Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Το 2019, θα είναι για εσάς τους Αιγόκερους ένας έτος που θα χρειαστεί να αντιπαλέψετε κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό. Με τις σοβαρές αλλαγές που πραγματοποιούνται στο ζώδιό σας, υπάρχει έντονη ανάγκη για ανασυγκρότηση. Όμως, οι δοκιμασίες του Σύμπαντος θα συνεχιστούν. Θα έλθουν γεγονότα, είτε από το παρελθόν είτε από άτομα που θα σας επηρεάσουν σε προσωπικό επίπεδο, οπότε ο χαρακτήρας σας είναι εκείνος που θα δείξει εάν θα βγάλετε τον θετικό ή τον αρνητικό σας εαυτό.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα θα είναι δύσκολα και δυστυχώς θα κάνετε κακή διαχείριση. Οι ευθύνες δεν είναι τόσο άμεσες όσο έμμεσες. Άμεσα, για την κακή κατάσταση των οικονομικών σας θα φταίνε οι σύντροφοι ή οι συνεργάτες σας, απλά εσείς θα προσπαθήσετε να συμμαζέψετε κάτι το οποίο δεν συμμαζεύεται. Εμμέσως φταίτε κι εσείς, διότι οι επιλογές που κάνετε δεν χαρακτηρίζονται ως σοφές. Τουναντίον, οπότε, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι προστατεύσετε τα δικά σας συμφέροντα.   

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Φέτος τα επαγγελματικά σας μπορεί μην είναι και στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση αλλά, ο πρακτικός τρόπος που αντιμετωπίζετε την εργασία σας, η φιλοτιμία, η αίσθηση του καθήκοντος, το πάθος που βγάζετε όταν παράγετε έργο, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δικές σας ανασφάλειες. Ακόμα, να ξέρετε πως ό,τι εργασία κι αν κάνετε, χρειάζεται, προκειμένου να έχετε τα απαραίτητα για να ζήσετε εσείς και η οικογένειά σας, οπότε μην ντρέπεστε για αυτό που κάνετε. Το βασικό φέτος, είναι να μάθετε να συνεργάζεστε. Αν τα καταφέρετε τότε σας περιμένουν καλύτερες ημέρες. Οι επαγγελματίες Αιγόκεροι θα πρέπει να είναι ανοικτοί σε προτάσεις συνεργασίας.

 

ΕΡΩΤΙΚΑ

Το 2019 θα είναι μία χρονιά που θα γνωρίσετε άτομα που θα σας ξυπνήσουν την ανάγκη να μείνετε σε μία σταθερή σχέση, η οποία θα πρέπει να μην μείνει μόνο στο επίπεδο της απλής επαφής αλλά να προχωρήσετε σε κάτι ακόμη πιο ουσιώδες, όπως το να μείνετε στο ίδιο σπίτι μαζί. Η επιθυμία σας θα γίνει πράξη, αρκεί να μην βγάλετε στην επιφάνεια αυτό το σύννεφο τραγικότητας που έχει εγκατασταθεί πάνω από το κεφάλι σας εδώ και πολύ καιρό. Καλώς ή κακώς είναι απωθητικό. Αντιθέτως, αν δείξετε ότι έχετε διάθεση να το προσπεράσετε και να ζήσετε την ζωή και τον έρωτα, τότε θα σας δοθεί αυτό που ποθείτε. Κάποιοι και κάποιες από εσάς, είτε λόγω μίας εγκυμοσύνης, είτε ενός έρωτα που κορυφώνεται, θα αποφασίσετε ότι ήρθε ο καιρός να παντρευτείτε.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ

Εσείς που είστε ήδη δεσμευμένοι, θα πρέπει να προσέχετε φέτος δύο πράγματα, τον θυμό και την λαγνεία σας. Επειδή έχετε πνιγεί από όλα αυτά που σας συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο, ο θυμός σας είναι έτοιμος να ξεχειλίσει. Όσο δεν μιλάτε για αυτά που σας κάνουν να νιώθετε έτσι, τόσο εσείς θα είστε έτοιμοι να ξεσπάσετε, ειδικά στους φίλους σας. Αυτοί είναι που θα πληρώσουν τα δικά σας σπασμένα. Για αυτό μιλήστε! Από την άλλη, ακριβώς επειδή έχετε σκάσει, θα θελήσετε να κοιτάξετε να καλύψετε τις λάγνες επιθυμίες σας με κάθε τρόπο. Επειδή έχετε την ικανότητα να παραπλανήσετε τόσο ένα τρίτο άτομο όσο και τον ή την σύντροφό σας, θα το κάνετε. Τα «θύματά» σας θα κινούνται στον φιλικό σας κύκλο, οπότε δείξτε την δέουσα προνοητικότητα.

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Ιανουάριος θα είναι ίδιος για τα δύο δεκαήμερα του ζωδίου σας και διαφορετικός για το τρίτο δεκαήμερο.

Εσείς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να δείξετε μία μελαγχολία ή συστολές, αλλά, ο ρεαλισμός που σας χαρακτηρίζει ως ανθρώπους, δεν θα σας αφήσει να πέσετε εντελώς. Όλα θα εξαρτηθούν από την εργασία σας. Αν καταφέρετε να βγάλετε εκεί όλη σας την δημιουργικότητα, την ζωντάνια, την ενεργητικότητα, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι. Μάλιστα, χάρη στην ευφορία που θα σας δώσει η εργασία, θα μπορέσετε να είστε και καλά τόσο με τα συντροφικά σας πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας!

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε τόσο κολλημένοι στην εργασία σας ή στην αναζήτηση εργασίας, που δύσκολα θα δώσετε χώρο και χρόνο σε κάποιον άλλον άνθρωπο, οπότε αναμενόμενο είναι να είστε αρκετά μοναχικοί ή να κάνετε ζημιά στις σχέσεις σας. Επίσης, ένα άτομο σύντομα έρχεται να σας παρασύρει σε έναν μοιραίο έρωτα, με όλη την σημασία της λέξεως.ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ένας περίεργος και ερωτικός μήνας φαίνεται να είναι για εσάς ο Φεβρουάριος. Η ερωτική σας διάθεση δεν θα είναι απλά ανεβασμένη, αλλά θα θελήσετε και να την μοιραστείτε είτε με τον ή την σύντροφό σας είτε με κάποιο παράνομο δεσμό. Η επιλογή συντρόφου θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο νιώθετε ανασφαλείς ή όχι, και, από το πόσο πιεσμένοι είστε. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά. Αν κάποιοι από εσάς θέλετε να αποκτήσετε παιδί, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να δοκιμάσετε.

   

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Μάρτιος θα είναι ένας αρκετά δύσκολος μήνας για τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας, με όμοιες επιρροές αλλά διαφορετικές προτεραιότητες.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να επιδείξετε αυτοσεβασμό, αντοχή στις προκλήσεις, να χρησιμοποιείτε κοινή λογική, να είστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχετε, να προστατεύσετε την προσωπική σας ζωή από αδιακρισίες, και εννοείται την οικογένειά σας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, πρέπει να σπάσετε τα δεσμά που σας κρατούν σε καταστάσεις και σε ανθρώπους που σας έχουν καθηλώσει. Αν δεν το καταφέρετε αυτό, τότε απλά θα λέτε ψέμματα στους εαυτούς σας και στους γύρω σας ότι εσείς μπορείτε τα πάντα, το οποίο όμως είναι κεκαλυμμένη δειλία.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να οπλιστείτε με τρομερή αυτοκυριαρχία διότι, χρέη από το παρελθόν έρχονται να σας πνίξουν, ή μία μοιραία σχέση μπορεί να σας κλείσει κυριολεκτικά το σπίτι. Ενδέχεται ακόμη να παρουσιάσετε ακραία σεξουαλική συμπεριφορά, να υποστείτε σεξουαλική κακοποίηση, ή να αποκτήσετε παιδί για το οποίο δεν είστε έτοιμοι.

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ακραίος, κυρίως σε συναισθήματα. Αν επικρατήσουν η αξιοπρέπεια, η εργατικότητα, το θάρρος, ακόμη και η εκμετάλλευση παρασκηνιακών ευκαιρίων, τότε θα μπορέσετε να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πράξη, καθώς το Σύμπαν μέσω των διαφόρων ανθρώπων που θα έχετε κοντά σας, θα σας βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό. Αν όμως επικρατήσει η δειλία και η μικροπρέπεια, ειδικά όταν μιλάμε για την οικονομική σας ασφάλεια, τότε θα κινδυνεύσετε να χρεωκοπήσετε.

 

ΜΑΪΟΣ

Ο Μάιος θα είναι ένας έντονος συναισθηματικά μήνας, ο οποίος κρύβει ευχαρίστηση και απογοήτευση μαζί. Ερωτικά, αυτό το διάστημα θα νιώσετε υπέροχα, καθώς τα άτομα που έχετε δίπλα σας ή που θα γνωρίσετε, έχουν την διάθεση να ζήσουν το όνειρο μαζί σας! Η αμφίδρομη δεκτικότητα των συναισθημάτων, κυριολεκτικά θα σας απογειώσει. Εκεί που θα υπάρξει πρόβλημα, θα είναι είτε στην καθημερινότητά σας είτε στις υποχρεώσεις σας. Καλώς ή κακώς αυτά τα δύο σκοτώνουν κάθε έντονο συναίσθημα, οπότε φροντίστε να μην πέσετε στην παγίδα. Επίσης προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε να κάνουν την δουλειά σας. Ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρής εξαπάτησης.

 

ΙΟΥΝΙΟΣ

Ο Ιούνιος θα είναι ένας υπέροχος μήνας για εσάς, καθώς ο έρωτας, η αγάπη, η έκφραση των συναισθημάτων, θα βρουν διέξοδο και η καρδιά και η ψυχή σας θα αγαλλιάσουν. Το γεγονός ότι θα βγαίνουν αυθόρμητα, θα σας βοηθήσει να είστε καλά με τον ή την σύντροφό σας ή να γνωρίσετε το ιδανικό άτομο για εσάς! Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, διότι δεν θα διαρκέσει πολύ!

 

ΙΟΥΛΙΟΣ

Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας όπου εξωτερικοί παράγοντες θα επηρεάσουν με ιδιαίτερο τρόπο τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε δύο πράγματα. Το ένα έχει να κάνει με κρυφές οικονομικές δοσοληψίες, οι οποίες μελλοντικά μπορεί να σας κάνουν κακό. Το δεύτερο είναι η ερωτική σας διάθεση, που θα θελήσει να καλυφθεί με όσο το δυνατόν πιο παράνομο τρόπο.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξτε με την συμπεριφορά σας, διότι το να προκαλείτε την κοινή γνώμη μόνο σε κακό θα σας βγει. Αν θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, να είστε σωστοί και να τιμάτε και την ελευθερία του άλλου, όχι μόνο την δική σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, κάνετε λάθος να νομίζετε ότι η γνώμη των άλλων δεν μετράει, ούτε και η βοήθειά τους. Για αυτό και η ζωή σας θα είναι σκληρή, επειδή θέλετε να κάνετε όλα μόνοι σας. Χαλαρώστε λίγο. Δεν είναι κακό να ακούτε και τους αλλους τι έχουν να σας πουν ή να τους αφήσετε να σας βοηθήσουν εκεί που εσείς δεν μπορείτε.

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος δεν θα είναι ο καλύτερος μήνας για εσάς, με μόνο μία εξαίρεση. Κυριολεκτικά αυτό το διάστημα δεν θα έχετε καθόλου δυνάμεις. Θα έχετε αδειάσει τόσο πολύ που δεν θα έχετε όρεξη ούτε για να φροντίσετε τους εαυτούς σας. Ίσως και κάποια ασθένεια να σας ταλαιπωρήσει ή όσο κι αν προσπαθείτε να κάνετε παιδί, να μην τα καταφέρνετε. Όλα αυτά είναι τα σημάδια του σύμπαντος που σας φωνάζει «διακοπές»! Κάντε ένα διάλειμμα, πραγματικά το έχετε ανάγκη!

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ      

Τον Σεπτέμβριο θα βρεθείτε σε ένα κρίσιμο και κομβικό σημείο, στο οποίο τα πάντα μπορούν να συμβούν, και τα καλά και τα άσχημα. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε αφορούν το ουσιαστικό μέλλον των συνεργασιών ή των σχέσεών σας. Πλέον δικαιολογίες δεν χωρούν. Στις σχέσεις θα πρέπει να δοθείτε ολόψυχα, και όχι μόνο διότι θα έχετε απλά μία σταθερά. Στις συνεργασίες, ό,τι κάνετε θα πρέπει να είναι σε έγγραφη και επίσημη μορφή. Τα μισόλογα και οι υποσχέσεις θα σας αφήσουν εκτεθειμένους, οπότε καλό θα είναι να είστε τυπικοί στις δοσοληψίες σας.

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας που θα κλείσουν σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες, συμφωνίες, ή θα βρείτε επιτέλους εργασία. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν, θα είναι από άτομα που κινούνται παρασκηνιακά, και θέλουν από εσάς να βγείτε μπροστά καθώς εκείνα δεν μπορούν να εμφανιστούν. Επίσης, όσο κι αν δεν σας αρέσει, την εργασία θα την βρείτε με μέσον, αλλά δυστυχώς αυτά έχει η ζωή.

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα επηρεάσει διαφορετικά τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε αρκετή δουλειά και θα είστε ευτυχισμένοι με αυτά που κερδίζετε και αυτά που έχετε στην κατοχή σας. Αυτή η ευφορία θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε πίσω στο παρελθόν σας, και τότε θα αναγνωρίσετε πόσα έχετε καταφέρει και με τι αγώνα.

Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τις προσωπικές φιλοδοξίες. Τα προσεκτικά και μετρημένα ανοίγματα, θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, ενώ οι τολμηρές κινήσεις εγκυμονούν κινδύνους. Σε αυτήν την περίπτωση, όσο μεγαλύτερο το τολμηρό άνοιγμα, τόσο ηχηρή θα είναι η αποτυχία.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε ότι πρέπει να βγάλετε τον καταπιεσμένο ερωτισμό σας με κάθε δυνατό τρόπο. Για εσάς τους ελεύθερους, αυτό σημαίνει πολλές επαφές με άτομα που μόνο το σεξ έχουν στο μυαλό τους. Για εσάς τους δεσμευμένους, τα ερωτικά μηνύματα ή βίντεο θα έχουν την τιμητική τους!

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ο φετινός Δεκέμβριος θα είναι άκρως ερωτικός για εσάς, καθώς θα φέρει μοιραία πάθη τα οποία άνετα μπορούν να μετατραπούν σε σοβαρές σχέσεις. Αν μάλιστα το ποθούμενο είναι ένα άτομο από το παρελθόν ή επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με κάποιον πρώην, τότε βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο.   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan