Πρόσωπα & Γεγονότα

7ο Ζώδιο (23/9 – 22/10)

Τετραπλότητα: Παρορμητικό

Τριπλότητα: Αέρας

Kυβερνήτης: Αφροδίτη

Πολικό Ζώδιο: Κριός

Χρώμα: Αποχρώσεις του Κυανού, Ροζ, απαλό Πράσινο

Άλατα: Φωσφορικό Νάτριο, Φωσφορικό Κάλιο

Λίθοι-Κρύσταλλοι: Ζαφείρι, Νεφρίτης, Αβεντουρίνη Πράσινη, Αχάτης Μαύρος , Πράσινος Χαλαζίας

Αιθέρια Έλαια: Δεντρολίβανο, Μέντα, Ευκάλυπτος, Λιβάνι, Λεμονόχορτο, Τζίντζερ

Μπορείτε εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ!

 libra man

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι, χαρούμενοι, κοινωνικοί, ειδικά αν βρίσκονται σε φιλικό περιβάλλον που τους επιτρέπει να εκφραστούν. Έχουν ευγενικούς και εκλεπτυσμένους τρόπους συμπεριφοράς, προσέχουν πολύ την προσωπική τους εμφάνιση, και έχουν καλό γούστο. Τους αρέσει η αρμονία στον προσωπικό τους χώρο, τα όμορφα αντικείμενα και γενικά η καλαισθησία.

Αποζητούν την συνύπαρξη με τους άλλους και θέλουν να μοιράζονται τις ζωές τους με ένα συντροφικό πρόσωπο. Κάνουν πολύ εύκολα φίλους και συνήθως έχουν μεγάλο αριθμό γνωστών.

Τους αρέσουν πολύ οι αλλαγές και τα ταξίδια.

Έχουν έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Αυτό τους επιτρέπει να γίνονται καλοί διπλωμάτες και να επιλύουν αμερόληπτα διαφορές ή διενέξεις. Προτιμούν να προσεγγίζουν τις καταστάσεις της ζωής τους με ήπιο και λογικό τρόπο, προσπαθώντας πάντα να μένουν αμερόληπτοι σε ό,τι συμβαίνει. Δεν παίρνουν γρήγορα αποφάσεις, διότι ξέρουν την βαρύτητα που έχουν εκείνες και επιπλέον διότι λαμβάνουν υπόψη τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν οι όποιες αποφάσεις λαμβάνουν. Για αυτό θα ελέγξουν όλες τις πληροφορίες που διαθέτουν, θα σκεφθούν πολύ σοβαρά την επιχειρηματολογία όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών, θα ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά, και μετά θα ανακοινώσουν τις αποφάσεις που έλαβαν.

Επειδή λατρεύουν την αρμονία, τους αρέσει κάθε είδους Τέχνη και προσπαθούν μέσω αυτής να εκφράσουν την δημιουργική τους φύση.

Εκτιμούν το καλό και ποιοτικό φαγητό.

 

libra woman 1

Το μεγάλο τους ελάττωμα είναι η αναποφασιστικότητα, ειδικά όταν καταλαβαίνουν ότι με μία απόφασή τους μπορεί να πληγώσουν κάποιον άλλον. Θα τους δείτε να σκέφτονται συνέχεια τα υπέρ και τα κατά μίας αποφάσεως, να παλινδρομούν ανάμεσα στις προτεινόμενες λύσεις και στο τέλος να παραλύουν από το βάρος. Σε αυτήν την περίπτωση ζητάνε από κάποιον άλλο να αποφασίσει για εκείνους.

Όσο και να φαίνεται παράξενο, συναινούν στην υποτίμηση που τους κάνουν οι άλλοι επειδή δεν διαθέτουν αρκετή αυτοπεποίθηση. Η τάση τους να ανησυχούν μονίμως οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θέλουν να χάσουν την εκτίμηση των άλλων.

Αν και τους αρέσει ο διάλογος, τις περισσότερες φορές δυσκολεύονται να στηρίξουν τις ίδιες τους τις θέσεις. Eίναι ιδιαιτέρως υποχωρητικοί και αδυνατούν να αρνηθούν όταν τους ζητηθεί κάτι. 

Θέλουν πάντα να βρίσκονται με έναν σύντροφο, καθώς μισούν αφάνταστα την μοναξιά.

Αν και πιστεύουν στην ισορροπία συνήθως δεν κάνουν πολλά για να την διατηρήσουν, ειδικά όταν ψυχολογικά δεν είναι καλά.

Αποφεύγουν να κάνουν βρώμικες εργασίες και γενικά είναι αρκετά χαλαροί και τεμπέληδες. 


Δημοφιλέστερα Άρθρα

ΑΠΛΑΝΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ

Περισσότερα

ΑΠΛΑΝΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ

Ένας κλάδος της Αστρολογίας που δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, είναι οι Απλανείς Αστέρες.

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Η Έκλειψη σαν φυσικό γεγονός πάντα γοήτευε και φόβιζε τον άνθρωπο από τότε που πρωτοαντίκρυσε το φαινόμενο, την συσκότιση δηλαδή -ολική ή μερική-, του Ηλίου ή της Σελήνης εξ αιτίας της κίνησης της Γης. Δείτε εδώ το βίντεο!

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Οι πλανήτες στην κίνησή τους  μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, σχηματίζουν όψεις μεταξύ τους. Επειδή όμως είναι τέτοιος ο αριθμός τους αναγκαστικά σχηματίζουν σύνθετες όψεις, που όταν αυτές έχουν την μορφή ενός γεωμετρικού σχήματος, ονομάζονται Πλανητικοί Σχηματισμοί.

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ! 

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Ορισμός: Ως όψη στην Αστρολογία ορίζεται η γωνιακή σχέση που έχουν δύο Πλανήτες μεταξύ τους η οποία μετράται σε μοίρες.

Περισσότερα

Drops of Nature

drops new
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan