Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Το 2019, θα είναι για εσάς τους Ιχθύες ένας έτος σταθεροποίησης. Με τον τρόπο σας θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις προτεραιότητές σας, θα μαζέψετε το χάος που επικρατεί στην ερωτική σας ζωή, και θα προσπαθήσετε να προασπίσετε τα ιδανικά σας σε μία εποχή όπου τα ιδανικά θεωρούνται ως κάτι το εξωτικό. Όσοι από εσάς έχετε δύσκολα ωροσκόπια, θα πρέπει να αποφύγετε την ξεροκεφαλιά και τα νεύρα, διότι θα κάνετε πολλούς εχθρούς κυρίως μέσα από την εργασία σας.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Φέτος τα οικονομικά σας θα είναι ένα βήμα πριν γίνουν καλύτερα. Για να γίνουν όμως, θα πρέπει να μαζευτείτε, να κοιτάξετε το σπίτι σας, την οικογένειά σας, να κάνετε οικονομία, και να ακολουθείτε μία λελογισμένη πολιτική εξόδων. Από εκεί και πέρα, η δύναμη και η τόλμη να κάνετε το κάτι παραπάνω, πάντα όμως μέσα σε λογικά πλαίσια, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την δύσκολη θέση που έχετε βρεθεί καιρό τώρα. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας διδάσκοντας. Kάποιοι άλλοι θα χρειαστεί να κάνετε οικονομία προκειμένου να αυξηθούν τα μέλη της οικογενείας σας!


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Επαγγελματικά φέτος, θα έχετε μεγάλη εύνοια και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Το πρόβλημα όμως στην πλήρη επιτυχία, είστε εσείς οι ίδιοι. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξεπεράσετε τα κολλήματα που έχετε, όπως π.χ. ότι δεν είστε ικανοί να κάνετε κάποια συγκεκριμένη εργασία, ότι η εργασία που έχετε δεν σας ικανοποιεί ή ότι είναι κατώτερη των προσδοκιών σας. Αντισταθείτε στους ίδιους σας τους εαυτούς, και θα δείτε ότι οι ευκαιρίες θα σας έλθουν από εκεί που δεν το περιμένετε, το οποίο σημαίνει και χρήματα στην τσέπη σας. Επίσης, θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα σε εργασίες που σας υπόσχονται οικονομικές απολαβές με ελάχιστο κόπο. Επιπλέον, καλό θα ήταν να αποφύγετε τους διαπληκτισμούς στον χώρο της εργασίας σας ή να είστε εντελώς χαλαροί, διότι θα κάνετε αρκετούς εχθρούς.


ΕΡΩΤΑΣ

Το 2019 ξεκινάει μία περίοδος όπου ο έρωτας θα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό στις ζωές σας! Με έναν μοναδικό τρόπο θα αναπτύξετε αρετές που σπανίως ακολουθείτε, ειδικά στον έρωτα, όπως την σταθερότητα, τους ήπιους τόνους, την διεκδίκηση με σωστό τρόπο της προσωπικής σας ικανοποίησης. Η σταθεροποίηση που θα επιτευχθεί φέτος, θα σας βοηθήσει να έλθετε σε επαφή με τους κατάλληλους συντρόφους και να προχωρήσετε σε κάτι πολύ όμορφο, και προπαντώς σταθερό ή μόνιμο. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε σοβαρές γνωριμίες με την βοήθεια των φίλων σας.


ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι σχέσεις σας φέτος θα περάσουν δυσκολίες επειδή δεν θα μπορέσετε να συνδυάσετε επαρκώς τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με τις προσωπικές. Οι καυγάδες θα είναι αρκετοί, και θα είναι αρκετά σοβαρό το ενδεχόμενο να αποξενωθείτε. Αν μάλιστα χρειαστεί για επαγγελματικούς λόγους να μετακινείστε συχνά, τότε η ένταση θα φθάσει σε βαθμό που ένας χωρισμός να είναι επιθυμητός. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε το αρνητικό σενάριο, είναι να δώσετε έμφαση στην διασκέδαση με το ταίρι σας. Βγείτε έξω για φαγητό, ξοδέψτε κάποια παραπάνω χρήματα σε δώρα ή σε δραστηριότητες, κυρίως πνευματικές, και το κυριότερο, περάστε χρόνο μαζί.ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο πρώτος μήνας του 2019 ξεκινάει με διαφορετικές επιρροές στο κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, σας ανοίγονται πολλές εργασιακές επιλογές και σας δίνονται πολλές ευκαιρίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε. Όμως αυτό που θα σας ζητηθεί είναι σκληρή εργασία και πολλές ώρες μακρυά από τους αγαπημένους σας, και αυτό θα είναι πρόβλημα για εσάς.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να προασπίσετε τον εαυτό και τα ιδανικά σας μπροστά σε ανθρώπους που μπορεί να είναι εξίσου δυναμικοί με εσάς. Το «κακό» είναι πως αυτοί έχουν θέσεις ισχύος, κι αν δεν προσέξετε τον τρόπο με τον οποίον θα αντιπαραθέσετε τα επιχειρήματά σας θα αποκτήσετε σοβαρούς εχθρούς.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να ξεφύγετε από τις ατέρμονες ενδοσκοπήσεις και να πιστέψετε επί τέλους στους εαυτούς σας. Οι καλύτερες ημέρες έρχονται αμέσως μόλις αντιληφθείτε την αξία σας, είτε κερδίζοντας την εκτίμηση του κόσμου, είτε κερδίζοντας χρήματα, είτε απλά νιώθοντας πιο δυνατοί. Αν είστε αδέσμευτοι θα βρείτε ένα ταίρι που θα σας αξίζει, ενώ αν είστε δεσμευμένοι, το ταίρι σας περιμένει πάρα πολλά από εσάς, για αυτό και σας θέλει δυναμικούς.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ένας ιδιαίτερα ερωτικός μήνας θα είναι ο Φεβρουάριος για εσάς, αλλά με πολλές εντάσεις. Τα άτομα που θα έλθουν σε επαφή μαζί σας θα θέλουν να ζήσετε έναν έντονο αλλά ελεύθερο έρωτα, κάτι το το οποίο αντιβαίνει στον ρομαντισμό σας, και στην διάθεση να έχετε μαγευτικές σχέσεις. Όμως, ο ενθουσιασμός των άλλων θα σας συνεπάρει, οπότε θα ακολουθήσετε το ρεύμα και όπου σας πάει.


ΜΑΡΤΙΟΣ

Και τον Μάρτιο η επιρροή των άστρων θα είναι διαφορετική για το κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να διευρύνετε τις σεξουαλικές σας εμπειρίες. Οτιδήποτε σας προταθεί θα πείτε ναι, ενώ αν είχατε ενδοιασμούς προκειμένου να δοκιμάσετε κάτι το οποίο ήταν «απαγορευμένο», θα τους αφήσετε κατά μέρος.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα βιώσετε μία δύσκολη αλλά ευεργετική περίοδο καθώς σταδιακά θα αφήνετε πίσω σας το παρελθόν, είτε αυτό ήταν πεποιθήσεις, είτε έρωτες, είτε στόχοι κι ελπίδες που πλέον δεν έχουν καμία αξία. Αναμενόμενο είναι να εξαντληθείτε από την διαδικασία αλλά δυστυχώς είναι αναγκαία.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα έλθετε σε επαφή με έναν πρώην εραστή ή ερωμένη. Αυτή η επαφή θα οδηγήσει σε επανασύνδεση επειδή δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στο τρόπο που θα σας δείξει ότι σας θέλει ξανά στην ζωή του.   


ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Και τον Απρίλιο η επιρροή των άστρων θα είναι διαφορετική για το κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχετε μία μικρή σύγχυση όσον αφορά τα οικονομικά και το πως βλέπετε τις σχέσεις σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εσείς θέλετε από την μία να ερωτευθείτε παράφορα, και από την άλλη να ξοδέψετε χρήματα διότι δεν αντέχετε την μιζέρια. Ακριβώς επειδή η εποχή δεν επιτρέπει να συμβούν αυτά που θέλετε, προσέξτε να μην υποπέσετε σε λάθη.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα καταφέρετε να ζήσετε τον μεγάλο έρωτα καθώς είστε αποφασισμένοι ότι κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να σας κάνει τόσο μίζερους που να αποφύγετε να ερωτευθείτε. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν να ερωτευθούν μαζί σας!

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα ζήσετε έναν πολύ έντονο μήνα καθώς τα δυνατά πάθη, οι φιλοδοξίες για κάτι πολύ υψηλότερο από αυτά που μπορείτε να φθάσετε, μπορούν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Μπορεί να μην σας αρέσει να αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα, αλλά πρέπει, διότι διαφορετικά θα πνιγείτε είτε από το βάρος της είτε από χρέη.ΜΑΪΟΣ

Και τον Μάιο το κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας θα επηρεαστεί διαφορετικά.

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, οι επαγγελματικές αποτυχίες ή η ακύρωση των φιλοδοξιών σας, παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλετε, θα σας οδηγήσουν σε βαθιά θλίψη. Το φταίξιμο είναι δικό σας, διότι κάτι δεν έχετε υπολογίσει σωστά ή είχατε παράλογες απαιτήσεις. Καλώς ή κακώς η προσγείωση θα είναι απότομη.

Εσείς του δευτέρου δεκαήμερου, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε την κρίση ευκαιρία, καθώς οι σοβαρές αλλαγές που πραγματοποιούνται στις ζωές σας δεν θα σας πτοήσουν. Καθώς είστε άκρως μεταβλητοί ως ιδιοσυγκρασίες, θα έχετε την ευκαιρία να προσαρμοστείτε στα δεδομένα και να κάνετε κάτι πραγματικά καινούριο ή δημιουργικό.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα ξυπνήσετε μία ωραία πρωία και θα νιώσετε ότι ο ρομαντισμός και ο πουριτανισμός δεν πάνε μαζί. Έτσι, από μέσα σας θα αναδυθεί ο μοιραίος εραστής ή η μοιραία ερωμένη, κάτι που το περιμένατε μία ολόκληρη ζωή για να συμβεί. Αν μη τι άλλω, αυτές τις ημέρες θα έχετε να τις θυμάστε ως τα βαθιά σας γεράματα!


ΙΟΥΝΙΟΣ

Και τον Ιούνιο το κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας θα επηρεαστεί διαφορετικά.

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, προσέξτε, διότι ο ερωτισμός σας δεν θα έχει όρια. Αν μάλιστα αντιμετωπίζετε και δυσκολίες στις ζωές σας τότε το κρεββάτι θα είναι η ψυχοθεραπεία σας, είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε ελεύθεροι. Ακριβώς επειδή δεν θα έχετε όρια, υπάρχει ο κίνδυνος ενός σκανδάλου.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αν και είστε πρακτικοί αυτό το διάστημα, δεν θα λείψουν τα διάφορα ξεσπάσματα. Στα θετικά θα είναι ο ενθουσιασμός για ένα καινούριο έρωτα που ξεκινάει, στα αρνητικά θα είναι η απογοήτευση στα επαγγελματικά, τα οποία θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, προετοιμαστείτε να ζήσετε έναν μοιραίο έρωτα που θα σας συνταράξει, είτε με ένα άτομο από το παρελθόν ή με μία παράλληλη σχέση.


ΙΟΥΛΙΟΣ

Ο Ιούλιος θα είναι ιδιαιτέρως ερωτικός για το ζώδιό σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα βιώσετε απίστευτες ηδονές. Οι του δευτέρου δεκαημέρου θα βιώσετε τον απόλυτο ρομαντικό έρωτα! Οι του τρίτου δεκαημέρου, θα πάθετε ερωτική παράκρουση. Αν είστε μόνοι, θα κοιτάξετε να βρείτε κάποιον ή κάποια πρώην. Αν χωρίσατε πρόσφατα θα κυνηγήσετε τον ή την πρώην για να κάνετε επανασύνδεση, όποιο κι αν είναι το τίμημα.


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ενώ ο Αύγουστος είναι μήνας των διακοπών και το μόνο που θα έχετε στο μυαλό σας θα είναι πως να περάσετε καλά, τα προβλήματα που θα προκύψουν στην εργασία ή σε θέματα υγείας, θα είναι ικανά να σας αποσυντονίσουν πλήρως. Επίσης, μην κάνετε σχέση ή γάμο αν πιέζεστε. Εσείς οι έγκυες Ιχθυίνες, θα πρέπει να προσέξετε την εγκυμοσύνη σας καθώς θα είναι δύσκολη.


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας άκρως προβληματικός μήνας για τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Αυτή την φορά όμως δεν θα φταίτε εσείς, καθώς το πρόβλημα το έχουν οι Άλλοι. Εκείνοι δεν θα ξέρουν τι θέλουν, θα τα κάνουν μούσκεμα, θα σας γκρινιάζουν, θα μιζεριάσουν, και γενικά θα σας κάνουν την ζωή δύσκολη. Για αυτό κι εσείς θα εκνευριστείτε, και είτε θα χωρίσετε, είτε θα διαλύσετε τις συνεργασίες σας, είτε θα βρείτε εραστή ή ερωμένη προκειμένου να ησυχάσει το κεφάλι σας.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας που χρειάζεται προσοχή, διότι μέσα σε αυτό το διάστημα θα είστε ικανοί να πετύχετε μεγάλα πράγματα ή να καταστραφείτε. Αν οι φιλοδοξίες σας είναι εφικτές, τότε το Σύμπαν θα σας δώσει την ορμή που χρειάζεστε προκειμένου να τις πραγματοποιήσετε. Αν όμως αυτό που σας ενδιαφέρει είναι ο έρωτας, προσέξτε διότι θα πέσετε με τα μούτρα και κανείς δεν σας υπόσχεται ότι θα έχει ευνοϊκή κατάληξη. Σε κάποιες περιπτώσεις θα προτιμήσετε να φαντασιώνεστε το αντικείμενο του πόθου σας, αντί να κάνετε κινήσεις για να κάνετε κάτι μαζί του.


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα έχει τα χαρακτηριστικά του Οκτωβρίου αλλά με μία διαφορά, ότι πλέον αντιλαμβάνεστε ότι καλές οι φαντασιώσεις αλλά καλύτερες είναι οι πράξεις, οπότε πλέον γνωρίζετε τί πρέπει να κάνετε και θα το κάνετε. Η περίοδος αυτή θα σας ευνοήσει να μάθετε κάτι καινούριο, να διδάξετε, να προβάλετε την εργασία σας, ακόμη και να κερδίσετε μία δικαστική σας υπόθεση.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Το 2019 κλείνει με διαφορετικές επιρροές για τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, έχετε όλη την εύνοια του κόσμου προκειμένου να πετύχετε εργασιακά, να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πράξη, να αναδειχθείτε στα μάτια της εργοδοσίας σας. Για αυτό κάντε τώρα ό,τι κινήσεις έχετε να κάνετε.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σίγουροι σε ό,τι κάνετε. Επιπλέον, να προσέχετε την οικογένεια και, αν έχετε, τα παιδιά σας, διότι όλοι βασίζονται επάνω σας.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, το επόμενο διάστημα θα είστε των άκρων. Ή θα είστε από εκείνα τα άτομα που θα ξεχάσουν τα πάντα προκειμένου να απολαύσουν μοναδικές αισθησιακές στιγμές, ή θα είστε από εκείνους που έχουν κουραστεί τόσο πολύ από το σεξ, που θα επιδείξετε έναν ακραίο πουριτανισμό.      


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan