Η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε μία εβδομάδα και η «μητέρα όλων των μαχών», σύμφωνα πάντα με τα επιτελεία των κομμάτων.

Η πρώτη Κυριακή έδωσε κάποια σημάδια, αλλά δεν σηματοδότησε εξελίξεις, καθώς αναμένεται το αποτέλεσμα αυτής της Κυριακής. Παρ’ ότι οι εκλογές δεν είναι εθνικές είναι σημαντικές τόσο για εσωτερικό τομέα, αφού είναι κομματικές κι έτσι μπορούν να μετρήσουν ορθά τις δυνάμεις τους, όσο και διεθνώς, αφού το μέλλον της Ευρώπης φαίνεται να αλλάζει.

 

euro1

Δεδομένα (άνοιγμα κάλπων)

Ωροσκόπος Δίδυμοι

Κυβερνήτης: Ερμής στους Διδύμους/ 1ος Οίκος

Κυβέρνηση: Υδροχόος

Κυβερνήτης: Ουρανός στον Κριό/11ος Οίκος

Αντιπολίτευση: Λέων

Κυβερνήτης:  Ήλιος στους Διδύμους/12ος Οίκος

Λαός: Σελήνη στον Κριό/11ος 

 

Ερμηνεία

Όπως φάνηκε και από την πρώτη Κυριακή ο Ωροσκόπος μας προδιαθέτει τόσο για διλήμματα όσο και διπολισμό. Από την μία έχουμε τα φιλοευρωπαϊκά μνημονιακά κόμματα και από την άλλη τα αντιευρωπαϊκά/αντιμνημονιακά. Η πόλωση είναι αναμενόμενη!

 

Ο Ωροσκόπος σε γιοντ με τον Κρόνο και τους Ν.Δεσμό/Αφροδίτη/Σελήνη/Ουρανό

Αυτό που βλέπουμε πολύ έντονα είναι ότι ο κόσμος θα κατέβει στις εκλογές με άκρα τιμωρητέα διάθεση απέναντι στα κοινοβουλευτικά κόμματα και αυτό επειδή στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει την καταστροφή των καθημερινών συνθηκών του διαβίωσης. Η διάθεσή του είναι να τελειώσει μία και καλή μαζί τους. Θέλει να προξενήσει πόνο στην κυβέρνηση με το αποτέλεσμα, αλλά και να στείλει εκπροσώπους στο ευρωκοινοβούλιο που να κινούνται σε αυτό το μήκος κύματος σκέψεως

Τα ΜΜΕ (Ερμής) θα παίξουν και αυτά ρόλο με τον δικό τους τρόπο. Αφενός θα ενισχύσουν την πόλωση, αφετέρου θα μπορέσουν να περάσουν το μήνυμα της κυβερνήσεως για ψήφο υπέρ της (Ερμής τρίγωνο MC)

 

Η Κυβέρνηση θα καταφέρει να περάσει το μήνυμά της για τον φόβο της καταστροφής από την αντιπολίτευση μέσω διαπληκτισμών και προπαγάνδας (MC ένα και μισό τετράγωνο Άρης, MC τρίγωνο Ερμής).

 

Η Αντιπολίτευση  (IC) και αυτή με την σειρά της έχει προβολή από τα ΜΜΕ, αλλά με αρνητικά αποτελέσματα, καθώς εμπλέκεται και εκείνη σε διαπληκτισμούς με την κυβέρνηση. Όμως ο Λαός είναι διατεθειμένος να την ψηφίσει.

 

euro2

Δεδομένα (Το Κλείσιμο των Κάλπων)

Ο Πρωθυπουργός (Ήλιος: Δίδυμοι, 7ος )

Ο Λαός (Σελήνη, Κριός, 6ος)

Η Κυβέρνηση (Mc: Λέων)

Η Αντιπολίτευση (IC: Υδροχόος)

Ωροσκόπος: Σκορπιός

 

O Λαός μετά το κλείσιμο των κάλπων εκτονώνεται και πλέον το μόνο που θα τον ενδιαφέρει είναι η καθημερινότητά του.

 

Η κυβέρνηση κρατάει αλλά από εδώ και πέρα θα είναι τραυματισμένη. Θα κρατηθεί είτε μέσα από «ανίερες» συμμαχίες είτε  με ανασχηματισμό.

 

Η αντιπολίτευση κερδίζει τις εκλογές και στέλνει τους περισσότερους αντιπρόσωπους στην ευρωβουλή, αλλά δεν καταφέρνει να ρίξει την κυβέρνηση.

 

Τα αριστερά κόμματα βγαίνουν ενισχυμένα και αναγκάζουν το πρωθυπουργό να προσαρμόσει την ρητορική του.

Τα δεξιά/πατριωτικά κόμματα σταθεροποιούνται και κερδίζουν θέσεις στο ευρωκοινοβούλιο.

Ο Πρωθυπουργός χάνει δύναμη από την αριστερά, αλλά θα μπορέσει να βρει τα πατήματά του μέσα από το κοινοβούλιο. Η απειλή, μέσω των ΜΜΕ, ότι πρέπει να προσέξουμε το χρέος, θα συντηρήσει την κυβέρνηση στην εξουσία. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan