Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Το 2019 για εσάς τους Τοξότες θα είναι το έτος που αρχίζει ένας νέος, χαρούμενος σε προσωπικό επίπεδο κύκλος, καθώς ο Δίας, ο κυβερνήτης σας, επιστρέφει στο ζώδιό σας μετά από δώδεκα χρόνια, και υπόσχεται να διορθώσει πολλά από αυτά που είχατε συσσωρεύσει όλο αυτό το διάστημα. Παρ’ όλα αυτά, θα έχετε στιγμές που θα αμφισβητήσετε τους εαυτούς σας, κυρίως λόγω ανασφάλειας, είτε προσωπικής είτε λόγω των οικονομικών σας.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Φέτος τα οικονομικά σας θα έχουν αρκετές διακυμάνσεις, οι οποίες θα επηρεαστούν τόσο από την ψυχολογία σας, όσο και από παρελθούσες υποχρεώσεις, τις οποίες με κάποιον τρόπο πρέπει να τις τακτοποιήσετε. Ψυχολογικά, επειδή έχετε τραβήξει αρκετά, θα κατευθυνθείτε προς δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη θα σας κάνει να νιώσετε ότι πρέπει να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο και να διασκεδάσετε, καθώς πλέον αντιλαμβάνεστε ότι η ζωή θέλει μόνο χαρές και όχι άλλες λύπες. Η άλλη θα σας οδηγήσει να μαζευτείτε, καθώς οικονομικά σταθεροποιείστε. Θα αρχίσετε να κάνετε οικονομία διότι αντιλαμβάνεστε πλέον τί σημαίνουν «δύσκολες ημέρες». Από το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα χρειαστεί να ασχοληθείτε σοβαρά με τα χρέη σας, και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτά. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να βοηθηθείτε από μία κληρονομιά.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Φέτος τα επαγγελματικά σας θα χαρακτηριστούν από την προσωπική σας πινελιά! Αυτό σημαίνει πως ό,τι κάνετε θα περνά πρωτίστως από το χέρι σας. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να ξεχάσετε τις φιλικές εξυπηρετήσεις. Εάν θέλετε να πάτε μπροστά θα πρέπει να διαχωρίσετε την θέση σας. Δεν μπορείτε να κάνετε χάρες στους φίλους σας και να μην πληρώνεστε. Και χρόνο χάνετε, και δεν σας εκτιμούν. Εσείς που είστε εργαζόμενοι, θα πρέπει να δείξετε εγρήγορση, ταχύτητα και να προβάλετε τις ιδέες σας. Η εργοδοσία σας αν μη τι άλλω, θα σας προσέξει και ίσως να σας δώσει μία καλύτερη θέση από αυτήν που έχετε. Εσείς που ψάχνετε εργασία, είναι καιρός να σταματήσετε να ψάχνετε στον χώρο που μέχρι πρότινος εργαζόσασταν. Μπορεί να ξεκινήσετε από κάπου χαμηλά, αλλά δεν πειράζει. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι μόνοι σας, να το κάνετε, αρκεί να είναι κάτι εφικτό. Αν πάλι έχετε προτάσεις στο εξωτερικό, να τις ακολουθήσετε.


ΕΡΩΤΑΣ

Το 2019 θα είναι μία χρονιά άκρως ερωτική. Το γεγονός ότι επιστρέφει η καλή σας διάθεση, αυτομάτως αυξάνει και την διάθεσή σας για σεξ και για να ερωτοτροπήσετε. Άλλωστε για εσάς ο έρωτας, σε όποια του μορφή, είναι δείγμα υγείας, σωματικής και ψυχολογικής. Για αυτό κι εσείς μόλις σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι, θα την αρπάξετε από τα μαλλιά. Για ένα αρκετό διάστημα είναι πολύ πιθανό να ξεφύγετε λίγο με τις επιλογές σας, ή να κάνετε πειράματα με πρώην. Σταδιακά όμως θα βρείτε τον δρόμο σας για καινούρια πράγματα.ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι σχέσεις φέτος θα σας απασχολήσουν αρκετά, είτε εσάς προσωπικά, είτε επειδή το ταίρι σας θέλει εκείνο να ασχοληθεί μαζί σας. Το σίγουρο είναι ότι θέλετε να διασκεδάσετε, καθώς περάσατε πολλά. Αν ασχοληθείτε εσείς με το ταίρι σας, τότε θα θελήσετε να το παρακινήσετε, για να πετάξει από επάνω του όλα εκείνα που σας έπνιγαν, και να κάνετε ξανά δραστηριότητες που είχατε αφήσει λόγω της έλλειψης ενδιαφέροντος ή λόγω κακών στιγμών. Το σεξ θα είναι το κλειδί για να αναζωογονήσετε την σχέση σας. Αν το ταίρι σας είναι εκείνο που θα ασχοληθεί μαζί σας, να ξέρετε πως δεν αντέχει άλλο να εργάζεστε τόσο πολύ ή μπορεί να έχει πνιγεί εκείνο στην δουλειά. Οπότε, θα θελήσει από εσάς να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να αναθερμάνετε την σχέση σας.
  

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Ιανουάριος θα έχει κοινά χαρακτηριστικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο και δεύτερο δεκάημερο, ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα επηρεαστείτε διαφορετικά.

Εσείς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε τόσο όμορφα και τόσο ζωντανοί, που πραγματικά με το παραμικρό θα ενθουσιάζεστε! Επειδή περάσατε πολλά τον προηγούμενο χρόνο, θα θελήσετε να αναπληρώσετε την κακή ψυχολογία με αρκετή διασκέδαση, το οποίο όμως σημαίνει και σπατάλες. Στον έρωτα επειδή θα έχετε πέραση, θα πρέπει να προσέξετε διότι θα σας είναι πολύ εύκολο να εξιδανικεύσετε καταστάσεις. Ίσως και να ξεσπάσει κάποιο ερωτικό σκάνδαλο. Επίσης, οι διαφορές απόψεων μεταξύ εσάς και των μελών της οικογενείας σας, θα οδηγήσουν σε εντάσεις.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα έχετε κάποιους τσακωμούς με άτομα που βρίσκονται κοντά σε εσάς αλλά σύντομα όλο αυτό το αρνητικό τοπίο θα μετατραπεί σε άκρως θετικό, καθώς θα δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά. Μάλιστα δεν αποκλείεται η διένεξη με ένα άτομο να μετατραπεί σε σφοδρό έρωτα!


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Άκρως ερωτικός θα είναι ο Φεβρουάριος για εσάς, καθώς η γοητεία σας θα είναι τέτοια που όποιον ή όποια επιθυμήσετε, απλά θα τον ή την έχετε! Οι σχέσεις που θα κάνετε θα είναι απίστευτα έντονες αλλά, προσέξτε, είναι ακόμα υπαρκτός ο κίνδυνος να μπερδέψετε τον έρωτα με το σεξ και να εξιδανικεύσετε καταστάσεις. Αν όμως νιώσετε ότι αυτό που έχετε είναι αληθινό, τότε σας περιμένει μία πλήρης σχέση! Σε κάποιους και κάποιες από εσάς θα έλθουν ευχάριστα νέα, καθώς θα γίνετε γονείς. Κάποιοι άλλοι από εσάς, θα έχετε μία επιτυχημένη συμφωνία ή συνεργασία, η οποία θα είναι άκρως επικερδής.ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Μάρτιος θα είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος μήνας για τα οικονομικά σας. Αν τους δύο προηγούμενους μήνες δεν ξοδέψατε ό,τι είχατε και δεν είχατε, τότε θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα αυξημένα έξοδα ή την δυσκολία ανεύρεσης εσόδων. Αν όμως το πορτοφόλι σας είναι άδειο, τότε όχι μόνο θα δυσκολευτείτε, αλλά και θα αναγκαστείτε να υποχρεωθείτε δανειζόμενοι, και μάλιστα με άσχημους όρους. Επίσης, μία αποτυχημένη συμφωνία από το παρελθόν έρχεται να δυσκολέψει τα οικονομικά σας.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας αρκετά επαναστατικός, καθώς ήλθε η ώρα να αποδεσμευθείτε από αρκετές καταστάσεις και ανθρώπους που σας κρατούσαν δέσμιους, είτε οικονομικά είτε υπό καθεστώς ανασφάλειας. Η αξιοπρέπειά σας, οι ικανότητές σας, το θάρρος και η εργατικότητα, θα πρέπει να είναι οι αρετές που θα γίνουν ο οδηγός σας προκειμένου να σπάσετε τις αλυσσίδες σας! Πάνω απ’ όλα όμως, χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις με ψυχραιμία και όχι με παρορμητικές κινήσεις.


ΜΑΪΟΣ

Τον Μάιο θα έχετε αρκετές εντάσεις με τους ή τις συντρόφους σας, με τους συνεργάτες σας, ή και με τα μέλη της οικογενείας σας. Όλα αυτά θα σας οδηγούν να κάνετε κάποια βήματα προς τα πίσω, διότι δεν θα αντέξετε την διαρκώς αυξανόμενη πίεση. Καλό όμως θα είναι να προσπαθήσετε να μην τα πάρετε όλα τοις μετρητοίς. Από την άλλη, για να ξεσπάσετε, θα αρχίσετε να διασκεδάζετε με πολύ αλκοόλ και σεξ. Ειδικά στο σεξ, όσο πιο παράνομο είναι, τόσο το καλύτερο για εσάς.     


ΙΟΥΝΙΟΣ

Ο Ιούνιος θα είναι αρκετά δύσκολος μήνας, διότι θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σας, για το τι θέλετε από την ζωή σας, και κυρίως αποφάσεις που αφορούν την υγεία σας. Οι σχέσεις σας θα περάσουν κρίση διότι η καθημερινότητα, η πίεση, και η έλλειψη ελευθερίας θα σας πνίξουν. Με μεγάλη δυσκολία θα μπορέσετε να παραμείνετε σε μία σχέση που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, οπότε οι χωρισμοί αυτό το διάστημα θα είναι αρκετοί. Από την ζωή σας, πρέπει να δείτε τι θέλετε, διότι χωρίς στόχους και χωρίς ελπίδα, θα βαλτώσετε στην μιζέρια. Με την υγεία σας, θέματα που αφορούν την διατροφή σας και γενικά την κατάσταση του σώματός σας έρχονται στην επιφάνεια. Οι κάθε λογής καταχρήσεις, τώρα θα κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους.


ΙΟΥΛΙΟΣ

Ο Ιούλιος θα είναι και αυτός με την σειρά του ένας δύσκολος μήνας, όχι τόσο από γεγονότα όσο από την ψυχολογική σας διάθεση, η οποία θα είναι αρκετά πεσμένη εξαιτίας όλων των στενάχωρων καταστάσεων που περάσατε τον Ιούνιο. Επειδή δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να αλλάξετε αυτό που νιώθετε, θα πρέπει να περιμένετε το επόμενο διάστημα να αλλάξουν τα πράγματα. Μέχρι τότε θα σας πιάσει η τάση για απομόνωση.


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο φετινός Αύγουστος θα λειτουργήσει ως πανάκεια σε όλα αυτά που ζήσατε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Η χαρά επιστρέφει, καθώς είτε ερωτικά, είτε σεξουαλικά, είτε λόγω διακοπών, θα ξεφύγετε από τις μίζερες στιγμές που σας έκαναν να νιώθετε απαίσια. Οπότε, αυτό που χρειάζεται να κάνετε τον μήνα αυτό, είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την κάθε ημέρα!


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Μετά από το ξεσάλωμα του Αυγούστου, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα σας περάσει από την ραστώνη στο 110% της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Το γεγονός ότι έχετε ανεβασμένη την διάθεσή σας, θα πρέπει να σταθεί ως σύμμαχος προκειμένου να ανταπεξέλθετε στο αυξημένο βάρος των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, όπως και στην αύξηση των ωρών της εργασίας σας. Αν όμως σας πιάσει η τεμπελιά σας, τότε όχι μόνο όλα θα πάνε πίσω, αλλά φλερτάρετε και με την απόλυση. Οπότε, δουλειά!


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας αρκετά γαλήνιος μήνας, κάτι που θα φανεί στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους. Η καλή σας διάθεση θα σας οδηγήσει να βγείτε έξω, να γνωρίσετε καινούριο κόσμο, να ασχοληθείτε με τα κοινά, ακόμη και να κερδίσετε ένα ποσό σε κάποιο τυχερό παίγνιο. Όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ούτε μία στιγμή το «παν μέτρον άριστον».


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας, γεμάτος χαρές και θετικά συναισθήματα. Γενικά θα νιώσετε ότι θέλετε να έλθετε σε επαφή με τον κόσμο, να περάσετε καλά, να ζήσετε μία άνετη ζωή ακόμη κι αν δεν έχετε τα χρήματα. Σημασία έχει να νιώθετε καλά με τους ανθρώπους σας, αλλά και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Αν πάλι έχετε την οικονομική δυνατότητα, θα θελήσετε να βοηθήσετε τους ανθρώπους που έχουν ατυχίες, καθώς εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να ζείτε σε έναν κόσμο μίζερο. Επαγγελματικά και εργασιακά θα πάτε καλά, καθώς έχετε συναίσθηση τι θέλουν οι άλλοι από εσάς, και θα το κάνετε με ευχαρίστηση.ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Το 2019 κλείνει με διαφορετικές επιρροές ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα πρέπει να προσέχετε την απίστευτη ενέργεια που έχετε. Μπορεί να σας οδηγήσει να αρρωστήσετε, να πάθετε κάποιο ατύχημα ή να κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις που θα σας στοιχίσουν. Αν καταφέρετε να την διαχειριστείτε, σας περιμένει η εκδήλωση του ερωτικού πόθου, η επιτυχία, και γενικά το να ζήσετε την ζωή σας έντονα και δημιουργικά.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, η σεξουαλική σας ορμή θα είναι τέτοια που θα οδηγηθείτε σε απερίσκεπτες ενέργειες και θα μπλέξετε σε ιστορίες που θα σας προκαλέσουν ναι μεν ερωτική εγρήγορση, αλλά ίσως θα έχουν κακό τέλος. Φροντίστε λοιπόν να διατηρήσετε τα προσχήματα, όσο βεβαίως είναι αυτό εφικτό.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, θα διαπιστώσετε ότι σε κάποια πράγματα είστε αταίριαστοι για την εποχή που ζούμε. Σύντομα θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με το γιατί συμβαίνει αυτό και να το διορθώσετε. Ίσως να χρειαστεί να κοιτάξετε πίσω σας διότι κάπου, κάπως, κάποτε, κάτι δεν πήγε καλά. Βρείτε το εκείνο το σημείο που σας αποσυντόνισε, και κάντε αυτό που πρέπει.   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan