Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Ο Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στον Ταύρο, επηρεάζοντας κατά κόρον τα πρώτα δεκαήμερα των σταθερών ζωδίων, και από τον Ιούλιο για λίγο χρονικό διάστημα τα δεύτερα δεκαήμερα, καθώς τον Αύγουστο ο πλανήτης αναδρομεί. Μέχρι τον Μάιο θα έχει όψη με τους Δεσμούς της Σελήνης, το οποίο σημαίνει ότι η επιρροή του πλανήτη θα έχει μαζικό χαρακτήρα, οπότε και θα δούμε αρκετές ανατροπές σε αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα. Όμως, επειδή είναι μαλακή η όψη που θα κάνει όλο αυτό το διάστημα, θα μπορέσουμε με κάποιον τρόπο να περάσουμε τις εμπειρίες μας στην επόμενη φάση των όσων ετοιμάζει για εμάς το Σύμπαν, δημιουργώντας έτσι μία καλή γέφυρα μεταξύ του παλαιού και του νέου. Από εκεί και πέρα, και μέχρι την αναδρόμισή του, θα λειτουργεί επάνω μας ως βοηθός ή ως κατεργάρης, ανάλογα με το ωροσκόπιο μας και το τί επηρεάζει. 


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Το μήνυμα του Ουρανού είναι πολύ απλό. Όσοι έχουν αγνή καρδιά θα ευλογηθούν με έναν έρωτα που θα υπερβαίνει την ηλικία, τους περιορισμούς, τις απαγορεύσεις. Ιδιαίτερα οι μέσες και οι μεγαλύτερες ηλικίες μπορούν να βρουν έναν ή μία σύντροφο ζωής, ενώ οι νεότερες θα διαπιστώσουν ότι η ηλικία είναι κάτι τεχνητό και ότι αν νιώθεις έντονα συναισθήματα για τον άλλον ή την άλλη, δεν υπάρχουν μη. 


Όσοι από εσάς έχετε θετικές όψεις στο ωροσκόπιό σας, το μυαλό σας θα δουλέψει στο 110%. Το αποτέλεσμα θα είναι να έχετε καταπληκτικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να καταστρώσετε σχέδια για το μέλλον, ειδικά εάν θέλετε να κάνετε κάτι προσωπικά δικό σας ή να δημιουργήσετε οικογένεια. Ο Ουρανός θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από παρατεταμένη αναμονή και να προχωρήσετε σε έργα. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κάνετε κάποιον συνεταιρισμό, κυρίως με μέλη της οικογενείας σας, 


Όσοι από εσάς έχετε αρνητικές όψεις στο ωροσκόπιό σας, θα δυσκολευτείτε κυρίως στην διαχείριση των οικονομικών σας. Καλό θα είναι να προσέξετε τα έξοδά σας, διότι η παραμικρή αύξηση αυτών θα σας βγάλει σύντομα εκτός προϋπολογισμού. Κάποιοι από εσάς μπορεί να μπλέξετε ή να πέσετε θύματα μηχανορραφιών. Αν και θα θελήσετε να απαντήσετε στις προκλήσεις, καλό θα ήταν να το αποφύγετε. Η ανοικτή σύγκρουση θα φέρει την ήττα. Εσείς οι Κριοί, σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε μία στροφή προς τον εσωτερικό σας κόσμο. Μέσα από την ενδοσκόπηση αυτή, θα διαπιστώσετε ότι η ασφάλεια που ψάχνετε δεν θα έλθει μέσα από την επαγγελματική σας καταξίωση αλλά από το να είστε ψυχικά ισορροπημένοι. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρείτε το σημείο εκείνο όπου το συναίσθημα και η λογική ισορροπούν. Μόλις το βρείτε θα αγαπήσετε ξανά τον εαυτό σας, την καταγωγή σας, την οικογένειά σας. Κάποιοι από εσάς, λόγω αυτής της ψυχικής ηρεμίας, θα κοιτάξετε την οικογένειά σας ή θα φροντίσετε να αποκτήσετε οικογένεια. Μπορεί επίσης να βρείτε τον χρόνο που σας έλειπε λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων προκειμένου να τον αφιερώσετε στην οικογένειά σας. Σε γενικό επίπεδο, ήρθε η εποχή να επενδύσετε σωστά όσα χρήματα έχετε. Με σύνεση και προσοχή, μπορείτε να αυξήσετε την ακίνητη περιουσία σας. Επίσης, είναι καλή περίοδος να δείτε τα επαγγελματικά σας λάθη και να τα διορθώσετε. 


Εσείς οι Ταύροι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα βιώσετε έντονα την ενέργεια του Ουρανού, ο οποίος σας ζητά να αλλάξετε νοοτροπία και να αγκαλιάσετε έναν κόσμο που προσφέρει νέες εμπειρίες, χωρίς όμως να απεμπολήσετε τα βασικά σας πιστεύω. Οι ανατροπές που θα έχετε θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μοναδικές εμπειρίες, αλλά και να σας βάλουν σε διαδικασία κίνησης, κάτι που στο ζώδιό σας δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Ο Ουρανός θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το παρωχημένο μοτίβο της αναζήτησης επαγγελματικής και οικονομικής σταθερότητας που αργά ή γρήγορα σας βυθίζει σε τελμα, και να κυνηγήσετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας! Μπορείτε άνετα να κάνετε την δική σας επιχείρηση, να ασχοληθείτε με την Τέχνη, αλλά κυρίως, να αναλάβετε μία θέση όπου θα μπορέσετε να μεταλαμπαδεύσετε τις εμπειρίες σας. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε τον έρωτα για άτομο με το οποίο έχετε διαφορά ηλικίας και με το οποίο μπορεί να περνάτε πολύ χρόνο επικοινωνώντας ή ταξιδεύοντας. Να ξέρετε όμως ότι αυτούς του είδους σχέσεις, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, δεν έχουν ευτυχισμένο τέλος, είναι όμως εμπειρία ζωής. 


Εσείς οι Δίδυμοι, θα μπείτε στην διαδικασία να αποφασίσετε τελικά τι θέλετε να κρατήσετε στην ζωή σας και τι θέλετε να πετάξετε. Η απόφαση για κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολη καθώς φοβάστε να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν μόνιμο αποτέλεσμα. Όμως όσο τις αναβάλετε τόσο θα νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση που σας πνίγει. Οι περισσότεροι από εσάς θα επιλέξετε τον δρόμο της σιωπής και απλά θα αντιμετωπίσετε ό,τι έλθει με στωικότητα. Εσείς που θα επιλέξετε να ακούσετε το ένστικτό σας, θα διαπιστώσετε ότι ο Ουρανός θα σας βοηθήσει να σπάσετε τις αλυσσίδες σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μία γυναίκα μπορεί να γίνει ο καταλύτης για αυτού του είδους τις εξελίξεις. Μπορεί επίσης να μπλέξετε σε μία ερωτική ιστορία από το παρελθόν, η οποία όμως είτε θα μείνει σε πλατωνικό επίπεδο είτε θα είναι παράνομη. Μία μικρή μερίδα από εσάς θα κλείσει έναν κύκλο προσωπικής απώλειας και θα προχωρήσετε με την ζωή σας. 


Εσείς οι Καρκίνοι θα κληθείτε να σπάσετε τον φαύλο κύκλο των κακών σχέσεων και συνεργασιών σας και να ακολουθήσετε την δική σας ανεξάρτητη πορεία. Ο Ουρανός θα σας βοηθήσει το επόμενο διάστημα και να κοινωνικοποιηθείτε αλλά και κυρίως να ανακαλύψετε ότι σε κάποια πράγματα στην ζωή, μπορείτε και μόνοι σας! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πορευτείτε μόνοι σας εντελώς, αλλά ότι τις εξελίξεις θα τις ορίζετε εσείς αντί οι άλλοι. Η περίοδος αυτή ευνοεί το να φύγετε από μία εταιρεία ή μία ομάδα ή από έναν συνεταιρισμό και να κάνετε την δική σας επιχείρηση ή να βρείτε καινούργια θέση. Το γεγονός ότι έχετε την πείρα από τις προηγούμενες εμπειρίες σας θα σας κάνει άκρως επιθυμητούς ή θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε ταχύτερα. Αν ετοιμάζεστε για χωρισμό, φροντίστε να είστε ξεκάθαροι και διπλωματικοί. Η ανοικτή σύγκρουση και οι γκρίζες ζώνες μάλλον θα σας φέρουν την ήττα. Αν πάλι ενδιαφέρεστε να τα βρείτε ξανά με ένα άτομο, φροντίστε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας διότι το παλαιό, όπως και να το κάνουμε, δεν έχει εκείνο το έντονο που έχει το καινούριο.


Εσείς οι Λέοντες θα κληθείτε να ακολουθήσετε δύο δρόμους. Ο ένας αφορά τα επαγγελματικά σας και ο άλλος το πως βλέπετε την ζωή σας να εξελίσσεται. Η ζωή σας από την ημέρα που ο Ουρανός μπήκε στον Δέκατο Ηλιακό σας Οίκο έχει γίνει χαοτική. Οι αλλαγές παίρνουν και δίνουν, άλλοτε με θετικό τρόπο άλλοτε με αρνητικό. Μετα το διάστημα της αναδρόμησης, ο Ουρανός ξεκινά και πάλι τη πορεία του και σας φέρνει αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις. Είναι καιρός να σταματήσετε να σκέφτεστε το πώς θα επαναφέρετε την τάξη στην καθημερινότητά σας και να αποδεχθείτε ότι η ζωή γίνεται καλύτερη όταν υπάρχουν αλλαγές. Μέσα από αυτές μαθαίνουμε και ωριμάζουμε, γινόμαστε πραγματικά οι εαυτοί μας. Επαγγελματικά, αντιμετωπίζετε το δίλημμα να παραμείνετε εκεί που βρίσκεστε ή να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας. Το γεγονός ότι η εργασία που κάνετε τώρα σας δίνει τα χρήματα που επιθυμείτε, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι σας ικανοποιεί απόλυτα. Όπως και να έχει, καλό θα είναι να σπάσετε τον φαύλο κύκλο της δυσαρέσκειας, και να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε τον δικό σας δρόμο.


Για εσάς τους Παρθένους είναι τώρα η εποχή να κάνετε το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός και να αλλάξετε παρωχημένες νοοτροπίες, σκέψεις, απόψεις, και να δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας ώστε να κάνετε την δική σας, προσωπική επέκταση. Το βασικό χαρακτηριστικό της περιόδου θα είναι η αναζήτηση της ελευθερίας σας και η δοκιμή νέων πραγμάτων κι εμπειριών. Όμως, σύντομα θα έχετε να αντιμετωπίσετε άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν που με τον τρόπο τους θα σας εμποδίσουν να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο δυσοίωνα, και ευτυχώς έχετε την διάθεση να αντιπαλέψετε ό,τι βρεθεί στον δρόμο σας. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να εφαρμόσετε την γνώση που αποκτήσατε αλλά ποτέ δεν την χρησιμοποιήσατε. Κάποιοι άλλοι από εσάς θα δοκιμάσετε τον έρωτα με ένα άτομο εντελώς ξένο προς τα γνώριμα μοτίβα σας.   

Εσείς οι Ζυγοί, ετοιμάζεστε και πάλι για αλλαγές που δεν τις θέλετε αλλά που είναι αναγκαίες. Ο Ουρανός έρχεται με την κίνησή του να σας δείξει ότι πρέπει να ξεφύγετε από το παρωχημένο μοτίβο που ακολουθείτε στην ζωή σας και να δοκιμάσετε νέες ιδέες ή έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που βαδίζετε. Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να ενστερνιστείτε τις απόψεις των άλλων, οι οποίες όμως θα διαπιστώσετε δεν απέχουν και πάρα πολύ από τις δικές σας, οπότε θα μπορέσετε πιο εύκολα να τις ενσωματώσετε στις δικές σας. Κάποιοι από εσάς θα ευνοηθείτε οικονομικά, ίσως μέσω κάποιας κληρονομιάς ή μέσω της εργασίας του ή της συζύγου σας. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα αξιοποιώντας την ακίνητη περιουσία σας. 


Εσείς οι Σκορπιοί μπορεί να φοβάστε τις ανατατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ειδικά εάν υπάρχει αποξένωση ή διάλυση σε αυτές, αλλά η περίοδος δεν είναι τόσο κακή όσο την φοβάστε. Η τύχη, έστω και με την μορφών ανατροπών, ευνοεί να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο ή συνεργάτη κι έτσι να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο ανούσιων ενώσεων. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μία σχέση με άτομο με το οποίο έχετε διαφορά ηλικίας. Αν είστε νεαροί Σκορπιοί, αυτή η σχέση δεν θα κρατήσει. Τα πράγματα όμως θα είναι καλύτερα εάν είστε σε μεγαλύτερη ηλικία. Μπορεί επίσης το επόμενο διάστημα να δεχθείτε πρόταση να κάνετε κάτι που είχατε σπουδάσει αλλά δεν είχατε βρει κάπου να το εφαρμόσετε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι την εμπιστοσύνη που θα δείξετε σε συμβούλους ή συνεργάτες προκειμένου να κάνετε ένα οικονομικό άνοιγμα. Αν το ωροσκόπιό σας δέχεται την αρνητική επιρροή του Ουρανού, μην πιστεύετε σε τίποτα και μην υπογράψετε κανένα έγγραφο.


Εσείς οι Τοξότες, είναι καιρός να κάνετε κάτι δραματικό για να αλλάξει η ρουτίνα της ζωής σας ειδάλλως θα το κάνει ο Ουρανός για εσάς. Πρέπει να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε σε εναλλακτικούς δρόμους από αυτούς που ακολουθείτε και να σπάσετε την κακοδαιμονία που σας κυνηγά, ειδικά στα οικονομικά. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξετε συνήθειες, κάτι που ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι. Ο Ουρανός όμως θα σας δώσει τόσο την απαραίτητη ενέργεια όσο και την διάθεση να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, ειδάλλως θα σας φέρει προβλήματα υγείας, τσακωμούς για τα χρήματα, ανασφάλεια για την καθημερινότητα, ακόμη και ατονία στις καθημερινές σας συνήθειες. Ειδικά για τα οικονομικά, θα χρειαστεί να κυνηγήσετε μία εργασία που να σας δίνει τα χρήματα που χρειάζεστε και όχι κάτι εφήμερο. Μπορεί να χρειαστεί ακόμη και να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχετε συνηθίσει. Μόνο τότε θα μπορέσετε να αποπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, καθώς σύντομα θα σας ζητηθεί να κάνετε τέτοιου είδους κινήσεις.


Εσείς οι Αιγόκεροι είστε εκείνοι που το Σύμπαν έχει βαλθεί να ταλαιπωρήσει περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Για αυτό και ο Ουρανός έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι μέσα σε όλα αυτά που ζείτε πρέπει να βρείτε την χαρά, ακόμη και να ρισκάρετε. Η αλλαγή δεν είναι κάτι που επιθυμείτε, αλλά στην παρούσα φάση είναι αναγκαία προκειμένου να απαλύνει τους περιορισμούς που σας έχουν κάνει να χάσετε την ελπίδα σας. Είτε με τον έρωτα, είτε μέσα από την επαφή με τα παιδιά σας, ακόμη και το ρίσκο προκειμένου να κάνετε κάτι δικό σας, θα μπορέσετε να ρίξετε λίγο φως στο σκοτάδι που έχει απλωθεί επάνω από το κεφάλι σας. Προσέξτε όμως τις αντιδράσεις απέναντι στο ξαφνικό διότι αντί να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, θα περιχαρακωθείτε στους εαυτούς σας. 


Από εσάς τους Υδροχόους, ο κυβερνήτης σας Ουρανός θέλει να ετοιμαστείτε να σπάσετε τις ρίζες σας και να πάψετε να φοβάστε όλα εκείνα που σας κρατούν δέσμιους σε καταστάσεις που πλέον δεν εξυπηρετούν κάτι. Τώρα θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες προκειμένου να κάνετε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο απ’ όλα και ολοκληρώσετε μία πορεία που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, και η οποία σας έχει φέρει αντιμέτωπους με πολύ ισχυρές αντιστάσεις αλλά και με ανθρώπους ή καταστάσεις που σας πνίγουν. Εδώ είναι που πρέπει να δώσετε μορφή στον φόβο σας και να τον ονοματίσετε. Μόνο τότε θα μπορέσετε να τον αντιμετωπίσετε σωστά. Μπορεί αυτός ο φόβος να είναι ακόμη και ο φόβος της δέσμευσης. Ίσως τώρα είναι που θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο να φτιάξετε ή να μεγαλώσετε την οικογένειά σας. Όπως και να έχει, ο Ουρανός θα σας καθοδηγήσει με σχετικά ήρεμο τρόπο προκειμένου να αποφύγετε τις Συμπληγάδες που θα βρεθούν μπροστά σας. Μπορεί επίσης μία γυναίκα να παίξει καταλυτικό ρόλο στα γεγονότα που έρχονται. 


Εσείς οι Ιχθύες, αναλογικά με τα υπόλοιπα ζώδια, θα έχετε εύκολο έργο. Ο Ουρανός θα σας βοηθήσει να δείτε την αλήθεια, ότι κάποια πράγματα στην ζωή σας δεν δουλεύουν ή ότι κάποιοι στόχοι που έχετε θέσει είναι δύσκολοι, και ότι για να επιτύχετε ό,τι έχετε σκεφτεί πρέπει να στραφείτε σε άλλους δρόμους σκέψης και δράσης. Ευτυχώς για εσάς τα πράγματα θα είναι σχετικά εύκολα, καθώς θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις εμπειρίες που αποκομίσατε από το παρελθόν. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σχέση με ένα άτομο από το παρελθόν σας, με το οποίο όμως κρατούσατε φιλικές σχέσεις. Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι επαφές σας με το Δημόσιο καθώς σύντομα θα κληθείτε να κλείσετε τις εκκρεμείς σας υποθέσεις.   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan