Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μία βαριά σε συναισθήματα εβδομάδα επειδή το Σύμπαν θα δοκιμάσει τις αντοχές σας όσον αφορά το κατά πόσο έχετε θεραπευτεί από τις πληγές του παρελθόντος. Εσείς αυτό το διάστημα έχετε αρχίσει να τα βρίσκετε με τους εαυτούς σας κι αυτό είναι το ευχάριστο. Το κακό είναι πως το Σύμπαν θέλει να δοκιμάσει το επίπεδο στο οποίο τα έχετε καταφέρει. Αν έχετε περάσει τα δύσκολα, τότε απλά θα νιώσετε ένα μικρό παράπονο και ίσως μία γλυκιά θύμηση του παρελθόντος και μέχρι εκεί. Αν όμως δεν έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία, θα σας πιάσει μία μανία να ζήσετε τον έρωτα όπως κάνατε παλιά, ή να κάνετε δραστηριότητες που σας έκαναν χαρούμενους. Δεν θα είναι παράξενο εάν έλθετε σε επαφή με πρώην. Όμως κάτι τέτοιο είναι πισωγύρισμα, για αυτό θα πρέπει να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε το «δύσκολο» έργο να λύσετε θέματα που είχαν προκύψει το προηγούμενο εξάμηνο σε σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, κυρίως με παρεξηγήσεις και δευτερευόντως με ασυνεννοησία. Το γεγονός ότι είστε άτομα που δίνετε γρήγορα τόπο στην οργή είναι στα θετικά σας, καθώς θα έχετε όρεξη να τα βρείτε με εκείνα τα άτομα. Το πρόβλημα είναι στην περίπτωση που έχετε προσβληθεί και δεν θέλετε ούτε καν να σκέπτεστε το ενδεχόμενο να μιλήσετε, πόσο δε μάλλον να τα ξαναβρείτε. Όμως, δε θα πείτε όχι εάν οι άλλοι έρθουν να σας βρουν και ζητήσουν συγγνώμη. Τότε και μόνο τότε θα είστε θετικοί στην προοπτική να τα βρείτε ξανά.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, βιώνετε εκρηκτικές καταστάσεις, κυρίως επειδή δεν αντέχετε άλλο τους κολλημένους ανθρώπους ή τις κολλημένες καταστάσεις. Με πολύ θυμό θα σπάσετε αυτές τις καταστάσεις που σας κρατούν δέσμιους. Ευτυχώς που σταδιακά αυτή η ένταση θα μειώνεται, απλά την Δευτέρα και μέχρι την Τετάρτη, οι εντάσεις μπορούν να κάνουν κακό στην ψυχολογία σας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα αναλόγως με το αν είστε ελεύθεροι ή δεσμευμένοι. Οι δεσμευμένοι θα έχετε να αντιμετωπίσετε το ταίρι σας, το οποίο τις επόμενες ημέρες δεν θα αντιλαμβάνεται πως εσείς αυτές τις ημέρες έχετε προτεραιότητα την προσωπική σας οργάνωση και του σπιτιού σας. Εκείνοι από το μέρος τους, έχουν ως προτεραιότητα τις δικές τους ανάγκες, να ξοδέψουν χρήματα για τον εαυτό τους, αλλά και για το σπίτι σας. Το πρόβλημα είναι πως θα σας αποσυντονίσουν και αυτό το διάστημα δεν θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα απ΄ όσα θεωρείτε ότι πρέπει. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να χαλιναγωγήσετε την λίμπιντό σας και να την κάνετε γοητεία. Για αυτό και θα έχετε πολλές επιτυχίες.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία ήρεμη εβδομάδα, την οποία χρειάζεστε μετά από ένα διάστημα πολλών εντάσεων. Βέβαια θα είστε ακόμη επηρεασμένοι και ίσως να μην μιλιέστε αλλά όλα αυτά θα αρχίσουν να αλλάζουν από την Πέμπτη και μετά. Από εκεί και μετά θα αρχίσετε να κάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα, να ξεκουράζεστε στο σπίτι σας. Οι δεσμευμένοι θα αρχίσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα. Η εμμονή που έχετε να μην αλλάζετε τα όνειρά σας και να τα κυνηγάτε ακόμη κι όταν είναι αδιέξοδα, θα σας οδηγήσει σε περιπέτειες. Πρώτα απ΄ όλα θα σας βάλει σε περιπέτειες με τις σχέσεις σας, καθώς η ανασφάλειά σας θα οδηγήσει το ταίρι, τους συνεργάτες, αλλά και άτομα που σας έχουν πλησιάσει ερωτικά, να κάνουν πολλά βήματα πίσω. Επίσης, αυτήν την εμμονή την πληρώνετε και οικονομικά καθώς πολύτιμοι πόροι διασκορπίζονται. Τέλος, μία δικαστική σας υπόθεση θα λήξει εις βάρος σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από αρκετό διάστημα εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μία καλή εβδομάδα. Μόλις ηρεμήσουν τα νεύρα σας θα έχετε όλη την καλή διάθεση να καθίσετε και να λύσετε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Οι πληγές που άνοιξαν θα κλείσουν και σταδιακά τα πάντα θα εξομαλυνθούν. Αν κάποιος φίλος σας σας έχει ανάγκη, είτε λόγω έλλειψης χρημάτων είτε λόγω κάποιου προβλήματος υγείας, να προστρέξετε δίπλα του και να τον βοηθήσετε.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα διότι θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον των σχέσεών σας, προσωπικών ή επαγγελματικών. Γενικά αυτό το διάστημα θα έλθετε αντιμέτωποι με άτομα που είναι κολλημένα και τα οποία σας προκαλούν από ανησυχία μέχρι οικονομικές απώλειες. Τώρα είναι η εποχή να κλείσετε κάποια από αυτά τα κεφάλαια με τον κλασσικό διδυμίσιο τρόπο σας, στην αρχή με διάλογο και στην συνέχεια αν κριθεί απαραίτητο, με πονηριά.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε μεγάλα πράγματα εάν καταφέρετε και δαμάσετε την ψυχολογία σας, η οποία αυτήν την περίοδο περνάει πίεση εξαιτίας οικονομικών ή ψυχολογικών πιέσεων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε τον παλμό των καταστάσεων με το συναίσθημα παρά με την λογική. Τότε θα αντιληφθείτε όλα όσα σας συμβαίνουν, θα τα χαλιναγωγήσετε και στην συνέχεια θα βρείτε λύσεις που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα τα καταφέρνατε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου είναι καιρός να ασχοληθείτε με το σώμα σας! Το καλοκαίρι έφθασε και πρέπει να είστε έτοιμοι για την παραλία. Αρκετά χαλαρώσατε αυτόν τον ιδιαίτερα μακρύ χειμώνα. Τώρα θα πρέπει να αρχίσετε δίαιτα, γυμναστική, και ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας. Η αλλαγή θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα!


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να αξιολογήσετε αυτά που ζήσατε το προηγούμενο διάστημα. Οι εντάσεις, οι διενέξεις, οι χωρισμοί, σας άνοιξαν τα μάτια. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να καθίσετε και να ακούσετε την καρδιά και το ένστικτό σας τι σας λένε. Αν νιώθετε ότι ένα βάρος έφυγε από επάνω σας και ότι μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, τότε είναι καιρός να φύγετε μπροστά και να μην κοιτάξετε πίσω σας. Αν θέλετε να γυρίσετε σε μία πρότερα κατάσταση, υπάρχει ακόμη χρόνος για να το κάνετε αλλά να είστε έτοιμοι και για το τίμημα.


Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, οι εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες, συνεχίζουν και ενισχύονται. Με τον τρόπο του το Σύμπαν σας πιέζει να βρείτε λύσεις, άμεσα και χωρίς περιστροφές, ακόμη κι αν είναι επώδυνες. Όμως κάθε απόφαση που θα πάρετε θα είναι λυτρωτική οπότε μην φοβηθείτε να πληρώσετε το τίμημα αυτών.

 

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Στα ευχάριστα των ημερών αυτών είναι πως θα έχετε χρόνο και διάθεση να είστε με το ταίρι σας, κι αν δεν έχετε κάποιον άνθρωπο δίπλα σας να κοιτάξετε να βρείτε, πάντα όμως για σοβαρή σχέση. Στα δυσάρεστα είναι πως πρέπει να βρείτε χρόνο να τακτοποιήσετε τα επαγγελματικά σας, κάτι το οποίο δεν θέλετε να κάνετε αλλά πρέπει. Παράλληλα, είναι μία χρονοβόρα διαδικασία η οποία θα σας τραβήξει αρκετό από τον χρόνο που θέλετε να αφιερώσετε στους δικούς σας ανθρώπους.

 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε πολύ με τα χρήματα και τις σχέσεις σας. Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και ανοικτούς τους διαύλους επικοινωνίας, καθώς επειδή τα πράγματα στην ζωή σας έχουν κολλήσει, δεν μπορείτε να σκεφθείτε λογικά και θα σας είναι πολύ εύκολο να χάσετε ευκαιρίες. Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να είστε ευπροσάρμοστοι στις καταστάσεις και να είστε έτοιμοι να κινηθείτε μπροστά, έστω κι αν υπάρχει κόστος, ειδάλλως θα υπάρξουν απώλειες σε χρήματα αλλά και συναισθηματική ταλαιπωρία.

 

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, συνεχίζετε να έχετε δύσκολες ημέρες, οι οποίες δοκιμάζουν τις αντοχές σας, τόσο τις σωματικές όσο και τις ψυχολογικές. To κλειδί στην περίπτωσή σας είναι η αυτοσυγκράτηση. Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε γονατίσει αλλά στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι έτσι. Το κάθε μέρα και καλύτερα θα είναι μία αλήθεια για εσάς, καθώς όσο θα περνά ο καιρός θα νιώθετε καλύτερα και πιο δυνατοί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Μέχρι την Πέμπτη θα μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε τα πάθη σας κι έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε την επαφή με τους ανθρώπους, ειδικά την ερωτική επαφή. Σε αυτήν την περίπτωση θα δώσετε και θα πάρετε απόλαυση, για αυτό όλα θα κυλήσουν όμορφα. Από την Πέμπτη και μετά ξεκινάει μία περίοδος εσωστρέφειας αλλά όχι για πολύ. Για αυτό απολαύστε αυτές τις ημέρες όσο καλύτερα μπορείτε.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα καθώς τα προβλήματα που υπάρχουν ναι μεν θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλά σταδιακά χάνουν την δύναμή τους. Αυτός θα είναι ο λόγος για τον οποίον θα αρχίσετε να ηρεμείτε. Ταυτόχρονα, ακριβώς επειδή ηρεμείτε, οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θα αρχίσουν να σας προσεγγίζουν ξανά, διότι ας μην κρυβόμαστε δεν είστε η καλύτερη παρέα όταν είστε σε κατάσταση πιέσεως. Παράλληλα, το Σύμπαν ευνοεί αυτό το διάστημα την επαναφορά πρώην ερωτικών συντρόφων.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα αλλά όχι ιδιαίτερα κακή σε προσωπικό επίπεδο. Οι ημέρες αυτές είναι καλές για να νιώσετε όμορφα με τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας, και γιατί όχι, να ερωτευθείτε. Από την άλλη, υπάρχουν θέματα στην εργασία σας τα οποία ναι μεν δεν είναι σημαντικά αλλά θα σας απορροφήσουν χρόνο από το να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους που θέλετε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην πιστέψετε ένα άτομο που θα έλθει και θα σας υποσχεθεί εργασία ή επαγγελματική συνεργασία.

 

ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, είναι καιρός να σηκωθείτε από τον καναπέ και να ασχοληθείτε σοβαρά με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αρκετά μείνατε στάσιμοι. Ήλθε η ώρα να κοιτάξετε τι θα κάνετε. Το βασικό σας κίνητρο, πέρα από το γεγονός ότι πρέπει να έχετε κάτι για να απασχολείστε, θα είναι η ανάγκη για χρήματα προκειμένου να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας. Για αυτό, τώρα που το Σύμπαν σας βοηθά για να το πετύχετε, αρπάξτε την ευκαιρία.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε δύσκολη εβδομάδα, όχι τόσο σε γεγονότα όσο σε προσωπικές επιλογές. Τις επόμενες ημέρες θα κληθείτε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω αυτά που θεωρείτε ως βάση σας, τα οποία όμως περνούν κρίση, για αυτό άλλωστε και το άγχος σας έχει αυξηθεί. Το μέλλον μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αλλά θα πρέπει να δεχτείτε ότι ναι μεν αυτό είναι κάτι άγνωστο, είναι όμως μονόδρομος.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα κάνετε υπομονή και αυτήν την εβδομάδα διότι οι εντάσεις συνεχίζονται και πιο έντονα. Όμως, κάθε ημέρα που θα περνάει θα σας μειώνει ολοένα και περισσότερο την πίεση που αισθάνεστε, οπότε από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσετε να νιώθετε πολύ καλύτερα. Επίσης, θα έχετε προσκλήσεις από τους φίλους σας για να βγείτε βόλτες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να αφήσετε τις γκρίνιες και την πλήξη που σας έχει πιάσει κατά μέρος, και να αρχίσετε να κυνηγάτε ουσιαστικά τα όνειρά σας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να έχετε βάλει σε τάξη τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους ή να έχετε βρει τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν προκειμένου να τα κάνετε πράξη. Η διαδικασία αυτή θα είναι αργή αλλά αρκετά διαφωτιστική, καθώς ό,τι κάνετε θα το κάνετε οργανωμένα, το οποίο σημαίνει σημαντικές πιθανότητας επιτυχίας. Επίσης, αν έχετε νομικά θέματα, θα βρείτε τον κατάλληλο δικηγόρο που ξέρει πώς να σας βγάλει από την δύσκολη θέση που βρίσκεστε.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία ιδιαιτέρως καλή εβδομάδα καθώς όχι μόνο θα είστε συναισθηματικά πλήρεις αλλά και θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις ή τα προσωπικά σας όνειρα. Σε γενικό επίπεδο, αντιλαμβάνεστε ότι επειδή τα πράγματα πάνε όπως θέλετε έχετε υπερενθουσιαστεί. Για αυτό θα κάνετε ένα βήμα πίσω, διατηρώντας μεν τον ενθουσιασμό σας αλλά θα έχετε και την καθαρή σκέψη που χρειάζεται προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, ό,τι προβλήματα κι αν έχετε αυτά λύνονται. Μάλιστα ευνοούνται οι επιτυχείς επανασυνδέσεις.


Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα! Από την μία, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και θα θελήσετε να περάσετε όμορφες στιγμές κάνοντας ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες. Το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την γενική πίεση που δέχεστε κι έτσι να δείτε τον κόσμο με πιο αισιόδοξη ματιά. Παράλληλα, η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη αλλά θα την φυλάξετε μόνο για εκείνο το άτομο που πραγματικά αξίζει για εσάς. Σε εκείνο το άτομο θα θελήσετε να του χαρίσετε τις πιο όμορφες και έντονες ερωτικές στιγμές της ζωής του.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα, όχι τόσο σε γεγονότα όσο σε προσωπική αίσθηση. Αυτό που θα νιώσετε είναι την ανάγκη επιτέλους να σταματήσετε να βαριέστε και να παραμελείτε τους εαυτούς σας. Είναι καιρός εάν θέλετε να νιώσετε καλά να ξεκινήσετε να κάνετε δίαιτα, γυμναστική, αλλά και να αρχίσετε να εργάζεστε πιο εντατικά προκειμένου να σας έλθουν έσοδα. Από τον καναπέ δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, για αυτό, σηκωθείτε.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξτε διότι οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως οι προσωπικές θα περάσουν μία ένταση που θα προξενήσει αρκετές συναισθηματικές εμπλοκές. Το γεγονός ότι είστε ακόμη κλεισμένοι στους εαυτούς σας δίνει την αίσθηση στον κόσμο ότι δεν ενδιαφέρεστε, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, απλά αυτήν την περίοδο δεν θέλετε πολλά πολλά. Επαγγελματικά, θα σας δοθούν ευκαιρίες για εργασία αλλά εσείς είτε θα τις αρνηθείτε είτε θα είναι κάτι που δεν σας γεμίζει.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσετε συναισθηματική πληρότητα αλλά και την αγάπη της οικογένειάς σας. Οι επόμενες ημέρες θα έχουν κάτι το πολύ έντονο, και ίσως για πρώτη φορά στην ζωή σας να νιώσετε τόσο καλά με τους εαυτούς σας που θα πετάξετε από πάνω σας κάθε τι αρνητικό. Αυτή η πληρότητα που θα νιώσετε θα γίνει το έναυσμα να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να ρισκάρετε περισσότερο, μία αίσθηση την οποία είχατε χάσει καιρό τώρα. Επίσης, η αγάπη, η στοργή και η θαλπωρή της οικογένειάς σας θα γίνουν το μέσο που χρειαζόσασταν προκειμένου να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο απαισιοδοξίας στον οποίο έχετε εισέλθει.  


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να κάνετε καινούρια ανοίγματα κυρίως σε ανθρώπους και δευτερευόντως οικονομικά. Η περίοδος ευνοεί να αρχίσετε να έχετε έσοδα, ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα τακτοποιήσατε τις ζωές σας. Το γεγονός ότι η καθημερινότητά σας είναι ήρεμη θα σας επιτρέψει απρόσκοπτα να εργασθείτε και να φέρετε χρήματα στο σπίτι σας ή απλά να έχετε χρήματα στην τσέπη σας. Επειδή αυτές τις ημέρες θα νιώθετε καλά, θα είστε καλοί και με τους ανθρώπους, ειδικά με τα αγαπημένα σας άτομα. Κι εκείνοι με την σειρά τους θα σας δείξουν την αγάπη και την στήριξή τους.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα ολοκληρώσετε αυτές τις ημέρες τους χωρισμούς και τις διακοπές συνεργασιών που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα. Μπορεί να μην σας αρέσει αλλά για την θέση στην οποία βρίσκεστε φταίτε εσείς. Επειδή δεν πρόκειται να αλλάξετε άποψη συνεχίστε μέχρι τέλους αυτό που ξεκινήσατε και δείτε από εδώ κι εμπρός τι θα κάνετε. Ερωτικά αυτές οι ημέρες είναι κακές, και ό,τι κι αν ξεκινήσετε θα έχει σύντομη διάρκεια ή δεν θα ολοκληρωθεί καν.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε πολεμική έγερση, ασχέτως εάν προσπαθείτε να την κρύψετε ή να την έχετε υπό έλεγχο. Όμως με κάθε αφορμή θα ξεσπάσετε, και όποιον πάρει ο χάρος. Αν συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο είναι βέβαιο πως θα χάσετε αρκετούς φίλους, συνεργάτες, ακόμη και τον ή την σύντροφό σας. Το μόνο που μπορεί να σώσει την κατάσταση είναι η καλή διάθεση των άλλων. Αν τους πετύχετε σε καλή διάθεση θα προσπεράσουν την τωρινή σας κατάσταση και θα δώσουν τόπο στην οργή. Αν τους πετύχετε σε κακή διάθεση, θα σας κόψουν την καλημέρα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν είστε ελεύθεροι ή δεσμευμένοι. Οι δεσμευμένοι τις επόμενες ημέρες θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα ταίρι που θέλει λούσα, διασκέδαση, και χαλαρή ζωή, το ακριβώς αντίθετο από την διάθεση που έχετε εσείς. Για αυτό και θα υπάρξουν ανάμεσά σας εντάσεις. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, κυρίως καλώντας κόσμο στο σπίτι σας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να φλερτάρετε με ένα άτομο μέσα από την εργασία σας. Οι ημέρες αυτές είναι πολύ καλές για να κερδίσετε κάτι από την ακίνητη περιουσία σας.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να μην σας αρέσει να μιλάτε για τα συναισθήματά σας αλλά «δυστυχώς» για εσάς αυτό πρέπει να κάνετε. Ο λόγος που πρέπει να το κάνετε αυτό είναι για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που περιπλέχτηκαν από την λανθασμένη συναισθηματική σας έκφραση. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να μιλήσετε ανοικτά, κυρίως για αυτά που αισθάνεστε. Από εκεί και πέρα όλοι θα ηρεμήσουν κι εσείς θα ετοιμαστείτε για τα επόμενα επεισόδια της ζωής σας που ξεκινούν από την Πέμπτη και μετά.


Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, ό,τι περάσατε από ευχάριστες στιγμές τις περάσατε. Το επόμενο διάστημα τα πράγματα θα αρχίσουν να ζορίζουν. Σε γενικό επίπεδο, η περίοδος αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν σε θέματα που αφορούν τους στόχους που έχετε θέσει στην ζωή σας ακόμη και για το γεγονός ότι αυτήν την περίοδο υπάρχει μία γενική στασιμότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, ξεκινά εκείνη η εκνευριστική για τους άλλους περίοδος που εσείς αρχίζετε με το ένα μάτι να κοιτάτε τον ερωτικό σας σύντροφο και με το άλλο τους φίλους σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα συνεχίσετε να νιώθετε έντονα την ερωτική ενέργεια που έχει κατακλύσει τις ζωές σας. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο το Σύμπαν θέλει να σας βρει διέξοδο. Έτσι τις επόμενες ημέρες το φλερτ σας θα έχει ανταπόκριση και θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Εν αντιθέσει με την συνηθισμένη σας συμπεριφορά, αυτές τις ημέρες θα ζήσετε τον έρωτα αλλά όχι πάνω σε ροζ συννεφάκι!


Για εσάς  του δευτέρου δεκαημέρου, ξεκινάει μία περίοδος όπου θα πρέπει να κοιτάξετε κατάματα όλα εκείνα που σας φοβίζουν και να τα αντιμετωπίσετε. Μπορεί να σας ακούγεται άθλος αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως τα φοβάστε. Γενικά, η περίοδος αυτή ευνοεί στο να βρείτε την χαρά σας, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα. Ευτυχώς που αυτήν την περίοδο είστε γεμάτοι θετική ενέργεια κι έτσι μπορείτε κάνετε αυτό που πρέπει με άνεση!

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία καταπληκτική εβδομάδα, καθώς η χαρά και η θετική ενέργεια που έχετε θα βρουν διέξοδο σε πολλές δημιουργικές δραστηριότητες, είτε ατομικές είτε ομαδικές. Σημασία έχει ότι θα είστε απίστευτα χαρούμενοι! Εννοείται πως όλο αυτό το θετικό κλίμα θα σας βοηθήσει να εκδηλωθείτε και ερωτικά, οπότε μην φοβηθείτε να έλθετε σε επαφή με τα άτομα που επιθυμείτε και να τα διεκδικήσετε.    
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan