Ο Πλούτωνας ορθοδρόμησε ξανά στον Αιγόκερω.  Ποίο είναι το μήνυμά του; Τι σημαίνει αυτό για όλα τα ζώδια; Αναλυτικές προβλέψεις από τον Άγγελο Πέτσιο. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Ο Πλούτωνας αναδρόμησε σε μία μοίρα που επιτάσσει την λογική αντιμετώπιση όλων των πραγμάτων. Την στιγμή εκείνη, έκανε τρίγωνο με την σύνοδο Άρη και Αφροδίτης στην Παρθένο, που σημαίνει ότι το μήνυμα του Πλούτωνα έχει να κάνει με ορθολογική αντιμετώπιση όλων των ανθρώπινων σχέσεων. Η γκρίνια, το παράπονο, η έλλειψη καθαρού μυαλού οδήγησε σε έντονες αντιπαραθέσεις με συντρόφους και συνεργάτες, οι οποίες αρκετές κατέληξαν στην διάλυση. Τώρα όμως ήλθε ο καιρός που όλα πρέπει να μπουν ξανά σε τάξη, χωρίς φωνές, χωρίς επικρίσεις. Ο παραλογισμός και η αναποφασιστικότητα, θα πρέπει να δώσουν την θέση τους στην λογική, στην αποφασιστικότητα, στην πειθαρχία, στην σταθερότητα. Για αυτό άλλωστε η τύχη θα ευνοήσει εσάς που θα καταφέρετε να δείτε τις σχέσεις σας ως συνεργασίες, και όχι ως συναισθηματικές εμπλοκές.

 

Εσείς οι Κριοί, είναι καιρός να καταλάβετε ότι οι σχέσεις σας πέρασαν κρίση επειδή τα λάθη που κάνατε διαδέχονταν το ένα πίσω από το άλλο. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε τα πάντα, ζητώντας συγγνώμη και αρχίζοντας να φέρεστε ως ενήλικες. Η πειθαρχία και η λογική θα μπορέσουν να επαναφέρουν την τάξη στις σχέσεις σας. Η τύχη θα ευνοήσει εσάς που έχετε οικονομικές δοσοληψίες με τρίτους.

 

Εσείς οι Ταύροι, είναι καιρός να βάλετε τις ερωτικές σας ζωές σε τάξη. Αρκετά γκρινιάξατε, παραπονεθήκατε, φωνάξατε. Όπως είδατε, δεν κερδίσατε κάτι παρά μόνο αβεβαιότητα. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε την πραγματικότητα όπως είναι, και όχι όπως θα θέλατε να είναι. Αν κάτι σας δίνει ευτυχία, το κρατάτε. αν κάτι σας κρατά σε αβεβαιότητα, το διώχνετε. Τόσο απλά!

 

Εσείς οι Δίδυμοι, θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι ο χαοτικός τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίσατε τις σχέσεις σας, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές, τελικά το μόνο που είχε ως αποτέλεσμα, ήταν να προκαλείτε ανασφάλεια στους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα, είναι να συμμαζευτείτε και να βάλετε τον εσωτερικό σας κόσμο σε τάξη. Από εκεί και πέρα, πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη για την συμπεριφορά σας.

 

Εσείς οι Καρκίνοι, θα πρέπει να δείτε όσο το δυνατόν πιο ορθολογικά τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Οι σύντροφοι και οι συνεργάτες σας, το προηγούμενο διάστημα,ήταν επιεικέστατα απαράδεκτοι απέναντί σας. Εσείς, τώρα που εκείνοι θα ηρεμήσουν, θα πρέπει να καθίσετε μαζί τους και να δείτε τελικά γιατί η συμπεριφορά τους ήταν αυτή που ήταν. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να πάρετε μία λογική απάντηση, τότε κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεστε σε σχέση ή συνεργασία εξάρτησης. 

       

Εσείς οι Λέοντες, θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας και της εργασίας ήταν εκείνα που προκάλεσαν την γκρίνια, την απογοήτευση, την επίθεση σε φίλους, συνεργάτες και συντρόφους. Τώρα, θα πρέπει, όσο κι αν έχετε πληγωθεί, να προσπαθήσετε να φέρετε ξανά στις ζωές σας την ισορροπία. Αν κάτι δεν σας κάνει, τότε πολύ απλά και πολύ ήρεμα το πετάτε στον κάλαθο των αχρήστων.

 

Εσείς οι Παρθένοι, οι ερωτικές σας ζωές πραγματικά πέρασαν τα πάνδεινα. Γκρίνια, απογοήτευση, άρνηση, επίκριση, όλα αυτά υπήρξαν καθημερινότητά σας εδώ και πολύ καιρό. Τώρα που τα πράγματα ηρεμούν, θα πρέπει θα καθίσετε και να κάνετε απολογισμό των όσων ζήσατε. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι χρειάζεται να δείτε τα πράγματα με ψύχραιμο μάτι. Δεν μπορείτε να εξακολουθείτε να λέτε ότι αγαπάτε ή σας αγαπούν όταν δεν βλέπετε έμπρακτα κάτι αντίστοιχο. Οπότε, ένα κι ένα κάνουν δύο, και πράξτε τα δέοντα!

 

Εσείς οι Ζυγοί θα πρέπει να τακτοποιήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, που ταράχτηκε με γεγονότα που δεν μπορούσατε να τα ελέγξετε ή από σχέσεις που τελικά το μόνο που είχαν να σας δώσουν, ήταν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Τώρα όμως, το μυαλό σας καθαρίζει και θα πρέπει με αντικειμενικό και ορθολογικό τρόπο να δείτε τελικά τι θέλετε από τις σχέσεις και τις συνεργασίες, πρωτίστως για να είστε εσείς καλά. Αν τα καταφέρετε, θα ανταμοιφθείτε με την ιδανική σχέση.

 

Εσείς οι Σκορπιοί, τώρα που ο Πλούτωνας ορθοδρόμησε, θα νιώσετε το μυαλό σας να καθαρίζει από τις εμμονές που σας είχαν πιάσει. Τώρα μπορείτε σιγά σιγά να επαναφέρετε την τάξη στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, που τις είχατε φθάσει με την πολύ κακή συμπεριφορά σας, στα όριά τους. Βάλτε λοιπόν φρένο στις εξάρσεις σας, και φέρτε την λογική στο προσκήνιο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να συμμαζέψετε το χάος που δημιουργήσατε.

 

Εσείς οι Τοξότες, η ανασφάλεια, τόσο στον ερωτικό όσο και στον οικονομικό τομέα, σας έκαναν επιθετικούς κι επιθετικές σε όσους σας έλεγαν ότι δεν βαδίζετε καλά. Τελικά, το μόνο που καταφέρατε είναι να προκαλέσετε βλάβη στον γάμο σας, στις επαγγελματικές σχέσεις, ακόμη και στον κοινωνικό σας περίγυρο. Τώρα θα πρέπει να βρείτε το σθένος να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, το οποία ναι μεν θα διορθωθούν, αλλά με πολύ κόπο και με την πίκρα πάντα να υπάρχει στο υπόβαθρο. Οικονομικά όμως, θα φτιάξουν τα πράγματα με μία επιτυχημένη συνεργασία.

 

Ό,τι και να πει κανείς για εσάς τους Αιγόκερους, λίγο θα είναι είναι, καθώς δεν μπορούν να περιγραφούν οι δυσκολίες που ζήσατε, και οι οποίες σας στοίχησαν σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα όμως, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε την ζημιά που έγινε στις σχέσεις σας, με τα να δείτε τελικά τι έφταιξε και επηρεαστήκατε τόσο πολύ. Με την λογική, ως βάση των αποφάσεών σας, θα πετύχετε την -έστω και δύσκολη- επιδιόρθωση των σχέσεών σας, ειδικά μάλιστα με άτομα που μένουν μακρυά σας.   

 

Εσείς οι Υδροχόοι, θα έχετε το δύσκολο έργο να επιδιορθώσετε σχέσεις που με την συμπεριφορά σας τις διαλύσατε. Ακόμη κι αν αναγνωρίσατε ότι αυτό που κάνατε, ουσιαστικά ήταν μία επίθεση προς όλους κι όλα (την οποία εσείς την βαπτίσατε επανάσταση και ρήξη με το παλαιό), πολύ δύσκολα οι σχέσεις σας θα επανέλθουν σε καλό επίπεδο. Σε αυτήν την περίπτωση, το σεξ μπορεί να σας βοηθήσει, ακόμη κι αν δυσανασχετήσετε με την προοπτική.

 

Εσείς οι Ιχθύες, το προηγούμενο διάστημα, οι φόβοι πλημμύρισαν το μυαλό σας με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τί κάνετε, να γκρινιάζετε και να επικρίνετε τους πάντες και τα πάντα. Το καλό είναι πως τώρα που η λογική επιστρέφει, και που μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο καλά, θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε έως ένα σημείο τις σχέσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές, καθώς η ζημιά έγινε. Από εδώ κι εμπρός, θα πρέπει να παλεύετε μέρα με την ημέρα, χιλιοστό με το χιλιοστό, ώστε να κερδίσετε και πάλι την εμπιστοσύνη των ανθρώπων.   

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan