Μπήκε ο πρώτος μήνας του 2018 και για τα περισσότερα ζώδια φέρνει νέα ξεκινήματα σε ερωτικά και σχέσεις. Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπει η Ταρώ για όλους μας. Από την Γεωργία Λεμπιδάκη.

Οι Κριοί, ξεκινάτε τον χρόνο σας με την κάρτα των Εραστών

Γενικότερα, οι Εραστές συμβολίζουν την έλξη που φέρνει κοντά και ενώνει δύο ανθρώπους σε μία σχέση. Η σχέση αυτή, μπορεί να είναι καθαρά σεξουαλικής φύσης ή να είναι βασισμένη στη βαθιά αγάπη. Ακόμα, η κάρτα αυτή, ενδέχεται να αντιπροσωπεύει κάποιες επιλογές που πρέπει να κάνουμε και αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε.

Αυτό το μήνα λοιπόν, πρόκειται να εκφράσετε τη σεξουαλικότητά σας και να νιώσετε πόθο και σωματική έλξη για ένα άτομο που ίσως ήδη γνωρίζετε ή θα γνωρίσετε τώρα. Πρόκειται να ανοιχτείτε, και σας περιμένει η αίσθηση της οικειότητας και πολλές όμορφες στιγμές, είτε είστε σε κάποια σχέση είτε όχι. Ευνοούνται όλα τα ερωτικά ζητήματα, οι σχέσεις ακόμα και ο γάμος. Φροντίστε μόνο οι επιλογές που θα κάνετε να παρθούν αφού έχετε συνειδητοποιήσει το πού βρίσκεστε και το πού θέλετε να πάτε. Μόνο εσείς γνωρίζετε ποιο είναι το σωστό για εσάς. 

 

Για τους Ταύρους, ο Ιανουάριος έχει την εύνοια της κάρτας του Ήλιου.

Ίσως η πιο θετική κάρτα για να ξεκινήσει η χρονιά σας, καθώς συμβολίζει τη χαρά, τη ζωτικότητα, την αισιοδοξία, τον έρωτα. Ο Ήλιος, είναι το φως που μας φωτίζει και διώχνει κάθε σκιά από πάνω μας. Όταν συναντάμε αυτή την κάρτα, είναι σημάδι ότι θα έχουμε επιτυχία σε ό,τι αναλάβουμε. 

Αυτό το μήνα τα ερωτικά σας ευνοούνται είτε είστε σε κάποια σχέση είτε όχι. Γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος όπου και να πάτε, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι επιθυμίες σας να εκπληρωθούν. Τώρα λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκορπίσετε γενναιόδωρα τη λάμψη σας. Χαλαρώστε, διασκεδάστε και περάστε όμορφα. Επίσης ο Ήλιος ευνοεί το γάμο, τη δημιουργία οικογένειας και τα παιδιά, οπότε αν αυτό είναι κάτι που το επιθυμείτε, τώρα είναι πολύ καλή εποχή για να το κάνετε πράξη.

 

Οι Δίδυμοι, αυτό το μήνα στα ερωτικά σας, έχετε την ενέργεια της κάρτας του Τρελού.

Ο Τρελός συμβολίζει εξίσου την αρχή και το τέλος, και προσθέτει το στοιχείο του αγνώστου και του νέου σε κάθε κατάσταση.

Η αρχή του νέου έτους είναι η είσοδός σας σε μία νέα φάση ζωής όσον αφορά στα ερωτικά και τις σχέσεις σας. Ακόμα και αν χωρίσατε πρόσφατα, ή τύχει να βιώσετε τώρα έναν χωρισμό, να είστε σίγουροι πως κάτι νέο είναι κοντά. Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία να είστε αυθόρμητοι και παρορμητικοί, να ζείτε τη στιγμή όπως έρχεται χωρίς να κάνετε λίστες με θετικά και αρνητικά. Θα χορτάσετε νέες γνωριμίες, διασκεδάσεις και ευκαιρίες για ερωτικά παιχνίδια. Εμπιστευτείτε τη φωνή της καρδιάς σας και παραμείνετε ανοιχτοί στη ροή των πραγμάτων και δείτε πού θα σας οδηγήσει. 

Για τους Καρκίνους, ο νέος χρόνος ξεκινά με την ενέργεια της κάρτας του Διαβόλου

Ο Διάβολος είναι μία σχετικά δύσκολη κάρτα, με “βαριά” ενέργεια λόγω της σύνδεσής της με το Κακό και το Ανεπιθύμητο. Επί της ουσίας όμως, η κάρτα αυτή εμφανίζεται όταν είναι να μας προειδοποιήσει ότι είμαστε παγιδευμένοι σε μία νοσηρή κατάσταση ή όταν είμαστε στο σκοτάδι σχετικά με μία σχέση, μία συνήθεια ή ένα πρόσωπο που μας βλάπτει. Στα ερωτικά και τις σχέσεις σας αυτό το μήνα, κάτι σας καταπιέζει. Μπορεί επίσης, να είστε εσείς αυτοί που λειτουργούν καταπιεστικά. Ενδεχομένως να θέλετε να φύγετε από μία σχέση από την οποία δεν υπάρχει αγάπη, αλλά μόνο έντονη σωματική έλξη. Μπορεί ακόμα να έχετε υποπέσει στον πειρασμό των παράλληλων ή παράνομων σχέσεων. Το σίγουρο είναι πως δεν νιώθετε ικανοποίηση από αυτή την κατάσταση. Εξετάστε τις σχέσεις σας προσεκτικά, και έχετε υπόψιν σας πως η πραγματική ευτυχία θα έρθει αν καταφέρετε να νικήσετε τους πειρασμούς και διορθώσετε τα σφάλματά σας. 

 

Για τους Λέοντες, ο Ιανουάριος ξεκινά με την ενέργεια της κάρτας της Ιέρειας.

Η Ιέρεια, το θηλυκό αρχέτυπο της Ταρώ, συμβολίζει το ασυνείδητο, το μυστήριο, το άγνωστο και τη μη-δράση. Όταν η κάρτα αυτή βρίσκεται στο δρόμο μας, είναι ώρα να κάτσουμε ήρεμα και να αναλογιστούμε σε βάθος, τι είναι σημαντικό για εμάς. 

Τον μήνα αυτό λοιπόν, στα ερωτικά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο μία γυναίκα. Ίσως μία ερωμένη, αν είστε άνδρας, ή μία φίλη, που θα σας γνωρίσει ένα ενδιαφέρον πρόσωπο αν είστε γυναίκα. Είναι ακόμα πιθανές οι μυστικές και κρυφές σχέσεις. Μπορεί επίσης να συμβεί κάτι που θα σας ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν, εμπιστευτείτε σε κάθε περίπτωση τη διαίσθησή σας για το πώς θα κινηθείτε. Αν είστε ήδη σε κάποια σχέση, ευνοούνται θέματα οικογένειας, σπιτιού και γονιμότητας. Πιθανή εγκυμοσύνη αν είστε γυναίκα.

 

Οι Παρθένοι, και για αυτό τον μήνα, συνεχίζετε να έχετε στα ερωτικά και τις σχέσεις σας την ενέργεια του Ιερέα.

Όπως έχουμε ξαναπεί, ο Ιερέας συμβολίζει την συντήρηση, τα συστήματα αξιών και την ανάγκη του ανθρώπου να επιδιώκει τη σταθερότητα.

Εν ολίγοις, και αυτός ο μήνας προβλέπεται χαλαρός και ήρεμος για εσάς. Αν είστε σε κάποια σχέση, εστιάστε σε αυτήν, και φροντίστε να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, εστιάστε περισσότερο σε όσα σας φέρνουν κοντά παρά σε όσα σας χωρίζουν. Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, φροντίστε να έχετε γύρω σας άτομα που σας εμπνέουν σιγουριά, ασφάλεια και οικειότητα. Επίσης, αν σκέφτεστε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, τώρα είναι μια καλή περίοδος.

 

Για τους Ζυγούς, ο πρώτος μήνας του έτους έχει την ενέργεια της κάρτας του Μάγου.

Ο Μάγος συμβολίζει την δράση, τη θέληση και τα νέα ξεκινήματα. Μας υπενθυμίζει επίσης, ότι όλοι έχουμε μέσα μας τη δύναμη να επιτύχουμε αυτό που επιθυμούμε.

Ο Ιανουάριος λοιπόν, θα είναι ένας μήνας γεμάτος ενδιαφέρον και προοπτικές για τα ερωτικά και τις σχέσεις σας. Θα έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετετε θετικές σχέσεις με τους ανθρώπους με τους οποίους θα έρθετε σε επαφή. Να αναμένετε μία καινούργια σχέση ή την ενδυνάμωση μίας ήδη υπάρχουσας. Αν θέλετε να ξεκινήσετε μία νέα σχέση, να έχετε υπόψιν σας πως εσείς είστε εκείνοι που θα πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα. Προσοχή μόνο να μην εξαπατηθείτε, αλλά ούτε και να εξαπατήσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

Οι Σκορπιοί, αυτό το μήνα, έχετε την κάρτα του Άρματος στα ερωτικά σας.

Το Άρμα, συμβολίζει τις δύο αντίρροπες δυνάμεις του ψυχισμού μας που πρέπει να υποταχθούν για να βγούμε νικητές. Σχεδόν πάντα όμως η εμφάνιση του Άρματος στο δρόμο μας είναι προς όφελός μας.

Το διάστημα αυτό λοιπόν, καλό θα ήταν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να χαλιναγωγήσετε τα συναισθήματα και τις παρορμήσεις σας. Νιώστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, και προβάλλετε περισσότερο τα θετικά στοιχεία σας. Θα δείτε τους άλλους να ανταποκρίνονται θετικά και να θέλουν να σας πλησιάσουν περισσότερο. Επίσης, είναι πολύ πιθανές επανεμφανίσεις ατόμων, σχέσεων και καταστάσεων από το παρελθόν σας. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε πώς θα τις χειριστείτε.  

 

Για τους Τοξότες, τα ερωτικά του Ιανουαρίου, αντιπροσωπεύονται από την Κρίση.

Η κάρτα της Κρίσης έρχεται πάντα να σηματοδοτήσει το σημείο όπου κρινόμαστε για τις επιλογές μας, καλές ή κακές. 

Μπορεί αυτό το διάστημα τα ερωτικά και οι σχέσεις σας να μην είναι και τα καλύτερα, όμως, πρέπει να διδαχθείτε κάτι από όλη αυτή την κατάσταση, να δείτε τι είναι σημαντικό για εσάς, να διορθώσετε ό,τι μπορεί να διορθωθεί, χωρίς όμως να αμφισβητήσετε την αξία σας. Αν είστε μόνοι ή μόνες, πρέπει να κάνετε μία σημαντική αλλαγή προκειμένου να σας δωθούν περισσότερες ευκαιρίες από τους άλλους. Ίσως είναι ώρα να αφήσετε πίσω παλιές συνήθειες και τρόπους σκέψης. Αν είστε σε σχέση, βγείτε από το λήθαργο της καθημερινότητας, βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τον έρωτα και το ενδιαφέρον σας, σε καλό θα σας βγει. 

 

Οι Αιγόκεροι, τον Ιανουάριο στα ερωτικά σας, έχετε την ενέργεια του Τροχού της Τύχης

Η κάρτα αυτή, έρχεται να μας θυμίσει πως τα πάντα είναι μέρος του τροχού του Κόσμου, και πως οι αλλαγές είναι για να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε.

Αυτό το μήνα όλα αλλάζουν προς το καλύτερο στα ερωτικά και τις σχέσεις σας. Μετά από ένα διάστημα όπου βρεθήκατε αντιμέτωποι με το παρελθόν,ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά. Συνειδητοποιείτε πια ότι το παρελθόν πρέπει να μείνει πίσω, καθώς ολοκλήρωσε τον κύκλο του. Με καλύτερη διάθεση και με την αίσθηση ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω σας, μπορείτε να γνωρίσετε νέο κόσμο, να επενδύσετε σε νέες σχέσεις και να προχωρήσετε μπροστά. Το Σύμπαν ευνοεί τώρα κάθε νέα γνωριμία αλλά και κάθε νέα προσπάθεια που θα κάνετε στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, αν είστε είδη δεσμευμένοι και δεσμευμένες.

 

Η κάρτα που αντιστοιχεί στους Υδροχόους τον πρώτο μήνα του έτους, είναι ο Ερημίτης.

Ο Ερημίτης αντιπροσωπεύει την ανάγκη μας να αποτραβηχτούμε από τους άλλους και να εστιάσουμε στον εσωτερικό μας κόσμο, για να βρούμε τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε με ηρεμία. 

Αυτό το διάστημα λοιπόν, καλό θα ήταν να επιδιώξετε αυτό ακριβώς. Να μείνετε λίγο μόνοι και μόνες, προκειμένου να κατασταλλάξετε και να βρείτε τι πραγματικά θέλετε από τα ερωτικά και τις σχέσεις σας. Περάσατε ένα έντονο διάστημα τους προηγούμενους μήνες, και τώρα είναι η ώρα για αλλαγή πλεύσης. Αφουγκραστείτε την καρδιά και τις επιθυμίες σας και μην βιαστείτε να εμπλακείτε ξανά σε εφήμερες και ανούσιες σχέσεις και γνωριμίες. Θα διαπιστώσετε πως δίνοντας λιγότερη σημασία στις αισθήσεις, οι πιθανότητες να έρθει κάτι πραγματικά καλό στη ζωή σας, θα είναι μεγαλύτερες.

 

Οι  Ιχθύες, τον Ιανουάριο, στα ερωτικά σας έχετε την κάρτα της Δύναμης.

Η Δύναμη, αν και δεν είναι μία φανταχτερή κάρτα, είναι αξιόπιστη και σταθερή. Μας μιλάει για την εσώτερη δύναμη, και αντιπροσωπεύει επίσης την υπομονή και τη συμπόνια και τη δύναμη που γεννιέται μέσα από την αγάπη και την ανεκτικότητα. 

Αυτός ο μήνας, ευνοεί τον έρωτα και την αγάπη. Ίσως τώρα είναι η στιγμή που θα γνωρίσετε έναν παραμυθένιο έρωτα αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, ή αποκτήσετε ένα παιδί, αν είστε σε κάποια σταθερή σχέση. Σε κάθε περίπτωση, να θυμόσαστε ότι ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες, με υπομονή και ήπιο τρόπο, έχετε τη δύναμη να τις ξεπεράσετε. Επίσης, θα διαπιστώσετε ότι το διάστημα αυτό, η σεξουαλικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan