Το 2018 έφθασε! Ας δούμε θα επηρεάσουν οι πλανήτες τον Κριό τον καινούριο χρόνο!  Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Θα είναι τυχερή η χρονιά μου;

Το 2018 θα είναι μία καλή χρονιά για οικονομικά θέματα, κυρίως για αυτά που σχετίζονται με τα έσοδά σας ή τα χρέη σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν έσοδα από πηγές που θεωρούσατε απίθανο να σας φέρουν χρήματα, αλλά αυτές τελικά θα σας τα δώσουν! Επίσης, μία σημαντική αλλαγή πρόκειται να συμβεί στις ζωές σας, και δεν αποκλείεται να είναι τόσο καταλυτική και μεταμορφωτική που δεν θα αναγνωρίζετε τους εαυτούς σας.  Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά ετοιμαστείτε για “αστρικές” πτήσεις διότι κυριολεκτικά ό, τι όνειρα έχετε μπορούν να γίνουν άνετα πραγματικότητα!

Από την 1η του χρόνου και μέχρι την 8η Μαρτίου θα πρέπει να ξεπεράσετε τις φοβίες που έχετε, τόσο τις προσωπικές όσο και τις οικονομικές. Σε προσωπικό επίπεδο, σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε και να λάβετε αγάπη και στοργή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν και από την φύση σας δεν είστε φιλάνθρωποι, αυτό το διάστημα θα αντιληφθείτε ότι ο κόσμος έχει ανάγκες και θα θελήσετε να συνεισφέρετε με ό,τι περνάει από το χέρι σας, έστω και κάτι μικρό. Οικονομικά θα παρουσιάσετε μία μικρή αστάθεια, όχι όμως υπερβολική, καθώς θα επιλέξετε να δείξετε γενναιοδωρία σε άτομα που πιστεύετε ότι την αξίζουν. Επίσης, οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στην εργασία σας δεν θα πρέπει να σας φοβίσουν διότι παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα σας αυξήσουν το εισόδημα! Αν έχετε χρέη, τώρα είναι η εποχή να κάνετε ευνοϊκό για εσάς διακανονισμό. Παράλληλα, σε σεξουαλικό επίπεδο, την περίοδο αυτή η ήδη αυξημένη εκ φύσεως λίμπιντό σας ενισχύεται έτι περισσότερο, δίνοντας σας βοήθεια και ανοίγοντας ευκαιρίες για πολλές και άνετες κατακτήσεις!

Από τις 10 Μαρτίου και μέχρι τις 10 Ιουλίου θα δείξετε ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο. Κύριο μέλημά σας θα είναι η φροντίδα της οικογένειά σας και η εργασία σας. Στην οικογένειά σας θα δείξετε όλη σας την αγάπη και για εκείνους θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να μην τους λείψει κάτι. Ακόμη και να μην έχετε πολλά χρήματα, θα έχετε ένα σπίτι και ανθρώπους που στέκονται πλάι σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τον ψυχισμό σας. Αυτό το διάστημα θα βγάλετε στην επιφάνεια κρυμμένο πόνο, κάτι το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, ώστε να μην σας οδηγήσει στο να ζείτε κάτω από ένα σύννεφο συνεχούς θλίψης.

Από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου θα βρεθείτε σε μία θέση όπου τα πάντα θα βρίσκονται απέναντί σας. Εδώ είναι που πρέπει να είστε οι εαυτοί σας, διότι οι ημέρες αυτές θέλουν από εσάς να είστε αληθινοί, σταθεροί, εγκάρδιοι, και να μην επιτρέψετε να γίνετε βορά των ορέξεων κάποιων ατόμων που θέλουν να εκμεταλλευθούν την καλοσύνη σας.

Από τις 11 Νοεμβρίου και μέχρι τέλος του χρόνου ξεκινάει μία περίοδος όπου πραγματικά θα απογειωθείτε. Επειδή είναι πολύ εύκολο να ξελογιαστείτε και να ξεχάσετε αυτά που σας έκαναν να ξεχωρίσετε μέσα στο 2017, θα πρέπει να προσέξετε τα βήματά σας. Προσοχή λοιπόν διότι η εποχή μπορεί να σας ανεβάσει πολύ ψηλά, μπορεί όμως και να σας γκρεμίσει.

Θα έχω περιορισμούς φέτος;

Το 2017 χαρακτηρίστηκε από την ανάγκη να γίνετε πιο σοβαροί και μετρημένοι. Φέτος όμως το Σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ανοίγματα, με γνώμονα πάντα την σωφροσύνη.

Μέχρι την 1η Απριλίου θα πρέπει να αποδείξετε στον κόσμο, ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην ανάληψη πρωτοβουλιών, ώστε να επανέλθει η ζωή σας σε κανονικούς ρυθμούς. Το πρόβλημά σας ήταν ότι με την έλλειψη αποφασιστικότητας και τις αποτυχίες σε προσωπικά ανοίγματα, χάσατε την όρεξή σας για όνειρα. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, αλλά θα πρέπει να περιμένετε το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου για να θέσετε σε εφαρμογή όλα όσα αναβάλλατε ή φοβόσασταν να ξεκινήσετε (ειδικά επαγγελματικά).     

Το διάστημα μεταξύ 20 Απριλίου και 7 Σεπτεμβρίου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από τους περιορισμούς που νιώθετε. Ευτυχώς αυτό δεν θα γίνει ούτε άναρχα ούτε με φασαρία. Η αυτοκυριαρχία θα είναι το χαρακτηριστικό σας γνώρισμα, καθώς με αυτόν τον τρόπο και θα περιορίσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και θα ξεκινήσετε να εφαρμόζετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η εξαιρετική δύναμη που σας διακρίνει θα βγει στην επιφάνεια και πλέον τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες σας. Η σοφία που προέρχεται από τις προσεκτικές σας κινήσεις ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για να μεγαλουργήσετε!

Θα είναι ανατρεπτικό το 2018;

Φέτος είναι η χρονιά εκείνη που θα παλινδρομείτε ανάμεσα στις προσωπικές αλλαγές και στις ανατροπές που θα έλθουν στα οικονομικά σας ζητήματα ή στην γενική θεώρηση της ζωής σας.

Το 2018 ξεκινά με εσάς να αντιμάχεστε τις δομικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στις ζωές σας, στις οποίες εσείς δεν έχετε κανέναν έλεγχο. Μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου θα προσπαθείτε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Από τις 30 Μαρτίου και μέχρι τις 7 Αυγούστου θα αντιληφθείτε ότι οι απώλειες αυτές θα είναι οριστικές. Όμως, είναι στην ψυχοσύνθεσή σας να μην το βάζετε κάτω, κι εκεί που όλα φαίνονται ότι σας περιορίζουν εσείς θα βρείτε τον δρόμο να ξεφύγετε και να αρχίσετε και πάλι από την αρχή.

Από τις 9 Αυγούστου και μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα διαπιστώσετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας κυρίως στο οικονομικό πεδίο, και πλέον όλα είναι ευνοϊκότερα, και σε προσωπικό επίπεδο, αφού πλέον είστε σίγουροι και σίγουρες για αυτό που είστε. Για αυτό άλλωστε θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την καλή σας τύχη για να διορθώσετε ό,τι λάθη ή παραλείψεις έγιναν στο παρελθόν, κάτι το οποίο θα αρχίσει να συμβαίνει από τις 6 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους. Το νήμα που αρχίζει εκείνη την περίοδο να ξετυλίγεται είναι αρκετά μπερδεμένο, αλλά θα είστε αποφασισμένοι κι αποφασισμένες να το λύσετε.

 

Υπάρχει κάτι που θα με φοβίζει;

Το πρόβλημά σας είναι πως εδώ και καιρό έχετε χάσει τον δρόμο σας. Έχετε κατακερμαστιστεί τόσο που κι εσείς δεν ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε. Όμως, η ζωή σας αρχίζει από την πρώτη του χρόνου και μέχρι τις 16 Ιουνίου να έχει μια πιο θετική αύρα. Το κακό είναι πως φοβάστε να κάνετε τα απαραίτητα βήματα ή ότι φοβάστε ότι θα κάνετε κάτι πρόωρα. Ευτυχώς που από τις 5 Απριλίου και μέχρι τις 16 Ιουνίου θα αντιληφθείτε ότι ό,τι είναι να κάνετε θα πρέπει να το κάνετε με συνετό τρόπο.

Από τις 18 Ιουνίου και μέχρι τις 25 Νοεμβρίου θα αντιληφθείτε την ανάγκη να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις ακόμη κι όταν όλα δείχνουν ότι σας το επιτρέπουν. Ακόμη κι όταν υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που σας λένε ότι πρέπει να κάνετε γρήγορα, εσείς θα πρέπει να κινηθείτε αργά. Οι παρορμητικές κινήσεις και η έλλειψη αξιολόγησης των επιπτώσεων που ενδεχομένως να έχουν οι αποφάσεις σας, μπορούν κάλλιστα να σας βάλουν σε μπελάδες.

Από τις 27 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα διαπιστώσετε τελικά πόσο συνετό ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η υπευθυνότητα που θα επιδείξετε αυτό το διάστημα και η διάθεση για δουλειά πάνω σε όλα αυτά που σας φοβίζουν θα σας οδηγήσουν στο να βρείτε ξανά τον δρόμο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι ρόδινα, αλλά στις δυσκολίες φαίνεται ο σωστός ο χαρακτήρας.

 

Θα υπάρξει κρίση φέτος ή να περιμένω αλλαγές;

Η ζωή σας αλλάζει και το αντιλαμβάνεστε. Η επαγγελματική κρίση που περνάτε, η κρίση αξιών, η έλλειψη φιλοδοξιών, η αλλαγή της κοινωνικής σας θέσης, οι υποχρεώσεις έναντι της κοινωνίας, όλα αυτά είναι δείγματα των ζητημάτων που σας ταλανίζουν προσωπικά και επαγγελματικά εδώ και καιρό τώρα. Το πρόβλημά σας είναι ότι σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζείτε αντί να κοπιάσετε μεταμορφώνοντας ή προσαρμόζοντας την ζωή σας, έχετε εισέλθει σε έναν φαύλο κύκλο γκρίνιας και απογοήτευσης. Αντί να κάνετε κάτι λοιπόν προς αυτήν την κατεύθυνση, εσείς μιλάτε και λέτε ό,τι σας κατέβει. Το Σύμπαν όμως θέλει να σας δώσει να καταλάβετε ότι κάποια πράγματα αλλάζουν θέλετε δεν θέλετε. Σύντομα θα αλλάξετε οριστικά και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, με έμφαση στον οικονομικό, καθώς η Κρίση σας έχει κτυπήσει αλύπητα. Ευτυχώς που μεταξύ 21ης Απριλίου και 1η Οκτωβρίου τα πράγματα χαλαρώνουν τόσο όσο χρειάζεται για να καταλάβετε ότι σας περιμένει πολλή δουλειά από πλευράς σας αν θέλετε να παραμείνετε στην κορυφή της ζωής σας ή αν θα είστε οι ουραγοί τον εξελίξεων.

Από τις 3 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου η τύχη σας βοηθάει κάπως, ώστε να αποκτήσετε και πάλι την δυναμικότητά σας, την αυτοπεποίθησή σας, και το θάρρος σας.

il fullxfull.1244890138 ieex

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας καταπληκτικός μήνας για εσάς διότι μία σχέση ή μία συνεργασία σας αλλάζει κυριολεκτικά την ζωή. Αν είναι σχέση αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε μόνιμη. Αν είναι συνεργασία, θα είναι επιτυχημένη και θα σας φέρει χρήματα. Αν η επιθυμία σας είναι να κάνετε παιδί, τώρα είναι που μπορείτε να προσπαθήσετε να το αποκτήσετε.

Τον Φεβρουάριο, μία σχέση ή μία συνεργασία από το παρελθόν έρχεται να σας προκαλέσει προβλήματα. Προσοχή, μην την αφήσετε να παίξει μεγαλύτερο ρόλο από ό,τι της αναλογεί διότι διαφορετικά θα σας αποσυντονίσει από την πορεία που έχετε ξεκινήσει, κάτι το οποίο θα το μετανιώσετε αργότερα.

Ο Μάρτιος θα είναι ένας περίεργος μήνας για εσάς καθώς θα προβληματιστείτε για τις αποφάσεις που πήρατε. Μην ανησυχείτε πάντως. Μέσα σας ξέρετε ότι κάποια πράγματα δεν χωρούν αμφιβολία, και ότι είτε λάθος είτε σωστές είναι οι αποφάσεις εκείνες, το μέλλον προχωρά ακάθεκτο, οπότε δεν χωρά ο μελοδραματισμός.

Τον Απρίλιο θα πρέπει να ξεκολλήσετε από οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη, κατάσταση, ή σκέψη που έχετε στο μυαλό σας. Το μέλλον είναι εδώ και το δημιουργείτε εσείς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε θετική σκέψη και να μην περάσετε από το ένα άκρο στο άλλο.

Το Μάιο θα έχετε κάποιες αναποδιές και δυσκολίες με τα οικονομικά σας. Τα έξοδα θα είναι μεγαλύτερα από ότι συνήθως και ίσως να πρέπει να πληρώσετε χρέη που έχετε αφήσει κάποια στιγμή απλήρωτα. Το γεγονός ότι θα έχετε έναν δύσκολο μήνα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα βάψετε μαύρα.

Ο Ιούνιος είναι ένας καλός μήνας για εσάς καθώς θα μπορέσετε να βάλετε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας εμπρός. Προσοχή όμως διότι το χαρακτηριστικό σας γνώρισμα, η βιασύνη, θα κάνει την εμφάνισή της. Αν την συνδυάσετε με απρόσιτους και ανέφικτους στόχους, τότε θα κάνετε ζημιά σε εσάς τους ίδιους και τις ίδιες. Αυτός θα είναι ο λόγος που θα τσακωθείτε με το ταίρι σας.

Τον Ιούλιο θα καταλάβετε την αξία της οικογένειάς σας. Επειδή θα υπάρξουν προβλήματα ή καθυστερήσεις στην εργασία σας, η οικογένεια θα είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει, είτε οικονομικά είτε με την φροντίδα της. Χάρη στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων κάθε υπερβολική φιλοδοξία. Για χάρη εκείνων που σας αγαπούν και σας στηρίζουν θα προτιμήσετε την συμβατική οδό η οποία θα σας δώσει σίγουρα αποτελέσματα

Ο Αύγουστος αυτός δεν θα είναι ο χαλαρός μήνας όπως θα περιμένατε. Τουναντίον, θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, οι οποίες όμως θα έχουν ένα σημαντικό κόστος διότι θα κληθείτε να κάνετε θυσίες. Αν το κάνετε θα έχετε, έστω και δύσκολα, οικονομικές απολαβές. Αν δεν το κάνετε και εστιάσετε σε μεγαλεπήβολα σχέδια, θα έχετε απώλειες.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας σημαντικός μήνας ως προς την εξέλιξη της εργασίας σας. Θα πρέπει να εργασθείτε περισσότερο και με λιγότερα χρήματα. Όσο κι αν δεν σας αρέσει θα πρέπει να το κάνετε διότι από εσάς εξαρτώνται αρκετά άτομα και δεν θα πρέπει να τους απογοητεύσετε.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα μπορέσετε να χαλαρώσετε με την βοήθεια φίλων ή συντρόφων. Μάλιστα δεν αποκλείεται να μπλέξετε ξανά με έναν ή μία πρώην από το απώτατο παρελθόν σας. Προσέξτε όμως τις συνεργασίες σας. Μην πιστέψετε ότι υπάρχουν εύκολες λύσεις επειδή κάποιοι επιτήδειοι μπορούν να σας τις παρουσιάσουν ως έτσι.

Ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας που όλα θα πάνε καλά επειδή και έσοδα θα έχετε και θα είστε υποψιασμένοι για το τι συμβαίνει με τους ανθρώπους εκείνους που θέλουν να σας «σώσουν». Δεν αποκλείεται να μπλέξετε σε μία έντονα ερωτική σχέση, η οποία όμως θα είναι παράνομη.

Ο Δεκέμβριος δεν θα είναι ο μήνας της χαράς όπως θα περιμένατε. Είτε προκύπτει μία ασθένεια, είτε παρουσιάζετε αδυναμία πληρωμών, είτε χωρίσετε, τα πράγματα θα είναι στενάχωρα. Όμως, οι δυσκολίες αυτές είναι για να τις υπερνικήσετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα πρέπει να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων (ακόμη κι όταν όλα σας φαίνονται μαύρα).   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan