Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Ο Ουρανός, μετά από ένα πεντάμηνο, επιστρέφει οριστικά και αμετάκλητα στον Ταύρο. Το γεγονός ότι η επιστροφή του γίνεται χωρίς να έχει όψεις με κάποιον άλλον πλανήτη σημαίνει πως η ενέργεια του πλανήτη θα βγει ανόθευτη. Έτσι, το μήνυμά του είναι αυτό: ήλθε ο καιρός να παλέψουμε μέχρις εσχάτων για την νίκη. Οι εχθροί θα είναι πολλοί και ισχυροί, αλλά εμείς πρέπει να αντισταθούμε και να είμαστε σε εγρήγορση προκειμένου να αποκρούσουμε τις απρόβλεπτες επιθέσεις τους. Να μην ζητάμε συγγνώμη ούτε την συμπόνοια των άλλων. Η πάλη θα είναι διαρκής, και οι εποχές που θα ζήσουμε δεν συγχωρούν τα λάθη.   Οι Κριοί από εδώ κι εμπρός θα νιώθετε την επιρροή του Ουρανού πρωτίστως στα οικονομικά και δευτερευόντως στο σύστημα αξιών σας. Οι αξίες σας σταδιακά θα αλλάζουν και θα γίνονται περισσότερο παραδοσιακές. Ακόμη κι αν τις ονομάζετε προοδευτικές θα κάνετε το ακριβώς αντίθετο (π.χ. να λέτε ότι είστε δημοκράτες χωρίς όμως να αφήνετε να υπάρχει αντίλογος από άτομα που έχουν διαφορετική άποψη από εσάς). Πολλοί θα δεχθείτε επιθέσεις για τα πιστεύω σας αλλά στο χέρι σας είναι να αντέξετε. Στα οικονομικά θα έχετε μία μικρή άνοδο αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να την χρησιμοποιήσετε προκειμένου να κάνετε οικονομία ή να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα.


Εσείς οι Ταύροι ξεκινάτε μία περίοδο όπου ο Ουρανός θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σας. Οι προσωπικές αλλαγές που θα έχετε μπορεί να είναι εσωτερικής μορφής, όπως το να παρουσιάσετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ή να είστε μονίμως μέσα στην ένταση. Κάποιοι από εσάς θα στηλώσετε το ταυρίσιο πείσμα σας και θα κοιτάξετε μονάχα το προσωπικό σας συμφέρον. Για εσάς, προκειμένου να αποκτήσετε αυτά που θέλετε, όλα τα μέσα θα είναι αποδεκτά, ακόμη και τα ανήθικα. Για αυτό και θα δείχνετε μία σκληρότητα άνευ προηγουμένου. Οι πιο ευαίσθητοι, θα πρέπει να προσέχετε το άγχος, διότι η καρδιά σας μπορεί να μην αντέξει την πίεση. Επίσης, δεν αποκλείεται να εμφανίζετε πιο συχνά κρίσεις πανικού.


Εσείς οι Δίδυμοι, με τον Ουρανό στον Δωδέκατο Ηλιακό σας Οίκο δεν θα μπορούσατε να πείτε ότι χαίρεστε που έρχεται ξανά στον Ταύρο. Σταδιακά θα γίνεστε ολοένα και πιο αυστηροί, θα παρεξηγείστε πιο εύκολα και γενικά θα δυσκολεύστε να γίνετε κατανοητοί. Θα είναι επίσης μία περίοδος σύντομων, εκρηκτικών και παράνομων δεσμών. Σε κάποιους όμως από εσάς θα προκύψει η διάθεση για την ενασχόληση με τον Μεταφυσικό, το οποίο μπορεί να σας φέρει σε επαφή με αντίστοιχες ομάδες ή μπορεί απλά να ασχολείστε με το συγκεκριμένο θέμα νυχθημερόν.


Ο Ουρανός στον Ταύρο θα δώσει σε εσάς τους Καρκίνους την δυνατότητα να παλέψετε για το «καλύτερο αύριο». Αν έχετε επιθυμίες ή στόχους στις ζωές σας τώρα είναι που πρέπει να παλέψετε για αυτά. Κανείς δεν πρόκειται να σας χαριστεί οπότε κι εσείς με την σειρά σας θα πρέπει να δείξετε έστω και με άσχημο τρόπο ότι δεν πρόκειται να κάνετε πίσω ούτε ένα βήμα. Με μάχη, πείσμα, κι επιμονή θα μπορέσετε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε, ειδάλλως θα είστε άξιοι της μοίρας σας.


Για εσάς τους Λέοντες η επιστροφή του Ουρανού στον Ταύρο σηματοδοτεί την επανεκκίνηση των επαγγελματικών σας ζητημάτων. Πρέπει να υπάρξουν αλλαγές και να διεκδικήσετε αυτό που σας αναλογεί από την εργασία σας. Όσο δεν ασπάζεστε την απλή αλλά σκληρή λογική του ότι μόνοι σας ό,τι καταφέρετε, και ότι εκεί έξω θέλουν να σας φάνε οπότε πρέπει να τους φάτε εσείς πρώτοι, τόσο θα αποτυγχάνετε. Τότε είναι που οι αλλαγές θα έλθουν να σας προξενήσουν προβλήματα αντί να σας ωφελήσουν και θα γίνετε έρμαιο σε αυτές.


Εσείς οι Παρθένοι, αν θέλετε να σταματήσουν να σας υποτιμούν θα πρέπει να παλέψετε μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός σας για τα πιστεύω σας, ακόμη κι όταν εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που επειδή θα έχουν τα μέσα θα μπορούν να σας χαρακτηρίζουν το οτιδήποτε. Εσείς θα πρέπει να δείξετε ότι είστε εύστροφοι, δυνατοί, πεισματάρηδες, πονηροί. Σε εσάς θα ισχύει αυτό: στην αρχή θα σας μειώνουν, μετά θα σας διαβάλουν, τέλος θα σας πολεμήσουν, και μετά θα βγείτε νικητές.


Εσείς οι Ζυγοί, θα αντιμετωπίσετε αρκετές αλλαγές και θα πρέπει να ζήσετε με απώλειες, οι οποίες μπορεί να είναι από κάτι μικρό έως κάτι μεγάλο. Το θέμα είναι η διαχείριση αυτών των απωλειών. Το ότι δεν είστε οι πιο δυναμικοί άνθρωποι του κόσμου είναι γνωστό. Αυτό είναι που πρέπει να αλλάξετε. Εκεί έξω δεν υπάρχει ο τέλειος κόσμος, οπότε κι εσείς θα πρέπει επιτέλους να προσαρμοστείτε σε αυτόν και να παλέψετε για το κάθε τι. Ακόμη κι αν χάσετε κάτι θα πρέπει να το αντικαταστήσετε και όχι να κλαίτε για την απώλεια αυτού. Οι ημέρες μπροστά θέλουν τόλμη και σκληρότητα.


Για εσάς τους Σκορπιούς αρχίζει ξανά η περίοδος εκείνη όπου οι σχέσεις με τους ανθρώπους θα ανατραπούν, θα αλλάξουν, θα γίνουν καινούριες. Στην παρούσα φάση όμως θα είστε αρκετά επιθετικοί επειδή θα θελήσετε τα πάντα να γίνουν όπως τα θέλετε εσείς. Μέσα από την σκληρότητα που θα επιδείξετε θα αποπνέετε παράλληλα και μία έντονη γοητεία, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Εάν μάλιστα βρεθείτε εν δικαίω στον αγώνα σας ενάντι των άλλων, τότε θα παλέψετε ακόμη πιο σκληρά.


Εσείς οι Τοξότες θα πρέπει να ελέγξετε τον τρόπο με τον οποίο ασκείτε τις καθημερινές συνήθειες. Πολλά από αυτά που σας συμβαίνουν γίνονται επειδή λειτουργείτε χωρίς έλεγχο. Αν δεν προσέξετε, το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να αποκτήσετε προβλήματα υγείας ή να επιδεινωθούν ήδη υπάρχοντα. Το άγχος μπορεί να σας οδηγήσει στο φαγητό ή στο ποτό, οπότε θα πρέπει να προσέξετε το βάρος σας ή αντίστοιχες ασθένειες. Αν είστε υπάλληλοι θα πρέπει να αντισταθείτε στην αδικία. Αν έχετε υπαλλήλους, θα τους φερθείτε άσχημα, οπότε να περιμένετε αντίδραση από το μέρος τους.


Εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε μία περίεργη περίοδο καθώς τα πάντα ανατρέπονται στον ερωτικό τομέα. Μετά από αυτά που περάσατε και που περνάτε σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να απασφαλίσετε την αρνητική σας ενέργεια στον έρωτα και μέσα από το φίλτρο του να την μετατρέψετε σε θετική. Επειδή αυτή η περίοδος είναι άναρχη θα επιλέξετε να βγάλετε τον σκληρό σας εαυτό, θα κυνηγήσετε οτιδήποτε εύκολο και γρήγορο, και γενικά δεν θα κάνετε τις πιο συνετές επιλογές. Τουλάχιστον με την πάροδο του χρόνου θα μπορέσετε να βρείτε τα πατήματά σας, αλλά όχι τώρα.


Εσείς οι Υδροχόοι, με τον Ουρανό να μπαίνει σε ένα δύσκολο ζώδιο για εσάς όπως ο Ταύρος, δεν μπορείτε να πείτε ότι θα ενθουσιαστείτε ιδιαιτέρως. Στα αρνητικά της περιόδου θα είναι η εκδήλωση ισχυρογνωμοσύνης, ιδιοτροπίας, ξεροκεφαλιάς. Στις πιο δύσκολες περιπτώσεις το άγχος θα μετατραπεί σε θυμό, και ο θυμός θα αναστατώσει πλήρως τον ψυχισμό σας. Μπορεί επίσης να ξεσπάσετε στην οικογένειά σας ή να διαλύσετε το σπιτικό σας. Στον αντίποδα, εάν χαλιναγωγήσετε τους εαυτούς σας θα ανακαλύψετε ότι έχετε περισσότερη δύναμη από ό,τι φανταζόσταν. Επίσης, δεν θα αφήσετε κανέναν να πειράξει την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για αυτούς θα κάνετε τα πάντα.


Εσείς οι Ιχθύες θα αρχίσετε να εκτιμάτε την πραγματική ελευθερία. Τώρα είναι που θα διαπιστώσετε ότι οτιδήποτε χαρίζεται δεν έχει αξία. Για να δώσετε λοιπόν αξία θα πρέπει να παλέψετε και αυτό πρόκειται να κάνετε. Οι περισσότεροι τώρα είναι που θα προωθήσετε σειρά μεταρρυθμίσεων, σε πείσμα όλων εκείνων που θα αντιδράσουν. Εσείς, συγκεντρωμένοι στον σκοπό σας δεν πρόκειται να κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω. Κάποιοι από εσάς θα μετατρέψετε την αυθεντικότητά σας σε κάτι χειροπιαστό.          


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan