Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να αναγνωρίσετε τί είναι πιο σημαντικό για εσάς, η επαγγελματική δραστηριότητα ή το να είστε καλά ψυχολογικά; Αυτό το δίλημμα πηγάζει από κάτι βαθύτερο, ίσως γιατί πρέπει να δείχνετε στον κόσμο πόσο άξιοι είστε επειδή είχατε θέματα αποδοχής από τους γονείς σας. Ό,τι κι αν είναι αυτό το βαθύ που σας πληγώνει, θα πρέπει να το λύσετε. Μόνο τότε θα ηρεμήσετε.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά σας. Σας περιμένει πολύ και σκληρή εργασία, και ίσως να λείψετε πολλές ώρες από το σπίτι σας. Μπορεί να είναι εποικοδομητική αυτή η περίοδος αλλά θα είναι εξαντλητική καθώς θα ισχύσει το γνωμικό «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη».

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ο περιορισμός από τα επαγγελματικά, τα προβλήματα με τους γονείς, τα θέματα με τα πρόσωπα κύρους και εξουσίας, θα είναι σε καθημερινή βάση και άκρως ενοχλητικά. Αυτή είναι η περίοδος που οι δεσμευμένοι θα βγάλετε τα νεύρα σας στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε το άγχος σας να κτυπά κόκκινο, για αυτό μπορεί να σας πιάσει το σύνδρομο του «μάρτυρα» και να νιώθετε πως όλοι είναι εναντίον σας, ή, θα ξεσπάσετε ερωτικά σε οποιοδήποτε άτομο ενδιαφερθεί για εσάς, έστω και λίγο. 


ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε δύο βασικές επιρροές. Η πρώτη είναι να έχετε την πλήρη επαναφορά ενός παλαιού σας έρωτα. Αυτό το άτομο που θα έχετε δίπλα σας ήταν πάντα το απωθημένο σας ή είχατε κάτι μαζί στο παρελθόν. Τώρα φαίνεται πως το  Σύμπαν σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία για να ζήσετε μαζί το τέλειο! Η δεύτερη επιρροή αφορά στη δυνατότητα να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Το πρόβλημα δεν είναι πώς θα πραγματοποιηθεί αλλά το τι θα κάνετε μετά. Οι περισσότεροι θα νιώσετε κενοί. Όμως κάποιοι από εσάς θα βρείτε την φόρμουλα ώστε το όνειρο να γίνει μέρος της πραγματικότητάς σας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα βάλετε επιτέλους σε τάξη τις ζωές σας διότι θα έχετε μία κρυστάλλινη εικόνα του τί θέλετε πραγματικά για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που έχετε οικογένεια θα αναγνωρίσετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει αυτή  στην ζωή σας, έστω κι αν στο κυνήγι των χρημάτων, της επαγγελματικής αποκατάστασης και της ασφάλειας πολλές φορές το ξεχνάτε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να ζήσετε έναν μοιραίο και έντονα σεξουαλικό έρωτα, ο οποίος θα σας κάνει να πετάξετε στα ουράνια, τουλάχιστον για αυτόν τον μήνα διότι μετά τα πράγματα ηρεμούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιανουάριος θα είναι ο μήνας που θα αποφασίσετε τελικά τί είδους ανθρώπους θέλετε να έχετε δίπλα σας, ποιους αξίζει να εμπιστεύεστε, αν αξίζει να είστε μαζί τους, κι αν σας δίνουν την ασφάλεια που εσείς θέλετε ή αν τελικά απλά σας εγκλωβίζουν. Όσο κι αν φανεί παράξενο, αυτές τις ημέρες όποιες αποφάσεις πάρετε, θα έχουν γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον. Οπότε μην φοβηθείτε να κάνετε τις συζητήσεις που πρέπει να γίνουν και οι οποίες θα επηρεάσουν τις αποφάσεις που θα πάρετε μετά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να οργανώσετε τις σχέσεις σας, είτε επαγγελματικές είτε  προσωπικές. Στο προσωπικό επίπεδο, μπορεί να καταφέρετε να γίνει αυτό που θέλετε αλλά με τίμημα αρκετές δικές σας υποχωρήσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο,ίσως κάνετε ένα μικρό πισωγύρισμα σε προηγούμενη εργασία ή να κάνετε υποχωρήσεις έναντι των υποχρεώσεων απέναντι στην εργασία ή τους συναδέλφους σας, αλλά μόνο έτσι θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερα την δουλειά σας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να κάνετε τα πάντα για να σωθεί η σχέση σας. Ο άνθρωπός σας έχει ανάγκη από φροντίδα, κι αν δεν του την παρέχετε εσείς θα ψάξει αλλού. Πάντως, αν τα καταφέρετε, η σχέση σας θα δυναμώσει. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η δοκιμασία που θα περάσετε θα σας δώσει να καταλάβετε ότι θέλετε να είστε για πάντα με το άτομο που έχετε πλάι σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να βρείτε το θάρρος και να διεκδικήσετε την ελευθερία που σας αξίζει. Έχετε όνειρα, ελπίδα για το μέλλον, πίστη στις δυνατότητές σας, αλλά είτε οι καταστάσεις είτε οι άνθρωποι γύρω σας δεν σας το επιτρέπουν. Για αυτό, πρέπει να επαναστατήσετε και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς.     

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, πρέπει να κοιτάξετε τόσο την εργασία όσο και την υγεία σας. Κυριολεκτικά, έχετε εξαντληθεί προσπαθώντας να πετύχετε στόχους, ή απλά να είστε σωστοί σε αυτό που κάνετε. Όμως η λύση δεν βρίσκεται στο να πιέσετε τους εαυτούς σας περισσότερο. Χρειάζεστε ύπνο, λιγότερο χρόνο επάνω στον υπολογιστή, και να βρείτε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν.

Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, η περίοδος ευνοεί να βρείτε το τέλειο ταίρι. Οι δεσμευμένοι, επιτέλους θα κάνετε δραστηριότητες με το ταίρι σας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την σχέση σας.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για μία έντονη σεξουαλική περίοδο, όπου κάθε καταπιεσμένο θέλω σας θα βγει στην επιφάνεια. Για καλή σας τύχη, θα έχετε δίπλα σας τα κατάλληλα άτομα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας κομβικός μήνας για την ερωτική σας ζωή, καθώς ένα πέπλο θα αρχίσει να την καλύπτει. Αυτό θα συμβεί επειδή θα πρέπει να αποφασίσετε τελικά τι θέλετε και να μην ψειρίζετε κυριολεκτικά την κάθε σας γνωριμία. Πρέπει με σύνεση να κάνετε τις επιλογές σας και όχι υπό το καθεστώς του άγχους ότι θα μείνετε μόνοι στην ζωή. Επίσης, θα πρέπει να αναγνωρίσετε ότι οι σύντροφοι που έχετε κατά καιρούς είναι επιλογές σας, και όχι κάτι τυχαίο. Τότε θα αναγνωρίσετε το μοτίβο που ακολουθείτε και το οποίο πρέπει να αλλάξετε. Εσείς που θέλετε να αποκτήσετε παιδί, αφήστε το, δεν πρόκειται να συμβεί αυτόν τον μήνα.


ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα μπορέσετε να πάρετε αλλά και να δώσετε ασφάλεια στην οικογένειά σας. Αυτό θα σας οδηγήσει να κάνετε έναν ανοιχτό διάλογο με τους δικούς σας ανθρώπους, και μαζί να λύσετε κάθε πρόβλημα που έχετε μεταξύ σας. Επίσης, είναι καλή περίοδος για να κάνετε διακανονισμό χρεών για το σπίτι σας.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι καιρός να αφήσετε τις αρνητικές εμπειρίες που έχετε από τις σχέσεις και να εστιάσετε στο μέλλον. Το Σύμπαν θα σας ευλογήσει με το κατάλληλο άτομο, ή αν το έχετε ήδη, θα καταλάβετε ότι δεν αξίζει πλέον να μένετε κολλημένοι σε λάθη του παρελθόντος.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, ήλθε του πλήρωμα του χρόνου να σπάσετε τα δεσμά που σας κρατάνε «φυλακισμένους», από τους δικούς σας ανθρώπους, από τις προσωπικές σας φοβίες, ακόμη και από την έλλειψη ευκαιριών στον τόπο που είστε. Είναι ώρα για το μεγάλο πέταγμα προς τα εμπρός, ειδάλλως θα μείνετε για πάντα στάσιμοι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σας και θα ασχοληθείτε με το να δείτε συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα που είχατε καιρό να δειτε. Αυτό το μικρό άνοιγμα στην ρουτίνα θα φορτίσει θετικά την ψυχολογία σας, πριν επιστρέψετε και πάλι στην κανονικότητά σας. Μόλις επιστρέψετε σε αυτήν, θα έχετε νέα που αφορούν έγγραφα που πρέπει να παραδώσετε ή που πρέπει να υπογράψετε. Σε αυτήν την περίπτωση, μην κάνετε τίποτα εάν δεν τα έχετε διπλοελέγξει. 


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε έναν πολύ «ζεστό» μήνα, κι αυτό γιατί τόσο εσείς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θέλετε να μοιραστείτε αγάπη, στοργή, και φροντίδα. Τις επόμενες ημέρες θα νιώσετε την ανάγκη να καθίσετε στο σπίτι σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επεκτείνετε την διάθεσή σας αυτή, προσκαλώντας κόσμο για χαλαρή κοινωνικοποίηση μέσα στο σπίτι σας. 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε πολύ έντονα το κάλεσμα της λίμπιντό σας. Για αυτό και θα αναζητήσετε την επαφή με ακραία ερωτικά άτομα, προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας. Εάν δεν κάνετε κάτι για αυτό, ίσως επειδή είστε δεσμευμένοι, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κινηθείτε ανεξάρτητα από τον ή την σύντροφό σας, βγαίνοντας τα βράδια με φίλους και διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας. Μπορεί με την στάση σας αυτή να εκνευρίσετε τον ή την σύντροφό σας, αλλά ούτε που θα σας νοιάξει.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα ασχοληθείτε κυρίως με τα οικονομικά. Σύντομα θα έχετε νέα που αφορούν κλεισίματα παλαιών υποχρεώσεων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε τους όρους που θα σας προτείνουν και να ακολουθήσετε ένα αυστηρό πλαίσιο λιτότητας. Στην παρούσα φάση θα σας κάνει καλό. Επίσης, είναι καιρός να ξεπεράσετε ερωτικές πληγές του παρελθόντος και να ανοιχθείτε στις νέες προκλήσεις που έρχονται σύντομα.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας. Τώρα θα καταλάβετε πόσο ανάγκη έχετε την θαλπωρή τους, έστω και αν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου το περνάτε μακρυά τους επειδή θέλετε την ελευθερία σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δεχθείτε απανωτές επισκέψεις από μακρυνούς συγγενείς, θείους, θείες, ή συγγενείς του ή της συντρόφου σας. Το καλό είναι πως όχι μόνο δεν θα αγανακτήσετε αλλά θα το διασκεδάσετε κιόλας! 


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα βίωσετε μία από τις δύο επιρροές. Σε προσωπικό επίπεδο, το μυαλό σας βασανίζεται από φαντασιώσεις και πολλές ιδέες που όμως δεν έχουν κανέναν αντίκρυσμα όσο δεν γίνονται κάτι χειροπιαστό. Από την άλλη, αντιλαβάνεστε τι πρέπει να κάνετε αλλά δεν έχετε ακόμη την δύναμη να μετατρέψετε το εσωτερικό χάος σε εξωτερική οργάνωση, για αυτό άλλωστε θα αγχωθείτε. Ευτυχώς που μέχρι το τέλος του μηνός θα έχετε βγάλει άκρη. Σε γενικό επίπεδο, θα κληθείτε να συμμαζέψετε το χάος που επικρατεί στην οικογένειά σας. Πρέπει να επιβάλετε την τάξη, όχι όμως με φωνές αλλά με επιχειρήματα, τα οποία και έχετε. Τρόπο χρειάζεστε για να τα μεταφέρετε, όχι κόπο. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με άτομα από το παρελθόν ή να ξεκινήσετε και πάλι δραστηριότητες που είχατε αφήσει. Στον έρωτα, η περίοδος αυτή ευνοεί να επιστρέψετε στην αγκαλιά ενός ή μίας πρώην, ειδικά εάν χωρίσατε πρόσφατα. Στην αρχή θα επικοινωνείτε με μηνύματα αλλά σύντομα θα βρεθείτε από κοντά, και μετά από λίγο θα τα βρείτε ξανά. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε τον χρόνο που χρειαζόσασταν προκειμένου να ηρεμήσετε από την πίεση της καθημερινότητας. Είτε λοιπόν θα πιάσετε τα χόμπυ σας από την αρχή, είτε θα κάνετε ξανά παρέα με άτομα που διασκεδάζατε μαζί.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα θελήσετε το επόμενο διάστημα να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας προκειμένου να φτιάξει η ψυχολογία σας. Αν είστε ελεύθεροι, τότε δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνετε ό,τι θέλει η ψυχή σας. Αν είστε όμως δεσμευμένοι, το ταίρι σας θα σας κατηγορήσει ως εγωιστές, και με την συμπεριφορά του θα σας χαλάσει την διάθεση.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μέσα από την καταπίεση που νιώθετε από τα πρέπει, θα έλθει μία ακτίνα φωτός και ελπίδας, η οποία θα σας βοηθήσει να αντιπαλέψετε τους ίδιους σας τους εαυτούς. Μπορεί να είναι ένα άτομο φευγαλέο από την ζωή σας, μπορεί να είναι κάποια αναλαμπή. Όπως και να έχει, το φως αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην ζωή σας την στιγμή που όλα θα σκοτεινιάζουν δίπλα σας.    


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, φροντίστε μέσα στον μήνα να κλείσετε υποθέσεις που χρόνιζαν, ειδικά νομικές ή με έγγραφα που δεν μπορούσατε να βγάλετε άκρη. Το Σύμπαν σας ευνοεί, οπότε κάντε τις κινήσεις σας. Επίσης, μπορεί να μπλέξετε σε μία σύντομη και παράνομη σχέση, η οποία όμως θα είναι έντονη.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ετοιμαστείτε για έναν ερωτικό μήνα, ο οποίος θα σας οδηγήσει αμέσως σε σχέση. Μπορεί εσείς να θέλατε άλλα πράγματα αυτήν την περίοδο, αλλά η σχέση που θα αποκτήσετε θα σας βγάλει από το μυαλό τις πρότερες αναζητήσεις σας. Η σχέση αυτή θα είναι αρκετά σοβαρή και θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές μαζί.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θα ενδώσετε στην λαγνεία των ημερών ή αν θα ασχοληθείτε με το να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν άμεσα. Οι λύσεις αφορούν κυρίως θέματα με την Εφορία, με θέματα που αφορούν την εταιρεία σας ή την εταιρεία στην οποία εργάζεστε. Το μυαλό σας γεννά καταπληκτικές ιδέες και σε αυτές θα πρέπει να βασιστείτε εάν θέλετε να βγάλετε άκρη. Αν επιλέξετε την λαγνεία, ετοιμαστείτε να νιώσετε γεμάτοι μέσα από την ένωση με άλλα άτομα. Η ηδονή και το πάθος θα είναι τέτοια που πραγματικά θα νιώσετε άλλοι άνθρωποι.


ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, γενικά θα έχετε έναν ήρεμο μήνα. Από τις 3 του μηνός και μέχρι τις 18, ο Άρης θα κάνει ένα πέρασμα από τα επαγγελματικά σας, τα οποία θα έχουν μία ξαφνική άνθηση. Προσοχή, θα υπάρξουν προτάσεις για συνεργασίες, τις οποίες αν δεν είστε έτοιμοι να τις αποδεχθείτε, μην το κάνετε. Επίσης, μην κάνετε το λάθος να ερωτευθείτε άτομα τα οποία δεν είναι καθόλου ρομαντικά όπως εσείς και τα οποία δεν έχουν διάθεση να δεσμευτούν.


Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε έναν ευχάριστο και δημιουργικό μήνα, όπου με κάποιον τρόπο οι ανάγκες σας, μικρές ή μεγάλες, θα καλυφθούν. Οι επιθυμίες σας θα γίνουν πράξη, κυρίως εκείνες που αφορούν την γνήσια ανθρώπινη επαφή. Αφεθείτε στο ρεύμα που σας οδηγεί σε χαρούμενες στιγμές και μην κρατηθείτε πίσω. Μόνο εσείς που είστε δεσμευμένοι θα έχετε θέμα, διότι το ταίρι σας δεν συμμερίζεαι τις απόψεις σας, και αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορέσετε να ξεπεράσετε.


Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε πολύ έντονα την διάθεση να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας καταπιέζει. Για να τα καταφέρετε, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ρισκάρετε τα πάντα, ακόμη και να χάσετε όλα εκείνα που σας παρέχουν κάποια αίσθηση σταθερότητας. Μην προσπαθήσετε να εξηγήσετε στον κόσμο αυτό που σας συμβαίνει, ούτε να το εξορθολογίσετε. Αν νιώθετε ότι πρέπει να το κάνετε, να το κάνετε.  

Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan