Διαβάστε για το πως θα μας επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη (Πανσέληνος) στον Αιγόκερω. Με τους αστρολόγους Άγγελο Πέτσιο και Μίνα Περγαντά. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Στις 7.44 το πρωί της Κυριακής 5 Ιουλίου, έχουμε Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω. Επηρεάζονται οι γεννημένοι κυρίως στα διαστήματα μεταξύ:

3 με 5 Ιανουαρίου,

2 με 3 Απριλίου,

28 με 30 Μαΐου,

4 με 6 Ιουλίου,

5 με 7 Οκτωβρίου

7 με 9 Δεκεμβρίου,

Επηρεάζονται επίσης όσοι έχουν πλανήτες, σημεία και μεσοδιαστήματα στην 14η μοίρα των Παρορμητικών Ζωδίων και στην 16η μοίρα του άξονα Διδύμων-Τοξότου από αντισκιά.

Θα ενεργοποιηθεί 20 με 24 Ιουλίου, και ιδιαιτέρως καταλυτικά το διάστημα 31 Μαρτίου με 2 Απριλίου 2021.

 le 5 7 20

Το μήνυμα της Εκλείψεως- Συναισθήματα πικρίας που τελικά γίνονται θυμός. Από την Mίνα Περγαντά.

Η Αφροδίτη στον χάρτη της έκλειψης έχει γυρίσει πλέον ορθόδρομη στους διδύμους στην σκιά της, ο χορηγός της όμως ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στον καρκίνο, ψάχνοντας λόγους να ανατρέχει στο παρελθόν να το αναπολεί χωρίς να μπορεί να καταλήξει αν το αγαπά η το μισεί. Όσο λοιπόν η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη συζήτησε, προσπάθησε, ξεγελάστηκε ηθελημένα θέλοντας να ζήσει το παραμύθι στα τετραγωνά της με τον Ποσειδώνα. Κουράστηκε θέλει να πάει παρακάτω να φλερτάρει, να παίξει να βρει το άλλο της μισό το διδυμό της ταίρι...όμως ο Ερμής μέσα από την καρκινίσια ευάλωτη ευαισθησία μοιάζει να έχει βαλτώσει την κρατάει ακόμα πίσω μεχρι τις 12 ιουλίου θα μας πνίγει το παράπονο με το αποκορύφωμα στην έκλειψη που θα σχηματίσει κι ενα τετράγωνο  με χείρωνα και άρη. Το γνωστο η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει είναι ακριβώς αυτο που θα βιώσουμε. Τα φώτα της εκλειψης θα σχηματίσουν ενα ταυ τετράγωνο με χείρωνα και άρη στον κριό η σελήνη (ασυνείδητο συναίσθημα)στον αιγόκερω έρχεται σε κόντρα με τον ήλιο(συνειδητός εαυτός)είναι μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στο θηλυκό και αρσενικό αρχέτυπο, στις ανάγκες μας(σελήνη)και στα θέλω μας (ήλιος),κι όλο αυτό καλείται να το λύσει ο άρης με τον χείρωνα απο τον κριο.

Η έκλειψη αυτή βρίσκει την σελήνη στον αιγόκερω σε αδυναμία σκληρή και μελαγχολική στεγνή απο αγάπη ..θα νιώσουμε οτι οι ανάγκες μας δεν καλύπτονται καιθα έχουμε την τάση να ελέγχουμε και να εξουσιάζουμε τα συναισθήματα τα δικά μας και των άλλων.

Ο ήλιος στον καρκίνο απο την άλλη,είναι ευαίσθητος αλλά αν πληγωθεί γίνεται κι εκείνος εγωκεντρικός και ανασφαλής  .

Θα οδηγηθούμε λοιπόν σε ρήξεις και ο πληγωμένος εγωισμός(χείρωνας σύνοδος αρη)θα βγεί άκομψα και πρωτόγονα.

Ομως σαν απο θαύμα ο Ποσειδώνας σε μια διευκολυμένη αντίθεση είναι εκεί και περιμένει μια ΣΥΓΝΩΜΗ για να κάνει το θαύμα του. Ενα άλλο χαρακτηριστικό της έκλειψης είναι οτι γίνεται στον νότιο δεσμό άρα παγιωμένες συμπεριφορές, εκκρεμότητες απο το παρελθόν πρέπει να τακτοποιηθούν για να μπορέσουμε να κάνουμε την μετάβαση απο τον κόσμο της λύπης στον κόσμο της χαράς σε αυτό μας βοηθάει κ ιο ουρανός της έκλειψης κάνοντας κι αυτός μια σφήνα με τα φώτα της έκλειψης.

Αν λοιπόν καταφέρουμε να τιθασεύσουμε παρορμητικές εγωιστικές συμπεριφορές, αν αφήσουμε την ορμή του πόνου ν απελευθερωθεί μέσω της συγχώρεσης (ποσειδώνας) αν αδειάσουμε τις ψυχές μας απο παράλογα πρέπει (σελήνη αιγόκερως), χωρις να γινόμαστε ανεύθυνοι τότε θα κάνουμε χώρο για να μπει αυθεντικη αύρα και έμπνευση στην ζωή μας (ουρανός)και θαύματα θα συμβούν (ποσειδώνας).

Συμπερασματικά με απλά λόγια στην εκλειψη αυτή θα μας βγει ενα παράπονο (ηλιος καρκίνος) η ψυχή μας θα νιώσει μόνη(σελήνη αιγόκερως) θα χρειαστεί ν αγκαλιάσουμε το παρελθόν μας με τη σκέψη μας (ερμής καρκίνος) να δούμε κατάματα τον εγωισμό μας και να ξεπεράσουμε τον θυμό μας(άρης κριός)να τολμήσουμε να διεκδικήσουμε τα θέλω μας και να θεραπεύσουμε την πληγωμένη αυτοεκτιμησή μας (άρης σύνοδος χείρωνας).

Οτι έχει ειπωθεί με θυμό να συγχωρεθεί για να μπορέσουμε να αισθανθούμε όμορφα(άρης εξάγωνο αφροδίτη) να τραγουδήσουμε απο την καρδιά μας ενα λυτρωτικό σκοπό (ποσειδώνας). Να αφησουμε πίσω συμπεριφορές που μας βαραίνουν και δρουν περιοριστικά για την εξελιξή μας (σελήνη νοτιος δεσμός).

Και τέλος ας μείνουμε φίλοι με ανθρώπους που μας πλήγωσαν,ας τους κοιτάξουμε κατάματα κι ας δεχτούμε πως καποιες φορές είναι βάσανο το «κοντά» καλύτερα μακρυά κάνοντας μια αληθινά αυθεντική νέα αρχή. (ουρανός σφήνα με φώτα).

Παρορμητικοί κριοί,ζυγοί,καρκίνοι ,αιγόκεροι αρχές δευτέρου δεκαημέρου θα αισθανθείτε εντονα την ενέργεια. Εκρηκτικό το κλίμα και για τους παρορμητικούς τελος του πρώτου δεκαημέρου λόγω τετραγώνου ερμή με χείρωνα

Tips: στο ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η έκλειψη στα παρορμητικά κριου, αιγόκερω ,καρκίνου η λύση θα έρθει απο τον ζυγό ο οποίος μας τονίζει τις ισορροπίες που πρέπει ν αναζητηθούν για να έρθει η αρμονία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και μέσα μας!!!

 

le 5 7 20 gr

Η Έκλειψη και η Ελλάδα- Από τον Άγγελο Πέτσιο

Η Έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα Δεύτερο και Ογδόου Οίκων της χώρας, το οποίο σημαίνει ότι η έκλειψη τελειώνει αρκετές ψευδαισθήσεις για τα οικονομικά της χώρας.

Στο Ωροσκόπιο της Εκλείψεως τα φώτα πέφτουν στον Ήλιο, δηλαδή στον Πρωθυπουργό, καθώς κυβερνά τόσο τον Ωροσκόπο όσο και τον Δεύτερο Οίκο. Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές του πρωθυπουργού είναι εκείνες που καθορίζουν τόσο το πολιτικό σκηνικό της χώρας όσο και το οικονομικό. Το γεγονός όμως ότι ο Ήλιος βρίσκεται στον 12ο Οίκο δεν μας αφήνει ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις. Κρυφές συνεννοήσεις, απομόνωση αλλά και απόγνωση θα τον χαρακτηρίσουν καθώς τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως θα τα ήθελε.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Έκτο Οίκο και στον Αιγόκερω, μία θέση που που δεν της αρέσει. Έτσι το πρόβλημα των Ελλήνων θα είναι η ανεργία αλλά και η έξαρση του κορωναϊού, ο οποίος θα προκαλέσει περαιτέρω απορρύθμιση στην χώρα. Μπορεί επίσης να ακουστεί κάπως υπερβολικό αλλά το γεγονός ότι αρκετός κόσμος δεν θα πάει διακοπές, είτε λόγω προβλημάτων στην εργασία είτε του φόβου του ιού, θα τεντώσει τα νεύρα αλλά και την μιζέρια του κόσμου. Το μόνο ευχάριστο που μπορεί να υπάρξει είναι να έχουμε νέα για το εμβόλιο του ιού ή να έλθουν έστω και καθυστερημένα τουρίστες στην χώρα.

Θα πρέπει επίσης να δώσουμε έμφαση στο γεγονός ότι ο Άρης την στιγμή της εκλείψεως ενεργοποιεί τον Πλούτωνα της χώρας στον Ενδέκατο Οίκο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με τα εξής θέματα:

α’) την γέννηση ενός νέου πολύ δυνατού κόμματος,

β’) την αναταραχή του πολιτικού μας συστήματος,

γ‘) την δυναμική αναμέτρηση με τους συμμάχους μας ή την δημιουργία πόλου συμμαχιών με γνώμονα την επερχόμενη σοβαρή κρίση με την Τουρκία.  

 le 5 7 20 usa

Η Έκλειψη σε Παγκόσμιο Επίπεδο - Από τον Άγγελο Πέτσιο

Η Έκλειψη θα επηρεάσει κυρίως τις Η.Π.Α και κυρίως τον πρόεδρο Τραμπ. Η Έκλειψη θα τον αναγκάσει να αντιμετωπίσει ανοικτά του εχθρούς του την ώρα που η χώρα χάρη στους Δημοκρατικούς κοντεύει να διαλυθεί. Σε αυτό το αρνητικό κλίμα θα έλθει να δέσει και η επίδοση της αμερικανικής οικονομίας, η οποία θα περιπέσει σε σοβαρή ύφεση. Επίσης, η Αμερική θα περάσει σοβαρή κρίση ταυτότητας καθώς δεν θα ξέρει εάν θέλει ασφάλεια ή αν θέλει να γκρεμίσει τα θεμέλια του κράτους. Η κρίση διάσπασης της κοινωνίας φαίνεται και από την σύνοδο της διελεύνουσας Αφροδίτης με τον γενέθλιο Ουρανό, κυρίως από νεαρά αναρχικά στοιχεία (Ουρανός στους Διδύμους).  

Η Έκλειψη και τα ζώδια

Εσείς οι Κριοί, με αυτήν την έκλειψη θα κάνετε μία ανασκόπηση του τί έχετε πετύχει μέχρι στιγμή στην ζωή σας. Τα επαγγελματικά, οι φιλοδοξίες, η αναγνώριση, είναι αυτά που επιθυμείτε. Όμως τον τελευταίο χρόνο έχουν ξεσπάσει τόσες αναποδιές και προβλήματα που σας έχουν ανησυχήσει για το μέλλον. Με αυτήν την έκλειψη θα αρχίσετε να τακτοποιείτε τις προτεραιότητές σας. Οπότε, είτε θα δείτε το μάταιο του να αποκτήσεις κάτι που είναι φευγαλέο και θα αναζητήσετε να επανέλθετε στις ρίζες σας, είτε θα αναγνωρίσετε ότι το σημαντικότερο από όλα είναι η οικογένεια, οπότε και θα ασχοληθείτε με αυτήν. Το σίγουρο είναι πως θα διαπιστώσετε ότι ακόμη και να πέσετε μπορείτε να σηκωθείτε και να σταθείτε ξανά στα πόδια σας.

Εσείς οι Ταύροι, θα πρέπει να βρείτε το θάρρος να μιλήσετε και να πείτε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας στον κόσμο. Το πρόβλημα είναι πως λόγω της εκλείψεως η διάθεσή σας θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη και θα ακούγεστε ιδιαιτέρως απαισιόδοξοι και γκρινιάρηδες. Όμως αν καταφέρετε να μαζέψετε τον συναισθηματισμό σας και κάνετε σοβαρές συζητήσεις, θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε σωστά, και το κυριότερο, θα πετάξετε το άγχος που έχει συσσωρευτεί από επάνω σας. Επίσης, θα έχετε αποκαλύψεις για καταστάσεις και ανθρώπους, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να έχετε πλήρη γνώση του τί συμβαίνει γύρω σας. Μπορεί κάποια από αυτά που θα μάθετε να σας θυμώσουν αλλά θα πρέπει να δώσετε τόπο στην οργή διότι όταν είναι όλα στο φως μπορείτε να τα διαχειριστείτε καλύτερα.

Εσάς τους Δίδυμους η Έκλειψη θα σας επηρεάσει σε αυτό που ορίζεται εσείς ως «Ασφάλεια». Έτσι, το πιθανότερο είναι να επηρεαστείτε στα οικονομικά σας. Τα νέα που θα έχετε δεν θα είναι και τα καλύτερα, διότι σταδιακά και τα έξοδα θα αυξάνονται αλλά και θα σας βγουν χρέη που τα περιμένατε μεν αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τον προϋπολογισμό σας δε. Αυτός θα είναι ο λόγος που θα οδηγηθείτε στην οικονομία και σε ένα αυστηρό πλαίσιο εσόδων-εξόδων, διότι διαφορετικά θα έχετε σοβαρό πρόβλημα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε μία περίοδο ανασφάλειας, και για αυτό θα έλθετε σε επαφή με τον Κόσμο προκειμένου να την πάρετε από εκείνους. Όμως, επειδή κανένας δεν έχει διάθεση αυτήν την περίοδο να σας την δώσει, θα διαπιστώσετε το αυτονόητο, ότι ασφαλής είσαι όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, και αυτό είναι που πρέπει να δουλέψετε! 

Εσείς οι Καρκίνοι, θα πρέπει να βρείτε το θάρρος και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις αλλαγές που πραγματοποιούνται τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Με τις τόσες προκλήσεις που υπάρχουν, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε στο πως βλέπετε την ζωή σας γενικά, θα πρέπει να πάψετε να χρησιμοποιείτε μοτίβα και τρόπους σκέψεως του παρελθόντος. Καλώς ή κακώς, πρέπει να ξεκολλήσετε και να πάρετε εσείς τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Επειδή οι Άλλοι θα σας βάλουν αρκετες τρικλοποδιές θα πρέπει να σκληρύνετε την στάση σας απέναντί τους, και να απαιτήσετε να σας σέβονται ή να σας πουν ακριβώς τι θέλουν από εσάς, ειδάλλως θα πρέπει να τους απομακρύνετε από την ζωή σας άμεσα! 

Σε εσάς του Λέοντες η έκλειψη αυτή ξυπνάει την ανάγκη να κοιτάξατε κατάματα τα λάθη που σας στοιχειώνουν και τα οποία σας έχουν απομονώσει από τον κόσμο, κάτι το οποίο για εσάς είναι ανάθεμα. Πρέπει να αφήσετε στην άκρη του μελοδραματισμούς, τους παραλογισμούς, και να πείτε ότι αυτός ο φαύλος κύκλος πρέπει να κλείσει. Σε αυτό θα βοηθήσει τόσο η εργασία ως εξωτερικό ερέθισμα, δηλαδή να δουλέψετε περισσότερο και αποδοτικότερα αλλά και ως εσωτερικο, να δουλέψετε δηλαδή πάνω στην διόρθωση εκείνων των τμημάτων του χαρακτήρα σας που αναγνωρίζετε ότι δεν λειτουργούν σωστά. Επειδή η έκλειψη είναι συσσωρευμένη ενέργεια, κάποιοι από εσάς θα πλημμυρίσετε με αφάνταστο άγχος, το οποίο όμως δεν είναι δικό σας. Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να βάλετε ένα φίλτρο που να το απομονώσει.    

Εσείς οι Παρθένοι θα πρέπει να αποφασίσετε τι είναι αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους. Οι δρόμοι είναι δύο. Ο ένας σας οδηγεί στο να κοινωνικοποιηθείτε και να βγείτε τώρα από την κλεισούρα, διότι όπως βλέπετε τα πράγματα δεν θα κρατήσουν για πολύ καιρό σε αυτήν την χαλαρή κατάσταση. Καλώς ή κακώς διαπιστώνετε πως η λέξη «Ασφάλεια» είναι σχετική οπότε δείτε λιγάκι την ζωή σας πιο ανάλαφρη. Βέβαια, εσείς επιζητάτε τον Έρωτα, μόνο που η έκλειψη θα σας υπενθυμίσει τα λάθη που έχετε κάνει και τα οποία δεν σας αφήνουν να τον χαρείτε. Οπότε, η ενέργεια της εκλείψεως θα σας κάνει να νιώσετε αποκομμένοι από τον Έρωτα οπότε και είτε θα τον αποφεύγετε είτε θα θυμηθείτε τους πρώην με τους οποίους ήσασταν ερωτευμένοι. Επειδή όμως το Σύμπαν δεν είναι τιμωρητικό αλλά επιθυμεί να υπάρχει ισορροπία, θα πρέπει να σπάσετε τις αλυσσίδες με ο,τιδήποτε αρνητικό έχετε συσσωρεύσει και να βρείτε ξανά την ελπίδα. Μόνο τότε θα ζήσετε ισορροπημένα και χαρούμενα.

Εσείς οι Ζυγοί, θα κληθείτε να δείξετε τον σκληρό αλλά όχι άκαρδο εαυτό σας. Καλώς ή κακώς τα πράγματα στην ζωή σας δεν πηγαίνουν όπως θα τα θέλατε, για αυτό κι έχουν δύο απανωτές εκλείψεις προκειμένου να σας κάνουν να ξεκολλήσετε από την αδράνεια. Τέλος λοιπόν με τις συναισθηματικές εξάρσεις και με το ότι το Σύμπαν τα έχει βάλει μαζί σας. Θυμηθείτε το βασικό χαρακτηριστικό του χαρακτήρα σας, την ισορροπία. Για να την αποκτήσετε θα πρέπει να παλέψετε για αυτήν. Ο χρόνος λοιπόν κυλάει για εσάς! Και να θυμάστε, ότι η ζωή είναι αυτή που είναι. Κάθε φορά που πέφτετε θα πρέπει να σηκώνεστε.

Εσείς οι Σκορπιοί, θα πρέπει να βάλετε τάξη στην σκέψη σας. Στην προηγούμενη έκλειψη αναγνωρίσατε πως για να κάνετε τα μεγάλα βήματα εμπρός θα πρέπει να έχετε καθαρό το μυαλό σας και ένα σχέδιο καλά μελετημένο. Η τωρινή έκλειψη έρχεται να κλείσει το κύκλο της θεωρίας και να ανοίξει το πέρασμα στην πρακτική εφαρμογή. Θα πρέπει να σκληρύνετε και να πάψετε να σκέφτεστε συναισθηματικά. Μόνο τότε θα αποφύγετε τις συναισθηματικές εξάρσεις, οι οποίες με τον τρόπο τους σας αποσυντονίζουν. Μπορεί στο μυαλό σας να έχετε το καλό όλων αλλά στον πυρήνα της σκέψης σας είναι οι εγωιστικές σας ανάγκες. Αυτές είναι η πηγή των δεινών σας. Αν τις παραδεχτείτε, τις ενστερνιστείτε, και παράλληλα δεν τις χρησιμοποιήσετε για να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις, τότε το Σύμπαν θα σας δείξει το δρόμο για το πραγματικά καλύτερο Αύριο!

Εσάς τους Τοξότες η έκλειψη θα σας βάλει σε κλίμα ανασφάλειας. Αυτή θα αφορά με τους τρόπους εξασφάλισης οικονομικών πόρων, κι ότι έχει να κάνει με δάνεια και χρέη. Κάντε λιγάκι υπομονή και διαχειριστείτε με σύνεση τον τομέα των οικονομικών σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να γίνετε πιο σκληροί με τους ανθρώπους αλλά όχι άκαρδοι. Ευτυχώς που θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο κομμάτι των σχέσεων σας καθώς η Αφροδίτη ορθοδρόμησε στον Έβδομο Οίκο, οπότε σταδιακά όλα όσα ήταν στραβά το προηγούμενο διάστημα θα διορθωθούν. Παράλληλα, ο Άρης ενεργοποιεί φλογερά τον Πέμπτο Ηλιακό σας Οίκο, δινοντάς σας την ευκαιρία τόσο να φλερτάρετε όσο και να ερωτευτείτε.

Εσείς οι Αιγόκεροι, με τον Κρόνο να επιστρέφει ξανά στο ζώδιό σας μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, ξεκαθαρίζετε και τακτοποιείτε όσες εκκρεμότητες προέκυψαν. Η έκλειψη, λόγω του τετραγώνου του Ερμή με τον Άρη, θα προκαλεί νεύρα, κυρίως σε σας του πρώτου δεκαημέρου. Πάρτε βαθιές ανάσες και βρείτε χαλαρωτικές διεξόδους. Το δεύτερο δεκαήμερο επηρεάζεται έντονα από την έκλειψη με ξεκαθαρίσματα στο κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτό που θα σας ξαφνιάσει, ευχάριστα ή δυσάρεστα, θα είναι κάποιες αποκαλύψεις που θα προκύψουν. Σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να σκληρύνετε προκειμένου να διαχειριστείτε κυκλοθυμικά άτομα ή τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις του ή της συντρόφου σας, ενώ σε κάποιες άλλες θα πρέπει να αφήσετε τους άλλους να σας δείξουν την αγάπη τους. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει μία νέα ερωτική γνωριμία, η οποία μπορεί να σας εμπνεύσει!

Εσείς οι Υδροχόοι χαλαρώνετε σε ένα βαθμό, καθώς ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών. Η έκλειψη στον Δωδέκατο Ηλιακό σας οίκο σας θα σας επιβαρύνει ψυχολογικά σε σχέση με εκκρεμότητες από το παρελθόν. Καλό θα είναι να αντιμετωπίσετε ό,τι σας προκύψει με ψυχραιμία. Ο Άρης ενεργοποιεί τον Τρίτο σας Οίκο σχηματίζοντας εξάγωνο με την Αφροδίτη, οπότε δεν θα λείψουν οι ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις, ειδικά με πρώην συντρόφους με τους οποίους έχετε καρμική σχέση.  Μπορεί επίσης η έκλειψη να προκαλέσει εντάσεις με τους στενούς σας συγγενείς. Και μην ξεχνάτε, νεύρα και οδήγηση δεν πάνε μαζί. 

Η έκλειψη αυτή θα δημιουργήσει σε εσάς τους Ιχθύες προβληματισμούς όσον αφορά τους στόχους σας. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε απόψεις σχετικά με φίλους και ομάδες που ανήκετε, ακόμη και πολιτικές απόψεις. Δείξτε ψυχραιμία στις σχέσεις με τα παιδιά σας, ειδικά εάν βλέπετε ότι δεν σας ακούνε με τίποτα. Σε αυτήν την περίπτωση ζητήσετε την συμβολή του ή της συζύγου σας προκειμένου να γίνει το αντίβαρό σας, και μαζί να τους επιβάλλετε τάξη και πειθαρχία. Στον ερωτικό τομέα, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Επίσης καλό θα είναι να μην πάρετε επιχειρηματικά ρίσκα. Ο Άρης στον Άξονα της Εκτίμησης και των Οικονομικών, μπορεί να σας κάνει να χάσετε το μέτρο και να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας. Οι δαπάνες και οι επενδύσεις απαιτούν σοβαρότητα προκειμένου να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan