Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Εσείς οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να αλλάξετε μοτίβο και να επαναστήσετε σε οτιδήποτε σας περιορίζει ή σας καταπιέζει. Η επανάσταση μπορεί να πάρει σεξουαλική μορφή, μπορεί απλά να λέτε όχι σε οτιδήποτε δεν σας αρέσει, ακόμη και να προκαλείτε προβλήματα στην εργασία σας. Για αυτό, προσπαθείστε όσο μπορείτε να διατηρήσετε υπό έλεγχο τις εξάρσεις σας. Ευτυχώς που θα έχετε τους φίλους σας δίπλα σας να σας υπενθυμίζουν τα αυτονόητα.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε έναν πολύ καλό μήνα διότι η επαγγελματική άνοδος θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας, ακόμη και να βάλετε κάποια χρήματα στον λογαριασμό σας αντί να τα φάτε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε ένα φλερτ που ξεκινάει αυτόν τον μήνα διότι θα σας προκαλέσει προβλήματα. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να χωρίσετε εάν δεν είστε διακριτικοί. Αν είστε ελεύθεροι, μην περιμένετε να κάνετε σχέση με το άτομο που θα γνωρίσετε, όχι γιατί έχετε κάτι αλλά διότι τα ροζ σύννεφα της περιόδου δεν θα σας αφήσουν να δείτε την πλήρη εικόνα. 


Εσείς οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, θα σπάσετε το κεφάλι σας για να βρείτε λύσεις σε άλυτα προβλήματα του παρελθόντος. Αν καθίσετε ήρεμα και σκεφτείτε τα αίτια και όχι τις αφορμές, τότε θα τα καταφέρετε. Αν σταθείτε μόνο στις αφορμές το μόνο που θα καταφέρετε είναι να αποκτήσετε πονοκέφαλο. Επίσης, οι λύσεις που πρέπει να βρείτε θα πρέπει πρωτίστως να έχουν εφαρμογή σε εσάς και μετά στους άλλους.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, γενικά θα έχετε μία περίοδο απομόνωσης, επειδή το μόνο που θα σας ενδιαφέρει θα είναι να είστε καλά εσείς. Για αυτό θα αρνηθείτε να βγείτε έξω από το σπίτι σας, θα έχετε επαφές μόνο με άτομα που συμφωνούν με τις απόψεις σας, αλλά και θα μπορέσετε να κατευθύνετε όλη σας την ενέργεια στην επίτευξη των θέλω σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε ασφυκτική πίεση από τις επιταγές της πραγματικότητας, για αυτό θα προσπαθήσετε να χαθείτε στην φαντασίωση του έρωτα ή να περνάτε ατελείωτες ώρες με τους φίλους σας.


Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που για εσάς τους Δίδυμους οι μηχανές της ζωής θα πάρουν εμπρός. Με γνώμονα την προσωπική σας πρόοδο θα κοιτάξετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, αλλά πάντα με φινέτσα και χάρη. Κάποιοι μπορεί να σας χαρακτηρίσουν ως επαναστάτες χωρίς αιτία αλλά η πραγματικότητα μόνο επαναστατική δεν θα είναι. Στην πραγματικότητα αγαπάτε και τιμάτε την οικογένειά σας, σέβεστε τους γονείς και τους εργοδότες σας, και γενικά τις παραδόσεις. Απλά, τώρα είναι ο καιρός να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να σώσετε τον γάμο σας ή να βρείτε άτομο που πληροί τις προϋποθέσεις για να κάνετε σοβαρή σχέση μαζί του.


Εσείς οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, θα βάλετε την λογική να εργαστεί για εσάς. Εάν καταφέρετε να σκεφθείτε λογικά, θα έρθετε σε επαφή με όλα εκείνα τα άτομα που συνεργαζόσασταν ή που ήσασταν μαζί, και θα κάνετε κάποιου είδους συμφωνία ή ξεκαθάρισμα. Αν οι άλλοι σας προσεγγίσουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, να καθίσετε να τους ακούσετε. Ίσως να είναι αυτά που περιμένετε να ακούσετε!

Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι ημέρες της κακοδαιμονίας τελειώνουν. Για αυτό θα δείτε το γέλιο να επιστρέφει και ότι έχετε λόγους για να χαίρεστε. Παράλληλα, όσοι σας ενοχλούν, θα έχουν να αντιμετωπίσουν την ειρωνεία και τον σαρκασμό σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε πλήρως τον αντίκτυπο των περιορισμών που σας θέτουν οι Άλλοι ή τις περιορισμένες δυνατότητες τους. Πρέπει, επιτέλους, να σκεφτείτε με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον και να μην γίνεστε θύματα.


Εσείς οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να αποφασίσετε που θα δώσετε έμφαση, στην φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων, ή στην εργασία; Τα επαγγελματικά σας αυτό το διάστημα θα πετάνε. Και από την άλλη, το ταίρι σας σας έχει ανάγκη. Η επιλογή είναι δική σας αλλά να ξέρετε πως και τα δύο μαζί δεν θα τα έχετε. 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε το μυαλό σας στην εύρεση συντρόφου ή ικανών συνεργατών, αλλά, εάν δεν κοιτάξετε να οργανώσετε σωστά τη ζωή και τα επαγγελματικά σας, δεν θα μπορέσετε να πατήσετε γερά στα πόδια σας, οπότε και δεν θα μακροημερεύουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε καταπληκτικά νέα όσον αφορά τις σχέσεις σας. Το Σύμπαν σας βοηθάει επιτέλους να έχετε το ταίρι που σας αξίζει. Οι δεσμευμένοι, ετοιμαστείτε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε σωστά με το ταίρι σας. Επίσης, αν θέλετε να κάνετε πρόταση γάμου, προχωρήσετε ελεύθερα.


Ο συγκεκριμένος μήνας θα έχει για εσάς τους Παρθένους μεικτές επιρροές. Οι δεσμευμένοι, προσέξτε, διότι τώρα μπορεί να μάθετε ότι το ταίρι σας σας απατά (και να γίνει ο κακός χαμός). Οι ελεύθεροι, θα πέσετε επάνω σε συντρόφους που θέλουν αγκαλίτσες και φιλάκια, την ώρα που εσείς θέλετε ελευθερία, κίνηση, πνευματικότητα. Οπότε λογικό είναι να έχετε εντάσεις. Γενικά, να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε διότι άνετα μπορεί να πέσετε θύματα εξαπάτησης. Επίσης, σε εσάς θα πέσει ο κλήρος να προχωρήσετε καταστάσεις, διότι αν περιμένετε από τους άλλους, έτσι όπως θα είναι χαμένοι, σωθήκατε.  


Αυτόν τον μήνα εσείς οι Ζυγοί θα πρέπει να αφήσετε πίσω τις φαντασιώσεις όσο κι αν αυτές είναι τόσο ελκυστικές. Πρέπει να φτιάξετε τις ζωές σας, ελεύθερα και δημιουργικά. Όσο παραμένετε στάσιμοι, μέσα στην ρουτίνα και μέσα στον φόβο, τόσο θα αρρωσταίνετε! Ακούστε τις συμβουλές των ανθρώπων εκείνων που σας παροτρύνουν να αναλάβετε δράση και δεν θα χάσετε!  


Έντονα ερωτικός και δημιουργικός θα είναι ο Φεβρουάριος για εσάς τους Σκορπιούς, ειδικά για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Το Σύμπαν φαίνεται ότι σας χαρίζει αρκετή χαρά ως αντιστάθμισμα για όσα έχετε περάσει. Ευτυχώς που τα μυαλά σας δεν πρόκειται να πάρουν αέρα οπότε και η περίοδος αυτή θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια και θα χαλαρώσει το μυαλό σας από τις διάφορες σκέψεις. Οι ελεύθεροι χαλαρώστε και αφεθείτε, λέγοντας ναι σε όποια πρόταση σας γίνει ή πλησιάζοντας το άτομο που σας ενδιαφέρει χωρίς διάθεση για παιγνίδια εξουσίας. Οι δεσμευμένοι θα έχει ελαφρά δυσκολότερο έργο καθώς το ταίρι σας δεν θα συμμερίζεται την τόση σας χαρά, αλλά θα κάνει ό,τι του πείτε. 


Εσείς οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, ξεκινάτε μία περίοδο όπου για να χαρείτε πραγματικά στην ζωή σας θα πρέπει να πετάξετε από επάνω σας όλα τα βάρη του παρελθόντος, και κυρίως όλα τα τραύματα που δεχθήκατε από την παιδική σας ηλικία και μέχρι τώρα. Πρέπει να κάνετε την δική σας επανάσταση, η οποία θα συνοδευτεί από έκρηξη χαράς, δημιουργίας, έρωτα και σεξ! Αν όμως μείνετε σε αυτά που σας πληγώνουν, θα κάνετε κι εσείς ακριβώς το ίδιο, θα πληγώσετε τους ανθρώπους γύρω σας μόνο και μόνο για να νιώσουν ό,τι νιώθετε κι εσείς, κι έτσι να αντλήσετε μία διεστραμμένη αίσθηση ευχαρίστησης. 

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε την καρδιά σας να φουσκώνει από χαρά και λύπη ταυτόχρονα καθώς θα θελήσετε να ζήσετε τον έρωτα με την μοναδικότητα που τον διακρίνει. Το πρόβλημα είναι πως επειδή είστε πύρινο ζώδιο δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με αποτέλεσμα οι άλλοι να παρεξηγούν τις προθέσεις σας. Αυτό θα συμβεί και τώρα. Αν θέλετε να ζήσετε αυτό που σας δίνει το Σύμπαν φροντίστε να είστε λιγότερο εγωιστές και περισσότερο διαλλακτικοί στα θέλω των άλλων.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα ζήσετε κι εσείς το έντονα ερωτικό κλίμα των επόμενων ημερών με μία όμως διαφορά, ότι για κανέναν λόγο δεν θα θέλετε να δεσμευθείτε. Γενικά, η επιθυμία σας θα είναι ο ελεύθερος έρωτας για αυτό και θα επιλέξετε αντίστοιχα άτομα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα αρχίσετε να λοξοκοιτάτε. 
Εσείς οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, ήλθε η στιγμή που πρέπει να τα βάλετε όλα κάτω και να πείτε στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας τί ακριβώς θέλετε από εκείνους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ανοιχθείτε σε εκείνους με ήρεμο και λογικό τρόπο. Πολλοί από εσάς φέρετε τραύματα στην ψυχή σας που σας εμποδίζουν να έχετε μία φυσιολογική ζωή. Μιλήστε για αυτά και δεν θα χάσετε! Επίσης, αν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει στην ζωή σας δυναμικά.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, επί τέλους, ξεφύγατε μία και καλή από τα δίκτυα του παρελθόντος! Τώρα είναι η στιγμή να ονειρευτείτε το καινούριο, να ερωτευθείτε, να δημιουργήσετε. Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίσετε κόσμο που κυριολεκτικά θα σας μαγέψει. Αυτό είναι καλό για προσωπικές γνωριμίες, κακό όταν πρόκειται για οικονομικές δοσοληψίες. Φροντίστε λοιπόν να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να χαλαρώσετε λίγο από την πίεση που δεχτήκατε τον προηγούμενο μήνα, ίσως πηγαίνοντας ένα ταξείδι ή απλά βγαίνοντας έξω. Μόλις ηρεμήσετε αρκετά, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση των λογαριασμών σας, της αλληλογραφίας σας, των συμβολαίων που έχετε να κάνετε, ακόμη και να απαντήσετε σε μηνύματα. Κάποιοι τυχεροί από εσάς, θα δείτε την γνωριμία που κάνατε ή την σχέση σας να δυναμώνει και να γίνεται παθιασμένη.


Για εσάς τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, ήλθε ο καιρός να δώσετε την φροντίδα σας μόνο εκεί που θέλετε και πουθενά αλλού. Αρκετά δώσατε! Τώρα πρέπει να πάρετε πίσω! Πρέπει κι εσείς κάποια στιγμή να νιώσετε ότι αξίζει να σας φροντίζουν όπως το κάνετε εσείς χωρίς να υπολογίζετε όρια ή περιορισμούς. Παράλληλα, θα ξυπνήσει η λίμπιντό σας, και την οποία θα φροντίσετε άμεσα να καλύψετε. Επιθυμητά θα είναι τα άτομα που θα λαχταρούν να ζήσουν την στιγμή και που ξέρουν να εκτιμούν την ελευθερία.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αυτόν τον μήνα, θα παλινδρομείτε  ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τις ανάγκες της οικογενείας σας. Στην προκειμένη περίπτωση καλό θα ήταν να κοιτάξετε τα του οίκου σας διότι αν ασχοληθείτε με τον εαυτό σας θα κάνετε απερίσκεπτες επιλογές και οι οποίες μπορούν να σας εκθέσουν.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα συνδυάσετε πολλές αρετές μαζί, κάτι που θα σας κάνει ξεχωριστούς. Θα δείξετε στον κόσμο πόσο αριστοκρατικοί είστε, ότι είστε πνευματικά ανεπτυγμένοι, γενναιόδωροι με μέτρο, καλλιεργημένοι, με εκλεπτισμένα γούστα, με σεβασμό απέναντι στις παραδόσεις χωρίς όμως αγκυλώσεις, ευγενικοί και καλοσυνάτοι με τον κόσμο. Οι δεσμευμένοι θα έχετε μία πολύ καλή περίοδο με το ταίρι σας, καθώς θα του δείξετε έμπρακτα ότι είστε εκεί να τον ή την προστατεύετε και ότι θα κάνετε τα πάντα να είναι καλά!


Εσείς οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε γενικά έναν ήσυχο μήνα. Για λίγες μόνο ημέρες θα περάσει ο Ερμής από το ζώδιό σας και τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας με την Εφορία, να μιλήσετε με φίλους σας, να βγείτε με παρέες και να διασκεδάσετε. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε να μαθαίνετε κάτι καινούριο.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε έναν ιδιαίτερο ερωτικό μήνα αλλά θέλει προσοχή διότι όταν σας κτυπάει το βέλος του έρωτα χάνετε το μέτρο και βυθίζεστε στο συναίσθημα, το οποίο από την φύση του είναι παράλογο και χαοτικό. Οι ελεύθεροι μπορείτε να απολαύσετε αυτό το διάστημα αρκεί να μην κάνετε πράγματα που θα σας χαλάσουν την δημόσια εικόνα σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε πρόβλημα επειδή το ταίρι σας δεν θα μπορεί καταλάβει αυτό που νιώθετε και θα δείχνει στα μάτια σας αποστασιοποιημένος.    

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα αποφασίσετε πως η ζωή είναι πάρα πολύ όμορφη για να καθίσετε να ασχοληθείτε με τους τύπους, τους περιορισμούς, και γενικά τα μη. Αν είστε ελεύθεροι, αυτήν την περίοδο όσο κι αν σας φανεί παράξενο, δεν θα ψάξετε για σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι, δεν θα ασχοληθείτε άλλο με τις ανάγκες του ή της συντρόφου σας. Έτσι, για αλλαγή, ας το κάνει εκείνος ή εκείνη μία φορά. Πέρα από όλα αυτά, σύντομα θα σας απασχολήσει η εργασία σας καθώς και ευκαιρίες εμφανίζονται στον ορίζοντα αλλά και ανεβαίνουν οι εργασιακοί ρυθμοί, το οποίο σημαίνει και ευχαρίστηση αλλά και κούραση μαζί. 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan