Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

 

 

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ξεκινάτε αυτό το δεκαήμερο με μία σχετική ελαφρότητα. Ίσως επειδή είναι καλοκαίρι ίσως επειδή νιώθετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στις ζωές σας, αυτό το κάτι που υπάρχει στον αέρα σας οδηγεί σε μία γενική χαλάρωση. Από την Τρίτη και μετά θα έχετε και τον κυβερνήτη σας Άρη, να σας βοηθά στο να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα θετικότερα. Παράλληλα δεν θα μείνετε μόνο στην θετική σκέψη αλλά θα πάτε και ένα βήμα πιο κάτω. Η ερωτική σας διάθεση σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για χαλάρωση και παιχνίδι, θα σας κάνει να νιώσετε άλλοι άνθρωποι, ή για την ακρίβεια θα νιώσετε οι πραγματικοί σας εαυτοί. Για αυτό και θα πάψετε να γκρινιάζετε για οτιδήποτε στραβό σας συμβαίνει! Προσέξτε μόνο την Πέμπτη να μην τσακωθείτε. Η ερωτική ανασφάλεια θα είναι κάτι που θα περάσει, οι τσακωμοί όμως για οικονομικά θέματα θα έχουν διάρκεια.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σε γενικές γραμμές θα έχετε ένα ήσυχο δεκαήμερο. Το βασικό της γνώρισμα θα είναι η παρατεταμένη κακοδαιμονία στα επαγγελματικά, και στα προβλήματα με άτομα εξουσίας ή ηλικιωμένα άτομα. Αυτό είναι είναι κάτι που ζείτε καιρό τώρα οπότε δεν θα σας ενοχλήσει τόσο πολύ, εκτός βεβαίως από την Παρασκευή 5 του μηνός. Εκείνη την ημέρα τα νεύρα θα είναι λίγο περισσότερο τεντωμένα, ειδικά εάν συμβεί κάτι με τα παιδιά σας. Μπορεί επίσης να ενοχληθείτε με την συμπεριφορά ατόμων που δεν εγκρίνουν την ερωτική σας ζωή ή κάποιο πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε. Στις 7 Ιουλίου θα έχετε ένα ευχάριστο γεγονός αλλά για κάποιον λόγο θα προβληματιστείτε. Μην δώσετε βαρύτητα σε αυτό που συμβαίνει. Επί της ουσίας είναι κάτι που πρέπει να πάρει τον δρόμο του και τίποτα παραπάνω Στις 9 του μηνός, θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις σε προβλήματα που θα προκύψουν είτε ανάμεσα στους γονείς σας, είτε με τον χρόνο που αφιερώνετε ανάμεσα, στον ή στην σύντροφο, στην εργασία και στο σπίτι.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, το πρόβλημά σας αυτήν την περίοδο θα είναι κυρίως ο λάγνος εαυτός σας, που δεν γνωρίζει όρια και που δεν ξέρει την ζημιά που κάνει. Γενικά το επόμενο διάστημα θα πρέπει να μετριάσετε τον αχαλίνωτο ερωτισμό σας, την ακόρεστη επιθυμία για επιτυχία και οικονομική ευμάρεια, και βέβαια για εξουσία, μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι σπαταλάτε την ενέργειά σας σε κάτι που δεν σας αποφέρει κάτι πέρα από μία εφήμερη ευχαρίστηση, για αυτό άλλωστε συνεχίζετε αυτόν τον φαύλο κύκλο. Την Τετάρτη 3 Ιουλίου, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα αλλά μάλλον ως γνήσιοι Κριοί θα κάνετε του κεφαλιού σας. Την Τρίτη 9 Ιουλίου θα έλθετε σε επαφή με άτομα που θέλουν το καλό σας, κυρίως τον ή την σύντροφό σας. Καλό θα ήταν να τα ακούσετε διότι θέλουν να σας προφυλάξουν από άτομα που και καλά είναι «φίλοι» σας, αλλά στην πραγματικότητα σας εκμεταλλεύονται.

TAΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να είστε μέσα στα νεύρα, ειδικά όταν θα έλθει και ο Άρης να επηρεάσει το δεκαήμερό σας αλλά και όταν ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Μέχρι τις 7 του μηνός θα μπορέσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο αλλά μετά πολύ δύσκολα θα μπορείτε να συγκρατήσετε τον θυμό σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτός ο θυμός μπορεί να γίνει παραγωγικός εάν αποφασίσετε ότι είναι καιρός να ασχοληθείτε με τα όνειρά σας που δυστυχώς έχουν κολλήσει στην λάσπη. Για αυτό, το Σύμπαν ευνοεί να κοιτάξετε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, να κλείσετε νομικές σας υποθέσεις, και γενικά να δείτε όλα αυτά που έχετε αφήσει ανολοκλήρωτα. Σε γενικό επίπεδο, οι εντάσεις με την οικογένειά σας θα είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση, ειδικά με τον ή την σύντροφό σας. Αν και δεν θυμώνετε εύκολα, η εριστική συμπεριφορά τους θα σας κάνει έξαλλους.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε ως σκοπό το επόμενο δεκαήμερο να ξεφύγετε από τους καυγάδες που είχαν ξεσπάσει το προηγούμενο διάστημα αλλά αυτοί φαίνεται πως σας κυνηγούν. Θα διαπιστώσετε λοιπόν το αυτονόητο, ότι πρέπει να επιστρέψετε στην πηγή του κακού και να λύσετε κάθε είδους παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί μέχρι στιγμής. Στις 7 του μηνός θα ολοκληρώσετε αυτήν την διαδικασία οπότε σταδιακά θα αρχίσετε να χαλαρώνετε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, γενικά θα έχετε ένα ήρεμο δεκαήμερο. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα αρχίσετε να σκέφτεστε ξανά για ποιον λόγο τα όνειρά σας έχουν κολλήσει και τι νόημα έχει η ζωή. Ο συγκεκριμένος αρνητικός τρόπος σκέψης σας οδηγεί να παραμελείτε τις ανάγκες σας και να μην φροντίζετε τους εαυτούς σας. Αυτή η έντονη συναισθηματική φόρτιση θα γίνει εντονότερη στις 3 του μηνός. Στις 5 του μηνός θα νιώσετε ότι χρειάζεστε βοήθεια από τους δικούς σας προκειμένου να μπορέσετε να σπάσετε κάπως αυτόν τον κύκλο, και ιδιαίτερα από το ταίρι σας στην περίπτωση που είστε δεσμευμένοι. Το διήμερο 7 και 8 του μηνός θα μπορέσετε να βάλετε την σκέψη σας σε τάξη και να νιώσετε ότι τελικά τα πράγματα δεν είναι τόσο ζοφερά όσο τα φαντάζεστε. Στις 9 το μηνός θα νιώσετε ότι ήρθε ο καιρός να βρείτε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα πολύ καλό δεκαήμερο, τουλάχιστον μέχρι τις 7 του μηνός. Από εκεί και πέρα μετά θα έχετε κάποια θέματα. Οι ημέρες αυτές θα είναι πολύ καλές να ασχοληθείτε με νέες γνωριμίες, να περάσετε όμορφο χρόνο με το ταίρι σας, και βέβαια, να δεχθείτε προτάσεις για φαγητό, ποτό και διασκέδαση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι άτομα που είτε λένε ψέματα στον χώρο της εργασίας σας, ή γυναίκες που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Αν δείτε τέτοιου είδες κινήσεις θα πρέπει να τις κόψετε μαχαίρι. Από τις 7 και μέχρι τις 10 του μηνός θα κάνετε λίγο πίσω προκειμένου να ηρεμήσετε από τις εντάσεις.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα κινηθείτε σε δύο άξονες. Πρώτα απ’ όλα θα ψάξετε να βρείτε λύσεις για την ερωτική σας ζωή, καθώς με τα άτομα που έχετε μπλέξει δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη. Αν μάλιστα συνδυάσετε και την στασιμότητα στα επαγγελματικά σας, τότε το μείγμα γίνεται πιο δύσκολο. Άρα ό,τι κάνετε μόνοι σας. Ο δεύτερος άξονας έχει να κάνει με το τι θα κάνετε για το μέλλον σας. Η γενικότερη στασιμότητα σας πνίγει, για αυτό πρέπει να κάνετε κάτι μόνοι σας και να μην περιμένετε από τους άλλους, ειδικά επαγγελματικά. Στις 3 Ιουλίου, με τον απόηχο της εκλείψεως, θα πρέπει να κινηθείτε με γνώμονα το συμφέρον σας. Στις 9 του μηνός θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε στα ερωτικά σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι τις 4 Ιουλίου θα έχετε μία πολύ όμορφη ερωτική περίοδο, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε λίγο από τα δύσκολα που υπάρχουν σε θέματα χρεών, σε έξοδα τα οποία είστε υποχρεωμένοι να κάνετε, ακόμη και στην δυσκολία για ανεύρεση εσόδων. Από τις 4 Ιουλίου και μέχρι τις 10 του μηνός δύο πράγματα θα συμβούν. Το ένα είναι ξαφνικά να νιώσετε ερωτευμένοι για ένα άτομο μέσα από την εργασία σας. Το άλλο είναι να έχετε έσοδα από την εργασία σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποια άμεσα έξοδα. Επίσης, η θέση εργασίας που έχετε είναι εξασφαλισμένη, ακόμη κι αν υπάρχει κάποια στασιμότητα ή δυσκολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ξεκινάτε τον μήνα με την καλή διάθεση να τακτοποιήσετε την ζωή σας και να κυνηγήσετε τους στόχους που έχετε θέσει ή απλά να νιώσετε ότι όντως μπορείτε να δείτε καλύτερες ημέρες. Όμως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πετύχετε εσωτερική αρμονία, κάτι το οποίο είναι δύσκολο για εσάς αλλά όχι ακατόρθωτο. Στις 2 και 3 Ιουλίου, με την έκλειψη να επηρεάζει γενικά το ζώδιό σας θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ενδώσετε στις πιο σκοτεινές ερωτικές σας επιθυμίες. Την 4η Ιουλίου, όχι μόνο θα παραδεχθείτε ότι υπάρχουν αλλά θα τις διατρανώσετε κι όλας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ξεκινάτε τον μήνα με την ολική ηλιακή έκλειψη. Για το πώς θα σας επηρεάσει θα πρέπει να δείτε το αντίστοιχο βίντεο (να διαβάσετε το αντίστοιχο άρθρο). Από εκεί και πέρα, θα βρεθείτε στην δύσκολη θέση να προσπαθείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στα δικά σας θέλω και την κακή συμπεριφορά των άλλων. Κομβική ημέρα για να έχετε ευτυχή κατάληξη θα είναι η 7η Ιουλίου. Στον αντίποδα θα είναι η 9η Ιουλίου. Πολύ προσοχή λοιπόν διότι θα είναι πολύ εύκολο να χωρίσετε ή να διακόψετε συνεργασίες. Αν σε κάποιες περιπτώσεις αυτό είναι το ποθητό, αυτό θα γίνει αλλά με αρκετή θλίψη.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αν εξαιρέσουμε μόνο την Δευτέρα, επιστρέφετε σε ας το πούμε κανονικούς ρυθμούς για εσάς, δηλαδή στο πρόβλημα που σας απασχολεί καιρό τώρα και το οποίο θα συνεχίσει σας απασχολεί και στο μέλλον, το πρόβλημα των σχέσεών σας, είτε αυτές είναι προσωπικές είτε είναι επαγγελματικές. Καλώς ή κακώς η κακοδαιμονία συνεχίζεται καθώς οι ελεύθεροι συνεχίζετε να πέφτετε επάνω σε ακατάλληλους συντρόφους, ενώ οι δεσμευμένοι αντιμετωπίζετε την μόνιμη κρίση που έχει ξεσπάσει στο ταίρι σας. Οι δε επαγγελματικές σχέσεις καταρρέουν μέρα με την μέρα. Γενικά η τάση είναι να έχετε ερωτικά μπερδέματα ή να χάνετε χρήματα από λανθασμένες επιλογές συνεργατών. Οι ημέρες που είναι κόκκινες για εσάς και θέλουν προσοχή είναι η 3η και η 9η του μηνός.

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου ετοιμαστείτε για ένα αρκετά δυναμικό δεκαήμερο καθώς θα συμπέσουν ο Ερμής, η Ήρα και ο Άρης, και βέβαια θα βιώσετε και την αναδρόμηση του Ερμή στις 9 του μηνός. Οι περισσότεροι θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε άλλο την πίεση που δέχεστε από την εργασία σας, για αυτό θα αρχίσετε να γίνεστε μέρα με την ημέρα επιθετικότεροι, ειδικά προς το ταίρι σας εάν είστε δεσμευμένοι. Όμως, αν κατορθώσετε να περιορίσετε τα νεύρα σας θα μπορέσετε να βγάλετε τον δυναμισμό που έχετε και θα αποδείξετε σε φίλους, γνωστούς, συντρόφους, συνεργάτες, αλλά κι εχθρούς και ανταγωνιστές σας πως όχι μόνο δεν πτοείστε από την πίεση αλλά και ότι νιώθετε μία καταιγίδα σκέψεων και ιδεών να σχηματίζεται στο μυαλό σας, η οποία μόλις εκδηλωθεί θα δείξετε στον κόσμο ότι μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα απ’ όσα σας καταλογίζουν.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, εδώ και καιρό είστε μπλεγμένοι στα γρανάζια του έρωτα και δεν θέλετε να βγείτε από την φάση που βρίσκεστε. Ίσως γιατί νιώθετε σαν τα μικρά παιδιά, ίσως γιατί με αυτόν τον τρόπο βγάζετε την παιδική αθωότητα που σας διακρίνει, ό,τι κι αν είναι αυτό που νιώθετε δεν θέλετε να το αφήσετε. Όμως, καλώς ή κακώς με αυτόν τον τρόπο εμποδίζετε την προσωπική σας εξέλιξη και αυτό φαίνεται στον τρόπο που σας συμπεριφέρονται οι οικείοι σας, υποτιμώντας σας επειδή νιώθουν ότι απέναντί τους δεν έχουν να κάνουν με ενήλικα άτομα. Ευτυχώς για εσάς που την 5η και την 9η του μηνός κάτι υπέροχο θα συμβεί σε εσάς και το οποίο θα δικαιώσει την επιλογή σας αυτή.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, επιτέλους, βγαίνετε από την μαυρίλα που είχε πλημμυρίσει τις ζωές σας και από εδώ κι εμπρός θα αρχίσετε να πράγματα να τα βλέπετε με μία θετικότερη ματιά. Κατά πρώτον, αυτό που θα σας έρχεται στο μυαλό θα το λέτε, βεβαίως πάντα με τον δικό σας τρόπο, ο οποίος όμως δεν είναι προσβλητικός εκτός κι αν ουρλιάζετε στο άλλο άτομο. Εν δευτεύροις, το μυαλό σας θα κατεβάσει καταπληκτικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα επαγγελματικά σας αδιέξοδα. Η 4η Ιουλίου είναι μία ημέρα που πρέπει να προσεχθεί διότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα με την προϋπόθεση ότι δεν θα χάσετε την ψυχραιμία σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα περίεργο δεκαήμερο. Για κάποιον λόγο σας έχει πιάσει μία αφέλεια, σχεδόν παιδική θα μπορούσε κάποιος να την χαρακτηρίσει. Ίσως γιατί βλέπετε πολλά άσχημα πράγματα εκεί έξω στον κόσμο, και με αυτόν τον τρόπο θέλετε να αντισταθείτε στην παρακμή. Ίσως να είναι και ο τρόπος σας για να πείσετε εχθρούς και φίλους ότι δεν αποτελείτε απειλή για εκείνους κι έτσι να τους ελέγξετε παρασκηνιακά. Κάποιοι από εσάς θα εργασθείτε σε κάποια μαύρη εργασία προκειμένου να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα για να φροντίσετε την οικογένειά σας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, εδώ και καιρό προσπαθείτε να νιώθετε καλά είτε με τον εαυτό σας είτε με το να προσφέρετε τα πάντα στην οικογένειά σας. Με τον τρόπο σας έχετε καταφέρει να βρείτε λύσεις στα πρακτικά σας ζητήματα, κυρίως στο οικονομικό. Από εκεί και πέρα ξεκινούν τα προβλήματά σας. Έχοντας εγκλωβιστεί σε αυτό το μοτίβο έχετε ξεχάσει να ζείτε την ζωή σας. Πρώτα απ’ όλα έχετε ξεχάσει την κοινωνικοποίηση. Μπορεί να μην σας αρέσει να έρχεστε σε επαφή με κόσμο εκτός από τον χώρο της εργασίας σας αλλά πρέπει να μάθετε να διασκεδάζετε και να επικοινωνείτε και για άλλα πράγματα εκτός από το δίπτυχο χρήματα-εργασία. Επίσης, το μοτίβο που ακολουθείτε σας κάνει να χάνετε επαγγελματικές ευκαιρίες. Οι ημέρες που θα νιώσετε πιο έντονα αυτήν την κατάσταση που ζείτε είναι η 3η, η 7η και η 9η του μηνός.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι τις 3 Ιουλίου θα ασχολείστε με τα επαγγελματικά. Από τις 3 και μετά θα νιώσετε ότι ήρθε ο καιρός να ζήσετε το καλοκαίρι! Για αυτό θα αρχίσετε να βγαίνετε με φίλους, να γνωρίζετε καινούριο κόσμο, να φλερτάρετε και γενικά να περνάτε όμορφα. Από τις 6 Ιουλίου και μετά θα έλθετε σε επαφή με πρώην προκειμένου να παίξετε λίγο πιο έντονα το παιγνίδι του έρωτα ασχέτως εάν αυτό το διάστημα τους περισσότερους τους βλέπετε ως φίλους. Η 7η Ιουλίου θα είναι μία ημέρα άκρως ερωτική για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, για λίγες ημέρες θα θελήσετε να κάνετε μία μικρή σεξουαλική επανάσταση προκειμένου να σπάσει λίγο η ρουτίνα. Ως Ζυγοί δεν θα διστάσετε να πάτε ακόμα και με τους καλύτερούς σας φίλους, αρκεί βεβαίως να μην ζητήσουν σχέση μετά. Από τις 4 Ιουλίου και μετά θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, οπότε δεν θα έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με την κάλυψη των αναγκών των άλλων. Βέβαια, υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να κάνετε μία καινούρια σεξουαλική σχέση με άτομο μέσα από την εργασία σας, την οποία θα προσπαθήσετε να κρατήσετε κρυφή. Στις 8 Ιουλίου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να μοιραστείτε αυτά που νιώθετε με όλον τον κόσμο.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε αρκετά προβλήματα να λύσετε. Από εκεί και πέρα, «ευτυχώς» για εσάς, θέματα που σας απασχολούν είτε δεν εξελίσσονται είτε σημειώνουν σημαντική καθυστέρηση, κάτι το οποίο σας βοηθά να πάρετε πιο σωστές αποφάσεις, και το βασικότερο ότι δεν πιέζεστε άμεσα να αποφασίσετε. Έχοντας τον χρόνο σύμμαχό σας θα μπορέσετε να κάνετε τα απαραίτητα για να βγείτε από την δύσκολη θέση που βρίσκεστε. Οι ιδανικές ημέρες για να κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας είναι η 5η και η 9η Ιουλίου.

Η περίοδος των εντάσεων μπορεί να τελειώνει για εσάς του τρίτου δεκαημέρου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα νιώθετε μουδιασμένοι ή αποσυντονισμένοι, ειδικά στην περίπτωση που χωρίσατε πρόσφατα ή αν αντιμετωπίσατε κάποια δύσκολη δικαστική διαμάχη. Τουλάχιστον μέχρι τις 4 Ιουλίου θα νιώθετε ότι είστε εντελώς μόνοι σας, ξεχασμένοι από θεούς και δαίμονες. Όμως από εκεί και πέρα ηρεμείτε αρκετά, οπότε μία σχετική ισορροπία επανέρχεται στις ζωές σας. Η δυσκολότερη ημέρα του δεκαημέρου θα είναι η 3η Ιουλίου, ενώ η καλύτερη θα είναι η 5η Ιουλίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βιώσετε εντάσεις ανάλογα εάν είστε δεσμευμένοι ή όχι. Οι ελεύθεροι θα θελήσετε να ρίξετε όλο το βάρος στα επαγγελματικά σας. Το επόμενο διάστημα θα νιώθετε πολύ καλά στον χώρο της εργασίας σας για αυτό και το μυαλό σας θα γεννά ιδέες για το πως μπορείτε να την βελτιώσετε ή να γίνετε αποδοτικότεροι. Από την άλλη όμως, συνεργάτες ή συνάδελφοι, σας βάζουν τρικλοποδιές και αυτό είναι κάτι που δεν ανέχεστε. Οπότε καλό θα ήταν να μετριάσετε τον θυμό σας ειδάλλως οι διενέξεις μεταξύ σας θα είναι εκρηκτικές. Πάνω σε αυτό το θέμα η 3η Ιουλίου θα είναι η δυσκολότερη ημέρα του δεκαημέρου. Αν είστε δεσμευμένοι, θα βαρεθείτε με τα παιχνίδια του ή της συντρόφου σας, κυρίως εάν έχετε καταλάβει ότι κοιτάει κι αλλού. Για αυτό κι εσείς θα κάνετε έναν γερό καυγά προκειμένου να μαζευτεί. 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου φαίνεται πως θα περάσετε ένα δεκαήμερο ανάμεσα στις αναμνήσεις σας. Αν και αυτές τις ημέρες τα επαγγελματικά σας θα έχουν μία κινητικότητα εν τούτοις εσείς θα είστε αρκετά νωχελικοί επειδή η παρούσα κατάσταση δεν σας γεμίζει. Το μυαλό σας θα επιστρέφει στις «ημέρες της αθωότητάς» σας και εσείς θα αναπολείτε εκείνο το διάστημα όπου το μόνο που σας ένοιαζε ήταν να περνάτε καλά, να είστε ερωτευμένοι, και βεβαίως χωρίς ευθύνες. Αν είστε ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν να έλθετε σε επαφή με πρώην. Αν είστε δεσμευμένοι θα βιώσετε τον θυμό του ή της συντρόφου σας που θα σας κατηγορεί ότι είστε κολλημένοι υπερβολικά με το παρελθόν.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα κληθείτε τις επόμενες ημέρες να βρείτε λύσεις σε πολύ δύσκολα προβλήματα, τα οποία αφορούν προβληματικές σχέσεις, χρέη, και γενικά χρηματοοικονομικές διαφορές. Οι λύσεις που έχετε στο μυαλό σας είναι δύσκολες και θα προτιμούσατε να μην φθάσετε σε επίπεδο που θα χρειαστεί να τις εφαρμόσετε, αλλά δυστυχώς αυτό είναι μονόδρομος. Οπότε να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε κι ας χρειαστεί να πληρώσετε το τίμημα. Η 5η Ιουλίου θα είναι μία ευνοϊκή ημέρα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα πολύ καλό διάστημα διότι θα έχετε δίπλα σας άτομα που θέλουν να σας φροντίσουν, να σας αγαπήσουν, ακόμη και να σας βοηθήσουν εκεί που δεν μπορείτε εσείς να βοηθήσετε τους εαυτούς σας. Τα άτομα αυτά θέλουν πραγματικά το καλό σας αλλά περιμένουν από εσάς κάτι ακόμη, την διάθεση να παλέψετε. Μόλις τους την δείξετε θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν το καλύτερο για εσάς. Προσοχή όμως, αν μέχρι τις 9 του μηνός δεν έχετε δείξει κάτι θα κάνουν πίσω. Η 4η Ιουλίου πάντως θα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσάς!

Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, σας διακατέχει μία παιδική αφέλεια που άλλοτε είναι καλή και άλλοτε εκνευριστική. Όμως αυτό το διάστημα η αφέλειά σας όχι μόνο κουράζει αλλά και δημιουργεί προβλήματα τόσο σε εσάς όσο και στους γύρω σας. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε παιδιά για να σας φέρονται με αυτόν τον τρόπο και ότι έχετε υποχρεώσεις και ευθύνες που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Δεν μπορεί η οικογένειά σας να σας κυνηγά και να σας υποδεικνύει αυτό που πρέπει να κάνετε, ούτε οι σύντροφοι, ούτε οι γνωστοί. Κι αν κάποιος φίλος σας πει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι, τότε ίσως να κάνετε κάτι για να αλλάξετε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι τις 3 του μηνός θα έχετε να αντιμετωπίζετε ασταθείς ανθρώπους οι οποίοι θα σας προβληματίσουν με την συμπεριφορά τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε μαζί τους, απλά, η συμπεριφορά τους θα είναι αρκετά παράξενη ακόμη και για τα δικά σας δεδομένα. Στις 5 του μηνός θα νιώσετε ότι πρέπει με κάποιον τρόπο να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, αλλά το γεγονός ότι δεν είστε διατεθειμένοι να ασχοληθείτε σοβαρά και σε βάθος, οδηγείστε εκ των πραγμάτων στην αποτυχία.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ποικίλες επιρροές το επόμενο διάστημα. Τη 1η Ιουλίου θα έχετε να κάνετε με άτομα που σας προκαλούν μία σχετική ανασφάλεια ή θα ολοκληρωθούν οι συνομιλίες που είχατε για την διευθέτηση των χρεών σας. Από εκεί και πέρα, θα έχετε ένα διήμερο ηρεμίας. Από τις 4 του μηνός και μετά δύο πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν. Πρώτα απ’ όλα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επαγγελματικές συμφωνίες ή θα βρείτε εργασία μέσω τρίτου. Στην συνέχεια, κάτι υπέροχο ερωτικό πρόκειται να μπει στις ζωές σας, το οποίο θα γίνει εντονότερο στις 6 Ιουλίου.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε ένα κακό διάστημα μπροστά σας, επειδή και οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε. Άλλοτε κολλημένοι στο παρελθόν, άλλοτε σε εγωιστικές συμπεριφορές, άλλοτε σε τρομερή αυτοϋποτίμηση, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο, εσείς να είστε οι χειρότεροι εχθροί του εαυτού σας. Για αυτό και τις ημέρες που έρχονται θα αδυνατείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις, με αποτέλεσμα να χάσετε ευκαιρίες, από το να κλείσετε ευμενώς οικονομικές σας υποθέσεις, μέχρι να χάσετε άτομα που θέλετε ή σας επιθυμούν. Η 3η και 9η Ιουλίου θα είναι ημέρες που πρέπει να προσεχθούν ιδιαιτέρως.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ας πούμε ότι ηρεμείτε μετά από ένα διάστημα σφοδρών εντάσεων, οι οποίες οδήγησαν σε χωρισμούς ή διακοπές συνεργασιών. Για αυτό τις επόμενες ημέρες θα θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας. Στις 3 του μηνός θα δεχθείτε μία πίεση να μιλήσετε ή να έλθετε σε επαφή με κόσμο, και για αυτό μπορεί να θυμώσετε. Στις 7 του μηνός θα έχετε μία ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Στις 10 του μηνός θα πρέπει να βρείτε λύσεις για τα επαγγελματικά σας ή λύσεις για θέματα που αφορούν την εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ξεκινά μία περίοδος όπου θα τσακώνεστε σχεδόν σε καθημερινή βάση με τον κόσμο γύρω σας αλλά και με την οικογένειά σας. Τους περισσότερους καυγάδες θα τους έχετε εσείς οι παντρεμένοι καθώς ο ή ή σύζυγός θα βρίσκεται σε υπερένταση και δεν θα θέλει πολλά πολλά. Το βασικό πρόβλημα είναι πως νιώθετε ότι δεν παίρνετε τόσα όσα θα θέλατε από τους Άλλους ενώ οι Άλλοι πιστεύουν ότι αφού δεν τους φροντίζετε θα φροντίζουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους και για αυτό δεν σας έχουν ανάγκη. Μέχρι τις 7 του μηνός οι καταστάσεις θα βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί. Μετά τις 7 τα πράγματα κάπως ηρεμούν.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, σχετικά θα έχετε ένα ήρεμο διάστημα μπροστά σας. Μέχρι τις 4 του μηνός θα σας απασχολούν τα ερωτικά ή τα παιδιά σας, αλλά με έναν ιδιαίτερα αγχώδη τρόπο παρά κάτι ουσιαστικό. Από τις 4 και μετά θα σας απασχολήσουν θέματα υγείας και καθημερινότητας. Κάποιοι από εσάς μπορεί επειδή θα βαριέστε να κάνετε μία σεξουαλική σχέση μόνο και μόνο για επιβεβαίωση. Προσέξτε ιδιαιτέρως την 4η Ιουλίου καθώς θα είναι ιδιαιτέρως εκρηκτική ημέρα, δεχομένοι αρκετές προκλήσεις από τους ανθρώπους γύρω σας. Στις 7 Ιουλίου θα θυμηθείτε το παρελθόν σας και μέσα σε αυτό θα βρείτε για λίγο ανακούφιση. 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ως πρώτη προτεραιότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Είτε επειδή κατανοείτε ότι τα προβλήματα που έχουν είναι κυρίως βαθύτερα τραύματα, είτε γιατί εσείς με τις σειρά σας προκαλείτε εντάσεις επειδή κατά βάθος είστε πληγωμένοι, αντιλαμβάνεστε ότι με κάποιον τρόπο πρέπει να σταματήσουν. Για αυτό και θα πάρετε πρωτοβουλίες προκειμένου να υπάρξει ένα πεδίο συνεννοήσεως. Εκεί όμως που δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννοήσεως είναι σε εσάς τους παντρεμένους. Το γεγονός ότι δεν θέλετε καν να έρχεστε σε επαφή με το σώμα του ή της συζύγου σας είναι ένδειξη για σοβαρή παθογένεια. Στις 10 του μηνός μπορεί να έχετε νέα για άτομο που σας ενδιαφέρει και αφορά ένα δυστύχημα ή ένα χειρουργείο. 

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου φαίνεται πως θα περάσετε ένα πολύ έντονο σεξουαλικά δεκαήμερο, σε βαθμό που να απορρίψετε συντρόφους που δεν σας ικανοποιούν ή ακόμη και να χωρίσετε επειδή δεν λαμβάνετε σεξουαλική ικανοποίηση. Τις επόμενες ημέρες θα σας έλκει οτιδήποτε παρακμιακό, και δεν θα διστάσετε να πετάξετε από επάνω σας τα ροζ χαριτωμένα ρουχαλάκια σας προκειμένου να ντυθείτε με το μαύρο δερμάτινο των ακροτήτων. Η μεγάλη ένταση ξεκινάει από την στιγμή που η Αφροδίτη θα μπει στον Καρκίνο, δηλαδή από τις 4 Ιουλίου και μετά. Η πιο έντονη ημέρα του δεκαημέρου θα είναι η 6η Ιουλίου.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα είστε το ακριβώς αντίθετο από τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Εσείς το επόμενο διάστημα θα είστε κολλημένοι στο παρελθόν. Τίποτα δεν θα σας κάνει αίσθηση καθώς το παρόν δεν έχει κάτι να σας προσφέρει, ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε. Το αποτέλεσμα είναι να «φυλακίσετε» τους εαυτούς σας σε κάτι που είναι παντελώς άχρηστο καθώς επί της ουσίας δεν έχει κάτι να σας προσφέρει. Ειδικά την 3η Ιουλίου κυριολεκτικά θα σπάσετε τα νεύρα των άλλων με την απάθειά σας και με συζητήσεις για το πόσο καλοί ήταν πρώην ερωτικοί σύντροφοι, ασχέτως αν ήταν ή δεν ήταν. 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βρεθείτε σε μία μεικτή κατάσταση. Μέχρι τις 3 του μηνός θα είστε στον απόηχο ερωτικών καυγάδων και χωρισμών. Για αυτό εκείνες τις ημέρες δεν θα θέλετε να δείτε άνθρωπο. Από τις 3 και μετά θα σας πιάσει μία διάθεση να τελειώσετε με το παρελθόν δια παντός. Το πρόβλημα είναι πως δεν είστε άτομα που αποδεσμεύεστε εύκολα από τις μνήμες σας. Έτσι, οι πιο δυνατοί από εσάς θα μπορέσετε να κάνετε το γερό ξεκαθάρισμα που επιθυμείτε. Οι πιο αδύναμοι όμως θα μπλέξετε στα δίκτυα του παρελθόντος και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να ξεφύγετε από αυτό. Για αυτό προσέξτε ιδιαιτέρως την 9η και 10η Ιουλίου. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan