Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου αυτό το διάστημα θέλετε να βγείτε από την κατήφεια και να δείξετε ότι είστε δυνατοί, αισιόδοξοι, έτοιμοι για κάθε είδους πρόκληση. Στον αντίποδα θα βρίσκονται οι γυναίκες του σπιτιού σας. Από την πιο μικρή ως την πιο μεγάλη, θα έχετε να αντιμετωπίσετε την τεμπελιά τους, την φιληδονισμό τους, και βέβαια τις έτοιμες δικαιολογίες που έχουν στο στόμα τους προκειμένου να μην κάνουν κάτι και σας ακολουθήσουν ή να σας βοηθήσουν. Λογικό είναι μετά να απογοητευτείτε μαζί τους. Εσείς οι παντρεμένοι προσέξτε διότι το ταίρι σας αυτό το διάστημα παίζει κρυφά ερωτικά παιγνίδια με αρκετά άτομα.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι η τελευταία σας ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τα άτομα του περιβάλλοντός σας με τους δικούς σας όρους. Το ότι δεν θέλετε να τσακωθείτε σας τιμά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις. Πρέπει να δώσετε να καταλάβουν ότι έχετε στο μυαλό σας το καλύτερο δυνατό για όλους, και ότι χωρίς ίχνος εγωισμού όντως γνωρίζετε τι πρέπει να γίνει. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα χαρακτηριστείτε από το ανήσυχο πνεύμα σας, αυτό που ψάχνει να βρει την αλήθεια, την γνώση, το δίκαιο, μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις. Το πρόβλημα είναι πως όπως όλα τα πράγματα δεν υπάρχει κάτι που να είναι απόλυτο. Αν αποδεχθείτε την απλή πραγματικότητα, ότι το νόμισμα έχει δύο όψεις, τότε θα σας ανοιχθεί ένας κόσμος πολλών πληροφοριών. Όμως, επειδή ο χαρακτήρας σας είναι εγωιστικός θα είναι πολύ εύκολο να κολλήσετε με κάτι που ορίζετε εσείς ως αλήθεια, γνώση, δίκαιο, και να θελήσετε να το επιβάλλετε στους άλλους.  


ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ξεκινάτε μία μακρά περίοδο ερωτικών, σεξουαλικών και γενικά «αναρχικών» αλλαγών. Με τον Ουρανό ήδη να τον νιώθετε να αλλάζει τις ζωές σας, έρχεται και η Λίλιθ για να βάλει κυριολεκτικά μπουρλότο σε οτιδήποτε θεωρείτε «φυσιολογικό». Η ένωση αυτών των δύο θα σας οδηγήσει να ζήσετε την ζωή σας στην πιο ακραία της μορφή, καθώς τίποτα δεν μπορεί πλέον να είναι απαγορευμένο για εσάς. Για εσάς σημασία θα έχει το «εδώ και τώρα».  


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα βρεθείτε σε ένα σημείο όπου θα αναγνωρίσετε τον κόπο που έχετε περάσει προκειμένου να πετύχετε όσα έχετε πετύχει μέχρι στιγμής. Σας αξίζει ένα εύγε και αρκετός χρόνος χαλάρωσης. Μόλις επέλθει η ισορροπία στο σώμα σας θα νιώσετε ψυχική ανάταση διότι θα καταλάβετε ότι όχι μόνο βρίσκεστε στον σωστό δρόμο προς την επιτυχία αλλά σύντομα θα έχετε έμπρακτες αποδείξεις για αυτό. Θα δείτε λοιπόν στόχους που έχετε θέσει να πραγματοποιούνται, επιθυμίες να εκπληρώνονται. Για όσα έχετε περάσει, οτιδήποτε κερδίζετε από εδώ κι εμπρός σας αξίζει με το παραπάνω.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα διαπιστώσετε πως είναι καιρός να ξεκόψετε μία και καλή από άτομα και καταστάσεις που σας πιέζουν να κάνετε κινήσεις που δεν θέλετε να κάνετε. Αυτές οι ημέρες θα βγάλουν στην επιφάνεια την ισχυρογνωμοσύνη και το πείσμα σας, τα οποία συνήθως σας βάζουν σε περιπέτειες αλλά τώρα είναι οι λύσεις στα προβλήματά σας. Μην στεναχωρηθείτε εάν για κάποιο λόγο σας εγκαταλείψουν ή σας αφήσουν μόνους σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε οι άλλοι θα χάσουν, όχι εσείς.  


ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα βρεθείτε σε μία διλληματική κατάσταση. Θα πρέπει να αποφασίσετε εάν πρόκειται να πάτε με το ρεύμα ή ενάντiα σε αυτό. Αν επιλέξετε να πάτε με το ρεύμα, τότε ετοιμαστείτε να είστε οι κλασσικοί ανάλαφροι Δίδυμοι, εκείνοι που γλεντούν την ζωή τους, με έρωτα, διασκέδαση, επικοινωνία, άνεση. Οπότε μην περιμένετε και κάποια προσωπική εξέλιξη. Εάν αποφασίσετε να πάτε ενάντια στο ρεύμα, θα βρεθείτε να σηκώνετε το βάρος ομάδων που μετέχετε ή που έχετε δημιουργήσει εσείς. Η διαδικασία αυτή θα σας ωριμάσει και θα γίνετε ο εξελιγμένος τύπος Διδύμου, εκείνος που γνωρίζει την αξία των ιδεών και του πνεύματος και που έχει την ικανότητα να την μεταδίδει.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, φαίνεται ότι θα επαναστατήσετε έναντι εκείνων των ατόμων που απαιτούν από εσάς να τα φροντίζετε. Ως άνθρωποι είστε αρκετά συζητήσιμοι ακόμη κι όταν βλέπετε ότι δεν μπορείτε να βρείτε κοινό κώδικα με τα άλλα άτομα. Όμως, και η υπομονή έχει τα όριά της. Αντί λοιπόν να φροντίζετε εσείς τους άλλους θα απαιτήσετε να φροντίζουν εκείνοι εσάς, ειδάλλως απλά θα ξυπνήσει ο μποέμ τύπος που κρύβετε μέσα σας και μετά άντε να σας πιάσουν. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, η περίοδος αυτή μπορεί να είναι εξαιρετικά σεξουαλική.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βιώσετε την κορύφωση των διαφωνιών και τσακωμών με άτομα που δεν λένε να αλλάξουν τροπάριο και εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν. Μπορείτε να μπείτε στην διαδικασία των αντεγκλήσεων αλλά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χαλάσετε εσείς το κέφι σας. Αν όμως προσεγγίσετε αυτές τις ημέρες με τον κλασσικό χαρούμενο κι ευχάριστο τρόπο σας, είναι πολύ πιθανό να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε εσείς. Αν δεν πετύχει ούτε ο ευχάριστος τρόπος ούτε ο θυμός, τότε μια χαρά μπορείτε και μόνοι σας.   


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις σχέσεις σας, ειδικά οι παντρεμένοι. Το βασικό πρόβλημα θα είναι η πλήξη που αισθάνεστε. Από εκεί και πέρα ή δεν θα κάνετε κάτι για αυτό, οπότε απλά θα τεμπελιάζετε, ή θα αρχίσετε να παραπονιέστε ότι δεν σας φροντίζουν ή ότι δεν καταλαβαίνουν τι τραβάτε στην εργασία σας, ή θα σας πιάσει έντονη ανάγκη για σεξ, την οποία οι σύντροφοί σας δεν θα μπορούν ή δεν θα θέλουν να την καλύψουν. Υπομονή, μόνο αυτή η εβδομάδα είναι.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα. Από την μία ξεκινάει μία περίοδος όπου θα έχετε μία σχετική ήρεμη και άνετη ζωή, μέσα στην ανεμελιά και στην τεμπελιά. Περισσότερο θα σας νοιάζει να βγαίνετε έξω με φίλους ή να κάνετε καινούριες γνωριμίες παρά να κάνετε κάτι για να αλλάξει η ζωή σας. Κι εδώ είναι το πρόβλημα. Επειδή δεν θα σας νοιάζει πώς κυλάει η ζωή σας θα κολλήσετε σε εργασίες, ανθρώπους και καταστάσεις που σας παρέχουν κάποιου είδους σταθερότητα, ακόμη κι αν ξέρετε ότι σας εκμεταλλεύονται. Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν θα έχει σημασία, αρκεί να ζήσετε την ζωή σας καλά και στο τώρα.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να σπάσετε τις αλυσσίδες που σας έχουν βάλει συνεργάτες, σύντροφοι και γενικά οι άνθρωποι εκεί έξω. Πρέπει να διεκδικήσετε δυναμικά όλα εκείνα που σας αναλογούν από την ζωή και μην τεμπελιάζετε, ούτε να αφήνεστε ολοκληρωτικά στην καλή διάθεση των άλλων. Πρέπει να σταματήσετε να είστε τα θύματα. Σηκωθείτε από τον καναπέ που έχετε στρογγυλοκαθίσει και παλέψτε για εσάς τους ίδιους.    


ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, είναι καιρός να κάνετε την επαγγελματική και σεξουαλική σας επανάσταση. Αρκετά καθίσατε και περιμένετε πότε θα είναι ο καιρός κατάλληλος για να αποκτήσετε το κύρος, την επαγγελματική καταξίωση, την αναγνώριση των άλλων. Αρχίστε να σκέφτεστε με την λογική του «εδώ και τώρα» και μην ασχολείστε με τα συναισθήματα των άλλων, αν θα τα πληγώσετε και πάθουν κάτι. Είναι καιρός να ακούσετε την θηριώδη πλευρά του εαυτού σας και να γίνετε πραγματικά λιοντάρια και όχι γάτες του καναπέ.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα είστε ο ορισμός της πρακτικότητας και της σταθερότητας. Αυτό που θέλετε είναι σταθερή εργασία και μία ήρεμη ζωή. Φαίνεται πως είστε αρκετά τυχεροί και η επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα. Από την μία είναι καλό διότι θα ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας. Από την άλλη όμως, σταδιακά θα απομονώνεστε διότι δεν θέλετε άλλο θόρυβο στην ζωή σας. Επίσης, πλέον θα αρχίσετε να σταματάτε να παίρνετε πρωτοβουλίες και ρίσκα. Θα κάνετε μόνο αυτό που πρέπει και με όση ενέργεια χρειάζεται, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία έντονη ερωτική εβδομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και καλή. Η λέξη-κλειδί είναι το «έντονη». Εσείς αυτό το διάστημα θέλετε να κυνηγήσετε μεγάλα όνειρα, θέλετε να ζήσετε έντονους έρωτες μέσα σε πλαίσια επικοινωνίας, χαράς, διασκέδασης, ελευθερίας. Το πρόβλημα είναι ότι θα πέφτετε επάνω σε άτομα που είτε είναι εγκλωβισμένα στον κόσμο τους είτε θα έχετε να ασχοληθείτε με πρώην. Το πιθανότερο είναι να τσακωθείτε μαζί τους λόγω διάστασης απόψεων. Αν όμως προσεγγίσετε το θέμα ήρεμα, τότε σας περιμένουν όμορφες ερωτικές στιγμές.    


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να επιλέξετε εάν θέλετε να είστε τα «καλά» ή τα «κακά» παιδιά. Αν θέλετε να έχετε μία ήσυχη ζωή, σπίτι-δουλειά-δουλειά-σπίτι, μακρυά από συγκινήσεις, τότε διώξτε αμέσως από κοντά σας όλα εκείνα τα άτομα που είναι ανήθικα ή που θέλουν να ανατρέψουν την ρουτίνα της ζωής σας. Αν θέλετε όμως να ζήσετε την ελευθερία, να κάνετε τα δικά σας όνειρα πράξη και όχι των άλλων, εάν θέλετε να έχετε την δική σας γνώμη αντί να συμφωνείτε με των άλλων, αν θέλετε να κάνετε σεξ χωρίς να σας νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, ετοιμαστείτε, ήλθε η περίοδος για την επανάστασή σας.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία εβδομάδα που θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως «καθαρτική». Αν κάτι ανοίξει και δεν θα κλείνει με τίποτα αυτό θα είναι το στόμα σας. Ξαφνικά, θα αρχίσετε να μιλάτε και να λέτε όλα αυτά που είχατε στο μυαλό σας αλλά τα κρατούσατε μέσα σας προκειμένου να μην πληγώσετε τον κόσμο γύρω σας. Τώρα όχι μόνο θα μιλήσετε αλλά θα ασκήσετε και σκληρή κριτική. Δεν αποκλείεται μάλιστα η φημισμένη σας ευγένεια να πάει περίπατο, και να αρχίσετε να βρίζετε σαν νταλικέρηδες. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεθυμάνετε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να σταματήσετε να ασχολείστε με τα προβλήματα του σπιτιού σας, με την οικογένειά σας, ακόμη και με την κακή ψυχολογία σας. Οι ημέρες αυτές απαιτούν από εσάς να αρχίσετε να κινείστε με εξωστρέφεια, να ασχοληθείτε μόνο με την εργασία σας, και βέβαια να βγείτε από τον μικρόκοσμό σας. Η διαδικασία αυτή δεν είναι εύκολη, είναι όμως αναγκαία.

 

ΖΥΓΟΣ    

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αν θέλετε να βγείτε από την εσωστρέφειά σας καλό θα ήταν να ακολουθήσετε άτομα τα οποία είναι ισχυρά, ρωμαλέα, αποφασιστικά, δυναμικά. Μόνο έτσι θα βγείτε από την απαισιοδοξία που σας έχει πιάσει. Αφού πάρετε τα μαθήματά σας μόνο τότε θα μπορέσετε να σταθείτε ξανά στα πόδια σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε να κάνετε με την τεμπελιά που έχει πιάσει το ταίρι σας και ειδικά στο θέμα της εργασίας. Θα πρέπει να τον ή την ταρακουνήσετε λίγο.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, πρέπει για το καλό σας να αφήσετε τους άλλους να αναλάβουν να οργανώσουν την ζωή σας. Καλώς ή κακώς δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Εσείς αν θέλετε κοιτάξτε μόνο να φροντίσετε τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογενείας σας. Τα υπόλοιπα αφήστε τα επάνω στους συντρόφους, στους συνεργάτες, στους συμβούλους σας. Κάποιοι από εσάς, λόγω καθαρής τύχης, θα έχετε μία επαγγελματική επιτυχία.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα τσακωθείτε με φίλους σας για χάρη ενός ή μίας πρώην σας ή λόγω μίας οικονομικής σας υπόθεσης. Εσείς είστε αποφασισμένοι να κάνετε αυτό που έχετε βάλει στο κεφάλι σας και κανείς δεν μπορεί να σας αλλάξει γνώμη. Όμως οι φίλοι σας θα το προσπαθήσουν έστω κι αν τελικά τσακωθείτε. Αν δεν προσέξετε, θα χαλάσετε την φιλία σας. Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να επικρατήσει η ηρεμία και η διάθεση για διάλογο. Στην προκειμένη περίπτωση εσείς έχετε το δίκιο με το μέρος σας, απλά θα πρέπει να το δείξετε με ήπιο τρόπο.  


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ξεκινάτε μία περίοδο ανατροπών στις σχέσεις σας, επιλέγοντας τον έρωτα ως το απόλυτο κινήτρο για να έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Αν καταφέρετε να ελέγξετε την ροή των συναισθημάτων σας, τότε πραγματικά, η ερωτική σας ζωή θα γίνει απίστευτη, και η καλή σας διάθεση θα σας φέρει σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους. Αν όμως δεν τα καταφέρετε, θα αλλάζετε τα άτομα που έχετε δίπλα σας σαν τα πουκάμισα, μόνο και μόνο για να νιώθετε την έκσταση του έρωτα. Για αυτόν τον λόγο κάλλιστα μπορεί να χωρίσετε.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, με την βοήθεια ενός σταθερού κι επίμονου ατόμου θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις προσωπικές σας αναστολές ή τα προβλήματα που σας βαραίνουν, κι έτσι να βρείτε τον δρόμο σας, είτε προς την επαγγελματική επιτυχία, είτε στο τί σπουδές θέλετε να ακολουθήσετε, να κάνετε τα όνειρά σας πράξη, να κερδίσετε μία νομική υπόθεση, να βρείτε τον πραγματικό έρωτα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να ακούσετε τις συμβουλές του και να τις ακολουθήσετε κατά γράμμα.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα έξοδα ή τυχόν χρέη που έχετε. Το γεγονός αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία σας αλλά τα προβλήματα με τα οικονομικά θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Για αυτό καλό θα ήταν να συνεχίσετε να περνάτε καλά με αυτά που έχετε διαθέσιμα και μην κοιτάτε για το παραπάνω. Επίσης, θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε τελικά τα άτομα που σας πλησιάζουν για σεξ ή αν θέλετε να επικοινωνήσετε για το βαθύτερο είναι σας και τις φοβίες σας. Δεν μπορείτε να τα κάνετε και τα δύο διότι θα μπερδέψετε τα άτομα που σας επιθυμούν με μεικτά μηνύματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσετε τα πλέον καταπιεσμένα ερωτικά σας θέλω να βγαίνουν στην επιφάνεια. Καλώς ή κακώς όταν αυτό συμβαίνει τότε αναδύεται η ζωώδης φύση σας, η οποία καταλαμβάνει κάθε ικμάδα της σκέψης σας. Δεν θα διστάσετε να γίνετε άγαρμποι προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε από υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους ή από πρώην και νυν συντρόφους. Δεν θα σας νοιάζει από που προέρχεται η ικανοποίησή σας, αρκεί αυτή να καλύπτεται. Για αυτό θέλει προσοχή διότι δεν ξέρετε με τί είδους άτομα μπορεί να μπλέξετε ή σε τί καταστάσεις.


Κι εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε την λαγνεία να κατακλύζει την σκέψη σας. Η διαφορά είναι σε σχέση με του πρώτου δεκαημέρου ότι εσείς θα έχετε πλήρη έλεγχο πάνω στις επιθυμίες σας. Αν είστε δεσμευμένοι, θα λύσετε τα προβλήματα που έχετε με το ταίρι σας στην κρεβατοκάμαρα. Αν είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε να μπλέξετε σε πολλαπλούς ερωτικούς δεσμούς. Θα μπορείτε να κάνετε τα πάντα εκτός από το να συζητήσετε για σχέσεις. Χώρο και χρόνο θα έχετε μόνο για εκείνα τα άτομα που συμφωνούν με εσάς και που θέλουν ελευθερία στον έρωτα.


Κι εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις αλλά με διάθεση να διαλύσετε οτιδήποτε υπάρχει στην ζωή σας αυτό το διάστημα και να κυνηγήσετε το εντελώς καινούριο. Στην παρούσα φάση είστε μόνο στις συζητήσεις και στο παιγνίδι με πολλά άτομα αλλά σύντομα θα ξεκινήσετε κάτι αμιγώς σεξουαλικό, τερματίζοντας τις σχέσεις που έχετε τώρα ή θα προκαλέσετε σοβαρούς τσακωμούς με το ταίρι σας επειδή δεν είστε καθόλου διακριτικοί όταν ερωτοτροπείτε.     

      

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να πάψετε να σκέφτεστε σαν Αιγόκεροι! Αρχίστε να βλέπετε τον κόσμο με μία σχετική ελαφρότητα, ότι όλα δεν είναι γραμμένα στην πέτρα, και ότι όλα μπορούν να γίνουν, ακόμη και αν τεντώσετε τους κανόνες. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε ονειροπόλοι και θα αρχίσετε να βλέπετε την ζωή πιο όμορφη. Μία δυσκολία θα έχετε εσείς οι παντρεμένοι καθώς το ταίρι σας πλήττει αφάνταστα και δεν συμμερίζεται αυτήν σας την ανάγκη για χαλαρότητα.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα βρεθείτε σε ένα ερωτικό δίλημμα. Στην ζωή σας επιστρέφει δυναμικά ένας ή μία πρώην κι εσείς θα το σκεφθείτε πολύ σοβαρά να κάνετε κάτι μαζί του ή μαζί της. Παράλληλα, κάτι καινούριο έρχεται να σας ταράξει ευχάριστα. Το πρόβλημα είναι ότι το νέο άτομο θα είναι αρκετά ήρεμο και ίσως να πιστέψετε ότι δεν είναι αρκετά θερμό. Στην πραγματικότητα περιμένει από εσάς να αποφασίσετε. Η επιλογή είναι δική σας.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ έντονη εβδομάδα. Η ίδια η ζωή θέλει από εσάς να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο που έχετε περιπέσει και σας προκαλεί να ζήσετε τον έρωτα, να ασπαστείτε νέες ή διαφορετικές ιδέες από αυτές που έχετε, να σταματήσετε να δίνετε δικαιολογίες στον εαυτό σας για την στασιμότητα στην οποία βρίσκεστε και να αρχίσετε να κυνηγάτε τις ευκαιρίες με μεγαλύτερο πάθος. Για αυτό, σταματήστε να φοβάστε και αποδεχθείτε τις αλλαγές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου ξεκινάει μία περίοδος όπου μπορείτε να σπάσετε την πατροπαράδοτη «παγωμάρα» σας. Μέσα από αυτήν την αλλαγή θα μπορέσετε να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα αλλά και να παραδεχθείτε ότι έχετε ανασφάλειες. Το παράξενο για εσάς θα είναι το γεγονός ότι αυτή η μεταστροφή σας θα γίνει αποδεκτή με πολλά γέλια και χαρές από τους οικείους σας διότι, πραγματικά, έτσι θέλουν να σας βλέπουν. Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι τελικά δεν καταστρέφεται το σύμπαν επειδή δείχνετε τα συναισθήματά σας, θα διαπιστώσετε ότι ο κόσμος θα σας συμπαθεί ακόμη περισσότερο.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, δύο πράγματα έχετε να περιμένετε. Το ένα είναι να έχετε την επιστροφή ενός πρώην στην ζωή σας ή ενός ατόμου που θα μπορείτε να το χαρακτηρίσετε ως καρμικό έρωτα, καθώς θα απελευθερώσει από μέσα σας πολλές πτυχές του εαυτού σας που φοβάστε. Το δεύτερο είναι να βρεθεί ένας συνεργάτης ο οποίος θα μπορέσει να σας σταθεροποιήσει τώρα που εσείς νιώθετε ότι σε κάποια θέματα έχετε χάσει τον έλεγχο. Με αυτόν τον τρόπο θα επανέλθετε σε μία σχετική ισορροπία, κυρίως οικονομική.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να αφεθείτε και να κυνηγήσετε κάθε είδους περιπέτεια, από κάτι μικρό όπως να μάθετε κάτι καινούργιο μέχρι να ρισκάρετε σε μία καινούργια επιχείρηση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι την παρόρμησή σας. Το πρόβλημα δεν είναι το ρίσκο καθεαυτό αλλά ο λόγος για τον οποίον θέλετε να το πάρετε. Αν νιώθετε ότι είναι καιρός να αλλάξετε κάτι σε μία βαλτωμένη ζωή, να το κάνετε. Αν είναι κάτι το οποίο πιστεύετε ότι θα σας αποφέρει γρήγορα κέρδη προκειμένου να καλύψετε απώλειες, εκεί μάλλον το ρίσκο θα φέρει περισσότερα προβλήματα απ’ όσα πάει να λύσει.      

  

ΙΧΘΥΕΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου ξεκινάει μία περίοδος με αρκετές προκλήσεις, οι οποίες όμως θα ισχυροποιήσουν το Εγώ σας, ασχέτως εάν μέσα στις επόμενες ημέρες δεχθείτε την επίκριση της οικογενείας σας ή πιστέψετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Επί της ουσίας, το Σύμπαν σας ζητά να δεχθείτε την συναισθηματική σας φύση και να την εκδηλώνετε ανοικτά. Το πιθανότερο είναι να πιστεύετε ότι οι Άλλοι φταίνε που εσείς νιώθετε καταπιεσμένοι. Στην πραγματικότητα αυτοκαταπιέζεστε. Αφεθείτε και θα διαπιστώσετε ότι χωρίς τον φόβο να πλανάται πάνω από την κεφαλή σας, θα γίνετε πιο κοινωνικοί και σαφώς πιο χαρούμενοι.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα. Μέσα από την ηρεμία που θα επικρατήσει θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα αρνητικά συναισθήματα κι έτσι να επαναφέρετε την πρακτικότητα στην ζωή σας. Ακόμη και κάποια ξεσπάσματα ενθουσιασμού που μπορεί να έχετε θα σας κάνουν να δείτε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Πρακτικά, οι δυσκολίες δεν σταματούν αλλά με επιμονή κι υπομονή θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε. Για αυτό θα σας κάνει πολύ καλό αυτό το διάστημα ηρεμίας.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία εβδομάδα με πολλές εντάσεις. Τα προβλήματα της εργασίας περνούν δυστυχώς στην οικογένειά σας. Ανάλογα πως θα διαχειριστείτε αυτήν την κατάσταση θα δείξει τελικά εάν θα αντέξετε την πίεση ή θα καταρρεύσετε. Εάν ξεσπάτε στην οικογένειά σας, τότε εκείνοι θα τσακωθούν άσχημα μαζί σας, οπότε θα βρεθείτε μεταξύ σφύρας και άκμονος, χωρίς να μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα πέρα από το να είστε θυμωμένοι και στεναχωρημένοι. Αν όμως αφήσετε την οικογένειά σας να σας φροντίσει και ακούσετε ό,τι έχουν να σας πουν, θα μπορέσετε να βρείτε τα πατήματά σας.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan