Ας δούμε πώς θα είναι το 2018 για τους Δίδυμους! Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Πού θα έχετε επέκταση φέτος;

Το 2018 θα είναι μία καλή χρονιά σε θέματα εργασίας και υγείας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δείτε εισροές κεφαλαίων και από εισοδηματικές πηγές που δεν αναμένατε ποτέ! Μια ριζική αλλαγή θα συμβεί στις ζωές σας, η οποία θα σας μεταμορφώσει σε σημείο που δεν θα αναγνωρίζετε καν τους εαυτούς σας.  Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά να είστε έτοιμοι να βιώσετε έντονες στιγμές με καινούριες σχέσεις ή συνεργασίες, ή, την αναζωπύρωση της υφιστάμενης σχέσεώς σας.


Από την 1η του χρόνου και μέχρι την 8η Μαρτίου θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διασκεδάσετε τις φοβίες που έχετε, κυρίως τις οικονομικές και δευτερευόντως τις προσωπικές. Το συναίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο σας ενισχύεται και πιθανόν να το εκφράσετε με μικρές ή μεγάλες δωρεές, ο καθένας με ότι δυνατότητες έχει. Την οικονομική σας ισορροπία επηρεάζει αρνητικά η εμπιστοσύνη που δείχνετε σε συγκεκριμένα άτομα για τα οποία εσφαλμένα έχετε την εντύπωση ότι αξίζουν. Επίσης, αποδεχτείτε με χαρά κάθε αλλαγή που επέρχεται στην εργασία σας γιατί αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων σας! Αν έχετε χρέη, τώρα είναι η εποχή να κάνετε ευνοϊκό για εσάς διακανονισμό. Φλερτάρετε και δεν θα χάσετε. Η ενισχυμένη λίμπιντό σας προσδίδει αυτοπεποίθηση και αυτό έχει πάντα θετικό αποτέλεσμα στον τομέα του ερωτικού παιχνιδιού!


Από τις 10 Μαρτίου και μέχρι τις 10 Ιουλίου θα δείξετε ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο. Αν και το κύριο μέλημά σας θα είναι η εργασία, δεν θα παραλείψετε να κάνετε κάποιας μορφής κοινωνικό έργο. Ακόμη και να μην το επιτρέπει η τσέπη σας, θα βρείτε τρόπο να προσφέρετε. Διαφυλάξτε την ψυχολογία σας και μην αφήσετε εσωτερικούς πόνους, που τώρα βρίσκουν διέξοδο, να εκφραστούν και να σας αποσυντονίσουν. Να σκέφτεστε ότι η ζωή είναι πάντα ωραία ακόμα και τις πιο άσχημες μέρες!


Από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου έχετε όλο το σύμπαν απέναντί σας, είτε λόγω καθυστερήσεων που σημειώνονται  είτε λόγων ατόμων που επιστρέφουν και προκαλούν με την επιστροφή τους έντονα συναισθήματα. Αντιμετωπίστε την κατάσταση με όλη την ειλικρίνεια και σταθερότητα σας και δείξτε καλοσύνη σας μόνο σε όσους αποδεδειγμένα την αξίζουν.


Από τις 11 Νοεμβρίου και μέχρι τέλος του χρόνου ο τομέας των σχέσεων, τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές, γνωρίζουν σπουδαία άνθιση.  Μην παρασυρθείτε  και μην ξεχάσατε όσα με κόπο και πόνο μάθατε στο 2017. Κάντε συνετές επιλογές και προσέξτε την πορεία σας. Οι άνθρωποι που σας οδήγησαν στο ζενίθ, μπορούν να σας δώσουν εισιτήριο και για το ναδίρ .Που θα έχετε περιορισμούς;

Το 2017 είχε μια σημαντική επιταγή για εσάς, την σοβαρότητα και την σύνεση στις συνεργασίες σας. Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που τελικά αποφασίσατε και καταφέρατε να ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό σας. Φέτος όμως το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ανοίγματα. Θυμηθείτε να κουβαλάτε μαζί σας το μάθημα του προηγούμενου έτους και να πορεύεστε σε κάθε τι νέο πάντα με σύμβουλο την σωφροσύνη.


Μέχρι την 1η Απριλίου οφείλετε να δείξετε την ικανότητα σας να ελέγχετε την ζωή σας και να την οδηγείτε με τους ρυθμούς που επιθυμείτε  Το πρόβλημά σας ήταν ότι η έλλειψη αποφασιστικότητας και οι αποτυχίες σε “ανοίγματα” με άλλους ανθρώπους, μείωσαν την διάθεση και την πίστη σας στο όνειρο. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, αλλά θα πρέπει να περιμένετε το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου, για να θέσετε σε εφαρμογή όλα όσα αναβάλλατε ή φοβόσασταν να ξεκινήσετε (ειδικά οικονομικά).     


Το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από τους περιορισμούς που νιώθετε. Είστε τυχεροί διότι θα δραπετεύσετε χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες από τα όποια όρια είχατε θέσει. Έτσι απλά και όμορφα. Η αυτοκυριαρχία σας διέπει και έτσι περιορίζετε τα αρνητικά σας συναισθήματα της περιόδου, κάτι το οποίο σας αφήνει να ξεκινήσετε την εφαρμογή των σχεδίων σας.


Από τις 7 Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η εξαιρετική δύναμη που θα δείξετε θα διώξει κάθε εμπόδιο στις φιλοδοξίες σας. Η σοφία που κατακτήθηκε μέσα από προσεκτικά βήματα και τις συνετές κινήσεις σας ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για να δημιουργήσετε μεγαλειώδη πράγματα!

 


Που θα έχετε ανατροπές;

Φέτος είναι η χρονιά εκείνη που θα βρεθείτε μέσα στην δίνη που προκαλούν στην ζωή σας οι ανατροπές που έρχονται και οι αλλαγές στόχων. Το γεγονός ότι δεν θα καταφέρετε ή θα πασχίζετε για να διατηρείτε τον έλεγχο όλων των πτυχών της ζωής σας, σας κάνει να νιώθετε άβολα.


Το 2018 ξεκινά με εσάς να δίνετε μάχη να διατηρήσετε τις σταθερές σας και να μην επηρεάζουν όλες αυτές οι αλλαγές τους στόχους που έχετε θέσει. Δεν καταφέρνετε να διατηρείτε τον έλεγχο πάντα.  Άλλοτε νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήστε τον κόσμο όλον και άλλοτε την γη να φεύγει κάτω από τα πόδια σας. Μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου θα προσπαθείτε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία και σας ζητά να ενσωματώσετε αλλαγές.


Από τις 30 Μαρτίου και μέχρι τις 7 Αυγούστου βεβαιώνεστε πως ό,τι έχει χαθεί δεν μπορεί να επανέλθει και πως οι μεταβολές επέφεραν μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Όμως, είναι στην ψυχοσύνθεσή σας να μην το βάζετε κάτω, κι εκεί που όλα φαίνονται ότι σας περιορίζουν εσείς θα βρείτε τον δρόμο να ξεφύγετε και να κάνετε νέα ξεκινήματα.


Από τις 9 Αυγούστου και μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα νιώσετε την εύνοια της τύχης. Την καλή σας τύχη θα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας, κυρίως όταν κληθείτε να συμμαζέψετε αμέλειες, παραβλέψεις, και σφάλματα του παρελθόντος, κάτι το οποίο θα αρχίσει να συμβαίνει από τις 6 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους. Οι καταστάσεις περίπλοκες και δαιδαλώδεις αλλά εσείς θα αποδειχθείτε ικανοί και δυνατοί λύτες!Που θα έχετε έμπνευση ή ψευδαισθήσεις;

Το πρόβλημά σας είναι πως εδώ και καιρό χάσατε ή ξεχάσατε λίγο τους στόχους που είχατε θέσει, είτε σε επίπεδο επαγγελματικό, είτε αυτοί αφορούσαν θέματα σταδιοδρομίας, είτε ακόμη και φιλοδοξιών. Σπάσατε την ψυχή και το μυαλό σας σε τόσα κομμάτια που σχεδόν έχετε αποδομήσει το σύνολο της προσωπικότητάς σας. Όμως, η ζωή σας έχει πιο θετικές όψεις από την πρώτη του χρόνου έως τις 16 Ιουνίου. Μην βιαστείτε να κάνετε κινήσεις αλλά και μην φοβηθείτε να πορευθείτε αλλιώς. Ευτυχώς που από τις 5 Απριλίου και μέχρι τις 16 Ιουνίου συνειδητοποιείτε πως όλα πρέπει να γίνουν με συνετό τρόπο.


Από τις 18 Ιουνίου και μέχρι τις 25 Νοεμβρίου καταλαβαίνετε ότι παρόλο που οι παρορμήσεις ευνοούνται, εσείς πρέπει να φανείτε σταθεροί και προσεκτικοί. Ακόμη κι όταν υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που σας ωθούν, εσείς θα πρέπει να αντιστέκεστε και να βαδίζετε με αργά και σταθερά βήματα. Αν αφεθείτε στην ταχύτητα της εποχής και στις εύκολες και αβασάνιστες αποφάσεις θα μπλέξετε.


Από τις 27 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα νιώσετε ικανοποίηση που κατορθώσατε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η υπευθυνότητα που θα επιδείξετε αυτό το διάστημα και η διάθεση να εργαστείτε για να αντιμετωπίσετε κάθε φοβία σας θα σας οδηγήσουν στο να βρείτε ξανά τον δρόμο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι ρόδινα, αλλά οι δυσκολίες πλάθουν προσωπικότητες και οδηγούν σε επιτυχίες.Που σας περιμένει κρίση ή αλλαγή;

Η ζωή σας αλλάζει και το έχει καταλάβει και το τελευταίο κύτταρο στο σώμα σας. Η κρίση σε κάθε τομέα της προσωπικής και κοινωνικής ζωής σας, όλες αυτές οι ριζοσπαστικές αλλαγές και οι κοινωνικές επιταγές στοιχειοθετούν την κατάσταση που διέρχεστε εδώ και καιρό τώρα. Το πρόβλημά σας είναι ότι σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζείτε αντί να αποδεχτείτε και να ενσωματώσετε τις αλλαγές αυτές, γκρινιάζετε, μιζεριάζετε και απογοητεύεστε καθημερινά. Ένα συνεχές παράπονο έχει αντικαταστήσει την διάθεση σας για πράξη. Το Σύμπαν σας δείχνει όμως ότι γυρίζει και αλλάζει χωρίς να σας ρωτήσει!!!Είτε θα επιλέξετε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές είτε η κρίση και ειδικά η οικονομική θα σας πλήξει. Ευτυχώς που μεταξύ 21ης Απριλίου και 1η Οκτωβρίου παίρνετε μια ανάσα και αντιλαμβάνεστε όλα όσα πρέπει να κάνετε για να μπείτε ξανά στο τιμόνι της ζωή σας.


Από τις 3 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η θεά Τύχη σας χαϊδεύει και βρίσκετε και πάλι την δυναμικότητά σας, την αυτοπεποίθησή σας, και το θάρρος σας.

 

il fullxfull.1244890138 ieex


Ο Ιανουάριος θα είναι ένας περίεργος μήνας καθώς πρέπει να κάνετε οικονομικά ανοίγματα την ώρα που το ένστικτό σας σας λέει να μην προχωρήσετε. Όμως αυτά τα ανοίγματα πρέπει να γίνουν ώστε να κλείσουν παρελθοντικές σας υποθέσεις. Επίσης, μην περιμένετε να αποδώσουν άμεσα οφέλη. Σε αυτήν την περίπτωση μάλλον θα απογοητευθείτε.


Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ κακός μήνας για εσάς. Κολλημένοι και κολλημένες σε ιδέες, πεποιθήσεις, όνειρα του παρελθόντος σας, αδυνατείτε να δείτε την πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα είναι να κάνετε κακό σε εσάς τους ίδιους. Θα είναι όμως ένα γερό μάθημα κι έτσι θα συνετιστείτε.   


Τον Μάρτιο πραγματικά θα λιώσετε στην δουλειά! Το καλό είναι ότι θα νιώσετε ότι προσφέρετε τόσο σε εσάς όσο και στην κοινωνία. Επειδή όμως θα λείπετε ώρες ή το μόνο που θα σας νοιάζει θα είναι η δουλειά, ο ή η σύντροφός σας θα γκρινιάξει επειδή θα τον ή την παραμελήσετε. Επίσης, “κρατήστε πισινή” διότι μπορούν άνετα κάποιοι επιτήδειοι να εκμεταλλευθούν το έργο σας.


Τον Απρίλιο θα έχετε κάποια σοβαρά θέματα με τα έσοδά σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει καθόλου. Μάλιστα μπορείτε να δείτε τις δυσκολίες αυτές ως ευκαιρία να κάνετε κάτι δικό σας ή να κυνηγήσετε έσοδα και από άλλες πηγές. Αυτού του είδους τα ανοίγματα θα είναι επιτυχημένα!


Τον Μάιο θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με την εργασία επειδή θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναποδιές. Όμως, καλό θα ήταν να μην πτοηθείτε επειδή θα είναι πολύ εύκολο αυτήν την περίοδο να νιώσετε αποτυχημένοι, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Συνεχίστε ακάθεκτοι σε αυτό που κάνετε ή ακολουθήστε τις συμβουλές ανθρώπων που ξέρουν πως να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.


Ο Ιούνιος θα είναι ένας περίεργος μήνας για εσάς. Φαίνεται πως τώρα που τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο ολισθαίνετε πάλι στην χαλαρότητα ενώ θα πρέπει να παραμείνετε προσηλωμένοι στην πραγματικότητα. Αυτός θα είναι ο λόγος που θα έλθετε σε σφοδρή αντιπαράθεση με το ταίρι σας, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμη και να χωρίσετε. Αν πάλι είστε ελεύθεροι δεν θα κάνετε σχέση επειδή θα δείχνετε απίστευτα ανώριμοι.


Τον Ιούλιο, με δεδομένη κάποια μικρή έλλειψη εσόδων, θα μπορέσετε να αντιληφθείτε την αξία της οικονομίας. Μαζεύοντας χρήματα αντί να τα σπαταλάτε θα διαπιστώσετε σύντομα το αυτονόητο, ότι η εργασία σας σας δίνει όλα αυτά που χρειάζεστε και ότι με λίγο μάζεμα τα λεφτά θα αρχίσουν να μαζεύονται, κάτι που θα σας βοηθήσει και να χαλαρώσετε αλλά και να αγοράσετε κάτι πιο ακριβό.


Τον Αύγουστο, πραγματικά, το Σύμπαν συνωμοτεί να πετύχετε σε οτιδήποτε έχετε βάλει στο μυαλό σας! Ο μόνος σας εχθρός είστε εσείς οι ίδιοι και οι παράξενες επιθυμίες σας. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι οι εποχές που μπορούσατε να κάνετε τα πάντα σε μία χώρα που τα πράγματα ήταν χαλαρά, τελείωσε. Προσαρμοστείτε ειδάλλως εσείς θα χάσετε.


Τον Σεπτέμβριο θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιηθείτε λίγο από όλα όσα σας συμβαίνουν. Το γεγονός ότι και η εργασία χαλαρώνει αυτήν την περίοδο ίσως είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, με την οικογένειά σας, και γενικά να κάνετε μία μικρή αυτοκριτική.


Τον Οκτώβριο θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευθείτε σφόδρα με ένα άτομο από το παρελθόν, με το οποίο είτε διατηρούσατε σχέση είτε ήταν φίλος σας αλλά τώρα το βλέπετε διαφορετικά. Όπως και να έχει, θα πρέπει να διατηρήσετε τις επιφυλάξεις σας ως προς την διάρκεια της σχέσης ή την καταλληλότητα του ατόμου αυτού, διότι απλά αυτό το διάστημα θα είστε ξεμυαλισμένοι.


Τον Νοέμβριο, πραγματικά, εργασιακά θα πετάξετε! Φαίνεται πως θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να αναδείξετε τις ικανότητές σας, ειδικά που στην περίπτωση που η εργασία σας δεν πάει και τόσο καλά. Όμως, μόλις αναλάβετε εσείς όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.


Τον Δεκέμβριο θα πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών ή των συντροφικών σας προσώπων, ώστε να ξεπεράσετε σοβαρά προβλήματα με την εργασία ή με μία ασθένεια. Μην διστάσετε να ανοιχθείτε σε τρίτα πρόσωπα φοβούμενοι το οτιδήποτε. Η βοήθεια που θα χρειαστείτε θα σας δοθεί απλόχερα.

 

       


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan