Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ!

Στον έρωτα οι Ταύροι είναι αργοί, αλλά αισθησιακοί και παθιασμένοι. Διαθέτουν ακατανίκητη φυσική γοητεία, η οποία, αν δεν πάρουν βάρος με το πέρασμα του χρόνου, θα παραμείνει μέχρι τα γεράματά τους. Λατρεύουν την απόλαυση που παίρνουν από την ερωτική συνεύρεση, για αυτό στο σεξ είναι αργοί. Το πάθος τους για τις απολαύσεις του κορμιού τους οδηγεί στην ζωή τους να έχουν αρκετές ερωτικές επιτυχίες. Αναζητούν τον έρωτα τον οποίον και θα διεκδικήσουν ήρεμα. Ερωτοτροπούν, σαγηνεύοντας το θύμα τους. Πετούν υπονοούμενα, αλλά μόλις δουν ότι το άτομο το οποίο τους ενδιαφέρει δεν ανταποκρίνεται, απομακρύνονται. Όταν κάνουν σεξ, θέλουν άνεση και χρόνο.

Αγαπούν βαθιά, αλλά πολλές φορές με την κτητικότητα, την ζήλια και την μονολιθική τους ανάγκη για ασφάλεια, κάνουν τους αγαπημένους τους να θέλουν να φύγουν μακρυά. Επίσης, η υπερβολικά καλή τους καρδιά, τους κάνει να πέφτουν εύκολα θύματα ατόμων που θέλουν να τους εκμεταλλευτούν.


Για να αποπλανήσετε έναν Ταύρο θα πρέπει να του κάνετε συνέχεια δώρα, να είστε συνεπείς στον χρόνο των συναντήσεών σας, να βγείτε μαζί του για φαγητό, να είστε περιποιημένοι ή περιποιημένες, και να μυρίζετε όμορφα. Μην απορήσετε εάν δεν σας κάνει προτάσεις ή αρνηθεί να βγει μαζί σας στην αρχή. Αυτό συμβαίνει επειδή θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για την επιτυχία του. Αν θέλετε να τους έχετε δίπλα σας, μην διανοηθείτε να τους πείτε να κάνουν γρήγορα ή να κάνετε σεξ σε άβολα μέρη, όπως π.χ. στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.


Ο άνδρας Ταύρος ερωτεύεται από πολύ νωρίς. Παραμένει πιστός, σταθερός και δοτικός στην αγαπημένη του, ακόμη κι όταν η συμπεριφορά της είναι ασταθής. Είναι ικανός να πολιορκεί την γυναίκα που επιθυμεί μήνες ή και χρόνια ακόμη, με την ίδια πάντα αποφασιστικότητα κι επιμονή, έως την στιγμή που θα την κερδίσει ή θα αποδεχτεί την ήττα του. Τον έρωτα τον παίρνει πολύ σοβαρά, για αυτό και όταν νιώσει σίγουρος με την γυναίκα που έχει δίπλα του, θα της ζητήσει να επισημοποιήσουν την σχέση τους.  Αν και είναι αρκετά φιλήδονος, σέβεται την προσωπικότητα της ερωμένης του.


Η γυναίκα Ταύρος, ερωτεύεται βαθιά και μένει πιστή στον σύντροφό της κατά την διάρκεια της σχέσης της μαζί του. Αν απογοητευτεί από εκείνον, δεν του κρατά κακία. Απλά, βρίσκει τον επόμενο, και συνεχίζει την ζωή της, αλλά παράλληλα πάντα θα τον σκέπτεται. Η καρδιά της είναι πάντα ανοικτή στους πρώην, και θα τους βοηθήσει σε κάποια δύσκολη στιγμή τους. Το σεξ δεν είναι «γρήγορο φαγητό» για εκείνη. Το σεξ είναι τέχνη, την οποία την υπηρετεί με πάθος. Δεν βιάζεται ποτέ. Μελετά κάθε αντίδραση και λεπτομέρεια του συντρόφου της, προκειμένου να τον ικανοποιήσει ερωτικά.   


Copyright © 2012-. Περί Αστρολογίας. Designed by Black Swan