Ο Ουρανός ορθοδρομεί στις 3 Ιανουαρίου στον Κριό. Τι σημαίνει αυτό για όλα τα ζώδια; Αναλυτικά, στο άρθρο που ακολουθεί, από τον Άγγελο Πέτσιο. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Η ορθοδρόμηση του Ουρανού στην 25η μοίρα του Κριού, μας προετοιμάζει για σχέδια τα οποία θα γίνουν θέλουμε δεν θέλουμε. Η δικαιοσύνη, η ισονομία, η ανάγκη για το καινούριο, για ανεξαρτησία, θα περάσουν στο περιθώριο καθώς, η επιβαλλόμενη πραγματικότητα θα προκαλέσει υποχρεωτικές αποφάσεις. Το μήνυμα του Ουρανού είναι να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, διότι οι μονόπλευρες ενέργειες θα μας προκαλέσουν προβλήματα. Πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να αντιδράσουμε, ειδικά όταν το σφίξιμο θα γίνει ακόμη πιο έντονο. Πρέπει να μάθουμε να μετασχηματίζουμε τις καταστάσεις, και όχι να κάνουμε επανάσταση για την επανάσταση. Το να φτιαχτεί κάτι μπορεί να πάρει αιώνες, για να διαλυθεί, χρειάζονται μόνο κλάσματα δευτερολέπτου.

Εσείς οι Κριοί, θα μάθετε θέλετε δεν θέλετε, να κρατάτε την ψυχραιμία σας σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται και που υποχρεώνει κι εσάς να αποδεχθείτε τις αλλαγές. Το κακό είναι πως στην πίεση, εσείς θα αντιδράσετε με όχι ιδιαιτέρως καλό τρόπο. Δυστυχώς για εσάς, η πραγματικότητα που σας επιβάλεται είναι ιδιαιτέρως ανθεκτική στην αντίδρασή σας. Για αυτό, πρέπει να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να αντιδράσετε ή να αποδεχθείτε αυτά που συμβαίνουν και να προσαρμοστείτε.

Εσείς οι Ταύροι, θα πρέπει να ετοιμαστείτε για επιβαλλόμενες αλλαγές που πρέπει να αποδεχθείτε, διότι όταν θα έλθει η ώρα να τις εφαρμόσετε, θα πρέπει να τις έχετε ήδη ενσωματώσει ειδάλλως θα σας πιάσει μανία καταστροφής ή απλά θα διασκορπίζετε την ενέργειά σας. Καλώς ή κακώς, ο κόσμος αλλάζει αλλά εσείς θα πρέπει να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να κρατήσετε μόνο τις θετικές αλλαγές. Το σημαντικό είναι να αφήσετε τον φρέσκο αέρα να μπει και να σας ανανεώσει, και να αντισταθείτε σε αυτό που θεωρούν οι υπόλοιποι ως «αληθινό».

Εσείς οι Δίδυμοι θα πρέπει να κατανοήσετε ότι ήλθε ο καιρός που οι άλλοι θα αποφασίζουν για εσάς. Τώρα είναι που πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα και να αποδείξετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις επιβαλλόμενες αλλαγές με σύνεση. Μην βιαστείτε. Χρησιμοποιείστε το βασικό σας προτέρημα, την προσαρμογή σε κάθε είδους περίσταση και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να αντιδράσετε σε οτιδήποτε δεν σας κάνει καλό. Στο τέλος, σας περιμένει η αρχή μιας περιόδου όπου είτε θα αρχίσει κάτι καλό να δημιουργείται, είτε θα σας «φυλακίσει». Η διαχείριση της περιόδου αυτής, θα δείξει τί από τα δύο θα συμβεί.

Εσείς οι Καρκίνοι θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει θέλετε δεν θέλετε, και για αυτό δεν θα είστε εσείς υπεύθυνοι όσο οι άλλοι. Ο υπόλοιπος κόσμος θα πέσει επάνω σας, και θα προσπαθήσει να σας επιβάλλει την δική του εκδοχή των πραγμάτων. Στόχος σας είναι επιβάλλετε την δική σας εκδοχή, κάτι που θα γεννήσει εντάσεις και αντίδραση. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να μην χάσετε την ψυχραιμία σας, και να επιδείξετε ανθεκτικότητα, ειδικά όταν υπάρχει η έντονη καταπίεση. Αντέξτε, και στο τέλος σας περιμένει η πραγματοποίηση των δικών σας ονείρων.

Εσείς οι Λέοντες, θα βιώσετε μία απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα. Η ζωή σας αλλάζει, και οι ανάγκες της καθημερινότητας αρχίζουν να έχουν απαιτήσεις από εσάς που πλέον δεν μπορείτε να τις αγνοήσετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αντισταθείτε μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός σας. Θα πρέπει να περιμένετε και να δείτε ποιες από αυτές τις αλλαγές μπορείτε να αποδεχτείτε, και ποίες θα πρέπει να απορρίψετε όταν έλθει ο καιρός που θα ενεργήσετε. Να ξέρετε πως οι αλλαγές αυτές θα έχουν αντίκτυπο σύντομα, τόσο στην επαγγελματική σας ζωή όσο και στο πως βλέπετε την ζωή σας γενικά.

Για εσάς τους Παρθένους η περίοδος αυτή θα είναι και καλή και κακή. Αν έχετε παιδιά, θα πρέπει να παρατήσετε τα πάντα προκειμένου να τα βοηθήσετε, κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε και τον έλεγχο επάνω τους. Θα πρέπει να κάνετε αυτό που σας λένε, ειδάλλως θα σας αφήσουν στο περιθώριο. Οι υπόλοιποι θα βιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε συλλήβδην τον τρόπο με τον οποίον βλέπετε τον έρωτα. Πλέον, ό,τι σας δίνεται θα πρέπει να το αποδέχεστε όπως είναι, ειδάλλως θα δέχεστε την μία απόρριψη πίσω από την άλλη.

Εσείς οι Ζυγοί θα πρέπει να μην αφήσετε τους δικούς σας ανθρώπους να επηρεάζουν τόσο αρνητικά τις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε είναι προσωπικές. Σημασία έχει να μάθετε να έλεγχετε εσείς τις ζωές σας. Το πρόβλημα είναι πως προέρχεστε από ένα διάστημα αρνητικών εμπειριών και το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει στο να επιλέξετε άτομα τα οποία δεν είναι κατάλληλα για εσάς, μόνο και μόνο για να αποδείξετε ότι δεν μπορούν να σας ελέγξουν. Επειδή κακό θα κάνετε μόνο στον εαυτό σας, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Όταν έλθει ο καιρός, θα κόψετε μόνοι σας τον Γόρδιο δεσμό που σας δένει με τους δικούς σας. 

Για εσάς τους Σκορπιούς, η περίοδος αυτή θα είναι δύσκολη μόνο και μόνο επειδή δεν αποδέχεστε τις αλλαγές που πραγματοποιούνται ακόμη και στα πιο απλά πράγματα στις ζωές σας. Όσο εμμένετε στην δική σας άποψη, τόσο θα ταλαιπωρείστε σε θέματα υγείας, κακής εργασιακής απόδοσης, και βέβαια αδυναμίας στην επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο. Για αυτό και θα δείτε την ίδια την ζωή να σας επιβάλλει τους δικούς της όρους, και είτε θα συμμορφωθείτε στις επιταγές της είτε θα ταλαιπωρηθείτε.

Εσείς οι Τοξότες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε την υπέρβαση και να ακολουθήσετε τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν κυρίως στα ερωτικά σας, και δευτερευόντως με τα παιδιά σας. Η ζωή αλλάζει, και τα πάντα ανατρέπονται. Αν θέλετε να παραμείνετε ευτυχισμένοι θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Καλώς ή κακώς όλα όσα σας έκαναν αυτό που είστε τώρα, είναι για πέταμα. Το Σύμπαν σας λέει απλά και ξάστερα, ότι ή αλλάζετε ή θα υποφέρετε.

Εσείς οι Αιγόκεροι θα νιώσετε στο πετσί σας τί σημαίνει επιβεβλημένη αλλαγή. Φαίνεται πως το Σύμπαν αποφάσισε ότι είναι καιρός να ξεφύγετε από όλα εκείνα που σας κρατούν προσγειωμένους. Το κακό είναι πως θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, διότι το μόνο που θα καταφέρετε με άκαιρες επαναστατικές κινήσεις, είναι να πληγώσετε τους εαυτούς σας. Προσπαθήστε να επιβάλλετε τις αλλαγές που έρχονται στον κατάλληλο χρόνο (τότε που θα  ελέγχετε εσείς το παιγνίδι) ώστε να μην σας τις επιβάλλουν οι άλλοι. 

Για εσάς τους Υδροχόους, αναμένονται ανατροπές στο οικείο περιβάλλον σας ή στον τρόπο σκέψεώς σας. Τα πράγματα είναι απλά, ή αλλάζετε ή σας αλλάζουν. Μην περιμένετε οι αλλαγές αυτές να γίνουν με δημοκρατικό ή ήρεμο τρόπο, κάτι που δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου, καθώς ούτε δημοκρατικοί είστε ούτε ήρεμοι. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και να μην σας πιάσει η μανία να καταστρέψετε τα πάντα.

Εσείς οι Ιχθύες θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιπαλέψετε οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες θα φέρουν εμπόδια σε κάθε επιθυμία σας. Οι αλλαγές αυτές είναι επιβεβλημένες από τις καταστάσεις που ζείτε, και δύσκολα μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό. Αν όμως θέλετε να απελευθερωθείτε από την δύσκολη θέση που θα βρεθείτε, θα πρέπει να δείτε προς τα που σας πηγαίνει το κύμα και να το ακολουθήσετε. Οποιαδήποτε αντίσταση, θα σας πνίξει. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan