Στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 (9.00πμ. τοπική ώρα) παρακολουθήσαμε ένα τραγικό περιστατικό στην Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας,

στο οποίο ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου 769 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 934. Όλα αυτά συνέβησαν κατά την διάρκεια του Χατζ, του ετήσιου προσκυνήματος των μουσουλμάνων στην ιερή τους πόλη Μέκκα. Συχνά συμβαίνουν ατυχήματα, επειδή οι προσκυνητές τρέχουν να προλάβουν να πάνε από το ένα ιερό σημείο στο άλλο. Το χθεσινό όμως ατύχημα ήταν το δεύτερο πιο πολύνεκρο μετά από εκείνο στις 2 Ιουλίου 1990, οπότε σημειώθηκε απώλεια 1.426 ατόμων.

 

Για να δούμε όμως το γεγονός από την αστρολογική του πλευρά.

mecca 1

 

Ο Ωροσκόπος του γεγονότος είναι Σκορπιός, ζώδιο που συνδέεται με τον θάνατο. Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου είναι ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Τρίτο Οίκο. Βλέπουμε ήδη την εικόνα να σχηματίζεται, καθώς ο κυβερνήτης του μοιραίου γεγονότος βρίσκεται στον οίκο των μετακινήσεων. Επιπλέον η μοίρα στην οποία βρίσκεται ο Πλούτωνας είναι κρίσιμη. Επιπροσθέτως η μοίρα αυτή (κατά τον Καρέλλι) δείχνει άτομα τα οποία δεν θα σταματήσουν προκειμένου να φθάσουν στον στόχο τους, δεν οπισθοχωρούν στον κίνδυνο, μένουν ατάραχοι στην αιματοχυσία.

 

Ας δούμε και τον Όγδοο Οίκο, οίκο του θανάτου. Ως οίκος είναι κενός οπότε θα κοιτάξουμε που βρίσκεται ο κυβερνήτης του. Και εδώ βλέπουμε πάλι την εικόνα να σχηματίζεται, καθώς ο κυβερνήτης του Οίκου είναι ο Ερμής, ο οποίος είναι ανάδρομος στον Ζυγό, στον Δωδέκατο Οίκο, σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτων, φυσικός κυβερνήτης του Τρίτου Οίκου, και βέβαια σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό φέρνει την ανισορροπία και σε συνδυασμό με τον εκρηκτικό ανάδρομο Ουρανό φέρνει ατυχήματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που από την στιγμή που αναδρόμησε έχουν αυξηθεί τα οδικά ατυχήματα, εκ των οποίων τα περισσότερα έχουν και νεκρούς. Η παρουσία του στον Δωδέκατο Οίκο και ως κυβερνήτη του Οίκου του θανάτου μας έδειξε και το είδος του θανάτου, δηλαδή ασφυξία και ποδοπάτηση (Ο Δωδέκατος συνάδει με τους Ιχθύες οι οποίοι κυβερνούν τα πόδια).

 

Βλέπουμε τελικά πως για να προλάβουν όλοι οι πιστοί να πάνε από το ένα σημείο στο άλλο δεν υπολόγισαν τίποτα. Η ημέρα δεν «σήκωνε» τέτοιου είδους συμπεριφορά για αυτό και πολύ σύντομα εκδηλώθηκε το μοιραίο γεγονός.

 

30/11/2015 Σύμφωνα με το Reuters οι νεκροί ανέρχονται σε 2.070 από το ποδοπάτημα στην Μίνα, αριθμός σχεδόν τριπλάσιος από εκείνον που είχαν ανακοινώσει οι Σαουδαραβικές Αρχές.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan