Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Μία ακραία χρονιά περιμένει εσάς τους Καρκίνους, έντονα ερωτική, δημιουργική, με διάθεση να μάθετε καινούρια πράγματα. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορείτε να είστε καλά με τους ανθρώπους γύρω σας, ώστε να κάνετε όλα αυτά τα ευχάριστα πράγματα που σας περιμένουν.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας φέτος θα είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, επειδή οι σχέσεις με τους ανθρώπους που χειρίζονται τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά καλή, κάτι το οποίο θα σας δώσει το έναυσμα να εργασθείτε περισσότερο, καλύτερα και χωρίς άγχος. Αυτός θα είναι ο λογος που το άγχος σας θα μετατραπεί σε φιλοδοξία και ζήλο για επιτυχία. Επιπλέον θα έχετε χρήματα για να κάνετε όλα όσα θέλετε! Από εκεί και πέρα, αν θέλετε κάτι αλλά δεν έχετε εσείς τον έλεγχο των χρημάτων, ίσως χρησιμοποιείσετε διάφορες πλάγιες μεθόδους προκειμένου να λάβετε το ποσό που σας χρειάζεται.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Επαγγελματικά φέτος, θα έχετε υπερβολική την αίσθηση του εαυτού σας, με όλες τις απορρέουσες αρετές αλλά και όλα τα ελαττώματα. Η υπερηφάνεια σας μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε έπαρση ή σε καταπάτηση των δικαιωμάτων των διπλανών σας, ποτέ όμως σε υποκριτική συμπεριφορά. Θα έχετε μεγάλες φιλοδοξίες, δυνατές επιθυμίες, αλλά με καθαρή συνείδηση και τιμιότητα.

Η δύναμη της θελήσεως και το κουράγιο, θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε κάθε κακή κατάσταση, και έτσι θα γλιτώσετε από πολλά βάσανα. Όμως ο αυταρχισμός σας θα είναι μεγάλος. Το μυαλό σας θα είναι οξύ και κριτικό, όχι όμως ευέλικτο, τείνοντας στην μικρότητα και την γκρίνια για το παραμικρό. Τέλος, υπάρχει η πιθανότητα να μπορέσετε να διδάξετε σε κάποιον τομέα που κατέχετε καλά.


ΕΡΩΤΑΣ

Ο έρωτας φέτος για εσάς τους Καρκίνους, θα είναι ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή, με την καλή έννοια βεβαίως! Αρκετά πελαγοδρομήσατε σε καταστάσεις και ανθρώπους που σας κρατούσαν πίσω. Αρκετά κλάψατε, μελαγχολήσατε, χάσατε το κέφι σας για έρωτα και ζωή. Καλώς ή κακώς έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης για όλα τα παραπάνω. Όμως, μέσα στον χρόνο, θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα είναι έντιμοι και οι οποίοι θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Με ένα τίμημα όμως, ότι για να ζήσετε το μεγαλείο του έρωτα θα πρέπει να αφήσετε για πάντα πίσω σας οτιδήποτε είχατε στο παρελθόν. Να ξέρετε ότι οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτόν τον χρόνο θα σας οδηγήσουν σε μία ουσιαστική και σταθερή σχέση, ίσως ακόμη και στον γάμο.


ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι σχέσεις φέτος θα είναι το δυνατό αλλά και αδύνατο σημείο σας, καθώς τα θετικά ή τα αρνητικά δεν θα τα προκαλέσετε τόσο εσείς, όσο οι σύντροφοί σας. Αυτό που θα διαπιστώσετε ότι θα είναι έντονο, θα είναι η αντίφαση μεταξύ της υπερβολής και της αυτοσυγκράτησης. Αν το ταίρι σας έχει συνειδητοποιήσει ότι οι αλλαγές που έχει ζήσει ή που θα ζήσει είναι μέρος της ωρίμανσής του, τότε θα σας δείξει την αγάπη του, και θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του να ξεπεράσει τις δυσκολίες που ταλαιπώρησαν και το ίδιο αλλά και την σχέση σας. Παράλληλα, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να είστε χαλαροί, ήρεμοι, και να χαίρεστε την κάθε στιγμή χωρίς να πλήττετε. Αν όμως το ταίρι σας απορροφηθεί από όλα αυτά που συμβαίνουν, αυτομάτως θα πέσετε σε μελαγχολία και εσωστρέφεια, διότι η έλλειψη αγάπης και προσοχής, σας κάνει να μαραζώνετε. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεστε μονίμως σε μία κατάσταση κατήφειας, και ίσως αναζητήσετε την χαρά και την επιβεβαίωση σε ένα τρίτο πρόσωπο για να βγείτε από αυτήν.ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Τον Ιανουάριο, οι αποφάσεις και οι κινήσεις που θα κάνετε στα ερωτικά και τις σχέσεις σας, θα δώσουν το στίγμα τους για το πού θα κατευθυνθεί η χρονιά. Το άτομο που σας ενδιαφέρει ή το άτομο που έχετε ήδη δίπλα σας, έχει συγκεκριμένα θέματα στο μυαλό του, που πρέπει να τα λύσει εκείνο. Αν θέλετε να μπείτε στην διαδικασία να βοηθήσετε, θα πρέπει ό,τι κάνετε να είναι υπόγειο και χειριστικό. Προσέξτε όμως, διότι επειδή είστε μαγνήτης κάθε αρνητικής ενέργειας, θα είναι πολύ εύκολο να πέσετε στην κατάθλιψη.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Τον Φεβρουάριο θα μπλέξετε σε λάθος καταστάσεις, πρωτίστως σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας και δευτερευόντως τα οικονομικά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, η ανάγκη σας να ζήσετε έντονες στιγμές, ελεύθερες, μακρυά από μιζέρια, θα σας οδηγήσει στο να επαναστατήσετε, είτε βρίσκοντας κάποια παράλληλη σχέση, είτε κάνοντας έξαλλη ζωή. Επειδή ούτε το ένα έχετε ούτε το άλλο, θα κάνετε το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Αλίμονο όμως σε εκείνον που θα υποδείξει τα λάθη σας, διότι θα έρθει αντιμέτωπος με την έκρηξή σας. Στα οικονομικά, η εμπιστοσύνη που δείξατε σε κάποια άτομα, θα αποδειχθεί φρούδα. Ίσως και να χάσετε χρήματα. Τουλάχιστον προσπαθήστε να χάσετε όσο το δυνατόν λιγότερα.


ΜΑΡΤΙΟΣ

Τον Μάρτιο ολοκληρώνεται ο ταραγμένος κύκλος των σχέσεων που ξεκίνησε τον Ιανουάριο. Επειδή διαπιστώσατε πρόσφατα ότι δεν μπορείτε να κάνετε επαναστάσεις, θα επιστρέψετε στην βάση σας. Το θέμα είναι πώς θα επιστρέψετε. Αν αποφασίσατε ότι είναι καιρός να επιβάλετε την τάξη στο ταραχώδες τοπίο του ή της συντρόφου σας, ή και στους συνεργάτες σας, θα πρέπει να το κάνετε, ακόμη κι αν δεν σας αρέσει ο ρόλος αυτός. Αν όμως επιστρέψετε επειδή πιστεύετε ότι πουθενά δεν θα βρείτε κάποιον να σας προσφέρει αυτά που επιθυμείτε, τότε ετοιμαστείτε να μπείτε σε μία φυλακή δικής σας δημιουργίας.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Τον Απρίλιο, θα έχετε μία δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να αποκαταστήσετε την προσωπική σας ηρεμία και γαλήνη. Όσο θα περνούν οι ημέρες, θα αντιλαμβάνετε ότι εκεί έξω αλλά και μέσα στον προσωπικό σας χώρο, υπάρχουν άνθρωποι που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Η τύχη όμως σας ευνοεί να κάνετε το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός, χωρίς τα βαρίδια κανενός. Αν έχετε φιλοδοξίες που θέλετε να γίνουν πράξη, θα πρέπει να μείνετε ακόμη και μόνοι σας. Τότε είναι που θα συνειδητοποιήσετε τις ικανότητες αλλά και τα σφάλματά σας.


ΜΑΪΟΣ

Ο Μάιος θα είναι ο μήνας που θα κάνετε την σεξουαλική σας επανάσταση, διότι όπως και να το κάνουμε, ο έρωτας είναι αναρχικός. Το πάθος σας για ζωή θα σας οδηγήσει στα χέρια ικανών εραστών και ερωμένων, που θα έχουν όλη την καλή διάθεση να σας χαρίσουν ό,τι σας λείπει. Οι ελεύθεροι θα βρείτε άτομα με πάθος, και μπορεί να εμπλακείτε και με κάποιο άτομο από το παρελθόν. Οι παντρεμένοι είναι πιθανό να βρείτε μία παράλληλη σχέση που να σας χαρίσει έντονες στιγμές, ασχέτως εάν έχετε το δίλημμα εάν πράττετε σωστά ή λάθος. Οι δεσμευμένοι, αυτό το διάστημα θα νιώσετε το πάθος να επιστρέφει στην σχέση σας, και ενδέχεται ακόμη και να την επισημοποιήσετε.  


ΙΟΥΝΙΟΣ

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας όπου τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας θα επηρεαστούν διαφορετικά.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, το πιθανότερο είναι να βρεθείτε με δύο ερωτικούς δεσμούς ταυτόχρονα. Όσο κι αν σας γεμίζουν (το οποίο σημαίνει ότι δύσκολα θα μπορέσετε να κρύψετε την χαρά σας), θα δυσκολευτείτε να τους διαχειριστείτε. Αργά η γρήγορα θα πρέπει να επιλέξετε με ποιον από τους δύο θα συνεχίσετε την πορεία σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα βιώσετε την «τραγωδία» του να πρέπει να διαχειριστείτε δύο ερωτικές καταστάσεις. Επειδή είστε άμαθοι σε αυτού του είδους τις καταστάσεις, και επειδή θέλετε και τα δύο πρόσωπα το ίδιο δυνατά, θα πληγώσετε και θα πληγωθείτε. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε, ζητήστε την βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας προκειμένου να πετύχετε τα όνειρά σας, όμως με μέτρο. Αν εξαντληθείτε από την προσπάθεια, θα πέσετε στην παγίδα της αυτοαμφισβήτησης και θα ανατρέψετε όποια προσπάθεια έχετε κάνει μέχρι εκείνη την στιγμή.


ΙΟΥΛΙΟΣ

Και ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας που τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας θα επηρεαστούν διαφορετικά.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, το μέλλον σας περιμένει για να σας χαρίσει αυτό που πάντα ονειρευόσασταν. Πριν όμως συμβεί αυτό, θα πρέπει να λύσετε τα παρελθοντικά σας τραύματα. Καλώς ή κακώς, δεν μπορείτε να ζείτε με τα βαρίδια του παρελθόντος.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, για να αποκτήσετε αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει, θα πρέπει να παλέψετε. Τίποτα δεν πρόκειται να σας χαριστεί, και ίσως θα έχετε και εμπόδια από άλλους. Για αυτό άλλωστε η νίκη όταν έρθει, θα έχει γλυκιά γεύση.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, βγαίνετε από μία περίοδο εσωστρέφειας, ατυχίας, και πολλών εντάσεων. Σύντομα θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μία περίοδο σχετικής ηρεμίας.  


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Και ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας όπου τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας θα επηρεαστούν διαφορετικά.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε έναν δύσκολο μήνα, διότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον των οικονομικών και των σχέσεών σας. Έχετε μπροστά σας τον άθλο να πρέπει αποφασίσετε για τους εαυτούς σας χωρίς την βοήθεια των άλλων. Πάνω από όλα, θα πρέπει να θέσετε το συμφέρον σας και τίποτα άλλο.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, πρέπει να ξεφύγετε από ανθρώπους που σας καταπιέζουν, αλλά όχι από εκείνους που προσπαθούν να σας σώσουν από τους ίδιους σας τους εαυτούς. Ο δρόμος που έχετε επιλέξει δεν είναι ο σωστός, για αυτό χρειάζεται να ακούσετε τις φωνές που σας λένε «μη». Είναι πιθανό να ασχοληθείτε μόνο με πράγματα και δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, τα οποία όμως θα εξαντλήσουν τα οικονομικά σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, είναι πολλά αυτά που έχετε περάσει. Αρκετά σας κράτησαν πίσω, σας έκαναν να αμφιβάλλετε για εσάς και τις δυνατότητές σας. Όχι πια! Είναι καιρός να δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Τότε μόνο, τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί να σας σταματήσει!  


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που θα προσπαθήσετε να φέρετε την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τους συντρόφους ή τους συνεργάτες σας. Οι διαπραγματεύσεις θα είναι σκληρές και όποιες υποχωρήσεις γίνουν από μέρους σας, θα πρέπει να συνδυάζονται με συγκεκριμένες απολαβές. Αν δείτε ότι δεν πετυχαίνετε κάτι, σταματήστε κάθε είδους διάλογο.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που μπορείτε να τον χαρακτηρίσετε «μοιραίο» έστω κι αν εκείνες τις ημέρες δεν θα πιστεύετε σε τίποτα εκτός από αυτό που είναι χειροπιαστό. Το θέμα είναι πως έχοντας χαλαρώσει κάπως, θα ασχοληθείτε με τον έρωτα. Κάτι η φυσική σας ομορφιά, κάτι το γεγονός ότι θα προσέχετε την εμφάνισή σας, θα κάνετε εντύπωση σε πολύ κόσμο, ακόμη και στο ταίρι σας, με το οποίο έχετε περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές.


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Αυτόν τον μήνα θα νιώσετε γεμάτοι από ζωτική ενέργεια, θα αντέξετε γενναία τις επιθέσεις των εχθρών σας, θα δείξετε εξαιρετική ικανότητα στην αναπλήρωση των όσων χάσατε, και θα επιδείξετε σημαντική αναρρωτική ικανότητα στις ασθένειες, κυρίως στις μεταδοτικές από άτομα του περιβάλλοντός σας.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Το 2019 κλείνει με τον τρόπο που άρχισε. Έχοντας εστιάσει φέτος στις σχέσεις, αποφασίζετε ότι για όλα όσα έχετε προσφέρει, θέλετε ανταλλάγματα. Έχετε δουλέψει με τον εαυτό σας και πλέον δεν θέλετε να κάνετε κάτι μόνο και μόνο για να νιώθετε ότι ανήκετε κάπου. Για αυτό, οι άνθρωποι που θέλετε να έχετε δίπλα σας, θα πρέπει να δείχνουν έμπρακτα ότι σας σέβονται, σας εκτιμούν και ότι θέλουν να κάνουν τα επόμενα βήματα για την σχέση ή την συνεργασία σας. Οπότε για εσάς θα υπάρχει το απόλυτο, ή μαζί ή χώρια, τόσο απλά.   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan