Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Ο Ποσειδώνας γύρισε σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 28 Νοεμβρίου. Θα επηρεάσει κυρίως τα δεύτερα δεκαήμερα των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες). Θα επηρεάσει επίσης όλους κι όλες εσάς που έχετε σημεία, πλανήτες ή μεσοδιαστήματα από την 16η μοίρα έως την 19η μοίρα των Μεταβλητών. Θα επηρεάσει επίσης με λιγότερη ένταση τα δεύτερα δεκαήμερα του Κριού-Ζυγού.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η τωρινή αναδρόμηση του Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν είναι τόσο τραγική όπως συνήθως συμβαίνει όταν ο πλανήτης βγαίνει από την κανονική του κίνηση. Στην παρούσα φάση του μάλλον καλό θα κάνει παρά κάτι εντελώς άσχημο. Οι καθυστερήσεις που θα προξενήσει θα έχουν όφελος για εμάς διότι το μήνυμα που μας δίνει είναι πως πρέπει να χρησιμοποιούμε περισσότερο το μυαλό μας, να είμαστε πρακτικοί όσον αφορά τις λύσεις των προβλημάτων μας και να μάθουμε πότε είναι η κατάλληλη εποχή να πολεμάς και πότε να κάνεις πίσω. Πάνω απ΄ όλα, να μάθουμε να αποφεύγουμε τις συναισθηματικές εξάρσεις και να μην λειτουργούμε επιπόλαια.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ;

Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα δεν θα είναι τόσο αρνητική για εσάς τους Κριούς αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολη. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που θα νιώσετε είναι ότι πρέπει να αρχίσετε να δίνετε σημασία στα ουσιώδη παρά σε αυτά που πλέον δεν έχουν χρηστική αξία ή που πλέον είναι άχρηστα για εσάς. Η ζωή σας αλλάζει αλλά προς το καλύτερο. Για αυτό ο Ποσειδώνας αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε το κουβάρι της ζωής σας.

Είναι σε όλους γνωστούς πως εσείς οι Ταύροι δεν αλλάζετε εύκολα γνώμη και άποψη. Όμως, τα γεγονότα όπως έχουν εξελιχθεί σας έχουν οδηγήσει στο να αναθεωρήσετε πολλά από εκείνα που θεωρούσατε δεδομένα. Για αυτό, όσο ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος, θα αρχίσετε να δίνετε έμφαση σε αυτά που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους της ζωής σας, μακρυά από τις θλίψεις του παρελθόντος. Επίσης θα μάθετε να ξεκολλάτε από ερωτικές ιστορίες που είναι φαύλος κύκλος, κρατώντας σας πίσω.

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας μπορεί να φαίνεται ότι προκαλεί σε εσάς τους Δίδυμους καθυστερήσεις και προβλήματα στην εργασία σας αλλά αυτό είναι μία επιφανειακή κατάσταση. Στην προκειμένη περίπτωση θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα οικονομικά σας καθώς η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας, σας οδήγησε σε υπερβολικά ανοίγματα. Παράλληλα, θα σας δώσει τον απαραίτητο χρόνο να ξεφύγετε από ζοφερές σκέψεις και να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι η ζωή είναι ωραία. Για αυτό το επόμενο διάστημα θα νιώσετε μία εσωτερική ασφάλεια, η οποία θα βοηθήσει να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας πονάει.

Εσείς οι Καρκίνοι θα νιώσετε το επόμενο διάστημα κάτι να ελαφραίνει τις καρδιές σας. Αυτή θα είναι η ενέργεια του ανάδρομου Ποσειδώνα, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από στενάχωρες σκέψεις, από την κατάθλιψη, και γενικά από δύσκολες καταστάσεις. Το βασικό σας θέμα ήταν και θα είναι οι σχέσεις. Η μείωση της χαοτικής ενέργειας του πλανήτη, θα σας επιτρέψει να δείτε τα πράγματα καθαρά και να πάρετε σωστές αποφάσεις. 

Εσείς οι Λέοντες αυτήν την περίοδο είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε μία δύσκολη πορεία στην ζωή σας καθώς η καθημερινότητά σας έχει γίνει άκρως προβληματική. Ο Ποσειδώνας, αρκετό καιρό τώρα, προκαλεί έξαρση στις φοβίες σας. Άλλοτε σας προκαλεί πανικό και κατάθλιψη, άλλοτε σας προκαλεί υπεραισιοδοξία. Το επόμενο διάστημα, ο Ποσειδώνας θα είναι στην φάση που σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα θετικά. Έτσι θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις χωρίς να χτυπάτε την γροθιά σας στο μαχαίρι.

Εσείς οι Παρθένοι θα βιώσετε κάποιες αναποδιές με τους συντρόφους ή τους συνεργάτες σας, ή, την επαναφορά τέτοιου είδους ατόμων. Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι η διάθεση του Σύμπαντος να αποκαταστήσει τις ισορροπίες που είχαν χαθεί. Ακόμη και οι αναποδιές που θα υπάρξουν θα σας βοηθήσουν να δείτε ποιος αξίζει να είναι μαζί σας και ποιος όχι. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ευχάριστα ότι ακόμη και λάθη να έχουν γίνει, οι άλλοι θα είναι εκείνοι που θα ζητήσουν άμεσα συγγνώμη.

Για εσάς τους Ζυγούς η αναδρόμηση του Ποσειδώνα θα είναι ευεργετική, καθώς θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από την πίεση που έχετε ανάμεσα στο σπίτι και την εργασία, του παρελθόντος με το μέλλον, και από το πώς να ξεφύγετε από την βάση σας προκειμένου να κτίσετε την δική σας ζωή. Όλες εκείνες οι αντιθετικές δυνάμεις που σας έχουν τεντώσει τα νεύρα θα αρχίσουν να χάνουν την δυναμική τους, επειδή το μυαλό σας θα μπορεί να συνθέσει πολλές και διαφορετικές λύσεις, καθώς θα έχετε την ικανότητα να βλέπετε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Αυτός θα είναι ο λόγος που θα νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά.

Για εσάς τους Σκορπιούς,  η περίοδος θα είναι καλή εάν θελήσετε να ζήσετε μία ερωτική ιστορία σε βάθος ή να ζήσετε ξανά τον έρωτα με ένα άτομο από το παρελθόν. Η βοήθεια του Ποσειδώνα θα είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ψύχραιμα τα πράγματα, να γλιτώσετε από εμμονές και κολλήματα, ακόμη και να σας ξεκολλήσει από έρωτες που σας έχουν αρρωστήσει. Δεχθείτε την βοήθεια του πλανήτη η οποία αν και είναι χαοτική, θα σας βοηθήσει να δείτε την πραγματικότητα και να βάλετε την ερωτική σας ζωή σε τάξη.

Εσάς τους Τοξότες ο Ποσειδώνας θα σας βοηθήσει με τον τρόπο του να πατήσετε στην γη. Το θέμα σας είναι η ανασφάλεια και οι πηγές που την παράγουν είναι αρκετές, κυρίως όμως τα οικονομικά, τα οποία είναι ανοικτή πληγή. Ο πλανήτης λοιπόν θα σας βοηθήσει πρώτον με το να σας γαληνέψει και δεύτερον θα σας ανοίξει τα μάτια, καθώς εστιασμένοι στην ανασφάλειά σας έχετε χάσει την επαφή με την πραγματική ζωή. Δεχθείτε λοιπόν το δώρο του Ποσειδώνα ως παυσίλυπο και πάρτε βαθιές ανάσες.

Εσείς οι Αιγόκεροι νιώθετε το Σύμπαν να σας έχει πλακώσει, το οποίο βεβαίως δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Για αυτό και τα πάντα σας οδηγούν σε μία εξωστρέφεια, την οποία όμως εσείς αρνείστε πεισματικά. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας το επόμενο διάστημα θα φροντίσει με τον τρόπο του να σας προσφέρει την χαλάρωση που χρειάζεστε γεμίζοντάς σας με θετικές σκέψεις. Και αφού βλέπετε ότι πρακτικά χρειάζεστε την συντροφικότητα και την επαφή με τους ανθρώπους, δεν έχετε παρά να αφεθείτε.

Εσείς οι Υδροχόοι θα μπορέσετε να πάρετε μία πολύ μεγάλη ανάσα. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τα πατήματά σας και να νιώσετε ξανά καλά με τους εαυτούς σας. Μπορεί επίσης να σας δείξει τον δρόμο μακρυά από την φυλακή στην οποία έχετε εγκλωβιστεί αλλά θα πρέπει να αφεθείτε στην ενέργειά του, η οποία συνδυάζει το χάος με την πραγματικότητα, αυτό που ονομάζεται «μαγικός ρεαλισμός».

Για εσάς τους Ιχθύες, ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, θέλει να σας κάνει ένα μεγάλο δώρο τώρα που γυρίζει ανάδρομος. Αυτό που θέλει από εσάς είναι να δείτε τα πράγματα πιο πρακτικά. Αρκετά σας έχει επηρεάσει η γενική κατάσταση, γεμίζοντάς σας αγωνία και θλίψη. Το Σύμπαν θέλει από εσάς να βρείτε την πραγματική χαρά για αυτό σας δείχνει με τον τρόπο του πώς να το κάνετε πράξη, ακόμη κι αν χρειαστεί να σας βάλει κάποια μικροεμπόδια.   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan