Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 ο Ελληνικός Λαός επιστρέφει στις κάλπες για να αναδείξει την νέα του κυβέρνηση

μετά τηναδυναμία της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛνα εφαρμόσει το πρόγραμμά της και την ψήφιση του 3ου Μνημονίου. Οι ημέρες αυτές έχουν την οσμή των εκλογών του Μαΐου του 2012, καθώς πλέον η πολυδιάσπαση των κομμάτων είναι βέβαιη.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κυβερνήτης Ωροσκόπου: Ερμής στον Ζυγό, ανάδρομος, στον Πρώτο Οίκο

Κυβέρνηση: Δίδυμοι

Κυβερνήτης της Κυβερνήσεως: Ερμής στον Ζυγό, ανάδρομος, στον Πρώτο Οίκο

Αντιπολίτευση: Τοξότης

Κυβερνήτης της Αντιπολιτεύσεως: Δίας στην Παρθένο και τον Δωδέκατο Οίκο

Η Σελήνη θα διαγράψει τόξο συνολικά μοιρών, από τις 12, 39 έως τις 18, 58 Τοξότη, ενεργοποιώντας με τρίγωνο τις όψεις τις Αφροδίτης.

Ωροσκόπος στην 24η Μοίρα Παρθένου και στο μεσοδιάστημα Άρη/Ουρανού.

Οι κάλπες ανοίγουν και η αίσθηση του κόσμου είναι πως μόνο πόνος μπορεί να βγει σαν αποτέλεσμα, καθώς η εφαρμογή του μνημονίου είναι το ζήτημα που θα αντιμετωπίσει ανεξαρτήτως του κόμματος που θα επικρατήσει την επόμενη ημέρα. Η δυσαρέσκεια και η θλίψη είναι τέτοια που κανείς δεν θα ξέρει τι να ψηφίσει. Είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν ταραχές, δεδομένης της πολωμένης προεκλογικής περιόδου που βιώσαμε και η οποία δημιουργήθηκε με το να κατηγορεί ο ένας τον άλλον σχετικά με το «τίς πταίει (;)» που οδηγήθηκε η Χώρα σε αυτήν την κατάσταση.

Ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπου, Ερμής, βρίσκεται στον Ζυγό, ανάδρομος και στον Πρώτο Οίκο. Σχηματίζει εξάγωνο με την Σελήνη, εξάγωνο με την Αφροδίτη, μισό τετράγωνο με τον Κρόνο, αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό, τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα.

Ο Ερμής πέρα από το γεγονός ότι είναι ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου είναι και κυβερνήτης της Κυβερνήσεως. Αυτό σημαίνει πως ο Σύριζα θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Το θετικό στοιχείο είναι πως αν και ο Λαός (Σελήνη) έχει το μυαλό του να ενισχύσει την αντιπολίτευση (κυβερνήτης της Σελήνης ο Δίας), θέλει παράλληλα να δώσει την εντολή στον Σύριζα να βγει πρώτο κόμμα, επειδή έχει την εντύπωση ότι ακόμη κάνει αντίσταση και επιπλέον διότι θέλει κυβέρνηση συνασπισμού, με επικεφαλής τον Αλ.Τσίπρα. Όμως το έργο του δεν θα είναι εύκολο. Έχει να αντιμετωπίσει τόσο τους πρώην συντρόφους του (κόμμα Λαφαζάνη- Λαϊκή Ενότητα), οι οποίοι είναι έτοιμοι για σκληρή αντιπολίτευση, όπως και την άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία πλέον γίνεται σημαντικός παίκτης στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας. Ενννοείται βεβαίως ότι θα αναζητήσει ο ίδιος να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας, ακόμη κι αν δεν το θέλει, επειδή το επιβάλουν οι καταστάσεις.

Η Αντιπολίτευση

Ο μεγάλος χαμένος στην εκλογική αντιπαράθεση είναι το σύνολο της αντιπολίτευσης. Η Νέα Δημοκρατία αδυνατεί να πείσει ότι μπορεί να κυβερνήσει. Μπορεί να κερδίζει ο αρχηγός της λόγω πληθωρικότητας, πρακτικά όμως είναι αδύνατο να προσφέρει κάτι. Δυστυχώς δεν μπορεί να πείσει κανέναν, και κυρίως τους νέους, ότι μπορεί να ασκήσει κυβερνητικό έργο ως πρωταγωνιστής. Τουναντίον όλοι καταλαβαίνουν ότι ο αντιπολιτευτικός της ρόλος θα είναι του δευτεραγωνιστή, των ανθρώπων εκείνων που βοηθούν μεν, αλλά ροκανίζουν και την καρέκλα των αντιπάλων τους. Η ΛΑ.Ε του Λαφαζάνη κερδίζει πόντους με την αριστερή φρασεολογία πρακτικά όμως δεν πείθει τον Λαό ότι μπορεί να γίνει η αντιμνημονιακή αντιπολίτευση που χρειάζεται ο τόπος. Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει σταθερά στην προτίμηση του κόσμου λόγω της αντοχής που επέδειξε μετά τις φυλακίσεις των στελεχών της και της σταθερής θέσης της έναντι του μνημονίου.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα θα φανεί ότι θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας με πολλά καινούργια κόμματα, με σαφή μνημονιακό προσδιορισμό.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

 

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΛΠΩΝ

Ωροσκόπος: ΙΧΘΥΕΣ

Κυβερνήτης του Ωροσκόπου ο ανάδρομος Ποσειδών στον 12ο Οίκο.

Το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι πραγματικά χαοτικό. Η κυβέρνηση που θα προκύψει θα είναι δέσμια των μνημονιακών της υποχρεώσων, χωρίς καμία απολύτως ισχύ (ο κυβερνήτης της κυβερνήσεως είναι ο Δίας, πτωτικός από ζώδιο και οίκο). Θα υπάρξει σχηματισμός κυβερνήσεως συνεργασίας ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο κόμμα (καθώς ο κυβερνήτης της κυβερνήσεως εξαίρει τον κυβερνήτη της αντιπολιτεύσεως, ο οποίος όμως είναι ανάδρομος), ο οποίος, αν όχι άμεσα, πολύ σύντομα θα διαλυθεί. Ο Λαός πιστεύει στο πρώτο κόμμα ότι μπορεί να κυβερνήσει και ότι θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις οικονομικές δυσκολίες και δεν καλοβλέπει καθόλου το γεγονός ότι το δεύτερο κόμμα γίνεται συνέταιρος στην διακυβέρνηση της χώρας. Πρακτικά, η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί κανένα θέμα, για αυτό και θα αιτηθεί παρακλητικά την συνδρομή της αντιπολίτευσης, ώστε να βγουν και οι δύο από την δύσκολη θέση. Η αντιπολίτευση εξαίρει το γεγονός ότι θα υπάρξει μνημονιακή κυβέρνηση, αρεστή στο εξωτερικό, καθώς πιστεύει ότι έτσι θα καταφέρει να σώσει την οικονομία από το χάος. Το εξωτερικό όμως θα διατηρήσει την κυβέρνηση και θα την ενισχύσει, φέρνοντας σε αμηχανία και προβληματισμό το δεύτερο κόμμα. Το δεύτερο κόμμα θα έχει σφοδρή αντιπαράθεση από το τρίτο κόμμα, επειδή θα μπορεί να ασκεί κοινοβουλετικό έλεγχο.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan