Ο Πλούτωνας αναδρόμισε στην 22η μοίρα του Αιγόκερω. Θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Όπως κάθε φορά, όταν ένας πλανήτης αναδρομεί φέρνει εμπόδια, εσωστρέφεια, και κάτι που πρέπει να του δώσουμε σημασία. Ας δούμε ποίο είναι το μήνυμά του. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

 


 

Τα εμπόδια είναι μεγάλα κι εμείς θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με θάρρος και θέληση. Όμως, λόγω της εντάσεως των ημερών αυτών η υπομονή και η αντοχή μας, εξαντλήθηκε. Για αυτό, πριν μας πιάσει η παραίτηση θα πρέπει να κάνουμε δύο βήματα πίσω. Πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας πριν αρχίσουμε και πάλι να εργαζόμαστε σκληρά. Πρέπει επίσης να καθαρίσει το μυαλό μας πριν αρχίσει και πάλι να μας δίνει ιδέες αντί να μας παράγει εικόνες άγχους. Επίσης, είναι καιρός κάτι που διαλύθηκε μέσα σε μία έκρηξη να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε, κι όταν έλθει η ώρα, να το αποκαταστήσουμε.Ανάδρομος Πλούτωνας κι Ελλάδα

Τρία είναι τα σενάρια που θα μας απασχολήσουν. Το πρώτο είναι πως είναι καιρός να αρχίζουμε και πάλι να κτίζουμε πάνω στα ερείπια που άφησε το μνημόνιο. Μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμη ο πόνος αλλά θέλοντας ή μη πρέπει να πάμε μπροστά.

Το δεύτερο είναι η Δ.Ε.Η. Με την αναγκαστική πώληση της δημόσιας περιουσίας, όπως τα λιγνιτωρυχεία, η αγορά θα ανοίξει, και νέα κεφάλαια θα τοποθετηθούν επάνω στην αγορά της ενέργειας.

Το τρίτο είναι η ανασυγκρότηση της Αντιπολίτευσης. Καλώς ή κακώς διαλύεται. Τώρα είναι καιρός να τελειώσουν τα ψέματα και να ασχοληθούν σοβαρά με το αντιπολιτευτικό έργο.

Προβλέψεις

Εσείς οι Κριοί θα πρέπει να σταματήσετε την ασταμάτητη εργασία. Δεν σας ενοχλεί να εργάζεστε σκληρά, αλλά το έχετε παρακάνει. Χρειάζεστε να κάνετε ένα διάλειμμα και να καθαρίσει το μυαλό σας, όπως επίσης και το σώμα σας. Μπορεί να φανεί αστείο αλλά πρέπει να αφήσετε την τεχνολογία να κάνει κάποια πράγματα που κάνετε με το χέρι. Φροντίστε λοιπόν να μάθετε για τις νέες τεχνολογίες και πως εκείνες μπορούν να σας βοηθήσουν.

Εσείς οι Ταύροι δουλεύετε ακατάπαυστα προκειμένου να κάνετε τα όνειρά σας πράξη. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά, υπάρχουν κάποια πράγματα που έχετε αφήσει χωρίς να τα κλείσετε και τα οποία εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Με αυτά θέλει ο ανάδρομος Πλούτωνας να ασχοληθείτε. Πρέπει να πετάξετε όλα τα βαρίδια του παρελθόντος πριν ξεκινήσετε και πάλι να πηγαίνετε μπροστά. Ίσως να χρειαστείτε την βοήθεια των συντρόφων ή των συνεργατών σας προκειμένου να κάνετε αυτό που πρέπει.

Εσείς οι Δίδυμοι πραγματικά, έχετε λιώσει στην εργασία προκειμένου να έχετε τα χρήματα που χρειάζεστε,είτε για να πληρώσετε τα χρέη σας είτε απλά να ζείτε όπως εσείς θέλετε. Όμως, το έχετε παρακάνει και θα χρειαστείτε ένα μεγάλο διάλειμμα. Πέρα από την ξεκούραση υπάρχει ακόμη ένας επί πλέον λόγος, η ανάγκη να μάθετε να εργάζεστε πιο αποδοτικά με την χρήση της νέας τεχνολογίας, ή, με το να αγοράσετε καινούρια εργαλεία ώστε να κάνετε αποδοτικότερη την εργασία σας.

Εσείς οι Καρκίνοι έχετε δώσει τα πάντα στους άλλους, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Εργάζεστε σαν τα σκυλιά προκειμένου να δείξετε ότι αξίζετε, χωρίς να υπολογίζετε ώρες, κούραση, αντοχές. Τώρα όμως χρειάζεστε την ξεκούραση διότι με το να πάθετε υπερκόπωση δεν θα καταφέρετε κάτι ουσιαστικό. Επίσης, έχετε δώσει τα πάντα στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και τελικά νιώθετε άδειοι. Κάντε ένα διάλειμμα από το «δούναι» και αρχίστε να «λαμβάνετε». Επίσης, είναι πολύ πιθανόν μία επανασύνδεση ή να λυθούν τα προβλήματα στις σχέσεις σας.

Εσείς οι Λέοντες εργάζεστε τόσο πολύ που έχετε ξεχάσει τί σημαίνει διασκέδαση, σχέση, έρωτας, παιδιά. Χρειάζεστε την χαλάρωση που θα σας φέρει ο ανάδρομος Πλούτωνας αλλά όχι για πολύ. Είναι περίοδος που θα πρέπει να δείτε με ποίον τρόπο θα εκσυγχρονίσετε την εργασία σας και να την κάνετε αποδοτικότερη. Έτσι θα έχετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να ζήσετε τις ζωές σας όπως τις θέλετε εσείς. Επίσης, είναι εποχή που πρέπει να δώσετε προσοχή στα θέματα υγείας που έχετε καιρό τώρα πάρει σχεδόν αψήφιστα.

Εσείς οι Παρθένοι, μετά από ένα εκρηκτικό διάστημα κατά το οποίο διαλύθηκαν σχέσεις και έρωτες,  είναι καιρός να χαλαρώσετε λίγο. Έχετε δώσει πολλά και έχετε πάρει τόσο λίγα. Καιρός να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν. Επίσης, είναι περίοδος όπου οι πρώην θα έχουν την τιμητική τους, διότι στην παρούσα φάση δεν είστε για καινούριες γνωριμίες. Θα προτιμήσετε να ζήσετε το πάθος εκεί που ξέρετε ότι σας θέλουν παρά να δοκιμάσετε την τύχη σας.

Εσείς οι Ζυγοί, θα πρέπει να προσέξετε δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι πρέπει να σταματήσετε να εργάζεστε τόσο πολύ προκειμένου να φέρετε τα προς το ζει στο σπίτι σας. Η κούραση που έχετε τελικά το μόνο που κατάφερε είναι να νιώσετε ότι τσάμπα κάνατε ότι κάνατε. Κάντε ένα διάλειμμα, το χρειάζεστε ώστε να καθαρίσει λίγο το μυαλό σας. Όσο δεν το κάνετε οι σχέσεις με το σπίτι σας θα είναι τεταμένες. Το άλλο είναι πως είναι καιρός να ανανεώσετε πλήρως τα εργαλεία της εργασίας σας ή επί τέλους να μάθετε την χρήση της νέας τεχνολογίας. Αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να βγάλετε χρήματα.

Εσείς οι Σκορπιοί έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα σοβαρό διάλειμμα από την εργασία σας. Χρησιμοποιείστε αυτό το διάστημα να χαλαρώσετε διότι σας περιμένει ξανά ένα πολύ δυνατό διάστημα σκληρής εργασίας. Τί πρέπει να προσέξετε. Εδώ και καιρό κουράζεστε τσάμπα. Υπάρχουν δυνατότητες με την νέα τεχνολογία να κάνετε την εργασία σας πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερο κέρδος. Μπορεί να μην είστε από τους ανθρώπους που αλλάζουν εύκολα αλλά μόλις δείτε τί σας προσφέρει, θα την αποδεχθείτε.

Εσείς οι Τοξότες σταματήστε να ασχολείστε άλλο με το κυνήγι των χρημάτων. Σίγουρα, το να έχετε χρήματα σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, αλλά εδώ και χρόνια ξέρετε πως δεν βγαίνει πουθενά. Οπότε, κάντε ένα διάλειμμα, χαλαρώστε, αδειάστε την σκέψη σας, και μόλις είναι έτοιμο, αρχίζετε και πάλι από την αρχή. Αυτήν τη φορά όμως με περισσότερη διάθεση, καλύτερα εργαλεία, και περισσότερες ιδέες για το πως θα τα καταφέρετε.

Εσείς οι Αιγόκεροι ουσιαστικά κάνετε διάλειμμα από τα πάντα. Σίγουρα η εργασία παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα αλλά πλέον χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Πρέπει να βρείτε χρόνο για εσάς και να χαλαρώσετε από την πίεση που έχετε δεχθεί. Επίσης, όσο κι αν δεν σας αρέσει, πρέπει να εκσυγχρονιστείτε. Αρκετά κάνατε την εργασία σας με παλαιομοδίτικο τρόπο. Είναι καιρός να μάθετε το καινούριο και να το εφαρμόσετε. Και καλό σε εσάς θα κάνετε και θα κάνετε την εργασία σας καλύτερα.

Εσείς οι Υδροχόοι πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας ειδάλλως ελλοχεύει ο κίνδυνος της υπερκόπωσης. Κανείς δεν σας είπε να εργάζεστε αλλά πρέπει να χρησιμοποιείτε το μυαλό σας περισσότερο από ότι τα χέρια σας. Τώρα σας περιμένει ένα διάστημα αδράνειας. Φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε ώστε να ξεκουραστείτε και να δείτε τί μπορείτε να αλλάξετε στις ζωές σας.

Εσείς οι Ιχθύες, ετοιμαστείτε να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα από τις μεγάλες προσδοκίες. Έχετε κουραστεί να εργάζεστε και στο τέλος να μην σας μένει κάτι για το οποίο να είστε υπερήφανοι. Χρειάζεστε αλλαγή πλεύσης και το διάστημα αυτό όπου θα είστε αδρανείς θα μπορέσετε να σκεφθείτε τί είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε. Επίσης, είναι καιρός να βγείτε λίγο και να ξεσκάσετε ή να δείτε φίλους που έχετε πολύ καιρό να δείτε.        


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan