Πρόσωπα & Γεγονότα

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

3ο Ζώδιο (21/5 έως 20/6)

Τετραπλότητα: Μεταβλητό

Τριπλότητα: Αέρας

Κυβερνήτης: Ερμής

Πολικότητα: Θετικό

Χρώμα: Κίτρινο

Μέταλλο: Υδράργυρος

Άλατα: Χλωριούχο κάλιο, πυρίτιο

Λίθοι-Κρύσταλλοι: Κιτρίνη, Μάτι της Τίγρης, Φεγγαρόπετρα, Οπαλίτης Αχάτης, Μαργαριτάρι, Κεχριμπάρι, Ροζ Τουρμαλίνη, Αλεξανδρίτης.

Αιθέρια Έλαια: Γκρέιπφρουτ, βασιλικός, περγαμόντο, δεντρολίβανο, κυπαρίσσι, τζίντζερ, ξύλο κέδρου, κανέλλα.

Μέρος του σώματος: Χέρια, Ώμοι, Πνεύμονες

Κυρίαρχη Φράση: Σκέπτομαι

Πολικό Ζώδιο: Τοξότης 

ΛΕΞΕΙΣ- ΚΛΕΙΔΙΑ

Θετικά: Προσαρμόσιμος, εύστροφος, φιλικός, πνευματώδης, διανοούμενος εύγλωττος, ζωηρός, νεανικός, κεφάτος, επικοινωνιακός, εξωστρεφής, υπερκινητικός, έξυπνος, πολυσυλλεκτικός, πολυπράγμων, ζωηρός.

Αρνητικά: Νευρικός, επιφανειακός, ασυνεπής, επιτήδειος, επιπόλαιος, ευμετάβλητος, ματαιόδοξος, εφήμερος,  άστατος, περίεργος, ανήσυχος, φλύαρος, κουτσομπόλης.

ldish 406657

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Οι Δίδυμοι είναι το νεανικότερο ζώδιο για αυτό έχουν χαρακτηριστικά μικρού παιδιού, τόσο σωματικά όσο και στην συμπεριφορά. Σπανίως κάποιος μπορεί να αντιληφθεί την πραγματική ηλικία τους καθώς είναι αεικίνητοι, δραστήριοι, ζωηροί και πάντα έτοιμοι για κάτι καινούργιο. Είναι απίστευτα εύστροφοι, ομιλητικότατοι, κοινωνικοί, λογικοί, ορθολογιστές και μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Επίτηδες αλλάζουν κατεύθυνση στις ζωές τους, μόνο και μόνο για να γνωρίσουν καινούργιες εμπειρίες. Η επικοινωνία είναι ο αέρας που αναπνέουν. Χωρίς αυτήν ζουν άχαρες ζωές. Λατρεύουν τις έξυπνες συζητήσεις και δεν θα μείνουν αμέτοχοι στις διανοητικές προκλήσεις. Η συναναστροφή με πληθώρα ανθρώπων τους βοηθά να αποκτούν νέες εμπειρίες, να αλλάζουν και να προσαρμόζονται στις περιστάσεις. Παράλληλα, θέλουν να διασκεδάζουν, να ταξιδεύουν, να εκφράζονται, να γνωρίζουν κόσμο και να περνάνε καλά. Διατηρούν έναν μεγάλο αριθμό φίλων, ο οποίος με τον χρόνο ολοένα και αυξάνεται. Ο ενθουσιασμός τους είναι κολλητικός, και τίποτα δεν τους ενθουσιάζει περισσότερο από το ανακαλύπτουν το τι κρύβεται πίσω από άσχετες μεταξύ τους ιδέες ή να δημιουργούν φιλίες με άσχετους και ανόμοιους ανθρώπους. Η ελαφρότητα με την οποία ζουν οι Δίδυμοι τις ζωές τους δεν τους κάνει απλοϊκούς, γι’ αυτό αν κάποιος τους υποτιμήσει, σύντομα θα δει να τον αγοράζουν και να τον πωλούν χωρίς να το πάρει είδηση.

 

Στα αρνητικά τους γνωρίσματα οι Δίδυμοι είναι σαν τα μικρά παιδιά που αρνούνται να μεγαλώσουν και να ωριμάσουν. Είναι επιπόλαιοι, άστατοι, ασυνεπείς και έχουν την τάση να καταπιάνονται με τα πάντα. Έχουν άποψη για όλα, ακόμη και δεν έχουν ιδέα για το αντικείμενο. Έχουν την τάση να αλλάζουν πολύ εύκολα γνώμες και απόψεις. Όταν αναλαμβάνουν ένα έργο δυσκολεύονται να διατηρήσουν εστιασμένη την προσοχή τους με αποτέλεσμα να μην το ολοκληρώνουν ποτέ. Πολλές φορές ενθουσιάζονται για κάτι αλλά, αντί να ασχοληθούν με αυτό, το συζητάνε τόσο πολύ που στο τέλος χάνουν το ενδιαφέρον τους. Η ανάγκη τους για επικοινωνία τους κάνει να χώνουν την μύτη τους παντού και να μαθαίνουν κάθε είδους κουτσομπολιά. Επίσης φλυαρούν ακατάσχετα και δεν θα διστάσουν να καταφύγουν στα ψέμματα προκειμένου να γλιτώσουν από δύσκολες καταστάσεις. Συνήθως κρύβουν έντονη νευρικότητα. Πλήττουν πολύ εύκολα! Για να διώξουν από επάνω τους την απειλή της πλήξης, θα προτιμήσουν να διαβάσουν πάνω από ένα βιβλίο ταυτόχρονα, να έχουν δύο εργασίες, να έχουν πολλαπλές ερωτικές σχέσεις, και εννοείται πάνω από δύο συσκευές τηλεφώνου.  

Οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι που αδυνατούν να διαχειριστούν τα οικονομικά τους.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τον υπόλοιπο κόσμο ο άνδρας Δίδυμος είναι επιφανειακός. Στην πραγματικότητα όμως η φύση του όχι μόνο επιφανειακή δεν είναι αλλά είναι αρκετά σύνθετη και δύσκολη για να την καταλάβεις. Στους επιφανειακούς ανθρώπους επιτρέπουν να δουν μόνο την επιφάνεια και τίποτα παραπάνω. Είναι μεν αποστασιοποιημένος από τα συναισθήματά του αλλά δεν γνωρίζει πως να έλθει σε επαφή με αυτά. Αν έχει πληγωθεί από την οικογένειά του τότε είναι αρκετά μεγάλη η πιθανότητα να μην ψάξει καν τον εαυτό του, το οποίο κάνει αφάνταστα δύσκολη την ζωή των ανθρώπων που έχει δίπλα του. Αν κάποιος διακρίνει την καρδιά του, τότε θα δει ένα άτομο γεμάτο με παιδική χαρά και απίστευτη εσωτερική ομορφιά.     

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ

Το γεγονός ότι αρέσει στην γυναίκα Δίδυμο να μιλάει δεν σημαίνει ότι το κάνει ασταμάτητα. Αυτά που λέει θέλει να έχουν βάρος και νόημα, διότι στην πραγματικότητα θέλει να ακουστεί. Η συντροφιά της είναι ευχάριστη, της αρέσει να μιλάει και να γελά. Είναι η ιδανική παρέα σε κάθε κοινωνική εκδήλωση. Οι αλλαγές είναι στο αίμα της αλλά δεν τις κάνει χωρίς να υπάρχει λόγος, αν και φαινομενικά φαίνεται ως έτσι. Θέλει να έχει ανθρώπους δίπλα της που να πηγαίνουν μαζί της και μην εμποδίζουν την προσωπική της ανάπτυξη. Είναι αρκετά ευγενική, λογική κι έξυπνη. Για για να αγαπήσει, χρειάζεται έναν πραγματικό άνδρα δίπλα της.


Δημοφιλέστερα Άρθρα

ΑΠΛΑΝΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ

Περισσότερα

ΑΠΛΑΝΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ

Ένας κλάδος της Αστρολογίας που δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, είναι οι Απλανείς Αστέρες.

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Περισσότερα

Οι Εκλείψεις

Η Έκλειψη σαν φυσικό γεγονός πάντα γοήτευε και φόβιζε τον άνθρωπο από τότε που πρωτοαντίκρυσε το φαινόμενο, την συσκότιση δηλαδή -ολική ή μερική-, του Ηλίου ή της Σελήνης εξ αιτίας της κίνησης της Γης. Δείτε εδώ το βίντεο!

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Περισσότερα

ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ (MC)

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Οι πλανήτες στην κίνησή τους  μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, σχηματίζουν όψεις μεταξύ τους. Επειδή όμως είναι τέτοιος ο αριθμός τους αναγκαστικά σχηματίζουν σύνθετες όψεις, που όταν αυτές έχουν την μορφή ενός γεωμετρικού σχήματος, ονομάζονται Πλανητικοί Σχηματισμοί.

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ! 

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Περισσότερα

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ

Ορισμός: Ως όψη στην Αστρολογία ορίζεται η γωνιακή σχέση που έχουν δύο Πλανήτες μεταξύ τους η οποία μετράται σε μοίρες.

Περισσότερα

Drops of Nature

drops new
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan