Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Οι Καρκίνοι, είναι το πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό από όλα τα ζώδια. Για αυτό, όταν ερωτεύονται νιώθουν υπέροχα και μοναδικά. Τότε είναι που νιώθουν ότι η ζωή τους αποκτά νόημα καθώς μπορούν να εκφράσουν τα τρυφερά συναισθήματά τους, την ευαισθησία και το πάθος που κρύβουν. Είναι πολύ ρομαντικοί και συναισθηματικοί. Αν και φαίνονται πολύ δυναμικοί, δεν είναι. Τουναντίον, είναι πολύ ντροπαλοί και όνειρό τους είναι να βρουν το άλλο τους μισό. Ο χωρισμός είναι για εκείνους η απόλυτη καταστροφή και δεν μπορούν να τον αντέξουν, ακόμη κι αν τον έχουν προκαλέσει οι ίδιοι. Για αυτό κι όταν χωρίζουν, έχουν την τάση να προσκολλούνται στο παρελθόν κι έτσι χάνουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται. Το παράδοξο είναι πως εάν τύχει να ερωτευθούν ξανά, περνούν άμεσα από την φάση της μιζέριας σε εκείνη της απίστευτης χαράς. Ο ρομαντισμός τους θα τους οδηγήσει να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους με τέτοιον τρόπο ώστε ο ή η σύντροφός τους να ζήσει απίστευτες ερωτικές στιγμές, όσο είναι μαζί βεβαίως. Λόγω των έντονων συναισθημάτων τους αλλά και της κυκλοθυμικής τους τάσης, προκαλούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα εντάσεις στους ή στις συντρόφους τους. Είναι πολύ αισθησιακοί εραστές κι ερωμένες, αλλά, ενώ απολαμβανουν μία έντονη σεξουαλική ζωή, τείνουν να προκαλούν κλειστοφοβία στους ή στις συντρόφους τους προβάλλοντας τα τρυφερά και προστατευτικά τους συναισθήματα. 


Προσέξετε να μην έχετε καταχραστεί της εμπιστοσύνης τους, διότι τότε δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να σας εκδικηθούν.


Για να αποπλανήστε έναν Καρκίνο, δημιουργήστε του ρομαντική ατμόσφαιρα. Φροντίστε τον με χάδια και φαγητό, και πάνω από όλα δείξτε του ότι είστε εκεί για να του παρέχετε ασφάλεια. Τα δώρα δεν έχουν αξία για εκείνον όσο η ζεστασιά που μπορείτε να του προσφέρετε.


Ο άνδρας Καρκίνος ξέρει να επιβάλλεται στις επιθυμίες και στα πάθη του. Είναι πολύ συναισθηματικός, και είναι από εκείνους τους άνδρες που συμμερίζονται τα προβλήματα των άλλων. Για να δείξει αυτό που είναι χρειάζεται την βοήθεια των γυναικών και την αγάπη τους. Για αυτό κάλλιστα μπορεί να γίνει το παιγνίδι εκείνων των γυναικών που δείχνουν ενδιαφέρον στο άτομό του. Αν νιώσει ότι τον αγαπούν, θα ανταποδώσει. Οι άνδρες Καρκίνοι αγαπούν τις απλές γυναίκες, και κυρίως εκείνες που εκφράζουν το όνειρό τους να αποκτήσουν οικογένεια.


Η γυναίκα Καρκίνος είναι τρυφερή, γεμάτη στοργή και πλούσια σε συναισθήματα. Ερωτεύεται συνήθως σε μικρή ηλικία μεγαλύτερους άνδρες, το οποίο φυσιολογικά καταλήγει σε απογοήτευση, τόσο λόγω της απειρίας της όσο και των πρακτικών προβλημάτων που προκύπτουν από το νεαρό της ηλικίας της αλλά και από την διαφορά της ηλικίας. Όποιος άνδρας θέλει να κατακτήσει μία γυναίκα Καρκίνο θα πρέπει να δείξει μεγάλη υπομονή. Για να την κερδίσει θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει την εμπιστοσύνη της, και για αυτό θα χρειαστούν έργα κι όχι λόγια.  
Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan