Τι είδους συμφωνία θα έχουμε εμείς με την Ε.Ε;

 

Εμείς οι Έλληνες (Ωροσκόπος): Λέων- Ήλιος στους Ιχθύες και στον 8ο Οίκο

Οι Εταίροι μας (7ος Οίκος): Υδροχόος-Κρόνος στον Τοξότη στον 4ο Οίκο προς 5ο Οίκο

Τι θέλουμε εμείς από τους Εταίρους μας; Χρηματική υποστήριξη (Ήλιος στον 8ο). Γιατί; Διότι η φροντίδα τόσων νέων και ξένων προς εμάς ανθρώπων καταβαραθρώνει την οικονομία μας (κυβερνήτης του Ηλίου, ο ανάδρομος Δίας στην Παρθένο). Τι θέλουμε όσο τίποτε άλλο; Την βοήθεια των εταίρων μας (ο Ήλιος εξαίρει την Αφροδίτη στον Υδροχόο). Τι δεν αντέχουμε άλλο; Να ελπίζουμε περιμένοντας οικονομική βοήθεια από τους εταίρους μας (Ερμής στους ιχθύες, ο οποίος κυβερνά τον 11ο και τον 2ο δικό μας οίκο). Η συμφωνία για να πάρουμε τα χρήματα θα είναι και η τέλεση του δικού μας προαναγγελθέντος θανάτου (συγκλίνουσα αντίθεση Ηλίου-Διός) .

Τι θέλουν οι Εταίροι μας; Ο Κρόνος βρίσκεται στον Τοξότη, στον 10ο προς 11ο Οίκους δικούς τους. Αυτό που θέλουν είναι να λάβουν αποφάσεις ώστε να δοθούν χρήματα σε εμάς. Αυτό που θέλουν όμως είναι να δημιουργήσουν μία φυλακή (κυβερνά 12ο Οίκο δικό τους). Το μόνο που σκέφτονται είναι πως πρέπει να βοηθήσουν την κυβέρνησή μας ώστε να αποφύγουν το βάρος όλων αυτών των ανθρώπων.

Ας δούμε τους πλανήτες που υπάρχουν μέσα στον 7ο Οίκο. Αφροδίτη και Σελήνη στον Υδροχόο. Ερμής στους Ιχθύες, πάνω στον Φομαλώτ. Βλέπουμε πως οι Εταίροι μαζεύτηκαν όλοι μαζί  (Αφροδίτη) για να συζητήσουν το πρόβλημα που τους δημιουργούμε (Η Αφροδίτη περιφρονεί τον Ήλιο). Ο Ερμής (τα οικονομικά μας) είναι πάνω στον Φομαλώτ. Μαζεύτηκαν λοιπόν για να λύσουν το πρόβλημα που δημιουργούμε στην συνοχή της Ένωσης.

Η Σελήνη είναι εκτός πορείας. Αυτό σημαίνει ότι η Διάσκεψη (η Σελήνη αποχωρίστηκε από την Αφροδίτη)δεν έχει συγκεκριμένο πλαίσιο δράσεως. Ξέρει όμως ότι πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Η επόμενη όψη της Σελήνης είναι με τον Άρη σε τετράγωνο. Ο Άρης κυβερνά τον 3ο και 10ο Οίκο δικό τους ή 4ο Οίκο δικό μας (οίκος τελικού αποτελέσματος). Η απόφαση θα είναι ως εξής. Η Ένωση δεν αντέχει να δεχθεί άλλους ανθρώπους, ούτε και οι κυβερνήσεις τους. Θα δώσουν τα χρήματα που θέλουμε αλλά θα μας επαναπροωθήσουν και δικούς τους ξένους. Το τίμημα βρίσκει εν μέρει σύμφωνους εμάς, αλλά στο τέλος θα διαπιστώσουμε το μέγα σφάλμα μας. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και την εγκαθίδρυση ξένων δυνάμεων στην πατρίδα μας.     


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan