Στις 9 Ιουνίου αναμένεται η Πανσέληνος του μήνα. Πώς θα μας επηρεάσει; Αναλυτικά στο άρθρο που ακολουθεί, από τον Άγγελο Πέτσιο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ.

 Την Παρασκευή, 9 Ιουνίου, στις 16.10 το απόγευμα, πραγματοποιείται Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Δίδυμων. Επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί μεταξύ, 7 και 9 Μαρτίου, 8 και 10 Ιουνίου, 10 και 12 Σεπτεμβρίου, 19 και 21 Δεκεμβρίου. Επηρεάζει επίσης, εσάς που έχετε πλανήτες, σημεία ή μεσοδιαστήματα στην 19η μοίρα των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) και στην 21η μοίρα Καρκίνου-Αιγόκερω από αντισκιά.

  Η Πανσέληνος αυτή, θα ήταν αρκετά χαλαρή, χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό, εάν δεν ήταν αυτό ακριβώς που πρέπει nα προσέξουμε. Οι ζωές μας, λόγω των πιέσεων που έχουμε δεχθεί, έχουν περιπέσει σε αδράνεια. Σερνόμαστε από την μία κατάσταση στην άλλη. Όχι πια! Κάτι θα συμβεί στις ζωές μας (ανάλογα το τί επηρεάζει η Πανσέληνος) και θα μας ταρακουνήσει άσχημα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται απλά να υπάρχουμε. Πρέπει να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε, έστω και αν στην πορεία καούμε. Σημασία έχει να παλέψουμε, και μέσα από την πάλη να ζήσουμε!

 

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στα όρια 2ου-3ου και 8ου-9ου Οίκων. Ωροσκόπο έχουμε στον Ζυγό, με τον κυβερνήτη του Ωροσκόπου, να βρίσκεται στον Ταύρο και στον 7ο Οίκο. Επίσης, ο Ωροσκόπος βρίσκεται επάνω στον απλανή αστέρα Σπίκα.

 Αυτό που θέλει να μας πει η Πανσέληνος είναι, ότι αρκετά με την απάθειά μας, με το να σέρνουμε την ύπαρξή μας από γεγονός σε γεγονός, με το να μας κάνουν ό,τι θέλουν επειδή τα έχουμε παρατήσει. Είναι καιρός λοιπόν, να βρούμε την αξιοπρέπειά μας, ακόμη κι αν καούμε. Καλύτερα να ζήσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, παρά ως σκλάβοι. Αν καταφέρουμε να ξεφύγουμε από την νωθρότητα, τότε θα έλθει η ανάπτυξη και η ευημερία.

 Η Πανσέληνος στα όρια 2ου-3ου και 8ου-9ου Οίκων, υποδηλώνει για άλλη μία φορά οικονομικά μέτρα και αντίστοιχη νομοθεσία. Το κακό είναι, πως για άλλη μία φορά δεν θα υπάρξει επισήμως συμφωνία. Πρακτικά έχουν όλα συμβεί. Ο Λαός θα στραφεί σε μία αντιπολίτευση που ουσιαστικά δεν έχει κάτι να του προτείνει. Για αυτό, η πίστη στα Θεία και η αξιοπρέπειά μας, θα είναι αυτά που θα δώσουν νόημα στην ανούσια ζωή μας.

  

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΑ ΖΩΔΙΑ;

Εσείς οι Κριοί, θα πρέπει να ξεφύγετε από την νωθρότητα που σας έχει καταβάλει, και να κλείσετε τον κύκλο της απραξίας. Κάποια πράγματα μπορείτε να τα έχετε, αρκεί να έχετε την θέληση. Ο αγώνας θα είναι σκληρός, και μόνο οι δυνατοί θα επιβιώσουν. Είστε λοιπόν έτοιμοι κι έτοιμες για να αναλάβετε την πρόκληση;

  

Εσείς οι Ταύροι, κυριολεκτικά, έχετε εγκλωβιστεί σε έναν φαύλο κύκλο ανάγκης, ολοένα και περισσότερων χρημάτων ή ολοένα και περισσότερης ανάγκης για ασφάλεια. Αν είναι να περιμένετε να σας προσφερθούν, θα περιμένετε χρόνια ολόκληρα. Αντί αυτού δοκιμάστε, να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας δυνατότητες.

 

 Εσείς οι Δίδυμοι, καιρός είναι να σταματήσετε να σέρνετε την ύπαρξή σας από εδώ κι από εκεί. Πρέπει να καταλάβετε πως πρέπει να δραστηριοποιηθείτε και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε, ειδικά στα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αν καθίσετε και δεν κάνετε κάτι για αυτό, σύντομα θα περάσετε στην αφάνεια και όσο κι αν κλαυτείτε δεν θα αλλάξει τίποτα.

 

 Εσείς οι Καρκίνοι, είναι καιρός να σταματήσετε να κάθεστε και να περιμένετε πότε θα έλθουν οι καλύτερες ημέρες. Οι καλύτερες ημέρες είναι τώρα, επειδή εσείς τις δημιουργείτε. Για να αποκτήσετε αυτά που θέλετε, θα πρέπει να εργασθείτε σκληρά, κι ας κάνετε λάθη. Λάθη δεν κάνει εκείνος που δεν κάνει τίποτα απολύτως. Εμπρός λοιπόν, δράση!

 

 Εσείς οι Λέοντες, με την Πανσέληνο αυτή, θα καταλάβετε ότι φθάσατε σε ένα αδιέξοδο όσον αφορά τους στόχους που είχατε θέσει ή τις ελπίδες που είχατε για ένα θέμα σας. Πρακτικά, εάν θέλετε να νιώσετε ζωντανοί και ζωντανές, είναι καιρός να δημιουργήσετε, να ερωτευθείτε, να ξεκινήσετε από την αρχή, να διασκεδάσετε, να κάνετε ένα παιδί. Μόνο τότε θα βρει νόημα ξανά η ζωή σας.

  

Εσείς οι Παρθένοι, θα διαπιστώσετε ότι η ζωή σας έφθασε σε ένα σημείο που πλέον δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε, ούτε να κερδίσετε. Επειδή είστε άνθρωποι που δεν αλλάζετε εύκολα συνήθειες, θα διαπιστώσετε ότι δεν λαμβάνετε πια κανενός είδους ευχαρίστηση. Για να αλλάξει η κατάσταση θα πρέπει να αλλάξετε εσείς. Καιρός είναι να κάνετε το πρώτο βήμα σε μία άλλη κατεύθυνση.

 

 Εσείς οι Ζυγοί, με αυτήν την Πανσέληνο, θα διαπιστώσετε τα αυτονόητα. Καιρός είναι να εγκαταλείψετε τις “μεγάλες ιδέες” που έχετε για τους εαυτούς σας, και να κοιτάξετε να εργασθείτε ξανά, και μάλιστα σκληρά. Όσο θα διατηρείτε την θέση του “εγώ να κάνω αυτό;”, τόσο θα εμφανίζεστε ως ξεπεσμένοι ευγενείς. Διαλέξτε λοιπόν τι θέλετε, μία ζωή με αγώνα, ή μία αδιάφορη ζωή;

  

Εσείς οι Σκορπιοί θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα χρήματα και η ασφάλεια τελείωσαν. Μην περιμένετε τώρα να διαπιστώσετε κάτι που όλος ο κόσμος ήδη το ξέρει. Ξυπνήστε και χρησιμοποιείστε τις ικανότητές σας στο να κερδίζετε χρήματα, ακόμη κι αν για ένα διάστημα χρειαστεί να εργασθείτε σε κατώτερες των δυνατοτήτων σας εργασίες.

  

Εσείς οι Τοξότες είναι καιρός να σταματήσετε να ασχολείστε με άτομα ή συνεργασίες που τίποτα άλλο δεν έχουν να σας προσφέρουν. Με το να επιμένετε σε “νεκρές” καταστάσεις, το μόνο που κερδίζετε είναι να σέρνετε την καταραμένη σας ύπαρξη, χωρίς σκοπό, χωρίς ελπίδα. Καιρός λοιπόν, να δείτε τα πράγματα απλά και να κοιτάξετε το μέλλον σας. Μπορεί να ιδρώσετε αρκετά, αλλά καλό θα σας κάνει.

 

 Εσείς οι Αιγόκεροι, θα βρεθείτε στην δύσκολη θέση να ανακαλύψετε πως ό,τι έχετε κάνει μέχρι τώρα, σας έχει οδηγήσει σε ένα απέραντο τέλμα. Η μονοτονία, η ρουτίνα, τα ίδια επαναλαμβανόμενα λάθη, σας έχουν οδηγήσει απλά να υπάρχετε, και όχι να ζείτε. Δεν νομίζετε ότι είναι καιρός αυτός ο φαύλος κύκλος να κλείσει, και να ανοίξει ένας νέος, γεμάτος αγώνα και πάθος;

 

 Εσείς οι Υδροχόοι, θα ανακαλύψετε ότι στον έρωτα δεν έχετε επιτυχίες. Γιατί άραγε; Το λάθος που κάνετε είναι πως εμμένετε σε καταστάσεις που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν ή απλά σε νοοτροπίες που δεν σας δίνουν κάτι καινούριο. Αν θέλετε την ευτυχία και την ελπίδα να ανατείλει στις ζωές σας, ένας είναι ο δρόμος, το καινούριο!

 

 Εσείς οι Ιχθύες, θα πρέπει να εγκαταλείψετε την συμβατική σας ζωή, και το να φοβάστε να εκδηλωθείτε. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να ζείτε σε μία ατελείωτη ημέρα της μαρμότας. Φθάνει πια. Καιρός να πάρετε την ζωή σας στα χέρια σας και να παλέψετε, ακόμη κι αν δεχθείτε χαστούκια. Σημασία έχει να λύσετε τα δεσμά που εσείς οι ίδιοι και οι ίδιες έχετε βάλει επάνω σας.  

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan