Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Το 2019 θα είναι μία χρονιά για εσάς, όπου όλα γίνονται καινούργια. Το κύριο μέλημά σας θα είναι πώς να βρείτε τους εαυτούς σας μέσα από τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Μέσα από την επανεκκίνηση που θα πραγματοποιηθεί στα θέματα που δείχνει ο οίκος που καταλαμβάνει ο Ήλιος στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας, θα διαπιστώσετε ότι τόσο η καλή διάθεση, όσο και η φυσική αναζωογόνηση του σώματός σας, θα σας βοηθήσουν να δείτε την ζωή σας μέσα από την πλέον θετική ματιά.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2019 δεν θα είναι ιδιαίτερα καλή χρονιά για τα οικονομικά σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει τροχοπέδη σε αυτό που θα ζήσετε φέτος. Τουναντίον, η έλλειψη χρημάτων θα σας οδηγήσει να βρείτε νέους τρόπους για να βγάζετε χρήματα ή να ρισκάρετε λίγο στην γκρίζα αγορά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για να βγάλετε μαύρα χρήματα, παράλληλα βεβαίως με την κανονική σας εργασία. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να είστε πρακτικοί με τα χρήματα που έχετε στα χέρια σας, να κάνετε οικονομία αλλά να μην γίνετε μίζεροι. Ακόμη και να μην έχετε πολλά λεφτά στην διάθεσή σας, δεν θα στερηθείτε κάποιες μικρές καθημερινές απολαύσεις και διασκεδάσεις. Αν έχετε να διαχειριστείτε χρέη, μην ανησυχείτε. Η ψυχραιμία που θα σας διακρίνει φέτος, θα σας βοηθήσει να τα έχετε όλα υπό έλεγχο.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Και τα επαγγελματικά σας φέτος, θα έχουν μία καθίζηση, και αυτό διότι όσο θα περνά ο καιρός θα νιώθετε ότι πνίγεστε από την ρουτίνα, από την καταπίεση ανωτέρων που μόνο διαταγές ξέρουν να δίνουν και που αδυνατούν να πάρουν πρωτοβουλίες. Ακόμη, ίσως να νιώσετε ότι η εργασία που κάνετε δεν σας αφήνει να αναπτυχθείτε, ούτε σας παρέχει ασφάλεια. Κι εδώ είναι που θα ξυπνήσει ο Κριός μέσα σας! Επειδή δεν θα είστε διατεθειμένοι να ζείτε έτσι, θα αρχίσετε να κινείστε με γνώμονα τα δικά σας θέλω. Ίσως μάλιστα να είναι και η εποχή να αλλάξετε εργασία, να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες, να πάτε ενάντια σε όλα τα αρνητικά και να δείξετε σε όλους εκεί έξω ότι είστε άξιοι και ικανοί. Εσείς που έχετε επιχείρηση είναι πολύ πιθανόν να δεχθείτε πίεση από το Κράτος, ή να σας πιάσει η κρίση λόγω κακών παρελθοντικών σας επιλογών.


ΕΡΩΤΑΣ

Ο έρωτας φέτος δεν θα είναι εκείνος ο χειμαρρώδης που πάντα ονειρεύεστε, αλλά θα είναι συγκρατημένα όμορφος. Ίσως αυτή η σοβαρότητα που θα σας διακρίνει να σας βοηθήσει επιτέλους να βρείτε κάτι σταθερό και μόνιμο. Μάλιστα δεν αποκλείεται εσείς που βρήκατε το ταίρι σας το 2018 να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση ή ακόμη και σε γάμο. Το γεγονός ότι θα είστε σε μία αποκλειστικά μονογαμική και σοβαρή σχέση, θα σας βοηθήσει πρώτον να ωριμάσετε, και δεύτερον, να ανακαλύψετε την χαρά του έρωτα που αναπτύσσεται αργά και σταθερά, και που δίνει την ολοκληρωτική ένωση με τον άλλον ή την άλλη. Πριν όμως συμβεί αυτό, θα περάσετε σοβαρές δοκιμασίες, ακριβώς επειδή το Σύμπαν θέλει από εσάς να δείτε τον έρωτα εντελώς διαφορετικά από ότι τον βλέπατε ως τώρα.


ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι δεσμευμένοι φέτος θα νιώσετε εγκλωβισμένοι από τα όσα αρνητικά έχετε συσσωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα όμως το άγχος σας θα απασφαλίσει, και για αυτό θα ανοιχτούν πολλά μονοπάτια εμπρός σας. Μία μεγάλη μερίδα από εσάς θα ανακαλύψετε την ηδονή σε παράλληλες σχέσεις. Αν το κάνετε κρυφά και με διακριτικότητα, απλά θα μπορέσετε να πετάξετε από επάνω σας το συσσωρευμένο άγχος, και όταν νιώσετε ότι έχετε χαλαρώσει θα επανέλθετε στην σχέση σας. Όμως, κάποιοι από εσάς θα το κάνετε άγαρμπα, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε αρκετούς μπελάδες. Κάποιοι θα πείτε ότι μέχρι εδώ ήταν και θα διαλύσετε τον γάμο ή την σχέση σας. Μία πολύ μικρή μερίδα από εσάς, θα πείτε πως ό,τι κι αν συμβεί θα μείνετε εκεί που είστε, όποια προβλήματα κι αν υπάρχουν ή όποιοι πειρασμοί προκύψουν. Όπως και να έχει, φέτος θα κάνετε την επανεκκίνηση με το ταίρι σας επειδή θα αντιληφθείτε ότι αυτά που σας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν, ή, θα ξεκινήσετε και πάλι από το μηδέν, κάτι που δεν σας φοβίζει, καθώς δεν αντέχετε να ζείτε σε έναν περιβάλλον μίζερο, κλειστοφοβικό και με την καχυποψία μόνιμη πάνω από το κεφάλι σας.   



ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ο καινούριος χρόνος ξεκινά διαφορετικά για τους γεννημένους στα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, ξεκινάτε τα πάντα από την αρχή. Σκοπός σας θα είναι να πετύχετε την αυτάρκεια, κάτι που θα είναι εφικτό, καθώς έχετε το σωστό σχέδιο στο μυαλό και την σωστή εργασία για να πετύχετε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, για εσάς πλέον ο έρωτας θα γίνει μία σοβαρή υπόθεση. Αφήστε κατά μέρος τον ατίθασο εαυτό σας και δείτε τον έρωτα ως το μέσο για μία σοβαρή και σωστή σχέση, όχι μόνο για σεξ. Όσες σχέσεις δημιουργηθούν αυτόν τον μήνα, θα είναι μακρόβιες. Κάποιοι θα πάρετε επιτέλους την απόφαση να παντρευτείτε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, διαπιστώνετε ότι όποια κι αν είναι η θέση σας στην κοινωνία, θα πρέπει να παλέψετε πολύ σκληρά για να φθάσετε στον στόχο σας. Ευτυχώς που η τύχη είναι με το μέρος σας, και θα δείτε αυτά που ονειρεύεστε να γίνονται πράξη.  


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Αν ο Ιανουάριος ήταν ο μήνας που σας έβαλε να δείτε την ζωή σας με διαφορετική ματιά, ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας της δράσης! Ο τρελλός ρυθμός που θα έχει η καθημερινότητα θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι ζείτε στο έπακρο! Αυτός θα είναι και ο λόγος για τον οποίον και η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη. Έτσι θα νιώσετε ότι είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούριο αν είστε ελεύθεροι, ή να ανανεώσετε την σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Επίσης, μία καινούρια συμφωνία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εργασιακά θέματα που θα σας απασχολήσουν. Να ξέρετε πως η τύχη είναι μαζί σας!


ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που πρέπει να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Η επιθυμία σας για επιτυχία θα γίνει πράξη μόνο μετά από σκληρό αγώνα αλλά, υπάρχει ένα τίμημα, αν θα παραμείνετε αυτοί που είστε, ή θα μεταμορφωθείτε σε ένα αδηφάγο πλάσμα, που το μόνο που επιθυμεί είναι το τρίπτυχο χρήμα-σεξ-εξουσία. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο ότι μπορείτε να γίνετε αυτό το πλάσμα, η αλήθεια είναι αυτή, και η μεταμόρφωση θα πραγματοποιηθεί με αργό αλλά σταθερό βηματισμό. Αν καταφέρετε να παραμείνετε οι εαυτοί σας, τότε όσο χαμηλά κι αν βρίσκεστε, θα βρεθείτε ψηλά. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να πιστέψετε σε εσάς, να κάνετε υπομονή, και να περιμένετε αρκετό καιρό πριν δείτε την επιτυχία να σας στεφανώνει, κάτι το οποίο είναι δύσκολο για την παρορμητική φύση σας αλλά αναγκαίο αν θέλετε να πάτε μπροστά.



ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Αυτόν τον μήνα θα διαπιστώσετε πόσο καλότυχοι είστε. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο άπαξ και σας μπήκε κάτι στο μυαλό. Ο δρόμος που ακολουθείτε είναι ο σωστός, ό,τι κι αν σας λένε οι άλλοι. Προσοχή  θα πρέπει να δείξετε σε δύο θέματα. Πρώτον, προσέξτε να μην μπλέξετε ερωτικά εσείς ή το συντροφικό σας πρόσωπο με κάποιο άτομο μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Δεύτερον, όσες γυναίκες Κριοί είστε στον μήνα σας, ίσως να έχετε μία δύσκολη γέννα.



ΜΑΪΟΣ

Ο μήνας αυτός θα είναι πολύ δύσκολος για τα επαγγελματικά σας, και μάλιστα δεν αποκλείεται να χάσετε την θέση σας. Εδώ δύο επιλογές έχετε να ακολουθήσετε. Η μία είναι, τώρα που τα πράγματα ζορίζουν, να ξεκινήσετε κάτι δικό σας. Αν φοβηθείτε, θα είναι πολύ εύκολο να χάσετε μία καλή ευκαιρία που θα σας δοθεί. Η άλλη είναι να μην περιμένετε μία ελεύθερη και ανεξάρτητη θέση, καθώς παρ' όλο τον εκκεντρικό, εριστικό και κατά τα άλλα αντικοινωνικό χαρακτήρα που δείχνετε, θα πρέπει πάντα να παίζετε και να ανέχεστε τον ρόλο του δευτεραγωνιστή, οπότε μην δώσετε δικαιώματα να χάσετε την θέση σας.



ΙΟΥΝΙΟΣ

Τον Ιούνιο θα νιώσετε πως δεν είστε ικανοί για να κάνετε τα ανοίγματά σας ή να κάνετε ελεύθερο επάγγελμα, καθώς οι ατυχίες θα σας πείσουν ότι τελικά δεν το έχετε, και ότι σας αρκεί μία θεσούλα για να είστε καλά. Αυτή όμως η αναποδιά θα υπάρξει μόνο και μόνο για να σας δοκιμάσει. Πρέπει να μάθετε ότι δεν πρέπει να τα παρατάτε με την πρώτη δυσκολία και ότι είστε προορισμένοι να ανοίξετε τα πανιά σας και να ταξειδέψετε όσο πιο μακρυά μπορείτε στις ζωές σας. Επίσης αν κάτι δεν σας βγήκε, μπορείτε να αρχίσετε και πάλι από το μηδέν!


ΙΟΥΛΙΟΣ

Ξαφνικά τον Ιούλιο θα πιστέψετε ότι δεν έχετε την ανάγκη κανενός για να κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, και ότι οι γνώμες ή οι συμβουλές των άλλων ανήκουν στα σκουπίδια. Με αυτήν τη πεποίθηση κολλημένη στο μυαλό σας, θα ξεκινήσετε να εφαρμόζετε τις επιθυμίες σας και κανείς δεν θα μπορεί να σας σταματήσει. Εμπρός λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν, να αποδείξετε ότι μπορείτε και μόνοι σας.


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που πάντα περιμένετε διότι λατρεύετε το καλοκαίρι, την ανέμελη διάθεση, τις διακοπές, και το ανάλαφρο σεξ. Φέτος λοιπόν, ο Αύγουστος θα τα έχει όλα αυτά, και μάλιστα σε ποσότητα. Είναι η εποχή να αφήσετε όλα τα άγχη πίσω σας, να ασχοληθείτε με όλα όσα σας αρέσουν, να κάνετε μία καινούρια ερωτική σχέση (κατά προτίμηση με αλλοδαπό ή αλλοδαπή, ή με άτομο από μακρυά). Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα κάνετε τον γάμο σας τώρα, ή, σε πείσμα των καιρών, θα κάνετε ένα παιδί.


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Τον Σεπτέμβριο θα παρατήσετε την έξαλλη ζωή, και θα ασχοληθείτε με όλα αυτά τα καθημερινά προβλήματα που απαιτούνται από όλους μας, όπως η εργασία, οι λογαριασμοί, η ρουτίνα. Αντιστοίχως και οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο γήινες, καθώς αυτό που θα σας νοιάζει δεν θα είναι το σεξ αλλά η φροντίδα του άλλου ατόμου, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε απρόσκοπτα όλα αυτά με τα οποία ασχολείστε. Κάποιοι και κάποιες από εσάς θα φλερτάρετε πολύ δυνατά με έναν μεγάλο παλιό σας έρωτα. Σεξουαλικά μπορεί να μην προχωρήσει, αλλά τουλάχιστον θα νιώσετε το καρδιοχτύπι!


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Τον Οκτώβριο θα θελήσετε να προσφέρετε την φροντίδα σας στους αδύναμους. Εκείνοι, από το μέρος τους, θα πάρουν κάτι από το μαχητικό πνεύμα και την αυτοπεποίθησή σας. Θα θελήσετε να λάβετε ηγετική θέση, αλλά θα πρέπει να προσέξετε όταν την πάρετε να μην φερθείτε δικτατορικά. Αν δεν καταφέρετε να ηγηθείτε, τότε θα καταλήξετε μικρόψυχοι και πικρόχολοι. Καλό θα ήταν να χαλαρώσετε και να κινηθείτε με πιο ήπιους τόνους. Αν θέλετε να κάνετε κάποιο χειρουργείο, τώρα είναι η εποχή για να το προχωρήσετε.


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα είναι κομβικός μήνας για τις εξελίξεις τόσο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Στις προσωπικές σας σχέσεις, θα απαιτήσετε να έχετε την πρωτοκαθεδρία. Πάνω από όλα ό,τι πείτε εσείς. Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση εσείς θα είστε εκείνοι που θα βγάλετε και τους άλλους από την δύσκολη θέση. Το ίδιο και στα επαγγελματικά σας. Είστε προορισμένοι για να πετύχετε, και θα πετύχετε. Οι δυσκολίες θα σας πεισμώσουν, και δεν θα σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Παρ’ όλη αυτή την επιθετική σας στάση, ό,τι κάνετε και ό,τι πείτε θα γίνει με χάρη, και για αυτό όλοι θα αποδεχθούν την αρχηγική σας φύση.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Τον Δεκέμβριο, μία παλιά σας σχέση ή μία παλιά οικονομική σας υπόθεση, θα επανεμφανιστούν. Από εκεί και πέρα θα εμφανιστεί το ποιόν του χαρακτήρα σας. Αν επικρατήσει ο θετικός σας χαρακτήρας, τότε θα ζήσετε έναν έρωτα δυνατό, και σε αυτό το άτομο θα δώσετε τα πάντα. Στη περίπτωση που είναι οικονομική υπόθεση, θα παλέψετε με θεούς και δαίμονες, αλλά στο τέλος θα γίνει το δικό σας. Αν επικρατήσει ο αρνητικός σας εαυτός, θα γίνετε υπερβολικά ελαφρόμυαλοι, εξαντλώντας όλη σας την ενέργεια σε ακολασίες, ζώντας την ζωή όπως έλθει, με μία συνεχή, χωρίς όμως στόχο, δραστηριότητα, με μία επιδεικτική και σκανδαλώδη ζωή γεμάτη με απάτες και φασαρίες.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan