Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Το 2019 θα είναι για εσάς τους Δίδυμους, ένα έτος όπου θα αποδείξετε στον κόσμο το πόσο έξυπνοι, πρωτότυποι κι εύστροφοι είστε. Χάρη στις ικανότητές σας, θα μπορέσετε να καταπλήξετε τον κόσμο, και θα μπορέσετε να διαπρέψετε σε χώρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ρητορική σας δεινότητα, την επινοητικότητα, την εφευρετική σας φαντασία, και τις καινοτόμες ιδέες σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Φέτος τα οικονομικά σας δεν θα είναι το δυνατό σας σημείο. Επειδή θα υπάρξει ένα γενικότερο σφίξιμο ως προς τις αποδοχές, θα πρέπει εσείς με σύνεση να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Οι λάθος κινήσεις θα σας ρίξουν στα χρέη ή θα τα ανεβάσουν. Αν βάλετε στο μυαλό σας ότι πρέπει αυτός ο χρόνος να βγει χωρίς απώλειες και παραμείνετε σταθεροί, τότε δεν έχετε κάτι να φοβηθείτε. Μάλιστα, η περίοδος αυτή ευνοεί να χρησιμοποιήσετε είτε με θετικό τρόπο (καινοτόμες ιδέες), είτε με αρνητικό (κουτοπονηριές), τις ικανότητές σας προκειμένου να μην μείνετε από χρήματα.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αν και από μία άποψη τα επαγγελματικά σας μπορεί να φαίνονται μαύρα, στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι έτσι. Αυτό που θέλει το Σύμπαν από εσάς φέτος, είναι να χρησιμοποιήσετε την σύνεση και όχι τον πανικό. Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, θα διαπιστώσετε πως σας είναι εύκολο να αναλάβετε δράση και να κάνετε κινήσεις προκειμένουν να τα βγάλετε πέρα. Για αυτό φέτος θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το 100% των ικανοτήτων σας. Χάρη σε αυτές, μπορείτε να διαπρέψετε. Με τις ιδέες σας μπορείτε να βγάλετε την εργασία σας από το τέλμα ή να ξεκινήσετε κάτι που καιρό θέλατε αλλά πάντα το αναβάλλατε. Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάτι καινούριο, θα πρέπει να έχετε τα κεφάλαια που χρειάζονται, και να είστε σταθεροί, ειδικά όταν αντιμετωπίσετε τις πρώτες δυσκολίες.


ΕΡΩΤΑΣ

Φέτος, ακόμη κι αν έχετε απίστευτες προτάσεις από παντού για σεξ και χαλαρές ερωτικές σχέσεις, ο έρωτας για εσάς θα είναι μία σημαντική και σοβαρή υπόθεση. Κουρασμένοι από τα τετριμμένα, θα επιλέξετε άτομα που είναι σοβαρά, που θέλουν μία ουσιαστική επαφή μαζί σας, και που να μπορούν να συμμεριστούν τις ευαισθησίες σας. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε ένα διάλειμμα από την έντονη ερωτική δραστηριότητα και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε ήσυχες στιγμές στο σπίτι. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε το σεξ ως αφορμή να ξεφύγετε από τις στερήσεις του παρελθόντος, χωρίς όμως να χάσετε το μέτρο. Κάποιοι άλλοι, θα αποφασίσετε ότι οι γνωριμίες που θα κάνετε από εδώ κι εμπρός, θα έχουν ως σκοπό την δημιουργία οικογένειας.    


ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για εσάς ένα ιδιαίτερα σημαντικό κεφάλαιο μέσα στο 2019. Όσον αφορά τις συνεργασίες, αν θέλετε να είναι καλές, θα πρέπει να δείτε αυτό που σας προσφέρεται από όλες τις οπτικές γωνίες, και να μην αποφασίσετε στο πόδι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε αρνητικοί. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που θέλει το Σύμπαν από εσάς, είναι να προχωρήσετε μία συνεργασία που να έχει μακρά και όχι βραχεία χρονική διάρκεια. Στις προσωπικές σας σχέσεις, δύο δρόμοι θα ανοίξουν για εσάς. Ο ένας είναι να αποκτήσετε μία νέα σχέση, η οποία όμως θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχετε συνηθίσει, για αυτό και θα αντισταθείτε με νύχια και δόντια στην αλλαγή. Όμως, είναι αυτό που χρειάζεστε, για αυτό θα είναι κρίμα να χάσετε την ευκαιρία που θα σας δοθεί. Οι ήδη δεσμευμένοι θα αγαπήσετε ακόμη περισσότερο το ταίρι σας, παρά τις δυσκολίες στις αλλαγές που πραγματοποιούνται στις ζωές σας. Ο άλλος δρόμος που θα ανοίξει για εσάς, είναι της «αμαρτίας». Έχοντας βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, θα αναζητήσετε να βρεθείτε με άτομα που σας προσφέρουν την ελευθερία που τόσο ποθείτε. Για κάποιους από εσάς, η απιστία θα είναι κάτι το φυσιολογικό, επειδή δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτό που είστε, άνθρωποι που ζουν για την χαρά του έρωτα. Για αυτό και φέτος θα έχετε πάρα πολλές επιτυχίες.ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

O Ιανουάριος θα είναι ο μήνας που θα αποφασίσετε ποιον δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε στις ζωές σας, καθώς πλέον η ανοχή σας στην πίεση και την καταπίεση έφθασε στο τέλος της. Είναι καιρός λοιπόν να ανοιχτείτε σε άτομα που θέλουν το καλό σας, αλλά ο τρόπος τους σας φοβίζει. Μόλις ξεπεράσετε τον αρχικό δισταγμό, τότε σας περιμένει κάτι πραγματικά καλό. Ο άλλος δρόμος είναι αυτός της αντίστασης μέσα από αχαλίνωτο σεξ, είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι. Η λέξη απιστία θα διαγραφεί από το λεξιλόγιό σας και θα την αντικαταστήσετε με την λέξη «ζωή».


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος, κατά κάποιον τρόπο θα είναι η συνέχεια του Ιανουαρίου, με μία διαφορά, ότι τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε νόημα στις πράξεις σας, και στον τρόπο που εκτείθεστε στον κόσμο. Από την μία οι άνθρωποι που έχετε ξεκινήσει ή έχετε ήδη κάτι μαζί τους, θέλουν από εσάς να δώσετε ακόμη περισσότερα, και από την άλλη θα σκέφτεστε τελικά αν αυτή η έκθεση σας κάνει κακό ή σας πληγώνει. Για αυτό, τώρα θα προσπαθήσετε για λίγο να αποστασιοποιηθείτε από όσα εξελίσσονται στις ζωές σας.


ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Μάρτιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας, καθώς η κρίση που έχει προκύψει τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στα οικονομικά σας θέματα, θα δείξει τα δόντια της. Το σίγουρο είναι πως για τα δικά σας δεδομένα θα ασκηθεί τρομακτική πίεση, προκειμένου να σοβαρευτείτε και να συμμαζευτείτε. Είναι πολύ πιθανόν να βάλετε την «ουρά στα σκέλια» και να γυρίσετε σε καταστάσεις που ξέρετε ότι δεν σας κάνουν καλό, αλλά δυστυχώς δεν έχετε το θάρρος να απεγκλωβιστείτε. Μόνοι οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα μπορέσουν να αντισταθούν σθεναρά σε αυτήν την πίεση.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ο Απρίλιος θα είναι μήνας που τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας θα βιώσουν διαφορετικά πράγματα κι εξελίξεις.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να ασχοληθείτε με ό,τι σας έχει πονέσει και σας έχει πληγώσει, ψυχικά και σωματικά. Πρέπει να κάνετε το μεγάλο εσωτερικό ξεκαθάρισμα, ώστε να μπορέσετε να κάνετε μία καινούρια αρχή.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορέσετε να κάνετε μία πολύ καλή οικονομική συνεργασία ή να ζήσετε τον μεγάλο έρωτα που πάντα ονειρευόσασταν. Για κάποιους από εσάς, θα είναι η εποχή που θα επισημοποιήσετε την σχέση σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί στα θέματα της εργασίας σας. Πρέπει να προσέξετε αυτό το διάστημα να μην κάνετε ξεκινήματα ή να πιστέψετε ότι μπορείτε να βρείτε άλλη εργασία. Τέτοιου είδους απροσεξίες θα σας οδηγήσουν στην καταστροφή.


ΜΑΪΟΣ

Και ο Μάιος θα είναι ο μήνας όπου τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας θα βιώσουν διαφορετικά πράγματα κι εξελίξεις.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αν θέλετε να γίνετε πραγματικά αρχηγοί, είτε κυριολεκτικά π.χ. σε μία ομάδα ή σε μία εταιρεία, είτε μεταφορικά, δηλαδή να γίνετε εσείς κύριοι των εξελίξεων, θα πρέπει να πάψετε να φοβάστε την απώλεια. Καλώς ή κακώς, η κορυφή είναι μόνο για έναν.  

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να διαλύσετε την σχέση, τον γάμο ή την επαγγελματική σας συνεργασία, ή να πάρετε όλες εκείνες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται, προκειμένου να σώσετε ό,τι αξίζει να σωθεί.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μην περιμένετε να είστε ελεύθεροι, ανεξάρτητοι και κυρίαρχοι του εαυτού σας. Θα πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι είστε δευτεραγωνιστές και ότι πρέπει να ακολουθήσετε άτομα πιο ισχυρά από εσάς. Κάποιοι από εσάς θα αντιληφθείτε ότι αυτό που σας δίνεται, είναι μία δεύτερη ευκαιρία να ακολουθήσετε τον σωστό δρόμο.

IOYNIΟΣ

Ο Ιούνιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας για εσάς. Εσείς του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου θα βιώσετε προσωπικές ανησυχίες, ενώ εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα βιώσετε μία χαοτική κατάσταση, που όμως δεν θα την προκαλέσετε εσείς.

Εσείς του πρώτου και του τρίτου δεκαήμερου, παρ’ ότι έχετε καλές ιδέες, δεν θα μπορέσετε να τις εφαρμόσετε, επειδή είτε δεν μπορείτε να σκεφθείτε ορθά αυτήν την περίοδο, είτε επειδή θα πέσετε πάνω σε άτομα που είναι πιο ισχυρά από εσάς, και που μπορούν να επιβάλλουν την άποψή τους. Για αυτό είναι πολύ πιθανόν να προσπαθήσετε να περάσετε τις ιδέες σας με πλάγιες μεθόδους.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε να αντιμετωπίσετε την δεσποτική συμπεριφορά των στενών συγγενών ή των γειτόνων σας. Όσο και να προσπαθείτε να τους ξεφορτωθείτε, δεν θα τα καταφέρετε, επειδή δεν ακούνε κανέναν, εκτός βεβαίως από τον εαυτό τους.


ΙΟΥΛΙΟΣ

Και ο Ιούλιος θα είναι μήνας όπου τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας θα βιώσουν διαφορετικά πράγματα κι εξελίξεις.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είναι καιρός να βγάλετε στην επιφάνεια όλα τα παιδοψυχολογικά σας και να ασχοληθείτε με αυτά σοβαρά. Θα διαπιστώσετε πόσο κακό σας έκανε να μεγαλώνετε και να αφήνετε μία πληγή μέσα σας αγιάτρευτη. Η ίαση αυτής της πληγής, θα σας ανοίξει νέες προοπτικής βελτίωσης.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε συναισθηματικά αδύναμοι με όλα όσα περάσατε τον προηγούμενο μήνα. Το χειρότερο για εσάς, θα είναι η διαπίστωση πως ό,τι κι αν κάνετε δεν καταφέρνετε τίποτα απολύτως.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα είστε ένας κόσμος από μόνοι σας. Αυτό που θα σας νοιάζει, είναι οι γρήγορες σχέσεις και οτιδήποτε σας προκαλεί ευχαρίστηση. Οτιδήποτε άλλο και να συμβαίνει, ούτε που θα σας νοιάξει.


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας γεμάτος χαρά, διασκέδαση, ταξείδια, έρωτα, σεξ, μπορεί ακόμη και να τελέσετε τον γάμο σας! Για να απολαύσετε αυτό το διάστημα, θα πρέπει να ξεφύγετε λίγο από την μιζέρια της δουλειάς, των χρημάτων, των χρεών, και γενικά των υποχρεώσεων. Κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν, ακόμη και όταν όλα μας φαίνονται ζοφερά, κι εσείς είστε από εκείνα τα άτομα που μπορείτε να το καταφέρετε αυτό.


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο ακριβώς αντίθετος μήνας από τον Αύγουστο. Εκεί που είχατε την ανεμελιά, τώρα θα πρέπει να μαζευτείτε και να τακτοποιηθείτε. Τα θέματα της οικίας σας, της οικογένειας, των υποχρεώσεων, αυτήν την περίοδο θα είναι αυξημένα, οπότε δεν θα έχετε το περιθώριο να είστε χαλαροί.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσάς, καθώς ο έρωτας αλλά και οι δημιουργικές σχέσεις θα σας απογειώσουν. Στον έρωτα, μία γνωριμία που θα γίνει αυτήν την περίοδο θα οδηγηθεί άμεσα σε μία πολύ όμορφη σχέση. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Σε επίπεδο σχέσεων, θα βρείτε άτομα που θα μπορέσουν να βγάλουν στην επιφάνεια τον πλέον δημιουργικό σας εαυτό. Κάποιοι από εσάς θα μάθετε ότι θα γίνετε γονείς!


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

O Νοέμβριος θα είναι ένας πονηρός μήνας καθώς θα δοκιμαστούν οι ηθικές σας αξίες. Είτε στον χώρο της εργασίας, είτε στις προσωπικές σας σχέσεις, θα δοκιμαστείτε με αρκετούς πειρασμούς, είτε με την προοπτική του εύκολου κέρδους είτε με μία πολλά υποσχόμενη αλλά παράνομη σεξουαλική σχέση. Το ότι μπορεί να είστε ανέμελοι, δεν σημαίνει ότι είστε ανήθικοι. Για αυτό φροντίστε να πείτε όχι στον πειρασμό.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Τον Δεκέμβριο θα ανταμειφθούν οι προσεκτικές κινήσεις που κάνατε τον Νοέμβριο καθώς θα διαπιστώσετε από τι καταφέρατε να γλιτώσετε. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με το πώς θα κάνετε σωστά την εργασία σας, και γιατί όχι, να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τις ικανότητές σας, αλλά και εσάς τους ίδιους.     


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan