Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Ζωδιακός καλοκαιρινός οδηγός: Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στις διακοπές και τι χρειάζεται για να περάσει τέλεια!

Για εσάς τους Κριούς, το ιδανικό μέρος διακοπών είναι κάπου όπου μπορείτε να διασκεδάσετε με την ψυχή σας, και κυρίως, να χαρείτε έντονες ερωτικές στιγμές. Σας αρέσουν μέρη που είναι ακριβά, και τα οποία παρέχουν πολυτελείς υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει ότι προτιμάτε διακοπές στυλ Μυκόνου παρά κάτι άλλο. Στη περίπτωση όμως που δεν μπορείτε να πάτε στην Μύκονο (ή σε κάποιον άλλο κοσμοπολίτικο προορισμό), θα περάσετε όμορφα σε μέρη που έχουν χορό, φλερτ και διασκέδαση μέχρι πρωίας!

Εσείς οι Ταύροι δεν έχετε ιδιαίτερες προτιμήσεις για το που θα πάτε διακοπές, αρκεί το μέρος να είναι ήσυχο και καθαρό. Προτιμάτε να είστε με λίγους ανθρώπους, διότι πραγματικά εκτιμάτε τις διακοπές στις οποίες ξεκουράζεστε! Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που πηγαίνουν στα ίδια μέρη κάθε χρόνο επειδή δεν τους αρέσει να πειραματίζονται. Αν δείξετε πρωτοτυπία,  και δεν σας αρέσει εκεί που θα πάτε, είναι πιθανό να γκρινιάζετε μέχρι την ώρα που θα φύγετε!

Για εσάς τους Δίδυμους οι ιδανικές διακοπές δεν αφορούν το μέρος στο οποίο θα πάτε, αλλά τους ανθρώπους που θα έχετε παρέα. Όσο και να φαίνεται παράξενο για ένα τόσο αεικίνητο ζώδιο όπως εσείς, θέλετε οι διακοπές σας να είναι ήσυχες, ξεκούραστες και με πολύ φαγητό! Όταν βρίσκεστε σε διακοπές βγάζετε τον πιο τεμπέλικο εαυτό σας στην επιφάνεια, διότι το διάστημα αυτό είναι για να «κάαααθεστε» όπως έλεγε και ο Μίμης Φωτόπουλος.

Για εσάς τους Καρκίνους, οι ιδανικές διακοπές είναι εκείνες που μπορείτε να περάσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά αδιάφορο για εσάς. Από εκεί και πέρα θα επιλέξετε να κάνετε διακοπές σε μέρη που έχουν και κάποιο ιστορικό ενδιαφέρον. Αν το κάνετε αυτό, το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο με επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Επίσης, δεν θα δυσκολευτείτε να περάσετε καλά ακόμη και αν επιλέξετε να πάτε κάπου μόνοι ή μόνες σας

Εσείς οι Λέοντες, θέλετε οι διακοπές σας να είναι γεμάτες με δραστηριότητες! Είστε από τα άτομα που δεν μπορούν να τεμπελιάζουν στις διακοπές και θέλετε να γνωρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη. Οι καλύτερες διακοπές για εσάς, είναι εκείνες που βρίσκεστε ολημερίς επάνω στο τιμόνι αναζητώντας τα πιο μακρινά μέρη. Άλλωστε για εσάς το ταξείδι έχει σημασία, όχι ο προορισμός. Ο ιδανικός προορισμός για εσάς, είναι το εξωτερικό! Χρήματα να έχετε μόνο να ξοδεύετε!

Εσείς οι Παρθένοι στις διακοπές σας είστε λίγο συντηρητικοί καθώς βγαίνετε από την τόσο σημαντική για εσάς ρουτίνα. Τα πάντα σας ενοχλούν, σας μυρίζουν, και θέλετε να γυρίσετε σπίτι σας. Οι δε θερινές διακοπές είναι μαρτύριο, διότι δεν σας αρέσει να λούζεστε στον ιδρώτα. Το ιδανικό μέρος για εσάς είναι το βουνό και το μπάνιο σε ποτάμι! Αν πάλι έχετε τα χρήματα, θα επιλέξετε έναν προορισμό όπου συχνάζουν οι διάσημοι και οι ισχυροί. Επίσης, μπορεί να επιλέξετε να κάνετε ιαματικό τουρισμό (για τα κοκκαλάκια σας που πονούν!). 

Εσείς οι Ζυγοί στις διακοπές σας γίνεστε άλλοι άνθρωποι! Στην καθημερινότητά σας είστε άνθρωποι ήσυχοι, μειλίχιοι,, ευγενικοί και μετρημένοι. Άπαξ όμως και φθάσετε στον προορισμό σας, γίνεστε σαν τους Άγγλους τουρίστες. Ξεχνάτε ποιοι και ποιες είσαστε και επιδίδεστε σε έναν ξέφρενο ρυθμό ο οποίος καταλήγει να έχει τα αποτελέσματα της ταινίας «Hangover»! Για αυτό άλλωστε οι ιδανικές διακοπές για εσάς, είναι εκείνες που πηγαίνετε μαζί με φίλους! 

Εσείς οι Σκορπιοί, στις διακοπές θέλετε να απομονώνεστε από τον κόσμο.  Για εσάς ο ιδανικός συνδυασμός είναι παραλία (ατελείωτες ώρες), ξαπλώστρα, ένα ποτό στο χέρι και να περνούν οι ημέρες όσο το δυνατόν πιο αργά. Ακόμη και στη θάλασσα να μην πάτε, χρειάζεστε να βρίσκεστε κοντά σε νερό (ποτάμια, πισίνες κ.λ.π.), διότι μόλις βυθιστείτε στο νερό με έναν μαγικό τρόπο όλα τα προβλήματά σας εξαφανίζονται. Όσο κι αν φανεί παράξενο, είστε από εκείνους κι εκείνες που θα επισκεφθούν στις διακοπές τους μοναστήρια και άλλες μυστηριακές τοποθεσίες.

Για εσάς τους Τοξότες, οι ιδανικές διακοπές είναι εκείνες που θα τρέχετε σε βουνά, θάλασσες και λαγκάδια! Η σωματική άσκηση είναι ιδιαιτέρως εκτιμητή από εσάς, για αυτό επιλέγετε προορισμούς όπου μπορείτε να κάνετε ακραία αθλήματα, από πεζοπορία μέσα σε μονοπάτια, μέχρι μπάντζι τζάμπινγ. Οι διακοπές μαζί σας, δεν είναι για λιγόψυχους και λιγόψυχες. Αν για κάποιο λόγο το άτομο ή η παρέα που είστε μαζί, δεν αντέχουν τους ρυθμούς σας, θα τους αφήσετε να πιουν καφέ και θα συνεχίσετε τις δραστηριότητες μόνοι ή μόνες σας.

Εσείς οι Αιγόκεροι, θέλετε στις διακοπές σας να συνδυάσετε όσο το δυνατόν περισσότερες απολαύσεις! Ο ιδανικός συνδυασμός για εσάς, είναι φαγητό και ποτό την ημέρα, και σεξ το βράδυ! Δυστυχώς για τους ανθρώπους που σας ξέρουν, είστε άνθρωποι που όταν δεν έχετε χρήματα προτιμάτε να μένετε στο σπίτι. Αν όμως έχετε τα χρήματα θα επιλέξετε μέρη ακριβά, και σίγουρα με καλή κουζίνα. 

Εσείς οι Υδροχόοι, όπως και στην ζωή σας, έτσι και στις διακοπές, είστε αεικίνητοι και αεικίνητες. Δεν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που απλά θα κάτσουν σε μία παραλία ή σε ένα μέρος και τέλος. Το ιδανικό για εσάς, είναι σύντομες διακοπές, σε διαφορετικά μέρη με διαφορετικούς ανθρώπους. Ακόμη και χρήματα να μην έχετε, κάτι θα κάνετε ώστε να φύγετε έστω και για λίγες ημέρες. 

Εσείς οι Ιχθύες στις διακοπές σας γίνεστε «η μαμά του λόχου». Όπου και να πάτε θέλετε να ξέρετε ότι θα υπάρχει καλό φαγητό, καλύτερο γλυκό, και θάλασσα! Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που μόλις φύγετε, ξαφνικά ανησυχείτε για τα πάντα (αν πήρατε τα κουβαδάκια των παιδιών, αν έχετε πάρει φαγητό μαζί σας, αν έχετε πάρει πετσέτες, αντηλιακά κ.ο.κ.). Αν σας αφήσουν, είστε ικανοί και ικανές να μετακομίσετε όλο το σπίτι στην παραλία! Για αυτό άλλωστε ποτέ δεν φεύγετε χωρίς τα απαραίτητα, τα οποία χωρούν μόνο σε πέντε βαλίτσες!  


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan