να «φτιάξετε ομελέττα θα πρέπει να σπάσετε αυγά». Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν πρόκειται να σας χαριστεί και ότι πρέπει να παλέψετε για κάθε τι που θέλετε να συμβεί. Την μεγαλύτερη αντίσταση θα την έχετε από τους συντρόφους ή από τους συνεργάτες σας, επειδή θέλουν ό,τι κάνετε να είναι οργανωμένο, κάτι το οποίο σας αφήνει παγερά αδιάφορους. Η 13η Ιουλίου θα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσάς, ενώ προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις 18 Ιουλίου. 

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, γενικά θα έχετε μία ήρεμη περίοδο, εκτός από την 12η του μηνός. Οπότε τις επόμενες ημέρες θα σας απασχολήσουν τα απλά καθημερινά προβλήματα. Στις 12 του μηνός θα νιώσετε ότι ήλθε ο καιρός να κάνετε μία νέα αρχή στις σχέσεις σας, ακόμη κι αν χρειαστεί να χωρίσετε. Στις 13 και 14 του μηνός θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά. Στις 14 θα έχετε ευχάριστα οικονομικά νέα. Στις 16 του μηνός θα νιώσετε την πλήρη δύναμη της σεληνιακής εκλείψεως, η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις που είναι δύσκολες αλλά αναγκαίες. Στις 20 του μηνός θα νιώσετε ότι πρέπει να δώσετε περισσότερη έμφαση στην οικογένειά σας παρά στα επαγγελματικά σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αν έχετε ένα θέμα αυτήν την περίοδο, αυτό έχει να κάνει με την αχαλίνωτη φαντασία σας. Το Σύμπαν σας επιτρέπει να κάνετε τα όνειρά σας πράξη, ακόμη και να λύσετε τα παιδοψυχολογικά σας. Για να γίνουν όλα αυτά που θέλετε πράξη, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την βαθιά σας αντίληψη των πραγμάτων και όχι να αφήνετε την φαντασία σας να καλπάζει. Επίσης δεν θα πρέπει να αφήσετε τους άλλους να σας λένε τί πρέπει να κάνετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ακούσετε τις συμβουλές τους. Αν καταφέρετε λοιπόν να δαμάσετε την φαντασία σας, σας περιμένουν απίστευτα δημιουργικές ημέρες. Η 13η Ιουλίου θα είναι η πιο δυνατή σας ημέρα, ενώ η 20η Ιουλίου θα είναι μία δύσκολη ημέρα.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου γενικά θα έχετε ένα καλό διάστημα μπροστά σας. Ευτυχώς που οι περισσότεροι από εσάς θα νιώσετε λιγότερη την πίεση του Ποσειδώνα, για αυτό και οι εξιδανικεύσεις θα μειωθούν το επόμενο διάστημα. Έτσι, με το κεφάλι σας καθαρό θα βρείτε το ιδανικό ταίρι για εσάς, ή αν το έχετε ήδη, θα νιώσετε απίστευτη χαρά που τον ή την έχετε δίπλα σας. Από τις 12 Ιουλίου θα δείτε την καρδιά σας να κτυπά πιο δυνατά, αλλά αυτήν την φορά θα εκτιμήσετε σωστά τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε δίπλα σας. Η μόνη «συννεφιασμένη» ημέρα για εσάς θα είναι η 16η καθώς θα αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά ζητήματα. Στις 18 Ιουλίου θα κάνετε μία μικρή επανάσταση καθώς δεν θέλετε άλλο αυτήν την βαρετή καθημερινότητα που ζείτε. 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, γενικά, θα έχετε ένα ήρεμο δεκαήμερο. Εκεί που εσείς, σχεδόν πάντα, δεν κάνετε κάτι, αναλαμβάνουν οι άλλοι να κάνουν για εσάς. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, εκεί που εσείς αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα, οι άλλοι θα έλθουν να σας βοηθήσουν προκειμένου να τα ξεπεράσετε, φέρνοντας σας σε επαφή με άτομα που γνωρίζουν καλά τί χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να κάνετε διακανονισμούς χρεών, ή να σας βρουν εργασία, κι έτσι να βγείτε από την δύσκολη θέση που βρίσκεστε. Με την σειρά σας, θα πρέπει να αλλάξετε κι εσείς την προσέγγιση των προσωπικών σας θεμάτων, και να αφήνετε και τους άλλους να σας λένε τί πρέπει να κάνετε. Η 17η Ιουλίου θα είναι μία μέρα που θα πρέπει να αφεθείτε στα χέρια των άλλων, έστω κι αν δεν σας αρέσει η προοπτική αυτή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αναλογικά με του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα ήσυχο διάστημα. Σε προσωπικό επίπεδο, είστε σε φάση που πετάτε από επάνω σας φαντασιώσεις και ιδεοληψίες, αναζητώντας πλέον πρακτικές λύσεις. Χωρίς φόβο και με διάθεση να παλέψετε, το επόμενο διάστημα θα είναι περίοδος ανθησης και δημιουργίας. Για αυτό επίσης και το γενέθλιο ένστικτό σας θα είναι ανεβασμένο! Είναι επίσης καλή περίοδος για να κλείσετε ανοικτές υποθέσεις χρεών σας, κυρίως προς τράπεζες. Η 15η Ιουλίου θα είναι μία ερωτική ημέρα για εσάς.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία ακόμη δύσκολη περίοδο διότι ακόμη σκέφτεστε τους εαυτούς σας και μόνο αυτούς. Έτσι, ενώ το Σύμπαν σας δίνει ευκαιρίες να ζήσετε τον έρωτα ή τουλάχιστον μία πλήρη σε συναισθήματα σχέση, εσείς επιλέγετε τον δρόμο της μοναξιάς. Για αυτό καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε λίγο την ερωτική σας ζωή, και αργότερα να σπάσετε λίγο αυτό το μοτίβο που ακολουθείτε. Μία καλή ημέρα για να το κάνετε αυτό είναι η 16η ημέρα του μηνός. Είναι επίσης καλή ημέρα εάν θελήσετε να στείλετε τα παιδιά σας σε οργανωμένες διακοπές. 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, από τις 13 Ιουλίου και μετά θα πρέπει να ακολουθήσετε μία μη ηθελημένη προσπάθεια μετασχηματισμού σας σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είστε τώρα. Η πορεία σαφώς και δεν θα είναι εύκολη, αλλά με την βοήθεια των κατάλληλων ατόμων θα τα καταφέρετε. Το πρόβλημα σε όλη αυτήν την προσπάθεια που γίνεται, είστε εσείς με τις εμμονές και την προσκόλληση σε μοτίβα που πλέον δεν σας εξυπηρετούν. Η 16η Ιουλίου θα είναι μία σημαντική ημέρα για εσάς, και τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν θα σας δείξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα πολύ δύσκολο διάστημα μπροστά σας, κυρίως λόγω της επαφής σας με τον κόσμο. Γενικά, όλο το προηγούμενο διάστημα διαπιστώνετε πως μέρα με την ημέρα αλλάζετε και ότι χρειάζεται με κάποιον τρόπο να βγείτε εκεί έξω και να αποδείξετε ότι είστε ηγέτες. Το γεγονός ότι γνωρίζετε ότι μπορεί να γίνετε απότομοι, θα σας εμποδίσει από το να εκδηλώσετε τον θυμό που κρύβετε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα ακροβατείτε σε τεντωμένο σκοινί. Από τις 15 Ιουλίου και μετά σταματούν τυχόν διαπληκτισμοί που μπορεί να έχετε με τον κόσμο γύρω σας. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως την 17η Ιουλίου, η οποία είναι κόκκινη ημέρα για εσάς. 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, από τις 12 Ιουλίου και μετά, θα ξεκινήσετε την διαδικασία ανεύρεσης ενός ατόμου που πραγματικά θα μπορείτε να το λέτε ταίρι σας, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι, το ταίρι σας θα είναι εκείνο που θα προσπαθήσει να φτιάξει τα του οίκου σας. Ευτυχώς για εσάς, καθώς αυτήν την περίοδο από μόνοι σας δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, δεν θα είναι κακό στην παρούσα φάση της ζωής σας, να δώσετε τα ηνία σε ένα άτομο που ξέρει πώς να σας βοηθήσει. Από τις 18 Ιουλίου και μετά θα δείτε πως το άτομο που έχετε δίπλα σας θα παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες. 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, γενικά θα έχετε ένα ήρεμο διάστημα, το οποίο δεν είναι κακό για εσάς που είστε ένα ζώδιο μέσα στην αέναη κίνηση. Για εσάς τις επόμενες ημέρες προτεραιότητα θα είναι το πώς θα διορθώσετε την καθημερινότητά σας, με ποίον τρόπο θα κοιτάξετε να είστε ευτυχισμένοι, τόσο για εσάς όσο και για τους δικούς σας ανθρώπους, και βέβαια να κάνετε δίαιτα διότι τις ημέρες που πέρασαν χάσατε για λίγο το μέτρο. 

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, πρέπει να αντιπαλέψετε με την ανωριμότητά σας. Είναι αδύνατο να πάτε μπροστά όταν αποφεύγετε να σοβαρευτείτε ή φοβάστε την ανάληψη ευθυνών. Όμως τα πράγματα αλλάζουν κι εσείς πρέπει μαζί τους ειδάλλως εσείς θα χάσετε. Κυρίως πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας για ποίον λόγο δεν μπορείτε να ζήσετε ακόμη αυτόνομοι την ζωή σας. Το μυαλό το έχετε, την φαντασία επίσης. Αυτό που χρειάζεστε είναι να δείξετε ότι μπορείτε να λειτουργήσετε ως υπεύθυνοι ενήλικες. Η 20η Ιουλίου θα είναι μία σημαντική ημέρα για τις προσωπικές σας αποφάσεις.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε ένα πολύ καλό διάστημα διότι είστε αποφασισμένοι με τις δυνάμεις που έχετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Πλέον αναγνωρίζετε την ανάγκη να υπάρχει ένα γερό ξεκαθάρισμα σε όλα αυτά που έχετε συσσωρεύσει επάνω σας χρόνια τώρα. Για αυτόν τον λόγο η χαρά σας θα αρχίσει να γίνεται μέρα με την ημέρα εντονότερη. Πέρα από την απλή χαρά, θα νιώσετε ότι είστε έτοιμοι κι έτοιμες για τον μεγάλο έρωτα, κάτι που θα αρχίσει από τις 12 Ιουλίου και μετά, με κορύφωση την 17η Ιουλίου. Μία προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε θέματα που αφορούν χρέη. Εκεί θα δυσκολευτείτε να βρείτε λύσεις, εκτός κι αν αποφασίσετε να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα ήρεμο διάστημα, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Ακριβώς επειδή θα έχετε αρκετή ηρεμία, θα αρχίσετε να σκέπτεστε για ποίον λόγο δεν έγιναν μέχρι στιγμής οι επιθυμίες σας πράξη. Αν και θα έχετε κάποια κολλήματα, εντούτοις θα αντιληφθείτε ότι ο καιρός της θεωρίας πέρασε και ότι τώρα είναι η εποχή των πράξεων. Η μεταμόρφωσή σας σε αυτό που θέλετε θα έρθει μόνο όταν αφήσετε τα βάρη του παρελθόντος πίσω σας. Δείξτε λοιπόν ότι μπορείτε και ξεκινήστε να κάνετε αυτό που πρέπει. Προσέξτε την 16η Ιουλίου διότι εκείνη την ημέρα θα σας πιάσει απαισιοδοξία και θα θελήσετε να τερματίσετε την προσπάθεια που κάνετε.   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan