Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Το κάθε ζώδιο έχει διαφορετικές ικανότητες και κλίσεις για αυτό άλλωστε επιλέγουν εργασίες ανάλογα με το τί τους ταιριάζει. Ας δούμε πως λειτουργούν τα ζώδια όταν εργάζονται και τί είδους επαγγέλματα επιλέγουν.

 

ΚΡΙΟΣ

Χρειάζονται οπωσδήποτε μία εργασία που να μπορούν να εκφράζονται. Αποφεύγουν τις μονότονες και επαναλαμβανόμενες εργασίες. Όταν ασκούν κάποιο επάγγελμα, χαίρονται ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες. Γενικά, έχουν μία τάση να ακολουθούν επαγγέλματα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Μπορούν άνετα να ασχοληθούν με εργαλεία και μηχανές.

Στρατιωτικοί, αθλητές, ελεύθεροι επαγγελματίες, μηχανικοί, χειριστές μηχανημάτων είναι μερικά από τα επαγγέλματα που μπορούν να ακολουθήσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι αρέσκονται στις απολαύσεις και τις ανέσεις της ζωής και δεν είναι μανιώδεις με την επιτυχία τους, γεγονός που τους κάνει να φαίνονται στον περίγυρό τους τεμπέληδες. Αυτό όμως δεν είναι αληθές. Πάνω από όλα επιθυμούν μία σταδιοδρομία που θα τους παρέχει οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν φιλοδοξίες, απλά, θέλουν να τις συνδυάζουν με μία μεγάλη αμοιβή και μόνιμη εργασία. Συνήθως αναλαμβάνουν μία έτοιμη και αξιόπιστη επιχείρηση την οποία μπορούν να την διευρύνουν σιγά σιγά και με τον τρόπο τους. Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζουν την σταθερή βάση, την σίγουρη απόδοση και την έλλειψη ρίσκου από πιθανή απώλεια χρημάτων.

Μία ευρεία γκάμα επαγγελμάτων είναι δυνατή για τους Ταύρους, όπως επιχειρηματίες, γεωργοί, καλλιτέχνες- ειδικά τραγουδιστές και βέβαια σεφ μαγειρικής.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι διαπρέπουν σε επαγγέλματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ευστροφία τους και τις ιδιαίτερες ικανότητες που έχουν στον λόγο. Πλήττουν αφάνταστα με τις μονότονες εργασίες, καθώς και τις μοναχικές. Συχνά θα τους δούμε να κάνουν πολλές εργασίες παράλληλα ή να τις αλλάζουν συχνά.

Έτσι θα τους δούμε να εργάζονται σαν δάσκαλοι, οδηγοί αυτοκινήτων, πωλητές (γεννημένοι!), έμποροι, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, και πολύ συχνά στις δημόσιες σχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να είναι άνθρωποι που τους αρέσει το σπίτι, είναι όμως ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μέσα στον κόσμο. Διαπρέπουν σε επαγγέλματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ευαισθησία τους. Μπορούν να κάνουν σταδιοδρομία σε ιατρικά επαγγέλματα, ως δάσκαλοι, κοινωνικοί λειτουργοί, παιδοψυχολόγοι, σύμβουλοι γάμου. Οι Καρκίνοι εργάζονται για να έχουν χρήματα. Οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί συνήθως είναι γεμάτοι επειδή έχουν την τάση να αποταμιεύουν. Ό,τι και αν κάνουν, θέλουν πάντα να βρίσκονται σε μία εργασία που να τους εκφράζει. Είναι ικανοί σε πολλά πεδία αφού μπορούν να αξιοποιούν την συσσωρευμένη τους εμπειρία. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν έχουν να κάνουν με την φροντίδα (κυρίως παιδιών), την αγάπη τους για το παρελθόν (αντίκες, μουσεία, ιστορία), και την μαγειρική!

 

ΛΕΩΝ

Δεν υπάρχει επαγγελματικό πεδίο που να μην διαπρέπουν, αρκεί η εργασία τους να τους δημιουργεί συναισθηματική πληρότητα και να είναι πάντα πρώτοι και καλύτεροι. Είναι πολύ οργανωτικοί και δημιουργικοί. Διαπρέπουν σε επαγγέλματα που τους δίνουν αίγλη και λάμψη.

Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι ηθοποιός, χορευτής, δάσκαλος, διευθυντής επιχειρήσεων, κοσμηματοπώλης, αστρολόγος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι δεν φημίζονται για επαγγέλματα που απαιτούν πρωτοβουλία και γενικά δεν είναι ιδιαιτέρως φιλόδοξοι. Είναι πολύ ικανοί βοηθοί, καθώς δίνοντάς τους οδηγίες, μπορούν να κάνουν τέλεια οτιδήποτε απαιτείται από αυτούς. Λειτουργούν άψογα κάτω από επίβλεψη και είναι ιδανικοί υπάλληλοι.Παρ’ ότι είναι ικανότατοι στην διεκπεραίωση των εργασιών συσσωρεύουν ολοένα και αυξημένο όγκο εργασίας, επειδή θέλουν να είναι απόλυτα βέβαιοι για το αποτέλεσμα που θα παραδώσουν. Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι που ακόμη και το πιο ταπεινό επάγγελμα κι αν κάνουν, το ασκούν υποδειγματικά.

Έχουν πολύ καλές συγγραφικές ικανότητες και μπορούν να διαπρέψουν σαν δημοσιογράφοι, κειμενογράφοι και συγγραφείς βιβλίων. Μπορούν να γίνουν πολύ καλοί δάσκαλοι. Επειδή έχουν μία έμφυτη ροπή προς την υγιεινή, τους ταιριάζουν τα ιατρικά και τα πάρα-ιατρικά επαγγέλματα, συμβατικά και εναλλακτικά. Επίσης, μπορούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα μικρά ζώα. Η ακρίβεια που τους χαρακτηρίζει, τους βοηθά να ασχοληθούν με τα λογιστικά.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Ζυγούς, είναι συνήθως προεκτάσεις των ιδιοτήτων τους. Γενικά όμως μπορούν να εργασθούν παντού αρκεί οι συνάδελφοι και οι εργοδότες να μην τους ενοχλούν, να μην τους καταπιέζουν και να τους αφήνουν να εργάζονται με τους δικούς τους ρυθμούς.

Η έμφυτη διπλωματικότητα και αίσθηση της δικαιοσύνης, τους επιτρέπει να ασχοληθούν με επαγγέλματα όπως του διπλωμάτη, του δικαστού, του δικηγόρου. Μπορούν να διαπρέψουν ως καλλιτέχνες, σχεδιαστές ρούχων, διακοσμητές, ηθοποιοί. Οι καλοί και ευγενικοί τους τρόποι, τους βοηθούν να γίνουν πολύ καλοί υπεύθυνοι δημόσιων σχέσεων.Ορισμένοι, λόγω της πολικότητας με τον Κριό, μπορούν να γίνουν στρατιωτικοί καριέρας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαν άνθρωποι επιζητούν την συναισθηματική και υλική ασφάλεια μέσα από την εργασία τους. Έχουν τεράστια ποσά ενέργειας, τα οποία αρχίζουν να καταναλώνουν όταν βρουν τον κατάλληλο στόχο, μέσω της σκληρής εργασίας. Τους είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην αρρωστήσουν αν παραμείνουν χωρίς εργασία για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλουν να επωμίζονται αρκετές ευθύνες και λειτουργούν άψογα κάτω από πίεση, διότι εκλαμβάνουν αυτές τις καταστάσεις ως προκλήσεις που πρέπει να υπερνικηθούν. Έχουν πολύ καλές επιχειρηματικές και χρηματο-οικονομικές αρετές.

Μπορούν άνετα να διαπρέψουν στο εμπόριο και τις τραπεζο-χρηματιστηριακές συναλλαγές. Η τάση τους να λύνουν προβλήματα και γρίφους, τους κάνει γεννημένους ερευνητές, ντετέκτιβ και επιστήμονες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την έμφυτή τάση τους να απλώνονται, οι Τοξότες μπορούν να κάνουν πλήθος επαγγελμάτων. Το πρόβλημά τους είναι πως πλήττουν αφόρητα με τις σταθερές και επαναλαμβανόμενες εργασίες. Τους αρέσουν οι προκλήσεις και για αυτό από νεαρή ηλικία θα ασχοληθούν με δύο ή και περισσότερα επαγγέλματα μέχρι να αποφασίσουν τί τους ταιριάζει καλύτερα. Δεν είναι ιδιαίτερα φιλόδοξοι ούτε επιζητούν τα χρήματα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να είναι καλά και να αποδίδει καρπούς η εργασία τους.

Έλκονται από τα ταξείδια για αυτό θα τους δούμε σαν οδηγούς Διεθνών Μεταφορών, ως ναυτικούς, να έχουν γραφεία ή να εργάζονται σε γραφεία τουρισμού. Η πνευματικότητά τους μπορεί να τους κάνει άριστους δικηγόρους, καθηγητές πανεπιστημίων, διερμηνείς, εκδότες ή εργαζόμενοι σε εκδοτικούς οίκους, ακόμη και ιερείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το επάγγελμα που επιλέγουν οι Αιγόκεροι συνάβει πάντα με την επιθυμίας του να πετύχουν και να κατακτήσουν την κορυφή, έτσι ώστε να κερδίσουν τον σεβασμό των άλλων. Αν δεν πέσουν στην παγίδα της απαισιοδοξίας, τότε οι πιθανότητες να το καταφέρουν είναι πολύ μεγάλες. Έχουν τρομακτική ικανότητα αντοχής και επειδή δεν είναι ομαδικοί παίκτες, μπορούν να συνεχίσουν ακάθεκτοι χωρίς να υπολογίζουν χρόνο και κόπο.

Η πολιτική είναι ένα πεδίο που μπορούν να διαπρέψουν. Μπορούν να ασχοληθούν με την γη και να γίνουν αγρότες ή κτηματίες. Μπορούν άνετα να γίνουν πολεοδόμοι. Η παραδοσιακή σχέση του ζωδίου με τα οστά, δίνει επαγγελματικές ευκαιρίες στην οδοντιατρική και την οστεοπαθητική. Επίσης, επειδή ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο του Καπιταλιστικού Συστήματος, οι εκπρόσωποί του μπορούν άνετα να κάνουν καριέρα σε χρηματιστηριακές εταιρίες ή στον τραπεζικό τομέα. Αν και θα φανεί παράξενο σε ένα τόσο γήινο ζώδιο να υπάρχουν μουσικοί, εν τούτοις αυτό επιτυγχάνεται από την έμφυτη ικανότητά τους στην δομή και την προσήλωση, απαραίτητο προσόν για έναν επαγγελματία του είδους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός των Υδροχόων είναι ποικίλος και διαφορετικός, ανάλογα τις επιρροές, που έχουν ή όχι, από τον κυβερνήτη τους τον Ουρανό. Είναι πολύ φιλόδοξοι, εργατικοί αρκετά υπομονετικοί και καρτερικοί, αρκεί να μην υπάρχει κάποιος από πάνω τους να τους λέει τί πρέπει να κάνουν, να κάνει παρεμβάσεις στο έργο τους ή να επιμένει σε ένα πλαίσιο δράσεως που απέχει από το δικό τους. Είναι πολύ παραγωγικοί και λειτουργούν άψογα στο πλαίσιο μία ομάδος. Μπορούν να διαπρέψουν σε πολλά επιστημονικά πεδία και κυρίως στην έρευνα. Έλκονται από επιστήμες του απώτερου παρελθόντος ή του μακρυνού μέλλοντος.

Μπορούν να ασχοληθούν με την αρχαιολογία, την παλαιοντολογία, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την αστρονομία. Αν και προτιμούν την πρακτική επιστήμη, έλκονται και από ανθρωπιστικά επαγγέλματα όπως π.χ. του κοινωνικού λειτουργού ή του ψυχολόγου. Έλκονται επίσης και από τις πολιτικές επιστήμες για αυτό θα τους δούμε να πρωτοστατούν σαν πολιτικοί, τεχνοκράτες ή συνδικαλιστές. Αν πάλι ενδιαφερθούν να αξιοποιήσουν το πνεύμα τους, μπορούν να γίνουν πρωτοπόροι στοχαστές, εφευρέτες, αστρολόγοι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το ιδανικό επάγγελμα ενός Ιχθύ είναι εκείνο που μπορεί να εξωτερικεύει όποιο ταλέντο έχει. Συχνά στην ζωή τους αλλάζουν επαγγελματικό προσανατολισμό αλλά διατηρούν πάντα τον ενθουσιασμό τους. Η τριβή τους με πολλά επαγγέλματα, εμπλουτίζουν τις ζωές τους με μοναδικές εμπειρίες. Προσαρμόζονται εύκολα σε οποιοδήποτε επάγγελμα επειδή παίζουν τον αντίστοιχο ρόλο που τους έχει ανατεθεί.

Επειδή συναισθάνονται τον πόνο του άλλου, έλκονται από επαγγέλματα πρόνοιας Θα τους δούμε σαν ιατρούς, νοσοκόμους συμβούλους, ακόμα και ιερείς. Η φυσική τους έλξη στην Τέχνη και κυρίως στην ηθοποιία βγάζει άριστους ερμηνευτές, καλλιτέχνες, χορευτές, κινηματογραφιστές, φωτογράφους, χειροτέχνες. Έλκονται επίσης από τον φανταχτερό κόσμο της μόδας, επειδή η μόδα είναι τέχνη με φαντασία και χωρίς περιορισμούς. Η αγάπη των Ιχθύων για την θάλασσα τους κάνει άριστους επαγγελματίες σαν ναυτικούς, ψαράδες, ιχθυοπώλες, ναυτικούς πράκτορες. Η άριστη διαίσθηση που διαθέτουν μπορεί κάλλιστα να τους βοηθήσει να γίνουν ενδιάμεσοι, αστρολόγοι, πνευματιστές.


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan