Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Το 2019 θα είναι για εσάς τους Ταύρους, μία χρονιά όπου θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Το νέο έτος σας υπόσχεται και μαγικές στιγμές και απογοητεύσεις, επιτυχημένες συνεργασίες αλλά και κακούς συνεργάτες. Ο δρόμος που θα επιλέξετε, είναι συνυφασμένος με το γενέθλιο ωροσκόπιό σας.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά, φαίνεται να είναι μία χρονιά όπου θα υπάρξουν αρκετά έσοδα από εξωτερικές πηγές, από “μαύρα” εισοδήματα, ακόμη και από μία κληρονομιά. Σημασία έχει το γεγονός ότι θα έχετε χρήματα να κινηθείτε, αλλά προσοχή, αυτά τα χρήματα θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με σύνεση και να μην τα σκορπίσετε αριστερά δεξιά, διότι με την ίδια ευκολία που θα τα πάρετε, μπορεί και να τα χάσετε. Μπορείτε βέβαια, να ξοδέψετε κάποια από αυτά, ώστε να χαρείτε με μέτρο την ζωή σας, και να ξεκουραστείτε από την πίεση της εργασίας.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το 2019 θα έχετε την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τα επαγγελματικά σας. Η «κακή» περίοδος των δύο προηγούμενων ετών τελείωσε, αλλά δεν είστε άνθρωποι που μπορείτε να χαρείτε από την μία στιγμή στην άλλη. Βέβαια, το καθαρό μυαλό θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε εάν ασκείτε την σωστή επαγγελματική δραστηριότητα ή όχι. Είτε η εργασία είναι ταπεινή, είτε έχετε ξεκινήσει από χαμηλά, το αποτέλεσμα είναι ένα, ότι προορίζεστε να πετύχετε. Θα πρέπει όμως να είστε σίγουροι για αυτό που κάνετε. Αν όχι, δεν θα είναι κακό να δοκιμάσετε σε κάποιον άλλον τομέα. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, σας περιμένει σκληρή εργασία, την οποία ούτε θα πρέπει να φοβηθείτε, αλλά ούτε και να κάνετε πίσω, ειδικά εάν κάνετε κάτι που είναι όνειρο ζωής.ΕΡΩΤΑΣ

Ο έρωτας για το 2019 θα κινηθεί σε μέρη που δεν παραδέχεστε ότι υπάρχουν, αλλά πάντα είναι εκεί για να σας σκανδαλίζουν. Φέτος λοιπόν, θα φροντίσετε να ζήσετε τις πιο έντονες σεξουαλικές σας επιθυμίες, μακρυά από την αναζήτηση μίας σταθερής σχέσης. Αυτό που θα νιώσετε, είναι την αδηφάγα ερωτική σας φύση να αποζητά να ξεφύγει από τα δεσμά που της βάζετε προκειμένου να μην χάσετε τον έλεγχο. Όμως η απώλεια του ελέγχου είναι αυτή που θα σας δώσει την ηδονή που τόσο αναζητάτε, για αυτό και μόλις πάρετε την πρώτη γεύση του απαγορευμένου, κανείς δεν πρόκειται να σας σταματήσει από το να το πάτε μέχρι τέρμα, σπάζοντας τα φράγματα των ηθικών κανόνων σας. Για αυτό το λόγο, φέτος οι ξαφνικές και σύντομες παράνομες σχέσεις, θα έχουν την τιμητική τους.ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι σχέσεις φέτος θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις ζωές σας, είτε για καλό είτε για κακό. Όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα μπορέσετε να δαμάσετε την ακόρεστη σεξουαλική σας όρεξη, αλλά και από το πόσο αποφασισμένοι είστε να πετύχετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Αν κινηθείτε στο γνώριμο μοτίβο για εσάς, δηλαδή εργασία και αναζήτηση χρημάτων, οι σχέσεις που θα κάνετε θα είναι αμιγώς σεξουαλικές, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση, και πάντα μέσα στην ανάγκη του να επιδείξετε τις δυνατότητες που έχετε ή την επιτυχία σας. Όσο πιο πολύ μπλέκετε στα χρηματο-επαγγελματικά, τόσο οι ερωτικές-σεξουαλικές σχέσεις θα σας ξεκουράζουν από το δύσκολο φορτίο που έχετε. Αν όμως κινηθείτε σε αυτό που θέλει το σύμπαν από εσάς, τότε η βαθιά ένωση που έχετε ή θα έχετε με τον ή την σύντροφό σας, θα σας οδηγήσει πολύ πιο μακρυά από όσο φανταζόσασταν, και μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνετε την  οικογένεια που πάντα ονειρευόσασταν!IANOYΑΡΙΟΣ

Ο Ιανουάριος θα έχει δύο σοβαρά θέματα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Στα οικονομικά, θετικά νέα θα έχετε εσείς που έχετε να κλείσετε παρελθοντικά θέματα με το Δημόσιο ή με δεδικασμένα. Οι περισσότεροι όμως θα πρέπει να ασχοληθείτε με το πώς θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας σε ένα κράτος που σας ζητά όλο και περισσότερα. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, θα πρέπει να βρείτε χρήματα για να καλύψετε το ολοένα και διευρυνόμενο χρέος. Επαγγελματικά, τυχεροί θα είστε εσείς που θα επιστρέψετε σε κάποια παλαιότερη εργασία σας. Οι υπόλοιποι, θα πρέπει να βρείτε επιπλέον έσοδα για να ισοσκελίσετε τις απώλειες που θα έχετε από την κυρίως εργασία σας. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε ότι είναι καιρός να κάνετε οικογένεια, αντιστεκόμενοι στα όσα αρνητικά διαδραματίζονται γύρω σας.

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας άκρως ερωτικός μήνας, καθώς η ανάγκη σας να ζήσετε λίγο την ζωή σας, μακρυά από υποχρεώσεις, δυσκολίες, χρέη, απαιτήσεις, θα σας οδηγήσει να βρείτε άτομα εντελώς έξω από τα συνηθισμένα σας. Το γεγονός αυτό θα σας παραξενέψει στην αρχή, αλλά, μόλις πάρετε την πρώτη δόση ελευθερίας και ηδονής, δεν θα θέλετε να σταματήσετε. Έτσι, στον δρόμο σας θα βρεθούν άτομα με τα οποία θα κάνετε παράνομες σχέσεις ή άτομα που χαίρονται ελεύθερα τον έρωτα, και τα οποία θα σας μυήσουν σε ηδονές που ούτε φανταζόσασταν ότι υπάρχουν.

 

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Μάρτιος θα εξελιχθεί διαφορετικά για τους γεννημένους στα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από την πίεση των όσων σας απασχολούν. Για λίγες ημέρες θα νιώσετε πραγματικά ότι δεν έχετε ενέργεια για τίποτα, αλλά μπορεί μία σύντομη σχέση, να σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας. Με αυτόν τον τρόπο, σύντομα θα δείτε τα πράγματα λίγο πιο θετικά και θα αρχίσετε να παίρνετε την ζωή ξανά στα χέρια σας.

Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, αν θέλετε να πάτε μπροστά και να πετύχετε, θα πρέπει να επιλέξετε τα κατάλληλα άτομα. Φροντίστε λοιπόν να ακούσετε τις συμβουλές εκείνων που σας λένε να είστε συνεπείς και μετρημένοι, και όχι εκείνων που υπόσχονται ότι θα πραγματοποιήσουν τα όνειρά σας εδώ και τώρα. Να είστε σίγουροι ότι την στιγμή που θα τους χρειαστείτε, θα είναι άφαντοι.

Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα θελήσετε να τα βάλετε με τα κακώς κείμενα της κοινωνίας. Ως σκέψη, είναι θεμιτή. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν έχετε το θάρρος να τα βάλετε με την κοινωνία, ειδικά όταν με την στάση σας θα προκαλέσετε την μήνη των ανθρώπων γύρω σας. Καλό θα ήταν να κάνετε τις αλλαγές μέσα από το σύστημα, και όχι εκτός.  

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Τον Απρίλιο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να κάνετε ένα άλμα ελπίδας, αν θέλετε να κάνετε πράξη ό,τι επιθυμείτε ή αν θέλετε να ξεφύγετε από λάθη του παρελθόντος. Μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι επειδή είστε άνθρωποι που βασίζεστε στην λογική, αλλά εδώ πρέπει να ακούσετε το ένστικτό σας, που αυτή την φορά σας λέει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Επίσης, αν έχετε να κάνετε μία συμφωνία, να την κάνετε, όχι βασιζόμενοι στο τι λένε οι αριθμοί, αλλά και πάλι στο τί λέει το ένστικτο που έχετε, και το οποίο γνωρίζει πότε μία υπόθεση μπορεί να σας βγάλει κερδισμένους!

 

ΜΑΪΟΣ

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα είστε απαιτητικοί, υπεροπτικοί, ευέξαπτοι, καταδικασμένοι να παραμείνετε μη εξελίξιμοι στην ζωή σας, με αποτέλεσμα να είστε μονίμως σε δυσαρμονία με αυτούς που αγαπάτε. Από τον χαρακτήρα σας, θα σας λείψει μία βασική γυναικεία αρετή, η ικανότητα να «ενώνεις και να πλάθεις». Το αποτέλεσμα είναι ό,τι και να κάνετε, ό,τι και να φτιάχνετε, αυτό να καταστρέφεται.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε ανοίγματα που θα σας αποφέρουν κέρδη, και να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε. Όμως, προσοχή, ο ενθουσιασμός και η μη ύπαρξη των εχεγγύων για αυτά τα ανοίγματα, μπορεί να  φέρουν την καταστροφή.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με νομικές υποθέσεις ή με τις σπουδές σας. Επί της ουσίας, θα βγουν στην επιφάνεια λάθη που είχατε κάνει, και τα οποία τώρα θα πληρώσετε.

 

ΙΟΥΝΙΟΣ

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε την ανάγκη να χαλαρώσετε. Μπορεί να είστε σκληρά εργαζόμενοι, αλλά δεν θα θελήσετε το κάτι παραπάνω. Σημασία θα έχει για εσάς να χαίρεστε αυτά που έχετε, εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, το πείσμα και η αργή αντιμετώπιση των καταστάσεων θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε είδους προβλήματα. Με αυτόν τον τρόπο θα οδηγείτε εσείς τις εξελίξεις, αντί οι εξελίξεις εσάς.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, είναι καιρός να αφήσετε τα παλαιά να πάνε στο καλό, και να ασχοληθείτε με τα καινούρια. Αν βασιστείτε στον εαυτό σας και πιστέψετε σε αυτόν, σας περιμένει μία νέα σχέση ή μία νέα συνεργασία.

 

ΙΟΥΛΙΟΣ

Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας όπου θα καταλάβετε ότι κάποια πράγματα είναι όπως είναι, και ότι δεν χρειάζεται να τα αλλάξετε. Οικονομικά θα κινηθείτε συντηρητικά, επαγγελματικά θα εργάζεστε σκληρά και θα χαίρεστε για αυτό που παράγετε, η σεξουαλική και ερωτική ζωή σας θα είναι ικανοποιητική. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι καθίσετε και να ευχαριστήσετε το Σύμπαν για ό,τι σας έχει χαρίσει!

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ένας πολύ καλός μήνας θα είναι για εσάς ο Αύγουστος, καθώς θα μπορέσετε να κάνετε πραγματικές διακοπές. Θα αφήσετε πίσω ό,τι σας βασανίζει και θα ασχοληθείτε μόνο με το πώς θα χαλαρώσετε, πώς θα χαρείτε το φαγητό, το σεξ και την διασκέδαση. Τώρα είναι η εποχή να κάνετε τον γάμο σας ή να δοκιμάσετε να αποκτήσετε παιδί. Ακόμη και το πιο δύσκολο πρόβλημα να έχετε, θα μπορέσετε να το λύσετε επειδή θα νιώθετε πλήρεις και χαρούμενοι.

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι άκρως ερωτικός για εσάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει ευτυχισμένο τέλος. Η ένταση θα είναι τέτοια, που μπορεί εύκολα να πέσετε θύματα του ίδιου σας του εαυτού, είτε με το να ξεφύγετε από τα όριά σας, είτε με το να πέσετε στην μιζέρια. Για να γίνουν όλα σωστά, θα πρέπει να εμπιστευθείτε τα κατάλληλα άτομα και να χαλαρώσετε όσο μπορείτε.

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Αυτόν τον μήνα καλό θα ήταν να μην ακούσετε τις συμβουλές των συντρόφων ή ακόμη και των συνεργατών σας, κυρίως για θέματα που αφορούν την επέκτασή σας, για νομικά θέματα, θέματα προβολής, ή θέματα που αφορούν τις σπουδές σας. Όσο κι αν έχετε εμπιστοσύνη στην γνώμη τους, εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Επίσης, μπορεί να φαίνεται πεζό, αλλά θα πρέπει να κοιτάξετε την εμφάνισή σας. Η καλή και προσεγμένη εμφάνιση θα σας ανοίξει τον δρόμο για πολλές ευκαιρίες.

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας για όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Οι περιορισμοί και οι κακοτυχίες που θα έχετε, θα οφείλονται στο γεγονός ότι κάποια πράγματα πρέπει να διαλυθούν, αλλά εσείς πεισματικά αρνείστε να τα αφήσετε. Το ιδανικό θα είναι για εσάς να πάψετε για λίγο την γκρίνια, και να δείτε τα πράγματα από την ανάποδη πλευρά. Θα διαπιστώσετε πως αυτά που πρόκειται να θυσιάσετε δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχετε να κερδίσετε.

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ένα άτομο από το παρελθόν, με το οποίο διατηρούσατε σχέση ή συνεργασία, έρχεται ξανά στις ζωές σας. Από εσάς θα ζητήσει να είστε ξανά μαζί ή να ανανεώσετε την συνεργασία σας. Η έλξη που θα νιώσετε θα είναι πολύ ισχυρή, και ίσως ενδώσετε στις απαιτήσεις του.Το σίγουρο είναι πως από αυτήν την κατάσταση θα βγει εκείνος κερδισμένος και όχι εσείς. Για να μπορείτε να πείτε ότι βγήκατε αλώβητοι από αυτήν την κατάσταση, θα πρέπει να ακούσετε την φωνή της λογικής και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα.   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan