Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου έφτασε. Ας δούμε πώς θα είναι τα ερωτικά των ζωδίων με την χρήση της Ταρώ.

Οι Κριοί, όπως και τον Αύγουστο, έχετε πάλι στα ερωτικά σας την κάρτα του Ερημίτη

Ο Ερημίτης, μεταξύ άλλων, συμβολίζει και την ανάγκη να βρούμε τις δικές μας απαντήσεις.

Αυτό το καλοκαίρι στα ερωτικά και τις σχέσεις σας δεν ήσασταν όπως συνήθως. Είχατε την ευκαιρία να ηρεμήσετε και να ανακαλύψετε τι θέλετε. Αυτή η πορεία προς τα μέσα ολοκληρώνεται τώρα. Όποιες εμπειρίες αποκομίσατε αυτό το διάστημα ήταν χρήσιμες για να προχωρήσετε μπροστά. 

Αν είστε σε μία σχέση, ίσως πήρατε αυτό το διάστημα σημαντικές αποφάσεις. Αν θα προχωρήσετε μαζί με το ταίρι σας, ή αν θα επιλέξετε χωριστούς δρόμους. Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, κατά πάσα πιθανότητα νιώθετε ότι αρκετό καιρό περάσατε μόνοι, και νιώθετε έτοιμοι να μπείτε ξανά στο παιχνίδι.  Και στις δύο περιπτώσεις, ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνας νέων ξεκινημάτων για τους περισσότερους και τις περισσότερες από εσάς. 

 

Οι Ταύροι, για τον Σεπτέμβριο έχετε στα ερωτικά σας, την ενέργεια του Ιερέα.

Η κάρτα του Ιερέα όταν εμφανίζεται, μας “μιλάει” συνήθως για θέματα που έχουν να κάνουν με το κατεστημένο, τους κανόνες, την παράδοση και το καθήκον.

Αν τον προηγούμενο μήνα με το Άρμα είχατε μετακινήσεις, ταξίδια και ενδεχόμενες επιστροφές από το παρελθόν στα ερωτικά και τις σχέσεις σας, τώρα θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να επανέλθει στην προσωπική σας ζωή η σταθερότητα. 

Ο Ιερέας είναι απόλυτα συμβατός με το ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα θυμηθείτε ξανά ποιοι είστε και τι θέλετε από τα συντροφικά σας πρόσωπα. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το αν είστε σε κάποια σχέση είτε όχι. 

Επίσης, επειδή γυρίσατε από τις διακοπές δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε να διασκεδάζετε. Πάρτε το ταίρι σας και βγείτε σε ήσυχα και πολυτελή μέρη και απολαύστε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, είναι πιθανό μία οικεία ή φιλική σας σχέση να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο αυτό το διάστημα.

 

Οι Δίδυμοι, αυτό τον μήνα στα ερωτικά σας, θα πορευτείτε με την κάρτα του Τρελού.

Ξεκινήματα, αυθορμητισμός, ταξίδι, ξεμυάλισμα, είναι μερικές από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν την κάρτα του Τρελού. Συμβολίζει επίσης το άγνωστο, απορρίπτει το σίγουρο και το κανονικό και την αντισυμβατική ζωή.

Για το Σεπτέμβριο λοιπόν, φαίνεται πως ετοιμάζεστε για νέα πράγματα, νέες γνωριμίες και νέες σχέσεις όσον αφορά στα ερωτικά σας. 

Για εσάς σίγουρα το καλοκαίρι δεν τελείωσε, καθώς προβλέπονται ταξίδια, εκδρομές και αποδράσεις μέσα στις οποίες μπορεί να γνωρίσετε άτομα που uα σας κινήσουν το ερωτικό ενδιαφέρον. Σίγουρα θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και θα περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές χωρίς να πολυσκοτιστείτε για το αύριο. Φερθείτε αυθόρμητα, ακούστε την καρδιά σας, έχετε όμως το νου σας να προσέξετε τις επιλογές που θα κάνετε, ιδιαίτερα αν είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες.

 

Οι Καρκίνοι για τον Σεπτέμβριο, έχετε την κάρτα των Εραστών

Οι Εραστές συμβολίζουν την ένωση, τον έρωτα, την σεξουαλικότητα και την έλξη, αλλά και τις επιλογές που έχουμε, και τα διλήμματα που πιθανόν αντιμετωπίζουμε. 

Αυτό το μήνα λοιπόν, ευνοείστε σε όλα τα ερωτικά ζητήματα και σας περιμένουν έντονες στιγμές, και πιθανόν με περισσότερα από ένα άτομα! 

Αν είστε μεταξύ δύο επιλογών, σκεφτείτε την ζωή σας πως θα είναι πρώτα με την μία επιλογή, και έπειτα με την άλλη. Δείτε ποια από αυτές τις επιλογές φέρνει την ισορροπία στην ζωή σας, και επιλέξτε ανάλογα. 

Μην βιαστείτε να αποφασίσετε και μην ρισκάρετε άσκοπα. Ιδιαίτερα αν είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες και έχετε το δίλημμα αν θα χωρίσετε ή όχι, πάρτε το χρόνο σας. Μόλις όμως αποφασίσετε, στηρίξτε αυτή σας την απόφαση μέχρι τέλους.

 

Οι Λέοντες,  για αυτό το μήνα, έχετε το Άρμα στα ερωτικά και τις σχέσεις σας.

Το Άρμα, συμβολίζει την αυτοκυριαρχία και την δύναμη της θέλησης. Έρχεται στο δρόμο μας για να μας θυμίσει ότι πρέπει να δαμάσουμε τις παρορμήσεις και τις επιθυμίες μας για να βγούμε νικητές.

O Σεπτέμβριος θα έχει να κάνει κυρίως με καταστάσεις, σχέσεις και πρόσωπα από το παρελθόν. Είναι πολύ πιθανό κάποιος ή κάποια πρώην να σας διεκδικήσει ξανά. Ίσως και  να επιδιώξετε εσείς την αναθέρμανση κάποιου παλιού ειδυλλίου. Ό,τι κι αν ισχύει, να έχετε κατά νου πώς όποιες κινήσεις κάνετε τώρα ή όποιες αποφάσεις πάρετε, θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ζωή σας. Ακόμα, επειδή το Άρμα, έχει να κάνει και με μετακινήσεις και ταξίδια, εσείς που είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, είναι πιθανόν να κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία σε κάποιο ταξίδι σας.

 

Οι Παρθένοι, για τον Σεπτέμβριο, στα ερωτικά σας, έχετε την ενέργεια του Ήλιου.

Ο Ήλιος είναι μία πολύ θετική κάρτα, που μιλάει για χαρά, ευτυχία και έρωτα. 

Ο Σεπτέμβριος λοιπόν, προβλέπεται πολύ θετικός για τα ερωτικά και τις σχέσεις σας. Αν είστε σε κάποια σχέση, ετοιμαστείτε για όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε στο μεταίχμιο του να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, είναι πολύ καλή εποχή για αυτό, καθώς ο Ήλιος, ευνοεί το γάμο και την απόκτηση παιδιών. Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε αυτό το μήνα, δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Να είστε οι εαυτοί σας, να πιστεύετε στην αξία σας, και θα δείτε ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο και στη συμπεριφορά των άλλων προς εσάς. Φροντίστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, και μέσα σε αυτές τις εξόδους είναι πολύ πιθανό να βρείτε ένα άτομο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον ερωτικά.

 

Οι Ζυγοί,για τον πρώτο φθινοπωρινό μήνα, στα ερωτικά και τις σχέσεις σας, έχετε τον Τροχό της Τύχης.

Η κάρτα αυτή, έρχεται να μας θυμίσει πως τα πάντα είναι μέρος του τροχού του Κόσμου, και πως οι αλλαγές είναι απαραίτητες  για την εξέλιξή μας.

Αυτό το μήνα κάτι αλλάζει προς το καλύτερο στα ερωτικά και τις σχέσεις σας. Συνειδητοποιείτε πια ότι το παρελθόν πρέπει να μείνει πίσω, καθώς ολοκλήρωσε τον κύκλο του. Με καλύτερη διάθεση και με την αίσθηση ότι φεύγει ένα βάρος από πάνω σας, μπορείτε να γνωρίσετε νέο κόσμο, να επενδύσετε σε νέες σχέσεις και να προχωρήσετε μπροστά. Μην φοβάστε, η Τύχη είναι με το μέρος σας και η ζωή σας προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Τώρα ευνοείται κάθε νέα γνωριμία, αλλά και κάθε νέα προσπάθεια που θα κάνετε στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, αν είστε δεσμευμένοι και δεσμευμένες.

 

Οι Σκορπιοί, στα ερωτικά σας και αυτόν το μήνα, εξακολουθείτε να έχετε την  κάρτα του Κόσμου.

Η θετικότερη κάρτα της Ταρώ, για δεύτερη φορά “φωτίζει” τον τομέα των σχέσεων και τα ερωτικά σας! Για εσάς οι διακοπές θα συνεχιστούν και αυτόν το μήνα. Με καλή διάθεση, διασκέδαση και εξόδους, οι ευκαιρίες για φλερτ, γνωριμίες και σεξ θα είναι πολλές. Να θυμόσαστε ότι πρέπει να αφήνεστε και να εκφράζεστε λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως, αν θέλετε να σας πλησιάζουν και οι άλλοι πιο εύκολα.

Αν είστε σε κάποια σχέση, και σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα, τολμήστε το, είναι πολύ ευνοϊκή περίοδος. Αν πάλι, είστε αδέσμευτοι ή αδέσμευτες, πιθανόν να ερωτευτείτε ή να σας προσεγγίσει ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς.

 

Οι Τοξότες, ερωτικά για τον Σεπτέμβριο, έχετε να κάνετε με την Δύναμη

Η Δύναμη, μας μιλάει για την ικανότητα που έχουμε να δαμάζουμε τα αρχέγονα ένστικτά μας και να τα μετατρέπουμε σε κάτι δημιουργικό. Αντιπροσωπεύει επίσης την υπομονή, τη συμπόνια και τη δύναμη που γεννιέται μέσα από την αγάπη και την ανεκτικότητα. 

Αυτός ο μήνας, ευνοεί τον έρωτα, την αγάπη αλλά θα σας χαρίσει και ιδιαίτερα έντονη σεξουαλικότητα. Ίσως τώρα είναι η στιγμή που θα γνωρίσετε ένα ξεχωριστό άτομο, αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, ή αποκτήσετε ένα παιδί, αν είστε σε κάποια σταθερή σχέση. Σε κάθε περίπτωση, να θυμόσαστε ότι ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες, με υπομονή και ήπιο τρόπο, έχετε τη δύναμη να τις ξεπεράσετε. 

 

Για τους Αιγόκερους, τον Σεπτέμβριο τα ερωτικά σας, επηρεάζονται από την ενέργεια της Δικαιοσύνης.

Η Δικαιοσύνη είναι μία κάρτα που μας θυμίζει πως ό,τι δώσαμε επιστρέφει πίσω σε εμάς.

Με λίγα λόγια, τώρα θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα των προηγούμενων επιλογών και αποφάσεών σας. Εάν αναρωτιέστε για μία κατάσταση ή σχέση που αντιμετωπίζετε τώρα, αναζητήστε τις ρίζες της σε παλαιότερες πράξεις σας.

Πρέπει να αντιληφθείτε τόσο τις δυνάμεις όσο και τις ευθύνες σας. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση ή το γάμο σας, σκεφτείτε πού έχετε κάνει εσείς λάθος και μην αναζητάτε το φταίξιμο μόνο στο ταίρι σας. 

Ό,τι κι αν έχει συμβεί, θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία σας. Προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένη ζωή με το συντροφικό σας πρόσωπο, τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά. Αν είστε αδέσμευτοι και αδέσμευτες, επιλέξτε προσεκτικά και όχι επιπόλαια ανάμεσα στα άτομα που σας πολιορκούν.

 

 Η κάρτα που αντιστοιχεί σε εσάς τους Υδροχόους τον Σεπτέμβριο, είναι η Κρίση

Η Κρίση, παρόλο που είναι μία κάρτα που μπορεί εκ πρώτης όψεως να μας προβληματίζει, εντούτοις, αντιπροσωπεύει αυτό που έρχεται μετά το πέρας των δυσκολιών, την ανακούφιση και την ελάφρυνση από τα βάρη. 

Για εσάς, αυτός ο μήνας θα έχει κάποια ξεκαθαρίσματα, και την τακτοποίηση των ανοιχτών λογαριασμών, όσον αφορά στις σχέσεις και τα ερωτικά σας. Όσες σχέσεις δεν έχουν μέλλον, διαλύονται. Αντίθετα, ό,τι έχει προοπτική, θα ενδυναμωθεί και ένας νέος δρόμος θα ανοιχτεί μπροστά σας. Μην φοβηθείτε, θα διαπιστώσετε σύντομα ότι μέσα από τη διαδικασία αυτή, θα γεμίσετε με νέα ελπίδα και θα ανακαλύψετε ξανά τη χαρά του έρωτα. 

 

Για τους Ιχθύες, ο μήνας αυτός για τα ερωτικά σας αντιπροσωπεύεται από την κάρτα της Ιέρειας.

Η Ιέρεια, το θηλυκό αρχέτυπο της Ταρώ, συμβολίζει το ασυνείδητο, το μυστήριο, το άγνωστο και τη μη-δράση. Όταν η κάρτα αυτή εμφανίζεται, είναι ώρα να κάτσουμε ήρεμα και να αναλογιστούμε σε βάθος, τι είναι σημαντικό για εμάς. 

Τον Σεπτέμβριο λοιπόν, στα ερωτικά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο μία γυναίκα. Ίσως μία ερωμένη, αν είστε άνδρας, ή μία φίλη, που θα σας γνωρίσει ένα ενδιαφέρον πρόσωπο αν είστε γυναίκα. Είναι ακόμα πιθανές οι μυστικές και κρυφές σχέσεις. Μπορεί επίσης να συμβεί κάτι που θα σας ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν, εμπιστευτείτε σε κάθε περίπτωση τη διαίσθησή σας για το πώς θα κινηθείτε. Εμπιστευτείτε την καρδιά σας χωρίς αμφιβολίες. 

Αν είστε ήδη σε κάποια σχέση, ευνοούνται θέματα οικογένειας, σπιτιού και γονιμότητας. Πιθανή εγκυμοσύνη αν είστε γυναίκα. 

 

Αυτές ήταν οι ερωτικές μας προβλέψεις με Ταρώ. Αν επιθυμείτε κάποια προσωπική πρόβλεψη με Ταρώ ή αστρολογική, στείλτε μας μήνυμα inbox, στη σελίδα Περί αστρολογίας στο Facebook.

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan