Οι ετήσιες αστροπροβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Πού θα έχετε επέκταση φέτος;

Το 2018 θα είναι μία καλή χρονιά για θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν έσοδα από πηγές που δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα πάρετε χρήματα, αλλά αυτές τελικά θα αποδειχθούν προσοδοφόρες! Επίσης, μία σημαντική αλλαγή πρόκειται να συμβεί στις ζωές σας, τόσο μεταμορφωτική και ανατρεπτική που δεν θα αναγνωρίζετε τους εαυτούς σας. Ίσως να είναι η εποχή που επιτέλους θα παντρευτείτε.  Από τις 8 Νοεμβρίου η σημαντική αύξηση των εσόδων και των κερδών σας θα απογειώσει την χαρά σας!


Από την 1η του χρόνου και μέχρι την 8η Μαρτίου θα πρέπει να ξεπεράσετε τις φοβίες που έχετε, τόσο τις προσωπικές όσο και τις οικονομικές. Σε προσωπικό επίπεδο, σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε και να λάβετε αγάπη και στοργή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν και η φιλανθρωπία δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα σας, αυτό το διάστημα θα αντιληφθείτε ότι ο κόσμος έχει ανάγκες και θα παράσχετε μέσα στα όρια του δυνατού βοήθεια σε όσους την χρειάζονται. Οικονομικά θα είστε κάπως ασταθείς, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Αυτό θα συμβεί επειδή θα δείξετε γενναιοδωρία σε άτομα που πιστεύετε ότι την αξίζουν. Μην αφήσετε την φυσική σας φοβία απέναντι σε κάθε αλλαγή να σας επηρεάσει αρνητικά, διότι μέσω αυτών των αλλαγών παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα σας αυξήσουν το εισόδημα! Παράλληλα, σεξουαλικά, η έντονη λίμπιντο που θα σας διακρίνει θα σας δώσει πολλές και άνετες κατακτήσεις!


Από τις 10 Μαρτίου και μέχρι τις 10 Ιουλίου θα δείξετε ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο. Κύριο μέλημά σας θα είναι η φροντίδα όλων εκείνων που δεν μπορούν να σταθούν μόνοι τους στα πόδια τους, ιδιαίτερα όταν μεταξύ αυτών είναι και αγαπημένοι σας φίλοι. Ακόμη και να μην έχετε πολλά χρήματα, θα φροντίσετε να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να τους απαλύνετε τον πόνο. Προσέξτε όμως τον ψυχισμό σας, αφού αυτό το διάστημα αναδύονται βαθιά κρυμμένοι πόνοι. Αντιμετωπίστε το γεγονός αυτό με ψυχραιμία ώστε να μην βρεθείτε να ζείτε κάτω από ένα σύννεφο συνεχούς θλίψης.


Από τις 12 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Νοεμβρίου όλοι και όλα βρίσκονται απέναντί σας. Παραμείνετε οι εαυτοί σας, διότι οι ημέρες αυτές θέλουν από εσάς να είστε αληθινοί, σταθεροί, εγκάρδιοι. Προσέξτε όμως, διότι εκείνη την περίοδο θα αποπειραθούν να εκμεταλλευθούν την καλοσύνη σας. Πείτε τους “όχι” πριν  σας πληγώσουν.


Από τις 11 Νοεμβρίου και μέχρι τέλος του χρόνου ξεκινάει μία περίοδος όπου πραγματικά θα απογειωθείτε. Σίγουρα, εκ φύσεως δεν ξελογιάζεστε εύκολα και διαχειρίζεστε με σύνεση τα οικονομικά σας, αλλά επειδή οι μέρες εκείνες έχουν την δυνατότητα να σας παρασύρουν, προσέξετε  μην πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων αυτά που σας δόθηκαν μέσα στο 2017. Είναι μια εποχή που με την ίδια ευκολία που σας ανέβασε δύναται να σας κατακρημνίσει.Που θα έχετε περιορισμούς;

Το 2017 χαρακτηρίστηκε από την ανάγκη να γίνετε πιο σοβαροί και μετρημένοι, κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Φέτος όμως το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ανοίγματα πάντα με γνώμονα την σωφροσύνη και το μέτρο.


Μέχρι την 1η Απριλίου θα πρέπει να αποδείξετε στον κόσμο, ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην ανάληψη πρωτοβουλιών οι οποίες θα επαναφέρουν την ζωή σας σε κανονικούς ρυθμούς. Το πρόβλημά σας ήταν ότι με την έλλειψη αποφασιστικότητας και τις αποτυχίες σε προσωπικά οικονομικά ανοίγματα, χάσατε την όρεξή σας για όνειρα. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, αλλά θα πρέπει να περιμένετε το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου για να θέσετε σε εφαρμογή όλα όσα αναβάλλατε ή φοβόσασταν να ξεκινήσετε (ειδικά σε θέματα συνεργασιών).     


Το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από τους περιορισμούς που νιώθετε. Ευτυχώς αυτό γίνεται εν ηρεμία και τάξη. Η αυτοκυριαρχία θα είναι εκείνη η αρετή που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να ξεκινήσετε την εφαρμογή όλων όσων το μυαλό σας σχεδίασε.


Από τις 7 Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η εξαιρετική δύναμη που σας διακρίνει θα βγει στην επιφάνεια και πλέον τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά σας. Η σοφία που προέρχεται από τις προσεκτικές κινήσεις που κάνετε σας ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για να μεγαλουργήσετε!Που θα έχετε ανατροπές;

Φέτος είναι η χρονιά εκείνη που αγωνίζεστε να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα στις προσωπικές αλλαγές και στις ανατροπές που προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες, και στην ανάγκη να προσαρμοστείτε στον νέο τρόπο θεώρησης της ζωής σας.


Το 2018 ξεκινά με εσάς να προβάλλετε σθεναρή αντίσταση στις ριζικές και εκ βάθρων αλλαγές που πραγματοποιούνται στις ζωές σας, στις οποίες εσείς δεν έχετε κανέναν έλεγχο. Μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου θα προσπαθείτε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.


Από τις 30 Μαρτίου και μέχρι τις 7 Αυγούστου θα αντιληφθείτε ότι οι απώλειες αυτές θα είναι μόνιμες. Όμως, είναι στην ψυχοσύνθεσή σας να μην το βάζετε κάτω. Με πείσμα και υπομονή θα βρείτε τον δρόμο να σταθεροποιηθείτε, και αν χρειαστεί να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή.  


Από τις 9 Αυγούστου και μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα διαπιστώσετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας καθώς πλέον είστε σίγουροι και σίγουρες για αυτό που είστε και για τις δυνατότητές σας. Με σύμμαχο την καλή σας τύχη θα  διορθώσετε ό,τι λάθη ή παραλείψεις είχατε αφήσει πίσω σας, αρχής γενομένης από τις 6 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους. Οι καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί θυμίζουν λαβύρινθο άλλα με πείσμα και επιμονή θα βρείτε την έξοδο από αυτόν.Που θα έχετε έμπνευση ή ψευδαισθήσεις;

Το πρόβλημά σας είναι πως εδώ και καιρό βρίσκεστε εκτός πορείας. Έχετε μοιράσει τον εαυτό σας σε τόσα κομμάτια που ούτε κι εσείς δεν ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε. Όμως, η ζωή σας αρχίζει από την πρώτη του χρόνου μέχρι τις 16 Ιουνίου να παίρνει θετική χροιά. Το κακό είναι πως φοβάστε να κάνετε τα βήματα που απαιτούνται ή προκειμένου να απωθήσετε τις φοβίες σας να προβαίνετε σε βεβιασμένες ενέργειες. Ευτυχώς που από τις 5 Απριλίου και μέχρι τις 16 Ιουνίου αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να ενεργήσετε με εγκράτεια και σύνεση.


Από τις 18 Ιουνίου και μέχρι τις 25 Νοεμβρίου θα αντιληφθείτε την ανάγκη να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και να παραμείνετε σταθεροί και σταθερές, ακόμη κι όταν όλα δείχνουν ότι η παρόρμηση επιτρέπεται. Έστω κι  αν υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που σας βιάζουν, εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε το ρητό “σπεύδε βραδέως”. Οι βεβιασμένες κινήσεις και η έλλειψη αξιολόγησης των επιπτώσεων που μπορεί να έχουν οι αποφάσεις σας, μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.


Από τις 27 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα διαπιστώσετε τελικά πόσο συνετό ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η υπευθυνότητα που θα επιδείξετε αυτό το διάστημα και η διάθεση για δουλειά πάνω σε όλα αυτά που σας φοβίζουν, θα σας οδηγήσουν στο να βρείτε ξανά τον δρόμο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι ρόδινα. Στις δυσκολίες όμως φαίνεται και πλάθεται  ο σωστός ο χαρακτήρας.Που σας περιμένει κρίση ή αλλαγή;

Η ζωή σας αλλάζει και το αντιλαμβάνεστε . Το άγριο ξύπνημα από τα όνειρα που κάνατε, η κρίση αξιών, η αλλαγή της κοινωνικής σας θέσης, οι υποχρεώσεις έναντι της κοινωνίας, είναι μέρος της εικόνας από ότι περνάτε εδώ και καιρό. Το πρόβλημά σας είναι ότι σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζείτε αντί να επιφέρετε τις δέουσες αλλαγές στην ζωή σας, έχετε εισέλθει σε έναν φαύλο κύκλο γκρίνιας και απογοήτευσης. Αντί να κάνετε κάτι λοιπόν, εσείς μιλάτε και λέτε ό,τι περνάει από το κεφάλι σας. Το Σύμπαν όμως θέλει να σας διδάξει ότι κάποια πράγματα αλλάζουν ανεξάρτητα από την προσωπική σας βούληση. Σύντομα θα αλλάξετε οριστικά ή η κρίση θα σας κτυπήσει και αλύπητα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, με έμφαση τον προσωπικό τομέα. Ευτυχώς που μεταξύ 21ης Απριλίου και 1ης Οκτωβρίου τα πράγματα χαλαρώνουν τόσο όσο για να έχετε χρόνο και νου να αντιληφθείτε πως χρειάζεται πολλή δουλειά αν θέλετε να παραμείνετε στην κορυφή της ζωής σας. Αλλιώς,  θα άγεστε και θα φέρεστε και η ζωή θα σας παρασύρει χωρίς να την ελέγχετε.


Από τις 3 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου ένα ευχάριστο αεράκι τύχης αναζωογονεί την δυναμικότητά σας, την αυτοπεποίθησή σας, και το θάρρος σας.


il fullxfull.1244890138 ieex

Τον Ιανουάριο θα έχετε μία σημαντική αλλαγή στις σχέσεις σας. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε έναν χωρισμό, ο οποίος θα είναι επώδυνος. Όμως μέσα από την τέφρα σας θα αναγεννηθείτε καθώς ο έρωτας θα έλθει ξανά στις ζωές σας, και αυτήν την φορά πολύ πιο δυνατός!


Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Όλο σας το είναι αγωνίζεται για την επιτυχία, αλλά οι εξελίξεις δεν θα είναι όπως θα θέλατε εσείς. Το πιθανότερο τελικά είναι να ξοδέψετε τον χρόνο σας σε πράγματα ανώφελα κι ανούσια. Ευτυχώς για εσάς που πάντα θα υπάρχει η οικογένειά σας. Εκείνοι θα σας παρηγορήσουν και θα σας βοηθήσουν να συνέλθετε.


Τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθούν τέτοιες αλλαγές στις ζωές σας που μπορούν να ξυπνήσουν μέσα σας τον φόβο, αλλά και την ελπίδα για το μέλλον. Φόβος θα υπάρξει στην περίπτωση που δεν μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας έναντι αυτών των αλλαγών. Αν όμως χαλαρώσετε λίγο, τότε και λύσεις θα βρείτε αλλά και μη αναμενόμενες ευκαιρίες θα εμφανιστούν .


Ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας με ανάμικτα συναισθήματα. Στην εργασία σας θα υπάρξουν σοβαρές αλλαγές. Μην τις φοβηθείτε! Ό,τι συμβεί θα είναι για το καλό σας. Επί της ουσίας αυτό που θέλει το Σύμπαν είναι να σταματήσετε να αντιδράτε πεισματικά στην αλλαγή. Προσέξτε όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φθάσετε στο άλλο άκρο. Πάνω από όλα μέτρο!


Τον Μάιο θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα αφήσετε το παρελθόν να επιστρέψει στις ζωές σας. Ένας πρώην ερωτικός ή μία πρώην ερωτική σύντροφος, ή, μία παλαιά συνεργασία, έρχονται να σας προβληματίσουν. Εδώ θα πρέπει να σκεφθείτε περισσότερο με γνώμονα τα συμφέροντά σας και λιγότερο με τα συναισθήματά σας. Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε άμεσα. Πάρτε τον χρόνο σας για να σκεφθείτε.


Τον Ιούνιο η ζωή σας θα βρεθεί σε κομβικό σημείο. Επαγγελματικά θα έχετε ευκαιρίες να αναδειχθείτε, αρκεί να είστε έτοιμοι κι έτοιμες να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Ακόμη κι αν κάνετε μία δουλειά προσωρινή, ή που δεν χαίρει ιδιαίτερης κοινωνικής εκτίμησης, δεν είναι ταπεινωτικό, αρκεί να εξασφαλίζετε τα προς το ζειν. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψετε στην προηγούμενη εργασία σας. Οι δυσκολίες θα είναι στις σχέσεις σας καθώς ένας χωρισμός ή ένα διαζύγιο είναι πολύ πιθανό.


Τον Ιούλιο θα έλθει η στιγμή που θα πρέπει να σκεφθείτε περισσότερο με το ένστικτο παρά με το μυαλό σας. Αφεθείτε και θα διαπιστώσετε ότι θα μπορέσετε να ξεφύγετε από όλα τα άσχημα ή αγχωτικά θα συμβαίνουν εκείνη την περίοδο. Επίσης, θα ήταν καλύτερο να ερωτευθείτε από το να αναλώνεστε μονάχα στην εργασία.


Ο Αύγουστος αυτός δεν θα είναι ο χαλαρός μήνας των διακοπών που τόσο περιμένετε. Στην πραγματικότητα θα πρέπει να κάνετε σημαντικές θυσίες, ώστε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο πρέπει εσείς να επιβάλετε την θέλησή σας και να μην περιμένετε από τους άλλους να σας αποδεχθούν, επειδή είστε καλοί κι ευγενικοί. Με λίγα λόγια, μην είστε θύματα αλλά θύτες!


Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που πραγματικά θα ξεμυαλιστείτε! Ο έρωτας θα κτυπήσει γερά την πόρτα σας και είναι πολύ πιθανόν να σας απορροφήσει τόσο πολύ που δεν θα σκέφτεστε τίποτα άλλο! Αν μάλιστα το αντικείμενο του πόθου σας ανήκει στον κύκλο των φίλων σας, τόσο το χειρότερο, διότι ό,τι και να γίνει η φιλία σας τελειώνει.


Ο Οκτώβριος σας βρίσκει να πέφτετε με τα μούτρα στην εργασία. Αυτό είναι και καλό και κακό. Το καλό είναι πως θα νιώσετε ότι μπορείτε να είστε δημιουργικοί, και γιατί όχι πρώτοι και καλύτεροι σε αυτό που κάνετε. Το κακό είναι ότι στον βωμό της επίτευξης επαγγελματικών στόχων θα θυσιάσετε όσο ελεύθερο χρόνο διαθέτετε.


Τον Νοέμβριο όχι απλά θα ερωτευθείτε αλλά θα κάνετε και την μεγάλη σχέση που πάντα ονειρευόσασταν. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, η περίοδος αυτή θα ανανεώσει την σχέση σας, καθώς είτε θα βρείτε χρόνο και ευκαιρίες να διασκεδάσετε με το ταίρι σας ή θα πραγματοποιηθεί μία κοινή σας επιθυμία.


Τον Δεκέμβριο θα πρέπει να ετοιμαστείτε να κάνετε το επόμενο βήμα στις ζωές σας καθώς τα έσοδα θα αυξηθούν! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίζετε να σκορπίζετε τα χρήματά σας αριστερά και δεξιά ή να πιστέψετε ότι τα οικονομικά σας προβλήματα λύθηκαν δια μαγείας. Τα έσοδα σας αυξάνονται τόσο όσο για να μην κοιμάστε και ξυπνάτε με το άγχος της επόμενης μέρας!    


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan