Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Από την πρώτη του Μαΐου και μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω. Θα επηρεάσει ξανά όλα τα δεύτερα δεκαήμερα των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), προκαλώντας δυσκολίες, καθυστερήσεις στα θέματα που κυβερνά ο Κρόνος, και βέβαια επαναφορά γεγονότων από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι και την πρώτη Μαΐου. Ευκολότερο έργο θα έχουν τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος). Επίσης θα επηρεαστούν άμεσα όσοι έχουν πλανήτες, σημεία και μεσοδιαστήματα μεταξύ της 13ης και 21ης μοίρας των Παρορμητικών.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

Ο Κρόνος, πραγματικά, με την ανάδρομη πορεία του έρχεται να κάνει ένα γερό ξεκαθάρισμα με το παρελθόν, όχι διαλυτικά όπως ο Πλούτωνας αλλά με διάθεση για ανασυγκρότηση. Αυτό που θέλει ο Κρόνος από εμάς είναι να αποδεσμευτούμε από τις ιδέες και τον τρόπο σκέψης που πλέον όχι μόνο δεν έχουν κάτι να μας προσφέρουν αλλά αποτελούν τροχοπέδη στην εξέλιξή μας. Κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο διότι η συνήθεια είναι δύσκολο να κοπεί. Χρειάζονται τολμηρά ανοίγματα αλλά όχι βιαστικά. Δύο πράγματα μπορούμε να κάνουμε.

Το πρώτο αφορά την συνέχιση των σχεδίων που έχουμε ξεκινήσει αλλά αφού πρώτα τα προσαρμόσουμε στα σημερινά δεδομένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απογοητευτούμε επειδή δεν μπορούν να κινηθούν με την ταχύτητα που θέλουμε, αλλά θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους θέλουμε να πετύχουμε. Το Σύμπαν κυριολεκτικά θα μας δώσει αυτό που επιθυμούμε πολύ, αλλά όχι εύκολα ούτε γρήγορα.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τις παγιωμένες αντιλήψεις μας. Καλώς ή κακώς ο κόσμος προχωράει και ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Το Κατεστημένο θέλει να μας φοβίσει και θα χρησιμοποιήσει πάγια και δοκιμασμένα μέσα για την τρομοκράτησή μας, κυρίως ψυχολογικά. Αυτήν την περίοδο οι κατέχοντες την εξουσία αντιλαμβάνονται ότι την χάνουν. Τουλάχιστον στην Ευρώπη, λόγω των εκλογών, θα χαλαρώσουν φαινομενικά, αλλά επί της ουσίας κάνουν ανασύνταξη δυνάμεων. Το νέο και το επαναστατικό όμως που χρειαζόμαστε θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει στην σκέψη μας, διότι όταν έλθει ξανά η ώρα της αντεπίθεσης του καθεστώτος η χαλάρωση θα μας έχει ρίξει και πάλι στον φαύλο κύκλο που επιθυμούν.
Εσείς οι Κριοί, πρέπει να αφήσετε πίσω την παλιά σας ζωή. Καλώς ή κακώς μεγαλώνετε, ωριμάζετε, ανεξαρτητοποιείστε. Για αυτό, αυτά που ονομάζετε ως κακές στιγμές δεν είναι τίποτα άλλο από την ανάγκη να κυνηγήσετε το εντελώς καινούριο, με την προϋπόθεση ότι έχετε στο μυαλό σας συγκεκριμένα τί είναι αυτό που θέλετε. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσουν, είτε με την εργασία σας, είτε οι γονείς, είτε και οι ίδιες οι καταστάσεις, να σας παγιδέψουν σε αδιέξοδο και να σας κρατήσουν δέσμιους στο σημείο που βρίσκεστε. Υπομονή, πίστη, και θάρρος χρειάζεστε, και όταν έλθει η ώρα θα διαπιστώσετε πως μια χαρά μπορείτε να τα καταφέρετε και μόνοι σας.


Εσείς οι Ταύροι δεν θα πρέπει να πάψετε να ονειρεύεστε τώρα που τα πράγματα έχουν αρχίσει και είτε δυσκολεύουν είτε είναι στάσιμα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν χρονίσει ή που έχουν κολλήσει. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι οι παραδοσιακές λύσεις δεν έχουν πλέον καμία εφαρμογή. Πρέπει να μάθετε να είστε πρωτότυποι, να εφαρμόσετε νέες ιδέες, και να τολμήσετε. Ο συνδυασμός υπομονής που σας διακρίνει με τις πρωτότυπες ιδέες, θα σας φέρει την πολυπόθητη επιτυχία.


Εσείς οι Δίδυμοι θα δυσκολευτείτε αρκετά με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου διότι θα επαναφέρει είτε χρέη είτε μία περίοδο απώλειας και κατήφειας. Για τα χρέη, θα πρέπει οπωσδήποτε να κινηθείτε μέσα από ομάδες προστασίας δανειοληπτών ή να τακτοποιήσετε πρώτα τις οφειλές σας με την Εφορία και μετά με τους υπόλοιπους. Επίσης δεν θα πρέπει να σταματήσετε να κυνηγάτε τους υπεύθυνους των υποθέσεων σας επειδή δεν μπορούν ή δεν θέλουν να σας βοηθήσουν. Αν πάλι βιώσετε την επανάληψη των γεγονότων από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα, τότε να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι σας. Οι φίλοι σας είναι εκεί για να σας συμπαρασταθούν.


Εσείς οι Καρκίνοι θα αντιμετωπίσετε κυρίως προβλήματα με τους ανθρώπους και δευτερευόντως με τις σχέσεις σας. Αυτήν την περίοδο θα έλθετε σε επαφή με άτομα που ναι μεν είναι ταλαιπωρημένα, είναι όμως και κολλημένα. Δυστυχώς δεν θέλουν να κάνουν κάτι για να βγουν από την θέση που βρίσκονται και θα κολλήσουν επάνω σας προκειμένου να νιώσουν στήριξη. Το αν θα τους αντέξετε θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο ανθρωπιστές είστε τελικά. Στις σχέσεις σας, αν είστε ελεύθεροι, θα σας «στοιχειώσει» η παρουσία ενός πρώην. Αν είστε δεσμευμένοι, το ταίρι σας προσπαθεί να ξεφύγει από την πίεση που δέχεται, κι εσείς καλείστε να του παρέχετε στήριξη, ακόμη κι αν σας θυμώνει με την συμπεριφορά του.


Εσείς οι Λέοντες, θα πρέπει να προσέξετε δύο πράγματα. Το ένα είναι η υγεία σας. Το επόμενο διάστημα θα έλθουν και πάλι στο προσκήνιο θέματα που σας ταλαιπώρησαν προσφάτως και το οποία είναι κυρίως ψυχοσωματικά. Όπως και να έχουν τα πράγματα θα πρέπει να μην χάσετε το κουράγιο σας και βεβαίως να κοιτάξετε να πάρετε μία δεύτερη γνώμη ενός ειδικού για τα προβλήματά σας ή να αρχίσετε να σκέπτεστε θετικά. Το άλλο αφορά τον τρόπο που εργάζεστε. Είναι καιρός να αφήσετε πίσω σας την τάση σας να πιστεύετε ότι όλα τα ελέγχετε. Πρέπει να ρισκάρετε εάν θέλετε κάτι καλύτερο για εσάς ή να αφήσετε να σας βοηθήσουν τρίτα άτομα.


Για εσάς τους Παρθένους το μεγαλύτερο πρόβλημα με την αναδρόμηση του Κρόνου θα είναι τα ερωτικά σας. Στην καλύτερη περίπτωση, ένα άτομο από το παρελθόν, ή, ένας ή μία πρώην θα επανέλθουν στο προσκήνιο. Σε αυτήν την περίπτωση δεν αποκλείεται να μιλάμε για επανασύνδεση ή για δικαίωση της υπομονής του ατόμου εκείνου. Το σύνηθες φαινόμενο πάντως για το επόμενο διάστημα θα είναι είτε προβλήματα στα ερωτικά σας ζητήματα είτε θα έρχεστε σε επαφή με ακατάλληλους εραστές ή ερωμένες. Αν και μπορεί να μην σας αρέσει, θα πρέπει να μιλήσετε, ακόμη και να φερθείτε αγενώς εάν χρειαστεί. Στο σεξ πάντως, είναι καιρός να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα.


Εσείς οι Ζυγοί θα πρέπει να βρείτε τρόπο να ξεφύγετε είτε από τα προβλήματα που υπάρχουν στο σπίτι σας, είτε από προβλήματα που έχουν προκύψει σε θέματα που αφορούν την περιουσία σας. Στο σπίτι σας μπορεί να έχετε ξανά θέματα με τους γονείς σας, είτε λόγω θεμάτων υγείας, είτε επειδή δεν σας αφήνουν να ζήσετε ανεξάρτητοι. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να βρείτε ένα άτομο που μπορεί να σας τραβήξει από τον φαύλο κύκλο που βρίσκεστε, είτε να αφήσετε το ταίρι σας να κάνει αυτό την βρώμικη δουλειά. Για τα προβλήματα στην περιουσία σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε έναν καινούριο σύμβουλο διότι οι συμβουλές που πήρατε μέχρι στιγμής δεν απέδωσαν.


Για εσάς τους Σκορπιούς ο ανάδρομος Κρόνος φέρνει προβλήματα κυρίως στην επικοινωνία σας και στην συνέχεια με τους πολύ στενούς σας συγγενείς. Τα προβλήματα στην επικοινωνία μπορεί να αφορούν κάτι πολύ μικρό όπως το να δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε μέχρι σοβαρά προβλήματα με έγγραφα, αθέτηση συμβολαίων, αδυναμία οργανώσεως κ.ο.κ. Το ίδιο και με τους στενούς σας συγγενείς. Εσείς έχετε ένα σχέδιο στο μυαλό σας, το οποίο όμως δεν μπορεί να γίνει με την βοήθειά τους. Δυστυχώς αυτήν την περίοδο δεν θα μπορούν να σας βοηθήσουν. Κάποιοι από εσάς θα ζήσετε ξανά τα ερωτικά προβλήματα που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο.


Εσείς οι Τοξότες, θα πρέπει να βρείτε τρόπους να ανασυγκροτήσετε τα οικονομικά σας, τώρα που είτε έχετε χαλαρώσει ελαφρώς από την πίεση των χρεών ή την απώλεια εσόδων λόγω κάποιας εισροής χρημάτων. Τα προβλήματα θα συνεχιστούν αλλά ευτυχώς και το σπίτι σας το έχετε και την οικογένειά σας να σας στηρίζει. Το μόνο που μένει είναι να τακτοποιηθείτε. Επίσης, αν νιώθετε μόνοι ή ότι έχετε κολλήσει ερωτικά, δοκιμάστε να κάνετε κάτι εντελώς καινούριο ή βρείτε άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά από εσάς.


Εσείς οι Αιγόκεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανασυγκροτήσετε τους εαυτούς σας από όλα αυτά που περνάτε εδώ και καιρό, και τα οποία δεν είναι λίγα. Βέβαια θα πρέπει να προσέξετε την παγίδα του ίδιου σας του εαυτού. Σε αυτήν την περίπτωση είστε ικανοί να αρχίσετε και πάλι το ίδιο μοτίβο σκέψεως, ανθρώπων, φιλοδοξιών, που σας έφερε σε αυτήν την δυσμενή κατάσταση. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε. Το Σύμπαν σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να επιλέξετε έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που έχετε πάρει.


Εσείς οι Υδροχόοι, με τον ανάδρομο Κρόνο θα ασχοληθείτε με δύο πράγματα. Το ένα είναι η υγεία σας, είτε η ψυχική είτε η σωματική. Για ένα θέμα υγείας μπορεί να χρειαστεί να μπείτε σε νοσοκομείο για νοσηλεία, κάτι που ευτυχώς είναι παροδικό. Στο θέμα της ψυχικής υγείας, πρέπει να βρείτε την δύναμη που κρύβετε μέσα σας, ειδικά εάν έχετε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο. Προσέξτε επίσης τα κρυφά παιγνίδια. Μπορεί να κερδίσετε αρκετά αλλά θα τσακωθείτε με αρκετό κόσμο. Το έτερο αφορά μία περίοδο όπου καρμικής φύσεως γεγονότα θα σας φέρουν εμπρός σε έναν εαυτό που πάντα γνωρίζατε ότι υπήρχε αλλά πάντα εκινείτο στις παρυφές της συνειδητής σας σκέψης.


Εσείς οι Ιχθύες θα περάσετε μία περίοδο όπου οι καθυστερήσεις στους στόχους που έχετε θέσει στις ζωές σας μάλλον θα σας κάνουν να αξιολογήσετε εκ νέου πολλά πράγματα. Μπορεί να μην κάνουν καλό στην τσέπη σας αλλά θα σας οδηγήσουν στο να σκεφθείτε αν αυτός ο δρόμος που έχετε επιλέξει είναι ο σωστός. Δεν είναι κακό να αρχίσετε ξανά μία πορεία σε αντίθετη κατεύθυνση από ένα σταυροδρόμι που βρεθήκατε προσφάτως. Θα είναι λάθος όμως να πωλήσετε τα όνειρά σας για να αποκτήσετε μία θέση που θα σας δίνει χρήματα και σταθερότητα. Χωρίς όνειρα είστε ένα τίποτα για αυτό προσέξτε τις επιλογές σας.      


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan